|
Post by mar4eto12 on Aug 12, 2021 9:35:10 GMT 2
Ох,ще се започне пак..багаж за родилното,какво купихме за бебето,5ти триместър,20ти триместър..аман от едни и същи теми! Нека се раждат бебета,нямам проблем,но супер много се повтарят вече. Не знам какво може да се очаква от човек, който твърди, че го е страх от статистическо изследване. БХС, който Златена не е направила от страх е просто едно взимане на кръв, което на база възраст на майката дава някакъв ориентир за вероятност от наличие на синдроми (Даун, Едуардс и т.н.), но е наистина статистическа прогноза. Да беше 40+ Златена да я е страх, защото тогава вероятностите автоматично стават брутални само заради годините на майката. Това изследване върви ръка за ръка с първа фетална морфология и ако там няма индикации за нещо, самото кръвно изследване реално нищо не казва. Аз си го направих, видях резултата и си викам ок, мех. Ако лекарят каже, имам съмнения за еди какво си, тогава си направи генетичен тест. Малко ми дойде в повече това превъзнасяне, все едно без тоя тест за хиляди левове нямало да е спокойна, ама нали и пола са разбрали, та си заслужавало... На мен точно в 12та седмица преди ФМ, следящата ми го "позна" пола на ехограф. Иначе някой питаше колко е годишна тя - 26/27, 94 набор.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Aug 12, 2021 9:36:42 GMT 2
Някой гледа ли на Десислава Стоянова новото видео за "физическа красота"?
|
|
|
Post by imasurvivor on Aug 12, 2021 9:39:39 GMT 2
Относно това, че ковид повлиява на МЦ, си е вярно. Винаги съм имала редовен цикъл, никога не ме е пропускало, нито закъснявало, но когато бях с ковид, същия месец изобщо не ми дойде, а на другият - на супер произволна дата. Разбира се, посетих лекар, който ми обясни, че изменения има, но след пълни изследвания всичко ми беше наред.
За Златена и аз се чудя как жена на такава възраст, изобщо не предполага нещо подобно и то с пълна симптоматика. Това вече няма значение, дано раждането протече леко и ще видим дали бебенцето ще "заработва", или не.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Aug 12, 2021 9:45:05 GMT 2
А относно това с бебешките теми, въпреки че живот и здраве след месец ще ми е на дневен ред, такъв тип "контент" толкова много ме напряга, че не е истина. Покрай няколко приятелки с деца, виждам, че всеки действа абсолютно както си прецени, едни следват едни препоръки, други различни, едни дават вода, едни не, едни къпят всеки ден, едни не, едни се кълнат в water wipes, други в памперс аква, трети отричат мокрите кърпи изобщо. Същото е с маркова козметика, марки дрешки, не взимали втора ръка защото енергия на чуждото бебе щяло да се прехвърли на тяхното и така нататък, и така нататък... Всеки с мнението си, като седнат от пода на хола да ми обясняват инфлуцките и те за техните избори... Еми сори, не ме интересува. Каквото дойде, ще се водя по детето, няма само един правилен начин да го отгледаш, че точно от тия неинформирани и необразовани кокошки да взимам пример. Всяка си изтипосала детето в интернет и вече е капацитет по отглеждане и възпитание. Евала на Стефи, че нито го показва детето, нито акъл дава, само споделя сполучливи и несполучливи покупки.
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Aug 12, 2021 10:23:39 GMT 2
Тази Десислава Стоянова устните и’ можех да приема някак, но с тези скули в момента отива малко към Jocelyn Wildenstein.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 12, 2021 10:36:30 GMT 2
Виждам,че и вие коментирате темата,та да си дам и аз моето излишно мнение 🤣
Най мразя от всичко видеа за деца и честно да си кажа, пред обсъжданите тук, предпочитам даже геручи. Не само ми е тъпо и досадно да гледам някакви изтъркани неща за деца и никога няма да си причиня такова видео, ами и според мен е изключително грозно и егоистично да ползват децата си за користни цели. Представяте ли си в училище всички да знаят вече какво си "папкал" и колко често си се изхождал,какви играчки си харесвал и т.н Потрес ми е това навираме на децата и използването им за пари все едно не са хора и е нормално такова изкарване на лични детайли на показ. Разбирам да покажем отвреме навреме или да споменем нещо,ама каналите да се въртят около тях и то до такава степен нахално за мен използване....освен това наистина всеки има собствен подход. А някакви като украинското АлиЕкспрес си мислят, че откриват топлата вода😂😂😂
|
|
|
Post by okay on Aug 12, 2021 10:36:52 GMT 2
Отворих видеото на Десислава за външния вид... Някакво надялкано момиче видях, някой знае ли дали пак не е продала канала? И къде е Десислава?
|
|
|
Post by Deleted on Aug 12, 2021 10:39:38 GMT 2
Тази Десислава Стоянова устните и’ можех да приема някак, но с тези скули в момента отива малко към Jocelyn Wildenstein. Може ли линк към профила на тази дама да се посмея 😂
|
|
|
Post by vivian27 on Aug 12, 2021 10:47:12 GMT 2
Няма нищо смешно, в тоя форум не сме, за да се присмиваме на хората.. Можеш да намериш канала и в ютуб- Десислава Стоянова.
Видеото е над час и не ми се гледа, но да не би да е махала филър? Устните и изглеждат доста по-малки..
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Aug 12, 2021 10:59:27 GMT 2
Защо да не се посмее, това не е недъг или нещо, с което се е родила и няма вина. Тя сама се е докарала до това състояние. И е жалко, защото е била хубаво момиче
|
|
|
Post by Deleted on Aug 12, 2021 11:04:25 GMT 2
Защо да не се посмее, това не е недъг или нещо, с което се е родила и няма вина. Тя сама се е докарала до това състояние. И е жалко, защото е била хубаво момиче Яд ме е на хирурзите,че правят тези еднакви отрязани носове на всички. Толкова скъсен нос разваля симетрията на иначе хубавото лице на това момиче,както и на много други. Жалко,че се възползват от желанието на момичетата да са по-хубави Не можах да изгледам цялото видео,но превъртях и послушах,хубаво момиче е била Десислава и изглежда приятна
|
|
|
Post by MaryPoppins on Aug 12, 2021 11:14:21 GMT 2
.
|
|
|
Post by GGWP on Aug 12, 2021 11:17:10 GMT 2
Изгледах видеото на Десислава на бързи обороти - казва, че е изглеждала ужасно с големите устни и е съжалявала, че се е увлякла до толкова с филърите, нямала е търпение да ги разгради. Сега се харесва много повече от преди интервенциите и след неуспешните интервенции. Предимно заради чипия нос - защото дори да била с тънки устни, изглеждала много по-свежо с такъв нос, отколкото преди. Иначе носа си го е правила, защото явно е бил чупен като е била малка. Показа снимка от детството си, където изглежда много сладко детенце - явно се опитва да остане с такава визия и на тези години. Иначе добре разсъждава, посъветва младите момичета да се грижат за здравето си, за зъбите си (може би препратка към Гучи отново, те нали бяха приятелки по едно време) и да се съветват със специалисти. Интелигентно момиче е, самокритична и целеустремена. Ако прави видеа, където засяга такива теми, а не "какво ново си купих", последвано от "разпродавам дрехите си", би била интересна. Все още разсъждава за някои неща по детски, но е добре, че разбира къде е грешала преди, осъзната е някак. Моля се да спре да трие каналите си и да си проси лайкове и събскрайб. На който му харесва ще я гледа. Ако има проблеми - да обърне внимание на тях вместо да качва видеа и да трие после. В един момент на хората ще им писне и няма да се интересуват от поредния и нов канал.
|
|
|
Post by Vanillia on Aug 12, 2021 11:31:30 GMT 2
Ох, пак се почна с Пуфис и детската тема при инфлуенсъри е. А мишата, Теа пак се омаза с реклами, Амая носи памперс марлата пелени(понеже и сина ми ги носи и ги познавам), но рекламира Пуфис. Как става това? Нали са толкова мекички и т.н т.н, а са пълен боклук. Но за пари толкова ще са меки пелените, въпреки че предпочита другите 🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by lama on Aug 12, 2021 11:33:54 GMT 2
Nj е прекалила с устните, като форма са добре, но ми идват прекалени като обем.
Златена ме разочарова с изказването, че било най-чаканото, ама иначе непланирано. Със сигурност го приемам и лично, но когато чакаш, всеки ден закъснение ти е надежда, че може би този месец ще се е получило, дори и цикълът да е нередовен, човек се хваща за всяко зрънце. А не да провери след две седмици.
|
|
|
Post by mandarina on Aug 12, 2021 11:42:59 GMT 2
noclue, Krisi, дами, мислете логично, ако бях инфлуцка, щях да имам толкова задачки (да си оправям леглото, да си слагам маска, да лежа!!!!!! ), че нямаше да мога да отделям от времето си за злобеене. От друга страна бих могла да създам мега трафик и да избухна разкривайки се, че съм примерно..... Алфа, кучето на Гучи, видяло какво ли не, че даже проговорило и прописало от зор АХАХХАХАХАХАХАХА. Споко, няма инфилтрирана агентура във форума lama - да, бяха ме посъветвали сама да си правя грима, но аз съм много зле, мога само очна линия и спирала Пълен мейкъп инвалид. Общо взето се прежалвам като за веднъж и така, добре че в последните години не е нужно. За Дайсъна на заем на Поля, 'начи не си го представям как Денина специално се емва да се вижда с Полина, за да й даде уред, който си допира до косата... Сори ама баш Полина дето къде ли не ходи, къде ли не се вре, а и като цяло машата си е пак уред за лично ползване, да ще го почистиш ама... А и не говорим за някакви близки приятелки. Сигурно на срещата междувременно Поля й е бутнала малко тенекийки от топтрендс , а може понеже Полина е голямото бизнесдобрЮтро, да е включила Денина в портфолиото си с инфлуенсърки. Което говори единствено зле за Денина, но и това не е така, като знам историята как за една нощ стана инфлуцка с 30 хиляди последователи, аре нема нужда. А иначе Поля само епилатора дето не е поискала на някой случаен минувач. Може и Денина да е вкарала Полина в далаверката с Дайсън Нивото е селски битак, хора... Чак абсурдно и ме принуждават да се изразявам и аз на такова ниво. Милита ми е супер гнусна, #соринотсори, знам че е крайно, но органически ми е противна. И не говоря за този случай с "лежането", който е някаква непохватна ирония според мен, просто ме дразни ама на молекулно ниво (НО не като Мари, тя е с друг нюанс ). Примерно Гането ми е забавна, но тая....
|
|
|
Post by Deleted on Aug 12, 2021 12:09:42 GMT 2
В моите представи ако една жена води полов живот (дори да има нередовен цикъл, поликистозни яйцници или друг проблем) най-логичното нещо е да си помисли, че е бременна. Имах съученичка, която също имаше поликистозни яйчници, но щом й закъснееше (водеше полов живот), веднага си купуваше тест за бременност. А Мона не е била ученичка, даже беше вече женена за Радо, не съм очаквала, че 3 месеца няма да й дойде на акъла, че може да е бременна. А това, че ходи да разказва в тв предавания, че си е мислела, че е преяла.... Всъщност аз попаднах на канала на Мона точно, когато пусна това видео, как е разбрала, че е бременна. Това беше и първото й видео. Познах я от Революция Z и реших да я пусна, но в последствие се отабонирах, защото и тя само за бременността си говореше.
Честно да ви кажа не знам, как Патрик изтърпява Поля... Видимо е, че тя си промени поведението откакто започна връзка с него, но той изглежда много мил и уравновесен човек, без особени претенции. Не съм ходила при гримьори, но нещо, което също ми е доста гнусно са четките за коса във фризьорските салони. Случвало ми се е да се прибера след фризьор и да усещам ужасен сърбеж, директно влизам в банята...
|
|
|
Post by patrashkova on Aug 12, 2021 12:11:46 GMT 2
Минавам само да кажа да сте спокойни Мари е добре и още е руса! Има нов пост по темата 🤣
Също така Ганка е пуснала ново стори с Ганкини вълнения 🤭
|
|
|
Post by ☀ on Aug 12, 2021 12:17:50 GMT 2
Тези 4те какво са седнали да ни залъгват тук като едно време, както снимаха за канала на Avon ? Показват си гримове, които едва едва познават и всичко това снимано в двора на Галя. Вероятно Пепе затова се е върнала за 1 ден, работен ангажимент. Косата ѝ нестилизирана личи, че не е баш онова здравословно русо, но нали няма филтри на клипа и не може да се пипне. Фалшиви са ми честно казано.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 12, 2021 12:23:23 GMT 2
Сиса така лъже, че ограничава Ния в сладките неща, няма нищо вярно само като ѝ видиш последните видеа и детето все яде сладоледи, зърнени шокаладови закуски, по масата в хола бисквити, плодови млека, купешки пудинги и сама заявява, че всеки ден яде пудинг. Това че направи 2 пломби на детето изобщо не значи, че вече е добре със зъбите и трябва да я тъпче с захар и консерванти. Поръчала дрехи за бебето втора употреба, тая жена няма такава мизерница, търси най-евтините дрехи за децата и купува с кашоните. Разбирам да са от някой близък човек и да ги ползваш ама от непознати по интернет да вземаш дрехи за новородено за мен не е нормално. Дрехите изглеждат запазени много, но тя както не знае как да пере и блъска всички цветове заедно в пералнята точно след първото пране ще са като всичките ѝ дрехи влачени от пороя. Тя може да си купува клинове и сутиени по 25-50 евро ама за децата няма такива пари или да дадеш за кремове 80 евро, а да не си купла
кремове 80 евро, но нямало смисъл да купува нови ромпъри за бебето. Точно! В Германия дрехите са на много изгодни цени и имат високо качество. Защо не купува дрехи от втората употреба на нея и Гошко, а само за децата? Пълна мизерница... И пак я мързи да готви, да чисти, да си гледа детето... Типичен представител на етнос, който живее чужбина, само за да взима наготово пари от държавата и да дъни ежедневно дивана. Аз много се смях, като някой я е поправил ,че се казва "мазе", а не "маза" и отдолу някой я защитава (написано на шльокавица, неграмотно), че видиш ли има висше образование Сиса и знаела 3 езика .И къде са тия 3 езика.Тя може да знае испански, ама немски не знае изобщо .Ако знае, то ще са три думи на кръст.А относно дрехите съм потресена.Не е хигиенично на бебе да се взимат втора употреба от чужди хора.Да, разбирам, че детето бързо расте и няма смисъл от скъпи дрехи,защото за един месец и всичко ще му умалява, ама стегни се малко , купи му дрехи дори да не са мега скъпите, пак да не са втора употреба, да са новички, чистички.Та, това е твоето дете, погрижи се малко повече.Тази Сиса няма съвест изобщо.Мърлявщина от всякъде. Едит: И да знаете, мама Сиси се изморила от редактиране и снимане на видеа, затова ще си взимала една седмица почивка.И от какво се измори? Седиш на дивана, готвиш , пуфтиш , излезеш малко навън .Не виждам нищо изморително.Хората работят по 9-10 часа и повече и не мрънкат , че са изморени, тя изморена била.Еми не се захващай да снимаш видеа и да редактираш, като е "много" изморително.
|
|
|
Post by mandarina on Aug 12, 2021 12:26:50 GMT 2
Минавам само да кажа да сте спокойни Мари е добре и още е руса! Има нов пост по темата 🤣 Животът ми отново има смисъл Не знам Лореал да не са осиновили Мари, че така я юркат с реклами Или е инвестирала в този салон ли, какво ли Иначе за четките в салоните, Ади, и аз съм си го мислила, абсолютно същата работа.
|
|
|
Post by katherine on Aug 12, 2021 12:39:35 GMT 2
Не съм дочела темата, стигнах до коментарите за Златена и ми се прииска да коментирам. Първо, не я харесвам дори гласът й ми е неприятен, НО както винаги някои много драматизирате. Кога е казала, че не са се пазили? Бебета стават и с презервативи. Аз съм от тези с нередовен цикъл от край време. Ми като ми закъснее най-малко за бременност си мисля, особено като знам, че сме се пазили. И чааак пък да е толкова ужасно, че е разбрала за бременността във втория месец лол. Някои разбират далеч по-късно.
|
|
|
Post by plam on Aug 12, 2021 12:43:36 GMT 2
Тотален криндж е видеото на моята козметика с Пепе,Галя,Мона и Теа. Пепе пак се превзема и като чух хайЛяйт затворих видеото на секундата.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 12, 2021 13:08:34 GMT 2
Оставете това, че е руса.... Приятел тази сутрин ми изпрати статия в Стандарт. Беше на политическа тема и отстрани ми се появи заглавие "Дъщерята на Гала повтори ковид" Имах мааалко по-високо мнение за Стандарт. Освен, че дрънка, че е руса не спира да натяква, че има ковид, яде й се от пилешката яхния на баба й и щяло да й трябва широко долнище, каквото носи Рейчъл.
|
|
|
Post by vivian27 on Aug 12, 2021 13:13:05 GMT 2
Ганка личен шофьор ли си има 😃 В последствие станал и личен държач на камерата, защото Гането си забравила статива, после пък и паднала батерията😂😂😂 вярва ли си изобщо? На заплата ли е тоя шофьор при нея, че седял с нея поне няколко часа да и гледа криндж сесиите😃
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Aug 12, 2021 13:14:58 GMT 2
Дайте сторито на Гането
|
|
|
Post by klaudia on Aug 12, 2021 13:23:51 GMT 2
Теа, Кристина Ян ползват за децата си Памперс. Никак не ми се връзват те двете + Мона да рекламират памперси на Пуфис при положение, че децата им са на почти 2г, а Никола на 2 и половина, и отдавна трябваше да са ги махнали.
|
|
|
Post by mandarina on Aug 12, 2021 13:25:15 GMT 2
Някои хора и лично ще обуят памперс само да върви далаверата
|
|
|
Post by yoooobooo on Aug 12, 2021 13:35:14 GMT 2
Цял ден ме мъчи един въпрос...
ПРАВИЛНО ЛИ РАЗБЪРКВАТЕ КАФЕТО СИ?!
|
|
|
Post by carolinebingley on Aug 12, 2021 13:43:04 GMT 2
Полина пак с ужасна торбеста и грозна рокля. Има нелоша фигура, не е качила почти нищо,след двете деца, нито корем голям има да крие, нито нищо, какъв е този стил от нея? Аз си пуснах Златена, която не съм гледала преди, заради коментарите. Да, тя ще монетизира всичко оттук нататък,точно това показва колко подмолни и изкуствени са-видяха, че там са парите и авантата,преди се криеше, сега като се започва първи, втори месец, багаж за родилно, кърмене, ще избухне след като роди. Иначе е приятна. Много ме дразни това-криеш личния живот, скатаваш, не правиш видеа,изведнъж забременяваш и решаваш да се завърнеш. Общо го казвам,за всички. Живот и здраве като забременее още някоя пак ще превърне канала си в мами,то е неизбежно,всички гледат една от друга,гледат да се възползват. Силно се надявам поне Дани и Стефи да не избухнат по същия начин. До един момент е приятно и интересно, вече е банално и еднакво.
|
|