|
Post by Deleted on Sept 4, 2021 22:33:30 GMT 2
Пепе се опитва да бъде някакво хипи дето скита навсякъде ама е далеч от тая работа тя. Каквото и да си говорим тя обича да се глези на хубави места, тия обиколки тук и там и особенно имаше едно стори някой я снима в гръб и тя седи и оглежда като насрана (сори) не ми се върже с нейният розов лЯйфстайил на брънчове и Савиниту сладолед. 🤷🏻♀️ В стари видеа е казвала, че майка ѝ баща ѝ като млади много са харесва този хипи стайл начин на живот и ми се струва, че сега и тя се опитва да влезе в тая “мода”. И определено изглежда мега засухрена и изморена, чак не съм сигурна дали някой трябва да я нахрани или трябва да и ограничи социалните мрежи, да я прати на почивка някъде без децата или да я прати на лекар и психиятър. 🤷🏻♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by MamaPanda on Sept 4, 2021 22:52:40 GMT 2
Само ще кажа, че адмирирам факта, че не са предложили на Пепе да рекламира хапчета за спешна контрацепция 😂 Нямам думи за Попама, много отдавна удари дъното, но емоцията ми към нея вече граничи с погнуса. В такъв момент хем сърцето ти се къса, хем нямаш желание за нищо, а същевременно искаш да опустошиш целия свят. Не ѝ да го вмъкваш между другото покрай четките за грим…. Сигурна съм, че в клипа ѝ няма да има и дума за страничните ефекти от тези хапчета. Защото не отиват на хонорара…
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by lama on Sept 4, 2021 23:23:25 GMT 2
100helit, за да я оправдаят допуснаха, че не е знаела. Но тя в днешния влог казва, че е знаела и е очаквала, че може да направи аборт всеки момент докато са на море. Тогава защо пи коктейли и не се спря докато е в "лека депресия" не стана ясно. Не съм го гледала още влога, но щом е знаела за аборта, значи е знаела, че са кухи и е приемала хапчетата или каквото ѝ е казал лекарят. Така че не виждам проблем да пие алкохол, ако не е противопоказен за хапчетата но ние не знаем кои дни точно ги е пила и кои са точно. Няма и значение, явно е знаела, че бебета няма и няма нужда да ги пази пази. Почивката, която си взе, не ѝ стигнала, държи се все по-безумно. А я гледах и ме разтоварваше преди.
|
|
|
Post by scalestone on Sept 4, 2021 23:32:57 GMT 2
Само ще кажа, че адмирирам факта, че не са предложили на Пепе да рекламира хапчета за спешна контрацепция 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk Петрова, бееее 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Че то кой нормален, а и ненормален, би предложил предвид "CV"-то й.
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 4, 2021 23:44:44 GMT 2
Попова как може да е толкова кухо парче? Изобщо кой идиот се навива да рекламира противозачатъчни? И айде само да не излизаме с довода, че се опитвала да образова хората. НЕобразован човек да прави образователни видеа за НЕобразовани хора е 100 пъти по-зле. Изобщо как може жена което само преди месец е била бременна да си помисли за противозачатъчни? Тая нормална ли е? Още по-нелепо щеше да е Пепе да прави такава реклама... Вече имам нова скала за оценяване: тъпа, по-тъпа, най-тъпа, дъното, ВалериЕ, Гергана, Попова.
Ако имаше емоджи на Марианската падина щях да опиша интелектуалното ниво на Валката с едно емоджи.
Евелин обяснява в новото си видео за някаква гъба, с която можела да проникне по-дълбоко в чашите, които мие, и изведнъж се изцепи "опа, това звучи малко мръснишки". Абе що за извратена работа, кой си мисли за секс, докато говори или слуша за чистене? Освен, че чашите и са били мръсни, за нищо друго мръснишко не се сещам.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 4, 2021 23:48:06 GMT 2
lama, да, както някои избират да родят във вода, защо пък не аборт в морето... Не знам коя нормална жена би постъпила така, дори и да не е желана бременността... Ще ходиш по ресторанти, барове и на плаж очаквайки всеки момент да направиш аборт. Или май й беше тъпо да си почине 1 месец знаейки, че кредитът я чака, а така хем почивка, хем в топ 6 набиращи популярност видеа.. Повече няма да я коментирам тук, разбирам че ви е симпатична, и на мен ми беше...
|
|
|
Post by The Judge on Sept 4, 2021 23:49:19 GMT 2
На тая противна простакеса трафик няма да ѝ въртя, но честно казано по-отвратително същество едва ли има в "звездното сборище" измислени лидерки на тъпотия. И тоя път не визирам неадекватните снимки по копито и тъпа усмивка. Значи, честно не ми пука дали си е изтъргувала драмата и аборта, защото отдавна е показала, че тя скрупули няма и е пълен въздух, но имайки се предвид как общата ѝ култура е нулева, точно тя ли ще обяснява за контрацепция. И държа да подчертая, че спешната такава причинява адски често кисти и кръвоизливи и ако случайно е неподействала може и плода да увреди. Абсолютно никой, освен лекар не може да каже как ще повлияе,особено на тийнейджъри. Така че това е нещо, което АБСОЛЮТНО ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНИ като разпространение без намеса от лекар и най-малко сред аудитория с и без това безобразно ниска здравна култура. Дори не ща да си представям това леке сега като насрича поредните глупости, дадени от рекламодателя и надипли ГРАФИКИТЕ от Уикипедия, как всичките ѝ подрастващи фенки ще се натъпчат с Ескапел, без идея да имат какво всъщност представлява. Егати скапаната история! Да вземат и мет да започнат да лансират. Неналапаха се, ейй!
|
|
|
Post by mar4eto12 on Sept 4, 2021 23:56:40 GMT 2
Еделвайс, не противозачатъчни, а спешна контрацепция, т.е. станала е белята и пием хапче до 72 часа. Да бяха противозачатъчни, щеше да е една идея по-окей, да го завърти нещо като урок за вземане на хапчето навреме или нещо подобно, ама това просто минава всякакви граници.
Да вземат от Дюрекс да ѝ предложат колаборация, макар че моят опит (т.е. това, което съм коментирала с моя кръг от хора) показва, че малко хора използват този метод на контрацепция. Повечето ми приятелки са на pull out с нагласата "Ми квото стане, макар че не сме готови за дете", което за мен е върхът на безотговорността. Или решаваш, че няма да имаш деца и се пазиш КАЧЕСТВЕНО, или правиш опити за дете, защото това искаш. Това "средно" положение със спешната контрацепция или дори аборт (и за такива случаи знам, става белята и просто отиват в болница за аборт, все едно отиват на обяд), за мен е абсурдно. Да, има случаи, където хората са отговорни и пак се стига до подобни ситуации, но не коментирам тях. Коментирам случаи като Попова, които явно не искат дете и им се случва да се стига до тест и да са супер щастливи, че е негативен (самата тя имаше такъв случай неотдавна). Както казах, подобни примери около мен също не един, та... Не знам какво да кажа, явно наистина сексуалната култура на много хора е ниска, което е доста плашещо.
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 5, 2021 0:15:17 GMT 2
Извинявам се, моя грешка, че казах, че става въпрос за противозачатъчни. Иска ми се да видя дали ще спомене всички негативни последици и странични ефекти от тези хапчета. На мен веднъж ми се е налагало да ползвам, точно след използване на дюрекс, и не всичко е цветя и рози после. Въпреки че пред варианта да стана майка на 19год (на колкото бях тогава) и да гледам и възпитавам дете, при положение, че не знаех откъде изгрява слънцето, пак бих го взела.
Според мен след такова видео ще има още повече тийнове, които ще си мислят, че и да стане белята всичко е ОК, вземаш едно хапченце и готово.
И последно, във влога на Попова тя споменава, че щяла да прави видеа за съмнителни сайтове. И обясни какво означава за нея съмнителни - сайтове, които предлагат продукти, закупени от алиекспрес за жълти стотинки и се продават тук много по-скъпо. Да уточня само, че не я цитирам, не помня точно какво каза, но в тоя смисъл беше. Та в този ред на мисли - дали ще спомене сайта топ трендс на своята колежка? Или сигурно от колегиалност или съществуваща възможност за бъдещо партньорство няма да каже и гък?
|
|
|
Post by Coconut1 on Sept 5, 2021 0:42:15 GMT 2
Гледам обсъждате Савина Живеех дълго време на центъра в София близо до нейна пекарна с доста свободно време и обикалях постоянно квартала и я засичах. Беше нервна и груба и съм я чувала да вика, имах тежки кожни проблеми и бях по-пълна и няма да забравя физиономията й на отвращения един път,когато бяхме много близо една до друга пресичайки и ме погледна за сравнително дълъг период. Веднъж исках да си взема джелато,а не знаех коя е и че ще я видя,при което ми каза докато избирах,че съм била на правилното място защото веганството било чудесно за "пъпки като моите" и някакви глупости по темата за животински продукти и захар - всъщност бяха болезнени кисти в тъмно синьо. Беше ми много обидно,че някаква непозната ми дава съвети без да знае какво ми е,какво консумирам,в резултат от болест ли е и на глас показва,че явно проблемът ми е ясно видим и тя самата няма възпитание. Лицето й и физиономията (както и на няколко други такива боклуци) така и не ги забравих, а сега навсякъде е блокирана,а моят проблем най-накрая изчезна (не от веганство,с което се мъчих дълго),но нейната злоба едва ли.. Явно й е изписано на лицето,че е злобна,щом такива неща се говорят и тук Не съм наясно какво предлага,знам само,че имаше веган вкусове и сега кето хлябове и някакви козунаци ,струващи колкото храна за седмица сигурно,но по разбираеми причини ме съм се интересувала от нея и бранда й Ужасна история☹ Браво за силата ти. Ех, не разбраха хората, че външен вид не се коментира на глас пред въпросния човек. АМАН 😑 Савина пък голямата красавица и с тяло на Виктория С., че да коментира другите. 😡😡😡
|
|
|
Post by Deleted on Sept 5, 2021 1:01:38 GMT 2
Не знам коя нормална жена би постъпила така, дори и да не е желана бременността... Ще ходиш по ресторанти, барове и на плаж очаквайки всеки момент да направиш аборт. Всяка нормална жена, която иска да се разведри в натоварваща психиката ѝ ситуация, може би? Доколкото разбирам, още не е била приела хапчетата тогава, т.е ставало е дума за възможност за спонтанен аборт, който се случва в около 50% от бременностите, съвсем нормално физическо проявление и обикновено няма усложнения до степен, до която много жени въобще не разбират, че са били бременни. (това е основната причина в западните държави да се ходи на преглед много по-късно, изчаква се да се види дали бременноста въобще ще се задържи) Та...била е бременна, не инвалидизирана, абсолютно не виждам проблем да ходи където и да е, даже е още по-добре отколкото да легне вкъщи и да чака. Джош е бил с нея, ако ѝ беше станало нещо, просто е щял да я закара до най-близката болница, най-вероятно по-бързо от линейка даже. Уау! Какъв шок, отивам да се срамувам в ъгъла, че въобще не ми дреме дали съм в МЦ, когато съм на море. Никога не съм разбирала защо това е фактор, наистина.
|
|
|
Post by lama on Sept 5, 2021 1:31:56 GMT 2
lama, да, както някои избират да родят във вода, защо пък не аборт в морето... Не знам коя нормална жена би постъпила така, дори и да не е желана бременността... Ще ходиш по ресторанти, барове и на плаж очаквайки всеки момент да направиш аборт. Или май й беше тъпо да си почине 1 месец знаейки, че кредитът я чака, а така хем почивка, хем в топ 6 набиращи популярност видеа.. Повече няма да я коментирам тук, разбирам че ви е симпатична, и на мен ми беше... Аз не защитавам Попова, написала съм, че за мен поведението ѝ сега не е нормално. Но темата се чете и от други хора и не смятам за нужно да се обвиняват хората за такива неща. Не знам кога е започнала хапчетата, но при медикаментозен аборт много жени и на работа ходят, в общия случай не изисква лекарска намеса, пият се обезболяващи или има болка като при менструация. Когато коментирахме влога, те си стояха доста в стаята, така че ако нещо я е боляло, си е лежала. Не виждам защо да не излиза в останалото време. Разбира се, че има изключения, но и в района на Лозенец също живеят хора и на тях им се случват такива неща. Не е като да е отишла в Египет и да се чуди как ще се оправи при тяхното здравеопазване. Ако човек има нужда, нека си остане вкъщи, ако не, няма лошо да си на море с мъжа си.
|
|
daisy
Senior Member
Enter your message here...
|
Post by daisy on Sept 5, 2021 6:44:54 GMT 2
И последно, във влога на Попова тя споменава, че щяла да прави видеа за съмнителни сайтове. И обясни какво означава за нея съмнителни - сайтове, които предлагат продукти, закупени от алиекспрес за жълти стотинки и се продават тук много по-скъпо. Да уточня само, че не я цитирам, не помня точно какво каза, но в тоя смисъл беше. Та в този ред на мисли - дали ще спомене сайта топ трендс на своята колежка? Или сигурно от колегиалност или съществуваща възможност за бъдещо партньорство няма да каже и гък? Те вече си партнират с Топтрендс. Във видеа преди само споменаваше кое ѝ е от Топтрендс(имаше неща и в интериора около нея).За мен Полина е голяма лисица и си върза гащите като разпраща от китайските съкровища на по-известните инфлута, може ѝ договор да имат да не говорят лошо за сайта😁Пък и от тези страхливки, които не смеят да кажат нещо лошо за коректор примерно как да очакваме,че ще кажат нещо лошо за сайта на Полина като ще ги погне веднага😂
|
|
|
Post by ☀ on Sept 5, 2021 6:57:08 GMT 2
Не знам коя нормална жена би постъпила така, дори и да не е желана бременността... Ще ходиш по ресторанти, барове и на плаж очаквайки всеки момент да направиш аборт. Всяка нормална жена, която иска да се разведри в натоварваща психиката ѝ ситуация, може би? Доколкото разбирам, още не е била приела хапчетата тогава, т.е ставало е дума за възможност за спонтанен аборт, който се случва в около 50% от бременностите, съвсем нормално физическо проявление и обикновено няма усложнения до степен, до която много жени въобще не разбират, че са били бременни. (това е основната причина в западните държави да се ходи на преглед много по-късно, изчаква се да се види дали бременноста въобще ще се задържи) Та...била е бременна, не инвалидизирана, абсолютно не виждам проблем да ходи където и да е, даже е още по-добре отколкото да легне вкъщи и да чака. Джош е бил с нея, ако ѝ беше станало нещо, просто е щял да я закара до най-близката болница, най-вероятно по-бързо от линейка даже. Уау! Какъв шок, отивам да се срамувам в ъгъла, че въобще не ми дреме дали съм в МЦ, когато съм на море. Никога не съм разбирала защо това е фактор, наистина. Вероятно не си от каращите тежък мц, който може да те 'блокира' за няколко дни от болки и течение. А да не можеш да се печеш с кеф и да се къпеш свободно във водата е един друг дискомфорт, за който се сещам по време на море. Ако коментарът е написан с ирония може аз да не съм схванала Но принципно при всяка жена тези дни са различни и е нормално човек да се съобрази с едни дати за море, ако знае какво го чака.
|
|
|
Post by dzyn on Sept 5, 2021 6:58:32 GMT 2
Попова каза, че щяла да провери от кои сайтове е ок да пазарува аудиторията й. Т.е. не е проблемът, че са прекупвачи от алиекспрес, стига да ти доставят това, което показват на снимката.
Въобще, евала - измислила е начин хем да си поддържа еко био устойчивите заявки (щот тя го прави за аудиторията си все пак), хем да купува пак толкова боклуци, колкото преди.
|
|
|
Post by welt on Sept 5, 2021 8:07:32 GMT 2
Не съм фен на Савина, идват ми в повече претенциите и и козунакът, чиято цена сигурно се равнява на седмичния бюджет за храна на скромно тричленно семейство (но пък има кой да го купува, така че who cares), но другата истеричка, която по собствени думи започнала да истерясва, понеже едно дете бутнало нейното, не виждам с какво и отстъпва по простащина. Бутат се децата на детските площадки, дърпат си играчките, ядат чужди боклуци и това са фактите от живота, на който не му харесва може да отглежда неговото в саксия. Или да се замисли, че утре неговото може да “бута” чуждото. Ако приемаме на Савина излиянията за боди шейминг, не знам като какво трябва да се интерпретират епитетите по адрес на мизерното, мърляво и не знам какво си дете. Да можем да си кажем ние мнението свободно, за щастие (или съжаление) означава, че и другите могат да го направят. С моя мъж изкарваме кажи-речи едно и също, но и той недоумява защо ми е скъпа солница, като все сол ще ръся с нея. Аз пък на свой ред го драча защо са му щеки по 60 лева, като в Декатлон има и за 12. Чудо голямо, ако нищо не коментираме от страх да не накривим шапката на другия, трябва да седим и да си мълчим през 2/3 от времето. Сигурно пак ще коментира солницата, ако ще и десеторно да изкарвам и не защото му пречи/не мога да си я купя сега, а просто защото на него не му е критерии дали тази вещ струва 3 лева или 30 лева. Връщам се да чета за Попова.
|
|
|
Post by 3apa on Sept 5, 2021 9:04:07 GMT 2
Аз не виждам драма в предстоящото видео на Попова. Навярно фирмата още преди време е пуснала запитване за подобно видео след изказването й, че не иска деца на този етап. Та кой по-подходящ от човек, който ясно заявява, че все още не иска поколение? Сигурно се е съгласила като са задали и време, в което да пусне клипа. Ако е съвпаднал с проблема е ясно защо се е забавила. Отделно за мен е логично точно около началото на учебната година да пусне такъв клип. Тогава и родителите, и тийновете са си вкъщи и клипа може да стигне до повече хора. Едно време в Тийнпроблем редовно ученички питаха за Ескапел и други им обясняваха как да го пият. Много по-добре е някой възрастен, пък макар и влогър като Попова, да обяснява за този вид хапчета пред това разни 14-18 годишни да дават съвети ... И, да, ясно че родителите и учителите трябва да им обясняват тия неща ама аз не помня такъв урок в училище да речем. Милица с нов клип. Синът й пак се пеняви нещо. Късен пубертет ли го тресна та така агресивно взе да се държи? Иначе ми стана мъчно за кученцето. Дано се оправи. Само не знам защо не го заведе на лекар. Поне една система да му сложат за да го подсилят, вместо да го чака сам да прояде? МакФифи с тази коса следва да изглежда по-възрастен или? Много е нелеп просто, а с допълнителните филтри за изостряне на цветовете - съвсем. Като рисувано геройче е.
|
|
|
Post by vivian27 on Sept 5, 2021 9:36:55 GMT 2
Фифито си е точно като анимационен герой. Все по-смешни стават цялото семейство. Големи претенции, а насреща-нищо.
Ася Зарева си е слагала филър в устните в Дерма акт. Цялата беше на бучки и 2 пъти ходи да и ги оправят. Не иска да сломенава коя е докторката, но видимо не е доволна. Явно отношението към безизвестните е по-различно 🤦🏻♀️
|
|
|
Post by Deleted on Sept 5, 2021 9:42:04 GMT 2
Не знам що за човек е Савина (не ме и интересува), но кроасаните й са веднъж! На мен Пепе много ми допада с тази визия, много харесвам миньончета
|
|
|
|
Post by Deleted on Sept 5, 2021 9:56:18 GMT 2
Е, ясно е, че ако си на легло от болки, няма да ходиш на почивка, щото няма да си в настроение, да. Ама това с къпането във водата отдавна не е проблем, та по-скоро това имах предвид с коментара си, не знам защо още се смята, че не можеш да влезеш в морето, ако си в МЦ. Нито рискове има, нито нищо. А и аз ако трябва да си зачерквам една четвърт от месеца само заради това, отделно трябва да се съобразя и със сесия, понеже целогодишно съм на уни, времето, други хора и т.н...ще отида на море точно никога. Иначе по темата за Попова и контрацепцията - доста тъпо, че ще говори за спешна такава. Видеото щеше да има много повече потенциал, ако ставаше дума за противозачатъчни. В БГ и в Германия наистина ги изписват като бонбони, без хормонални изследвания и т.н, и все повече жени се отказват заради страничните ефекти. При Попова щеше да е интересно да говори и за антидепресантите, които взима/е взимала, и дали са от този тип, който в комбинация с противозачатъчните може да предизвика депресивни епизоди. Направо ѝ написах видеото, ей.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 5, 2021 10:19:37 GMT 2
Момичета, уикенда ще премине в ремонтни дейности с ММ. Бях много назад със страниците и чак сега успях да ви изчета, докато си пия кафето. Потресена съм от това, което прочетох за Попова. Нямам намерение да й въртя трафик от много време насам. Спомням си, че преди я гледах, беше ми разтоварваща и симпатична. В момента дори не знам, как да я нарека. Още след като видях 5 минути от видеото й, в което обявяваше за аборта, изпитах нотка на съмнение. След хапчето за контрацепция, което смята да рекламира, все повече си мисля, че тя е разбрала за бременността и е решила да я прекъсне, но събитията така са се стекли, че са се оказали празни сакчетата. Може и да бъркам, но така си мисля, че това се е случило. След толкова откровени изказвания от нейна страна по темата за деца и бременност, не мисля, че тя би задържала дете на този етап. Съгласна съм с коментарите, че по-зле май нямаше, как да стане. Имало е други нейни изцепки, в които истории от различни видеа нещо не съвпадат. Темата с контрацепцията със сигурност няма място в канала на момиче, което не знае нито да говори правилно, нито да пише, а общата й култура е под кота нула! Има учители и най вече родители, които следва да обяснят на децата си, как да се пазят при сексуални контакти. Савина ми е крайно несимпатична. Докато живеехме в София с ММ никога не съм купувала от нейните артикули, защото при вида на кочината и мизерията около нея и детето й, това ме навежда на мисълта, че и храната се приготвя в пълна мизерия. Ще се радвам и дами, които са от Варна да споделят място, на което се продават вкусни кроасани <3 Много точно определение на бавачката Макфифи- изглежда като анимационен герой. На какво се е направил не знам, но вече със сигурност няма и нотка на мъжественост в него. Видях, че обикалят с Пепе, но да и на мен ми се струва, че тя не си пада по обиколки сред природата, за разлика от баща й, който видях, че е постнал един доста дълъг преход с колело. Следя го и често разказва, че обикаля много и търси по-диви места и природа. На Пепе й дай чантата фурла и да обикаля Копенхаген, друго не й трябва. В сторито имаше и жена с фотоапарат, която е с тях. Стори ми се, че може да е Ганка Михайлова (фотографката), но може и да бъркам, защото реално нямам идея, как изглежда тя, просто ми хрумна Розмари и Любо са качили ново видео в БВП, но не мога да стигна до него и чакам отпуската във вторник, за да наваксам с всичко, което може да се изтърпи. Видеото е във връзка с измамниците с криптовалути, за които Любо направи 3 поредни видеа.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 5, 2021 10:20:43 GMT 2
Съвсем не е нужно, ако си с болезнен цикъл, да прекарваш дните си вкъщи. Има толкова обезболяващи, които действат чудесно. А и предвид, че цикъла зависи от куп неща и може да дойде по всяко време, независимо колко е редовен, не е нужно да променяме планове отпреди месеци. В моята чанта винаги освен четка и паста за зъби, има Аулин и превръзка. Така че наистина не разбирам какъв е проблема. Не знаем в кой точно момент е разбрала, че е бременна.
Не искам да я съдя. Просто не знам в какво състояние е в момента и дали всичко, което показва не е опит да не придава такава важност на случилото се, за да страда по-малко. Много жени изпадат в тежки депресии след аборт, и всяка го показва по различен начин. Но какво е в душите им, само те си знаят.
Не бих атакувала и обвинявала човек, който е минал през някаква загуба.
Много по-добре е да пиеш Ескапеле отколкото да минеш през аборт, защото не си действал навреме. И не виждам нищо лошо да споделиш това, особено ако си минал през ужаса на второто.
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by The Judge on Sept 5, 2021 10:21:03 GMT 2
Ти го написа, но тя няма капацитета да говори за тия неща, защото нищо не разбира от тях. Това, че е пациент, не ѝ е донесло нищо за съжаление. Тя за един душ гел рецитира брифа на спонсора, какво остава за здравни теми. Ето така става дезинформацията. Освен това аз не бих сравнявала нея с тийнпроблем от едно време. Едно време нямаше инфлуенсъри и животът не беше 99 процента в нета. Да, имаше такива сайтове, но тук е съвсем различно-тази има"зелена аудитория", т. е. готова да купи общо взето всичко, което тя предложи. А в случай на лекарства-това си е супер опасно. По дяволите, по ТВ има регулация за реклами на алкохол и цигари, как така такива мърли могат да предлагат такива неща?! И най-големият цинизъм - онзи ден си абортирала, сега правиш клип за превенция на нежелана бременност. Нищо не може да ме убеди, че тази жена си била променила мнебието за децата и че е искала такива. И прословутото нещо отново е спонсорирано-турбо гнусен алчен човек е тази, просто не мога да повярвам.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 5, 2021 10:33:04 GMT 2
Тук се съгласявам с Джъстис, защото макар да е по-добре да пиеш хапче за спешна контрацепция, то когато си на 14-15 и гледаш кака си Тонка, нищо чудно да започнеш да си купуваш такива. Моя съученичка няколко пъти е пила подобно и получи поликистозни яйцници. Казали са й, че се дължи на това... След такова видео и предвид възрастта на аудиторията й, подозирам, че всяко второ момиче ще започне да си купува такова хапче. Дори без повод. Едно е да седне Зорница да говори по темата, друго е да седне Попова, която дори не може да произнася имената на марките продукти, които промотира... Не, не и не!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 5, 2021 10:38:40 GMT 2
Justice, права си, че по телевизията не се рекламират алкохол и цигари, обаче контрацептивни методи без рецепта се рекламират т.е презервативи и хапчета за спешна контрацепция като Ескапел, които имат рекламни кампании и по моловете, в тоалетните и още на хиляда места... Между другото, Durex имат мега креативни реклами, с глас съм се смяла на някои, като: "To all those who use our competitors' products: Happy Father's Day" или "Dear Dinosaurs, population control is easy, you didn't have to go extinct. Sincerely, Durex" В тоя ред на мисли, Попова има легалното право да говори за Ескапел или която там фирма е решила да я спонсорира, НО съм напълно съгласна, че чисто морално не трябва. Наистина няма капацитета за това, за много по-елементарни продукти чете това, което ѝ е спуснато, а тук се иска последователно и адекватно представяне на информация, което тя не може да прави. Ако някакви тийнейджърки обаче почнат да си купуват хапчета заради Попова, то родителите са за бой. Къде са били, като е трябвало да си възпитават децата?
|
|
|
Post by okay on Sept 5, 2021 10:59:34 GMT 2
Откакто пиша тук, рядко ми се е случвало да ми е неприятно да чета за дадена инфлуенсърка, не заради изразените мнения, а заради поведението на коментирани те инфлуцки. Аз съм в шок от Попова. Разбирам защо има съмнения за достоверността на историята ѝ за аборта. Почти съм убедена, че наистина се е случило, но това е покъртителен тайминг, хора! Независимо дали са се свързали с нея преди или след случката - трябвало е да откаже или поне протака. Но няма как да се откажат няколко хилядарки, все пак тоз апартамент няма сам да се изплати. От където и да се погледне - рекламите на лекарствата по телевизията са едно, а пречупени през субективното мнение на илитерат като Попова, която дори нямало да ползва хапче за спешна контрацепция, е съвсем друго. Това са опасни неща - да у нас се продават без репепта по една или друга причина, даже фармацевтите не се наемат да ти обяснят какви са страничните ефекти, но мястото им за реклама не е в нета. Попова е най - дълбокото дъно, достигано до сега от родната инфлуц. Човек трябва да знае кога да спре, да знае кое е в неговата компетенция, да знае кое е извън възможностите му, а тя няма усет за нищо от това. Пълен ужас.
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 5, 2021 11:21:55 GMT 2
Сега върнах специално видеото на Попова, за да чуя отново какво казва, да не излезе, че нещо не съм разбрала. Ами казва "Искам да направя видеа за съмнителни сайтове или за сайтове, които купуват от Китай, но не казват, че купуват от Китай и ги продават на 5 пъти по-висока цена". Аз като чух това описание точно за топтрендс се сетих.
Иначе си позволих да разкажа "тийн историята" си във връзка с Попова, защото точно един тийн би се заблудил, че е ОК да се взимат такива хапчета. И имам генерален проблем с видеото, не само, защото за такива хапчета трябва да се говори с голямо внимание, а и защото е спонсорирано. А когато е спонсорирано Попова няма да тръгне да говори за странични ефекти и негативни последици. Пък и като се замисля тя дали ги знае изобщо, предвид факта, че не е ползвала?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 5, 2021 11:35:11 GMT 2
Не знам.. по-добре тийнове да вземат дюрекс (нищо не е 100%) и еслапел, отколко да раждат. Така или иначе няма как да се спрат. Публичните личности и други непознати не са отговорни за децата- те са отговорност на родителите си, които трябва да ги възпитават. Според мен не е удачно инфлуенсър с айкю на пиле и нула обща култура или медицинска подготовката да е част от рекламна кампания,но това е решение на техния маркетинг отдел, който очевидно е под всякаква критика. Тази жена отдавна ми е бита карта и дъното,сега и да дълбае под него- пак е трагедия самата тя за мен каквото и да прави
А и също така според мен е лош избор заради своето решение вместо навреме да вземе хапче,при нежелание за бременност да стига до аборт. Не бих я избрала за лице даже да беше симпатична само заради това.
Между другото моя приятелка след предпазни средства по време и ескапел пак й се наложи да направи аборт, така че няма да е зле да представи поне като има тази възможност РЕАЛИСТИЧНО как стоят нещата. Но ме съмнява,че ще положи това усилие
|
|
|
Post by dzyn on Sept 5, 2021 11:40:17 GMT 2
И след това казва ‘искам да намеря тези, от които наистина си заслужава да пазарувате’.
|
|