|
Post by Deleted on Jul 28, 2021 15:58:47 GMT 2
Ох стана ми мъчно за Мари на Гала - имала е натоварена седмица и отделно я измъчват злобни коментари и е решила да си почине малко от инфлуенсъството. Тя ако си почине още малко ще изпадне в кома... Hahahaha 😂 Тежък е животът на писаните и безгрижни Яйца.
|
|
|
Post by kalea on Jul 28, 2021 16:02:48 GMT 2
Не знаех, че ако дете има място между зъбите е голям проблем. Чак и зъболекар ще посещава. Всеки ден може да научи нещо ново човек. За съжаление е проблем. Много хора си мислят, че млечните зъби ще минат и заминат, независимо от състоянието им, но от моя близка приятелка - зъболекар, знам, че не е така. Не трябав да се подценява. Разстоянието между зъбите не се лекува на всяка цена, предполагам, че си има критерии. Това детенце е много малко, след години ако се наложат корекции, има брекети и т.н.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 28, 2021 16:06:27 GMT 2
Ох стана ми мъчно за Мари на Гала - имала е натоварена седмица и отделно я измъчват злобни коментари и е решила да си почине малко от инфлуенсъството. Тя ако си почине още малко ще изпадне в кома... E, Патраши, ти най-важното пропусна да кажеш. Руса ли е още? Няма да заспя, докато не узная. Да ти кажа не обърнах внимание, но и тя не беше написала 🤣🤣 но е ходила на вежди и на някакви процедури - подозирам против стрии 🤭
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2021 16:09:46 GMT 2
И за мен е драма, че Мари на Гала не споменава, какъв й е цвета...
|
|
|
Post by The Judge on Jul 28, 2021 16:18:29 GMT 2
play-lh.googleusercontent.com/CPrGYYvyc-xUh9Gob23PfXjf7c3J5b5O_c7AkUxjvlA42_C9n4s5BDqUhutKCGxKfg ->typical По принцип Наум и Теа са ми едни от малко ненавижданите. Не знам защо. Не ги харесвам, не ги и гледам много, но не са ми противни и не ме дразнят като Попо, Гана, Мана... НО. Какъвто и да си, както и да си учил, както и да си възпитаван, "ходя чат пат" звучи изключително несериозно и обидно, освен ако не си краставичар или жрица на любовта. За мен лекарите, полицаите и пожарникарите са едни от най - уважаваните и стресиращи позиции и просто е гадно да кажеш това така. Несериозно е, когато говорим за здраве и живот. Онази с пиците и жената на кушетката също исках да й отвъртя 2 шамара, защото просто е мега гнусна изцепка. Чудя се оратор Йоно още ли си прави сама ноктите. Гледам едни камъни, едни блестящи. Струва ми се, че ходи на маникюристка.
|
|
|
Post by suede on Jul 28, 2021 16:20:37 GMT 2
Не знаех, че ако дете има място между зъбите е голям проблем. Чак и зъболекар ще посещава. Всеки ден може да научи нещо ново човек. За съжаление е проблем. Много хора си мислят, че млечните зъби ще минат и заминат, независимо от състоянието им, но от моя близка приятелка - зъболекар, знам, че не е така. Не трябав да се подценява. Разстоянието между зъбите не се лекува на всяка цена, предполагам, че си има критерии. Това детенце е много малко, след години ако се наложат корекции, има брекети и т.н. Какви корекции и брекети, това са млечни зъби. Те падат между 5 и 7г. възраст. Да се изтъква като болест разстоянието помежду им е смехотворно. Никой не говори за наличието на сериозни проблеми. Разстоянието помежду им никога не е било проблем и няма да бъде, за Бога. Млечни зъби се лекуват, да, но ваденето на вода от 10 кладенеца само да се изкара нещо такова, каквото не е, не е правилно. Знам, че тук мама Цица е недолюбвана, но целият тоя хейт върху детето е неприятен и не знам защо продължава да се толерира.
|
|
|
Post by okay on Jul 28, 2021 16:28:14 GMT 2
За съжаление е проблем. Много хора си мислят, че млечните зъби ще минат и заминат, независимо от състоянието им, но от моя близка приятелка - зъболекар, знам, че не е така. Не трябав да се подценява. Разстоянието между зъбите не се лекува на всяка цена, предполагам, че си има критерии. Това детенце е много малко, след години ако се наложат корекции, има брекети и т.н. Какви корекции и брекети, това са млечни зъби. Те падат между 5 и 7г. възраст. Да се изтъква като болест разстоянието помежду им е смехотворно. Никой не говори за наличието на сериозни проблеми. Разстоянието помежду им никога не е било проблем и няма да бъде, за Бога. Млечни зъби се лекуват, да, но ваденето на вода от 10 кладенеца само да се изкара нещо такова, каквото не е, не е правилно. Знам, че тук мама Цица е недолюбвана, но целият тоя хейт върху детето е неприятен и не знам защо продължава да се толерира. Какъв хейт върху Ния? За мен тя е едно от най-сладките деца, които съм виждала някога. Не следя Сиси, защото ме депресира. Пишещите тук са по-загрижени за здравето на детето, отколкото собствената ѝ майка. Тук беше постснат скрийншот преди време на зъбите на Ния и имаше черни петна. Не става въпрос за разстоянието, а за това, че на 2 години вече е с кариеси. Наследствено или не, това състояние трябва да се овладее с правилна грижа и правилно хранене, а не сметани и сладоледи в промишлени количества. Детето дори е с наднормено тегло. Да, за малко дете това го прави едва ли не по-сладко в очите на бсбите от блока, но е здравословен проблем, който трябва да се предотвратява.
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Jul 28, 2021 16:28:49 GMT 2
Разстояние между млечните зъби е нещо напълно нормално. Когато постоянните зъби изместят млечните,те са по-големи и така им се осигурява място, образно казано. Развалените млечни зъби не са нормално нещо и дават отражение по-нататък върху цялостното здраве на устната кухина.
|
|
|
Post by suede on Jul 28, 2021 16:39:18 GMT 2
Много мразя да пиша буквално след всеки пост, но хейтът е факт. Неведнъж се е коментирало поведението на Ния, лигла, глезла, т.н. Малко по - нагоре го има и заключението за разстоянието. Много рядко коментирам постове на потребителки тук, понеже всеки може да коментира каквото намери за добре и сме тук за забавление, но в случая откровено се преиначава и буквално се търси под вола теле. Аз не гледам Цицка, освен няколко влога преди доста време. За мен тя е мърла, очевидно с не особено висок умствен капацитет, мързелана, готованка и т.н други епитети. Нямам желание да й гледам еднообразното ежедневие и фрийк хихикането пред камера, виждам само отделни скрийнщотове от тук, не ме вълнува. Видно е, че детето се гледа в неособено здравословна среда, ядейки индустриална захар и се зомбира ежедневно пред тв. Този вид отглеждане е далеч от моите разбирания, но забелязвам обаче разни заключения от потребителки, които нямат деца и са твърде осъдителни спрямо поведението на детето. Самите те споделят, че нямат деца. Аз също говорех подобни неща преди да имам дете, обаче се сблъсках челно с реалността и не всичко е такова, каквото си мисли човек, че е. Не се обиждайте момичета. Това не е укор, просто понякога човек мисли, че няма на него никога няма да се случат разни неща, но децата променят.
|
|
|
Post by mandarina on Jul 28, 2021 16:39:52 GMT 2
Господи, излизам от супер натоварена среща с клиент по Зуум, главата ми гръмна, НО място не си намирам като не знам Мари руса ли още или не, не издържам, ще взема да... си сипя вода Да го оставят това момиче на спокойствие, съсипа се, от спа на спа, от процедура на процедура, от фризьор на фризьор, това е нечовешко. Да организираме #freeМариMovement, да я оставят най-накрая да си почине.
|
|
|
Post by muffin on Jul 28, 2021 16:40:30 GMT 2
И Виктория разбива с тъпи реклами. Вие знаехте ли, че нито тя, нито родителите ѝ използват друг препарат освен fairy.BULGARIA. Моля? То може и да не е български продукт, но много тъпо го рекламира, поне да си беше трайкала за родителите, съмнявам се че тя или майка ѝ седят и търкат мръсни чинии по цял ден.
|
|
|
Post by The Judge on Jul 28, 2021 16:50:34 GMT 2
За пореден път - хейтът не е за детето, а за простата му, безхаберна майка и начинът, по който го гледа. Това с проблемните млечни зъби е честа дискусия, явно нея не я притеснява, но не я и спира да се тъпче с доста сладко. Принципно надали ще остане проблемът и след смяната, но е направило впечатление на потрбителката, която го е споменала и го е коментирала. По принцип безхаберието, ако се пренесе като навик, и с постоянните зъби може да се проявят проблеми. Дано я научи да ги мие, макар че като гледам хигиената на какво ниво е... Но пак да подчертая - всички коментари за състоянието и възпитанието на децата са към родителите им. Не знам защо е толкова трудно да се разбере. В тоз форум не сме малоумни, че да критикуваме невръстни хлапета, но виж - родителите им...имам чувството, че или са ОКР-та като Полина, която мисли, че бърсането на нос е с диплома, или са някви, които разрешават на децата да ядат от пода. ПП Не се заяждам и не изразявам дразнене, просто се опитвам да обясня и аз какво според мен е казал авторът. И аз съм с разстояние на зъбите :П
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2021 16:59:22 GMT 2
Сигурна съм, че няма човек, който чете форума и наистина смята, че коментарите, които са свързани с децата, се отнасят за тях, а не за родителите им. Ако има такива хора - минута мълчание за вас. Не следя Ния и мама, защото откачам като гледам, по какъв начин се гледа това дете и колко е ограничена и тъпа (без извинение) майка му! Нито пък коментарите за това, че София е лигава и нахална са по нейн адрес. Ясно е, че тези малки деца са съвсем несъзнателни и всичко, което правят е да попиват от родителите и това, което те им дават като пример. За 10823042 път ще го кажа, но хайде сериозно, стига вече с тези коментари кой има деца и кой не. Да, ние живеем на друга планета, нямаме роднини с деца, не виждаме деца и сме изобщо толкова изпаднали, че не можем да направим паралел между едно дете, което се гледа с любов и внимание и дете, което е оставено на самотек или майка му е толкова куха, че то просто няма, какво друго да види. По темата със зъбите - имам криви зъби, носила съм 2 пъти брекети. За сметка на това зъбите ми са здрави и макар да не обичам да ходя на зъболекар го правя на всеки 6 месеца до година. При Гергучи например проблемът е в това, че зъбите й са с кариеси и са болни. Това, че естетически няма прекрасна усмивка, поне за мен, изобщо не е от значение на фона на това, дали зъбите й са здрави. Същото важи и за Ния. Кривите зъби не са болка за умиране, но ако яде постоянно сладки неща и няма добра хигиена (не съм гледала видеа, коментирам на база мненията тук), то това е много сериозен проблем.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jul 28, 2021 17:02:16 GMT 2
Пепе с ново видео. Отивам да гледам как се нищоправи цял месец.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 28, 2021 17:29:14 GMT 2
Ех, не може да не се спомене разваления брак и как направата на едно дете не те прави щастлив. Добро утро. Толкова си ѝ личи, че страда по Филип 2, че не знам как Фифи допуска такова видео да излезе в Ютуб.
|
|
|
Post by ivkasmile on Jul 28, 2021 17:33:21 GMT 2
Какво е казала Пепе? А относно Наум, как така ходи да оперира "чат - пат". Кара ли специализация, че смутолеви нещо?
|
|
|
Post by The Judge on Jul 28, 2021 17:34:58 GMT 2
Well, well, форумът пак позна - не е в най - добрата си форма Антоанета. Не съм я гледала на клип от мнооого време, ама го пуснах и съм там на момента с раздъжденията. Явно наистина й идва много. За едно не е права - личните й емоции са обвързани с партньор, семейство и всичко друго. Няма как да са откъснати. Рядко си позволява да е сдухана, ама явно е минала границата.
ПП. Ем...мерси. С това словоизляние за щастието, Пепка си каза мо та мо, че е нещастен човек и сложи хикса на всичките фемили голс глупости. Чиста бутафория си е това нейното.
Мишоците за децата са много яки - бих си ги купила за мен.
|
|
|
Post by jeri on Jul 28, 2021 17:38:02 GMT 2
Момичета, не съм се включвала отдавна, бях на почивка, но искам да ви поздравя за поста за Наум. Не съм гледала въпросното интервю и нямаше и да разбера, ако не беше поста. Как не са се усетили да го монтират или повторят. Това е срам. Не съм им гледала видеото, защо са спрели да качват видеа?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2021 17:47:51 GMT 2
Отдавна съм го казала-Гнома нито е лекар,нито е актьор.Някакво е избутал ученето,а в сериала са го поканили(сами се сещате защо).
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2021 17:50:17 GMT 2
Да си дам и моите 5 стотинки за новото видео на Пепе. Като начало ми направи впечатление, че според бавачката Макфифи те са на работа и почивката при тях е равносилна на работа. Също така, че понеже на Сиена й растат зъбки е в болничен... Били отново е с тях и започвам да си мисля, че те действително се уговарят с комплекса Х за престой от няколко дни, в които взимат и Били, за да направи по-хубави кадри. Тези излияния на Пепе лееееко ми напомнят на това, което говореше, плачейки в колата, докато беше бременна с Матиас. Ясно, че не е на "ти" със себе си, че не се чувства щастлива и удовлетворена. Казва, че като човек с един провален брак е разбрала, че няма значение, какво е правил човека до нея, а дали тя самата се е чувствала щастлива. Звучи като човек, който не е дал нужното си време, за да разбере, какво иска от живота и как смята да го постигне, защото е била заета да прави деца. Личи си, че не се чувства на мястото си. Направи ми впечатление и изречението "човек като мен, който обича да пише". Сериозно?! Следя я от времето, в което беше бременна със София и живееше в Дания, канала й още беше на английски и не съм чула нито веднъж да каже, че обича да пише. По-скоро ми изглежда като поредното й хоби, което няма да е дълготрайно от типа на диджействане, ляйфкоуч и не знам си още какво. Най-вероятно дамите тук отново познаха и скоро ще издаде някаква книга. На Сиена все така не й се разбира, какво говори, но видимо има голяма разлика в говора й и е доста по-добре от преди. Забеляза се, че изобщо не е очарована от това, че Филип 2 идва в Бургас, за да е с децата. А Ева дори не я спомена.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Jul 28, 2021 17:53:48 GMT 2
Спомена я, в края на видеото и ги снима, с Филип 2 на плажа.
|
|
|
Post by ddv on Jul 28, 2021 17:55:32 GMT 2
Идвам от новото видео на Пепе. Изглежда тъжна и объркана, надявам се скоро да се успокои и почувства по-добре. Не съм ѝ привърженик, но я разбирам, не си е работа да си усмихнат "щастливо" постоянно, особено с три деца под пет години.
|
|
|
Post by sweetpotato on Jul 28, 2021 18:03:44 GMT 2
Противно на спекулациите във форума, Филип и Пепе хич не изглеждат пред раздяла. Да,не е супер щастлива,но всички преминаване през различни периоди
|
|
|
Post by The Judge on Jul 28, 2021 18:06:20 GMT 2
То оставаше да са пред раздяла. Толкова смачкана не съм я виждала. Децата са симпатяги, но ако я няма всичката й помощ, не я виждам изобщо как би се оправила. Нито какво би снимала.
|
|
|
Post by ladybird on Jul 28, 2021 18:13:03 GMT 2
Чак пък влюбена във Филип Датски и да страда по него, не вярвам. При всеки човек идва момент, в който да е сам със себе си. Много известни личности говорят за развода си с болка, при наличие че имат пораснали деца от партньора до тях- Ирина Тенчева, Ева Кикерезова, Анастасия Ингилизова и др. Аз не мисля, че е любов, а изпитват разочарование за разбитите им мечти и стеклите се обстоятелства. А относно, че е сдухана, за човек, който не е спал няколко дни и с три деца на море, пак добре изглежда. В края на видеото спомена Ева. Не мисля ,че нищо не работят, защото във видеото споменаха за няколко срещи. С въпросния фотограф ме съмнява, че правят и други бизнес дела, не само да снима тях.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2021 18:14:42 GMT 2
Да си дам и моите 5 стотинки за новото видео на Пепе. Като начало ми направи впечатление, че според бавачката Макфифи те са на работа и почивката при тях е равносилна на работа. Също така, че понеже на Сиена й растат зъбки е в болничен... Били отново е с тях и започвам да си мисля, че те действително се уговарят с комплекса Х за престой от няколко дни, в които взимат и Били, за да направи по-хубави кадри. Тези излияния на Пепе лееееко ми напомнят на това, което говореше, плачейки в колата, докато беше бременна с Матиас. Ясно, че не е на "ти" със себе си, че не се чувства щастлива и удовлетворена. Казва, че като човек с един провален брак е разбрала, че няма значение, какво е правил човека до нея, а дали тя самата се е чувствала щастлива. Звучи като човек, който не е дал нужното си време, за да разбере, какво иска от живота и как смята да го постигне, защото е била заета да прави деца. Личи си, че не се чувства на мястото си. Направи ми впечатление и изречението "човек като мен, който обича да пише". Сериозно?! Следя я от времето, в което беше бременна със София и живееше в Дания, канала й още беше на английски и не съм чула нито веднъж да каже, че обича да пише. По-скоро ми изглежда като поредното й хоби, което няма да е дълготрайно от типа на диджействане, ляйфкоуч и не знам си още какво. Най-вероятно дамите тук отново познаха и скоро ще издаде някаква книга. На Сиена все така не й се разбира, какво говори, но видимо има голяма разлика в говора й и е доста по-добре от преди. Забеляза се, че изобщо не е очарована от това, че Филип 2 идва в Бургас, за да е с децата. А Ева дори не я спомена. Не съм я гледала, няма и да я гледам, но мерси за резюмето. За писането предполагам, че иска да каже в блога, който е имала преди. Ако издаде книга със семейните ѝ драми и ще си разбия главата. 😂 От многото коментари как сме си правим изводи само от снимки и сторита и как било грешно да съдим хората само ще кажа, че до сега за нищо не сме сбъркали. 😉 Истински врачки мусаджийки сме се събрали тук. 😂😂😂 П.С. Отивам да си търся мусака на ол инклузива и да осъдя няколко дечица в ресторанта как се тръшкат и не слушат, а аз нямам деца и не знам кой как трябва да се държи и възпитава, защото падам от Марс. 😉😉😉 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2021 18:34:11 GMT 2
И на мен ми се вижда уморена Пепе, тя сама си казва, че е объркана, не остава насаме със себе си и размишленията си. Мисля, че с това, което каза, че обича да пише може скоро да очакваме книга, не го спомена случайно, прави всичко с умисъл. Сиенка определено говори повече, макар и неразбираемо.
Гледах и Телешопови, много противоречиви личности са, много не помнят какво говорят. Наум ме уби с това, че бил готов да посегне на Теа (това му бяха думите), когато сериозно му казала в неподходящ момент, че трябвало да поговорят по-късно, а идвали гости и тя Теа често правела така...Тоест той често е готов да ѝ посегне ли? Много са ми странни, хем искат да са готини, хем са супер пренавити и като почнат да обясняват как инфлуенсърството е професия като всички други и падам. Сигурно е и по-сериозно от чат-пат оперирането, нали, Науме?
Гергана в страната на чудесата.. Това момиче е тотал щета от към измислици. Пет дни била болничен и сега се връщала към работата. Ще ходи в Милано ама друг път, има гадже ама той не знае, вече се чудя и Алфа нейн или на съквартирантката е.
Звезди от Mint stories е споделила, че Калоян няма вече активно да я снима, имали са много трудности и т.н., но са решили, че любовта им е по-важна. Хареса ми, че споделя, хареса ми написаното и снимката, но защо в пост, който е в партньорство, това не ми допадна. Личен момент и бам реклама на самсунг...
|
|
|
Post by dzyn on Jul 28, 2021 18:47:14 GMT 2
Не мисля, че пепе е още влюбена във ф2. Мое мнение, ама не мисля и че ф3 се класира за тоя приз. Общо-взето, който влезе в орбитата й, автоматично става спътник, все едно какъв е, важното е да не спира въртенето. Тя си е абсолютен егоист, който прави всичко възможно (включително 3 деца и 2 брака за 5 години), само и само да има шум и да не остане насаме със себе си. Не знам каква огромна неудовлетвореност има в себе си, че да има нужда от такава внушителна какафония, за да успее да го заглуши.
|
|
|
Post by patrashkova on Jul 28, 2021 19:04:02 GMT 2
Колкото и да не харесвам Спилбъргови, а то е много, мисля че някои работи леко се изопачават тук. Не мисля,че Теа го е изнудила за бебе - по-скоро му е казала,че се чувства готова и може би леко го е побутнала. Нищо кой знае какво,още повече при моите приятелки, доколкото са ми споделяли винаги те са подхващали темата с мъжете си, с изключение на една, на която мъжът й е значително по-възрастен от нея и беше на зор.
Също това,че ще й посегне според мен е фраза от рода на идваше ми да го одуша. Не мисля, че Наум е домашен насилник, просто е човек,който не умее да се изразява, защото е доста елементарен.
Заглавието на видеото беше клик бейт ала Гергучи за пореден път - но какво да очакваме от човек с емоционалната интелигентност на 12то класник.
Честно казано те и Тонка май са ми най-скучни - Гергуч поне ме забавлява с лудостта си,а Йонко с кича си 🤣🤣
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2021 19:06:06 GMT 2
Наум е готов да я удари ли? 😲 Ако някой мъж ми каже така директно му събирам багажа и да ходи при майка си или да оперира чат-пат или където иска. 😐
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|