|
Post by The Judge on Sept 6, 2021 11:53:10 GMT 2
За мен това е работа на родителите и то много преди 8 клас. По принцип трябва, мисля, и в училище да има такива уроци, но по някаква причина се пропускат или са неудобни за всички, което в тъпо. В Америка също е пълен булшит, с доста приятели съм си говорила по тоя въпрос, което се засилва и от проблемът им, че раждат масово на по 15-16 и това е едва ли не нормално. За мен си е част от здравето на детето ти и би следвало ако имаш такова да му поговориш за тия неща или поне да му купиш книги, които да му говорят за това. Със сигурност простакеси като Попова нямат капацитета въобще да говорят за тия неща нито в ролята си на инфлуенсър, нито в никоя друга. И не, защото е Попова, а защото е немарлива и неграмотна по почти всички теми, за които някога е говорила. Напъните "вижте къв съм про, щото правя таблички на Canva" , не ме впечатляват по никакъв начин. За мен това я дескридитира и я прави пълна печалбарка. А цялата тая простотия да идва сега след ситуацията ѝ, ми говори само, че е искала/взела/би взела такъв медикамент заради нежелана бременност и става отвратно усещане. Превъртях клипа, честно казано усещам, че ѝ е неприятно за това, през което е минала само заради дискомфорта, а не защото е искала да има деца и не се е получило. Не я съдя, не казвам, че е така, но цялото това такова впечатление ми направи. Същото важи и за мнооого голяма част от колежките ѝ. Само Зорница от това, което съм виждала, се задълбочава. И отчасти Ивана.
|
|
123
Junior Member
|
Post by 123 on Sept 6, 2021 12:04:33 GMT 2
Савина всеки път пише крастЕвици, пъница и т.н. Не казвам, че а съм много грамотна и не правя грешки, но нейното много бие на очи. Да, ама нейните кроасани са по-добри от тези в топ пекарните в Париж, вие какво си мислите, че разбирате, злобни мусакаджийки такива. пс: сори, ама ми се струва мега нелеп коментара. наша Савини да прави най-добрите кроасани в света... prikachi.net/image/phw1B
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 6, 2021 12:14:44 GMT 2
Дами,познайте Сладкиша след всичко, което се изписа тук обяснява защо ходила така. Даде заявка, че вече няма да я виждаме с такава коса и в такъв вид, в дупка била и не й пукало. Чете тука, връщам си думите назад. Много са предвидими. Значи, преди да се повдигне темата тук не й пречеше. Броени дни след като се обсъди вече се обяснява. От една страна се радвам, че възприема градивната ни критика, а от друга ми е много смешно такова поведение. Защото звучи неискрено. Досега не й пукаше, сега вече й омръзнало да ходи неглиже. Да бе да, обясненията й са изсмукани от пръстите. Не й вярвам. Чете си тук и се води по това. Браво! Аз лично искам да гледам една по-нагласена Мими. И вчерашния влог ми хареса. Пак, казвам, има неща, които харесвам у нея, но това отговаряне на теми от форума при всички ми е малко жалко и смешно. Както и да е, тя е сред малкото, чиито видеа гледам.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 6, 2021 12:16:41 GMT 2
На почивка съм и не гледам какво пускат в инстаграм особенно, но видях Виктория с тоалетите от АбоутЧу и прилича точно на момиче ескорт, всичките мега къси, очертаващи, не знам как мУж одобрява да ходи така. 🤷🏻♀️
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by The Judge on Sept 6, 2021 12:17:36 GMT 2
Савина всеки път пише крастЕвици, пъница и т.н. Не казвам, че а съм много грамотна и не правя грешки, но нейното много бие на очи. Да, ама нейните кроасани са по-добри от тези в топ пекарните в Париж, вие какво си мислите, че разбирате, злобни мусакаджийки такива. пс: сори, ама ми се струва мега нелеп коментара. наша Савини да прави най-добрите кроасани в света... prikachi.net/image/phw1BАпффф, ок. Тя що говори за себе си в мъжки род?
|
|
|
Post by KittY on Sept 6, 2021 12:21:37 GMT 2
Савина всеки път пише крастЕвици, пъница и т.н. Не казвам, че а съм много грамотна и не правя грешки, но нейното много бие на очи. Да, ама нейните кроасани са по-добри от тези в топ пекарните в Париж, вие какво си мислите, че разбирате, злобни мусакаджийки такива. пс: сори, ама ми се струва мега нелеп коментара. наша Савини да прави най-добрите кроасани в света... prikachi.net/image/phw1BAз се чудя като са й толкова топ тестените неща, защо в Пловдив предлага само сладолед? Може би ги няма "златните й ръце" да произведат такова съвършенство или просто няма инфлуенсъри в града, които да се прехласват и да качват сторита, освен Гергана, която й е клиент. И аз съм си взимала няколко пъти сладолед - кето и обикновен и първо, еднакви са ми на вкус, доколкото си спомням, което е малко странно, защото винаги се усеща разликата в кето десертите, домашен кето сладолед не съм си правила, но така мисля. Второ, нищо особено не е сладоледа, ще ме извинява, ама на Рафи и Афредо е по-хубав. Трето, цените са вдигнати и е малко ту мъч вече, да не сме в Италия? И накрая не вярвам, че съставките са такива, каквито твърди. Лелеее, че и сторито спонсорирано...
|
|
|
Post by Deleted on Sept 6, 2021 12:22:14 GMT 2
На почивка съм и не гледам какво пускат в инстаграм особенно, но видях Виктория с тоалетите от АбоутЧу и прилича точно на момиче ескорт, всичките мега къси, очертаващи, не знам как мУж одобрява да ходи така. 🤷🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk Хахах, Криси, и гола да се пусне, на него сиг няма да му пука особено 😂 Ежедневка отвсякъде ми е тя..
|
|
|
Post by The Judge on Sept 6, 2021 12:29:49 GMT 2
Вярно са мн къси. Но ѝ седят супер. Реално дължината си е константа, но дори с нея ѝ седят като изляти. Някои хора могат да се научат как се подбират дрехи по размер, че да подчертават... дадености.
|
|
|
Post by dzyn on Sept 6, 2021 12:31:54 GMT 2
Да, ама нейните кроасани са по-добри от тези в топ пекарните в Париж, вие какво си мислите, че разбирате, злобни мусакаджийки такива. пс: сори, ама ми се струва мега нелеп коментара. наша Савини да прави най-добрите кроасани в света... prikachi.net/image/phw1BАпффф, ок. Тя що говори за себе си в мъжки род? За да изглежда поне еееедна идея по-реалистичен.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 6, 2021 12:33:50 GMT 2
Дами,познайте Сладкиша след всичко, което се изписа тук обяснява защо ходила така. Даде заявка, че вече няма да я виждаме с такава коса и в такъв вид, в дупка била и не й пукало. Чете тука, връщам си думите назад. Много са предвидими. Значи, преди да се повдигне темата тук не й пречеше. Броени дни след като се обсъди вече се обяснява. От една страна се радвам, че възприема градивната ни критика, а от друга ми е много смешно такова поведение. Защото звучи неискрено. Досега не й пукаше, сега вече й омръзнало да ходи неглиже. Да бе да, обясненията й са изсмукани от пръстите. Не й вярвам. Чете си тук и се води по това. Браво! Аз лично искам да гледам една по-нагласена Мими. И вчерашния влог ми хареса. Пак, казвам, има неща, които харесвам у нея, но това отговаряне на теми от форума при всички ми е малко жалко и смешно. Както и да е, тя е сред малкото, чиито видеа гледам. Тъкмо идвам от нейното видео и щях точно същото да напиша, но ти ме изпревари.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Sept 6, 2021 12:39:54 GMT 2
Някой напред коментираше, че това непоказване при търсене е рестрикция от ИГ поради много репортвания на профила. На мен ми излиза първа, още като въведа "g". Мисля, че има значение дали я следваш и колко често отваряш профила ѝ.
|
|
|
Post by welt on Sept 6, 2021 12:40:36 GMT 2
На Виктория повечето рокли и седят страшно вулгарно с тази дължина предвид колко са прилепнали. Определено за мен това не са правилно подбрани размери. По-добре онова хубаво палто да стои като на закачалка както при Гергана, отколко да изглеждаш долнопробно като Виктория с подобна дължина все едно са в кукленски размер. Тя пък от какви комплекси страда не я знам, иска ми се да кажа, че е хубава жена, ама последния месец, когато и да и отворя профила, все е с някакви нелепи блестящи филтри.
|
|
|
Post by KittY on Sept 6, 2021 12:49:51 GMT 2
На Виктория повечето рокли и седят страшно вулгарно с тази дължина предвид колко са прилепнали. Определено за мен това не са правилно подбрани размери. По-добре онова хубаво палто да стои като на закачалка както при Гергана, отколко да изглеждаш долнопробно като Виктория с подобна дължина все едно са в кукленски размер. Тя пък от какви комплекси страда не я знам, иска ми се да кажа, че е хубава жена, ама последния месец, когато и да и отворя профила, все е с някакви нелепи блестящи филтри. Аз не мисля, че й стоят вулгарно, напротив тя има много хубаво тяло, всички рокли й стояха чудесно, а и тя казва, че са й къси и ще ги върне. Не виждам защо младо момиче с такова тяло да не се облича секси, все пак не е тръгнала с деколте до пъпа или без сутиен, щото е много “женствено” да ти се виждат зърната.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 6, 2021 12:51:18 GMT 2
Яла съм кроасани в Париж, в Италия, в Брюксел и дори в България и всичките са били в пъти по-вкусни от на Савинито. Френският тост и еклерите също не стават ✌️
|
|
|
Post by welt on Sept 6, 2021 12:55:02 GMT 2
На мен лично не ми е красиво роклята едва да скрива дупето, независимо от възрастта. Не виждам с какво тази дължина е по-малко вулгарна от едно деколте до пъпа. С Виктория сме на близка възраст, не съм някоя лелка, мразеща младите и красивите.
|
|
|
Post by KittY on Sept 6, 2021 13:12:10 GMT 2
На мен лично не ми е красиво роклята едва да скрива дупето, независимо от възрастта. Не виждам с какво тази дължина е по-малко вулгарна от едно деколте до пъпа. С Виктория сме на близка възраст, не съм някоя лелка, мразеща младите и красивите. Не съм си и помислила кой какъв е, но има и лелки, които могат да сложат много млади момичета в малкия си джоб, пък и всички натам вървим, така че. Освен това на Валери роклите също са толкова къси, дори Ивана сме виждали с подобна дължина. Виктория може да е всякаква, но за мен се облича добре. Много по-добре от широките дрехи на Гергана, ако ще и маркови да са. Вижда се, че едната има стил, а за другата е важно да е марково пък все тая как й стои.
|
|
|
Post by KittY on Sept 6, 2021 13:14:43 GMT 2
На мен ми излиза първа, още като въведа "g". Мисля, че има значение дали я следваш и колко често отваряш профила ѝ. В приложението на телефона ми излиза доста по-надолу, по-напред е кулинарния й профил, а в браузъра от лаптопа на първо място, а от там влизам много, много рядко.
|
|
|
Post by Nicole on Sept 6, 2021 13:38:57 GMT 2
Не мога да харесам Садкиша и това си е ,много са ми неприятни имитиращите хора. Тя ми е толкова изкуствена в стремежа си да подражава на Милена,че не се търпи. Като се започне от прокети на къщи,обзавеждане,зала в мазето минаваме през начин на говорена та чак до цвят на косата,драстични подстригания,мигли и разни други глупости …
|
|
|
Post by sweetpotato on Sept 6, 2021 13:53:17 GMT 2
Следя една американка, която обяснява, че ще ходи на екскурзия в Париж и ще се пробва да си купи от там Кели Хермес чанта, но го е записала като ¨mission impossible¨, но само в Европа можело без да си регистриран клиент с предишни покупки и т.н.. Въпросната е с големи възможности(апартамент в Трибека, търси да купува къща в Хамптънс и т.н.) та ми стана смешно с контраста на Гергана, която не следя, но научих от вас, че ще си купува тази чанта. Мисълта ми беше, че тази инфлуенсърка каза, че е изгледала часове видеа в тубата как евентуално може да купи чантата и питаше дали е интересно да се сподели, малко ме съмнява, че Гергана просто така ще може да си я купи, дори и да събере парите.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 6, 2021 14:14:23 GMT 2
Дано не ви погнуся много. Обаче съм потресена какво гледах и още по-потресена, че зърнах Любо в началото. Тя тази #нямаподходящепитет беше в канала на Войс, знаят си се. Ама чак път толкова вече 🤢
|
|
|
Post by KittY on Sept 6, 2021 14:22:59 GMT 2
Дано не ви погнуся много. Обаче съм потресена какво гледах и още по-потресена, че зърнах Любо в началото. Тя тази #нямаподходящепитет беше в канала на Войс, знаят си се. Ама чак път толкова вече 🤢 ТаЗ е истинска гнус вече
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 6, 2021 14:28:25 GMT 2
Не мога да харесам Садкиша и това си е ,много са ми неприятни имитиращите хора. Тя ми е толкова изкуствена в стремежа си да подражава на Милена,че не се търпи. Като се започне от прокети на къщи,обзавеждане,зала в мазето минаваме през начин на говорена та чак до цвят на косата,драстични подстригания,мигли и разни други глупости … И аз си го мисля това от изсвестно време, че й подражава. Особено като каза за миглите пак за това се сетих. Обръщението "Здравейте приятели" казано с ентусиазъм също като при Милена, начина на снимане,"фитнес залата", цвета на косата, прическите, тоя зор за тренировки също датира горе-долу от времето, в което Милена започна да показва, че тренира. Поне аз това си спомням. Минали сме годините на тия имитации и копирания, и аз понякога се вдъхновявам от някои видеа, за подреждане, за визия, за коледна украса примерно. Но при нея го има това напъване да е като големите инфлуенсъри, от всичко се увлича, което е модно, всичко взаимства. А не е нужно. И имам чувството, че при нея тренирането е от дъжд на вятър и пак е заради модата. Докато на Милена й е ежедневие, тя ходи и във фитнеса. И сега ще видим като почнат есенните декорации. 😊😊😊
|
|
|
Post by diamond on Sept 6, 2021 14:30:03 GMT 2
Дано не ви погнуся много. Обаче съм потресена какво гледах и още по-потресена, че зърнах Любо в началото. Тя тази #нямаподходящепитет беше в канала на Войс, знаят си се. Ама чак път толкова вече 🤢 Тази е тооооолкова нелепа и ужасна. Нито визията ѝ е хубава, нито гласът и излъчването са секси, нищо. Пошлост, та чак гнус да те хване.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 6, 2021 14:37:42 GMT 2
Не мога да харесам Садкиша и това си е ,много са ми неприятни имитиращите хора. Тя ми е толкова изкуствена в стремежа си да подражава на Милена,че не се търпи. Като се започне от прокети на къщи,обзавеждане,зала в мазето минаваме през начин на говорена та чак до цвят на косата,драстични подстригания,мигли и разни други глупости … И аз си го мисля това от изсвестно време, че й подражава. Особено като каза за миглите пак за това се сетих. Обръщението "Здавейте приятели" казано с ентусиазъм също като при Милена, начина ма снимане,"фитнес залата", цвета на косата, прическите, тоя зор за тренировки също датира горе-долу от времето, в което Милена започна да показва, че тренира. Поне аз това си спомням. Минали сме годините на тия имитации и копирания, и аз понякога се вдъхновявам от някои видеа, за подреждане, за визия, за коледна украса примерно. Но при нея го има това напъване да е като големите имфлуенсъри, от всичко се увлича, което е модно, всичко взаимства. А не е нужно. И имам чувството, че при нея тренирането е от дъжд на вятър и пак е заради модата. Докато на Милена й е ежедневие, тя ходи и във фитнеса. И сега ще видим като почнат есенните декорации. 😊😊😊 Аз не съм забелязала досега да е имитация,но след като казахте няколко човека и дадохте примери, се замислих и наистина сте прави.Личи си от километри как иска да бъде като Милена и да прави видеата едно към едно като нейните.Просто е смешно това и трагично,а Сладкиша има какво да покаже според мен и може да се получи , ако наистина не се напъва и го направи по свой стил, а не да краде идеи и стил на видеа от друг.Аз на Милена и правя чест, че успява почти всеки ден да тренира.Евала на жената, особено сега с три деца като е сигурна съм, че щом има желание и воля пак ще успява, а те са страхотни семейство.Единствените, които никога не са ме натоварвали така, както повечето.Нито веднъж не ме е подразнила с нещо.От тях блика искреност и наистина показват това, което са, а не да се правят на такива, каквито не са, само и само да завалят парички от ютюб каналът им - като Попова, Гергушка, Сладкиша, Пепе и нейният Фифчо3 и т.н,( спирам да изброявам, че списъка е много дълъг)
|
|
|
Post by vilhelmina on Sept 6, 2021 14:46:48 GMT 2
Дано не ви погнуся много. Обаче съм потресена какво гледах и още по-потресена, че зърнах Любо в началото. Тя тази #нямаподходящепитет беше в канала на Войс, знаят си се. Ама чак път толкова вече 🤢 ТаЗ е истинска гнус вече Уффф, съвсем случайно в една тъпа фб група попаднах на колекция с поне 20 п0рно клипа на тази Вели. Е, просто не знам какво да кажа. Толкова кухо момиче едва ли има някъде. Даже има прякор Вели Отвертката, ако се досещате защо 😫😂
|
|
|
Post by Deleted on Sept 6, 2021 15:01:53 GMT 2
Ооо,не мога. Как може да сравняват някакви кроасани на оная със световно известни и доказани пекарни, които не съществуват от година или дори 20..... В България от теста, включително на савини,имам киселини,във Франция, Англия, Белгия,Италия в такъв тип пекарни не съм имала този проблем,което за мен говори за качеството на продуктите и най-вече мазнината,която използват. Да не коментирам,че и цените не са толкова завишени спрямо останалите.
Тази от клипа с автосервиза е пълен потрес
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 6, 2021 15:34:50 GMT 2
И аз много пъти съм се замисляла има ли нещо, което да ме дразни у Милена, ами не, няма. Просто са приятни и са мило семейство, готини, със симпатични деца от тях си блика хармония и излъчват щастие. Къщата им е страхотна, личи си, че се обичат, грижат се добре за децата, занумават ги. Не са интелекруалци, книги не четат интересни хобита нямат, но... създават добро впечатление. Докато у другите все има по нещо. Те са спонтанни Мики и Милена, колкото и да не са съвсем интересни, обикнивено ежедневие с деца, но са приятни. Ами не знам как се получаеа това, но ето за Милена има най-вече позитивни мнения, а другите отнасят хейт. Много пъти съм се замисляла защо е така.
|
|
|
Post by KittY on Sept 6, 2021 15:59:53 GMT 2
И аз много пъти съм се замисляла има ли нещо, което да ме дразни у Милена, ами не, няма. Просто са приятни и са мило семейство, готини, със симпатични деца от тях си блика хармония и излъчват щастие. Къщата им е страхотна, личи си, че се обичат, грижат се добре за децата, занумават ги. Не са интелекруалци, книги не четат интересни хобита нямат, но... създават добро впечатление. Докато у другите все има по нещо. Те са спонтанни Мики и Милена, колкото и да не са съвсем интересни, обикнивено ежедневие с деца, но са приятни. Ами не знам как се получаеа това, но ето за Милена има най-вече позитивни мнения, а другите отнасят хейт. Много пъти съм се замисляла защо е така. Може би защото са обикновени хора, нормално семейство, без претенции да са най-добрите родители, всичко да им е перфектно, не рекламират каквото им падне. Истински и неподправени са ми. Миленка не е със заявка "аз съм хем майка на годината, хем стилна, хем отделям време за външния си вид и т.н, а вие от простолюдието можете ли да си го позволите". Сещам се за пАлина колко ми е противна, как някой й каже нещо накриво и се почва веднага с обяснения, със скрийншотс от чатове с клана-защитнички и НАЙ-ВЕЧЕ никога не е пораждала в мен мисълта, че ето такава майка искам да бъда - фалшива е тази жена. При Миленка ги няма тези неща. Следя я още от времето, когато имаше канал само във вбокс7, което си е преди доста време и никога не съм си и помисляла да я отследвам от Ютюб или Инста, въпреки че нямам деца и ми е далечна тази тема.
|
|
|
Post by theaxe on Sept 6, 2021 17:23:33 GMT 2
Мария Жекова се жалва колко зле ѝ е понесло яденето на ресторант и е качила снимки на себе си на стори когато яде храна от ресторант и лично приготвена храна. Някой да ме светне какво е имал предвид авторът Че е подута ли… Съгласна съм, че не на всеки ресторант е чудна храната, аз също съм ЗА домашното, ама чак пък тялото ти да не може да понесе едно излизане и да трябва да готвиш на газов котлон…? Малко ми е прекалено 🤔
|
|
|
Post by okay on Sept 6, 2021 17:52:01 GMT 2
Тази Мария Жекова я научих от вас. Постът е спонсориран, това е важен детайл. Никой няма да умре без нейните 50 лева за вечеря, но допускам, че качеството на храната в ресторантите по морето наистина е ниско. Та за въпросната: ъъъ, защо е решила да е инфлуцка? Какво интересно предлага като съдържание? Всеки пост е мрънкане, оплакване на клетата ѝ съдба. Да, възможно е животът ѝ да не е бил лек, но защо го споделя?
|
|