|
Post by amourrr on Sept 8, 2021 11:15:39 GMT 2
Всеки път като гледам Християна от АйдеБг и ми изглежда неподдържана. Няма и никакъв стил. Сестра ѝ също изглежда доста мърлява, дори децата ѝ ми изглеждат такива. И апартамента определено не ми изглежда уютен. На тази снимка не знам на Християна косата дали ѝ е мазна, или е от ефекта. Но пък до сега не съм я запомнила с хубава прическа... prikachi.net/image/prIAq
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 8, 2021 11:22:51 GMT 2
Не знам тая Сиса как може да оцелява в 21ви век? Не знае ударението на думите, не може да свърже едно изречение, какво значи “Ния Баросова” “Туй не, туй за мама”, “протофела”, “бравАта”, “Ния гладна”. Пълни аборигени. Живот да е, ядене като за 3ма и простотия на макс. Ния яде сладолед на всяко излизане, лъже само себе си тази Силвия.
|
|
|
Post by mariak on Sept 8, 2021 11:26:24 GMT 2
Daviz страхотен подход с децата ти! Родителите ми винаги са се държали приятелски с мен и сестра ми и са ни обяснявали общо взето всичко. От момента в който започнахме да излизаме ни бяха хванали вкъщи с тях на масата и ни казаха да пробваме каквото искаме, но първо вкъщи, дори баща ми ми беше казал, че ако искам трева да пробвам ще ми купи и да видя какво е но вкъщи, (тук ще вметна че живеем в Испания и в момента в който започнах да излизам имаше страшно много тийнове които пушеха трева), аз така и не пробвах, чак след години с ММ но е просто отврат. С приятелите ни са се държали приятелско също и така знаеха с какви хора се събираме и бяха спокойни.
Да не е стане тотален офф пак ще сипя на Гането и на Глупитонова, но те просто са крайно смотани, честно. Едната с ритуали за пари, другата с подуто око пожелава хубав ден, wtf?! предпочитам снимките с блясъци и чашки кафе от лелките във Фб 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
|
|
|
Post by ladyinred on Sept 8, 2021 11:29:08 GMT 2
Добро утро от мен, момичета! Още съм в леглото, само станах, за да запаля свещ за един паричен ритуал! Някои хора тотално са изплискали легена... Тази "приятелка" на Гането очаквам да избяга с 200 след някоя и друга седмица, както всички други "приятелки" на лУкшУри джънкито.
|
|
|
|
Post by mariak on Sept 8, 2021 11:48:32 GMT 2
mariak, специален есенен поздрав от групата на ki4 karti4ki 🤪 Sent from my iPhone using Tapatalk ВЕЛИКО! 😂😂 Живи и здрави бъдете, хубав ден ви желая 👌🏼 Ама тези картички са по-добре отколкото пожеланията на Гучито или на Глупитонова ритуала за пари 😂
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 8, 2021 11:56:06 GMT 2
Не се бях замисляла, но наистина косата на Християна винаги изглежда зле. Обаче друго ми направи впечатление и ми стана доста забавно. Тя, дето никога не е имала и грам съдържание за мода, е в колаборация с lilly, а Гана, която си скъсва г*** да ги тагва по сторита, постове, рийлсове и т.н. не съм я видяла и една дрешка да и пратят безплатно. Също така Християна има 170к последователи и събира 4-6 лайка на снимки, а Гана със 100к повече не може и 4к да събере. Как пък тоз алгоритъм на ИГ само наша Гана я хваща, не знам, не знам......
|
|
|
Post by zahir on Sept 8, 2021 12:04:29 GMT 2
Потрес е тая мутреска Капитонова. Типична руска меркантилница. Отвращават ме такива хора без никакви цели в живота извън материалните.
Тези, които гледате Сиса, бихте ли ме светнали освен кринджа (не се сещам за българска дума) какво друго ви носи тая мизерница? Аз за нищо на света не бих я пуснала да и гледам гнусното ежедневие.
|
|
|
Post by klaudia on Sept 8, 2021 12:16:56 GMT 2
Гледам Сиси, защото ми действа мотивиращо, когато ме мързи си я пускам и виждам до къде мога да стигна с мързел. Тогава ставам, готвя, чистя и т.н, за да не се превърна в мързелана като нея, която само търка дивана, офка и пуфка и я мързи да гледа. Също така като видя какви ужасии яде Ния, и колко е пълничка, а моето дете всеки ден яде домашна храна, супи и т.н
|
|
|
Post by zahir on Sept 8, 2021 12:24:30 GMT 2
Ивинявай ама логиката е все едно да гледам филми за убийства и как ги разкриват и осъждат, с идеята да не убия мъжа ми като много ме дразни 😁
|
|
|
Post by okay on Sept 8, 2021 12:25:50 GMT 2
Гергуц понастоящем не трябва ли да е в Гърция? Как тъй отива в клиника в Пловдив на преглед? Още повече със сестра си, която всеки момент трябва да ражда. Хубавото е, че Гана си била взела масово зимни дрехи, разбирате ли... Много често забелязва, че хората неправилно употребяват думата "масово". Тя се отнася до нещо, което много хора правят, и не може да замести думата "предимно". 'Фани прочети некоя книга, Гуце, мол' ти се.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 8, 2021 12:27:12 GMT 2
Поздрав за Капитонова! Сисито си я пускам от скука, защото не ме напряга като Тейчеви, Пепейчеви, Попови, Галчета, Ганки и всякакви измислени търтеи дето много се стараят,много работят, но за цяло лято имат по 1-2 видеа и чакат всяко спонсорство, за да качат някой пост. Сиса няма претенци, офка-пъшка ама я гледам точно за сеир и да се посмея как всяка кифла с камера стана влогърка, макар че няма какво да покаже даже. 🤷🏻♀️ Едит: Сторитата на Пепе с ненорманият ѝ свекър са по-криндж и от Сиса.. 😂😂😂 Тоя човек е тотално изтрещял. 🥴 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by tedi on Sept 8, 2021 12:35:57 GMT 2
Много е обсъждана в темата. Аз не съм я гледала, но има доста коментари за нея. Просто не е моята тематика и не съм заглеждала видеата й. По спомени я хвалеха доста от пишещите тук. Аз гледам много на такава тематика на английски,тяхното ниво е много по-високо,не влагат толкова лично пристрастие и глупава лексика,та за мен е пас. Иначе е много моя тематика и ми се иска да се появи някоя вълшебница,накрая ние тука да си отворим канал- една за мода,една за тру крайм,една за деца,една за грим и т.н😬😬😬😬😬 Погледни видеата на Bella Fiori.Преди беше насочена към гримове, нж от няколко години качва видеа на такава тематика.Има много гледания.
|
|
|
Post by theaxe on Sept 8, 2021 12:45:19 GMT 2
Оффф писна ми от тъпите инфлуенсъри, които от мухата правят слон, случва им се нещо супер нормално и го обявяват със страшен патос. Кузманови с цяло видео защо Ива спирала фитнес. Who cares...? Aко все пак ви пука, тя има ЗАВИШЕН ВЪЗПАЛИТЕЛЕН ПРОЦЕС. И голям праз, че са и взимали кръв. ОК, имаш фобия, ама не го изкарвай сякаш все едно имаш страшно заболяване. Ревала, тръшкала се, но Ради и държал ръката и взимането на кръв било "геройство", според него. И накрая след многото изследвания, сред които и това за ковид антитела, излязло, че тя имала. Добре бе, що за Бога имаш температура и кашлица, и не си правиш тест за Ковид... Оказва се, че има и Епщайн-Бар вирус и Радостин се чуди как му е името и вика: "Айнщайн к'во беше?". Не умаловажавам ситуацията, но наличието на ЕВБ се открива при 90% от хората, включително и аз имам. Много държаха да кажат сложните имена на диагнозата, като че ли да прозвучи по-тежко, отлколкото е. Пожелавам им да са здрави и да си обогатят общата култура и речника.
|
|
|
Post by scalestone on Sept 8, 2021 12:45:29 GMT 2
Поздрав за Капитонова! Сисито си я пускам от скука, защото не ме напряга като Тейчеви, Пепейчеви, Попови, Галчета, Ганки и всякакви измислени търтеи дето много се стараят,много работят, но за цяло лято имат по 1-2 видеа и чакат всяко спонсорство, за да качат някой пост. Сиса няма претенци, офка-пъшка ама я гледам точно за сеир и да се посмея как всяка кифла с камера стана влогърка, макар че няма какво да покаже даже. 🤷🏻♀️ Едит: Сторитата на Пепе с ненорманият ѝ свекър са по-криндж и от Сиса.. 😂😂😂 Тоя човек е тотално изтрещял. 🥴 Sent from my iPhone using Tapatalk Хахахахаха, благодаря ти, боже, че днес реших да обядвам по-късно, защото закусих по-късно и сега съм сама в стаята за хранене, та мога да ги чуя тези сторита със звук. А сега слез и си свърши работата. Не, не, хора, опс, змии, не мога..... Все по-зле стават нещата при някои инфлуенсъри.... От Копенхаген, Дания в Бургас, България Романо да ти пее на испански (май), кажи честно!
|
|
|
Post by Foxy Two on Sept 8, 2021 12:52:58 GMT 2
Тея гергуци и глупитонова както някой умен в групата я нарече са по-тъпи отколкото мислех . Нищо не очаквах и пак съм разочарована 😂 едната си споделя подутото криво лице за щяло и нещяло все едно на някого му пука кой й е записал час,а другата би направила всичко за пари,освен да си размърда пръста,за да изкара. Всъщност не съм сигурна колко е глупава Викторийка. Не ме разбирайте погрешно, не я харесвам, обаче няколко пъти съм я хващала, че тя прави неща, които са тренди или такива, които да предизвикат трафик (независимо дали положителен или отрицателен). Кой друг си слага описание "Купих си дрехи за 2К"? Дори и Телешопови не са толкова зле с кликбейта. Държанката просто иска да е актуална и в на хората устите. С какво точно - не я интересува.
|
|
|
Post by smurfina on Sept 8, 2021 12:55:46 GMT 2
Тази е.. думи нямам. Първите и' видеа ги бях гледала с интерес заради дизайните,но след поредното такова стана скучно.Дори и да е най-добрата маникюристка не бих отишла при нея - то отношение към клиенти, то ум, то приятни разговори. Скоро бях гледала някакъв влог (мисля, че влог беше, ходеха уж на разходка някъде до Пловдив) - много е куха милата, с Николчето са си една за друга. Едвам се с държам да не и' обясня на лично какво иска да каже дамата и колко нелепо тя се включи, и как сама потвърди казаното от другата жена. Сарказма може да си го вземе, че не и' се получава. Да си прави там ноктите и да хубавее, че като си отвори устата става страшно От мен е кенсълд от доста време П.С. зла съм, но темата с животните ми е присърце. А и като цяло не понасям подобен тип хора (мрънкане, лошо държание, НЕпрофесионализъм - защото да си професионалист е съвкупност от доста неща, а не просто ноктите да издържат 1 месец, IQ ~50, но високо самочувствие и т.н.)
|
|
|
Post by amelie on Sept 8, 2021 13:06:52 GMT 2
Момичета, каква е драмата с дизайнерката на Попова?
|
|
|
Post by Nicole on Sept 8, 2021 13:08:42 GMT 2
Оххх,Романо! Значи още на обяд тоя човек изглежда на 3 ракии…
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 8, 2021 13:22:52 GMT 2
Пепе и тя броени дни след като някой тук зачеркна темата че обикалят хотелите, а не ходят никъде по забележителности и хайде, акцент в сторитата върху това. То си й личи, че тя въобще не се интересува от такива неща.
|
|
|
|
Post by sunn on Sept 8, 2021 13:41:25 GMT 2
Втори пост от мен на тема Валери за днес, ама това момиче ме изумява понякога с простотията си.. В стори пита последователите си, които са професионалисти как се ЛЕПЯЛО нокът, който бил счупен навътре.. Не съм професионалист (все още, много обмислям дали да не превърна хобито си в работа някой ден), но счупен нокът НЕ СЕ ЛЕПИ, а се реже и се чака да израсте! 🙅🏻♀️
|
|
|
Post by Deleted on Sept 8, 2021 13:43:38 GMT 2
Всеки път като гледам Християна от АйдеБг и ми изглежда неподдържана. Няма и никакъв стил. Сестра ѝ също изглежда доста мърлява, дори децата ѝ ми изглеждат такива. И апартамента определено не ми изглежда уютен. На тази снимка не знам на Християна косата дали ѝ е мазна, или е от ефекта. Но пък до сега не съм я запомнила с хубава прическа... prikachi.net/image/prIAqСестра й особено винаги ми е изглеждала много неподдържана и мърлява. Просто веднага бих се отдръпнала от такива хора .Жилището им е потресаващо.Бях гледала едно видео, в което правиха ремонт и преди ремонта беше отвратително - рисунки на децата по стената, играчки, кучето навсякъде да минава- просто ужас.Пълен хаос
|
|
|
Post by The Judge on Sept 8, 2021 13:48:34 GMT 2
Християна на тая снимка е потресаваща. От толкова филтри прилича на мъж. И то неориентиран.
Викторийке, не ти трябва свещ-в твоя случай - здрави колена и челюст 😉🤣
На Гана ментален ѝ е отокът и не минава и това си е. Има ли част от тялото си, за която да не е разказвала и да не е показвала...тотал щета.
Пирина е възможно най-лошата комбинация - нафукана превземка, която си мисли, че детето ѝ е нещо уау, просто, защото никога не е виждала другите такива. Голям шок ще е един ден когато свети Матейко иде в школото и гениалността му се изпари.
#пия за всички, които си продадоха и задника, и предника, и между тях за колаборации. Дори не знам коя е най-лоша. Алчно, просто и гнусно племе.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 8, 2021 13:50:21 GMT 2
Типичните алкохолици надали си раздават алкохола, вместо да го пият. Малко прекалено ми се вижда това лепене на етикети, нито пък го намирам за трагедия, че някой прави или би се включил на винен гивъуей. Със сигурност е много по-смислен от тая простотия на Дав. Дава възможност да опиташ нещо ново, за което не си сигурен, че ще ти хареса - шампанското от розе например, чиято цена започва от 60 евро бутилката (проверих). На мен ми допадна идеята и се включих, а единият спонсор на гивъуея е някакъв доста добре изглеждащ гастрохъб в София, който определено ще посетя като се прибера. Отивам да гледам клипа на Кузманова, интересно откъде го е пипнала тоя вирус. Радостин също трябва да се тества според мен.
|
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Sept 8, 2021 14:22:12 GMT 2
Eто оригиналното изпълнение, може да го сравните с ракиеното на Романо : {Spoiler}
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 8, 2021 14:43:03 GMT 2
Гледах до някъде новото видео на Валката иии.... Ами каквото и да кажа ще се повторя с предните ми мнения за нея.
Фейт изобщо не ми е интересна. Прекалено много се превзема, а начинът, по който говори ми напомня на... врачка-магьосница, живееща в шатра, която ти гледа на кристална топка и ти обяснява как ще умреш до 24ч., защото имаш 52 направени магии от 47 шамана. Примерно.
Едит: Ааа, не, не, не, стигнах до края на видеото на КухалериЕ. Най-големите проблеми, които трябвало да реши, са следните: 1. Кои обувки да носи на рождения си ден 2. Кое палто да вземе. Едното щяло да и бъде много удобно, обаче нямало да изглежда добре в инстаграм, но другото щяло да бъде ТОПААА в инстаграм, обаче щели много да я гледат хората с него.
Показа онази къса пола, която се коментираше преди няколко дни. Ами изглежда като треторазрядна компаньонка, без да се извинявам. И, моля ви се, щяла да си вземе балони в Берлин /май/ за рождения си ден. Боже, до къде може да стигне инфантилността на тази жена?
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 8, 2021 15:00:24 GMT 2
Аз не знам Мартин как не умира от скука с Валката и трите ѝ прителки, постоянно?!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 8, 2021 15:04:13 GMT 2
Ива защо въобще си прави труда да качва клипове в нейния канал, при положение, че в 99% от времето говори Радостин и постоянно ѝ прекъсва опитите да каже каквото и да е? Да не говорим и колко нагло се държи, ядосвайки се на децата, които си играят наоколо. Като не искаш някой да ти шуми във видеото, снимай си го вкъщи, не навън, знам ли?
Затвърдиха ми се подозренията, че Ива е пипнала вируса от Радостин, той го е карал преди години и явно като са боледували това лято пак му е избил и го е лепнал на нея. Чудесно просто. Потресаващо ниски нива на здравна култура и грижа за другите. Да знаеш, че си носител, да се разболееш с температура и грам да не ти хрумне да пазиш хората около себе си, докато не си сигурен от какво е. Все по-неприятен ми става Радостин.
Има данни, че ЕБВ се предава на децата при нормално раждане, та искрено се надявам на Ива да ѝ се разминат повторните появи на вируса, ако някой ден решат да предприемат тази стъпка.
|
|