|
Post by pistachio on Jul 28, 2021 10:30:10 GMT 2
Тоя Балан си е за профила, ако наистина е наградил брат си на giveaway. От едно време си спомням, когато имаше много томболи в големите вериги магазини, че е забранено на близки на работещи там да участват. А някой всъщност знае ли кой хотел е била играта? Толкова нагло е изтрил и наградата, и наградсния... безумно. Определено е за качване в профила,ч В тоя, където бяха последно на почивка, с някакъв аквапарк. Като цъкнеш на снимката от гивауейя излиза таг.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 28, 2021 10:33:01 GMT 2
На Балан тези селяндурски номера са му точно като по скечовете. Направо като чета какви простотии прави и споделя в главата ми чувам гласа му от типа " Булка, а така сега, уредихме моренце, сега ще теглим едно гивауейче, ама така тънко брата ще спечели. Да няма да става зян я таЗ почивка, аз за кО съм станАл инфлуенсАр? Тря'а се издържа таЗ къща, туй бебе партньорства чака.. Айде, айде сипи сега една ракийка да гледаме тука.. " Да се самосезира
|
|
|
Post by Cherry on Jul 28, 2021 10:35:47 GMT 2
На Балан тези селяндурски номера са му точно като по скечовете. Направо като чета какви простотии прави и споделя в главата ми чувам гласа му от типа " Булка, а така сега, уредихме моренце, сега ще теглим едно гивауейче, ама така тънко брата ще спечели. Да няма да става зян я таЗ почивка, аз за кО съм станАл инфлуенсАр? Тря'а се издържа таЗ къща, туй бебе партньорства чака.. Айде, айде сипи сега една ракийка да гледаме тука.. " Да се самосезира Вече им писах. Бяха любезни, казаха чр всъщност участвалите били 6 хиляди, а не 13, но това нямало значение. Щели да проверяват дали наистина е изтеглил брат си и има измама.
|
|
|
Post by okay on Jul 28, 2021 10:41:43 GMT 2
И аз съм "за" тоЗ селяк (нали, да е комбинация между селяндур и селянин) да се качи в профила.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 28, 2021 10:43:20 GMT 2
ЕЕЕЕЕЕ, че той не знае как се пише брат му в Инстаграм ли...
|
|
|
Post by Cherry on Jul 28, 2021 10:46:14 GMT 2
ЕЕЕЕЕЕ, че той не знае как се пише брат му в Инстаграм ли... Хората, които поддържат страницата на аквапарка почвали проверка. Той иначе мн добре знае как се пише брат му 😂
|
|
|
Post by ☀ on Jul 28, 2021 10:47:59 GMT 2
Ако не се качи сега, когато е недопустимо, после дали ще има смисъл? Ако има развръзка разбира се де? Ако от хотела решат да повторят играта примерно няма да стане ясно, че така е излъгал последователите си.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 28, 2021 10:51:24 GMT 2
Извинявам се, не разбрах, че сте писали на страницата, помислих, че на Баланчо.
|
|
|
Post by pistachio on Jul 28, 2021 10:52:38 GMT 2
Сега се загледах повече. Брат му е оставил няколко коментара малко преди Калоян да изтегли “победител”. Може би затова се е забавил. Иначе може да са 6000 уникални профилa, но има 13000+ коментара. Затова написах, че са толкова. Честно казано, не мисля, че от хотела ще го накарат да тегли нов човек. А дори и да стане, със сигурност няма да се покаже на стори/пост, за да не се изложат и двете страни. Супер долна и жалка постъпка!
|
|
|
Post by pistachio on Jul 28, 2021 10:54:33 GMT 2
Ако не се качи сега, когато е недопустимо, после дали ще има смисъл? Ако има развръзка разбира се де? Ако от хотела решат да повторят играта примерно няма да стане ясно, че така е излъгал последователите си. Ами то си има скрийншоти(качила съм) и всичко се вижда на тях. Ако от хотела го накарат да повтори играта ще е още по-голям резил за него. Аз също съм ЗА да се качи. Тия неща трябва да се показват. Щото Калоянчо го играе много народен, скромен, принципен, ама е същия тарикат на какъвто реално прилича.
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Jul 28, 2021 10:59:47 GMT 2
Изключително са ми нагли и прости тези двамата - Надежда и Баллан. Абсолютно съм За да се качат в страницата, аман от селски тарикати
|
|
|
Post by mar4eto12 on Jul 28, 2021 11:02:06 GMT 2
Имаше идеи и за пост за Попова как рекламира SunLike, но не ги взима на почивка и още нещо коментирахме да се качи в профила, ама ей богу, изхвръкна ми от главата кое точно беше. Ще се върна да поровя назад и ще едитна ако намеря или се сетя.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 28, 2021 11:07:03 GMT 2
Витоша е so so квартал, половината е презастеоена (тази, близо до Зоопарка), дтугата към Околовръстното е в процес на застрояване. Вътрв е доста тихо и спокойно, ако не си на 1ва линия до Сомеоновско. Без кола ще ти е трудно, особено във втората половина. Паркирането е ужас, ако си без паркомясто или гараж, инфраструктурата не е от добрите. На някои места излизаш от лъскавото блокче, вървиш без тротоар и се озоваваш до къщичка с кокошки като на село, от която пуши комина. Но като цяло работят по урбанизирането му, доста нови сгради има там. Според мен след време може и да е прилично. Лично на мен повече ми допада от Манастирски ливади или Кръстова вада например, които имат сходни проблеми. Забавно ми е, защото имах приятелки с къща там, която беше за партита като Американски пай, а сега е обградена от 3те страни с блокове. Фрустрира ме.
Тонката Попо в Симеоново теоретично бих я разбрала, но и до ден днешен ми е малко странно, че се навря в апартамент, който така както го описва барабар с дизайнерските глезотии може би се приравнява по сума на къща. То и там без кола си загинал. Тя затова сигурно си седи само на дивана. 🤣
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Jul 28, 2021 11:08:07 GMT 2
Хайде още някой да набива канчето. Запиши се в списъка. Аз пък не разбирам изказванията от типа на "Не намирате ли разликата между селянин и селяндур." ??!!!! Намираме я, но сме тук да си лафим, да си клюкарим, да си коментираме, а не да пишем сборен, нАучен труд. Сигурна съм, че всеки разбира какво се има предвид. Много тънкообидни станаха всички в тоя 21 век. Вие не сте ли тънкообидна? Забелязала съм тук и във видеата ви, някои да напише, нещо което не харесвате и скачате. Не, не съм. Аз ако бях нямаше да се подвизавам в интернет пространството. Дайте пример, в който съм "скочила", моля Едитвам се: тук няма как да съм скочила на някой, просто защото почти никога не отговарям на коментари за мен, без значение дали са положителни или отрицателни и то не за друго, а защото се чувствам некомфортно, тъй като приемам себе си за пишеща редовно в него
|
|
|
Post by pistachio on Jul 28, 2021 11:08:56 GMT 2
Момичета моля някой да преразкаже накратко (може и на личен) какво е направил Балан, за да го кача в профила. Нямам време да чета и съм изпуснала. Има ли скрийншоти ? Не съм добра в резюмирането, но с 2 думи: Балан прави гивауей с награда почивка в хотела, където бяха с Надежда. Не знам кога е бил крайния срок, но снощи качва стори, в което скролва ръчно и избира брат си(това го знам, защото ги познавам). Днес сутринта вече сторито го няма и никой не може да проследи кой е победителя.
|
|
|
Post by suede on Jul 28, 2021 11:14:13 GMT 2
Относно Витоша, не бих купила нищо в квартал, който освен транспорт, тротоари, липса на асфалт, няма и канализация. 21 век сме все пак, елементарни условия за живот няма в 90% от територията на този "квартал". Това с гивауйея е такъв цирк, че няма накъде. Не смятах, че си толкова тъп, че брат си да изтеглиш публично. Поне гаджето му да беше.
|
|
|
Post by Cherry on Jul 28, 2021 11:20:40 GMT 2
Здравейте, информирах другите модератори, сега чакам отговор от тах. Аз съм категорично за качването на измамата на този Балан. Аз изчаквам отговор от аквапарка. Ако искате ме изчакйте да кача скрийншот
|
|
|
Post by sunny94 on Jul 28, 2021 11:21:39 GMT 2
Този Балан гостуваше онзи ден при Гала. Направи ми впечатление страшно ограничения му речник. Не разбирам какво му харесват.
|
|
|
Post by ☀ on Jul 28, 2021 11:25:30 GMT 2
Аз сега като го осмислям, имаш 252 хиляди последователи, генерираш над 30 000 коментара за гивауей и накрая теглиш брат си. Колко трябва да си амеба, че да си помислиш, че никой няма да забележи? Айде, от 252хил. 200хил да са индийчета, ама България не е толкова голяма БАТЕ Главата не ми го побира що за наглост и глупост е тази постъпка.
|
|
|
Post by pistachio on Jul 28, 2021 11:29:44 GMT 2
Кой е въпросният хотел, за да го тагнем в акаунта? Aqua Nevis Club Hotel, Слънчев Бряг
|
|
|
Post by The Judge on Jul 28, 2021 11:29:52 GMT 2
Ами реално не знам колко са забелязали, просто тук са събрани доста наблюдателни хора. Може би е щял да мине метър.
Аз само в "Следвай ме" съм го засичала, даваше вид на пич. Та явно тийновете са го изтласкали.
Не знам къде във Витоша са без канализация, но не е целият квартал със сигурност. Изненадва ме обаче, че на доста места го има тоя проблем. Драгалевци и Бояна също. Ужасен ужасон.
|
|
|
Post by pistachio on Jul 28, 2021 11:31:25 GMT 2
Ами реално не знам колко са забелязаи, просто тук са събрани доста наблюдателни хора. Може би е щял да мине метър. Всъщност е късмет, че ги познавам, затова забелязах. Кой знае колко други инфлуенсъри колко пъти са го правили тоя номер. А Балан даже не следва брат си за по-голяма достоверност 😃
|
|
|
Post by plam on Jul 28, 2021 11:46:21 GMT 2
Е той Баланчо ако не уреди цялото си фемили с ПР,подаръци и други глупоости как ще живеят? Бебе чакат и то ще закачи нещо без пари 😂 всичките са такива ей,две изречения не могат да вържат ама драпат за слава и безплатни пратки до откат,смешници. И тая Надежда,кога тръгна с него,стана "инфлуенсър",че и ще се репчи на стори,че ние гражданите и правим забележки как говори. Айде у лево
|
|
|
Post by Coconut1 on Jul 28, 2021 11:48:52 GMT 2
Този Балан гостуваше онзи ден при Гала. Направи ми впечатление страшно ограничения му речник. Не разбирам какво му харесват. Харесват се на 9 до 16 годишни😃 Децата им хранят егото и те се мислят за велики.🤦♀️
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2021 11:53:03 GMT 2
Надежда пуска стори за да се извини (един вид), за подстриГЪ и говори сууупер надменно "искам да кажа за всички граждани"... Ама това не е до гражданите, а до въпрос на грамотност... И от там се включва и Кокииии, който е ядосан, как може някой да прави забележка на приятелката му. След като не приемате никаква градивна критика, по-добре не качвайте нищо, след като сте "публични личности" е ясно, че ще бъдете обсъждани, не всичко е розово. Несериозно е Това момиче е много антипатично и с какъв нагъл тон се "извинява" и то за "нелепината" ѝ, падам...Не е до граждани и селяни, но като имаш претенции и си уж големия инфлуенсър поне се научи как се казват процедурите, които рекламираш.
|
|
|
Post by Coconut1 on Jul 28, 2021 11:55:54 GMT 2
А Гучито в Гърция ли е или пак си измисля? 😃🤦♀️ И защо си е писала в биото в инстаграм BG/ IT 🤷♀️ Ходила 2 пъти в Милано и край.🥱😃😃😃
|
|
|
Post by Морско_момиче on Jul 28, 2021 12:17:07 GMT 2
Страшно съм разочарована от Калоян, много го харесвах във Фермата, а сега не мога да го позная какъв лигльо е станал. За шефката (както той нарича Надежда) даже не иска и да започвам - много семпло момиче (да не използвам по-силни епитети) Да добавя, че сторило беше изтрито още снощи. Качвам и скрийншот, според който победителят е изтеглен, но в момента не е ясно кой е този победител. И аз съм да го качим в профила, недопустимо поведение е това! ibb.co/mBTgZ2h
|
|
|
Post by pistachio on Jul 28, 2021 12:36:22 GMT 2
Поздравления за поста, ама не е трябвало да режете името на брат му от фейсбук поста с песента, така се вижда аватара и че е той. A тук се вижда и реално брат му:
|
|
|
Post by okay on Jul 28, 2021 12:38:17 GMT 2
Някой може ли да обясни какво има предвид Кухалери с "официално сме в София"? Публикувано ли е в Държсен вестник пристигането им с Мрънтин в столицата? BBC и CNN коментирали ли са въпроса? Служебното правилтеслтво излязло ли е със становище? Посолството на България в Гърция изпратило ли е нота до МВнР? Моля ви, отговорете, защото любопитсвото ме изяжда отвътре.
|
|
|
Post by Libelle on Jul 28, 2021 12:44:55 GMT 2
Ох сега гледах Мон Дьо с гост Гнаум... и след репликата "ходя ЧАТ ПАТ да оперирам" направо ми приседна хлебчето.... Господин Телешопов, така читав лекар не се става. Дано никой не попада на такива псевдо лекари....
|
|