|
Post by magica on Jul 28, 2021 12:51:25 GMT 2
Ама как ходи тоя чат пат да оперира, аз не знам той в крайна сметка дали си изкара изобщо специализацията. Не съм сигурна, но мисля че, студентите по медицина след 6 години обучение, първо специализират и няма как е така да оперират, особено па тоя дет оперира само с дрон. Що за отношение изобщо: чат пат оперирам, алоууу я се скрий!
|
|
daisy
Senior Member
Enter your message here...
|
Post by daisy on Jul 28, 2021 12:52:15 GMT 2
Имаше идеи и за пост за Попова как рекламира SunLike, но не ги взима на почивка и още нещо коментирахме да се качи в профила, ама ей богу, изхвръкна ми от главата кое точно беше. Ще се върна да поровя назад и ще едитна ако намеря или се сетя. Мой е постът.😊Попо в последното ѝ видео във влог канала показва каква слънцезащита взима с нея на почивката, там не присъстват продуктите на SunLike, които рекламираше преди месец в официалния канал. Взима с нея Биодерма, Ла Рош, ПРОДУКТ на Руми отново, но не и SunLike. Едит:Тоя Балан е мега нахален. И той, и бездарната му приятелка заслужават нито един спонсор да не ги потърси🙂
|
|
|
Post by ivkasmile on Jul 28, 2021 13:06:38 GMT 2
Що ми се струва, че Пепе отново е бременна? Последната снимка е една такава, сякаш корем крие. Наистина не мисля, че ще си го причини отново в близките години. Ужасно слаба е и 3 деца са си 3 деца, не е лесно да се гледат.
|
|
|
Post by notacliche on Jul 28, 2021 13:11:38 GMT 2
Браво за поста в ИГ, но не очаквам тази мишка балан да отговори по някакъв начин, ще се покрие за няколко дни както много други направиха и след това се държат все едно нищо не е станало..
|
|
|
Post by wonderwoman on Jul 28, 2021 13:13:55 GMT 2
Що ми се струва, че Пепе отново е бременна? Последната снимка е една такава, сякаш корем крие. Наистина не мисля, че ще си го причини отново в близките години. Ужасно слаба е и 3 деца са си 3 деца, не е лесно да се гледат. Съгласна. Колкото и свежа да се изкарва на снимки изглежда изтощена. А този Балан поне от уважение към голямата си ИГ аудитория да си беше направил труда да тегли победител с някоя програма, не е трудно. Голям мързел!
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Jul 28, 2021 13:33:28 GMT 2
Една бърза справка в регистъра на Български лекарски съюз показва, че Наум Шопов няма регистрация в него и съответно не може да упражнява лекарска професия на територията на България. За какви операции, какви пет лева става въпрос...
|
|
|
Post by Морско_момиче on Jul 28, 2021 13:37:06 GMT 2
Е как тогава ходи да оперира чат-пат?!? 😳 И този е за профила, това да не му е бутафорният сериал! Агресират ме тия безполезни хора, на които други заблудени хора изкарват парите, а те ходят да се правят на велики по телевизията 😤
|
|
|
Post by ☀ on Jul 28, 2021 13:41:26 GMT 2
Е той се изрази, че ходи чат-пат да помага на колегите в операционната, но го каза в контекста на упражняване на лекарската професия. Пак казвам, може да им помага като снима, като им носи храна, подава им бисквити боровец в устата или предварително дезинфекцира всичко с лампа в ръка Реално не е казал, че борави със скалпела смело..
|
|
|
Post by okay on Jul 28, 2021 13:41:49 GMT 2
Днес е изключително богат на простотии ден за форума. Евала, инфлуенсъри! Моля ви, скрийте се някъде, и никога, при никакви обстоятелства не ни удостоявяйте с жалкото си присъствие. Малко ви е всичкият "хейт", който получавате тук.
|
|
|
Post by notacliche on Jul 28, 2021 13:43:48 GMT 2
Днес ми върви на гледане на стари видеа😆Попаднах на този клип в профила на темата в инстаграм Аз лично не го бях гледала и съм без думи, това е страшно и изключително тъжно наистина. Знаех, че всичко в профила на кърмилницата е режисирано, но това просто …
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 28, 2021 13:50:34 GMT 2
На Валката не знам как не ѝ писна да пътува... сега е в Слънчев бряг, по покана на хотел, но не видях кой. Не е много официално в София..
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Jul 28, 2021 13:53:20 GMT 2
Е как тогава ходи да оперира чат-пат?!? 😳 И този е за профила, това да не му е бутафорният сериал! Агресират ме тия безполезни хора, на които други заблудени хора изкарват парите, а те ходят да се правят на велики по телевизията 😤 Оперира той.. дали са му да среже някой конец и това му е най-големият принос към медицината...
|
|
|
Post by ☀ on Jul 28, 2021 13:56:44 GMT 2
То тоя розов балон го пукаш, пукаш и пак си расте обаче Все се намира някоя, на която ѝ е милинкУ, сладинкУ, истинск У всичко
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2021 14:05:36 GMT 2
Сиса имсла нужда от почивка от снимането, било изморително да снима цял ден (все едно някой я кара), да обработва и била снимала видео Q&A цял час и така се изморила. 😂😂😂🤦🏻♀️ Август щяла една седмица да не снима, да бе почти ѝ повярвах, оня ден пита за повече видеа, тая седмица вече ще почива. 😂
Във вчерашното видео май имале кадри на зъбите на Ния от близо, много зле е положението. Това дете трябва да се носи на специалисти, защото ако не се погрижат от сега ще остане без предни зъби. Освен че се ронят имат и огромно разстояние един от друг, но Сиса я вълнува повече, че има нова прахосмукачка явно отколкото да се погрижи за това дете. 🤷🏻♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by theaxe on Jul 28, 2021 14:24:13 GMT 2
Не е точно ифлуенсър, но се създаде доста хайп около него - въпросният Иво, победителят от миналогодишния МастърШеф наскоро отвори дюнерджийница в София - Doennerstag. Ако някой го следи в Инстаграм, забелязвате ли как всеки ден качва снимка на месото и след няколко часа как то е свършило. Работното място на заведението е от 12ч. на обяд до 18ч., т.е. цели 6 часа! Как ПО-ТОЧНО, аз от простолюдието, дето работим от 9 до 18 да си купя дюнер Сега някой ще си каже, тая па за един дюнер. Обичам да пробвам такива неща, но адски много ме дразни как не само работят по никое време, ами и всеки ден се качва снимка как месото е свършило, ето днес например месо няма в 15:05ч.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 28, 2021 14:27:30 GMT 2
Може да е маркетинг трик, за да се създаде hype, че трябва да бързаш, за да не свърши.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2021 14:38:23 GMT 2
Ама как ходи тоя чат пат да оперира, аз не знам той в крайна сметка дали си изкара изобщо специализацията. Не съм сигурна, но мисля че, студентите по медицина след 6 години обучение, първо специализират и няма как е така да оперират, особено па тоя дет оперира само с дрон. Що за отношение изобщо: чат пат оперирам, алоууу я се скрий! Кой пък ще го пусне тоя малоумник да оперира моля ви се . Та той никога не е практикувал ,камо ли да има стаж . Може да му дадат да приготви полето за операция най много . Даже и за асистент няма да го допуснат. Срам и позор е тоя за истинските хирурзи !
|
|
|
Post by ☀ on Jul 28, 2021 14:39:36 GMT 2
Ааа, откакто си правя домашен дюнер никой не може да ме инфлуенсне да пробвам купешки От една страна добре, че в жегите не задържат месото дълго време, но наистина нещо трябва да помислят за работното време, за да опитат повече хора. Може да опипват почвата тепърва.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 28, 2021 14:40:23 GMT 2
Абе, ходи, друг път. Искал е да си придаде важност и пак по най-лапешкия и тъп начн. Наумчевска работа, ама кой колкото си може.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2021 14:46:31 GMT 2
Коментарът под видеото в БВП, който Любо изтри, беше мой. Не съм забравила всички негови изцепки и желанието му да набира популярност по евтин (в повечето случай начин). Казах просто, че на фона на Телешопови, Пепе, Банда Банда и др. които имат 100 думи речников запас, е по-добре да канят хора като Любо, на който мисълта му тече гладко. При пълната скука, която е в тубата, в момента гледам основно БВП и Киро Брейка, защото се е разразила мини война между тях. Колега на Любо от факултета по журналистики е направил (доста непрофесионално) видео с Илчовски. Във въпросното видео Илчовски твърди, че се плаща на Киро Брейка, за да ръси тези всички работи във видеата си. В новия подкаст на Розмари и Любо има записи на разговорите с Киро Брейка и Илчовски по темата дали Брейка взима пари, за да прави видеата си. Още обаче не съм стигнала до тази част. По темата с профила в инстаграм - всеки път, в който видя нещо нередно, пиша тук, за да се качи. Влизам в положението на модераторите, че нямат време да постват всичко. Факт обаче е, че има много материал за профила. Балан - колко трябва да си тъп и нагъл да обявиш, че наградата отива при профила на брат ти?! За профила на форума в инстаграм са предлагани доста по-малки (по мое скромно мнение) издънки... Забелязвам, че на издънките на инфлуенсърите от мъжки пол не се обръща същото внимание като на жените... Само Гноум (страхотно измислено, ще го използвам) се поприплюва по-често напоследък. Виждам, че и въпреки изтрития светкавично неудобен за Любо Жечев коментар на съфорумка, вече му е простено и преди няколко дни отново бе определен за топ ютюбър (въпреки безумните му видеа за стоене върху килимче, гаврите и отношението му към децата в недомисленото му шоу, и подигравките с момичето, отишло с него в Рим), барабар с Баце Любе от Игри на волята, макар да са на светлинни години един от друг като хора (пак по мое скромно мнение).. Но как да е, явно хората сме различни..
|
|
|
Post by lama on Jul 28, 2021 14:47:48 GMT 2
За Ивайло, машината, на която пече струва доста пари и явно не е искал да рискува с две, ако не потръгне. С една като свърши месото, край. Поне аз така си го обяснявам. Но хората се оплакваха, че и в обедната почивка опашката била огромна и чакали по 40 минути. Аз не бих чакала толкова.
Относно гивауеите, няма лошо да раздават неща, така си правят реклама хотелите, брандовете и тн. Задължително обаче трябва да се тегли със софтуер, по този начин не е редно. Така теглеше май и Артьом, а неговите гивауеи също са ми съмнителни. Също така, гивауеите трябва да са адекватни, в този случай е така, почивка за инфлуенсърите, почивка и за някой последовател. Скоро бях попаднала така на един гивауей, но не мога да си спомня на кого беше, но подаряваха само вечеря в хотел в Слънчев бряг. Е, кой ще се вдигне да отиде там, за да вечеря. Явно разчитат, че покрай вечерята, ще си платят и нощувка.
|
|
|
Post by zahir on Jul 28, 2021 14:48:24 GMT 2
Е той се изрази, че ходи чат-пат да помага на колегите в операционната, но го каза в контекста на упражняване на лекарската професия. Пак казвам, може да им помага като снима, като им носи храна, подава им бисквити боровец в устата или предварително дезинфекцира всичко с лампа в ръка Реално не е казал, че борави със скалпела смело.. Не мисля, че е позволено всеки сульо, играещ си на доктори да влиза в операционна зала. То е същото като да ида да напазарувам с листа, както си играехме едно време. Моля да сложите изцепката на гНаум в инстраграма на темата. Към такива като него само публичен линч.
|
|
|
Post by Minnie on Jul 28, 2021 15:02:03 GMT 2
Леле, тоя Балан е голям наглец. Тези нови инфлуенсъри не знам от къде се навъдиха, но да не забравят, че не всички в социалните мрежи са шаранчета на по 12 години. 😂
Шопов да не е на пазара, че да си влиза и излиза в операционна зала, когато си реши. Те на специализантите едвам им дават да пипнат нещо, какво остава за него.
Аз продължавам да се потрисам от оранжевите филтри, които използват всички в Инстаграм. Защо искат да приличат на портокали/препечени филии ми е интересно.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2021 15:06:06 GMT 2
Сторито с кваса на Елица ме разби. Това момиче има толкова безсмислено съществуване... Не познавам човек, който да има толкова елементарни поводи за радост като квас, чаши, чинии, че приятеля й я е извел на вечеря веднъж на половин година...
|
|
|
Post by magica on Jul 28, 2021 15:08:07 GMT 2
Не е точно ифлуенсър, но се създаде доста хайп около него - въпросният Иво, победителят от миналогодишния МастърШеф наскоро отвори дюнерджийница в София - Doennerstag. Ако някой го следи в Инстаграм, забелязвате ли как всеки ден качва снимка на месото и след няколко часа как то е свършило. Работното място на заведението е от 12ч. на обяд до 18ч., т.е. цели 6 часа! Как ПО-ТОЧНО, аз от простолюдието, дето работим от 9 до 18 да си купя дюнер Сега някой ще си каже, тая па за един дюнер. Обичам да пробвам такива неща, но адски много ме дразни как не само работят по никое време, ами и всеки ден се качва снимка как месото е свършило, ето днес например месо няма в 15:05ч. Ох, и аз много искам да пробвам, ама не ми е баш в района, та ако трябва да ида за обедната почивка няма как да стане. Не го прави заради хайпа, мисля че нямат достатъчно персонал, а и най-вероятно наистина е инвестирал само в една машина засега. Беше написал скоро, че са останали без един готвач/дюнерджия, та мисля той прави всичко почти сам. Отворен е към критика и качва и негативната обратна връзка, а тя е единствено и само за чакането и това, че свършва. Доколкото чета е адски вкусно, лигите ми текат!
|
|
|
Post by javeliniya on Jul 28, 2021 15:25:34 GMT 2
Не е точно ифлуенсър, но се създаде доста хайп около него - въпросният Иво, победителят от миналогодишния МастърШеф наскоро отвори дюнерджийница в София - Doennerstag. Ако някой го следи в Инстаграм, забелязвате ли как всеки ден качва снимка на месото и след няколко часа как то е свършило. Работното място на заведението е от 12ч. на обяд до 18ч., т.е. цели 6 часа! Как ПО-ТОЧНО, аз от простолюдието, дето работим от 9 до 18 да си купя дюнер Сега някой ще си каже, тая па за един дюнер. Обичам да пробвам такива неща, но адски много ме дразни как не само работят по никое време, ами и всеки ден се качва снимка как месото е свършило, ето днес например месо няма в 15:05ч. Ох, и аз много искам да пробвам, ама не ми е баш в района, та ако трябва да ида за обедната почивка няма как да стане. Не го прави заради хайпа, мисля че нямат достатъчно персонал, а и най-вероятно наистина е инвестирал само в една машина засега. Беше написал скоро, че са останали без един готвач/дюнерджия, та мисля той прави всичко почти сам. Отворен е към критика и качва и негативната обратна връзка, а тя е единствено и само за чакането и това, че свършва. Доколкото чета е адски вкусно, лигите ми текат! Мен ми е в района, пробвах в една обедна почивка. Доста добър беше дюнерът, но аз не съм познавач. Може би това беше третият ми дюнер през живота. Аз почаках около 20 минути. Подкерпям инициативата, цената не е космическа и Ивайло е там на място и комуникира с хората, стори ми се приятен. Не искам да разовднявам темата, но предложението на един друг участник от минал сезон на Мастър Шеф (не се сещам за името му), ми се струва много по-зле изпълнена в отношение цена/качество/количество. Говоря за FOKU.
|
|
|
Post by suede on Jul 28, 2021 15:35:21 GMT 2
Не знаех, че ако дете има място между зъбите е голям проблем. Чак и зъболекар ще посещава. Всеки ден може да научи нещо ново човек.
|
|
|
Post by muffin on Jul 28, 2021 15:42:25 GMT 2
Наум ми е толкова смешен, уж нямаше да използва инстаграм, пък не спира да качва.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 28, 2021 15:52:46 GMT 2
Ох стана ми мъчно за Мари на Гала - имала е натоварена седмица и отделно я измъчват злобни коментари и е решила да си почине малко от инфлуенсъството. Тя ако си почине още малко ще изпадне в кома...
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 28, 2021 15:58:00 GMT 2
Ох стана ми мъчно за Мари на Гала - имала е натоварена седмица и отделно я измъчват злобни коментари и е решила да си почине малко от инфлуенсъството. Тя ако си почине още малко ще изпадне в кома... E, Патраши, ти най-важното пропусна да кажеш. Руса ли е още? Няма да заспя, докато не узная.
|
|