|
|
Post by amelie on Sept 7, 2021 10:11:45 GMT 2
Момичета, а каква е драмата на Попова с дизанерката? Не я следя постоянно и това съм го пропуснала.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 7, 2021 11:27:00 GMT 2
Гери пак философства като специалист по всичко, включително възпитание. Че няма деца не е причина д не може да изказва мнение,даже напротив,ама тя даже за кучето си не може да се грижи....и все още мама и тати й купуват техниката 🤦🏼♀️ Кого учи и укорява вечно и кое й дава това самочувствие не разбирам
|
|
|
Post by 🌸 on Sept 7, 2021 11:41:28 GMT 2
Само на мен ли последната снимка на Гането ми прилича на копирано от Виктория? Постовете по същия начин започна да ги формулира като Виктория, стила на снимката също.
|
|
|
Post by theaxe on Sept 7, 2021 11:53:12 GMT 2
mariamonny и Ани от healthylicious са се омъжили този уикенд. Имат сторита и хайлайтс, ако ви се гледа wedding spam 😁
Сватбата на Ани ми допада, били са в гората, много е красиво и си личи, че е направено с внимание към детайла. МарияМони - били са в резиденция Тера, не харесвам едната зала, в която са били те, иначе е стандартна сватба, също изглежда красиво, вече има има видео по темата - Пробвам сватбени рокли, да видим, интересно ми е да слушам сватбени неща, макар и да не ми е любимка самата тя.
|
|
|
Post by okay on Sept 7, 2021 12:03:29 GMT 2
Въх, таз Гана ако не се разсъблече и тя, не може. Сама си направила закуска и сама се снимала... Жалкарска история.
|
|
|
Post by candygirl on Sept 7, 2021 12:09:11 GMT 2
Гергaнa e тaковa wannabe
|
|
|
Post by pchelica on Sept 7, 2021 12:36:01 GMT 2
Ганка сама се пита и сама си отговаря... Тва е то като нямаш приятели... Ся на фризьор щяла да ходи, алооооу, кариеристката, във вторник хората на работа ходят, не по салони...
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 7, 2021 12:40:23 GMT 2
Гледам Петканова, приятелката на Сашко и мен би ме изнервила. Много е бавна, във всякакъв смисъл. Това е поредното доказателство защо не трябва да ходиш с други хора на почивка. Куфара, гаджето и хайдеее. Поли Моли ще участва в Гласът на България.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Sept 7, 2021 12:41:21 GMT 2
Мъжът на МарияМони ми е съученик и беше споделил нейно видео в профила си.. Амиии не. Като цяло ми е много антипатична и има нещо, което мега много ме дразни. Общо взето и двамата са надути на макс
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Sept 7, 2021 12:59:21 GMT 2
Гана защо раздава нежелани мнения? И защо си пише сама въпросите?? 😂😂😂 На никой не му пука какво мисли тя, особено да се изказва как да се възпитават деца… Тя дори няма?! Иначе голямата лУкшУри джънки, даже имената на брандовете не може правилно да напише 😁😁
|
|
|
Post by Deleted on Sept 7, 2021 13:04:23 GMT 2
Пуснах си Сиса 🤦🏻♀️ трагедия! Отивали с Ния на рожден ден в друг град правила си ПСР тест, защото щели да бъдат на затворено място с трамплини, надуваеми замъци, едно такова (детски кът 🤦🏻♀️). Ния нагъва мекица със сок от кутия в количката, защото Гошко бил пържил за закуска. Вече даже да готви я мързи и кара мъжа си, ясно е, че е в 9 месец ама все да чакаш на мъжа си за Упражи нещо, че той това му е готвенето .. нито е здравословно за нея, нито за детето. Ния на този рожден ден пак е мега изплашена, покър фейс постоянно, на детето рожденник му говорят и пеят на немски и Ния не знае какво се случва, Сиса се е опитала да снима като бяга напред назад, но Ния е сама и страни от децата на рожденният ден. ГошУ отишъл да вземе кош за кола втора употреба от някаква жена, защото Ния като тръгнела на градина Сиса да влизала с коша с бебето отколкото с цялата количка. 🤦🏻♀️ Аз не знам как ще стане тоя кош, той не върви ли с количката попринцип? 🤔 Минал и през БГ баничарница и купил тутманик и баница, че Сиса да не заслабне случайно, а тя мрънка, че и по-хубави била яла. 🤦🏻♀️ За вечеря пица и карофи ОТНОВООО. 🥴 Наистина с това хранене не знам как не е станала 200 кила, аз нещо по-вредно да хапна няколко дни и веднага ми проличава, подувам се, става ми тежко и се чувствам като прасе. 🤷🏻♀️😄 Sent from my iPhone using Tapatalk Тези хора са просто трагедия, колкото и грубо да звучи..Такива като тях сигурно няма никъде. Връщам се да дочета, че сте изписали 2-3 страници, докато изпълня гражданският си дълг- преброяването 2021
|
|
|
Post by tonita822 on Sept 7, 2021 14:04:04 GMT 2
Само на мен ли последната снимка на Гането ми прилича на копирано от Виктория? Постовете по същия начин започна да ги формулира като Виктория, стила на снимката също. Тя има ли някой,който да не копира Гането?
|
|
|
Post by fif on Sept 7, 2021 14:18:31 GMT 2
Тези разголени снимки на Гучи до кучето й изглеждат нелепо.
Сигурно ви е направило впечатление как Гучи се хваща с една ‘приятелка’ примерно един месец непрестанно постове и сторита с нея и след това приятелката изчезва. И използва чужди коли да се снима. Има снимки от колата на сестра си, от колата на съквартирантка си, а сега и на новата жертва, беше наредила празни кутии и торби на Hermes в багажника. 😅 Честно казано е много жалко да използваш чуждите вещи, за да се демонстрираш.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 7, 2021 14:18:36 GMT 2
Все си уродлива, Гане. С тоз зъб. Съжалявам. Вместо за косата, да се погрижи за изказа си, за правописа, за нейният "английски", и за външният си вид- дали е усмивка или стил на обличане.Но, хайде стил на обличане ще го преглътнем- изказът е за поправка.Както има една народна приказка"по дрехите посрещат, по ума изпращат".
|
|
|
Post by Deleted on Sept 7, 2021 14:22:36 GMT 2
Тцтцт, много е сладка Гането с новата прическа. Ще я изям направо 😍
|
|
|
Post by mira on Sept 7, 2021 14:37:22 GMT 2
Ей всеки ден все едно съм на нечия сватба с тези детайлни и обяснителни сторита! Днес гледам на MariaMony и на Healthylicious. При втората всичко ми хареса повече: отново сватба в гората Само ми е малко странно на колко сватби вече чух Веселин Маринов 😄 По наше време не беше тренди, сега обаче има някакъв бум сред по-младите. Sent from my SM-G960U1 using Tapatalk
|
|
|
Post by fif on Sept 7, 2021 14:40:59 GMT 2
|
|
|
Post by notacliche on Sept 7, 2021 14:43:35 GMT 2
Ха-ха, голяма “смешка”.. Страшно дразнеща жена.
|
|
|
Post by The Judge on Sept 7, 2021 14:45:37 GMT 2
Някой да я светне тази, че родители, които са научили щерка си да гони само снимки и маркови парцалки, за да изглежда готина и луксозна, не са модел за подражание. Както и такива, които разправят на децата си как са ги направили. Както и такива, чийто продукт е тя-без смисъл в деня, без истински цели, без умения, без каквито и да са дадености, освен едно кухо, бомбастично самочувствие на база тъпи парцали с измислени бУандове и съмнителни постове. И още нещо, Гергано, пример за всичко на всички поколения - стигнеш ли до там да трябва да се събличаш, за да привлечеш трафик, значи си направо на разпродажба. Ясно е, че няма какво да предложиш като съдържание, визия, съвети и впрочем всичко сотанало, вземи се скрий някъде и толкова. Не ставаш за тая работа. Не остана тъпотия, която да де опитваш да пробуташ, ама дори кака ти Попо повече се справя, нищо, че няма ред без правописна грешка и пуска снимки с прещипани копита.
Да беше си развила кулинарния канал. Той поне е лицеприятен.
Снимката ѝ е толкова замазана, че не си личи контура на лицето. И русата бомба и тя нафлякала филтри, родната ѝ майка няма я познае. За какво живеят тия момичета, не знам.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 7, 2021 14:50:26 GMT 2
Сайта за преброяването нали се крашнал, тамън днес исках да се впиша като съвестен гражданин.
Ганюш е като досадна съученичка, която все да се изкаже, при което всички въртят очи и си казват-ох, пак ли. И пак с инстаграмската сутрешна "продуктивност". Охх, в какъв свят живеят. По принцип лява и дясна част на лицето не са симетрични , но при нея е по-засилено.Много "живеещи" в Иг, с нон-стоп телефон в ръка и снимащи, си харесват даден профил и са привикнали да правят муцинки, изкривявайки физиономият си,по някоя време вече е постоянно положение, за което не се усещат.
|
|
|
Post by tonita822 on Sept 7, 2021 14:58:08 GMT 2
Тези разголени снимки на Гучи до кучето й изглеждат нелепо. Сигурно ви е направило впечатление как Гучи се хваща с една ‘приятелка’ примерно един месец непрестанно постове и сторита с нея и след това приятелката изчезва. И използва чужди коли да се снима. Има снимки от колата на сестра си, от колата на съквартирантка си, а сега и на новата жертва, беше наредила празни кутии и торби на Hermes в багажника. 😅 Честно казано е много жалко да използваш чуждите вещи, за да се демонстрираш. Абсолютно съм съгласна с това,което казваш. Според мен тя проси вещи от хората за да се снима с тях. Помните ли колана на Dior,където не спираше да го носи,а сега вече не се появява с него. Убедена съм на 99%,че го е взела от “приятелката” и Кокото,която има пост с него много преди Гергуц да го покаже. Ако се поровя още малко,колко ли неща ще открия за тва wannabe И тя ша ми показва лъкшъри Смешница Още чакам и снимки от Милано и купуване на чанта Hermes
|
|
|
Post by Deleted on Sept 7, 2021 15:22:24 GMT 2
Гери пак философства като специалист по всичко, включително възпитание. Че няма деца не е причина д не може да изказва мнение,даже напротив,ама тя даже за кучето си не може да се грижи....и все още мама и тати й купуват техниката 🤦🏼♀️ Кого учи и укорява вечно и кое й дава това самочувствие не разбирам Според мен пък, точно защото няма деца, не е ок да изказва мнение. Да, тя може да го има, може да повдига въпроса пред последователите си, с цел, тези от тях, които имат деца да изкажат мнение, но докато тя самата няма свои деца и не се сблъска с това от първа ръка, няма право да изказва мнение. Темата е деликатна и е повече от абсурдно, дори и да имаш деца, да даваш наклон, кой, как трябва да си възпитава децата.
|
|
|
Post by okay on Sept 7, 2021 15:28:10 GMT 2
Т.е хората без деца нямат право да произнасят думата "дете"? Или само ако е в изречение с ключови думи "най-доброто", "чудо", "вундеркинд"? Шшш мо'е ли да се разпише една екселска таблица, в която да проверяване дали е добре да се използува изречение, съдържащо думата "дете". В последствие може и цял софтуер да се разработи, но първо да почнем от някъде.
|
|
|
Post by klaudia on Sept 7, 2021 15:31:27 GMT 2
Полина един път не среса и заглади косата на Момичето, винаги е рошава. Поли кажи, ако нямаш гребен ще ти изпратя.
|
|
|
Post by dzyn on Sept 7, 2021 15:33:51 GMT 2
Ако възпитанието (или пропуските в него) на твоето дете пречи на други хора, защо да не мога да коментирам? Права раздаваме и отнемаме на килограм, ама за задълженията сме по-ниски от тревата.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 7, 2021 15:52:30 GMT 2
Предвид, че всички някога сме били деца, защо да не коментираме? Сигурна съм, че всеки има мнение кое в подхода на родителите му се е отразило благоприятно или не. И ако това мнение е изразено спокойно и неназидателно, абсолютно не виждам проблем. И да, има разкошни деца, има и много кофти възпитани такива, отново не е проблем това да бъде отбелязано, просто зависи как.
А да не говорим и колко често хората с деца подмятат ехидно "Ще видиш ти някой ден" на други родители с по-малки деца или на хора все още без.
|
|
|
Post by scalestone on Sept 7, 2021 16:09:39 GMT 2
Сега сигурно ще ми изядете кокалите, ама да си кажа. Капитонова за мен се облича стилно, нямам спомен да е била много разголена, роклите ми харесаха как стоят, но тя е с добро телосложение и женствено най-вече. Които бяха много къси, тя сама си каза, че не са ок, та драма не виждам. Нямам спомен, обаче Валката да е критикувана за тази зелена пола. Също доста къса, да добре й стои, има крака за показване. http://instagram.com/p/CR3xfCHjfTu
|
|
|
Post by lygia on Sept 7, 2021 16:09:45 GMT 2
Полина един път не среса и заглади косата на Момичето, винаги е рошава. Поли кажи, ако нямаш гребен ще ти изпратя. Аз пък не харесвам зализани бебета. Мисля, че рошавичка е много сладка.
|
|
|
Post by klaudia on Sept 7, 2021 16:12:09 GMT 2
Нямам предвид зализана, а просто сресана, защото има по-дълга косичка и много ѝ стърчи.
|
|