420 posts
Member is Online
|
Post by edelweiss on Aug 11, 2021 20:59:20 GMT 2
Идвам от последното видео на ВалериЕ. Ами тъкмо си помисля, че е влязла в релси, и тя избухне пак с инфантилното си поведение. Не можела да повярва, че става на 30, но факта, че се държи като 12 годишна тийнейджърка в зората на пубертета явно го приема доста добре. Подразни ме че каза, че цената на продукта влияела на мнението и, нямало как палитра за 20лв да е с качество като на тази от 100лв. Ами не съм съгласна. Като любител на декоративната козметика мога да кажа, че имам палитри за 30лв, които са много по-добри от прехвалените от нея Анастасия и Худа, които струват 100+лв. И как един път не направи гивауей с продукти, които сама е купила, или поне такива, които не са дрогерийни? Ама какво ли очаквам от човек, който раздава тестери...
Гледах някаква реклама на Капитанова, в поста се обясняваше че щяла да пие довечера пък не било приятно да си пиян. Даже не знам какво точно рекламира, ама б*си неадекватната реклама.
Ако си мислите, че на децата на Пепе ще им е тежко като пораснат, не ми се мисли за въпросното момче от драмата с тениските. Жалко, много жалко.
И накрая Златена... само на мен ли като ми закъснее първото, за което се сещам е това? Смисъл, на 30 години даже да не ти мине през ума...
|
|
|
Post by mandarina on Aug 11, 2021 21:20:19 GMT 2
Мисля, че Hriems писа малко по-назад, че не ходи на професионален грим поради опасения от мърлящини на гримьорките. Без да обобщавам, защото мърлячи има във всяка професия, да не ви казвам как ми се е налагало да стискам зъби като са ме гримирали при гостуване в предавания гримьорките от съответното предаване... 'Начииииииииииии... блякС! Тия четки, тия тубички са потрес! ТВ гримът е и по-тежък, и почти няма как да се разправяш с екипа да го няма, да не говорим че според техниката без грим можеш да приличаш и на --> След това ми се е искало буквално да си изваря лицето за всеки случай. Attachment Deleted_
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2021 21:29:10 GMT 2
Капитонова как точно очаква тези протеинови, нискокалорични нудли да я предпазят от махмурлук... Аз за стабилно подлагане преди купон имам доста различни критерии, доста неуместна реклама за БГ публичното пространство, аххаха. Иначе малко офтопик, ама като ви четях мненията за Златена, с глас се смях. На мен ваксината ми разбъзика точния по часовник МЦ до степен, до която календарът ми започна да отброява гестационни седмици (не го е срам ). Никога не съм се радвала повече, че съм сингъл, защото наистина това щеше да е първото нещо, което щеше да ми хрумне и този стрес по време на сесия ми е абсолютно излишен. Обаче не мога да я виня жената, че е шокирана. Ако се предпазва и очаква средствата за контрацепция да са ефективни, като нищо да е приписала закъснението на стрес, да кажем. Не е широко разпространена информация, че прословутата сигурност (Pearl-Index) на контрацептивите в проценти е изписана само при оптимални условия, а при реални условия грешката може да скочи между 10 и 90 пъти.
|
|
|
Post by lama on Aug 11, 2021 21:35:55 GMT 2
Мисля, че Hriems писа малко по-назад, че не ходи на професионален грим поради опасения от мърлящини на гримьорките. Без да обобщавам, защото мърлячи има във всяка професия, да не ви казвам как ми се е налагало да стискам зъби като са ме гримирали при гостуване в предавания гримьорките от съответното предаване... 'Начииииииииииии... блякС! Тия четки, тия тубички са потрес! ТВ гримът е и по-тежък, и почти няма как да се разправяш с екипа да го няма, да не говорим че според техниката без грим можеш да приличаш и на --> След това ми се е искало буквално да си изваря лицето за всеки случай. View Attachment_ В предаванията наистина е неприятно, затова повечето хора ходят предварително гримирани. Човек като отиде няколко пъти и вече знае какво се иска, най-вече пудрата. Предполагам, че и ти си се усетила. То в повечето предавания и са едни професионалисти... Не бих казала, че са много умели, основно мацат там да не лъщи кожата, ама за другите неща може и да те загрозят.
|
|
|
Post by noclue on Aug 11, 2021 21:38:07 GMT 2
Ее всички предполагам сме гледали Рейчъл как забременя 😀
Тази Златена пак е добре, в едно старо гостуване на Мона при Гала тя се хвалеше как разбрала, че е бременна чак в 17-та седмица. 17-та седмица, хора?! И хахо-хихи двете кокошки изобщо не вдянаха къде е проблемът в този случай.
Мандаринке, ще се окажеш ти някое селебрити под прикритие тук😀
|
|
|
Post by Ахинора on Aug 11, 2021 21:42:51 GMT 2
Коя е тази Елина Бонева? Явно е нова, не съм я чувала и не ми е попадала. Златена на колко години е? Видеото не съм гледала, но коментарите ви ме изумиха - що за ниска (не здравна, ами направо обща) култура? Считам, че такива откровения за непланирани деца нямат място в публичното пространство, не разбирам защо стават достояние на всички. Не визирам само ролята на инфлуенсъра като пример, ама мислете малко с тези глави, достатъчно ниска сексуална култура имат подрастващите, основната аудитория на ифнлуенсърите, че и каките Антоанета, Златена, Надя, Моника и т.н. да дават пример в тази насока. Най-вероятно това дете някой слънчев ден ще види и видеото, в което е увековечено, че е станало случайно, погрешка, че бащата си е поел отговорността, за мен това не е редно и такива откровения не са ОК. И не на последното място, детският труд няма място в 21 в. На децата не им е работа да изкарват пари като да се снимат с фалшиви усмивки и композиции с Оскар Органикс, Water Wipes и какво ли още не. Златена очаквам да яхне mommy вълната и да стане рязко активна, въпреки че имах други прогнози. Има някаква девойка в тик ток, бременна на 16 с близнаци, някой попадал ли е на нея? Толкова ѝ е странен профилът, че чак се чудя дали не е фейк, има нещо гнило там. Виждала съм устни, правени от въпросната Мария в Дермаакт и това са най-добре пипаните устни - умерен обем, запазена форма и контур, нищо натрапчиво, пошло и грозно, определено ме впечатли, въпреки че не бих се подложила на такава интервенция. Мислех си, че е неписано правило да правиш гивауей с неползвани, чисто нови продукти, но явно не...Още един нагледен пример за ниска здравна култура. Пандемия я, но и в спокойно време пак не е редно. Ако ще подаряваш нещо, подарявай от сърце и защото искаш да зарадваш някого, а не за да разкараш разни скучни или евтини пробвани гримове, не го разбирам. Пробвани гримове, парфюми и козметика подарявам само на майка ми и евентуално на някоя много близка приятелка, не би ми минало през ум да пробутвам пробвани продукти (здравей, Т. на непознат, че то не е уважително, не е възпитано. На същата плоскост поставям и непоемането на доставката при гивауей - ако го организираш я поемаш, според мен.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2021 21:44:00 GMT 2
Мисля, че Hriems писа малко по-назад, че не ходи на професионален грим поради опасения от мърлящини на гримьорките. Без да обобщавам, защото мърлячи има във всяка професия, да не ви казвам как ми се е налагало да стискам зъби като са ме гримирали при гостуване в предавания гримьорките от съответното предаване... 'Начииииииииииии... блякС! Тия четки, тия тубички са потрес! ТВ гримът е и по-тежък, и почти няма как да се разправяш с екипа да го няма, да не говорим че според техниката без грим можеш да приличаш и на --> След това ми се е искало буквално да си изваря лицето за всеки случай. View Attachment_ Мандаринче, признай си, че си някоя инфлуенсърка под прикритие щом ходиш по телевизиите.
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 11, 2021 21:49:53 GMT 2
Милица съм и гледала само няколко видеа, за мен е борбена личност. Разбира се, че това, което е направила не е ок, но не бих тръгнала да я анализирам и да я поставям диагнози. Явно, че има нужда от помощ и не й е лесно. Не се знае там какво накъде избива, че да я кара да твори подобни простотии. Скача на хората и коментарите им, защото ако е в депресия има чувство за вина и който и каквото и да й каже, дори прав да е, дори да има истина, тя ще се наежи, ще го приеме навътре и оттам ще се опита да се защити или ще агресира, това заради чувството за вина и, защото подсъзнателно знае, че хората са прави и от това я боли. Странна е като цяло, не мога да я оправдая, но не бих я съдила строго. Да, ок, поведениято й е недопустимо, но за мен тя е имала много труден живот, разказвала е за детството си, за майка си, включително сега не й е лесно. Просто има нужда от помощ, дано го осъзнае навреме. Понякога на човек трябва да му се помогне дори и за по-дребно нещо, а при нея проблемите са големи, житейската й ситуация не е лека. Пепа-смешна, та смешна, то не е мятана на русите коси непрекъснато, то не се секси снимки. Нищо красиво няма в нея, тя е даже грозновата, няма хубави черти. Знам, че е грубо, но в нея няма едно нещо, което да ми допада, няма никакъв живец, няма чар.Само един въздух под налягане. То бива бива самочувствие, но нея е време да я свялят на земята. Елина Крушева не ми е особено красива, хубаво момиче и толкоз. Май беше най-красва абитуриентка ли нещо такова, иначе с нищо не е известна. Капитонка-на нея й личи, че е злобарка от 100 км. Само очите й са красиви. Елица-според мен тя не работи нищо извън семейната фирма. Това дето го обяснява беше много отдавна и май беше само временен проект. Валери-от нея харесвам само снимките, във видеа не мога да я гледам, заради гласа. По-красива е от Виктория 100 пъти. И отново идваме на темата-Ивана е най-нормална, няма какво да си говорим.
|
|
|
Post by ladybird on Aug 11, 2021 22:03:54 GMT 2
По принцип има случаи на жени, които до последно не знаят, че са бременни. Има и американско предаване и съм гледала как някои раждат в тоалетната или с болка в корема отиват в спешното отделение и там научават , че са бременни. То е и медицински обяснено, по определен начин застава бебето и те през цялата бременност нищо не усещат. Не казвам, че е същия случай при Златена, а просто се сетих, че се случва понякога.
|
|
|
Post by sunn on Aug 11, 2021 22:13:03 GMT 2
Относно Златена не знам защо се учудвате толкова, че ѝ е закъсняло и не се усетила. Точно след това сподели, че не за пръв път ѝ закъснява. Някои жени сме с по-проблемен цикъл и честно казано и на мен да ми закъснее - бременност няма да бъде първата мисъл минала през главата ми. Просто, защото това не е необичайно за мен, а очевидно и за нея.
Гледах последния епизод на Моят стил. Радвам се, че момичетата си казаха честно мнението, че биват ощетявани за сметка на други участнички. Ясно е, че става въпрос за Маджурова. Мисля, че се държеше изключително нагло и точно в този епизод си пролича, а именно с изказването, че била решила да даде по-ниски оценки този път. Мони Бонбони може и да е добра душа, но речника ѝ е изключително беден. Буквално ме заболявят ушите всеки път, в който си отвори устата.
П.П. Знаете, най-вероятно, че не съм най-големия фен на Валери, но в гивауея спомена, че може да участва всеки, който няма проблем с това, че са пробвани сенките. Тя ми е симпатична, когато не пищи само. 😂
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2021 22:16:37 GMT 2
Включвам се да коментирам Кристин жената на Тото от Скандау, която също се изявява нещо като инфлуенсър, дори и канал беше почнала, но май нищо не качва. Та качила в Инстаграм видео от колата и Тото докато шофира си рови в телефона и отдолу хората ѝ писали, че не е ок това и тя много дръпнато отговаря и се заяжда. Създаваше впечатление на много мило и скромно момиче, но май хич не е такава. Отделно, че пише със супер много правописни грешки. Както Тото преди време ми падна в очите, така и тя почва да пада.
|
|
|
Post by aquamarine on Aug 11, 2021 22:16:57 GMT 2
По принцип има случаи на жени, които до последно не знаят, че са бременни. Има и американско предаване и съм гледала как някои раждат в тоалетната или с болка в корема отиват в спешното отделение и там научават , че са бременни. То е и медицински обяснено, по определен начин застава бебето и те през цялата бременност нищо не усещат. Не казвам, че е същия случай при Златена, а просто се сетих, че се случва понякога. Toчно търсех това видео по-долу, когато видях и твоя коментар Много са любопитни тези случаи, умът ми не го побира... И винаги съм си представяла, че се случва с хора, които са с много ниска култура като цяло, но това момиче изобщо не съвпада с този образ -->
|
|
|
Post by fairy777 on Aug 11, 2021 22:18:31 GMT 2
Милица и аз я следя отдавна. Симпатизирам й донякъде. Един-два пъти ме е дразнила с изказвания/един път се пенявиха със Светли че доставчика на пици не говорил кипърски, а само английски. Възмутих се, защото момчето може да е студент, да си изкарва прехраната с тази работа, не бива да го съдят така, те като чужденци трябва най-добре да знаят пътят по който се минава в чужда държава/. Но тя си е ограничен човек в следствие от здравословни проблеми на всички около нея, включително и кучето ☹️ Скача на всичко относно храненето, а е очевидно, че не го прави правилно. Виждали сме само малка част от ежедневието им. Еми добре, що един път не ни показа как вари броколи примерно...така като почнат... Скандала с тениските според мен си е направен за трафик в канала. Друго обяснение за тази малоумщина нямам .
|
|
|
Post by Foxy on Aug 11, 2021 22:24:27 GMT 2
Включвам се да коментирам Кристин жената на Тото от Скандау, която също се изявява нещо като инфлуенсър, дори и канал беше почнала, но май нищо не качва. Та качила в Инстаграм видео от колата и Тото докато шофира си рови в телефона и отдолу хората ѝ писали, че не е ок това и тя много дръпнато отговаря и се заяжда. Създаваше впечатление на много мило и скромно момиче, но май хич не е такава. Отделно, че пише със супер много правописни грешки. Както Тото преди време ми падна в очите, така и тя почва да пада. От моята сестра знам (тя я познава много добре, няма да конкретизирам, защото не знам дали ще е съгласна), че Кристин е изключително злобен и надменен човек. Откакто ми го каза, вече не я виждам по същия начин.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2021 22:24:40 GMT 2
Гаджето на Изабел (Стоил) си е пълния тревоман, Пешеца - също. Според мен Стоил не е лудо влюбен, а иска да намаже от славата ѝ и не само. Пешо покрай нея си поразви музикалната кариера, защо и другия да не опита. Абе, върти си ги както иска. Лициса и половина е тя, не знам тревоманка ли е, ама само с такива се събира и е доста груба и кисела на живо.
|
|
|
Post by imasurvivor on Aug 11, 2021 23:03:10 GMT 2
Аз се включвам с пояснението за ютуб и какво печелят в момента: включват се в програмата за монетизация при над 1000 абоната и над 1000 гледания на един клип, след което биват одобрени (винаги, стига да не нарушават неща като авторско право, качване на забранени видеа и т.н.), започват да печелят по няколко долара на 1000 гледания, отделно от гледания на реклами, а от месец насам печелят вече и от ангажираност на канала на седмична база, за там не мога да кажа точна сума. Мисълта ми беше за Златена, дори да качва веднъж месечно, ако трупа гледания или просто трафик към канала си, отново печели от това.
|
|
|
Post by The Judge on Aug 11, 2021 23:59:56 GMT 2
Ето тук има инфо www.epidemicsound.com/blog/how-to-monetize-your-channel/?_us=adwords&_usx=11390336108_&gclid=Cj0KCQjw6s2IBhCnARIsAP8RfAjLPP70DrmK8Vs1Y_Yu8y9F0Fq-4bScpjlj16vtMiCsV9OBGkkrDXwaApUnEALw_wcBfilmora.wondershare.com/youtube/how-much-money-do-youtubers-make.html?gclid=Cj0KCQjw6s2IBhCnARIsAP8RfAg8koy2n452oujqHe-TgoeodZJN-KouQBIx1k61g2iU-7-OUynHIKAaAqJWEALw_wcBВдигнали са 4 к часа гледаемост, преди бяха 1000. И адсенс са вързали, бавно, но сигурно ще започнат все по - малко да им разрешават свобода, за да може тубата да печели. И цената на гледанията се е променила. Случаите с "не знаех, че съм бременна" са много малко и са по - скоро аномалии. Не мисля, че могат да се сравняват. Принципно при нередовен цикъл закъснение от 2 седмици сигурно е нормално, но ако водиш активен полов живот, бременността е крайно логична. Наистина не знам как може нещо да е непланирано, но най- чакано. Като цяло не само на Златена, ами на голяма част от по - младите момичета не са им ясни много неща около тая тема, имам чувството. Полинината къдрица не изглежда като за хилядарка. Изглежда като стоката ѝ от Али Експрес.
|
|
|
Post by fif on Aug 12, 2021 2:27:37 GMT 2
i.ibb.co/jyLjJXR/185-CC9-FB-EAAE-4-C18-9239-CB7-EBDA84-F0-C.jpgТова е абсурдно, кой нормален човек има задачата през деня да лежи, да сложи на емоджито червило и да се изкъпе, това не са ли нормалните неща от деня на един човек. Как може да се чувстваш продуктивен и пълноценен, защото си успял да ги свършиш. Вече започвам да разбирам, защо тази Милита говори все за някакви депресивни състояния и там още куп глупости, даже не си правя труда да й ги чета. Твърде много пропиляно свободно време имат. Противничка си е, с Гучи са си лика-прилика и тя днес се жалваше, че сигурно е преуморена и има нужда от почивка, защото виждаш ли не може да си подкара новия фотоапарат и все някакви спъващи я неща й се случват. i.ibb.co/Jm8VwDs/BC4573-C3-5-F26-4-C13-982-F-D8-BF1-BFFD206.pngВсички знаем как щеше да реагира Гучи в тази ситуация. 😀😀😀
|
|
|
Post by candygirl on Aug 12, 2021 3:13:03 GMT 2
Ох много е отворен сега , ама се излага за пари в Биг Брадър. 🤭
|
|
kd
New Member
|
Post by kd on Aug 12, 2021 6:23:30 GMT 2
Мона е обяснявала, че е имала проблеми и често й е закъснявал доста цикъла. Май е с поликистозни яйчници, или не помня точно какво беше. Та ако наистина ти е нередовен цикъла, сигурно не е толкова шокиращо, че разбираш по-късно за евентуална бременност.
|
|
|
Post by tedka on Aug 12, 2021 6:41:44 GMT 2
Някой гледа ли новото видео на Моята козметика? На 1:17 и вече съм потресена от Теа. Ще става въпрос за козметиката, която всяка използва от несесера си. Милата Теа се извинява за мръсния си несесер, целия на петна и я хванало срам колко чисти били другите несесери на момичетата 😣😣😣 Хубавото е, че е успяла фа намери ъгъл на снимане, за да не се вижда колко е мръсен...
|
|
|
Post by carrie on Aug 12, 2021 6:43:44 GMT 2
Ами то освен четките и несесерите е редно да се перат, ама Тейчето ли да се сети…
Да питам Шуки Халилова коментирали ли сме я? Не ми е позната. Видях я от профила на Севи и реших да я последвам да видим какво ще предложи. За момента нищо интересно за мен.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Aug 12, 2021 7:03:17 GMT 2
Ако Изабел наистина е гадже с този Стоил ми се струва много тъпо спрямо Пешеца, с който уж още са приятели и който е приятел и на Стоил.
|
|
|
Post by The Judge on Aug 12, 2021 7:14:11 GMT 2
Мале, мале. То простотия ли бе да го опишеш! Лежала. Ментално развитие-ембрионално. Наистина трябва някои хора да ги изпердаши животът, че да видят истинска работа какво е. Тия "инстсграмъри", раздуващи и титуловащи се по всякакви начини на база нищо, са егати общественото акне.
Аз съм потресена (говорейки за ниска здравна култура) от коментарите под някаква статия на Шуърчек, че Ковид може да причини изменения в редовността на МЦ. Такива простотии са наспамили отдолу, че се изумявам как това са жени, изобщо на възраст за МЦ. Скоро ще стигнем USA и UK, където да раждаш на 15,защото ако ползваш гума, ще умреш, е съвсем нормално.
|
|
|
Post by okay on Aug 12, 2021 7:53:08 GMT 2
Защо се извъртат обясненията на Златена? Какво общо има контрацепцията с нередовния цикъл? Бременността не се причинява от закъснял цикъл, а от други работи, които се случват преди това. И на мен ми стана странно като казала, че можела да си позволи да лежи на дивана, защото се занимавала с ют. Тя я качи едно видео в месеца, я не. И то поне да бяха спонсорирани, за да кажеш, че прави пари. Никога не ми е била особено интересна, даже по-скоро депресираща с ежедневието си тип Евелин и Валери, но малко по-симпатична от тях. Сега ще се раздвижи малко, докато роди, а след това ще избухва с памперси и мокри кърпи. Нищо ново.
|
|
|
Post by vivian27 on Aug 12, 2021 8:11:54 GMT 2
Аз все си мисля, че тази Милита просто иронизира колежките инфлуенсърки, които имат важната задача да си измият косата.. ама знам ли.
За човек с ПКЯ или друг подобен проблем, не е нещо необичайно закъснението на цикъла. Но при нашичек полов живот, аз лично не бих чакала 3 седмици закъснение, за да си направя тест. Златена ми е симпатична, изглежда добър човек. Според мен ще си яхне вълната и ще показва каквото и пратят.
Честно казано ми омръзна да гледам мами канали и големи кореми. Може би заради това Йокото ми е love/hate, поне не навира децата в камерата, ама пък се облича като да им е наборка 😃
|
|
|
Post by ☀ on Aug 12, 2021 8:42:11 GMT 2
Те ако имаха много акъл и здравна култура все щяха да се реализират в някоя сфера в обществото. Не да стават инфлуенсъри и да го наричат трудна професия.
|
|
|
Post by smurfina on Aug 12, 2021 8:48:56 GMT 2
На мен също - Милена и тя започна да прекалява, или просто на мен така ми се струва, защото виждам едно и също нещо за 3ти път при тях. Да са живи и здрави, много ги харесвам като семейство, но кореми и 15458068 снимки на бебета/деца ми идват в повече
Напоследък нищо интересно няма и за това не се включвам толкова често
Бих се радвала да споделите канали тип аутфити, капсулен гардероб и т.н.
|
|
|
Post by The Judge on Aug 12, 2021 8:53:51 GMT 2
На мен също - Милена и тя започна да прекалява, или просто на мен така ми се струва, защото виждам едно и също нещо за 3ти път при тях. Да са живи и здрави, много ги харесвам като семейство, но кореми и 15458068 снимки на бебета/деца ми идват в повече Напоследък нищо интересно няма и за това не се включвам толкова често Бих се радвала да споделите канали тип аутфити, капсулен гардероб и т.н. Audrey Coyne Freya Farrington Justine Leconte имам аз в списъка с някои по-интересни неща.
|
|
|
Post by plam on Aug 12, 2021 9:03:48 GMT 2
Ох,ще се започне пак..багаж за родилното,какво купихме за бебето,5ти триместър,20ти триместър..аман от едни и същи теми! Нека се раждат бебета,нямам проблем,но супер много се повтарят вече.
|
|