|
Post by pchelica on Sept 5, 2021 17:20:52 GMT 2
Само на мен ли ми се струва, че тая Снежана Атанасова е доста надменна и надута?
|
|
|
Post by sunn on Sept 5, 2021 17:45:10 GMT 2
Аз да си кажа, като човек завършил неотдавна, че презентации и уроци по тази тема не сме имали. Имахме в 8 клас по биология 2 урока за мъжка и женска полова система, най-важното, и това е. 😂 И си ги спомням много добре, тъй като после ги учих за кандидатстудентски изпит. Факт е, че в училище трябва да се обръща повече внимание на тази тема, но на Попова не ѝ е работа да рекламира лекарства, каквито и да са те.✌🏻Ако рекламата беше с durex или друга фирма презервативи повече бих го приела. 😃
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 5, 2021 18:00:58 GMT 2
Според мен Попо е един ходещ оксиморон. Цялата каша,която забърка е просто пълен миш маш ама с развалени яйца,къде преносно,къде буквално (така ми дойде,не го казвам подигравателно) Съчувствам на всички жени,минали през подобно нещо,защото моя изключително близка приятелка премина през същото,но Попо е просто нелепа.
На последно стори с Чехляка, Пепон ми се вижда доста грозноватичка по някаква причина. Дали не е липсата на 1010183993 филтера се чудя?
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 5, 2021 18:21:27 GMT 2
Аз завърших преди няколко години и при нас имаше няколко часа от всички класове в гимназията, в които имахме презентации, свързани с половите актове, СПИН, забременяване, контрацепция, защо и какво е важно, абе всичко. В дните, определени като такъв против заболяванията, предавани по полов път, ден на детето и т.н., се раздаваха безплатни информативни брошури, правеха се интересни томболи в коридорите и т.н., но искам да вметна, че презентациите бяха направени по толкова странен и неадекватен начин, информацията определено беше оскъдна и сбита, имаше постоянно снимки, и като цяло, гимназистите не бяха заинтересовани. Ако все още е така, се навеждам на мисълта, че тийнейджърите ще бъдат по-заинтересовани да чуят информация от любимците си в ютуб, отколкото да стоят на тези презентации. Силно се надявам видеото, което ще пусне Попова да бъде адекватно и добре поднесено, макар че вече се съмнявам в това... А колко я следях преди
|
|
|
Post by dzyn on Sept 5, 2021 18:25:33 GMT 2
Ние имахме презентации, даже две - една в 5ти клас, като анимационно филмче, но доста нагледно показано (щом още го помня 😄) и една към 7ми клас, на която не съм сигурна ние ли искахме да се тръгнем по-бързо или учителката (защото беше досадно, не за друго). Въпреки това, не мисля че ни влезе в главите нещо и изглежда знанията в тая сфера, за съжаление, се добиват основно по емпиричен път.
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 5, 2021 18:39:41 GMT 2
Първо, аборта не знам защо го слагаш в сметката. Той не е по нейно желание. Второ, когато правиш секс, винаги има шанс да забременееш. Та, веднъж да се притесниш, че може да си бременна, не те прави некомпетентна по въпроса. 👌 Първо, няма нужда да ме поучаваш как се забременява, всеки момент ще родя и ми е ясно как стават нещата. Второ, аз не ти държа сметка за мнението ти, а изразих несъгласие с него, така че ако обичаш, не ми дръж сметка ти. Както аз не мога да твърдя, че непременно е некомпетентна (справка - последното изречение на предишния ми пост), така и ти не можеш да твърдиш, че Е компетентна по въпроса. Всеки в този форум има право да изразява собственото си мнение и да е несъгласен с чуждото, много моля да не ми се набива канчето с този ироничен тон, защото е против правилата. Няма да отговарям повече на твои коментари. Не знам къде видя набиване на канче, още повече пък да те получавам как се забременява. 👀😱👀 Няма смисъл, да. Не ми отговоряй.👌
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 5, 2021 18:44:02 GMT 2
И понеже за този ми пост получавам поредно предупреждение, да ви имам двойните стандарти. С какво по - точно наруших правилата? 🤔 Изразила съм несъгласие, както и потребителката. Но предупреждението е за мен? 🤔
Ок. Свобода на словото, нали?
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 5, 2021 18:56:24 GMT 2
Ние имахме презентации в училище, обаче не знам дали на нас ни беше по-неудобно или на учителката. То беше един срам, едно изчервяване от нейна страна. Каза на 2 на 3 какви са опциите за контрацепция и кое колко % сигурност ти дава и това беше. От време на време ни раздаваха и безплатни презервативи с инструкции как се ползват. Срам не срам мога открито да кажа, че аз за повечето неща тогава се информирах от кораба-майка, там имаше разни темички, в които доооооста подробно се обясняваха някои неща. Иначе е факт, че тийновете масово не говорят с родителите си на тази тема, то и аз не съм говорила с нашите. Още помня една случка, тъкмо бях станала студентка и една приятелка на майка ми, която има дъщеря няколко години по-малка от мен ми звъни и ми казва "ако знаеш какво ми се случи, никога не съм предполагала, намерих презервативи в чантата на дъщеря ми. Какво да правя?". Шеговито и казах, че ако не и се става млада баба и не и се дават няколко стотин лева за аборти, то по-добре да иде да купи още една кутия на дъщеря си. След няколко месеца се видяхме и се оказа, че ме е послушала.
|
|
|
Post by scalestone on Sept 5, 2021 19:01:11 GMT 2
Гледах новия епизод на Петканови. Доста забавен влог беше. Сашко ядосан (май с право), Даниел цитирам го "насран и уплашен". В четвъртък чакам 3 част.
|
|
|
Post by scalestone on Sept 5, 2021 19:26:48 GMT 2
Аз Сашо го харесвам. Ядоса се, но го чух и да казва, че е казал на Ива 5 пъти, че не иска да стои много в Капри.
Даниел определено ми беше забавен, но и аз днес на плажа имах подобна ситуация, та съвсем му влязох в положение. Като цяло разтоварващи видеа правят, а и си казват нещата както са, ясно, че е така, защото са на собствени разноски, но показаха кофти стаята, Дани каза, че в тъмното за малко да се пребие, казаха и за обяда.... Тъпата супа и тъпите гриловани нещо си, свежи са, определено поне за мен.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 5, 2021 19:36:52 GMT 2
Само на мен ли ми се струва, че тая Снежана Атанасова е доста надменна и надута? Не съм я гледала много, даже никак. Неприятна като цяло, като излъчване. Нямам впечатление каква е, но просто говоренето и маниера й не ми допадат. Тя май не й понесе да прави видеа и се отказа, сега е само в инстаграм. Не зная там каква беше историята. Май имаше много критики и обиди към нея. Нека разкажат по-запознатите, ако има такива. Тя поне си запази линията, все си е една и съща. Ти защо си с такива впечатления, че е надута?
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 5, 2021 20:08:26 GMT 2
Аз пък имам добри впечатления от Снежана, винаги ми отговаря и е много вежлива. Показва неща, които наистина харесва, ИГ и не е залят от реклами. Беше казала, че се е отказала от ЮТ защото не желае да продава живота си. И всъщност тя никога не е споделяла за личния си живот нито в ЮТ нито в ИГ. Казва, че има приятел, но съм виждала 1-2 снимки с него и толкова. Честно казано каквото и да съм пробвала по нейна препоръка не съм оставала разочарована.
|
|
|
Post by Coconut1 on Sept 5, 2021 20:55:30 GMT 2
Алекс П. пак рекламира кутии с разни неща за еди каква си сума🤔 Някоя от вас поръчвала ли е подобна кутия? Това вярно ли е, къде е логиката и печалбата за продавача накрая? 🤔
|
|
|
Post by Deleted on Sept 5, 2021 21:29:26 GMT 2
На мен също ми хареса новото видео на Петканови, забавни са заедно с Кадиев. Натуралното им поведение не е дразнещо. Единствено се чудя дали от алкохола му е проблемът на Даниел или от това, че с мръсната си ръка натисна водната струя на чешмичката в предния епизод... Доста неприятно и за следващите й ползватели, но като гледам нито един влогър не спазва елементарна хигиена. Всички ядат с мръсни ръце, пипат си устата и маските... Поне на нещо можеше да ги научи тази пандемия за година и половина, но уви..
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Sept 5, 2021 22:07:36 GMT 2
Не си само ти, Йете, и ние така го виждаме Фифилетко 😜🤣 тая жена как се гаври с него в опитите си да го докара хюга вайб, не е истина 😬😃 Фифи-то така се нахендри с тоя фемили голс, че очаквам скоро време да го видим нашарен с Левски и Ботев и кичен с тенекиени ланци 😄 пАлинаекспрес да се самосезира да прати нещо от нейната ексклузивна селекция. 😆 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by dilyanad on Sept 5, 2021 22:33:18 GMT 2
На мен също ми хареса новото видео на Петканови, забавни са заедно с Кадиев. Натуралното им поведение не е дразнещо. Единствено се чудя дали от алкохола му е проблемът на Даниел или от това, че с мръсната си ръка натисна водната струя на чешмичката в предния епизод... Доста неприятно и за следващите й ползватели, но като гледам нито един влогър не спазва елементарна хигиена. Всички ядат с мръсни ръце, пипат си устата и маските... Поне на нещо можеше да ги научи тази пандемия за година и половина, но уви.. Хареса ми влога на Петканови. Приятелката на Кадиев не ми е симпатична. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by scalestone on Sept 5, 2021 23:07:18 GMT 2
Хахахахахах, аз като ви казвам от началото, че Фифитко ми е побелял, вие рус,та рус. Но каквото Пепе ти нареди, на друг не може и да му хрумне.
Май второ трипче с Кадиеви няма да има. Алекс пак се изнерви, че закъснели.
|
|
|
Post by dilyanad on Sept 5, 2021 23:29:37 GMT 2
Савина освен антипатична, надута и нахална е и неграмотна . Детето и изяло две “пъници” супа , без думи съм.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by klaudia on Sept 6, 2021 7:33:04 GMT 2
Савина всеки път пише крастЕвици, пъница и т.н. Не казвам, че а съм много грамотна и не правя грешки, но нейното много бие на очи.
|
|
|
Post by KittY on Sept 6, 2021 9:40:17 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Sept 6, 2021 9:54:26 GMT 2
Тази сладурана само в инста ли се подвизава? Позната ми е нещо, ама май не е от ютуб 🤔
|
|
|
Post by KittY on Sept 6, 2021 9:58:51 GMT 2
Тази сладурана само в инста ли се подвизава? Позната ми е нещо, ама май не е от ютуб 🤔 Само в Инста, но е много приятна и споделя личното си мнение, което уж всички правят, но при нея си личи, че наистина е така.
|
|
|
Post by diamond on Sept 6, 2021 10:13:42 GMT 2
Вани Онат е много готина. Не прави тъпи реклами, винаги изглежда прекрасно и от нея лъха хармония, спокойствие и радост. Да не говорим, че винаги ми отговаря на съобщенията и то любезно и сякаш говориш с приятелка. Последното важи и за Ида Магдаленова, която също много харесвам. Бонбончета са и двете.
|
|
|
Post by KittY on Sept 6, 2021 10:20:11 GMT 2
Вани Онат е много готина. Не прави тъпи реклами, винаги изглежда прекрасно и от нея лъха хармония, спокойствие и радост. Да не говорим, че винаги ми отговаря на съобщенията и то любезно и сякаш говориш с приятелка. Последното важи и за Ида Магдаленова, която също много харесвам. Бонбончета са и двете. Ида не я знам, но за Вани съм съгласна, писала съм си с нея и съм със същите впечатления.
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Sept 6, 2021 10:28:44 GMT 2
Не следя Петканови, но изгледах двата епизода сега от пътуването до Южна Италия. Почти нищо информативно, разбира се, но ми напълниха очите. То цветове, то красота. Ще чакам с интерес и третия епизод. От четиримата най-неприятна ми е тази Ива. Доста кухо парче изглежда. А пък за "тоалетите" на дамите... нямам думи.
|
|
|
Post by sweet96 on Sept 6, 2021 10:45:44 GMT 2
Само при мен ли на Гергана профила не излиза при сърч? Не съм блокирана, отваря се през кулинарния ѝ профил, но другия просто го няма като го напишеш.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 6, 2021 10:47:07 GMT 2
Наистина е много права и право в десетката е изказването.Аз съм на същото мнение.Всички инфлуцки са ходещи реклами,залъгващи хората да си закупят ( най-често някой ненужен боклук, който не върши никаква работа , ама нали им е платено да кажат" колко е прекрасен, върши страхотна работа").Иначе после "Нашето мнение си е наше и никога не бихме ви подвели".А дано, ама надали.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Sept 6, 2021 10:50:01 GMT 2
Само при мен ли на Гергана профила не излиза при сърч? Не съм блокирана, отваря се през кулинарния ѝ профил, но другия просто го няма като го напишеш. Някой напред коментираше, че това непоказване при търсене е рестрикция от ИГ поради много репортвания на профила.
|
|
|
Post by KittY on Sept 6, 2021 10:59:49 GMT 2
Само при мен ли на Гергана профила не излиза при сърч? Не съм блокирана, отваря се през кулинарния ѝ профил, но другия просто го няма като го напишеш. Някой напред коментираше, че това непоказване при търсене е рестрикция от ИГ поради много репортвания на профила. На мен ми излиза първа, още като въведа "g".
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Sept 6, 2021 11:03:01 GMT 2
Да споделя и аз като човек завършил гимназията преди няколко години, доста бегло се обясняваше по темата за венерически болести, за полов акт и тн. Помня, че в 8ми клас в Час на класа бяха поканили 2 доброволки от БЧК да ни покажат как се слага презерватив… После в 9 и 10 клас имахме бързи презентации кои са венерическите болести и как се предават. Отделно имаше отново сбити презентации за СПИН и това беше. Нали да не пропускам в 8ми клас уроците по биология за половата система на човек и някои болести. Всичко беше супер сбито и тези, които го представяха бяха засрамени едва ли не. Според мен трябва да се наблегне повече на мерки за предпазване от нежелана бременност, болести и всичко в тази сфера. Няма нищо срамно според мен да се образоват подрастващите… Спомням си как една от доброволките попита “Някое момиче да е посещавало гинеколог?” Абсолютно никой не вдигна ръка, някои се спогледаха засрамени. А да, раздадоха ни по 1 брошура за СПИН, и по 1 презерватив.
|
|