|
Post by Deleted on Sept 3, 2021 10:13:49 GMT 2
::LOL LOL LOL LOL LOL::Антоанета Пепе-Пеньо ме репортна в инстаграм,понеже и писах 2 коментара за хладилника...Мега нелепата..Носа и прилича на кросов калник.
|
|
|
Post by Marsia on Sept 3, 2021 10:23:02 GMT 2
Видяхте ли новата спонсорирана реклама на Нанси с тоалетна хартия Емека в инстаграм? 😃😃😃 Отследвах момичето преди 2-3 седмици и се стреснах като я видях на стори. Емечо щял да ѝ бъде помощник “като Мати и тати”.. 🤦🏻♀️ и май подаряват ваучер за 100 лв., но сторито приключи точно преди да разбера дали със 100-те лева мога да си купя само ТХ. 😃😃 Не съм гледала рекламата, но предполагам става дума за играта на Емека. Ако на някой му е интересно- купува се продукт Емека и се регистрира касовата бележка. Наградите са Емечо или гифт карта на стойност 100 лв. , ако имаш късмет.
|
|
|
Post by peacock on Sept 3, 2021 10:43:29 GMT 2
Честитят нова бременност на Алекс Петканова в ИГ ми, прилича си на бременна, колкото и да отрича. Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by scalestone on Sept 3, 2021 10:54:49 GMT 2
Да, но някак да питаш все едно очакваш известна личност така да потвърди....
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 3, 2021 11:01:07 GMT 2
Честитят нова бременност на Алекс Петканова в ИГ ми, прилича си на бременна, колкото и да отрича. Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk Ако Александра наистина е бременна и ония семейни скандали,които монетизираха, са били истина а не просто театър за повече парички, за мен лично това означава,че те са поредната двойка, която опитва да замаже положението с едно бебе. Все пак да не забравяме за ония пръст и целия цирк в Брадъра. Подобни проблематични отношения не се изглаждат от днес за утре или в няколко епизода на тв шоу или пък със сватба. Какво остава с бебе. 🥴
|
|
|
Post by sunny94 on Sept 3, 2021 11:01:51 GMT 2
::LOL LOL LOL LOL LOL::Антоанета Пепе-Пеньо ме репортна в инстаграм,понеже и писах 2 коментара за хладилника...Мега нелепата..Носа и прилича на кросов калник. С какво успя да я ядосаш?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 3, 2021 11:12:50 GMT 2
Гергана го е побъркала това куче. Явно никое живо същество, дори и без човешки разум, не може да остане sane около нея. На друго ниво се случват нещата. Откачена работа.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Sept 3, 2021 11:16:16 GMT 2
Гергана го е побъркала това куче. Явно никое живо същество, дори и без човешки разум, не може да остане sane около нея. На друго ниво се случват нещата. Откачена работа. Аз още я чакам да замине да живее в Италия и да стане модел на Гучи, Диор, Шанел, Ермес 😀. Кучето и то ще е модел сигурно.
|
|
|
Post by patrashkova on Sept 3, 2021 11:16:32 GMT 2
Може да е попреяла и аз имам някои много зле изглеждащи снимки по бански, които умишлено крия. Да не е бременна? Иначе Алекс на снимката изглежда леко замазана,все едно се е фотошопирала нещо?
|
|
|
Post by vivian27 on Sept 3, 2021 11:24:20 GMT 2
На мен не ми изглежда бременна. Просто нормалните хора имат кореми, но тя винаги се показва плоска (според мен фотошопирана).
Попова нямам намерение да я отварям. Стигат ми преразказите тук. Като човек преминал през МА и то не по мое желание, само ще кажа, че самият процес изобщо не е болезнен, боли те душата от всичко случващо се и не спираш да питаш “Защо на мен?”. Тя е с лабилна психика и аз ако бях на нейно място не бих го споделяла в Интернет, но явно няма никакви скруполи..
|
|
|
Post by Deleted on Sept 3, 2021 11:26:33 GMT 2
Гергана го е побъркала това куче. Явно никое живо същество, дори и без човешки разум, не може да остане sane около нея. На друго ниво се случват нещата. Откачена работа. Аз още я чакам да замине да живее в Италия и да стане модел на Гучи, Диор, Шанел, Ермес 😀. Кучето и то ще е модел сигурно. Да му вземе и на него нещо на Ермес, да ги забележат заедно. Семейство Ермес.
|
|
|
Post by dilyanad on Sept 3, 2021 11:26:42 GMT 2
Тези дни съм отпуск и не мога да ви изчета. Гледах Попова, със смесени чувства съм.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 3, 2021 11:36:07 GMT 2
Офф, до вчера писахме за честитките(и питанките) за бременност без да е обявена от самата жена. Абе, верно ли толко' много нетактични олигофрени има.. П.п.Като гледам под поста, явно да.
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 3, 2021 11:44:55 GMT 2
Според мен не е бременна Петканова. В онова видео каза, че сега е момента да рекламира всичко, защото не се знае до кога ще е актуална. Като забременее рязко ще спадат възможностите.
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 3, 2021 11:46:16 GMT 2
::LOL LOL LOL LOL LOL::Антоанета Пепе-Пеньо ме репортна в инстаграм,понеже и писах 2 коментара за хладилника...Мега нелепата..Носа и прилича на кросов калник. Ако коментара е бил подобен на този пост, не се учудвам.
|
|
|
Post by jeri on Sept 3, 2021 11:46:18 GMT 2
По принцип почти никога не чета коментари под снимки в ИГ. Сега погледнах под снимката на Алекс и съм потресена, наистина ли има толкова прости хора? Че и спорят... Отвратителна простащина.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 3, 2021 11:46:41 GMT 2
Петканова май вече не използва Габриел за реклами или се бъркам? Дори мисля, че той е най-малко рекламиращото дете от известните. Кристина Ян нещо започна да ме дразни, не знам и аз защо..не ми е много мила и добричка.
|
|
|
Post by scalestone on Sept 3, 2021 11:50:02 GMT 2
Аз нямам спомен Габчо да са го включвали в реклами, за което имат моето уважение! Да, излагали са се неведнъж, но детето от това, което показват си има нормално детство и държание. На мен ми е любимото дете на инфлуенсъри.
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 3, 2021 11:54:05 GMT 2
::LOL LOL LOL LOL LOL::Антоанета Пепе-Пеньо ме репортна в инстаграм,понеже и писах 2 коментара за хладилника...Мега нелепата..Носа и прилича на кросов калник. Точно за този хладилник мислех да пиша. За мен това си е направо за страничката- страхотен, невероятен хладилник, ама само на картинка(в шоурума). Нали уж рекламирахме само неща, които ПОЛЗВАМЕ и сме много доволни?
|
|
|
Post by KittY on Sept 3, 2021 12:09:51 GMT 2
Според мен не е бременна Петканова. В онова видео каза, че сега е момента да рекламира всичко, защото не се знае до кога ще е актуална. Като забременее рязко ще спадат възможностите. Съдейки по Пепе, тя пък бълва деца за реклама, така че за някои субекти това даже е много добър ход. Много ми харесват снимките на Ивана, темата с децата ми е много далечна и не съм им фен, но въпреки това й гледам видеата, свързани с Флори. Личи си колко е щастлива, майчинството я кара да сияе. Радвам се за тях с Боби, че не са се отказали въпреки трудностите и най-накрая и те си имат детенце.
|
|
|
Post by dzyn on Sept 3, 2021 12:48:16 GMT 2
Дайте да прекръстим темата на ‘да обсъдим всички бременни’. Щот те до една все са бременни според някой. 😄
За репортнатата от пепе - ако си й писала със същия опит за плоско остроумничене, не виждам нищо странно в репорта. Макар че, пак съдейки по изказа ти, ако си 5-6 клас, нормално е да се засегнеш от нейната реакция.
|
|
|
Post by theaxe on Sept 3, 2021 12:49:15 GMT 2
Капитонка в 10ч. е още в леглото. Ето и “задачките” за целия и ден: маникюр, педикюр, козметик и тренировка. Отпаднал и маникюра и се жалва, сега е свободна час и половина и се разхожда. Ехх, тежък е живота на инфлуенсъра с толкова много задачки…
|
|
|
Post by Deleted on Sept 3, 2021 12:50:21 GMT 2
Не мисля, че Алекс е бременна. Но в един момент сигурно и това ще стане, защото много пъти са казвали, че искат и второ дете. А на един от Q&A я бяха попитали, какво прави с дрешките на Габриел, когато му омалеят, Алекс каза, че ги пази за второто им дете. Коментарите под снимката са ужасни. Още повече, че съм забелязала, че Алекс е вманиачена по външния си вид и такива коментари, надали ще й се отразят добре. Споменавала е, че е имала проблеми с хранителни разстройства.
|
|
|
Post by hriems on Sept 3, 2021 12:51:56 GMT 2
Капитонка в 10ч. е още в леглото. Ето и “задачките” за целия и ден: маникюр, педикюр, козметик и тренировка. Отпаднал и маникюра и се жалва, сега е свободна час и половина и се разхожда. Ехх, тежък е живота на инфлуенсъра с толкова много задачки… Толкова е заета милата, че си пере гащите на химическо. Няма време да пуска перални.
|
|
|
Post by vivian27 on Sept 3, 2021 12:59:52 GMT 2
Алекс е отговорила под поста, че не е бременна..
|
|
|
Post by peacock on Sept 3, 2021 13:00:21 GMT 2
Петканова май вече не използва Габриел за реклами или се бъркам? Дори мисля, че той е най-малко рекламиращото дете от известните. Кристина Ян нещо започна да ме дразни, не знам и аз защо..не ми е много мила и добричка. И аз нещо напоследък не я харесвам Ян. Нещо нервна ми се струва. А и Нико вече не е малкото сладко послушно бебче и много ѝ личи Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by emmilie on Sept 3, 2021 13:20:38 GMT 2
Има коментар под снимката на Алекс, отговорила е, че не е бременна.
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Sept 3, 2021 13:20:56 GMT 2
Прегледах сторитата на Елица. Добре де, може ли човек, който е завършил лингвистика с английски (ако не се лъжа нещо подобно) да бърка break и brake? И друг път съм я засичала, че английският не й е особено силен при все че го използва ежедневно и е завършила образование свързано с него. А тази грешка е на ниво А2...
Същата и моята съученичка от onelove.ourlove. От около 20 г живее в САЩ, кълчи езика по сторита да докара American pronunciation, а е потресаващо неграмотна. Няма почти стори без правописни и граматически грешки...
|
|
|
Post by dzyn on Sept 3, 2021 13:22:26 GMT 2
Те на български не могат да пишат, ти на английски…
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Sept 3, 2021 13:30:37 GMT 2
Те на български не могат да пишат, ти на английски… И ти ти права, ама специално тези двете са чуждестранни снахи, живеят навън, ползват английски ежедневно. Жана не ползва изобщо български в сторита и постове. Те спряха да пишат и блогове та реално с един ИГ са сега, но и там работата е страшна... А Жана беше написала и онлайн книга за веган бременността... Дано е минала редакция, че ако си я е писала тя сама... Просто вече наистина се чудя какви качества притежават т.нар. инфлуенсъри освен, че явно са големи нарциси.
|
|