|
Post by noclue on Sept 3, 2021 18:16:50 GMT 2
Аз смятам, че при Александра и Даниел няма нищо случайно. Снимките са качени със съвсем ясна представа как изглежда и съвсем целящо да провокира коментари от типа “бременна ли си?!”. Sent from my iPhone using Tapatalk Абсолютно! Качена е с цел да предизвика трафик, без значение дали наистина е така, или не. Аз между другото имам същия бански, но друг цвят, много го харесвам, но наистина може да акцентира малко повече в коремната област, ако ще и с 12 плочки да си, на мен лично обаче това ми е секси 😀
|
|
|
Post by Deleted on Sept 3, 2021 18:59:49 GMT 2
Вие забелязахте ли, че откакто коментирахме, че Пепе ходи само по хотелите и басейните по морето и не посещава никакви забележителности се започнаха едни сторита днес посетихме еди какво си и бяхме тук-там. Почти съм сигурна, че тя не чете тук, но пък за маркетинговите им агенции и фирми, които им намират работа съм сигурна, че четат и им правят "план" как да развиват профила си.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 3, 2021 19:56:48 GMT 2
Сутрин/вечер хладничко в Плд, ама през деня да сложиш поло и жилетка, ще се свариш.. Ганюш е набримчила климатика, сложила е чайника, пече канелени сладки и си пазарува онлайн от детските зимни колекции.
Редактирах, да съм по-ясно, че пак 2-3 неща наведнъж, а годинките не прощават
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 3, 2021 20:26:13 GMT 2
ПИ ар агенции(ако въобше работят с такива) е логично да четат. За самите влогърки не съм убедена. Не, мисля, че темата има чак такава тежест. Гергана вероятно да чете, за др не съм сигурна. Ивана е с прекрасни снимки, толкова щастливи изглеждат. Пепе хем не търпи критика, хем изглежда, че е пълно перде, прави всичко за парите, действа си и не й пука. Тя е обаче напълно невзрачна. Ако не бяха децата и розовия фийд-ничево! Файда от чужбинско образование, файдс от безкрайни морета и почивки. Нищо интересно не показва. Не мърдат никъде. Те повечето от нашите интереси нямат аз като се замисля. Освен мода, снимане, гримове, лайфстайл, дните са им еднакви. Няма някоя с хоби-такава поне не се сещам да има или са мн малко. Молчета, басейни, фотосесии. Ама то времето ни е такова, какво се чудя. Книги не четат повечето, или само привидно за модата. Елица има хоби да украсява и декорира маси и да готви. Поне такава заявка дава. И грима, който вече не виждаме. Иначе не знам, защо решихте, че тя не работи. На няколко пъти споменава за работа. Аз съм интроверт,напълно самодостатъчен си. Домошар съм също. Тия приказки "млад човек, в къщи стоял, приятелки, излизания" .. Ами не ги правя често, много ми е добре. Не се чувствам лелка,щото стоя в къщи, чувствам си се чудесно. Но имам много хобита. Та, не ми е странно, даже познавам мн такива хора. Имам нужда да се събирам, да купонясвам, обичам и шумни компании много, обичам да пътувам, но активно, забързано ежедневие не е моето. Така, че ето-има и такива хора.
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 3, 2021 20:29:48 GMT 2
Ивана с този жълт филтър не ми харесва. Че и Флори изглежда крийпи чак. Кога ще отмине тази мода?
|
|
|
Post by dzyn on Sept 3, 2021 20:30:09 GMT 2
Хората с интересен живот, хобита и разнообразни интереси, не си правят ютуб канал и не висят в инстаграм в общия случай. Просто защото са заети да го живеят въпросния живот.
|
|
|
Post by dzyn on Sept 3, 2021 21:36:53 GMT 2
Лора не е влогър. Снима пътувания - т.е канал с конкретна насоченост. Деси и аз я харесвам много. Дано пак започне.
Едит: Не съм права. Влог може да бъде и видеа/канал само с една тема. Та, поправям се - имах предвид такива, които снимат ежедневието си (като валери, пепе, ивана).
|
|
|
Post by pchelica on Sept 3, 2021 22:04:08 GMT 2
Гергуц разглежда някакви комплекти чаши за по 400 евро... Начи.. Ако за рождения и ден техните и дадат по 100 евро и сестра и и даде 100, ще трябва да си събере само още 100 евро сама и ще може да "инвестира" в комплект чаши!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 3, 2021 22:33:38 GMT 2
Криси, изобщо не глесам мама Сиси, защото побеснявам, как се отнася с детето и колко е проста, обаче твоите резюмета ги чета всеки ден Пепе не е качвала от много време, най-вероятно се дължи на липсата й на желание за каквото и да е. Може и на мен да ми се струва, но имам чувството, че тази жена се чувства пълноценна само ако е бременна или кърми... Елица просто е изчерпана, както и масата от влогърите. Може би само лелята прави по-интересни видеа.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 3, 2021 22:48:10 GMT 2
На Пепе видях едно стори оня или този ден, не помня вече, със сакенце, което ѝ стоеше като на закачалка, късички панталонки, високи обувки и една бабешка чанта. За мен е инфлуенсърка без никакъв стил на обличане. От торбести дрехи, на които беше почитател едно време, до каквото ѝ пратят е вече. Даже като беше бременна с Матиас имаше много по-добри попадения в роклите.
|
|
|
Post by haladriel on Sept 3, 2021 23:45:24 GMT 2
Пепе е изпаднала в някаква дупка.
Елица се коментира, че слугува и е домошар, защото въобще не изглежда щастлива. Без енергия и блясък в очите, прави сигурно всеки ден едно и също, уж това ѝ е хоби/работа, а всъщност не се вижда да е удовлетворена, спокойна и щастлива. Аз нямам нищо против интровертите, но и на мен Елица не ми изглежда като такъв. Дай ѝ пари, роклички, грим, вечеринки с приятелки и ще видиш колко бързо ще се промени.
Петканова не мисля, че е бременна, бих казала че светлината на снимката пада отгоре и образува една сянка на корема ѝ.
И аз много харесвам Деси и се надявам да направи няколко видеа, свързани с къщата. Доста добре се очертава засега.
|
|
|
Post by Coconut1 on Sept 3, 2021 23:46:31 GMT 2
Всеки ден си мисля, че Сиса няма с какво да ме изненада ама все успява. Ния искала за закуска супа ама нямала хляб и затова извади замразен полуфабрикат хляб да пече, че толкова не може да си купят нормален хляб тия хора. После след супата даде на детето да пие плодов кефир Прави бисквитена тората, зашото те не ядат сладко нали и за вечеря пържени полуфабрикат калмари, които я били върнали в Испания. Мързи я да си направи кафе и пак пие ония готовите дето има всичко друго, но не и кафе. Ходила до втората употреба и награбила блузи за Ния за по 1 евро и се кефи, но забелязах, че блузите са доста големи и като размери за 4-5 годишни деца, а тя каза, че на Ния ще са ѝ добре. Не знам не забелява ли, че това дете става все по едро и да вземе да я ограничи малко от към болкуци за ядене. Купила и обиколник за леглото на бебето от втората употреба, че бил 2 евро само.. Много ме кефи как ни правиш резюмета от на Сиса видеата, мацка.😀😀😃Евала🌼
|
|
|
Post by vivian27 on Sept 4, 2021 0:49:19 GMT 2
Освен да си излъчим по един представител за всяка ютубърка (за да не им въртим трафик😃) и да се преразказва във форума 🤣🤣🤣 Криси я номинирам за Сиса 🤣
Пс- Шегувам се, да не помислите, че го мисля наистина, но ми е много приятно да чета сбит преразказ на най-важното 😃
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 4, 2021 0:56:11 GMT 2
Момичета, нещо не ме лови сън и се разрових из няколко фб групи, в които участвам, и какво да видя. В едната група се обсъждаше пост на Савини, в който боди шеймва хората на плажа (към днешна дата е леко коригиран в профила и): alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=opt1630709321j.jpgА ето и малко коментари за нея и въпросния пост (не знам дали ще ви е интересно); alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=jdv1630709493a.jpgalfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=rgh1630709530j.jpgalfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=jdv1630709572p.jpgВсе пак имало хора, които използват главата си и извън този форум. Наистина не знам как човек,който продава нездравословна храна, има смелостта да говори подобни неща. А историята с майката, на която е крещяла, ако е истина... Гледах последното видео на Валката. Ох, милата, не била качила снимка в иг с новата прическа, защото искала да го обяви във видео и да бъде изненада. Да и имам и проблемите и изненадите. Не, не, тя е точно токова куха колкото изглежда. И напоследък само повтаря, че ще става на 30. Все едно живота свършва. П.с. За Сиса и кафето се сетих, че последния път, в който пих 3в1 (преди 6-7год), на пакета пишеше, че "може да съдържа следи от кафе"... И от тогава като си помисля за подобна напитка ми се обръща корема.
|
|
|
Post by sweet96 on Sept 4, 2021 6:09:50 GMT 2
Пак за Елица да кажа според мен от къде идва това, което тук е определено, че няма живец - от това, което съм чула от нея е, че работи в офис на пълен работен ден. Според мен покрай домакинските задачи, това да си почине, просто не ѝ остава време и енергия, за да се занимава с YouTube така както ѝ се иска. Най-вероятно не е очарована ѝ от работа си, като гледа другите само по почивки, екскурзии и така нататък. Пък има същото количество абонати.
|
|
|
Post by haladriel on Sept 4, 2021 8:30:34 GMT 2
Аз не съм чувала Елица да е споделяла, че работи на пълен работен ден. Знам че работи почасово във фирмата на семейство Бирч, помага. И си търси друга работа през това време, разказвала е за неволите си, как си е търсила, прецакали са я и т.н. Ако беше на работа нямаше да поства понеделник следобед например как готви и прави хляб и т.н. Бирч също нямаше да я обвинява, че с нейните пари е купила скъпи солници.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 4, 2021 8:34:22 GMT 2
Гледах видеото на Баланови за новият апартамент и като видях на каква оживена улица са го взели и колко е шумно от нея не ми се мисли колко ще е запушено и трафика и как няма да може да си отвориш прозореца заради шума. Не знам защо си го причиняват хората това нещо, сигурно е по-евтино, но аз не бих си го причинила. Ясно ми е защо го показаха толкова рано и че сега ще чакат спонсоратва за всеки ремонт, който предстои. Едва ли имат средствата да обзаведат всичко и всяко спонсорство ще е плюс. Все пак те за детето изкараха всичко на аванта, още ми е пред очите огромния кашон от Кенгару с всякакви простотии дето даже няма да ѝ трябват. Но дори и така не ги виждам да се нанесат в този апартамент поне още една година, ако не и повече.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 4, 2021 8:41:30 GMT 2
Някой отбеляза ли, че ония търтеи Балан и Надка си били купили апартамент. Било им втората най-голяма мечта след бебето. Не съм им личен счетоводител, но бас ловя,че ако не подвизаваха мързеливите си з*дници в нета, апартамент щеше да има на куково лято. Да си го кажем реално,нито един средностатистически човек на средностатистическа заплатка в Бг не посреща бебе и не купува апартамент по едно и също време. Но имайки предвид,че бебето ще им излезе без пари...кой знае 🥴😉😆
Пс. Krisinka14, явно докато се мотах да си напиша коментара и ти си захванала същата тема. 😄 Определено ни се припокриват мненията
|
|
|
Post by ladybird on Sept 4, 2021 8:45:56 GMT 2
Сигурно Елица може да си намери друга работа, но явно тя иска при Майкъл. Имам чувството, че тя държи да е нон стоп с него. Според мен това й липсва, да се среща други хора, да работи с по- далечни хора, не само със семейство Бирч. От там и меланхолията ще й изчезне, може би.
|
|
|
Post by sunny94 on Sept 4, 2021 9:11:38 GMT 2
Неприятна ми е, но не виждам къде е "боди шеймването" в случая. Отбелязала е само, че вижда дебели хора по-плажа. Обаче случката на детската площадка е ужас. Ако е вярна.
|
|
|
Post by noclue on Sept 4, 2021 9:19:38 GMT 2
Няма такова притрисане като на Савина, затова каквото и да постне, дразни. То са все едни специални продукти, които САМО тя ползва и може да си позволи, САМО тя спазва истинската средиземноморска диета, всички останали сме някакви плебеи, дето ориза го ядем с бял хляб добруджа. Аман от фасона й.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 4, 2021 9:20:49 GMT 2
Неприятна ми е, но не виждам къде е "боди шеймването" в случая. Отбелязала е само, че вижда дебели хора по-плажа. Обаче случката на детската площадка е ужас. Ако е вярна. Тая е много проста горката, ако е истина това, което разказва жената. Я да си гледа там мизерното дете, дето вечно е омазано в сополи и какво ли не. Ще ми държи тя морал за децата и кг. след като е решила да забогатява на гърба на хората с малоумните си козунаци, сладоледи и какво ли още не.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 4, 2021 9:22:03 GMT 2
Добре де, как стават рия работи? няколко месеца се подвизаваш в you tube като прясна бъдеща майка, не работил, млад си, ставаш ютубър и за няколко месега купуваш апартамент? Хора, я ме светнете как се вадят такива пари от канал в нета, който не показва нищо стойностно? За Баланови говоря.
|
|
|
Post by anne on Sept 4, 2021 9:22:32 GMT 2
Някой отбеляза ли, че ония търтеи Балан и Надка си били купили апартамент. Било им втората най-голяма мечта след бебето. Не съм им личен счетоводител, но бас ловя,че ако не подвизаваха мързеливите си з*дници в нета, апартамент щеше да има на куково лято. Да си го кажем реално,нито един средностатистически човек на средностатистическа заплатка в Бг не посреща бебе и не купува апартамент по едно и също време. Но имайки предвид,че бебето ще им излезе без пари...кой знае 🥴😉😆 Пс. Krisinka14, явно докато се мотах дОт къде пари за апартамен при положна си напиша коментара и ти си захванала същата тема. 😄 Определено ни се припокриват мненията И аз това со помислих От къде пари за апартамент ,като и двамата са супер мързеливи и не правят нищо по цял ден,особено тая Надка освен че мързелива и супер лигава Айде Калоян все пак си мърда леко задника от време на време мисля ,че работи в The voice ,ама пък едва ли му плащат милиони.Да са живи и здрави де .Пожелавам им да са по-малко пред екрана ,че едвам се търпят
|
|
|
Post by sunny94 on Sept 4, 2021 9:27:50 GMT 2
Добре де, как стават рия работи? няколко месеца се подвизаваш в you tube като прясна бъдеща майка, не работил, млад си, ставаш ютубър и за няколко месега купуваш апартамент? Хора, я ме светнете как се вадят такива пари от канал в нета, който не показва нищо стойностно? За Баланови говоря. Не е точно така. Той е от години в Youtube, а сигурно е работил и други неща. Просто нашумя в последно време, което със сигурност му носи приходи. Плюс това работи и в музикална медия, та явно не разчита само на инфлуенсърството. На мен никак не ми е странно мъж на близо 30 години да си купува жилище.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 4, 2021 9:31:07 GMT 2
Пуснах си и последното видео на Надка и за пореден път се изумявам колко е куха. Но толкова ми е скучно, че се чудя какво да гледам вече. 😂 През цялото време ми се набиваше на очи накапаната ѝ тебиска с охромно петно. Еее толкова ли никой не го забеляза и да си смени скапаната тениска. 🤦🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by fif on Sept 4, 2021 9:34:21 GMT 2
До апартамента ще стигнат сигурно след година и половина-две, не винаги от акт 14 се стига бързо до акт 16, после тепърва предстоят ремонти. Всички се чудим финансово как успяват, гледайки ги че нищо съществено не правят, който е гледал края на видеото даже си търсят интериорен дизайнер. Аз съм твърдо за дизайнер, но по мое мнение с участието му винаги нещата излизат по-скъпо. Така че Балан и Надя не си поплюват. Те за това препродават пр-пратки на реални цени. 🥴 Всъщност и парко място/гараж са си взели, а да не говорим колко им се вдигнаха цените.
|
|
|
Post by anne on Sept 4, 2021 9:42:37 GMT 2
Добре де, как стават рия работи? няколко месеца се подвизаваш в you tube като прясна бъдеща майка, не работил, млад си, ставаш ютубър и за няколко месега купуваш апартамент? Хора, я ме светнете как се вадят такива пари от канал в нета, който не показва нищо стойностно? За Баланови говоря. Не е точно така. Той е от години в Youtube, а сигурно е работил и други неща. Просто нашумя в последно време, което със сигурност му носи приходи. Плюс това работи и в музикална медия, та явно не разчита само на инфлуенсърството. На мен никак не ми е странно мъж на близо 30 години да си купува жилище. Странно е когато си търтей .Поне за мен.А това че работи в медия , не вярвам да взима много пари .Преди живееше в моя вход беше под наем ,и съм го вижала много честно.Живееше със съквартирант и двамата се издържаха като ходят по участия и той танцуваше .Още тогава си казваше ,че от YouТube не печели пари ,и че работи колкото да му стигат парите за месеца и си е ок.Още помня предишната му приятелка голяма красавица в сравнение с Надка мисля че Диана или Даяна се казваше .Много мило и възпитано момиче беше .
|
|
|
Post by sunny94 on Sept 4, 2021 9:54:49 GMT 2
Ами явно е започнал в някакъв момент да изкарва пари. Познавам хора с не повече от 4-5 хиляди абоната, които печелят оттам. Колкото за работата в телевизията, факт е, че момчето си ходи сутрин на работа. Даже се изненадах, защото с толкова абонати в социалните мрежи сигурно може да си позволи да спи до обяд. Но явно е решил друго.
|
|
|
Post by suzz1 on Sept 4, 2021 10:00:26 GMT 2
Аз също гледах видеото на Надежда и направи ми впечатление, че подметна нещо от типа "аз съм написала/отбелязала на телефона си" и естествено най-новият самсунг (спонсорство), а всъщност в сторита си качва неща от айфона, защото се прави разлика между емоджитата на 2та телефона. Та, смешно ми стана как се опитват да покажат, че уж ползват нещо, а всъщност пак лъжат. И друго от видеото на Балан, като каза, че след няколко месеца вече всичко ще бъдее готово и т.н. май не е запознат с това как стоят нещата с актовете и ремонтите хах
|
|