|
Post by Deleted on Sept 7, 2021 22:18:47 GMT 2
Ако ти кажа че за опасните неща съм говорила и показвала почти ежедневно още след първи клас. Толкова добре бяха запознати с проблемите които може да им докарат кофти хора,вредни субстанции и прочие,че даже те ни правеха забележки за контакти с неподходящи хора. "Количествените натрупвания водят до качествени отклонения" Много, много верен закон от марксистката идеология, който съм чувала, повтарян от майка ми само около един милион пъти. Ами работи. Новото видео на Попова не беше хич лошо, между другото. Слушах го, докато готвя, тонът е малко неприятен за слушане, но за много неща е права - има сериозен greenwashing в маркетинга на уж еко-продуктите. Вярно, бамбукът расте изключително бързо и е възобновяем, но ако цялото това нещо се изроди в още повече консуматорство, малко се обезсмисля цялата идея. И допълнително отклонява вниманието от корпорациите, които са главните виновници за климатичните проблеми.
|
|
|
Post by theaxe on Sept 7, 2021 23:02:11 GMT 2
ЖДНБ, ама ще защитя Гана и ще кажа, че всеки има право да говори за детско възпитание, дори да няма деца. Иначе сторитата и звучат звучено като клише на П. Коелю. В този ред на мисли, малко офф, обаче ми е интересно дали някоя от вас има дете тийн и ако да, какви мерки предприемате относно попадането в лоша среда, вземането на наркотици и пр.? Питам, защото аз нямам деца, но пък все по-често се замислям, че може би вече съм готова за тази стъпка. И не знам като настъпи това време как би следвало да се процедира. Не съм съвсем съгласна с Гана, че средата няма значение, а единствено възпитанието от родителите е важно. Имах мои съученици, които идват от добри семейства, с образовани родители, до преди пубертета супер възпитани и кротки, и изведнъж ги виждам в парка с цигара трева в уста... Моите вече са минали тинейджърството, но пък до скоро бяха. Ако ти кажа че за опасните неща съм говорила и показвала почти ежедневно още след първи клас. Толкова добре бяха запознати с проблемите които може да им докарат кофти хора,вредни субстанции и прочие,че даже те ни правеха забележки за контакти с неподходящи хора.Усещаха ги някак. Смениха три компании, преди да си намерят точните хора. Винаги съм се държала с приятелите им, както се държах с тях двете, като с хора с които мога да обсъждам както забавни така и сериозни неща.Хора на които мога да се доверя и те също на мен. Така бих близко до тях и познавах средата в която се движат, но в същото време не им се натрапвах. До сега не съм имала сериозни проблеми с тях. Надявам се да нямам никога. Ох моята любимка Пирина сте обсъждали. Много ми е смешна, тази жена, а толкова я харесвах преди. Искам да си ми майка 😆 …извинявайте, не се стърпях 😂 Иначе много се надявам един ден, когато имам деца, да съумея и аз да подходя по този начин BTW, Елина Крушева се е сгодила преди 4 дни.
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Sept 7, 2021 23:11:38 GMT 2
Поли Моли беше против форматите, ама явно видя, че иначе няма да пробие и обърна палачинката
|
|
|
Post by yoooobooo on Sept 7, 2021 23:17:25 GMT 2
Тонка много ме агресира с новото видео. Намалявала консуматорството, спирала да купува,намалявала боклуците. Абе за толкова ли тъпи ги мислиш тея хора, които те гледат?!?! Кампаниите с дрехи от абаутю със сигурност промотират намаляване на консуматорството. Стотиците пратки от малките бизнеси не са акумулирали килограми боклук. Да ти имам и еко-био-мио-живота... Тонке, копаеш дъното с всяко видео и личните ти драми няма да спрат това!
|
|
|
Post by Marsia on Sept 8, 2021 1:25:20 GMT 2
Поли Моли ще участва в Гласът на България. Доста ме изненада. Не съм останала с впечатление, че иска да "пробива" някъде, но предполагам ще стане ясно в някакъв скорошен момент.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 8, 2021 7:21:56 GMT 2
Давиз, какво те е накарало да си промените мнението за Пирина? Аз така, четейки я виждам някои неща, които ми допадат, но повечето не. Поли каза, че не харесва Гласът ма България, но сега пита ще гледаме ли. Аз отговорих с не. Не са моето подобен тип предавания. Поли не съм я слушала как пее. Ще си пусна тези дни някои нейни песни. Много я харесвам. Желая й успех. Човек си променя мненията, може би е решила, че иска слава, че това ще й помогне и за профила, а може и пък да си го иска.
|
|
|
Post by /*/ on Sept 8, 2021 7:38:04 GMT 2
Аз и се кефя на Поли. Хубаво е, че се е записала за участие. Има визия, симпатична е, пее супер. Това и изказване за реалити форматите не съм и го чувала, но може би тогава е мислила така. Да не забравяме, че тя беше повечето време в ЮК, имаше си там поле за изява и хич не и е било да се установява в БГ трайно. Сега, когато не пътуват и заради тези непрекъснати Локдауни е нормално да се яви на такъв формат и да иска повече разпознаваемост. Не гледам Гласът на България, но заради Поли ще се прежаля. И аз мисля, че в един момент ще направи видео и ще сподели плановете си.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 8, 2021 7:49:57 GMT 2
Вярно ли е казала това за второто дете? Доста всокопарно значи се изразява. Малко е като Тонка Крокодила с нейния Бест.Кой е по-по-най. На 18 м знаел цялата азбука Матейчо. Никога не съм разбирала тези напъни да си изкараш детето най-уникално и най-можещото. Вместо да възпитават в емпатия, в изгрсждане на връзли с другите деца, споделяне и такива неща, така още в начаото ще ом създадът мания за величие, завишено самочувствие и очаквания все да са най-най.
Представям си ако се сблъскам на площадка с някоя мама като Пирина, Савина или Маги 😃
|
|
|
Post by Foxy Two on Sept 8, 2021 8:04:02 GMT 2
Идвам от новите сторита на Ивана. Съчувствах й през последната година, но напоследък съдържанието й никак не ми харесва.. Прави ми впечатление, че докато беше бременна, бяха изключително предпазливи с Боби и се пазиха доста. Отделно в няколко видеа казва колко й е несполучлив плота в кухнята от ИКЕА. И какво виждаме днес? Гост на откриването на обект ИКЕА с кой знае колко още хора и инфлуенсъри.. Очаквам гивъйеи с 50лв. ваучери
|
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 8, 2021 8:30:30 GMT 2
Не мога да разбера къде е логиката да качваш сторита с една седмица закъснение? Говоря за Ивана. Когато нямаш желание да си нарушаваш почивката и да качваш сторита, не ни занимавай с глупостите си една седмица след това. При Ивана ме дразни , че вече всичко се случва "на сила" и защото знае, че от Инстаграм идват парите.
|
|
|
Post by Foxy Two on Sept 8, 2021 8:36:15 GMT 2
Нали са ваксинирани с Боби, явно се имат за богопомазани. Знам ли… Всъщност спонсорирани ли са сторитата? Не видях да е отбелязано. Sent from my iPhone using Tapatalk Да, не е отбелязано да има партньорство или реклама, обаче ми се струват доста сторитата за "просто разходка".
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 8, 2021 8:40:34 GMT 2
Мен ме дрязнят сторитата на Ивана. Подмишниците вече седмица ги гледаме това е нелепо. Много се пазеха да, а сега се юрнаха, защото има работни ангажименти. Не знам, защо не се спрат малко, да си гледат децата спокойно, да се насладят на майчинството, те са по почивки нон стоп това са малки бебета. Нямам против, аз се възхищавам, че работят с малки бебета (защото да, щом им плащат, ходят по работни пътувания работа е), ама не ме кефи това противоречие. Пазене много, а сега юруш на хотелите и моретата. Отделно докато бременеят повечето ни звук ни стон, крият се, спират да са активни и да качват. Раждат се бебетата и айде на пангара. Е,как да не мислиш, че всичко е с цел и за пари.
Макар, че Ивана пак е пестелива, Пепето и Полина я бият многократно. Ама те и преди това не се пазеха. А Ивана бяха в процедури. Друго си мисля аз. Склонна съм да я разбера, много желано бебе, страх я е било и затова се изолираха. Искала е да се предпази максимално и да направи всичко, което зависи от нея. Сега мечтата й се сбъдна, доста й се насъбра, и си отпусна душата. Не знам, раздвоена съм малко относно Ивана. Но и на мен съдържанието й ми е скучновато. Дразни ме, че нямат и 2 месеца след раждане и хоп работа, работа, помъкнали невръстни бебешори с тях, как пък и се възстановиха така бързо физически и психически. Не знам. Това са моите разсъждения.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 8, 2021 9:19:10 GMT 2
Пепон не е качвала видео може би от месец. Явно си мисли, че обикалянето с Чехляка и Матиас в черната раница, ще й намести проблемите.
Сторитата на Ивана не ме дразнят, но защо не се поспре? Явно не успява да насмогне с гледането на малкия и да изпипа съдържанието, като качва само смислено такова. Сигурно не иска да губи последователи, но от това, което виждам в темата, е изгубила доста такива, защото съдържанието й не е подбрано правилно за аудиторията.
Елица също е крайно скучна. 10 сторита за това, че е направила пица с тесто за хляб?! Сериозно?!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 8, 2021 9:30:36 GMT 2
Деница и сарказма ѝ. Сори, ама наистина е натурално кухо парче. Грам пък да не схваща какво се има предвид!?
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 8, 2021 9:37:31 GMT 2
Ох, да, Елица. Щях да кажа и аз за сторитата с манджите и костюмите, почна се.
|
|
|
Post by yanniehh on Sept 8, 2021 9:44:27 GMT 2
Гергана качила някво стори: "С еди кой си решихме да отидем на планина в БГ, хотела не ни хареса и отидохме на море в Гърция" .. Гърча се и припадам.. Просто си го кажи, Герганче, хич не ти се стои в БГ, а са ти по-важни луксозния хотел и луксозната дестинация. lmao и все пак се чудя, кой го интересува тази информация 😂
|
|
|
Post by Albena on Sept 8, 2021 9:54:21 GMT 2
И аз харесвах Пирина, обаче префърцунеността ѝ стана нетърпима вече. Отследвах я след едно нейно изказване, че още преди да забременее (!) знаели, че Матей ще ходи на частна градина. Не че били снобари, видиш ли, просто работели здраво и можели да си го позволят. Сякаш няма родители работещи достойни и важни професии, но нямащи възможност да си позволят частна градина Да не говорим, че има и населени места, където този "лукс" дори не съществува. Писах ѝ на лично, не се стърпях, но честно казано със същия ефект да бях писала на радиото... Точно както написаха и потребителките по-нагоре, се усеща едно абсолютно неприемане на чуждата гледна точка. Отговори ми, че чуждите мнения и решения (демек нейните) трябвало да се ужавават, както и че рядко човек нямал избор. На мен целта ми въоще не беше да оспорвам мнението ѝ, а просто да дам и друга гледна точка. Често говорите за Пепе, че имитира живот в розов балон, но според мен Пирина е в доста по-голям балон и изобщо няма желание да погледне извън него.
|
|
|
Post by notacliche on Sept 8, 2021 9:54:23 GMT 2
След тази прекрасна снимка, как няма да ми е приятен денят??🥰
|
|
|
Post by zahir on Sept 8, 2021 9:55:12 GMT 2
На Елица сторитата и мен ме хвърлят в ступор. Преди много я харесвах, но напоследък е много зле. Манджи, салати, къщата на Бърк, той, майка му.. Това е 🙄 Изглежда ми, че води ужасно скучен живот, който на мен лично не ми е интересен. Следя и други, акцентиращи върху храна и уют, но при нея усещането е различно.. Не знам как да го обясня.
|
|
|
Post by theaxe on Sept 8, 2021 10:09:44 GMT 2
Чак днес стигнах до видеото на Петканови, в което водят Габриел на зъболекар - някакъв д-р Софиен Риахи. Съвпадение ли е, че Ива Кузманова има пост с този зъболекар от преди няколко седмици и показва лечението си с алайнери. Отбелязала е профила на доктора в поста, а Петканови са написали няколко изречения за него в описанието на видеото. Слочаенос? Не мисла. Не са отбелязани партньорства, спонсорства и т.н.
|
|
|
Post by klaudia on Sept 8, 2021 10:15:55 GMT 2
Тази Деница как не застана сериозно, а се е разпльокала на дивана. Като нямаш време за хубаво видео, с хубава светлина, няма да снимаш. Изобщо не ми е приятно да я гледам как се чекне през цялото време.
Гана пък защо си мисли, че някой се интересува от нея, окото ѝ, цикъла ѝ, колко обилен е, нацапала ли е чаршафите, та винаги държи да информира всички.
Ивана я отследвах след стотиците сторита с мишници, както и жълтите обработени снимки на Флориан. Ние се смеем на Пепе за обработката и препечените филии, но Ивана е още по-зле.
Мария Жекова и Пирина ги следвах преди, но страшно много ме натоварват, едната е винаги мрачна и недоволна, а другата майка орлица, която може да говори за живота с бебе 🤷
|
|
|
|
Post by Deleted on Sept 8, 2021 10:25:47 GMT 2
Влизам в Инстаграм и какво да видя, Галчето сега пазарува с Тонката в Дайхман обувки (спонсорирано естествено), само не ми е ясно къде останаха марковите обувки с голямо надписче дето му купуваше преди и как аджеба стигна до Дайхман, ааа май мога и сама да си отговоря има спонсорство-има далаверка. Май и тя се научи да гледа детето на далавера нищо, че може да си позволи да му ги купи и сама. И тя си била харесала нови маратонки, че нали “спортувала” X-body.. 🤦🏻♀️ Тя не е ходила сигурно 3 месеца, нооо иначе тренира. 🤷🏻♀️ После попадам на Тейчето, прави гивауей с вино като типична алкохоличка и нали вечно е с чашката в ръчичка. До къде го докараха тия хора да се включват за няколко бутилки вино.. ТРАГЕДИЯ! 🤨 Елица пак с нейните теста, пици, манджи, никой не го интересува какво яде всеки ден и нали има отделен профил за готвене, защо си го пуска това в личният? 🤷🏻♀️ Бирк и колегата със средните пръсти просто пълна простотия, супер задръстено момиче с никаква ориентация какво иска от тоя живот освен Бирковата къща и скъпарските коли и манджите и скъпара посуда дето си купува.
Ай спирам, че май доста насолих всички ама.. първи ден след почивка на работа и ми е криво и що да не си го изкарам на тия търтеи. 😂😂😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 8, 2021 10:27:42 GMT 2
Тази Виктория е егати меркантилното същество, живее за пари и парцали, ама друг да й плаща. Учи ни как да си хванем мъж, как да привличаме пари какви жени да сме. Жалка картинка. Голямо НЕ от мен.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 8, 2021 10:30:31 GMT 2
Елица не предлага никакво полезно или интересно съдържание, малко красиви снимки и това е. Дори те са едни и същи, които качва през няколко месеца...
Галя най-вероятно е била обстойно инструктирана от Пепе, как тя гледа не едно, а три само на пр пратки и спонсорства.
|
|
|
Post by sunn on Sept 8, 2021 10:44:29 GMT 2
Ганюша само съчувствие и жалване търси май ми се струва. По друг повод няма да ѝ пишат мили съобщения, да се оправя бързо и т.н. То не бяха кръвоизливи, то подути очи и още 100 неща. Ивана ми е скучна, още преди бебето да се роди, но не ми е надута и префърцунена и понякога си я пускам, а бебешките неща ги пропускам. Валката пак ще има пътуване, писка, че не си била оправяла багажа от много време… Валче, ние простосмъртните, какво да кажем с по 20 дена платен отпуск? 😂😂 Беше ми много смешно, преди 2-3 седмици най-много да е било, как на стори пак мрънкотеше, този път, че не искала лятото да свършва и че за първи път не чакала есента с нетърпение.. И след 5 дена макс ми качила някакво стори с есенни листа и тикви и че щяла да прави видео с есенни придобивки.. 😂😂😂
|
|
|
Post by ☀ on Sept 8, 2021 10:57:06 GMT 2
Хора, малко извън темата, ама кой гледа този бълвоч На кафе?! Тая Банда е като след лоботомия? Всички са от зле по-зле...
Само Патрашкова държи фронта с перли, пера и бяло руса коса 😂 Гала като папагал повтаря кой каквото каже. Изцяло ни е изчерпан и ефира и инфлуенсърите ...
|
|
|
Post by okay on Sept 8, 2021 11:00:28 GMT 2
Въй, Въй, Въй...много ми е приятно да чета тук, но вече няма какво да гледам, че да коментирам. Всички са толкова дразнещи и прости, че е много трудно да прежаля времето си, за да им обърна внимание. Валката е толкова куха горката, че няма накъде. Ивана хубаво се е раздвижила, но пак ми е скучна. Изгледах последните ѝ две видеа... Все едно и също, макар и едното да е от почивка. Клипове качва от дъжд на вятър, лаптопът ѝ се развалил, не знам си какво... Тези деца чакат с нетърпение да ги родят, за да може сейчас да цъфнат с фотосесия сред полето и да завалят ергономични раници и лигавици. Пълен потрес са всички.
|
|
|
Post by dareangel on Sept 8, 2021 11:15:19 GMT 2
Колкото и да харесвам Ивана и адмирирам това че сподели пътят, който са изминали за да имат дете. Не вярвах че тя ще тип Надежда и Балан или подобни, които си гледат децата с ПР пратки, но уви. Едно на ръка че от не знам кога няма интересно видео ами 80% всичко е реклама. Разочарование…определено!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|