|
Post by gorgeous on Sept 3, 2021 13:37:50 GMT 2
::LOL LOL LOL LOL LOL::Антоанета Пепе-Пеньо ме репортна в инстаграм,понеже и писах 2 коментара за хладилника...Мега нелепата..Носа и прилича на кросов калник. Ако коментара е бил подобен на този пост, не се учудвам. А мен явно ме е блокирала след няколко коментара за оранжевия филтър и непрестанните реклами с децата.
|
|
|
Post by sunn on Sept 3, 2021 13:39:00 GMT 2
Колко трябва да си зиморничава, че да се навлечеш с блуза и жилетка в тия жеги Последните няколко дни беше малко по-хладно в Пловдив, особено сутрин. Обаче нищо не може да я оправдае, че се мандахерца без сутиен! 🤣🤣 Ако толкова иска да ходи без сутиен да си вземе едни лепенки за зърна просто. 🤢
|
|
|
Post by klaudia on Sept 3, 2021 13:44:49 GMT 2
Кристина Ян не я гледам от както беше мрънкала на доктора, че е казал за второто, че е момче. Каква голяма драма, вместо да се радва, че всичко с бебето е наред, тя орева света, че доктора ѝ казал момче, в крайна сметка ще е момиче, но не мога да я понасям след тази случка. И тя като Сиса е вечно уморена, а Никола е винаги при баба му.
|
|
|
Post by fif on Sept 3, 2021 13:58:10 GMT 2
Балан са си купили апартамент, ама пак какви са тези сто снимки как държи корема и дълги обяснения за живота си, ддз, грам не са ми интересни. Абе, явно си заработват добре като инфуенсъри, за да могат да си позволят жилище, макар и на кредит.
На края на видеото даже призовават, да им бъдат препоръчани майстори, бригада, дизайнери и т.н., т.е искаме спонсорства. 😁
И в клипа направо си показват къде ще живеят, а когато цъкнеш На сайта се си пише в кой квартал на София.
|
|
|
Post by katherine on Sept 3, 2021 13:58:42 GMT 2
Аз имам някакво чувство, че Алекс е бременна. Та не е ли видяла снимката преди да я публикува? Според мен е точно нарочно. 🤨
За Попова. Аз да се изкажа като човек с четири аборта, един от които с кухо яйце. Та по седмици първият в 16та, втори в 11та, третият е кухото яйце, четвърти в 21ва седмица. Сега няма да говоря колко много ме е боляло, то е ясно. Просто искам да отбележа, че третата ми бременност, с кухото яйце, дори не я регистрирах като бременност. Може би защото знаех, че е нямало никакъв вариант да се развие ембрионче и приех за себе си, че в случая не съм изгубила бебе, защото изобщо е нямало такова. В останалите 3 случая нещата бяха съвсем различни. Ще се въздържа от коментари и за близнаците, само да кажа, че две сакчета не е равно на две бебета. Разбира се хората сме различни и може би на нея наистина й е било трудно, дали заради бебета, или заради дискомфорта и болницата.
За Елица. Тук исках да кажа само, че хората сме различни и затова светът е толкова шарен. Тя определено е интроверт, какво лошо, че обича дома си и не гони кариера? Имам познат, който дори не ходи по почивки, не посещава нови места. Не му е интересно, не му е разтоварващо, даже напротив. Разбрахме, не я разбирате, не си представяте да живеете като нея. Ами тогава радвайте се колко сте амбициозни, екстровертни и ангажирани.
|
|
|
Post by hriems on Sept 3, 2021 14:19:01 GMT 2
Хора, моля ви спрете да правите забележки за всичко, наистина не се трае. За Пепе, за Гергана, за Елица. Ами за мен не е нормално на 30 години да ти е кеф да лъскаш плочките и да правиш педикюр на приятеля си, пред това да излезеш с приятелки на кафе или ресторант. Това е лично мое мнение и според моите стандарти е лудост, според вашите не е. Не карам Елица да се променя, просто на мен не ми допада това и не мога да се свържа с нея като личност, това е. Не разбирам защо трябва да си запазвам мнението за себе си като това е форум за обсъждане.
Аз например много харесвам Евелин, приятна ми е, готина ми е. Харесвам и Десислава Стоянова, въпреки, че не ми допада как постоянно прави разпродажби на дрехи в канала си и не ми харесва външния и вид след филърите. Съдържанието и ми е приятно и успокояващо, макар че и тя няма особено интересно ежедневие. Това с платения канал и патреон й беше голяма издънка, но си затварям очите.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 3, 2021 14:20:49 GMT 2
Елица е толкова скучна лелка, милата.
Чести рожден ден на Амели, малка, красива принцеса. <3
|
|
|
Post by jane16 on Sept 3, 2021 14:27:53 GMT 2
Аз имам интроверти в обкръжението си и на нито един от тях не би им дошло наум да си правят youtube канал и да се снимат. Те дори на общи снимки застават най-отзад. Не мисля, че Елица е интроверт. Не я следя от години, знам, че е имала тежък живот и трудности, но то кой няма. Сторитата за вълнението от пералнята и подредбата на дома ѝ, ми изглеждаха супер фейк и нагласени. Чувството да се прибереш у дома след дълъг период отсъствие, е познато на много хора, но чак "вълнение, че ще си наредя зеленчуците".
|
|
|
Post by dzyn on Sept 3, 2021 14:44:58 GMT 2
Според мен не е до това да не се изразява мнение, коментар и тн. Разбира се, че всеки има различно мнение. Но едно е да кажеш ‘не я разбирам, за мен е странно’, друго е да кажеш ‘тя се преструва и го играе, какво се прави на интересна’. В смисъл такова тотално недопускане да съществува различен от теб човек, та чак приписване на какви ли не користни подбуди за поведението и интересите й. Мен лично ме дразни такъв тесен мироглед. Пука му на някого какво ме дразни, де, просто се опитвам да обясни, че конфликтът е другаде.
Също да наричаш човек, който обича да си стои вкъщи и се радва на тея безобразно скучни неща ‘лелка’, е същото като да наричаш някой, който обича да излиза по барове и ресторанти ‘ку***’. Еднакво тесногръдо, плоско и неадекватно е.
Не давам наклон на никого. Светът е хубав, защото е шарен. Просто и аз изразявам мнение.
|
|
|
Post by tsvetentse on Sept 3, 2021 14:48:44 GMT 2
Кристина Ян я засяках в един тъмбнейл на Пуфис. Явно това й е бил работният ангажимент, заради който си съкратиха почивката от къмпинга и се вдигнаха до София. Мен ме напряга как нарича сина си Никото....wtf!?
|
|
|
Post by mar4eto12 on Sept 3, 2021 14:52:17 GMT 2
Кристина Ян я засяках в един тъмбнейл на Пуфис. Явно това й е бил работният ангажимент, заради който си съкратиха почивката от къмпинга и се вдигнаха до София. Мен ме напряга как нарича сина си Никото....wtf!? Ох, криндж. Като Дивнито.
|
|
|
Post by ladybird on Sept 3, 2021 14:53:52 GMT 2
Възможно е Кристина да е нервна от бременността, все пак хормони бушуват и Никола е във възраст, в която не трябва да го изпуска от поглед.
|
|
|
Post by hriems on Sept 3, 2021 15:05:20 GMT 2
Аз смятам, че при Александра и Даниел няма нищо случайно. Снимките са качени със съвсем ясна представа как изглежда и съвсем целящо да провокира коментари от типа “бременна ли си?!”.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 3, 2021 15:13:31 GMT 2
Жена, която мисли само как да направи квас, салата, да си подреди подправките и да изреже ноктите на краката на мр.Грей, ЗА МЕН е лелка, пък нека съм тесногръда и плоска. Не омаловажавам загубата на Елица на майка ѝ, но това е било преди много време, защо изобщо още се споменава, търсела уют, бля бля? Нали животът е прекрасен, симпатичен мъж, страхотна къща на мама и тате, почивки и в същото време се показва една изключително забила млада жена, без никакви интереси? Всяка втора семейна жена готви за семейството си, всяка втора ли го нарича "ХОБИ"?
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 3, 2021 15:21:01 GMT 2
Петканова и друг път е публикувала снимка, която предизвика подобна дискусия. И не беше бременна. Структурата ѝ е като моята. Особено за раждала жена, коремчето под пъпа, изпъква след храна. И в това няма нищо ненормално. Сега ще започне пак да пуска малко снимки и сторита как тренира и всичко ще е ок. 😜
|
|
|
Post by maggi on Sept 3, 2021 15:21:23 GMT 2
Oфф, Гергана с нейните маслинки, прекалява. 😀 Толкова да си мисли, че съчетава дрехите, че има страхотен вкус, а толкова да не й се получава.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 3, 2021 15:23:23 GMT 2
Да ви кажа аз преди около час засякох Алекс Петканова по центъра на Благоевград. Не е бременна, няма и никакъв корем. Беше с Габриел.
|
|
|
Post by sweet96 on Sept 3, 2021 15:29:48 GMT 2
Аз следвам Елица, първо защото ми е приятна, второ, защото имаме еднакви интереси. На почивка и аз обичам да снимам пейзажи, цветя и гледки. Първият ден на морето тази година си мислех, как вкъщи ми е по-хубаво и изключително много се радвах като се прибрах, точно защото вкъщи ми е подредено. Първото нещо, което направих беше да си наредя покупките от пазара.
Не разбирам как има хора, които цяло лято са по почивки, непрекъснато пътуват или са вкъщи само, за да спят там, но не ги съдя. Не ми пречат, не ги коментирам, просто всеки е различен. Радвам се за тях, би ми било тъпо, ако ме наричат "лелка", защото не съм като тях.
|
|
|
Post by sweet96 on Sept 3, 2021 15:34:42 GMT 2
Относно корема на Александра, следвам една фитнес треньорка в инстаграм instagram.com/krissycela?utm_medium=copy_link тя нарича това мекото в долната част на корема muffin top и дори тя, която не е раждала, тренира по цял ден и се храни здравословно има снимки как там мекото си седи и не може да го махне. Моят корем е същият. Алекс си беше правила криолиполиза след раждането точно с тази цел. А за това колко неуместни са коментарите, просто не ми се говори. Наистина покрай гледане само на коригирани тела, хората забравят как изглеждат нормалните жени. По улицата масово всяка 2ра има корем и не защото е бременна.
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Sept 3, 2021 15:42:51 GMT 2
Някакво дете под пост на Пепе я пита нещо с обръщението “Антланет” ахахахахахаха това вече ми е любимото име!!!
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 3, 2021 15:46:44 GMT 2
Мъфин топ са по - скоро паласките. Как завиждам на Викито за задачките. Нейните задачки са моето време за удоволствие. 😜 😂
|
|
|
Post by lygia on Sept 3, 2021 15:58:44 GMT 2
Някакво дете под пост на Пепе я пита нещо с обръщението “Антланет” ахахахахахаха това вече ми е любимото име!!! НЕ МОГААА!
|
|
|
Post by dzyn on Sept 3, 2021 16:33:30 GMT 2
Всяка втора семейна жена готви за семейството си, всяка втора ли го нарича "ХОБИ"? Е, не, разбира се. Само тея над 30.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 3, 2021 16:40:42 GMT 2
Всеки ден си мисля, че Сиса няма с какво да ме изненада ама все успява. Ния искала за закуска супа ама нямала хляб и затова извади замразен полуфабрикат хляб да пече, че толкова не може да си купят нормален хляб тия хора. После след супата даде на детето да пие плодов кефир Прави бисквитена тората, зашото те не ядат сладко нали и за вечеря пържени полуфабрикат калмари, които я били върнали в Испания. Мързи я да си направи кафе и пак пие ония готовите дето има всичко друго, но не и кафе. Ходила до втората употреба и награбила блузи за Ния за по 1 евро и се кефи, но забелязах, че блузите са доста големи и като размери за 4-5 годишни деца, а тя каза, че на Ния ще са ѝ добре. Не знам не забелява ли, че това дете става все по едро и да вземе да я ограничи малко от към болкуци за ядене. Купила и обиколник за леглото на бебето от втората употреба, че бил 2 евро само..
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 3, 2021 16:47:35 GMT 2
Анатема за мен, че съм казала, че мисля, че Елица се държи като Лелка. Мама Сиси изпържи не един, а цели два плика с полуфабрикат калмари. ДА ИМА.
|
|
|
Post by okay on Sept 3, 2021 16:54:59 GMT 2
Сиса не я следя, гледала съм само няколко видеа. Не разбирам защо да правим фейспалм за това, че пазарува дрехи втора ръка за децата. Ако беше заявила, че каналът ѝ е с цел да показва състейнъбъл начин на живот, то тагава щяхме да се видим колко е тру в това си начинание. Чета, че с Гошко носели нови дрехи, което е тъпо, ако само за децата взима употребявани, но пак не мисля, че е нещо кой зна е колко излагащо. Децата растат много бързо и няма смисъл да се харчат пари за нещо, което няма д аим става след месец. Аз лично не бих купила или ползвала чужди за децата си, но всеки има различно виждане и различни финансови възможности. Че е проста Сиса, проста е, но това е най-малкото, за което човек може да се хване. Да, устойчиво е да ползва дрехи стора употреба за децата, но тъй като не я следя, не мога да кажа дали не купува прекалено голяма количество дрехи, което въобще убива смисъла на това да са ползвани. Тук чета, че почти всеки ден пазарува детски дрехи, не знам дали е така по принцип с деца, или тя е тип сиромашко невиждало.
|
|
|
Post by emmilie on Sept 3, 2021 17:24:09 GMT 2
Севи е изцедена отвсякъде, поне аз така я виждам. Няма какво ново да покаже.
И дамите от Пловдив, моля ви, кажете колко градуса е, защото Гергана втори (2) ден е с блуза поло яка и жилетка😳
|
|
|
Post by Deleted on Sept 3, 2021 17:26:05 GMT 2
Всеки ден си мисля, че Сиса няма с какво да ме изненада ама все успява. Ния искала за закуска супа ама нямала хляб и затова извади замразен полуфабрикат хляб да пече, че толкова не може да си купят нормален хляб тия хора. После след супата даде на детето да пие плодов кефир Прави бисквитена тората, зашото те не ядат сладко нали и за вечеря пържени полуфабрикат калмари, които я били върнали в Испания. Мързи я да си направи кафе и пак пие ония готовите дето има всичко друго, но не и кафе. Ходила до втората употреба и награбила блузи за Ния за по 1 евро и се кефи, но забелязах, че блузите са доста големи и като размери за 4-5 годишни деца, а тя каза, че на Ния ще са ѝ добре. Не знам не забелява ли, че това дете става все по едро и да вземе да я ограничи малко от към болкуци за ядене. Купила и обиколник за леглото на бебето от втората употреба, че бил 2 евро само.. Криси ,мерси за преразказа . Наистина те бива . Днес ми тръгна влога ,но мъжа ми така извъртя очите след простотиите на Сиси ,че го спрях . Тази жена наистина храни себе си , Ния и бъдещето бебче с всевъзможни боклуци . И аз забелязвам ,че Ния е доста пухкава ,направо си има коремче ,съпругът ѝ също . Сърце не ми дава да го кажа ,но имам чувството че ѝ се свиди за нови дрехи за децата , не че мисли за устойчивост. Просто дребна душичка за която манджарето и собствения комфорт е по важен. Спомням си как казва ,че Ния намазала Еди си какво или как яде когато Ния спи за да не дели с нея храна . Ми тъпо ...
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 3, 2021 17:26:19 GMT 2
За жалост, не се учудвам, че Гергана е занемарила зъбите на кучето си. Тя за собствените си не полага абсолютно никакви грижи, че да следи за кучето си..
Горкото, това се нарича лош късмет, да попадне на толкова неадекватна стопанка.
|
|
|
Post by dzyn on Sept 3, 2021 17:34:49 GMT 2
Севи е изцедена отвсякъде, поне аз така я виждам. Няма какво ново да покаже. И дамите от Пловдив, моля ви, кажете колко градуса е, защото Гергана втори (2) ден е с блуза поло яка и жилетка😳 Сутрин и вечер на мен си ми е направо студено. През деня бива, ама пак си нося нещо връхно за всеки случай 😄
|
|