|
Post by sweet96 on Sept 6, 2021 18:17:50 GMT 2
Виктория дали не е останала без мУж? Нещо напоследък имам такива впечатления. Онзи ден гледах едно видео как пазарува за себе си, освен за горски плодове, тя май друго вкъщи не яде. Винаги като видя някой с претенции за висок статут си купува медикс за съдомиялна си правя сметка, че ако не е под арената кола, купения от родителите апартамент, тя май е доста стисната със собствените си пари и разходи. Та да не е затегнала кранчето, защото няма спонсор?
|
|
|
Post by theaxe on Sept 6, 2021 18:19:34 GMT 2
Тази Мария Жекова я научих от вас. Постът е спонсориран, това е важен детайл. Никой няма да умре без нейните 50 лева за вечеря, но допускам, че качеството на храната в ресторантите по морето наистина е ниско. Та за въпросната: ъъъ, защо е решила да е инфлуцка? Какво интересно предлага като съдържание? Всеки пост е мрънкане, оплакване на клетата ѝ съдба. Да, възможно е животът ѝ да не е бил лек, но защо го споделя? Тя спечели последния сезон на МастърШеф. За мен тя беше най-можещата и от най-интелигентните участници в сезона. Предполагам многото последователи са дошли от това, а с тях и спонсорираните постове. В интерес на истината, нямам проблем с това, което рекламира, защото е доста подбрано и не е рекламен каталог като другите, нито с разсъжденията ѝ, но това с ресторантите ми дойде леко в повече. Филяка ЗАЩО е с тясно клинче…. 😂😂😂 как го очертава…
|
|
|
Post by 3apa on Sept 6, 2021 18:19:54 GMT 2
И аз идвам от видеото на Сладкиша. От както не ползва прословутата си фраза ме дразни. Не за друго ама това си беше 'нейното индивидуално нещо' и тя го заряза заради мненията тук. Не ме дразни, че чете тук, даже се радвам, че си взема бележка, а не мрънка колко сме злобни с изказванията си. За сметка на това пък и мен ме дразни как се мъчат, и двамата, да имитират Милена и Мики, а са достатъчно нормални за да нямат нужда от това. Дразни ме и това повтаряне колко тренират. Като за капак видях и пътя до 'фитнеса' и щях да падна ... На стълбите имаше някакви чехли/пантофи придобили цвета на стълбите, всичко беше прашно и мизерно и от там минават с детето, а после влизат на чистичко. Е, добре де. Поизчистете малко, сложете някакъв под, ако ще само един цимент да излее Савата пак ще е много по-чисто ... Милица е приспала кученцето си. Колкото и да ме дразни тя последно време й се възхищавам, че не е била егоист и му е спестила мъките. Стана ми мъчно и се надявам бързо да преодолеят загубата, защото може да е всякаква, но виждах каква обич изпитва към кученцето!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 6, 2021 18:27:41 GMT 2
Пуснах си Сиса 🤦🏻♀️ трагедия! Отивали с Ния на рожден ден в друг град правила си ПСР тест, защото щели да бъдат на затворено място с трамплини, надуваеми замъци, едно такова (детски кът 🤦🏻♀️). Ния нагъва мекица със сок от кутия в количката, защото Гошко бил пържил за закуска. Вече даже да готви я мързи и кара мъжа си, ясно е, че е в 9 месец ама все да чакаш на мъжа си за Упражи нещо, че той това му е готвенето .. нито е здравословно за нея, нито за детето. Ния на този рожден ден пак е мега изплашена, покър фейс постоянно, на детето рожденник му говорят и пеят на немски и Ния не знае какво се случва, Сиса се е опитала да снима като бяга напред назад, но Ния е сама и страни от децата на рожденният ден. ГошУ отишъл да вземе кош за кола втора употреба от някаква жена, защото Ния като тръгнела на градина Сиса да влизала с коша с бебето отколкото с цялата количка. 🤦🏻♀️ Аз не знам как ще стане тоя кош, той не върви ли с количката попринцип? 🤔 Минал и през БГ баничарница и купил тутманик и баница, че Сиса да не заслабне случайно, а тя мрънка, че и по-хубави била яла. 🤦🏻♀️ За вечеря пица и карофи ОТНОВООО. 🥴 Наистина с това хранене не знам как не е станала 200 кила, аз нещо по-вредно да хапна няколко дни и веднага ми проличава, подувам се, става ми тежко и се чувствам като прасе. 🤷🏻♀️😄
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 6, 2021 18:58:22 GMT 2
Тази Мария Жекова я научих от вас. Постът е спонсориран, това е важен детайл. Никой няма да умре без нейните 50 лева за вечеря, но допускам, че качеството на храната в ресторантите по морето наистина е ниско. Та за въпросната: ъъъ, защо е решила да е инфлуцка? Какво интересно предлага като съдържание? Всеки пост е мрънкане, оплакване на клетата ѝ съдба. Да, възможно е животът ѝ да не е бил лек, но защо го споделя? Не знам къде е била на ресторант, но по морето всъщност има чудесни места за хапване. След като аз като абсолютен любител ги намирам, очаквам това да е напълно в способностите на един МастърШеф (макар критериите вече да са занижени). Дори на прехвалената Градина има супер ресторант на брега на морето с пресни морски дарове, пещ за пица и хрупкави от свежест зеленчуци. И легла на плажа, така че човек може направо цял ден да си изкара там. Казва се Waterland. #notsponsored Друго прекрасно място е Doctor's House в Стария град в Созопол. В западната част, гледаш залеза над морето, пиеш вино и ядеш вкусотии. Освен чудесното меню, всеки ден има пресен улов от морето и то приготвен по няколко различни начина. Сервитьорите са страхотни, посъветваха ме да си поръчам минокоп, който беше хванат сутринта. Та...наистина малко множко идва мрънкането на Мария. Права е да споделя каквото си иска, явно това ѝ носи някакво удоволствие, но някой път прекалява. Беше се прехласвала кооолко по-хубави били дивите миди и малко се подразних, щото...да, окей, сигурно като е диво, е по-вкусно, ама айде стига глупости, за хората по морето отглеждането на миди е прехрана и фермите за миди всъщност са полезни за околната среда, особено в нашето така замърсено море. Въобще не трябва да се сравняват с промишлените свинеферми например.
|
|
|
Post by dilyanad on Sept 6, 2021 19:41:03 GMT 2
Относно Сладкиша. Дразни ме, че имитира Милена, но не и се получава, обаче. То е кето режим, тренировки, но личи, че напъните са спорадични. Останах потресена от пътя до домашния фитнес, пълна мизерия . От друга страна имат потенциал със Савата да се развиват като влогъри, симпатична ми също, защото отговаря на всички въпроси към нея.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Coconut1 on Sept 6, 2021 19:44:35 GMT 2
Пуснах си Сиса 🤦🏻♀️ трагедия! Отивали с Ния на рожден ден в друг град правила си ПСР тест, защото щели да бъдат на затворено място с трамплини, надуваеми замъци, едно такова (детски кът 🤦🏻♀️). Ния нагъва мекица със сок от кутия в количката, защото Гошко бил пържил за закуска. Вече даже да готви я мързи и кара мъжа си, ясно е, че е в 9 месец ама все да чакаш на мъжа си за Упражи нещо, че той това му е готвенето .. нито е здравословно за нея, нито за детето. Ния на този рожден ден пак е мега изплашена, покър фейс постоянно, на детето рожденник му говорят и пеят на немски и Ния не знае какво се случва, Сиса се е опитала да снима като бяга напред назад, но Ния е сама и страни от децата на рожденният ден. ГошУ отишъл да вземе кош за кола втора употреба от някаква жена, защото Ния като тръгнела на градина Сиса да влизала с коша с бебето отколкото с цялата количка. 🤦🏻♀️ Аз не знам как ще стане тоя кош, той не върви ли с количката попринцип? 🤔 Минал и през БГ баничарница и купил тутманик и баница, че Сиса да не заслабне случайно, а тя мрънка, че и по-хубави била яла. 🤦🏻♀️ За вечеря пица и карофи ОТНОВООО. 🥴 Наистина с това хранене не знам как не е станала 200 кила, аз нещо по-вредно да хапна няколко дни и веднага ми проличава, подувам се, става ми тежко и се чувствам като прасе. 🤷🏻♀️😄 Sent from my iPhone using Tapatalk Само тесто ядат тези, ужас. Много вредно се хранят.😑🥲 Иначе в Германия е ужас с мерките(прекалени са според мен) Наистина за парти и събирания в закрити помещения се изисква ПСР тест. ☹
|
|
|
Post by 3apa on Sept 6, 2021 19:46:35 GMT 2
Кой дявол ме накара да погледна сторитата на Пепе? М'чи Фифи с по-женствен задник от нея бе ...
|
|
|
Post by Deleted on Sept 6, 2021 19:56:24 GMT 2
Пуснах си Сиса 🤦🏻♀️ трагедия! Отивали с Ния на рожден ден в друг град правила си ПСР тест, защото щели да бъдат на затворено място с трамплини, надуваеми замъци, едно такова (детски кът 🤦🏻♀️). Ния нагъва мекица със сок от кутия в количката, защото Гошко бил пържил за закуска. Вече даже да готви я мързи и кара мъжа си, ясно е, че е в 9 месец ама все да чакаш на мъжа си за Упражи нещо, че той това му е готвенето .. нито е здравословно за нея, нито за детето. Ния на този рожден ден пак е мега изплашена, покър фейс постоянно, на детето рожденник му говорят и пеят на немски и Ния не знае какво се случва, Сиса се е опитала да снима като бяга напред назад, но Ния е сама и страни от децата на рожденният ден. ГошУ отишъл да вземе кош за кола втора употреба от някаква жена, защото Ния като тръгнела на градина Сиса да влизала с коша с бебето отколкото с цялата количка. 🤦🏻♀️ Аз не знам как ще стане тоя кош, той не върви ли с количката попринцип? 🤔 Минал и през БГ баничарница и купил тутманик и баница, че Сиса да не заслабне случайно, а тя мрънка, че и по-хубави била яла. 🤦🏻♀️ За вечеря пица и карофи ОТНОВООО. 🥴 Наистина с това хранене не знам как не е станала 200 кила, аз нещо по-вредно да хапна няколко дни и веднага ми проличава, подувам се, става ми тежко и се чувствам като прасе. 🤷🏻♀️😄 Sent from my iPhone using Tapatalk Само тесто ядат тези, ужас. Много вредно се хранят.😑🥲 Иначе в Германия е ужас с мерките(прекалени са според мен) Наистина за парти и събирания в закрити помещения се изисква ПСР тест. ☹ Да, мерките не се и съмнявам, че са строги, аз просто се изумявам колко беден речник има и елементарни думи не знае и все казва онова там, офф какво беше то, как се казваше и почва да се обеснява какво е. 🤦🏻♀️ Да не правя втори пост само да кажа, че ми писна Галя да се превъзнася по шийт маски като тя даже не използва такива особенно и беше показа цяла кутия, в която само трупа не знайно защо. Някой да спре Пепе да прави нелепи рийз, Господииии! 🥴 В новият най-смешно беше как си слага уж коса зад ухото, а тя косата ѝ на опашка. 🤦🏻♀️🤷🏻♀️😂 И тая бабешката чанта навсякъде ли я носи и чехлички за рийлс си е помъкнала по забележителности явно, съмнявам се да обикаля с тях. 🤦🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Sept 6, 2021 20:05:22 GMT 2
Антоанетка да си го пази Фифитко, че току виж го аресали за булка някъде 😂😂😂
|
|
|
Post by okay on Sept 6, 2021 20:06:23 GMT 2
На Пепа рийлсовете са пословични с липсата си на смисъл. Не знам защо се пъне. И на мен са ми интересни на Кристина преразказите на влоговете на Сиса,че даже преди малко изгледах днешното видео. Не ми направи впечатление Ния да е страняла от децата или да е била уплашена, но напълно възможно да е така. Тя май не се среща често с други деца. За мен тя е едно от най-сладките деца, които съм виждала, честно. Толкова е красива, като кукла е изписана. Сиса много е напълняла. Разбирам, че е бременна, жива и здрава да е, но с тези ужасии, които ядат, няма и как да е иначе.
|
|
|
Post by amourrr on Sept 6, 2021 20:37:19 GMT 2
Каква грешка е имало при песента на Балан? Бил я изтрил, заради грешките на някои хора. Едва ли ще изслушам песента, но ме гризе любопитството. Някой ако видя грешките, да сподели моля 😃
|
|
|
Post by Deleted on Sept 6, 2021 20:49:47 GMT 2
Божееее… 😵💫 Гегуцооо, вземи се научи първо да пишеш правилно, че голямото ти хвалене за кариера и колко много работиш и се стараеш са за смях с такъв правопис. И второ се научи да лъжеш поне като хората, преди месец каза, че баща ѝ купил камерата, сега тя си я била купила. 🤭 🤥 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Sept 6, 2021 20:51:41 GMT 2
Кой дявол ме накара да погледна сторитата на Пепе? М'чи Фифи с по-женствен задник от нея бе ... Ох, кликнах линка преди да прочета за кого стана въпрос и помислих, че е Ади. Крииинджжжжж (по Мъци).
|
|
|
Post by notacliche on Sept 6, 2021 21:12:30 GMT 2
Чехляка лека-полека се превръща в жена😂😂😂😂😂😂😂А всички сторита и напъни на Пепа да се изкара много духовна и заинтересована от забележителности и история са меко казано нелепи - всички я знаем какво представлява всъщност.
|
|
|
Post by KittY on Sept 6, 2021 21:23:51 GMT 2
Мария Жекова се жалва колко зле ѝ е понесло яденето на ресторант и е качила снимки на себе си на стори когато яде храна от ресторант и лично приготвена храна. Някой да ме светне какво е имал предвид авторът Че е подута ли… Съгласна съм, че не на всеки ресторант е чудна храната, аз също съм ЗА домашното, ама чак пък тялото ти да не може да понесе едно излизане и да трябва да готвиш на газов котлон…? Малко ми е прекалено 🤔 Стигнах дотук в четенето и айде, да отговоря. Отворих въпросните сторита - какъв е този булшит? На първата снимка нарочно са намалени контраста и saturation-a, за да се подсилят сивите тонове. Дори сивият суитчъра е закопчан догоре, а на втората се вижда цветна блузка.Може да не сме мастър фотографи като Марийчето, но не живеем в Пещера.Поредната с някакви проблеми и депресивни включвания, аман. Unfollow с 200. И на мен ми е прекалена цялата история, обаче на първата снимка наистина изглежда подпухнала, а и съм забелязала, че доста често всеки ден е с едни и същи дрехи, така че не виждам защо непременно трябва да лъже. Иначе някой по-нагоре беше написал, че няма 30, а изглежда съсухрена. Когато открих профила й мислех, че е поне на 30 и няколко. Ако следвате Анна веганката а и тя е healthy lifestyle, растителната храна е здраве и т.н., но и тя по същия начин изглежда доста зле в лицето - състарена, съсухрена, няма живец в нея и отново все едно е 30+ prikachi.net/image/p5dt7Добре са й го казали 😃😃😃
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 6, 2021 21:30:03 GMT 2
Ауууу, някой няма ли старата снимка на Гана, където казва, че баща и' е купил камерата... Да направим един колаж с лъжите за инстаграм страничката Впрочем, някъде бяхте коментирали за храната на морето, тази година посетих доста елитно заведение на морето, доста известно, уж луксозно, цените бяха доста високи... Хапнахме, след което цяла нощ не можахме да спрем да повръщаме, аз и приятелят ми. Оказа се, че наши познати, с които се засякохме на същото заведение, са били със същите проблеми вечерта. Случва ми се за пръв път, но честно казано изпитвам някакъв страх вече да ям в заведенията там..
|
|
|
Post by The Judge on Sept 6, 2021 21:53:32 GMT 2
Тая Гергана се на... всеки фен да обяснява колко работела. Само като видиш 1 рийлс, който е бтв като всички други 4567,ти е ясно каква тъпа малоумница е.
Фифито с тая руса коса и това впито клинче... Не, че някога е имал мъжкарско излъчване, ама това си е криза отвсякъде.
Не съм яла кроасани нито в Париж, нито в Милано, нито в на тая Савина или каквато е там в пекарната, но няма земна сила да ме убеди да дам и 2 лева на жена, която съм виждала на снимка как мъжът ѝ ѝ мачка циците и чието дете и диван са вечно ликьосани, омазани и от носа навсякъде... Само позиви за... Ми причинява. А като гледам колко е неграмотна, ми е поредната хванала вълната кухавела.
Принципно за Виктория аз не коментирам дали е пошло или не. Казвам само, че ако някой би носил рокля тип коланче и покана, по - добре да е с такова тяло. Седи ѝ като излято. Дали е естетическо и вулгарно, не захващам. Гергана не може да бъде сравнявана с никого. Хем няма капка вкус и представа кое с кое с е комбинира, хем един размер не може да хване вярно. Все чатала ѝ е 5 см надолу, а за снимки без сутиен да не говорим.
|
|
|
Post by Vanillia on Sept 6, 2021 22:16:10 GMT 2
Следя една американка, която обяснява, че ще ходи на екскурзия в Париж и ще се пробва да си купи от там Кели Хермес чанта, но го е записала като ¨mission impossible¨, но само в Европа можело без да си регистриран клиент с предишни покупки и т.н.. Въпросната е с големи възможности(апартамент в Трибека, търси да купува къща в Хамптънс и т.н.) та ми стана смешно с контраста на Гергана, която не следя, но научих от вас, че ще си купува тази чанта. Мисълта ми беше, че тази инфлуенсърка каза, че е изгледала часове видеа в тубата как евентуално може да купи чантата и питаше дали е интересно да се сподели, малко ме съмнява, че Гергана просто така ще може да си я купи, дори и да събере парите. Коя е американката? Интересни ли е да в следя.
|
|
|
Post by Ахинора on Sept 6, 2021 22:32:19 GMT 2
Ако на Савина изделията са толкова добри, защо постоянно спонсорира постове и реклами? В Instagram и Facebook съм я блокирала, защото ми омръзна нон-стоп да ми излиза нейното спонсорирано съдържание като предложение, няма по-голяма досадница от нея. Яла съм нейн сладолед с вкус на шам фъстък веднъж, вкусът беше вълшебен, но като прочетох тук каква мърлячка е и колко гнусотии показва, направо ми приседна със закъснение и не бих повторила, много съм гнуслива.
|
|
|
Post by lily on Sept 6, 2021 22:56:10 GMT 2
Знам че на много хора им писнаха мерките, но Теа отново е болна и пак се натриса на цялото си семейство, че и ходи на маникюр без маска. Добре, излез, ама стои с маска, мамка му. Знаеш че си болен и отиваш с цялата си "съвест" на маникюр.
|
|
|
Post by plam on Sept 6, 2021 23:16:25 GMT 2
Кой дявол ме накара да погледна сторитата на Пепе? М'чи Фифи с по-женствен задник от нея бе ... Тъкмо това щях да питам Фифитко с клин ли е? 😂😂 прилича на жена в гръб
|
|
|
Post by yanniehh on Sept 7, 2021 0:40:11 GMT 2
Ако не знаете, Баланчо пусна чалга..е, почти е чалга :Д Плачевно както всичките му други песни После ми вика "като пея и не знам си как се чувствам"...Пееш за "куч*ка в любовта", не за трагедия на Шекспир, спокоо.
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 7, 2021 3:43:06 GMT 2
Няколко пъти съм отваряла профила на Жекова и всеки път ми иде да си прережа вените. Всеки пост крещи "депресия, меланхолия, абе по-добре се гръмни и да сА свършва". Грам живец няма в нея, включително и на външен вид.
Чудя се кога на Гана ще започне да и расте носа от толкова лъжи.
Роклите, които показа Виктория са най-нормалните дрехи, които лично аз съм виждала да се рекламират от тоя сайт. Иначе си бяха доста къси, да, но пък не изглеждат като пеньоара на баба.
От последните сторита на КухалериЕ ми умряха няколко мозъчни клетки. Изберете между 4 емоджита колко се щастливи. Rly?
Пепе май е заразязала момичетата при някоя баба, нещо не ги показва напоследък. Сигурно са искали с Ф3 да се поопознаят, че не са имали много време. Нещо като почивката им с Ф2.
|
|
|
Post by Adoralova on Sept 7, 2021 4:42:29 GMT 2
Аз не усетих депресия и меланхолия у Мария,когато гледам МастърШеф. За храненето по ресторантите.В България редовно бях навън и въпреки,че не разнообразявах с кой знае какви ястия (вегетарианка,пък и тестяно избягвам),ами да си призная всичко ми беше вкусно като домашно. Препоръчвам ви в Парадайз Мr Pizza, правят най-най-най-добрата домашна лимонада,която някога съм пила.Пържените им картофки са истински картофки,не замразени торбички в Китай през 2019. Сега пак ми предстои пътуване до София и естествено първо там ще отида После и през Ahora ще мина. Американската ресторантска храна пък няма нищо общо с българската и всеки път като ям навън(избягвам) вкъщи се прибирам гладна,но с огромна тежест в стомаха,заради безумно мазното и солено,което готвят тук.Всеки път! Да не говорим,че олиото им сигурно се сменя 1 път седмично и се усеща при вкуса.Онзи ден отиваме на рибен ресторант,уж специалитети,уж не знам си какво.Пълна отврат,все едно бях изпила половин чаша олио. И наистина приказката,че американците ядат,но не се хранят.Набиват мазно и тестяно,а то не носи никакви нутрименти на организма. За мен Попо тя е вече негледаема.Не знам как успя за 7-8 месеца толкова да се изложи.
|
|
|
Post by jane16 on Sept 7, 2021 8:09:42 GMT 2
Онзи ден Вика показа в стори как пробва пръстен за 17к. Чак ме е яд, че не направих скрийншот. После абясни, че трябва жена да пробва такива скъпи неща, за да види как ще се чувства като ги притежава. И как трябва свиква такива вещи и да не изпитва нищо когато ги носи.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 7, 2021 8:33:52 GMT 2
Явно иска да смени чичо. Може би с друг чичо или с дядо 🙄
Sent from my SM-G980F using Tapatalk
|
|
|
Post by zahir on Sept 7, 2021 8:56:28 GMT 2
Аз пък много харесвам Мария от МШ. За мен тя е глътка въздух. И да, кахърна е ама по начин, който е резонен, според мен. Отскоро имаме апартамент на морето и да ви кажа, храната ми е най най-основния проблем. Ами просто не става. Всичко е пържено, мазно, дори едни прости картофи не мога да ям, защото са бланширани. За мен е недопустимо да се занимаваш с храна, с ресторантьорство и да нямаш отношение. Така че съм съгласна с Мария. Докато хората нямат изисквания и не просто ядат тая гняс, ами и хранят децата си с нея,няма да има промяна. Гледам ги всеки ден, на дюнерите, бургерите, пиците е пълно с малки дечица. После им вземат по един сладолед и понички (кой по дяволите би ял тая гадост) и всичко е точно. Има много заведения по крайбрежната алея с отвратителна храна. Ама наистина отврат. Мазна, солена с вкус на гранясало олио. Обаче са винаги пълни.
Виктория я видях като се обясняваше за пръстена за 17к.🙄 Трябвало човек да го пробва, докато не се стресира, за да може да привлече съдбата да има такива вещи. Аз бих я посъветвала да се пробва да си купи нещо сама. Защото няма да е все млада и красива. Такива като нея, нова партида идват и не чакат.
Опитах се да гледам влогът на Петканови и Сашко Кадиев от Италия, еми сори ама са супер семпли. Сашко го харесвам, въпреки, че е лигоч ама останалите са като гъби. Сашка и тя, много се мъчи да оригиналничи обаче е супер глупава. И "хуморът" им е семпъл като тях самите. Правят някакви малоумни асоциации с лимончетата на клонче. После Петкан я пита тия лимони по колко ги давате, тя си грабва гърдите, които бяха на показ и без това и вика, тези ли? 🙄 Въобще, не са ми нито забавни, нито симпатични, чао от мен.
|
|
|
Post by The Judge on Sept 7, 2021 9:36:14 GMT 2
Да свиква да ги притежава, само дето не ги притежава. И бая чичак и заработване трябват за диамант 17 к. Ама то евтинджос, не е като да си купиш хладилник за 20 хилки 🤣 Боже, колко простотия има по тоя свят...
|
|
|
Post by ladyinred on Sept 7, 2021 9:47:45 GMT 2
Специално гледах (с прескачане, разбира се) новия влог на Телешопови, защото исках да разбера дали са купили Теслата. Ами, както Наумче сам каза: "тази кола не е моя", взел я е под наем* от фирма, която им е партньор (платената реклама във видеото е именно с тях...) . Няколко минути говореха за предимствата на тази фирма и дори на едно място казват "кажи им, че аз те пращам" - да си знаят хората да платят някое левче на Телешопови, когато някой реши да се възползва от услугите на фирмата. Отново споменаха, че Наум ще пътува, но не можели да кажат къде ще бъде и за колко време - ще се окажете прави, че той ще е водещият на "Ергенът". Edit: *по-скоро "взел я е под наем" нали..
|
|