|
Post by Deleted on Sept 4, 2021 18:18:41 GMT 2
Връщам си неутралния коментар за Попова обратно С грима не си монетизира историята, но сега вече го прави, доста гнусно. Толкова ли няма какво съдържание да предложи, че се налага да прибягва до там или просто е толкова заблудена, че наистина смята за полезно това, което прави? На Мария Жекова новият пост е малко покъртителен. Ясно защо в МастърШеф изглеждаше перманентно натегната - очевидно е имала кофти детство и т.н., обаче наистина...необходимо ли е от всяко нещо да се прави пост в инстаграм и то километричен и направо кахърно написан.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Sept 4, 2021 18:32:20 GMT 2
Като не би взела ‘що го реламира!!!??! Тя спомена, че на този етап в живота си тя не би взела, но имало жени, които били осъждани, че взимат спешна контрацепция. Ами ако не искаш дете и стане инцидент дори и при пазене е съвсем нормално да вземеш. Кой ще те съди, че си взела хапче?
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 4, 2021 18:46:13 GMT 2
Като не би взела ‘що го реламира!!!??! Тя спомена, че на този етап в живота си тя не би взела, но имало жени, които били осъждани, че взимат спешна контрацепция. Ами ако не искаш дете и стане инцидент дори и при пазене е съвсем нормално да вземеш. Кой ще те съди, че си взела хапче? Защото е по темата, която е от поредицата теми табу. Честно казано, одобрявам клипове на такава тематика - като гледам колко масово непросветени са младите, че и не толкова младите. Иначе хапчетата за спешна контрацепция не са съвсем безобидни. Дано наистина направи полезно видео по темата. А не само рекламата да мине.
|
|
|
Post by dzyn on Sept 4, 2021 18:52:24 GMT 2
Гледах ги сторитата и се опитвам да се навия, че ето, това е една силна жена, професионалист, изпълняваща вече поетите си работни ангажименти, ааз съм просто злобна и мнителна женица. Ама… не успявам да се навия.
Ако можеш да си вземеш месец почивка и да отложиш/анулираш всички поети ангажименти, защо и тези два да не можеш? Каква форма на мазохиъм те кара да говориш по такава тежка в момента тема? Защо, когато не ти плащат, казваш ‘може би някога ще направя видео, за да съм полезна, но сега ще ви споделя за ей тоя руж, линк в описанието’, а когато ти плащат молиш да ти задават въпроси, свързани с ‘женските теми’, секса и контрацепцията? Тотално перде ли си или безапелационен идиот?
|
|
|
Post by yoooobooo on Sept 4, 2021 19:00:35 GMT 2
Много сладка снимка на Златена с коремчето 🥰
|
|
|
Post by ☀ on Sept 4, 2021 19:11:06 GMT 2
Как точно е станала връзката между работодателите и нея в тази кампания? Добавила е в cv-то, че скоро ще говори за кухо яйце и може да поеме и по това перо ли? За мен това момиче показва сериозни дефицити, откакто спря антидепресантите. За съжаление не е имала стабилен момент на изграждане на характер, което в момента проличава в доста грозни за мен нюанси. Говоря за Попова, която ми е най-антиинфлуенсър на сезон 2021 до момента. Но тя и наргилета/цигари рекламира на младата си аудитория, така че за пари явно е пълно перде. Бляк, Попова, иуууу...
|
|
|
Post by mar4eto12 on Sept 4, 2021 19:17:30 GMT 2
Много сладка снимка на Златена с коремчето 🥰 На мен пък не ми харесва. Не го казвам за да се заяждам, просто моето мнение е, че чуждите голи бременни кореми нямат място в социалните мрежи. За личен архив наистина е сладка, но за "инфлуенсър" не ми допада. Че и бельото разбира се е марково, няма как без да го покажем.
|
|
|
Post by lyra on Sept 4, 2021 19:23:31 GMT 2
Е, не не не, кажете честно ли...Попо е не дъно ми..Извинете френския ми, ама баси майката..
|
|
|
Post by Deleted on Sept 4, 2021 19:24:05 GMT 2
Попова качи влог в другия си канал и отново кратко говори за случилото се, сниман е преди видеото с грима и си личи, че е разстроена, по онова време още го преживява и й се насълзяват очите.
|
|
|
Post by sunn on Sept 4, 2021 19:32:14 GMT 2
И на мен ми стана много чудно как точно се е осъществила връзката между Попова и компанията - те са видяли видеото и са ѝ предложили, което според мен е нелепо и аз на нейно място бих се обидила, не знам 😆😆😆 или тя им е писала и им е споделила за аборта и че иска да “просветли” последователките си. И двата варианта ми звучат нелепи. 😂😂 Със сигурност обаче печели за сметка на тази случка.. Ивана сподели за нейния аборт чак в поредицата за нейната история. Тези хапчета, както и някоя от вас сподели, изобщо не са безвредни и трябва да се приемат с повишено внимание. Не мисля, че Попо е правилния човек да “рекламира” този вид хапчета, а и други лекарства. Нека си рекламират гримчета и парцалки, а тази работа да я оставят. 🙃
|
|
|
Post by notacliche on Sept 4, 2021 19:38:20 GMT 2
Мислех, че Чехляка по-противен от това няма как да стане, ама на новата снимка просто ме уби!!😭😭😭😂😂😂😂😂
|
|
|
Post by dzyn on Sept 4, 2021 19:46:06 GMT 2
Обаче на пепе искрено й се възхищавам на енергията. Тая жена не се спря цяло лято. И без значение в каква конфигурация, с какъв антураж или колко й е безплатно (в смисъл, що пък да не ходи като я канят), на мен ми се вижда крайто изтощителен тоя джипси живот.
|
|
|
Post by sunny94 on Sept 4, 2021 19:48:01 GMT 2
Мисля, че е 93-ти набор. Жена му не знам на колко е, но той не е никак малък. Аз също не го бях чувала, но виждам, че в Ютюб има стари клипове, даже такива отпреди 4-5 години с десетки хиляди гледания. Не е станал популерен от раз. Ей сега разбрах от форума, че е участвал в две доста големи риалити предавания. Значи поне телевизионната публика си го познава отпреди.
|
|
|
Post by mandarina on Sept 4, 2021 20:10:20 GMT 2
Аз, като мусакаджийката черна станция на форума, смятам че от тази фирма са се свързали с Попо и са предложили много едър хонорар (за такива неща би трябвало да е значителен), Попо се е замислила, че е в етап от живота си, в който е подходящо пред аудиторията да се представи такова нещо, навързала го е с атаките, които получаваше, и смятам че е сътворила този план, с който да убие няколко заека - да мрънка по модерната тема, че инфлуцките ги питат нетактично за бременност, да получи съчувствие и да прибере добри мангизи. И понеже в нейната глава такава лъжа не е нещо кой знае какво, затова си го е позволила. Понеже е сметкаджийка, а всички останали ги има за дебили. disclaimer: Ако някой смята да ми разяснява колко съм зла и колко не съм права, няма нужда, приемам че сте ми го казали.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 4, 2021 20:12:40 GMT 2
Не знам какво да кажа аз. Вие сте казали всичко,което мисля и аз. Света се изроди, не знам, това е безумно и за мен необяснимо. Ценностите, мирогледа на хората меркантилността, егото жаждата за слава. Не знам с кое да си го обясня. Но не върви на добре. Попова просто прекали ама по всички параграфи. Не знаят къде е границата. Да вземе да си даде дълга почивка и малко да се поосвести(като човек борил се с депресивни състояния и паник атаки чак не мога да повярвам, че го казвам, уж да съм съпричастна с нея, ама то...). Драма, драма.. Аз разбирам да споделиш, няма лошо да се говори на тези теми, но ако е с цел да си наистина полезна безкористно, а то рекламки и пари. Щяла за секса да говори,въпроси да й задават, теми табу. Мен ми падна в очите още с като видях заглавието на темата за изневерите. Зачеркнах я още тогава(не, че някога съм я харесвала и гледала редовно). Още тогава се видя що за човек е. Коя зодия е тая Попова? 😃я кажете
|
|
|
Post by Deleted on Sept 4, 2021 20:17:40 GMT 2
Аз съм в шах от Попова. Wtf?! (п.п като се сетя колко хора ѝ споделиха в коментари за лични истории,тъй желани бременности и деца, че и на нея пожелаваха... все едно им плюеш на фасона, хах) Вече е сериозна конкуренцията за призовете- тъп, по-тъп, най-тъп, нула, дъно, гребе дъното, мантия и т. н П.п чакам да видя видеото на тази тема
|
|
|
Post by Deleted on Sept 4, 2021 20:30:18 GMT 2
Ще се включа с по-различен коментар, но все пак е редно да видим всички гледни точки.
Когато знаеш какво нещо е аборта, е много по-добре да предупредиш по-младата аудитория, която вероятно не иска деца, за доста по-щадящата като преживяване и хормонална бомба възможност.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by dzyn on Sept 4, 2021 20:41:11 GMT 2
За това съв съгласна. Че ще говори от личен опит. Ама само ако е платен, нали. Иначе ‘някога може и да направя видео по темата’.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 4, 2021 20:41:40 GMT 2
Гледам обсъждате Савина Живеех дълго време на центъра в София близо до нейна пекарна с доста свободно време и обикалях постоянно квартала и я засичах. Беше нервна и груба и съм я чувала да вика, имах тежки кожни проблеми и бях по-пълна и няма да забравя физиономията й на отвращения един път,когато бяхме много близо една до друга пресичайки и ме погледна за сравнително дълъг период. Веднъж исках да си взема джелато,а не знаех коя е и че ще я видя,при което ми каза докато избирах,че съм била на правилното място защото веганството било чудесно за "пъпки като моите" и някакви глупости по темата за животински продукти и захар - всъщност бяха болезнени кисти в тъмно синьо. Беше ми много обидно,че някаква непозната ми дава съвети без да знае какво ми е,какво консумирам,в резултат от болест ли е и на глас показва,че явно проблемът ми е ясно видим и тя самата няма възпитание. Лицето й и физиономията (както и на няколко други такива боклуци) така и не ги забравих, а сега навсякъде е блокирана,а моят проблем най-накрая изчезна (не от веганство,с което се мъчих дълго),но нейната злоба едва ли.. Явно й е изписано на лицето,че е злобна,щом такива неща се говорят и тук Не съм наясно какво предлага,знам само,че имаше веган вкусове и сега кето хлябове и някакви козунаци ,струващи колкото храна за седмица сигурно,но по разбираеми причини ме съм се интересувала от нея и бранда й
|
|
|
Post by Deleted on Sept 4, 2021 21:05:36 GMT 2
Силно се съмнявам в адекватното представяне на този препарат от Попова. Отделно, ако тук сме се събрали сравнително разумни жени , то обратното ги има в големи количества и не е до възрастта.
Е, как може такива неща да ти говори.Нетактична въздухарка.Не съм ѝ била клиент,не съм виден гастроном, при мен е - ям за да съществувам.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 4, 2021 21:08:12 GMT 2
Гледам обсъждате Савина Живеех дълго време на центъра в София близо до нейна пекарна с доста свободно време и обикалях постоянно квартала и я засичах. Беше нервна и груба и съм я чувала да вика, имах тежки кожни проблеми и бях по-пълна и няма да забравя физиономията й на отвращения един път,когато бяхме много близо една до друга пресичайки и ме погледна за сравнително дълъг период. Веднъж исках да си взема джелато,а не знаех коя е и че ще я видя,при което ми каза докато избирах,че съм била на правилното място защото веганството било чудесно за "пъпки като моите" и някакви глупости по темата за животински продукти и захар - всъщност бяха болезнени кисти в тъмно синьо. Беше ми много обидно,че някаква непозната ми дава съвети без да знае какво ми е,какво консумирам,в резултат от болест ли е и на глас показва,че явно проблемът ми е ясно видим и тя самата няма възпитание. Лицето й и физиономията (както и на няколко други такива боклуци) така и не ги забравих, а сега навсякъде е блокирана,а моят проблем най-накрая изчезна (не от веганство,с което се мъчих дълго),но нейната злоба едва ли.. Явно й е изписано на лицето,че е злобна,щом такива неща се говорят и тук Не съм наясно какво предлага,знам само,че имаше веган вкусове и сега кето хлябове и някакви козунаци ,струващи колкото храна за седмица сигурно,но по разбираеми причини ме съм се интересувала от нея и бранда й То си личи колко е злобна, но наистина след твоят разказ останах в шок .Не очаквах наистина да е чак пък толкова.аз наистина мисля, че е мърлява.Преди я следях ,заради Мастършеф и ми стана супер приятна, но когато сподели за ваксините и едва ли не се нахвърли на хората, които и написаха като коментар под снимката в инстаграм( която в последствие остави без описание и заключи)- тогава ми падна в очите- ядосах се и я махнах от последвани. Бях гледала преди сторитата, които качваше със сина си- той маже , цапа се - абее мърлявщина.Да, едно дете нормално да се цапа, когато е малко докато се храни, но това беше ужас.В едно стори помня, че говореше, че трябва да се оставят децата да цопкат в локвите ( може дори ида позволява да си хапва и кал да се мацат с кал). Но, да гледаш накриво хората, които поради някакви причина са с наднормено тегло- това вече е отвратително. Трябва тази Савина да се замисли дали даден човек не му е по здравословни причини това тегло, защото понякога е и заради здравословен проблем, а не защото е желано. А от нейният сладолед и нейните безбожно скъпи козунаци да не би пък да са мега здравословни и да карат тялото да отслабва? Не. Не са.Независимо какъв е сладоледа, това са си калории и колкото и да е веганили какъвто и да е .
|
|
|
Post by /*/ on Sept 4, 2021 21:12:08 GMT 2
Аз за Попо съм шах и мат. Съчувствах и искрено и ми беше мъчно за нея /признавам си, доброволно, не ме убивайте/, и сега няколко дни след това изплиска легена с тази реклама. Няма значение колко пари са и предложи има неща дето не се продават /като човешкото достойнство например/. И не мисля, че е го е направила защото много и пука за последователите и и иска да ги ограмоти на тема секс и контрацепция. Просто нямам думи, колко съм разочарована за пореден път. Има ли останало нещо свято и мило за нашите инфлуенсърки или само пари и парцали/грим са им в душичките
|
|
|
Post by plam on Sept 4, 2021 21:23:33 GMT 2
Не мисля,че Попова е човека който трябва да учи по-малките как да се предпазват и как да правят секс. Има си родители,интернет и учители за тази работа. Но за пари и спонсорства какво ли не правят всички. Просто трябва да си имат някаква граница инфлуенсърите и да не се мислят за компетентни във всякакви теми и да дават наклон на подрастващите. Абсурдна е Попова!!
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 4, 2021 21:26:55 GMT 2
Някъде бяхте писали за годините на Надежда на Балан, тя е 97 набор, 24-годишна. Завърши езиковата гимназия в Разград. След това записа в НБУ, но две години беше на стаж в САЩ, ходи и на Хавайските острови, радвам се поне, че е пообиколила, преди да се върне тук и да се намерят с Балан. Не беше от най-умните, но лигава си е била винаги.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Sept 4, 2021 21:51:32 GMT 2
Гергана наистина ли си мисли, че адекватен човек с пари ще си купи от нея чанта на Birkin? Много ми е интересно как ще напише обявата за продажба:
Hi, my frends, i have one braun bag, i sell the bag. The bag is in perfekt quolity. i want only 20K tausend euro for the bag.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 4, 2021 21:54:18 GMT 2
В предишния си коментар ви споменах, че Попова е пила коктейли по време на почивката си в Лозенец и някои от вас предположиха, че вероятно не е знаела, че е бременна и просто нещата са се развили твърде бързо. Реших да изчакам влога й днес, и какво чух на 4:27 - в предишния влог я питали защо си стояла главно в стаята и тя отговаря: "първо, защото съм на почивка, а и ми беше казано, че всеки момент мога да направя аборт и бях в лека депресия !!!" Изводите оставям на вас...Доколкото ми е известно чак в 7-8 г.с. може да се види дали има ембрион, а Антоанет Пепе каза в нейното видео, че е изчакала до 12 седмица, защото имало някакъв шанс да не е кухо яйцето..А Попова отива 10 дни на море без да се съобрази кога ще й е месечният цикъл и не й е направило впечатление, че й закъснява, но пък следващата седмица вече е разбрала, че е бременна, че й се уговорила и с лекар вече за аборта...Лошо впечатление ми направи също, като каза, че е заснела предното видео (завръщането си) на третата седмица, но го качи цяла седмица по-късно, но НЕ е било за да поддържа съспенс, нее, тя много мисли за хората, които се притесняваха цял месец дали всичко е наред...
|
|
|
Post by Deleted on Sept 4, 2021 22:11:43 GMT 2
Не съм гледала Попова, няма ѝ да ги гледам влога, достатъчни ми бяха коментарите ви тук. Тая наистина или лъже или е тотално ненормална да знае, че ѝ предстои аборт и да отиде на море и да чака да се случи нещо, а във видеото от морето само разправяше ходихме да ядем тук и тук и да пием вино... Днес бяхме на РД на дъщерята на наши приятели и още докато ни посрещнаха и ме попитаха дали не съм бременна (любимият ми въпрос, но те откакто имат дете почти на всяка среща ни го задават) и аз казах не, просто съм подута или надебеляла. Вярно, че роклята ми беше бяла и беше с коланче точно на талията ама защо веднага трябва да се пита за бременност и ако имам корем моментално ли ме прави бременна?
|
|
|
Post by Pushy66 on Sept 4, 2021 22:13:15 GMT 2
Съгласна съм с мненията за Попова, няма да повтарям, освен че категорично не мисля, че ще прави видео за табуто от желание да е полезна за аудиторията си. Манипулации и позьорщина. Зачудих се този хапче бранд как е решил да се свърже с нея - "Здравейте, имали сте аборт, много кофти, искате ли една колаборацийка за хапче антибебе да направим?" Струва ми се абсурдно в такъв момент да прави такова видео. Пък и тя по принцип не е информативна и рецитира заучени неща от първата страница на Гугъл. Както вече бях писала - само финансова полза, нищо друго.
|
|
|
Post by /*/ on Sept 4, 2021 22:22:52 GMT 2
Мис Бингли - Попова е лъв, Джош май е рак, или и той е в първите дни на лъва
|
|
|
Post by Deleted on Sept 4, 2021 22:29:20 GMT 2
100helit, за да я оправдаят допуснаха, че не е знаела. Но тя в днешния влог казва, че е знаела и е очаквала, че може да направи аборт всеки момент докато са на море. Тогава защо пи коктейли и не се спря докато е в "лека депресия" не стана ясно.
|
|