|
Post by ladybird on Sept 4, 2021 10:01:02 GMT 2
Този Балан откакто е разпознаваемо лице доста дръпна нагоре, а и рекламира всичко. Та нищо чудно сега да изкарва доста добри пари.
|
|
|
Post by KittY on Sept 4, 2021 10:27:12 GMT 2
Момичета, нещо не ме лови сън и се разрових из няколко фб групи, в които участвам, и какво да видя. В едната група се обсъждаше пост на Савини, в който боди шеймва хората на плажа (към днешна дата е леко коригиран в профила и): alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=opt1630709321j.jpgА ето и малко коментари за нея и въпросния пост (не знам дали ще ви е интересно); alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=jdv1630709493a.jpgalfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=rgh1630709530j.jpgalfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=jdv1630709572p.jpgВсе пак имало хора, които използват главата си и извън този форум. Наистина не знам как човек,който продава нездравословна храна, има смелостта да говори подобни неща. А историята с майката, на която е крещяла, ако е истина... Много неприятно същество е тази! Много се бях ядосала покрай великденския й козунак, защото твърди, че цената е такава заради био продуктите и й написах, че си няма хал-хабер си няма какво е био - от на баба й кокошките ли са яйцата, от кравичка а, която си гледа дядо Пенчо ли я млякото и изобщо такива неща. Също така й написах, че аз живея на село и използвам истински продукти, домашно мляко, яйца, плодове и зеленчуци, че всяка година правя козунаци и цената не е такава, защото истинските яйца, мляко, месо и домашни продукти са по-евтини от тези в магазина с етикет “био”. И на кето бях доскоро, и кето хляб си правих, ама не ми е излизал 50 лв. Много хора я защитаваха обаче в коментарите, като аз съм съгласна, че всеки пазарува според джоба си, ама и в Италия сигурно няма панетон или Коломба за тези пари, а и човек като е заможен трябва да храни егото на една кукумицинка ли? Не мога да открия този пост, който btw бешв спонсориран и се обясняваше как не иска хората да я спират по улицата и да й казват как е правя - пълен смях 😂 Това, което виждам в ЛИЧНИЯ й Инстаграм акаунт е пица, паста, теста под различна форма, все здравословни неща, вписващи се в Средиземноморската диета. 🤷🏼♀️ Чудя се докога ще има хора, които да подхранват егото на други такива. И в Пловдив две жени отвориха малка пекарна и правят ПРЕКРАСНИ кроасани, но не съм чула или видяла да плюят, квалифицират, държат сметка на тези, които не си купуват техните кроасани, а са предпочели друга пекарна или Кауфланд, все такива негодници, които си позволяват да предлагат “боклуци с неясни съставки”, но те естествено не са й конкуренция, защото тя предлага най-доброто, ама да си каже все пак за простолюдието.
|
|
|
Post by noclue on Sept 4, 2021 10:33:32 GMT 2
Ако отворите сайта на инвеститора, щото Баланови, делящи 1 мозъчна клетка, снимаха информационната табела, да се изфукат колко якичко ще стане, ще видите къде се намира тази сграда. Има и обявени цени. По информацията от видеото им, те са вземи 3-стаен на 4ти етаж май беше, квадратурата на този тип апартаменти е няма и 83 квадрата, цената е 120к евро с ДДС (Балан може и на по-ниска цена да го е взел заради това, че е подписал на акт 14). На фона на цените на имотите в София, това си е направо разумна цена като цяло, но на квадрат излиза близо 1.5к евро, което за този квартал по мое мнение е много и не бих ги дала. НО важното е ей там в далечината "гледката" им да е планината. Банките смело раздават кредити, лихвите са добри в момента, Баланови като цяло си печелят не лоши пари, а кредит може би са му отпуснали и само на база неговия твърд доход от където работи, те са поспестили някой лев от ютуб, партньорства и балъците, дето им купуват ПР пратките, за самофинансиране и това е, няма нищо толкова странно и изненадващо, че са си взели апартамент.
|
|
|
Post by plam on Sept 4, 2021 10:36:48 GMT 2
До апартамента ще стигнат сигурно след година и половина-две, не винаги от акт 14 се стига бързо до акт 16, после тепърва предстоят ремонти. Всички се чудим финансово как успяват, гледайки ги че нищо съществено не правят, който е гледал края на видеото даже си търсят интериорен дизайнер. Аз съм твърдо за дизайнер, но по мое мнение с участието му винаги нещата излизат по-скъпо. Така че Балан и Надя не си поплюват. Те за това препродават пр-пратки на реални цени. 🥴 Всъщност и парко място/гараж са си взели, а да не говорим колко им се вдигнаха цените. Да наемат дизайнерката Емммма на Поповата 🤭🤭
|
|
|
Post by mar4eto12 on Sept 4, 2021 10:46:00 GMT 2
|
|
|
Post by lyra on Sept 4, 2021 10:56:13 GMT 2
На мен ми е много интересно как са допуснали Баланчо и Надето да се мотат из строежа..? Без каски, без нищо. Плаче си клипа за докладване.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 4, 2021 11:27:30 GMT 2
KittY, много точно за Савина. Рядко неприятна личност. Ще ми обяснява тя защо хората са дебели... Не е от самата храна толкова, колкото от количеството, липсата на движение и здравословните проблеми. И да, няма нищо по-био и еко от храната на бабите ни. Но такова нещо не може да се обясни на една "преуспяла гражданка". Много комплексирано същество. Вместо да съди хората, да научи сина си да яде храна, а не секретите си. Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by supernova on Sept 4, 2021 11:40:58 GMT 2
На мен ми е много интересно как са допуснали Баланчо и Надето да се мотат из строежа..? Без каски, без нищо. Плаче си клипа за докладване. В кой квартал е въпросният апартамент ако може да споделите? Не ми се върти трафик на тези бездарници..
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 4, 2021 11:45:25 GMT 2
Много се смея на хора, които си купуват апартамент на нисък етаж и се хвалят, че всяка сутрин ще се събуждат с прекрасна гледка към Витоша. В общия случай след най-много 1-2 години до тях построяват нова кооперация и гледката към Витоша се превръща в гледка към прането на комшиите.
Ако апартаментът е на акт 14 то най-вероятно грубата строителна част е минала и е останало да се замаже и боядиса. Особено ако вече са сложени прозорци и повечето неща са финиширани може да се влезе вътре и без каска, ама говоря наизуст де, не съм гледала видеото.
За мен да наречеш който и да е болен, само защото има 5 кила отгоре, си е боди шейм отвсякъде. А и коя е тя да определя кой е болен и кой не? Лекар ли е, какво? Аз съм склонна да вярвам в историята за детската площадка, защото съм я виждала и друг път да крещи на разни хора, та не ми изглежда много спокоен и уравновесен човек.
|
|
|
Post by lyra on Sept 4, 2021 12:09:31 GMT 2
Нямаше прозорци, ние на акт 15 минахме инструктаж, подписвахме декларации, връчиха ни каски и бяхме с придружител. А Баланчо си маа гащите по ръба, ама нали инфлуенсър. Иначе не знам къде е апартамента, не съм гледала цялото видео, само превъртях. Савина не знам с кой акъл критикува други хора. Тя не се ли вижда к'ва е мърла и детето колко е запуснато..А представям си как тая ми се разкрещява..ще си яде козунаците през сламка..
|
|
|
Post by KittY on Sept 4, 2021 12:19:10 GMT 2
Много неприятно същество е тази! Много се бях ядосала покрай великденския й козунак, защото твърди, че цената е такава заради био продуктите и й написах, че си няма хал-хабер си няма какво е био - от на баба й кокошките ли са яйцата, от кравичка а, която си гледа дядо Пенчо ли я млякото и изобщо такива неща. Също така й написах, че аз живея на село и използвам истински продукти, домашно мляко, яйца, плодове и зеленчуци, че всяка година правя козунаци и цената не е такава, защото истинските яйца, мляко, месо и домашни продукти са по-евтини от тези в магазина с етикет “био”. И на кето бях доскоро, и кето хляб си правих, ама не ми е излизал 50 лв. Много хора я защитаваха обаче в коментарите, като аз съм съгласна, че всеки пазарува според джоба си, ама и в Италия сигурно няма панетон или Коломба за тези пари, а и човек като е заможен трябва да храни егото на една кукумицинка ли? Не мога да открия този пост, който btw бешe спонсориран и се обясняваше как не иска хората да я спират по улицата и да й казват как е правя - пълен смях 😂 Това, което виждам в ЛИЧНИЯ й Инстаграм акаунт е пица, паста, теста под различна форма, все здравословни неща, вписващи се в Средиземноморската диета. 🤷🏼♀️ Чудя се докога ще има хора, които да подхранват егото на други такива. И в Пловдив две жени отвориха малка пекарна и правят ПРЕКРАСНИ кроасани, но не съм чула или видяла да плюят, квалифицират, държат сметка на тези, които не си купуват техните кроасани, а са предпочели друга пекарна или Кауфланд, все такива негодници, които си позволяват да предлагат “боклуци с неясни съставки”, но те естествено не са й конкуренция, защото тя предлага най-доброто, ама да си каже все пак за простолюдието.
|
|
|
Post by ladyinred on Sept 4, 2021 12:32:05 GMT 2
На мен ми е много интересно как са допуснали Баланчо и Надето да се мотат из строежа..? Без каски, без нищо. Плаче си клипа за докладване. В кой квартал е въпросният апартамент ако може да споделите? Не ми се върти трафик на тези бездарници.. В Овча Купел, където се засичат бул. Никола Петков и ул. Монтевидео.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Sept 4, 2021 12:53:52 GMT 2
Момичета, нещо не ме лови сън и се разрових из няколко фб групи, в които участвам, и какво да видя. В едната група се обсъждаше пост на Савини, в който боди шеймва хората на плажа (към днешна дата е леко коригиран в профила и): alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=opt1630709321j.jpgА ето и малко коментари за нея и въпросния пост (не знам дали ще ви е интересно); alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=jdv1630709493a.jpgalfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=rgh1630709530j.jpgalfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=jdv1630709572p.jpgВсе пак имало хора, които използват главата си и извън този форум. Наистина не знам как човек,който продава нездравословна храна, има смелостта да говори подобни неща. А историята с майката, на която е крещяла, ако е истина... Много неприятно същество е тази! Много се бях ядосала покрай великденския й козунак, защото твърди, че цената е такава заради био продуктите и й написах, че си няма хал-хабер си няма какво е био - от на баба й кокошките ли са яйцата, от кравичка а, която си гледа дядо Пенчо ли я млякото и изобщо такива неща. Също така й написах, че аз живея на село и използвам истински продукти, домашно мляко, яйца, плодове и зеленчуци, че всяка година правя козунаци и цената не е такава, защото истинските яйца, мляко, месо и домашни продукти са по-евтини от тези в магазина с етикет “био”. И на кето бях доскоро, и кето хляб си правих, ама не ми е излизал 50 лв. Много хора я защитаваха обаче в коментарите, като аз съм съгласна, че всеки пазарува според джоба си, ама и в Италия сигурно няма панетон или Коломба за тези пари, а и човек като е заможен трябва да храни егото на една кукумицинка ли? Не мога да открия този пост, който btw бешв спонсориран и се обясняваше как не иска хората да я спират по улицата и да й казват как е правя - пълен смях 😂 Това, което виждам в ЛИЧНИЯ й Инстаграм акаунт е пица, паста, теста под различна форма, все здравословни неща, вписващи се в Средиземноморската диета. 🤷🏼♀️ Чудя се докога ще има хора, които да подхранват егото на други такива. И в Пловдив две жени отвориха малка пекарна и правят ПРЕКРАСНИ кроасани, но не съм чула или видяла да плюят, квалифицират, държат сметка на тези, които не си купуват техните кроасани, а са предпочели друга пекарна или Кауфланд, все такива негодници, които си позволяват да предлагат “боклуци с неясни съставки”, но те естествено не са й конкуренция, защото тя предлага най-доброто, ама да си каже все пак за простолюдието. СавинаСладолед изнагля с поведението си, и с отговорите в коментарите (най-вероятно тя ги пише). Наскоро с мои приятелки посетихме сладоледаджийницата в Пловдив и направо се потресох от цената на сладоледа- малък-4.50 лв. Аз помня като беше 3 лв 😵💫😵💫 И рязко се отказах, не защото ми се свидят, а просто защото според мен не си заслужава. Да, хубав й се сладоледа, май само веднъж улучих по-стар, ама за 3 сладоледа 13.5 направо в повече ми дойде. Средният ако не се лъжа е 6 или 6.50, а големият 9 лв. Откачиха с тия цени на кето-био-мио продуктите им. И да отбележа, че персоналът й не може да смята! Изчаквах моя приятелка да си плати сладоледа, при което дава 10.50 (да й върнат 6), онази й връща 5. При което моята приятелка най-учтиво спомена, че й връщат по-малко, онази продавачката се развика, че сме лъжели, че 10.50-4.50= 5лв. Нямам думи просто. Може ли да споделите коя е тази пекарна в Пловдив, ще се радвам да я посетя, ако искате и на лично съобщение.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Sept 4, 2021 13:30:13 GMT 2
Десислава Стоянова с такива видеа ли мисли да печели аудитория?
|
|
|
Post by KittY on Sept 4, 2021 13:56:02 GMT 2
СавинаСладолед изнагля с поведението си, и с отговорите в коментарите (най-вероятно тя ги пише). Наскоро с мои приятелки посетихме сладоледаджийницата в Пловдив и направо се потресох от цената на сладоледа- малък-4.50 лв. Аз помня като беше 3 лв 😵💫😵💫 И рязко се отказах, не защото ми се свидят, а просто защото според мен не си заслужава. Да, хубав й се сладоледа, май само веднъж улучих по-стар, ама за 3 сладоледа 13.5 направо в повече ми дойде. Средният ако не се лъжа е 6 или 6.50, а големият 9 лв. Откачиха с тия цени на кето-био-мио продуктите им. И да отбележа, че персоналът й не може да смята! Изчаквах моя приятелка да си плати сладоледа, при което дава 10.50 (да й върнат 6), онази й връща 5. При което моята приятелка най-учтиво спомена, че й връщат по-малко, онази продавачката се развика, че сме лъжели, че 10.50-4.50= 5лв. Нямам думи просто. Може ли да споделите коя е тази пекарна в Пловдив, ще се радвам да я посетя, ако искате и на лично съобщение. Brioche на 6ти септември 155, но не работят всеки ден instagram.com/brioche.bakery.plovdiv?utm_medium=copy_link тук го има работното време. И Хлебарница Капана също много харесвам.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 4, 2021 13:58:44 GMT 2
Добре де, как стават рия работи? няколко месеца се подвизаваш в you tube като прясна бъдеща майка, не работил, млад си, ставаш ютубър и за няколко месега купуваш апартамент? Хора, я ме светнете как се вадят такива пари от канал в нета, който не показва нищо стойностно? За Баланови говоря. Не е точно така. Той е от години в Youtube, а сигурно е работил и други неща. Просто нашумя в последно време, което със сигурност му носи приходи. Плюс това работи и в музикална медия, та явно не разчита само на инфлуенсърството. На мен никак не ми е странно мъж на близо 30 години да си купува жилище. Мислех ги за много по-млади. И 1 година е малко за мен да имаш канал и да печелиш добре от него. Аз за жена му говорех. Просто много набързо направиха канал и се възползваха от него и излиза сякаш хайде забременях, давай сега да изкарам пари от това. Ще ме прощавате, Точно така изглежда. Сякаш ако не беше бебето щеше да създаде канал? Едва ли... Аз Балан не го знаех и кой е преди тази тема. Пепе ми се вижда в дупка и на мен. И не говорим да е странно, че си купуват жилище на 30 години. Но жилище не се купува току така... Особено в София. Нормално е да се чуди човек. Ако имаше реална подплата и професия, да. Ама някой да ми обясни какво работят точно Блановци и Шопови(извън каналите им)? 😊 Ето,Зорница и мъжа й имат професии, Ралица е одитор, нали това са реални професии. Това си мисля, просто интересно ми е.
|
|
|
Post by dzyn on Sept 4, 2021 14:29:11 GMT 2
Според мен и сладоледа вече развали, не само цената е по-висока. Последно (и за последно вече) си взех преди месец, беше буквално като лед - неприятна текстура на ледени кристалчета и никакъв вкус.
За Пловдив - и аз много харесвам Brioche. Bluestone doughnuts (специализирана пекарна, от името е очевидно, де) също са много хубави, макар че някои от ‘продуктите’ им идват твърде сладки.
|
|
|
Post by lama on Sept 4, 2021 14:31:42 GMT 2
Балан постепенно се разви и влезе в шоу бизнеса. Бих казала, че е наистина добър танцьор, напред стигна 2014 г. в България търси талант, после съм го гледала в клипове и на сцена, във Фермата беше 2017 г. и стигна финал, там не спря да работи и то с усмивка. Не се показа като мързелив.
За мен обаче последната година е ужасно фалшив, Надежда го дърпа надолу, определено е ограничено момиче. Явно и той се вкопчи в мечтите и започна всичко на всяка цена. Едно време във Фермата бях за него, но сега ми е толкова фалшив, че не се издържа.
|
|
|
Post by klaudia on Sept 4, 2021 14:58:41 GMT 2
Кроасаните на Савина не съм пробвала, защото за мен е безумно да дам 5-6лв за 1бр. В Пловдив има една пекарна кроасана е около 2-3 лв. и са много вкусни, Тарт бейкъри на ул. Даме Груев.
|
|
|
Post by notacliche on Sept 4, 2021 15:56:43 GMT 2
Гергана пак споделя, че Алфа имал здравословни проблеми-повръщал цяла нощ.. Направо ми иде да звънна на зоополиция да приберат милата животинка и да я дадат на някой адекватен човек да се грижи за нея!!!!!!! И се съобщава с нелепа анкета “Защо не съм спала тази нощ?” Не мога вече с този кукумицин наистина 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
|
|
|
Post by notacliche on Sept 4, 2021 16:23:00 GMT 2
Ще пиша втори пост, но идвам от сторитата на Попова - приканва да ѝ задават въпроси, свързани със секса и видеото щяло да бъде в колаборация с бранд за лекарство за спешна контрацепция…?! Според мен трябваше да си удължи почивката..
|
|
|
Post by chereshka on Sept 4, 2021 17:12:09 GMT 2
От последните минути, Фериде Садула-Ефтимова пуска сторита с бебето си, чисто голо на пързалки в басейна. Тези хора глупави ли са или просто не осъзнават някои неща?!
|
|
|
Post by mar4eto12 on Sept 4, 2021 17:17:05 GMT 2
Ще пиша втори пост, но идвам от сторитата на Попова - приканва да ѝ задават въпроси, свързани със секса и видеото щяло да бъде в колаборация с бранд за лекарство за спешна контрацепция…?! Според мен трябваше да си удължи почивката.. Което ме навежда на мисълта че май наистина бременността не е била никак желана. Абсолютно на същото мнение съм и аз. Цинизъм направо не е достатъчно описание.
|
|
|
Post by okay on Sept 4, 2021 17:30:35 GMT 2
Мале, тази Попова покорява нови дъна май с всяко следващо видео. От нея ли ще вземат хората пример или съвети за контрацепция? Жената, която не иска деца за момента, забременява (може и да са се пазили, не знам, но не вярвам), и обяснява за аборта си, докато се гримира. Много е проста милата. Сексът бил тема табу... Да, за хора, които не са достатъчно наясно с рисковете, до които води, т.е. в повечето случаи тийнейджърите, или хора, които тепърва започват да водят сексуален живот. Очаквам да сподели детайли тип Гана. Свещена тъпота.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Sept 4, 2021 17:43:31 GMT 2
Да съобщиш за аборт, да търсиш съчувствие чрез коментари и после да вземеш пари от такава реклама. Сори, ама… дънооо
|
|
|
Post by Deleted on Sept 4, 2021 17:46:26 GMT 2
Ще пиша втори пост, но идвам от сторитата на Попова - приканва да ѝ задават въпроси, свързани със секса и видеото щяло да бъде в колаборация с бранд за лекарство за спешна контрацепция…?! Според мен трябваше да си удължи почивката.. Без думи съм. Сериозно ли ? Сериозно ли ще прави подобно видео ...Според мен това не е никак добре.Наистина удари дъното.Скоро уж направи аборт и изведнъж хоп такава тема.Един нормален човек ще изчака, ама не и за инфлукците , които не се сдържат нали трябва да "лапкат" парички, че нали чакат спонсорираните видеа и няма как без тях. Наистина останах без думи.Мислех , че е стигнала дъното, но явно още по-надолу е стигнала.Умът ми не го побира всичко това.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 4, 2021 17:59:01 GMT 2
Тя спомена, че на този етап в живота си тя не би взела, но имало жени, които били осъждани, че взимат спешна контрацепция. Ами ако не искаш дете и стане инцидент дори и при пазене е съвсем нормално да вземеш. Кой ще те съди, че си взела хапче?
|
|
|
Post by plam on Sept 4, 2021 18:03:00 GMT 2
Децата си продават за пари,абортите си продават за пари...пълни циркаджий са всички 🤬🤬
|
|
|
Post by Deleted on Sept 4, 2021 18:09:07 GMT 2
Това, което не разбирам при влогърите е защо хора като Попова, които очевидно се стресират твърде лесно и бързо, се бутат в индустрия, която изисква от теб да си продадеш живота. Постоянно се оплакват и нашите и чужди влогъри, че били стеснителни и имали паник атаки, но въпреки всичко си снимат гъзовете, докато раждат, реват за абортите си (с цел монетизация) и се обиждат, когато биват обсъждани. Това най-често се забелязва от скоро време при Деница Василева. Изнервя се и прави тик-ток клип за всеки хейт коментар с идеята, че го прави, защото не й пука. Ако не ти пука, няма да си взимаш почивки през един месец като Попова и няма да правиш 40 минути видеа за хейт коментари като Деница. Когато изискванията към определена работа не са съвместими с характера ти(особено толкова публични изяви) просто не го прави. Умни хора са със сигурност част от инфлуенсърите ни и със сигурност могат да печелят добри пари в други сфери, съвместими с маркетинг и т.н.
|
|
|
Post by mariak on Sept 4, 2021 18:15:03 GMT 2
С тази бъдеща колаборация на Попо историята ѝ за аборта (не казвам, че е лъжа), но тотално олеква! Чак ме кара да се замисля не е ли крайно измисена като Емммма 🤦🏼♀️ Ще си задържа другите мисли и коментари защото ще излезна множо зла мусакаджийка, че и на вас лоши имена ще ви излезнат.
П.С Попо в Испания децата казват когато им се ходи по голяма нужда, чак ѝ приляга на тази дама 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
|
|