|
Post by mariak on Sept 5, 2021 11:43:51 GMT 2
И след това казва ‘искам да намеря тези, от които наистина си заслужава да пазарувате’. Един вид, тези от които си заслужава наистина да ми пишат за да ги позиционирам най-безочливо 👌🏼😅
|
|
|
Post by livia on Sept 5, 2021 12:00:39 GMT 2
...Според мен не е удачно инфлуенсър с айкю на пиле и нула обща култура или медицинска подготовката да е част от рекламна кампания,но това е решение на техния маркетинг отдел, който очевидно е под всякаква критика.... Абсолютно съгласна. И като добавим цялата история с аборта, която изобщо няма място в интернет, и фактът, че печели пари от цялата работа, става манджа с грозде.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Sept 5, 2021 12:03:32 GMT 2
Факт е, че Попова няма усет и не е достатъчно компетентна да поднася такава информация. Обаче и верните й фенки са същите кухи лейки като нея. Уж много я харесват, обичат я, топа на топа е, пък й пожелават скоро да й се получат нещата, да не се отказва, защото един ден ще прегръща дете. А не помнят, че преди един-два месеца тя е казала, че не иска да има дете на този етап. И дори самото видео започва с това, че не й е приятно хората да я питат за такива неща, което означава, че със сигурност не й е приятно и да й пожелават всички тези неща, които пишат под видеото. И понеже Попова е неспособна да поднася информацията така, че да бъде разбрана от кухите си фенки, какво толкова пречи и да им поднесе някво си там инфо за едни хапченца. Пак ще кажа това, което съм казвала и преди - тя просто извлича максимума от ситуацията, както правят Пепе, Баланови, Петканови и онзи Артьом. Тези хора отдавна са показали, че за пари са готови на доста неща.
|
|
|
Post by dzyn on Sept 5, 2021 12:06:30 GMT 2
Тя и тя май не си е избистрила концепцията.
За мен иначе е логично тези, които предлагат проверена и с приемливо качество китайска стока, да имат по-висока надценка. И палининия сайт не ме дразни в тоя смисъл - логистиката, пробата-грешка (от последното - ‘грешка’, сигурно има доста), подбора и тн, оправдават някаква надценка, пък ко ще мъж й да ходи лично да бута контейнерите от Китай. ‘Някаква’ е въпрос на бизнес преценка от страна на продавача и на лична такава от страна пък на купувача и се саморегулира от пазара.
Няма нищо лошо в концепцията й, ако и двете страни са наясно - едната, че продава китайска стока и бърза доставка (5 пъти цената на стоката), а другата - че е ок да плати тая доствка на китайската стока, щот не й се чака.
Когато обаче се прави на велик предприемач, създала от нулата голям бранд и се пъне да докаже, разбира се неуспешно, уникалостта на стоките, вече е смешно и жалко. И точно това последното дразни и заради това не бих пазарувала от нея.
|
|
|
Post by ☀ on Sept 5, 2021 12:17:47 GMT 2
Факт е, че Попова няма усет и не е достатъчно компетентна да поднася такава информация. Обаче и верните й фенки са същите кухи лейки като нея. Уж много я харесват, обичат я, топа на топа е, пък й пожелават скоро да й се получат нещата, да не се отказва, защото един ден ще прегръща дете. А не помнят, че преди един-два месеца тя е казала, че не иска да има дете на този етап. И дори самото видео започва с това, че не й е приятно хората да я питат за такива неща, което означава, че със сигурност не й е приятно и да й пожелават всички тези неща, които пишат под видеото. И понеже Попова е неспособна да поднася информацията така, че да бъде разбрана от кухите си фенки, какво толкова пречи и да им поднесе някво си там инфо за едни хапченца. Пак ще кажа това, което съм казвала и преди - тя просто извлича максимума от ситуацията, както правят Пепе, Баланови, Петканови и онзи Артьом. Тези хора отдавна са показали, че за пари са готови на доста неща. Много точно казано. Нали са професионалисти, виждат каква възрастова група ги следят и осъзнават, че по-голямата част от тях са деца, а другата половина сме злите мусакаджийки. Та хич не ѝ пука за последователите. Едните са малки, другите може да извлекат полза, третите си носим глава на раменете и не я гледаме с цел ограмотяване. Защо да откаже хонорар наистина? То глада е по-силен от всичко. Докато може ще дои кравата, ако ще да трябва за развода на родителите си да говори. Поредната продажница. Чак ми е тъпо, че преди ми харесваше.
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 5, 2021 12:33:34 GMT 2
Хахахах, леле, наистина само развода на родителите си не е продала още. Очаквам до 1-2 месеца и за това да говори.
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 5, 2021 12:44:27 GMT 2
Аз ще изчакам прословутото видео и тогава ще коментирам. За мен, да коментираме нещо преди да е излязло, няма смисъл. И ми се струват доста грозни коментарите, че е излъгала за причината за аборта. Хайде, няма нужда от такива конспирации. Личи ѝ, че ѝ е тежко, пак според мен. И все още не мога да разбера какъв е проблема да правиш видео по темата за секса и превенцията. Ще изчакам "продукта" преди да коментирам. 😉
|
|
|
Post by dzyn on Sept 5, 2021 12:56:11 GMT 2
Ох, що се правите на ударени. Разбира се, че са добре дошли образователни видеа. Коментира се дали това конкретно представяне от този конкретно човек в тоя конкретно момент е добър вариант за тази конкретно тема предвид последните конкретни събития.
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 5, 2021 12:56:54 GMT 2
Севито съвсем се изчерпа, щом почна да размахва гъби по сторита. То тя едно, че показваше едно и също всеки ден, ами сега и това не показва 😅 Явно малката вече не спи само и няма много време за показване (което е нормално, разбира се, но за мен е по-добре да не качва стори, отколкото да ми размахва гъба).
Много ми хареса видеото на Бохо-тата - личи си, че добре са се напаснали в работния процес и взаимно си допълват и подпомагат работата. Страхотен синхрон. Нищо чудно на следващото видео да се къпят вече в новата баня 🙂
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 5, 2021 13:25:01 GMT 2
Ох, що се правите на ударени. Разбира се, че са добре дошли образователни видеа. Коментира се дали това конкретно представяне от този конкретно човек в тоя конкретно момент е добър вариант за тази конкретно тема предвид последните конкретни събития. Ако мислиш, че Попова е неграмотна и некомпетентна за такъв тип видеа, правенето на аборт с какво променя компетентността ѝ? Ако го беше направила въпросното видео преди 2 месеца? 🤔 Ако го направи след година? Дори и да говори от опит, това е нейния опит. Моя опит например с Ескапеле е ок - никакви странични ефекти. Да, опряла съм до него точно 2 пъти с разлика от няколко години. С противозачатъчните обаче имам лош опит - не ми помогнаха за конкретния проблем, но така ми объркаха хормоните - трябваше ми половин година да се оправя. При друг не е така. Ама чак да го обвиня, че лъже и си измисля, защото не съвпада с моя опит...
|
|
|
Post by dzyn on Sept 5, 2021 13:32:06 GMT 2
Понеже цитираш мое мнение и казваш ‘ако (ти) мислиш’, моля, искрено, сподели къде съм казала, че е неграмотна, некомпетентна, лъже и си измисля.
Моите думи са ‘дали е добър вариант’. Думите, които ми слагаш са that escalated quickly малко.
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 5, 2021 13:40:13 GMT 2
Ох, използвам твоя пост само. Като човек, който мисли, че Попова е неподходяща за подобно видео. Аргументите са от - некомпетентна, неграмотна, до не точно сега. А кога? И защо не сега? Нейния аборт е просто малшанс. Явно не е непланирано, защото отдавна е с този партньор и явно знаят как да се пазят. Та, защо не тя, защо не сега?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 5, 2021 13:41:31 GMT 2
Лично моите коментари са на база видяното от нея. Да, ще съм груба, но като си изтипосва личния живот за пари, аз пък имам правото да го коментирам. Историята й за това, защо и как е заминала да учи след 7-8 клас в Англия беше различна във видеата, които направи. В единия момент беше пропаднала тревоманка, в другия имаше по-различна версия. Малко след видеото на Дани и Алекс Петканови, които седнаха и започнаха да говорят за проблемите си пред всички, Попова реши, че е много добра идея да се върне 7 години назад във времето и да извади изневерите им с Джош. И всичко това, като обясни, че връщайки се назад, за да си припомнят това (ЗА ВИДЕОТО) и на двамата им е било трудно и неприятно. Т.е. готов си да се връщаш и ровиш в миналото си, наранявайки себе си и човека до теб заради...малко гледания. Емма, която така и не видя бял свят?! Истинска ли е, съществува ли - не е ясно. Преди месец-два беше казала много ясно, че не иска деца. Закъснявало й е и е била много притеснена, че може да е бременна. Това пак казвам на мен ми звучат като думи на момиче, за което това ще се окаже голям проблем. Поради тази причина си мисля, че може би тя е искала да прекъсне бременността си, но най-вероятно при прегледа се е оказало, че така или иначе няма ембрион/и. Да, със сигурност това е болна и мнооого тежка тема. Не казвам, че не го преживява.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Sept 5, 2021 13:46:12 GMT 2
Ох, използвам твоя пост само. Като човек, който мисли, че Попова е неподходяща за подобно видео. Аргументите са от - некомпетентна, неграмотна, до не точно сега. А кога? И защо не сега? Нейния аборт е просто малшанс. Явно не е непланирано, защото отдавна е с този партньор и явно знаят как да се пазят. Та, защо не тя, защо не сега? Изобщо не мога да се съглася с това твърдение. Времето заедно не определя нивото на сексуалната култура и както казах и в предишното си мнение - имам живи примери на хора, които от години са заедно и са безхаберни, необразовани и нехайни по темата. Все пак Попова не споделя 100% от живота си, та няма как да сме сигурни, че "явно не е непланирано" и че са напълно наясно как да се пазят. "Явно знаят как да се пазят", но за последните 6 месеца имат pregnancy scare и вайкане дали тестът ще е положителен и един аборт. Не бих нарекла това знаене как да се пазят, но в крайна сметка не съм им в леглото, че да го твърдя убедено.
|
|
|
Post by dzyn on Sept 5, 2021 13:52:23 GMT 2
Аз лично смятам, че попова е неподходящ избор в този момент по няколко причини, нямащи нищо, ма нищо общо с iq-то й, нивото й на трудова компетенция и чувството за съвест. НЕ коментирам и НЕ давам оценка какви са, има ли ги, няма ли ги и тн, щот е все тая в случая.
Първо. Целевата аудитория на това видео е в деликатна възраст, незачитаща общопризнати авторитети и склонна в желанието си за самостоятелност, да предприема необмислени действия. Същите тея са крайно склонни да се водят от идоли и тяхното мнение. Ако не си с мед образование, дори и с добро намерение, може да подведеш същата тая аидитория и несъзнателно и нежелано да я поставиш в риск. Хубаво би било да канят за събеседник освен инфлуенсъра привличащ вниманието, и някой специалист.
Второ. Без значение дали си искал, не искал деца, дали абортът е търсен, форсиран, случаен, дали си на антидепресанти или не, това Е труден момент, носещ със себе си ЕМОЦИИ (отново, не правя квалификации какви, колко и тн). Говорейки по подобна тема, би било хубаво емоциите да са сведени до минимум, за сметка на обективна информация и факти. Пак споделяй личен опит, но опит, а не емоциите от него. Отново - защото говориш на същите емоционални бомби и е хубаво да мериш колко и как.
И цялото това нещо не за друго, ми щот говорим за ЛЕКАРСТВО, а не за червилцето от дм-а, от коет най-много да се обринеш или гаджето да не хареса цвета.
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 5, 2021 13:58:04 GMT 2
Може ли линк към това видео?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 5, 2021 14:40:27 GMT 2
Това е видеото с изневярата, а не знам, в кое точно видео беше притеснена, че й закъснявало и можела да е бременна, но все пак й е дошло. Може ли линк към това видео?
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 5, 2021 14:44:02 GMT 2
Аз това исках да видя-с притеснението. Не, че не е възможно за 6 месеца да си смени мнението. 😉
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Sept 5, 2021 14:47:48 GMT 2
Ох, използвам твоя пост само. Като човек, който мисли, че Попова е неподходяща за подобно видео. Аргументите са от - некомпетентна, неграмотна, до не точно сега. А кога? И защо не сега? Нейния аборт е просто малшанс. Явно не е непланирано, защото отдавна е с този партньор и явно знаят как да се пазят. Та, защо не тя, защо не сега? Защото е неетично. Но тази дума едва ли е присъствала някога в речника на Попо.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 5, 2021 15:52:22 GMT 2
dzyn, абсолютно съм съгласна с теб, че Попова въобще не е подходяща да говори за такива теми под маската на "полезността". Да си разкаже нейната история като иска, но без спонсорства и т.н. Обаче искам да вметна няколко неща:
Първо - не можем да виним Попова за характеристики на тийнейджърите, които са такива откакто свят светува. По тая логика не можем да говорим за нищо в социалните медии, защото винаги можем да поставим някого в риск, дори и да говорим за червилца. Колко от нас като тийнейджъри са били наясно с алергиите си и са гледали състава на козметиката си? Абсолютно вероятно е някоя фенка на Попова да иска да си купи същото нещо като нея и да получи в най-тежкия случай анафилаксия и в средно-тежките случаи белези. (наскоро се случи това с една чужбинска инфлуенсърска козметика). Защо една инфлуенсърка трябва да поема повече отговорност за това какво правят тийнейджърите, пред собствените им родители? Ако някой ден детето ми направи някаква простотия, повлияно от някого, ще смятам, че аз съм виновна, щото става дума за моето дете и отговорността е моя. Къде съм била през това време? Защо не съм се поинтересувала какви неща гледа детето ми? Защо не съм прегледала съдържанието отрано и не съм говорила с детето си за темите, които въпросното съдържание засяга? И най-вече защо собственото ми дете ми няма доверие, че ще реагирам адекватно, като дойде да ми сподели какви ги е свършило, а разчита на съвети на някаква платена патка в Интернет? Ясно е, че родителите не са супергерои и няма как да огреят навсякъде, но пък не е редно да се вини инфлуенсърка за провала на родителя и на образователната система да възпитават децата относно сексуалното им здраве.
Второ - като говорим за аборт и хормонални методи за контрацепция, било то противозачатъчни или спешна такава, е много, много трудно да премахнем/сведем емоциите до минимум и да говорим само с факти. Буквално физически е невъзможно, хормоните се отразяват на настроението и могат да ти го разбъркат дългосрочно. Антидепресантите също, та на тях това им е целта, променят настроението ти, влияейки на хормоналните рецептори. Отново - напълно съм съгласна, че Попова не е човекът за тези видеа, генерално разсъждавам.
А за каненето на специалисти - кхъ... Ако самият инфлуенсър няма медицинско или научно образование, как се очаква да разбере, че лекарят отсреща не говори глупости и си разбира от работата? Не знам за вас, ама аз, въпреки че примерно си ходя на лекар, доста се разколебах в качеството на образованието на медиците ни. (отново нищо лично към добрите ни лекари, нямам тях предвид) Особено покрай пандемията лъснаха много дупки в знанията и се налага да сменяш специалисти като носни кърпички, докато случиш на правилния човек. Нашите лекари масово изписваха Аспирин 500 мг за домашно лечение при Ковид, при положение, че всички световни протоколи и научната литература не препоръчваха повече от 100 заради страничните ефекти, познати от поне десетилетие. А конкретно за АГ-тата мога да дам конкретни примери на уж признати светила и професори в университети, които не правят разлика между количествени и качествени тестове и смятат за глупост посещението при ендокринолог преди изписването на противозачатъчни.
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 5, 2021 15:57:35 GMT 2
Ох, използвам твоя пост само. Като човек, който мисли, че Попова е неподходяща за подобно видео. Аргументите са от - некомпетентна, неграмотна, до не точно сега. А кога? И защо не сега? Нейния аборт е просто малшанс. Явно не е непланирано, защото отдавна е с този партньор и явно знаят как да се пазят. Та, защо не тя, защо не сега? Изобщо не мога да се съглася с това твърдение. Времето заедно не определя нивото на сексуалната култура и както казах и в предишното си мнение - имам живи примери на хора, които от години са заедно и са безхаберни, необразовани и нехайни по темата. Все пак Попова не споделя 100% от живота си, та няма как да сме сигурни, че "явно не е непланирано" и че са напълно наясно как да се пазят. "Явно знаят как да се пазят", но за последните 6 месеца имат pregnancy scare и вайкане дали тестът ще е положителен и един аборт. Не бих нарекла това знаене как да се пазят, но в крайна сметка не съм им в леглото, че да го твърдя убедено. Първо, аборта не знам защо го слагаш в сметката. Той не е по нейно желание. Второ, когато правиш секс, винаги има шанс да забременееш. Та, веднъж да се притесниш, че може да си бременна, не те прави некомпетентна по въпроса. 👌
|
|
|
Post by Deleted on Sept 5, 2021 16:07:45 GMT 2
Напълно съм съгласна с Jinnafee. Преекспонира се влиянието на инфлуенсърите. Попова може да не е най-подходящия човек за такава реклама, но нека да видим първо какво ще направи и тогава да го коментираме. Може и да ни изненада Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by sweetpotato on Sept 5, 2021 16:18:30 GMT 2
100helit, за да я оправдаят допуснаха, че не е знаела. Но тя в днешния влог казва, че е знаела и е очаквала, че може да направи аборт всеки момент докато са на море. Тогава защо пи коктейли и не се спря докато е в "лека депресия" не стана ясно. Ще оставя нещата без коментар, за да не ставаме твърде цинични и да бъркаме с пръст в раната на други дами от форума. Но нека спрем дотук с "и на 5 седмици да е било, може да го е считала за бебе". Мадмоазел Ая са я питали защо е решила да взима уроци по сърф и отговорът е "Защо не" и после някакви обяснения как човек трябвало да се предизвиква с нещо ново. Толкова ли е трудно да кажеш "Съпругът ми иска, а и той плаща", много мразя като ми отговарят на въпроса с въпрос, а еле пък ако някой преди това ме е помолил да му задам въпрос... Ая ходи по сърфистки плажове още преди Стели да е в картинката пък и преди него доста нашироко харчеше. Идва от богато семейство
|
|
|
Post by yanniehh on Sept 5, 2021 16:23:17 GMT 2
Първи (и надявам се) последен коментар от мен по темата, ама направо някой път се чудя на хората, не конкретно само на Попова.. Измислили са толкова видове контрацепция -презервативи, спирали, някакви интервенции при мъжете, за след половия акт сумати и хапчета за приемане до 72ч. , противозачатъчни..Вярно - случва се фал някой път, но чак до такива ексцесии да се стига.. А и някакси съм против "образованието" за секс и контрацепция от интернет/в Ютуб.
|
|
|
Post by yoooobooo on Sept 5, 2021 16:29:27 GMT 2
Хахахах, леле, наистина само развода на родителите си не е продала още. Очаквам до 1-2 месеца и за това да говори. Не й давай идеи. 😃
|
|
|
Post by yoooobooo on Sept 5, 2021 16:30:21 GMT 2
А лъгжари джънкито гледа сериал от Вбокс. Да ти имам и лъгжари ляйфстайла, Гергучи...
|
|
|
Post by dzyn on Sept 5, 2021 16:50:22 GMT 2
Да, така е. Не може да се сочат инфлуенсърите за отговорни. Но конкретно разграничавам темата за секса и възможните последствия от него, защото истината е, че тийнейджърите в общия случай нито говорят за това с родителите си, нито пък слушат презентациите в училище, а гледат по-големи или връстници какво правят/говорят/представят. Особено пък за хапче за спешна контрацепция - реално колко момичета на 14-15-16 биха въобще споделили с майка си или баща си, че правят секс, и колко биха взели първото нещо, особено щом някой техен идол го е рекламирал. Затова темата е по-деликатна. Макар че усещам, че вече на прекалено общи приказки отивам 😄
|
|
|
Post by mar4eto12 on Sept 5, 2021 17:00:35 GMT 2
Изобщо не мога да се съглася с това твърдение. Времето заедно не определя нивото на сексуалната култура и както казах и в предишното си мнение - имам живи примери на хора, които от години са заедно и са безхаберни, необразовани и нехайни по темата. Все пак Попова не споделя 100% от живота си, та няма как да сме сигурни, че "явно не е непланирано" и че са напълно наясно как да се пазят. "Явно знаят как да се пазят", но за последните 6 месеца имат pregnancy scare и вайкане дали тестът ще е положителен и един аборт. Не бих нарекла това знаене как да се пазят, но в крайна сметка не съм им в леглото, че да го твърдя убедено. Първо, аборта не знам защо го слагаш в сметката. Той не е по нейно желание. Второ, когато правиш секс, винаги има шанс да забременееш. Та, веднъж да се притесниш, че може да си бременна, не те прави некомпетентна по въпроса. 👌 Първо, няма нужда да ме поучаваш как се забременява, всеки момент ще родя и ми е ясно как стават нещата. Второ, аз не ти държа сметка за мнението ти, а изразих несъгласие с него, така че ако обичаш, не ми дръж сметка ти. Както аз не мога да твърдя, че непременно е некомпетентна (справка - последното изречение на предишния ми пост), така и ти не можеш да твърдиш, че Е компетентна по въпроса. Всеки в този форум има право да изразява собственото си мнение и да е несъгласен с чуждото, много моля да не ми се набива канчето с този ироничен тон, защото е против правилата. Няма да отговарям повече на твои коментари.
|
|
|
Post by diamond on Sept 5, 2021 17:05:08 GMT 2
Поддадох се и изгледах двете видеа на Тончето и ще дам своите пет стотинки по въпроса. Във видеото в основния канал личи, че не ѝ е приятно да говори по темата, поради което е и цялото бърборене в началото на клипа. И това е начинът ѝ да се справи и да говори що годе спокойно, а именно като прави нещо познато за нея, което да ѝ дава сигурност. Прехвърлих и новия влог - нищо интересно.
Не разбирам защо трябваше изобщо да споделя историята с аудиторията си. Чувства се длъжна да ни дава отчет ли? Можеше спокойно да излезе с някакво оправдание, но не - във всяко видео ще спомене, че е направила аборт. (Не коментирам събитието, а представянето му пред публика) За мен е грозно, особено с факта, че ще рекламира хапче за спешна контрацепция скоро след като разкри, че се е наложило да прави аборт. Инфлуенсърите не разбраха, че някои неща не бива да се търгуват за гледания и пари.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 5, 2021 17:10:37 GMT 2
Да, така е. Не може да се сочат инфлуенсърите за отговорни. Но конкретно разграничавам темата за секса и възможните последствия от него, защото истината е, че тийнейджърите в общия случай нито говорят за това с родителите си, нито пък слушат презентациите в училище, а гледат по-големи или връстници какво правят/говорят/представят. Особено пък за хапче за спешна контрацепция - реално колко момичета на 14-15-16 биха въобще споделили с майка си или баща си, че правят секс, и колко биха взели първото нещо, особено щом някой техен идол го е рекламирал. Затова темата е по-деликатна. Макар че усещам, че вече на прекалено общи приказки отивам 😄 Те и презентациите в училище са едни... Аз честно казано не си спомням въобще да сме имали такива, камо ли да съм ги гледала Иначе не са общи приказки, права си, че много малко тийнейджъри биха споделили с родителите си. Надявам се това да се промени в бъдеще т.е родителите да говорят с децата си на тези теми много преди пубертета, а не да очакват тия знания да им дойдат като факс от космоса, щото в момента май масовият случай е такъв и първата мисъл на тийнейджъра е "нашите ще ме убият", а не "ще ги помоля за помощ". Тъжно.
|
|