|
Post by magica on Jul 27, 2021 16:58:25 GMT 2
А беше спокойно в темата и нямаше драма... Игнор, душа. Аз заради това спрях да пиша за малко, беше ми дошло в повече Мила Михова изобщо не е дебела, да, тя самата просто навира тази тема в очите на следящите я. Просто постоянно говори за килограми, храна и тн. И да, облича се неподходящо. Отдавна се каня да кажа нещо и за “къмпингарите”, но това, което снимат няма общо с къмпингуване. Това са просто бунгала. Кристина Ян си имаха и тоалетна, така че били на каравана, ама застопорена … За Мона важи същото. Аз следя два инстаграм акаунта на къмпингари, едните са с каравана, другите с микробус Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by mandarina on Jul 27, 2021 17:20:18 GMT 2
Мила не е дебела, но също така умее да се снима и понякога успява да се докара да прилича на 45 кг. Структурата й е с голям бюст и като цяло по-едра горна половина на тялото и предполагам затова е с доста слаби крака. По мое мнение е по-височка и е около 65-70 кг. НО ако тя не го навираше като тема през три сторита, никой не би обърнал внимание колко кг е, защото си е нормална жена. Пък и да беше с наднормено тегло, това си е нейна работа, въпросът е да не го превръща в драма и да не послъгва. Направо и тя да почва с рекламата на MP, оперната им колекция, и да се приключва
|
|
|
Post by Victoria on Jul 27, 2021 17:44:57 GMT 2
И аз гледах видеото на Деница,защото очаквах да видя МАРКОВИТЕ дрехи. Нали каза,че обичала такива.. аз видях само дрехи от инстраграм страници, Адидас,Зара и Бершка. Напосредък благодарение на Абаучю има някякви тениски на Томи и Келвин Клайн. Не че е задължително да си облечен с маркови дрехи и емблеми, даже напротив, ама какви са тези заявки и изтъкване. Прилича ми на wanna be и попаднала на мъж с повече възможности.
|
|
|
Post by wonderwoman on Jul 27, 2021 18:00:41 GMT 2
МагиСан ще ме разбие. На фона на написаното в сторито, недоумявам как му държи тоя колан на главата, детето е на година и половина... prikachi.net/image/Ch9T0Нямам нито една приятелка/позната, както и не съм виждала друг инфлуенсър да ползва въпросното приспособление и го намирам за крайно ненужно. Колана е за да придържа главата на детето, докато спи, въпреки че нейното столче е с позиция за сън. 🤔 За Полина съм съгласна. В едно стори беше написала колко много се гордее с момичето, че 45 минути съзерцавала играчките на активната гимнастика, а тогава беше едва на месец! О,чудо! 🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jul 27, 2021 18:24:21 GMT 2
Ъъъъ извинете!Вас в училище не са ли ви учили за разликата между селянин и селяндур?Вие от София ли сте, че наричате Разград и хората от там селянчета?За портокола не съм от Разград, но не е признак на интелигентност да наричате хората от по-марки градове селяни.В България се говори на различни диалекти и това няма нищо общо с интелекта на човека. Има някои смислени коментари в този форум, но забелязвам как няколко потребителки се изразяват изключително грубо.Все още недоумявам ако сте тоолкова интелигентни,грамотни и имате изпълнен със смисъл живот, защо гледате хора които не харесвате?Това си е чиста загуба на време и няма никакъв смисъл?!Аз не бих си губила времето да гледам нещо или някой само за да отида на друго място и там анонимно да му се подигравам🤷♀️. А за теб пък, Теди, не е ли загуба на време да пишеш наставнически на някого с различно мнение от твоето 😛 много смислено, възхитена съм.
|
|
|
Post by tedi on Jul 27, 2021 18:36:38 GMT 2
Ъъъъ извинете!Вас в училище не са ли ви учили за разликата между селянин и селяндур?Вие от София ли сте, че наричате Разград и хората от там селянчета?За портокола не съм от Разград, но не е признак на интелигентност да наричате хората от по-марки градове селяни.В България се говори на различни диалекти и това няма нищо общо с интелекта на човека. Има някои смислени коментари в този форум, но забелязвам как няколко потребителки се изразяват изключително грубо.Все още недоумявам ако сте тоолкова интелигентни,грамотни и имате изпълнен със смисъл живот, защо гледате хора които не харесвате?Това си е чиста загуба на време и няма никакъв смисъл?!Аз не бих си губила времето да гледам нещо или някой само за да отида на друго място и там анонимно да му се подигравам🤷♀️. А за теб пък, Теди, не е ли загуба на време да пишеш наставнически на някого с различно мнение от твоето 😛 много смислено, възхитена съм. Да, напълно си права!Загуба на време е, защото когато няма никой на вторият етаж няма как се да разбере, че коментара ми не е наставнически написан а със съвсем различна цел.🤪 И пак казвам, не слагам всички потребителки на форума под един знаменател.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 27, 2021 18:44:03 GMT 2
Ами то не е нужен и втори етаж, за да се разбере, че коментарът на Криси не цели да обижда въпросната, ама трябва да се заяждаме излишно все пак.
|
|
|
Post by okay on Jul 27, 2021 18:54:56 GMT 2
Реших заради вас да дам 3-ти шанс на Михова. Соринотсори, ама вие шегувате ли се? "Интересна, забавна, бихте й прочели книгата" ? Същото кухо парче като едно друго парче, което прескача въжета, за да сяда по руини.. prikachi.net/image/Ch2RIДа се имаш за част от Ентелигенцията и да се щракаш с телефоня пред Ботичели. Не случайно тези картини имат защитни стъкла срещу селтаци с камери, да не говорим, че в 21 век дори баба Пена знае, че вече не е редно да се снима в църквата. Тази персона Михова за мен не бе известна, докато майка ѝ не проплака горко, че не е избрана за директор на операта. Поправете ме, ако греша. Уфици(й) е музей, а не църква. Аз не виждам смисъла на публикуваната снимка. Какво е искал да каже авторът, след като това е началния екран на телефона на уважаемата. Аз лично не виждам да е прескочила някакъв ограничаващ достъпа на туристи предмет.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Jul 27, 2021 18:58:06 GMT 2
Защо ли имам дежа ву 😁
Помним как Филипчо и Антоанетка бяха хепи фемили и реконстуирането им беше ‘съчинение по картинка’ и ‘конспиративна теория’. Помним как с Пепелджийски не бяха двойка, въпреки че ‘той ме обарва’. 🤫 Помним как не беше бременна и опа, шести месец. 😜 Та и сега пак това ще го играем 😂
Аз много пъти съм казвала, че никаква емоция и хармония не виждам при тях с Пепелджийски, та няма да се обяснявам пак, тя не ми изглежда щастлива и удовлетворена от връзката си и сякаш напоследък това си личи все повече, изглежда ми по-изнервена и изтормозена. Това е усещането ми за отношенията им като цяло, а не някакви моментни епизоди заради умора от децата и т.н. Като пак наблягам, че това е моето усещене за тях, може да са си много влюбени и щастливи, просто аз не го виждам.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 27, 2021 19:13:24 GMT 2
Теа какви глупости говори в новото видео. Дразни се на коментарите, че при нея всичко е ген, била се ограничавала от храната на морето... е, за сметка на това от алкохола по никакъв начин не се ограничаваше, а той не е най-здравословното нещо. Не обядвала..ами, обядваше, но с биричка. И аз обичам биричка, винце, но пък не обичам фалшиви изказвания. Ай наздраве, Тейче.
При Наум съм склонна да вярвам, че всичко е плод на "глад и усилия" , но при Теа-слабо.
Нали бяха поели инициатива да споделят талантливи хора, нещо подобно, е...? Какво стана?
|
|
|
Post by emma on Jul 27, 2021 19:15:33 GMT 2
Пепе се обяснява в любов на Филяка в инстаграм. Но самата снимка ме разби, то е поза, то е поглед, да се чудиш поне час какво е искал да кажа авторът.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 27, 2021 19:33:26 GMT 2
Реших заради вас да дам 3-ти шанс на Михова. Соринотсори, ама вие шегувате ли се? "Интересна, забавна, бихте й прочели книгата" ? Същото кухо парче като едно друго парче, което прескача въжета, за да сяда по руини.. prikachi.net/image/Ch2RIДа се имаш за част от Ентелигенцията и да се щракаш с телефоня пред Ботичели. Не случайно тези картини имат защитни стъкла срещу селтаци с камери, да не говорим, че в 21 век дори баба Пена знае, че вече не е редно да се снима в църквата. Тази персона Михова за мен не бе известна, докато майка ѝ не проплака горко, че не е избрана за директор на операта. Поправете ме, ако греша. Уфици(й) е музей, а не църква. Аз не виждам смисъла на публикуваната снимка. Какво е искал да каже авторът, след като това е началния екран на телефона на уважаемата. Аз лично не виждам да е прескочила някакъв ограничаващ достъпа на туристи предмет. За директор на операта не съм чула, но плачеше, че не я взели за учител по музика в някакво музикално училище, каза ли й моля ви се, на великата оперна прима, че има конкурс за тази длъжност и педагогиката е задължителна. 1 седмица назидава и плю по директора, по системата, по не знам си какво си. Аз мисля, че "смисълът" е, че Михова има снимка с рокля на цветя (която се вижда на телефона), май беше от колекция на HM, която много напомня на плаща на жената от снимката, т.е. Прима Михова е баш за тоЗ музей или някаква подобна препратка към обожателите й. Спорът село/град не е за този форум, освен това е банален като боб с наденица, на всички е ясно какво искаше да каже Криси.
|
|
|
Post by lama on Jul 27, 2021 19:35:42 GMT 2
Посланието на Пепе е съвсем ясно, даже и снимката не е лоша, но всичките ѝ снимки са такива, никаква спонтанност. Такива снимки стават за реклама на Парамидонна, които е и тагнала. Те не предават емоциите към партньора.
Интересно ми е какво стана с Христина и Жоро от Комеди подкаста, дали са се видели. Както и Божков дали и колко пари е превел на Цвети за лечението ѝ. Цанов каза при Любо, че ще каже след изборите, те минаха отдавна. Ако е казал нещо, моля да споделите.
П.п. Тук много момичета пишете обЕснява, побърква ме това. Знам, че и аз допускам грешки и нямам против да ме поправяте.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 27, 2021 19:40:03 GMT 2
Авторът е искал да каже дасе доверите на Жеков фотографи. Тая кифла прави ли нешо без таг и спинсорство? Сигурно и ходенето до кен*** ѝ е платено. Егати консуматорското пиявишко сборище са тия.
|
|
|
Post by /*/ on Jul 27, 2021 20:00:04 GMT 2
Изгледах последните влогове на Милица Хулиганска. Личи си, че в България се чувства в пъти по-добре отколкото в Кипър. Ама милата едвам диша. Като седи неподвижно и говори не е толкова видно, но прави ли нещо дори и само с ръцете имам чувство, че едвам си поема дъхи аха, аха да има нужда от допълнителен кислород .
|
|
|
Post by dreamer on Jul 27, 2021 20:31:08 GMT 2
Телешопови сериозно ли си признаха как великата реклама с добермана е била нагласена?! Не че е изненада ама.. В новото видео се обясняват, че когато БРАНД се свърже с тях те казват какви планове имат (ще правим това, ще ходим там и т.н.) и ако БРАНДЪТ се съгласен да бъде позициониран в такъв влог - окей. След като "така сме позиционирали всякакви лампи и т.н. по време на нашите почивки", тогава какво е това съвпадение да се появи доберман точно, когато трябва да си изработиш хонорара. Случаеност? Не мисла.
Дори няма да коментирам излиянията им, как си уважават аудиторията, не биха ги подвели, работят само с БРАНДОВЕ, които харесват и използват, а не отдавна Тейчето обясняваше как е рекламирала неща, които не ползва/ не харесва.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 27, 2021 20:37:32 GMT 2
Излязоха ми Телешопови и си викам ще им дам шанс . Е не , не мога да ги изтърпя никога повече от 5 минути,а сега на втората направо ги спрях . Само на мен ли Теа ми е преееекалено пренавита и припкаща около Наум като някое кученце. Имам чувството ,че това момиче вкъщи никой не ѝ обръща внимание и е зарината с грижите по бебето и просто на видеа не може да спре да говори . За Наум нямам думи ,той ми е безкрайно безинтересен и скучен.
|
|
|
Post by Морско_момиче on Jul 27, 2021 20:51:06 GMT 2
И аз ги гледах Телешопови - ами много са скучни, то хората даже няма какво да ги питат, защото те нищо интересно и различно не правят и за половината въпроси казаха, че вече са ги отговаряли преди. Кликбейт заглавията им дразнят ужасно. Това си беше Q&A видео, не виждам нуждата да се казва “Защо не качваме вече видеа” или там каквото беше. Имало един момент, в който били изгубили мотивация да снимат - моментално си пожелах да я загубят завинаги, орисвам ги 🧚
|
|
|
Post by mandarina on Jul 27, 2021 21:03:38 GMT 2
Пу-пу, от този форум в ушите на "Боровец" Любимите им бисквити и вафли, щом рекламират само каквото харесват. Аз не се сещам за нищо по-здравословно, изчистено и естествено от тези ПРОДУКТИ? А вие? Пишете в коментарите. Интересно след загубата на мотивация за снимане кое я е върнало? Да не е някой тлъст хонорар? Или хорър мисълта, че Наумче трябва да заляга на смени в болницата, а Теа.................... Ами де да знам какво би могла да работи, все пак е нужно човек да може да пише.
|
|
|
Post by pistachio on Jul 27, 2021 21:05:10 GMT 2
Аз пак съм назад с 20 страници както винаги и затова не се включвам напоследък, но супер много ме издразни нещо и реших да прескоча непрочетеното и да го напиша. Балан имаше гивауей за някаква почивка и познайте кой го печели - ами брат му… От повече от 13 000 участници как па уцели точно брат си и то след яко целенасочено скролване? Изобщо кой тегли победители така… 🤷🏻♀️
|
|
|
Post by mandarina on Jul 27, 2021 21:11:06 GMT 2
Хахахааххаха, какво нахалство. Някак е неписано правило цялата ти рода да НЕ участва. А дори да е станало наистина случайно, ПРОСТО избираш друг. Много помиярско.
|
|
|
Post by sunny on Jul 27, 2021 21:19:49 GMT 2
Йонкото Бардо Attachments:
|
|
|
Post by FugeeLa on Jul 27, 2021 21:32:41 GMT 2
Аз съм с 20 страници назад, но току-що пускам Гном Шопов и жена му и не се сдържах...
ЖДНБ!! Тейчева казва, че не си брояли колко последователи имали? Е, сериозно ли!??! И точно, защото не си броите абонатите, ни карате във всеки клип да се абонираме и да не ви гледаме без билетче, защото само 40% (примерно) от хората, които ви гледали били абонирани. Е, не мога. Много тежко лицемерие са тези хора.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 27, 2021 21:34:03 GMT 2
Хора, аз повече се забавлявам и смея на констатации на съфорумки, не взимайте всичко толкова сериозно все едно пишат за сестра ви 😂
То пък толкова да са кухи вече, какво да ги защитава човек...
|
|
|
Post by magica on Jul 27, 2021 21:41:25 GMT 2
Родила е Sarah Therese, момиченце. И тя ми е на кантар, някои неща ми идват прекалени при тях …
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by plam on Jul 27, 2021 21:42:31 GMT 2
Може да прозвуча грубо,но Пинко и тя като Андреата на снимки се дърпа а на живо...жалко,младо момиче а толкова отпуснато.
|
|
|
Post by okay on Jul 27, 2021 21:45:46 GMT 2
От къде е снимката на Пинко?
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 27, 2021 21:48:36 GMT 2
МалеЙййй Дай мууууууу П.п: от стори на Грандето
|
|
|
Post by dreamtime on Jul 27, 2021 22:03:56 GMT 2
И какво ся - Теа изкрънкала от Наумчо да започнат да работят за дете. Винаги ми е изглеждала точно от типа женички, които натискат гаджето / мъжа си да направят едно или друго. То с мъж Близнаци като Наум е така де Нищо чудно, ако не са подписали все още, защото той е инертен и все трябва да го ръчка човек. За личните отношения и връзката говоря, ако е нещо за хобито, е първа писта.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 27, 2021 22:10:53 GMT 2
Не можах да намеря профила на Андреа в инстаграм, може ли Линк? 🤔 Ако и тя ме е блокирала ще падна, не съм и коментирала нищо. 🤷🏻♀️ Надежда си е селянче от Разград май, нормално да говори така. И тя започва да се обеснява злобничко в сторита, че и правят забележки “гражданите”. 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk Ъъъъ извинете!Вас в училище не са ли ви учили за разликата между селянин и селяндур?Вие от София ли сте, че наричате Разград и хората от там селянчета?За портокола не съм от Разград, но не е признак на интелигентност да наричате хората от по-марки градове селяни.В България се говори на различни диалекти и това няма нищо общо с интелекта на човека. Има някои смислени коментари в този форум, но забелязвам как няколко потребителки се изразяват изключително грубо.Все още недоумявам ако сте тоолкова интелигентни,грамотни и имате изпълнен със смисъл живот, защо гледате хора които не харесвате?Това си е чиста загуба на време и няма никакъв смисъл?!Аз не бих си губила времето да гледам нещо или някой само за да отида на друго място и там анонимно да му се подигравам🤷♀️. Ъъъъ не сте извинена! Няма да се занимавам да се обеснявам излишно какво съм искала да кажа с този пост и че не е обиден. Има достатъчно образовани и интелигентни хора, които са ме разбрали доста лесно и ако коментара ми беше обиден щяха да го изтрият. 😉 П.С. Не съм от София, напротив точно съм от северна България - Русе или да кажа РусиЕ. 😂 Да, диалекти много и аз предполагам го имам, но се старая да говоря правилно, а и не съм тръгнала да се правя на инфлуенсърка и да се излагам публично като лиглата Надежда, която не знае къде се намира и как въобще ще се оправи без Кокиту в живота. 😉 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|