|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 27, 2021 23:43:11 GMT 2
Хайде още някой да набива канчето. Запиши се в списъка. Аз пък не разбирам изказванията от типа на "Не намирате ли разликата между селянин и селяндур." ??!!!! Намираме я, но сме тук да си лафим, да си клюкарим, да си коментираме, а не да пишем сборен, нАучен труд. Сигурна съм, че всеки разбира какво се има предвид. Много тънкообидни станаха всички в тоя 21 век.
|
|
|
Post by Adoralova on Jul 28, 2021 4:55:13 GMT 2
Имала съм гадже Близнаци и е бил много активен,доминиращ в отношенията ни.Свестен човек. Заспалия Наум няма нищо общо с образа ми на гадже "близнаци" или докторчето е ужасно муден и мързелив и трябва все да го буташ да свърши нещо..Та,според мен не е от зодията въобще.
Малко извън темата,имате ли впечатление от квартал Витоша(София) и струва ли си инвестиция в имот там?
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 28, 2021 6:42:35 GMT 2
Точка, като човек работил в оценителска фирма и израснал сред такива, моето мнение е, че инвестиция в жилище никога не е излишна. Смятам, че Витоша е приличен квартал. В момента цените са доста завишени, но не се и очаква да паднат скоро. От началото на пандемията хората купуват като обезумели и хубави имоти, но и страшни дупки
|
|
|
Post by Coconut1 on Jul 28, 2021 7:27:23 GMT 2
Направи ли ви впечатление като Теа каза,че дължи фигурата си на глад 😀😀😀 Много здравословно, Тейче...И какво сега пак си призна, че не е от тренировки тази фигура, защото фитнес и глад не е за хвалене, а и не вървят за ръка много много. Поне ако искаш да имаш красиво оформена фигура, де, но ако искаш да си 43 кг, става. Оффф🙄😒
|
|
|
Post by ☀ on Jul 28, 2021 7:53:54 GMT 2
Май Телешопови най-много си противоречат и не следват една линия, дори в заблудите си, да не кажа лъжи. То здравословно хранене, ама вафли, ама активия, то спорт ама гладуване, то бактерицидна лампа, ама срещу добермански лиги, личи си колко им е капацитета. А това, където Наум казва, че отива да 'помага' на колеги в операционна ми стана толкова смешно Най-много да е отишъл с апарата да направи снимки за една ринопластика преди-> след, защото ние доматите не ги ядем като вас нали...
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2021 8:22:13 GMT 2
Tea И Гнаум са ми безкрайно антипатични.Не понасям мъже-охльови.В този Гнаум няма една капка живец и амбиция,ОСВЕН ако не е свързано с неговите си интереси.Теа е типичната кажи-речи добре изглеждаща девойка,която е успяла да хване някой по-"ресурсен" от нея,като за сметка на ресурсите,които получава трябва да търпи какво ли не.
|
|
|
Post by notacliche on Jul 28, 2021 8:26:11 GMT 2
Пуснах и аз малко клипа на тези мързеливци Телешопови..Ами, и аз не мога да ги изтърпя повече от 5 минути. Сякаш гледам един и същи влог 100 пъти. Безкрайно скучни и безинтересни, и на мен ми стана супер смешно Теа като каза, че не брояли абонатите си…Не сме забравили как просеха във всеки влог по 5 пъти да се абонираме, особено като бяха близо до 100к беше страшно.🤣Абсолютно нелепи лентяи. И всеки път с тези кликбейт заглавия..🤦🏽♀️Айде дано спрете наистина да снимате завинаги😂
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2021 8:30:16 GMT 2
Не съм гледала Телешопови, но коментара за това, че Теа е натиснала Наум за дете не ме изненадва. Все пак видя, че сватба няма да има и какво да прави поне дете, че да го вържи и да “поддържат” връзката, а и да има какво да показват в социалните мрежи. 😂 Това за фигурата и че се ограничавала и не се дължало на ген.. ХАХАХАХХА. Човек дето тъпче само пици, такоси, сандвичи, салами и пие постоянно, Да Тейче не е ген от диетата е. 😂😂😂
Горките Тейчеви всеки ден стават все по-тъпички и не може да им свържеш лъжите. 🤷🏻♀️😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by /*/ on Jul 28, 2021 8:34:20 GMT 2
Много, много благодаря на съфорумката, която постна за подкаста и специално участието на Цубетан. Страхотен подкаст, Цубетан е толкова ерудиран, добронамерен, интересен и интелигентен събеседник. Беше истинско удоволствие да го гледам и слушам . Ето такива хора и ютуб канали заслужават гледания и популярност, а не гнилочта де се лее отвсякъде. Писна да гледам голи зад***ци и сиси, н-тия на брой фон дьо тен, поредната скрита реклама и оплакването на всичко колко работят, колко са талантливи и стараещи се, но уви мразени. Полезността, интересния контент и удоволствието от гледането на тези хора е под нулата. Дано хората се осъзнаят и престанат да им въртят трафик и да им изкарват наготово парите, а те само да мързелуват и да не правят нищо.
|
|
|
Post by pistachio on Jul 28, 2021 9:06:11 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2021 9:07:40 GMT 2
|
|
|
Post by okay on Jul 28, 2021 9:12:04 GMT 2
И… сторито на Балан, в което брат му печели гивауей с почивка сред 13 000+ участвали, вече е изтрито 😃 prikachi.net/image/CAbr3За мен тоя селски номер си е направо за профила. Бахахахаха, че той непресранно повтаря как е селско момче. Няма да му се сърдим, я!
|
|
|
Post by minimoi on Jul 28, 2021 9:16:52 GMT 2
Добро утро девойки какво утро само . Сядам с кафето и отварям Инстаграм , и какво виждам кваса( така мисля се казва) на Елица е жив Алелуя 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 . Какъв прекрасен старт на деня по-късно ще взема да отворя един Моет 😂😂
|
|
|
Post by zahir on Jul 28, 2021 9:23:48 GMT 2
Относно въпроса за кв. Витошa, моят бивш приятел си купи жилище там и съм меко казано в шок. Това е един изникнал в нищото бетонен комплекс със сгради буквално една до друга, могат да си подават бирите през балкона между блоковете. Никаква зеленина, то тротоари няма. Съответно коли, коли, коли паркирани навсякаде. Нищо не ми хареса на мен. Не бих инвестирала там никога.
Освен Теа и Наум, които са ми наистина безкрайно скучни, освен, че са супер драпащи за слава и не много умни, останалите от т.нар.инфлуенсъри също са ми много скучни. Няма нито един, който с нещо да превъзхожда останалите, поне така малко от малко да привлече истински интерес. Половината ги гледат заради сеира, другата половина по навик или за фон. Едно и също. Скука, скукааааа
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 28, 2021 9:38:02 GMT 2
И като коментар е написал "победителят е изтеглен", без да го тагне. Заслужава си и хотела да бъде тагнат, изключително гнусен ми е Балан, той ми е от блокираните, само защото ми писна да му гледам усмивката с "благородните" , безплатни подаръци към майка му. Този ГИВАУЕѝѝѝѝ трябва да е невалиден, дори е хубаво да се пише и на въпросният хотел. Смешници.
|
|
|
Post by kalea on Jul 28, 2021 9:39:25 GMT 2
Тоя Балан си е за профила, ако наистина е наградил брат си на giveaway. От едно време си спомням, когато имаше много томболи в големите вериги магазини, че е забранено на близки на работещи там да участват.
|
|
|
Post by pistachio on Jul 28, 2021 9:41:59 GMT 2
И защо всъщност не го тегли с някакво приложение, както всички останали? Защото там не може да манипулира победителя…
|
|
|
Post by pringles on Jul 28, 2021 9:42:04 GMT 2
Балан - колко трябва да си тъп и нагъл да обявиш, че наградата отива при профила на брат ти?! За профила на форума в инстаграм са предлагани доста по-малки (по мое скромно мнение) издънки... Забелязвам, че на издънките на инфлуенсърите от мъжки пол не се обръща същото внимание като на жените... Само Гноум (страхотно измислено, ще го използвам) се поприплюва по-често напоследък. Виждам, че и въпреки изтрития светкавично неудобен за Любо Жечев коментар на съфорумка, вече му е простено и преди няколко дни отново бе определен за топ ютюбър (въпреки безумните му видеа за стоене върху килимче, гаврите и отношението му към децата в недомисленото му шоу, и подигравките с момичето, отишло с него в Рим), барабар с Баце Любе от Игри на волята, макар да са на светлинни години един от друг като хора (пак по мое скромно мнение).. Но как да е, явно хората сме различни..
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 28, 2021 9:42:27 GMT 2
За кварталите на София, сигурно за почти всеки един може да се чуят полярни мнения - за едни е супер, за други е пълен ужас. Зависи какво се търси и какво се изисква. Аз примерно не бих отишла да живея в Симеоново (или Витоша като сме на този пример), но ето кака Тонка се кълне в Симеоново. Но в крайна сметка, това е нормално, не може всички да се наблъскаме на едно и също място и да искаме едни и същи неща. Аз предпочитам центъра и имам приятели, които съзнателно са сядали да ми променят мнението и да ме убеждават защо не съм права и че трябвало да съм на тяхното мнение. Абе пич, аз си имам определени критерии, какво те бърка тебе какво ми харесва, нали не живееш ти с мене? Та няма еднозначен отговор на тоя въпрос или ако има, то той е "зависи". И за да не е само офф топик: не мога да повярвам, че хора като Телешопови си вярват като ги дрънкат тия простотии, то не е смешно, направо е тъжно.
|
|
|
Post by hriems on Jul 28, 2021 9:45:24 GMT 2
Относно въпроса за кв. Витошa, моят бивш приятел си купи жилище там и съм меко казано в шок. Това е един изникнал в нищото бетонен комплекс със сгради буквално една до друга, могат да си подават бирите през балкона между блоковете. Никаква зеленина, то тротоари няма. Съответно коли, коли, коли паркирани навсякаде. Нищо не ми хареса на мен. Не бих инвестирала там никога. Освен Теа и Наум, които са ми наистина безкрайно скучни, освен, че са супер драпащи за слава и не много умни, останалите от т.нар.инфлуенсъри също са ми много скучни. Няма нито един, който с нещо да превъзхожда останалите, поне така малко от малко да привлече истински интерес. Половината ги гледат заради сеира, другата половина по навик или за фон. Едно и също. Скука, скукааааа Аз живея в кв. Витоша. Не мсиля, че сградите са чак една до друга, но за другото съм съгласна има улици на които няма тротоар и това е доста неприятно ако си активен пешеходец. Смятам, че квартала тепърва ще се развива и ще става все по-добре, така че аз бих инвестирала в имот, особено ако е в затворен комплекс.
|
|
|
Post by kalea on Jul 28, 2021 9:46:27 GMT 2
Виждам, че и въпреки изтрития светкавично неудобен за Любо Жечев коментар на съфорумка, вече му е простено и преди няколко дни отново бе определен за топ ютюбър (въпреки безумните му видеа за стоене върху килимче, гаврите и отношението му към децата в недомисленото му шоу, и подигравките с момичето, отишло с него в Рим), барабар с Баце Любе от Игри на волята, макар да са на светлинни години един от друг като хора (пак по мое скромно мнение).. Но как да е, явно хората сме различни.. Баце Любе ли? Аз тези дни, докато бях на почивка, го споменах тук, защото не можах да стопля за кой Любо се говори. 😂 Какво е станало във връзка с баце Любе?
|
|
|
Post by notacliche on Jul 28, 2021 9:52:39 GMT 2
Хахахаа, сега влизам пак в Ютюб и ми излиза видеото на Гноум и Тея, което по-рано затворих и са сменили заглавието на “ПЛАТЕНИ ВИДЕА🤬” Тези хора са скандални наистина😂😂😂😂😂
|
|
|
Post by pringles on Jul 28, 2021 9:55:41 GMT 2
Нямам идея за баце Любе, предполагам всичко си му е наред, не мисля, че му е в плановете да прави видеа, по-скоро си гледа професията и личния живот... Споменах го, защото беше включен в онзи разговор...
|
|
|
Post by notacliche on Jul 28, 2021 9:56:19 GMT 2
Ехх, Пепон, кой ще е следващият (Филип) в твоята рубрика за споделяне?😂😂😂
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 28, 2021 10:07:18 GMT 2
Ехх, Пепон, кой ще е следващият (Филип) в твоята рубрика за споделяне?😂😂😂 Представям си Филип 1 как седи и гледа тия видеа и си вика "Dodged a bullet there, добре, че за мен няма такова видео".
|
|
|
Post by donatela on Jul 28, 2021 10:09:46 GMT 2
Що ми се струва, че Пепе отново е бременна? Последната снимка е една такава, сякаш корем крие.
Тейче и Наумче в момента страдат от спадналия интерес към тях, свързан с края на Откраднат живот и се чудят каква глупост да измислят. Много хора ги следяха заради сериала и в момента е суша. Като няма какво друго интересно да покажат, това е
|
|
|
Post by Cherry on Jul 28, 2021 10:19:08 GMT 2
Тоя Балан си е за профила, ако наистина е наградил брат си на giveaway. От едно време си спомням, когато имаше много томболи в големите вериги магазини, че е забранено на близки на работещи там да участват. А някой всъщност знае ли кой хотел е била играта? Толкова нагло е изтрил и наградата, и наградсния... безумно. Определено е за качване в профила,ч
|
|
|
Post by Coconut1 on Jul 28, 2021 10:19:28 GMT 2
Пуснах и аз малко клипа на тези мързеливци Телешопови..Ами, и аз не мога да ги изтърпя повече от 5 минути. Сякаш гледам един и същи влог 100 пъти. Безкрайно скучни и безинтересни, и на мен ми стана супер смешно Теа като каза, че не брояли абонатите си…Не сме забравили как просеха във всеки влог по 5 пъти да се абонираме, особено като бяха близо до 100к беше страшно.🤣Абсолютно нелепи лентяи. И всеки път с тези кликбейт заглавия..🤦🏽♀️Айде дано спрете наистина да снимате завинаги😂 Не ги броят лиии, а Наум при Мондьо каза, че общо имат 600 хиляди последователи или нещо такова 😃😃😃🙄 Т.е. ако ги следвам във фейса, инстаграм и youtube ме броят като трима човека...Ехааа 🤭
|
|
|
Post by magica on Jul 28, 2021 10:19:39 GMT 2
Оооо и аз съм за качването на тоя Балан в профила, как може да си толкова нагъл. Аз вече не мога да повярвам. Ама Пепона май е с приятелки на някакво море/вила, но с Матиас и СиенКА
|
|
|
Post by Coconut1 on Jul 28, 2021 10:28:25 GMT 2
Балан и Надежда не ги гледам, защото не мога да понасям как говори тоЗ господин 😃 Иначе на мен са ми много скучни в последно време всички и гледам главно подкасти в youtube. Ива и Радостин не ги следвам вече, но ми излизат във фийда и ги цъкам чат пат. 🙄 Много са вглъбени в тази сватба и като цяло в тях двамата, в което няма лошо, но хората масово си имат половинки и това натъртване ми идва в повече тяхното. Та сватбата, та фигурите им...О, Боже. 😒
|
|