|
Post by Deleted on Aug 10, 2021 15:57:34 GMT 2
Могат да се закупят само от сертифицирани салони, които работят с марката. Нещата са им скъпички, но според мен си заслужават. Преди около година си взех базови неща в малки опаковки и оставих към 160лв, все още имам от тях, но съм бременна и не съм много редовна в мацотенето. Мики Златанова беше направила видео относно марката и цени. Много оффтопик,но от 2-3 дни се опитвам да разбера цената на продуктите на biologique recherche,подтикната от пост на Жени и не мога и не мога. Някой може ли да ми каже ориентировъчно и само от салони ли се купуват? Заинтригувана съм,но не виждам смисъл да проучвам,ако не са ми по джоба, а няма как да разбера
|
|
|
Post by Deleted on Aug 10, 2021 16:01:39 GMT 2
Много оффтопик,но от 2-3 дни се опитвам да разбера цената на продуктите на biologique recherche,подтикната от пост на Жени и не мога и не мога. Някой може ли да ми каже ориентировъчно и само от салони ли се купуват? Заинтригувана съм,но не виждам смисъл да проучвам,ако не са ми по джоба, а няма как да разбера Купуват се само от салони и след консултация. 120 лв и нагоре за крем 50мл,серуми мисля бяха около 80лв и нагоре,но има различни серии,продукти и цени. Като цяло консултацията е безплатна, не пречи да се отиде. Аз съм много доволна,имам три техни продукти и единият го купувам вече 4 пъти, лосионът п50w,малкото шишенце е 45 лв някъде и ми стига за два месеца. Разликата е голяма и видима, хората около мен я забелязаха и ме питаха какво ново правя за кожата си. Имам и крем за проблемна кожа,от който не съм сякаш впечатлена,той изкара възпаленията навън и трябва търпение,което аз нямам и спирам да ползвам след няколко дена,защото ми избиват пъпки и така няколко пъти 🤣то това му е целта,скоро се надявам вече да го ползвам като хората. Плацента крем за мен беше уникален. Имам и измивен крем, много съм доволна. Мои приятелки излекуваха подобни на моите (акне, чувствителност, сухота) проблеми с тях и затова отидох на консултация и аз . Препоръчвам ги само при сериозен проблем от този вид,иначе за анти ейдж или просто хидратация, овлажняване и т.н не знам струват ли си парите. По принцип трябва да се ползват само те и аз го правех известно време,но и комбинация на лосиона с моята си козметика имам уау ефект. Със сигурност разбирам защо по някои статии го наричат Иисус в бутилка
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 10, 2021 16:04:54 GMT 2
Сладкишиното видео половин час въведение и мрънкане, че не иска да празнува. И обяснения за това, че е в МЦ и се отложил басейна в Белчин. Като се плануват почивки нали именно с това главно се съобразяваме жените, ми то си има календарчета, таблици. Вярно може да има изненади ама, егати обясненията. И съм забелязала, че тя не отговаря на нищо, вече много пъти й пиша, с цел да видя дали ще отрази-ми не, тя отговаря явно само на супер хвалебствените съобщения, тях размята и показва. Не знам, харесвам я като цяло, но това поведение отвисоко и държание към последователите ти, не ми допада,тя го раздава много известна, щом няма време два реда да ти напише. А и иначе е една усмихната и все се обяснява колко са й важни хората, че са й като семейство, приятели, много положителна, много са й важни последователите, бла ,бла, бла. Колкото и да е готина и естествена, не мога да избягам от чувството, че е баш уона би биг инфлуенсър,но не е и, че драпа за популярност в интернет, но това й държание не й прави услуга. Милена е къде-къде по-известна, с години стаж като влогър, толкова е положителна и отговаря на секундата. Сладкишчето уж е много земна ама, дали е така? Аз нарочно малко си правя експерименти като ги питам нещо чат пат, изводите са по-скоро не в тяхна полза.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 10, 2021 16:38:51 GMT 2
На мен лелята ми изглежда на около 35 годишна . Не знам ,явно има доста комплекси за възрастта си ,но факт е че по млада няма да става. Тя визуално не ми харесва ,има нещо нечистоплътно в нея и в комбинация с ужасния ѝ говор, държание и начин на обличане ,я правят още по отблъскваща за мен . Барт вече наистина младее и ми изглежда супер добряк,може би точно това я кара да избива тези комплекси с възрастта .
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 10, 2021 17:26:26 GMT 2
При Бард наистина може да се говори за младеене, той наистина е младолик. Може би това е и част от проблема на Йоана. Тя вижда, че непрекъснато й се говори, че той изглежда много млад, а тя като жена се притеснява и оттам е цялата тази работа с непрекъснатото натъртване колко по-млада изглежда, сякаш един вид да го настигне в това отношение и да стои добре до него. Факт е, че мъжете остаряват много по-красиво от нас, за жените старостта е болна тема, но не го разбирам това вманиачаване. На мен като цяло не ми допада Йокото, диалекта, простащината в вякои моменти, полшлостта и прекалената сексуалност в снимките, държанието й е малко селско, цялостното поведение също. Не ми е красиво жена и майка на две деца да се чекне и пуска по гащи насам-натам. Това, което й признавам, е че изглежда много добре за майка на две деца, на 35 години близо, тренира,енергична е,изглежда широко скроена,грижи се за тялото си,не залага на децата, има нюх за бизнес. Изглежда си точно на колкото е, снимките, които съфорумка качи с филтри и без го показват дастътъно ясно. Младолика за мен е Зорница. Там е ген. Никога не мога да й дам 36 години.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Aug 10, 2021 17:38:11 GMT 2
На леля ти само й се иска да е 30-. Сори, лелиното,ама не си нито на външен вид, нито на ЕГН толко млада. Нямам нищо против нея,но лично на мен яко ми простее и вътрешено и външно.
Днес бях шокирана,когато проверих на колко години е Розмари. Ето това е младолика жена!!!! И същевременно естествена (доколко аз знам поне).
Гана също младее ама по един не особено привлекателен начин.
Та в този ред на мисли,аз съм ПОТРЕСЕНА в последните години колко млади момичета преличат на изкуствени маймуни на 30+. Дори такива невръстни като дъщерите на чалга дивите Анелия и Лияна. Гнус! 🤮 Бавно но славно се превръщаме в планетата на маймуните!
|
|
|
Post by lyra on Aug 10, 2021 17:49:28 GMT 2
Коя е Розмари и на колко е? Планетата на маймуните е доста точно. Чак ме е яд като видя 20-годишно девойче с маймунски задник на лицето. Ужасна мода..
|
|
|
Post by mimsi on Aug 10, 2021 17:59:55 GMT 2
Леля ви ми е много love-hate.
Хем е симпатична и интересна на фона на останалите, хем има нещо в нея, заради което не мога и не мога да я харесам.
Не ме натоварва или дразни, напротив, разпускам с видеата й, имат много хубаво семейство, красив дом, интересен живот, обаче не vibe-вам с нея нещо.
|
|
|
Post by sweetpotato on Aug 10, 2021 18:05:59 GMT 2
Много благодаря за отговорите, писах на страницата им за България и на един салон,но от никъде не получих отговор. Ще ги пробвам,още веднъж благодаря за отзивите
|
|
|
Post by The Judge on Aug 10, 2021 18:06:03 GMT 2
Да, Зорница е добър пример за младееща жена. Реално с "лелята" май са на едни години Големи спорове се вихрят в една хендмейд група под снимки с картините на Константина. Имало ли анатомия, нямало ли, била ли творец, не била ли Д:
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 10, 2021 18:06:56 GMT 2
Да, Зорница е добър пример за младееща жена. Реално с "лелята" май са на едни години Дааа, нещо такова е.
|
|
|
Post by mandarina on Aug 10, 2021 18:19:43 GMT 2
За мен Коци в посредствен домашен рисувач. Смятам и себе си за такава, но имам приличието да не се опитвам да си продавам творчеството. Макар че може би аз съм тъпата, че не го правя, а не Коци, която щом й се получава, що пък да не 😄
|
|
|
Post by okay on Aug 10, 2021 18:24:07 GMT 2
Аз не мисля, че Зорница младее. Тя е много красива жена, но ми изглежда точно на годините си. Понеже се облича по-елегантно, даже мисля, че се състарява, но доколкото е казвала, в офиса ѝ имат дрескод, така че няма как да си ходи по анцуг и да иска. На Йокото стила не ми допада никак, но ѝ отива, което е най-важното. За Пепе например не мисля, че дори има стил на обличане - просто носи, каквото са ѝ пратили и това е. Тя дори не може да съчетава дрехите и е голяма безвкусица като се дегизира и запопне да чекне по рийлсове и сторита с на абаучу дрешляците. Като цяло не се сещам за родна инфлуцка, чийто стил да ми харесва, хеле пък да ме примами и аз да си купя нещо рекламирано.
|
|
|
Post by The Judge on Aug 10, 2021 18:27:04 GMT 2
Съгласна. Не се сещам за нито една наистина вдъхновяваща и свежа жена, която да ти се иска да изкопираш. Крещяща безвкусица, липса на идеи и липса и на познания. Спомням си преди време Пепа имаше някаква скандална снимка, която в главата ѝ явно беше по - скоро ари Брадшоу, но релано приличаше на овършала контейнера.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 10, 2021 18:56:30 GMT 2
Леля е wet and wild. Подайте кърпа, моля ви се.
|
|
|
Post by Ахинора on Aug 10, 2021 19:01:56 GMT 2
И аз харесвам стила на Лора, не е "моят" на 100%, но сме си писали за разни аксесоари (най-вече), както и ме е вдъхновявала със съчетания. Има си свой стил, който я отличава. Друг български инфлуенсър, който да ми харесва как се облича, няма.
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 10, 2021 19:08:10 GMT 2
Донякъде харесвам Валери и Елица как се обличат, ама само донякъде. Лори е готина, не я следя грам, но като цяло ми е стилна, от това, което съм виждала. Ивана ме кефи понякога, въпреки кича,на нея си й отива. Но да кажа една,която много да ми се хареса,да ме вдъхнови да изкопирам както казвате-категорично не, засега. Momaroundtheworld има една,тя доста ми харесва като стил и външен вид. Милена качи видеото!
|
|
|
Post by MaryPoppins on Aug 10, 2021 19:09:05 GMT 2
Йоанна явно се защитава навсякъде. vm.tiktok.com/ZMdoqT1kR/“@tsvettiena:Само искам да кажа, че харесвам Йоана и проведох дискусия с нея, където обсъдихме всичко и се разбрахме, към Илиян обаче нямам същото мнение @tsvettiena:Йоана е изключително разбран, човек и въпреки че ѝ влязох така остро и не беше длъжна да си отдели от времето за мен, го направи и проведохме дискусия” Копирам ги, защото не ми се качват снимки, но съм убедена, че това дете просто не може да си защити позицията, след като Йонко се е включила да се защитава дори пред нея. Ако си толкова самоуверен, не пишеш на всеки втори да се оправдаваш.
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Aug 10, 2021 20:02:32 GMT 2
Йонко бетер Мег*з, изнамерила момичето да пише и да и’ се обяснява...жалка картинка
|
|
|
Post by Deleted on Aug 10, 2021 20:08:01 GMT 2
Йокко има хубава фигура , поддържа се и изглежда добре. За мен жена на 30 и няколко си е млада, така ме не разбирам зашо се нарича леля . Абсолютно! Предполагам, че аудиторията е под или около 30 и тази Йоко се прави на чудо неземно. Аз съм около 40 и смея да кажа, не съм леля или вуйна. Възхищавам се на разни наборки с по 4 деца и 50 кила живо тегло, но това е нормално. Спомням си, че на 25 си мислех, че 36-40 годишните са баби. С радост забелязвам, че все повече дами си младеят и над 40, изпънати и свежи. Йокото да се стяга 😁
|
|
|
Post by Deleted on Aug 10, 2021 20:25:11 GMT 2
Новото видео на Моята козметика, Пепе: важното е да сме естествени, другото няма значение. Нека се посмеем всички заедно.
|
|
|
Post by diamond on Aug 10, 2021 20:26:47 GMT 2
Гането тук ми изглежда кривокрака, досега не бях обръщала внимание на това. Може би, защото не съм гледала много клипчета, в които ходи. Лелята ми е приятна, но на моменти не мога да я понасям заради пошлостта, която започва да показва. Не ми изглежда много по-млада. Точно на годините си е, но се поддържа и корекциите ѝ са прилични. Най-новата операция по нея - блефаропластиката, не ми допада, защото значимо измени излъчването ѝ, а то е доста специфично и чертите ѝ са остри. Абе малко creepy е даже. Не ми харесва и без диастема. Усмивката ѝ беше много прилична, без огромна и грозна диастема и според мен беше много чаровна с нея. Сега не мога да я възприема. Пепе никога не ми е харесвала визуално. Децата ѝ не приличат на нея, дори сега Матиас започва да прилича повече на баща си, за когото не един път съм казвала, че изобщо не е лицеприятен. Зорница изглежда прилично, но не мога да кажа, че младее. Напротив, дори мисля, че е състарена и погрозняла. Не веднъж съм отбелязвала каква огромна разлика има спрямо предишните ѝ видеа, в които е с права коса, много свежо излъчване, по-младежки дрехи, нормален говор, а не назидателен или учителски. Съгласна съм с едно по-предишно мнение, че с този стил дори се състарява.
|
|
|
Post by carrie on Aug 10, 2021 20:40:27 GMT 2
Валерито с рекмана на прахосмукачка Ровента. Кажете ми, моля ви, че не я е замъкнала с нея на почивка… мястото не е у тях.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by plam on Aug 10, 2021 21:13:19 GMT 2
И като говорим за пошлост..сори ама ако видя майка си така качена някъде няма да ми е много окей. Изпратено от моят STK-L21 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by patrashkova on Aug 10, 2021 21:17:31 GMT 2
Коя е Розмари и на колко е? Планетата на маймуните е доста точно. Чак ме е яд като видя 20-годишно девойче с маймунски задник на лицето. Ужасна мода.. Розмари е една моделка и води Бахти великия подкаст с Любо. На 36 е. Йонко до там ли се докара та да се обеснява на децата в тикток 🤣🤣 много дребна душичка излезе. Впрочем в Лондон има много богати японци и никога не съм ги виждала облечени като нея в последния епизод. 😝 С Илиан двамата са страшни неможачи. Йоанна, обличаш се както и танцуваш - посредствено 😉🤭
|
|
|
Post by mimsi on Aug 10, 2021 21:28:35 GMT 2
Леля is trying too hard да е "готина мацка". Май точно това не ми допада в нея, сега се замислих.
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Aug 10, 2021 21:29:56 GMT 2
Ето като говорим за младолики, за Розмари не мога да и’ дам повече от 25-26, тя е 10 отгоре. Леля да се поуспокои
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 10, 2021 21:34:54 GMT 2
Разочарова съм от новия влог на Милена. Нищо ново, супер тъпо беше,багаж,показване на кореми и стрии, столчета и глупости. А каза, че ще е влог от родилното, как е показала малката на децата, самото раждане. Скука, дрънкане на глупости,разтягане на локуми, и накрая един черен екран и ще разберете какво се случва в следващото видео. За това ли беше цялата работа? Евтини трикчета за поддържане на интереса. Много, много тъп подход.
|
|
|
Post by fairy777 on Aug 10, 2021 22:26:01 GMT 2
Милена има коментари под видеата си вече. Пепе твои ред е, ама не ти изнася, нали😇😂
|
|
|
Post by Pebles on Aug 10, 2021 23:37:37 GMT 2
Някой дали е наясно какви са изискванията за монетизиране на канал в ютуб, стана ми интересно, защото инфлуенсърката Евелин каза, че си чака писмото от ютуб, имат ли изисквания за абонати и тн. Интересно ми е защо микроинфлиенсърите се натискат толкова за съдържание, ако не им е заплатено, например мама Сиси и тн. Деница от мейкъпбайденица също е бременна, бум на бебета тази година. Също се радвам за NJката, че е родила ама всичкото реклами сега, два влога ми пуска случайно ютуб и не е добре работата, но да си призная ме инфлуенсна за една черна рокля на Келвин Клайн, ест не е налична вече в абаутю
|
|