|
Post by The Judge on Aug 11, 2021 0:18:47 GMT 2
Не съм гледала скоро, но преди беше 1000 събс и поне 1000 часа изгледано съдържание. Кандидатстват към програмата за монетизиране на Гугъл и това е. Вероятно са сложили и др рестрикции. Монетизирането е супер мизерно. Има формула, но е в полза на Гугъл. По мн бегъл спомен е % от всички cpc cpv реклами, ковто са често центове. За да се отчете трябва да са изгледани бая пъти рекламите или показани /нацъкани мн пъти и пак са стотинки, освен ако не си Пюдипай със 100 милиона събскрайбъри. Ако им няма спонсорствата, ЮТ е напълно безполезен финансово за тях. А се натискат, защото като им се разрасне каналът, евентуално ще получават неща, за които другите плащат. В случая на малък канал и 2 пакета памперси пак са кяр. Иначе "предоставяне на качествено съдържание" май става все по-голяма утопия.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Aug 11, 2021 6:34:53 GMT 2
Аз до колкото си спомням при мен беше като достигнеш определен общ час гледания, а не абонати и май наистина беше 1000
На Цица предполагам е монетизиран отдавна. На Евелин също. Отдавна са ги стигнали тези 1000 часа. Аз за самата монетизация не си спомням да съм чакала писмо. После за първото плащане чакаш от Google Pay
|
|
|
Post by veereto on Aug 11, 2021 8:00:30 GMT 2
И като говорим за пошлост..сори ама ако видя майка си така качена някъде няма да ми е много окей. Изпратено от моят STK-L21 с помощта на Tapatalk Аз май ще съм от малкото, а може и единствена, но тази снимка на Йоко ми харесва. Онези, на които беше разкрачена върху шкафа ми бяха много пошли.
|
|
|
Post by ☀ on Aug 11, 2021 8:46:57 GMT 2
Гледам Гането се оглежда за нова шапка идЕотка. Какво стана с предишната? Мина ѝ 14 дневния срок за връщане ли
|
|
330 posts
Member is Online
|
Post by lyra on Aug 11, 2021 9:56:28 GMT 2
Наистина Розмари изглежда много млада. Ето, това е младеене. Леля си изглежда на годините, което не е лошо. И снимката ѝ ми хареса.
|
|
|
Post by Foxy on Aug 11, 2021 10:30:41 GMT 2
Гледам, че никой не е отразил тази жестокост, така че аз трябва да го направя. Три щипалки нападнали Мари, докато си прави снимка в морето. Даже под долнището на банския отишли гадините долни Вероятно са проверявали дали е естествено руса Милата Мари, пуснах сълза
|
|
|
|
Post by Foxy on Aug 11, 2021 10:35:49 GMT 2
А не знам хронологията на събитията Тази Новина ми излезе в един клюкарски сайт. Качила е щипалската снимка на първи август. Не я следя тази особа, но заглавието ме привлече : Вижте кой нападна щерката на Гала в морето
|
|
|
Post by yoooobooo on Aug 11, 2021 10:39:09 GMT 2
Малко оффтопик, но се чудя къде изчезна потребителската PhD in Sarcasmaticks (или нещо такова беше 😃). Много харесвах коментарите й, но изведнъж спрях да ги виждам... 🥺
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 11, 2021 10:41:55 GMT 2
Понеже обсъждате обличане, Елица ми е от най - скучно и неподходящо обличащите се, ала леля, обувките понякога са ѝ.... да се начуди човек. Пепе облича наистина каквото свари.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2021 10:43:26 GMT 2
Вярно си е, че Гергана чете тук. Споделила е новият клип на Ucha.se, който е точно за...литиево-йонните батерии. Yooboo, ако не се лъжа, PhD in Sarcasmatics и And Justice for All са една и съща потребителка.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2021 10:58:20 GMT 2
Като видя сторита с чаши на Елица и осъзнавам колко депресирана женица е. Няма никаква цел в тоя живот, нито има нормална професия, в която да има мотивация да се издига, нито има приятелки около нея, излиза само с гаджето и семейството му и се натяга да се докаже, че е добра домакиня като майка му. 🤦🏻♀️ Не ви ли прилича на маймуна 😂 някой няма ли да ѝ каже, че такива плитки не ѝ ходят на кривата физиономия и щръкналите уши. 🤦🏻♀️😂 [\spoiler] Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 11, 2021 11:13:43 GMT 2
Ами Елица така и не намери приятелки в Дания и живота ѝ се върти около Майкъл, мама Бирч и паниците, казвам го без капка ирония или злоба. Да ви кажа, прехвърлих старите снимки на Пепе, ами всъщност тя винаги си е била точно такъв хърбалет, явно сега и с този филтър прави по - голямо впечатление. След никое раждане не е била по - дебела от сега. Явно си е така.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2021 11:21:19 GMT 2
Eй, нямате изчитане.
Не знам, колко време си играе Пепон да намести снимките така, че всички деца да са със светли очи и руси коси, за да изглеждат като фемили голс.
Розмари е много сладка и ми харесват с Любо, дори ги виждам и като готина двойка. В лелята има живец, но няма как да я харесам. Изключително комплексирана и мърлява ми е.
Елица - все го казвам, но пак ще го кажа, че изглежда обсебена от партньора си и семейството му. Няма личен живот, няма собствени цели, идеи, мечти и хобита. Тъжно е. Стила й на обличане преди ми харесваше, но последните 2-3 години е точно като лелка.
|
|
|
Post by scalestone on Aug 11, 2021 11:23:33 GMT 2
Вярно си е, че Гергана чете тук. Споделила е новият клип на Ucha.se, който е точно за...литиево-йонните батерии. Yooboo, ако не се лъжа, PhD in Sarcasmatics и And Justice for All са една и съща потребителка. Тук е Джъстисчето! Йокото е хубава жена за мен, малко по стил ми напомня Бадурките. Добре изглежда! Барт наистина младее! За Розмари помня в Брадъра, че се учудих като разбрах на колко е! Минутки за реклама, но и мен са ме мислили за по-малка. На 26 ме бяха питали обувки за бала ли гледам. Бях в шок, но и с пъпки, заради стрес. Но се е случвало и друг път да има такива коментари. На 31 съм, но с малко лице и чертите не са ми остри, та може и затова да е, не знам. И сега лекувам акне, та дано си реша проблема. Евелин има много моделско лице, но бога ми тези джуки...... Елица преди се обличаше много хубаво, но напоследък рядко ми харесват комбинациите й.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2021 11:32:09 GMT 2
Леля пак ли е разголочепатена(нова дума измислям :Д). Не са интересни, всяка втора си снима анатомията. Освен ако нямат трета ц*ца или нещо по-интересно не могат да предизвикат интерес у мен, но аз съм жена,само завиждам, мъжете ч*кибойци да се изкажат. Джулката едно време нали щеше на челото трето виме да си слага, какво стана? Какво да я коментирам Гергана, то киснене в тоя форум, после обяснявки как е над нещата, аха. Голяма скука са инфлуЦките, големи клизми нещо интересно да качат, а то една ментална констипация.
Офтопик:Много, много съм горда с постиженията на българките на олимпиадата. Супер много им се радвам, глътка свеж въздух са всред измислените герои на нашето време.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2021 11:35:22 GMT 2
Ая и тя продава някакви нейни обувки, които била "слагала веднъж". Дори е написала за едните, че нови са 89 лева в answear, но тя го дава за 80... Но най се изумих от Надежда и Балан с тяхното разпродаване на пр пратки, което бяхте споделили тук.
За съжаление напоследък изобщо не гледам Ивана. Харесвам ѝ снимките в инстаграм, но видеата ѝ не ме грабват особено. Дано освен бебешката тематика прави и други видеа.
|
|
|
Post by mimsi on Aug 11, 2021 11:48:38 GMT 2
Елица я харесвам много като жена. Още бях ученичка, когато я следях във vbox7.
Много е нежна и женствена, НО намирам коренна разлика в поведението и излъчването й, въобще в цялата й енергия, между периода с чичото и този с Майкъл.
Сякаш преди беше по-спокойна и уверена, а сега ми навява на степфордска съпруга с хронична тревожност.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2021 11:52:27 GMT 2
Чак ѝ се чудя как си седи да им мяука на Бирчови. Гергана си прилича на ушато момченце, ама ако оправи зъбките ще е една идея по-добре и ще заприлича на човек. Аз не ги разбирам тези постоянни пр пратки и снимания на бебета. Сигурно защото никога не искам да имам деца и не ме интересуват дали са руси, синеоки или са със зелена кожа и елфски уши. Ми, не всички искаме деца и са мили и сладки, ама до момента, в който не почне експлоатацията им за пари онлайн пред погледите на всички чичковци педофили.
|
|
|
Post by memento on Aug 11, 2021 11:52:35 GMT 2
Хайде малко да сменя плочата тук и да ви предложа един друг казус за обсъждане. Някой гледа ли влоговете на Милица от Кипър? Сега погледнах последните, дошла си е в България за няколко месеца със сина и кучето си. Влоговете ѝ не са много интересни и съдържателни, но пък какво може да покаже от живота в малкия град/село. Разходки из града, посещаване на местни заведения и места, плюс тук-там разни покупки и ястия, сготвени от баба ѝ. Обаче гледам покрай последните и два клипа сама е създала някаква драма и никак не ми харесва как отговоря в коментари, а и как се държи със сина си. Определено не може да приеме мнение, различно от нейното и винаги има оправдание за всичко. За който го интересува, ще резюмирам ситуацията по-долу. Има цял клип за това, че се е скарала със сина си. И защо е целия скандал.. Купили му 2 тениски за 20 лв. от Springfield Къпър (което явно е някаква върховна и скъпа марка за Милица), обаче момчето не ги харесва и не желае да ги носи. При което Милица се изпокарва с него и го заплашва, че ще го изпрати в Кипър (даже е запазила и билет). Защото не си носел тениските - да, напълно сериозно. В клипа се вижда как излизат на заведение, а тя не спира да му натяква за тениските, да се обяснява пред камерата и да я тика в него. Момчето направо умира от срам от случващото се и на няколко пъти я моли да спре да го снима. Обаче не. Милица продължава, като към всичко това не спира да обяснява какви и що са тия тениски и как трябва да ги носи. В коментарите под клипа обаче този път хич не я жалят и подкрепят. Хората не приемат за нормално държанието ѝ, както и създадения конфликт за 2 прости тениски. И тя прави втори клип за да се оправдае, с обяснения как му купили тениските и как той обещал, че ще ги носи.
Ще се чудите защо ви разказвам такива глупости. Тук се е обсъждало много пъти отношението на влогърите към децата им, а сина на Милица е тийн, но все пак дете. В нейните клипове ги няма филтрите и лицемерните усмивки, но може да видите съвсем натурални отношения майка-син. Прави ми много лошо впечатление държанието ѝ към него - манипулиране, заплахи, насаждане чувство на вина в детето. Разбирам, че сина ѝ е с някакво заболяване и тя се старае да се грижи за него, но изглежда наистина много обсебваща майка, която с манипулации и оправдания се опитва да го държи до полата си, а него в ролята на вечно подчиняващ се и слушащ мама. В коментари хората бяха писали да му даде пари и да го остави сам да избира дрехите си, достатъчно голям е. Тя обаче има поредното оправдание - сина ѝ не може да стигне сам до магазина. Честно казано по клиповете, които съм гледала, момчето не изглежда болно или неспособно да извършва ежедневни неща самостоятелно. Някой знае ли какво е заболяването му? (Със сигурност е разказвала в стари видеа, но аз не искам да ги гледам) След цялата тирада на Милица, тя отново натиква камерата в него, карайки го да се съгласи с нейното мнение. Подковано от мама, момчето започва да нарежда "Виновен съм.." Почувствах се ужасно, колкото и да ми е била симпатична Милица. За мен тези отношения и клипове не са ок. Чудя се само на какво се дължат - на скуката и липса на емоции и събития в живота и канала ѝ или просто е от майките, обсебващи децата си до степен на ненормалност.
Едва ли на много хора това цялото нещо ще им направи впечатление, но тъй като съм свидетел на подобен случай в обкръжението си, веднага ми светна лампичката. Имам приятелка от детските години с майка, имаща същото отношение към нея. Всякакви амбиции за учене, работа, развитие, бяха унищожавани от мама в зародиш с натяквания като "ти не ставаш за нищо","за какво ти е да го учиш това", "кой ще те вземе пък тебе", "не може да работиш, трябва да си винаги до мен" и т.н. подобни. Милата наистина не успя да се изучи, да се социализира, да се развие.. На 30+ години едва намери някаква работа на непълно работно време и по цели дни и вечери е до майка си (която нито е толкова възрастна, нито болна).
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 11, 2021 11:53:37 GMT 2
За Елица аз също имах предвид стилът й на обричане преди 2,3 години. Тя сега е тотално зациклила. Мисля, че едно детенце ще й дойде добре. Но също така мисля, че трябва да изчезне малко от социалните мрежи, то тя и натам върви,атдавна не качва нищо. Зациклят, то не е лесно все нещо оригинално да измисляш,поизчерпаха се. Сега е вълната с децата и на това се разчита. Нанси Карабойчева е най-досадна и най-натрапчива в това отношение и напориста,тя май направо си живее от това. То няма лошо, но къде е баланса? Това за мен са рекламни лица, а не инфлуенсъри. Ивана и на мен не ми е интересна напоследък.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2021 11:56:41 GMT 2
Някой линк към канала на Милица? Ах, как обичам такива майки. И пак казвам - не искам деца. Може би затова и хората не ми приемат съветите за гледане на деца насериозно, ама и виждам нещата обективно. И децата са хора. Независимо на какви години са. Заслужават уважение и добро отношение, не само да слушат родителите си от страх, а не защото реално ги уважават и виждат като авторитетна фигура.
|
|
|
Post by memento on Aug 11, 2021 12:01:47 GMT 2
Ето линк към първото видео на Милица
И към второто с оправдания
|
|
|
Post by MaryPoppins on Aug 11, 2021 12:09:50 GMT 2
Горкото момче.
Анелия Михова в новият ѝ клип отново с потресаваща визия... но пък е отслабнала и е много по-свежа от преди. Браво!
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2021 12:13:10 GMT 2
Елица е красавица, на мен също ми харесва, как изглежда. Просто си личи, че не е щастлива и това се отразява по някакъв начин и на визията й като цяло. Тя за разлика от много други не разчита по никакъв начин на доходи от социалните мрежи и може да си позволи да изчезне от там. За Елица аз също имах предвид стилът й на обричане преди 2,3 години. Тя сега е тотално зациклила. Мисля, че едно детенце ще й дойде добре. Но също така мисля, че трябва да изчезне малко от социалните мрежи, то тя и натам върви,атдавна не качва нищо. Зациклят, то не е лесно все нещо оригинално да измисляш,поизчерпаха се. Сега е вълната с децата и на това се разчита. Нанси Карабойчева е най-досадна и най-натрапчива в това отношение и напориста,тя май направо си живее от това. То няма лошо, но къде е баланса? Това за мен са рекламни лица, а не инфлуенсъри. Ивана и на мен не ми е интересна напоследък.
|
|
|
Post by okay on Aug 11, 2021 12:19:02 GMT 2
Тази Милица е психично болна за мен, а не просто в депресия. Да излага детето си публично не е нормално! И толкова години да не вземе мерки, за да подобри състоянието си поне заради сина си и мъжа си... Откачалка пълна.
|
|
|
|
Post by scalestone on Aug 11, 2021 12:41:36 GMT 2
Относно Ели, аз я гледам от самото й начало на канала. Няма видео, което да не съм гледала.
В началото на връзката им с Майкъл си беше готина и свежа. От може би 2 години е тази промяна при нея. Също не мисля, че тя няма работи. Казвала е много пъти, че е на свободна практика и работи за фирми в Дания. Даже имаше видео от миналата година мисля, в което разказа, че са й откраднали някакви идеи, без да й платят за някакъв клиент. Та поне аз не я виждам като работеща в семейната фирма. Дано всичко е наред при тях, защото съм си писала много пъти с нея и се е държала много приятелски и човешки. И не, че съм й адвокат, но за толкова години (тази май стават 10) нямам спомен да се е издънвала както много други.
Тези дни гледах снимки и сторита на Капитонова. Еми, хубава си е за мен. И много ми допада стилът й на обличане.
А само на мен ли Валката без грим ми е странна в очите? Има нещо като торбички точно около долния клепач? Не го пиша с лошо, но Капитонова май ми е по-хубава от двете и в лице, и в тяло.
|
|
|
Post by ☀ on Aug 11, 2021 12:43:33 GMT 2
Капитонова почти няма снимка и стори без филтър, затова в Мастършеф изглеждаше като бобър. Не казвам, че е грозна, има хубаво тяло, но подвежда с този филтър и не е ок за толкова младо и свежо момиче по принцип.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Aug 11, 2021 12:48:36 GMT 2
Милица трябва да обърне внимание на психическото си здраве моментално...
|
|