|
Post by Deleted on Sept 8, 2021 15:10:48 GMT 2
Джина кой прави гивауей с алкохол че съм изпуснала ? Теа. Някой по-нагоре беше писал, че правила гивъуей с вино като типична алкохоличка и затова изкоментирах.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 8, 2021 15:17:25 GMT 2
Айде пак Абаут Ю бълва Полина. Втръснаха ми, хола, кашоните, размъкнатите пуловери, тъпотия. Отегчителни до безобразие. Защо купуват широки дрехи не разбирам, нито едно не ми хареса. Полина трепе със стил напоследък. А Тонката с това каре е като лелка. Иначе е свежа, младолика, като момиченце беше с другата прическа. На мн малко жени им отива каре. ЛОРИ и Попова не са сред тях.
|
|
|
Post by healthy1 on Sept 8, 2021 15:23:48 GMT 2
Не че харесвам Теа ама и аз пия всяка вечер по чаша вино. Това е моето време след дълъг ден с бебето,(имам и батко на 4г.и ми е още по-голяма лудница). Но определено не мисля, че съм алкохоличка.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 8, 2021 15:25:13 GMT 2
До тук съм с темата. Не я знаех тази Мария, но са ми интересни профили свързани с интериорен дизайн та разгледах профила на мезонета. Странно ми е, че на терасата има голямо пано, на което пише Mariya's place, тя няма ли половинка, на която да е също този мезонет или сама ще е там?
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Sept 8, 2021 15:55:30 GMT 2
Гана показва снимка на окото й, за да сме сигурни, че наистина не е добре. Смятайте к'ви лъжи бълва постоянно, че единственото доказателство е снимката. Гане, другият път, ако нямаш снимка на кръвоизлизава значи не се е случило!
|
|
|
Post by mariak on Sept 8, 2021 16:05:07 GMT 2
Гана показва снимка на окото й, за да сме сигурни, че наистина не е добре. Смятайте к'ви лъжи бълва постоянно, че единственото доказателство е снимката. Гане, другият път, ако нямаш снимка на кръвоизлизава значи не се е случило! Ох моля те не давай такива идеи на Гането, че е много изпълнителна! За мен да пиеш една-две чаши вино на вечеря с половинката си не е алкохолизъм, но Теа има сторита с чаша вино/бутилка бира по различно време на деня и то едва ли пие само по 1 чаша/бутилка само.
|
|
|
Post by kalimera on Sept 8, 2021 16:10:53 GMT 2
Нямате изчитане, хей
|
|
|
Post by Deleted on Sept 8, 2021 16:15:04 GMT 2
Сиса си е голяма мизерница обаче, гледа си в раницата за излизане, която не прилича на нищо и сигурно никога не е прана и търси маски, намери две и вика едната е по-нова, другата е за хвърляне. Тя май не е чувала, че маските са за еднократна употреба и трябва да я хвърлиш или изпереш. Сигурно с една маска ходи поне няколко пъти. И не знам дали сте забелязали, но ноктите ѝ винаги са в покъртително състояние, неизрязани, един дълъг, един къс, отвратителна гледка, поне да си ги реже до дъно.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 8, 2021 16:23:00 GMT 2
Съжалявам,но Гана ми е изключително нелицеприятна с или без подуто око. Реално дупнишката мадона няма кофти черти,но взети заедно са ми отблъскващи. Мисля че ако тури едни мигли няма да й стои толкова зле,защото ми е като невзрачен призрак.
Идвам от сторито на Теа. Абе ТЕЯ кога ще спрат да ги канят във всяко пусто шоу. То бива,ама ама вече не се трае. Скучни,лигави,мръсни хора,които са пълна загуба на време. Отврат! Толкова ли няма кой друг да бъде поканен. Една Преслава или Галена. Те поне имат истински кариери ( сравнение с всички инфлуци-боклуци), въпреки хорското мнение. 🤮
|
|
|
Post by Deleted on Sept 8, 2021 16:34:12 GMT 2
Беше направила рубрика Дизайнер под прикритие. Говореше за уж много добра и способна дизайнерка на име Емма, която обаче искала да остане тайна и да не се показва. Живее и работи в друга държава, предложила е услугите си на Попова безплатно. Интересното беше, че някои от дизайните, които бяха показани като нейни, момичетата тук намериха и се оказа, че не са нейни. Цялата работа с въпросната Емма, която в един момент дори се включи в коментари (изказът и грешките много приличаха на Попова), беше повече от абсурдна и така не стана ясно, дали изобщо Емма съществува. Цялата идея на Попова с рубриката за апартамента й се провали. Момичета, каква е драмата с дизайнерката на Попова?
|
|
|
Post by Pushy66 on Sept 8, 2021 16:46:19 GMT 2
Беше направила рубрика Дизайнер под прикритие. Говореше за уж много добра и способна дизайнерка на име Емма, която обаче искала да остане тайна и да не се показва. Живее и работи в друга държава, предложила е услугите си на Попова безплатно. Момичета, каква е драмата с дизайнерката на Попова? Чудесен преразказ, мога да допълня, че в началото Емма (която искала да остане инкогнито и не си дава сайта или портфолиото) беше предоставила някакъв измислен имейл, специално за зрителите на Попова, но последната доста високомерно нахвърля някакви суми и заяви, ако нямаме такива пари, да не пишем на момичето. Емма искала да помогне последователите на Тона, но как точно, не стана ясно. След което Попова (и нов профил, твърдящ, че е Ема) истерясаха в коментарите към хора, който бяха писали, че много и' е пораснала работата и им убягва полезното в дадената оскъдна информация. После се разкая, понеже и тя е човек, а хората са злобни и я провокират. Емма пък беше потресена и обидена на хейтърите, по думи на Тона. Жесток свят. Накрая гръмко обявената поредица някак затихна и вместо това Попова направи далеч по-адекватно видео, в което разказа просто кое откъде си е купила.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Sept 8, 2021 16:51:51 GMT 2
Вярно фризьора на Гането я мрази #bad #decisions
|
|
|
Post by Deleted on Sept 8, 2021 17:10:47 GMT 2
Вече освен крива изглежда и плешива, тази фризьорка е за съд 😂
|
|
|
Post by Deleted on Sept 8, 2021 17:10:48 GMT 2
За мен да пиеш една-две чаши вино на вечеря с половинката си не е алкохолизъм, но Теа има сторита с чаша вино/бутилка бира по различно време на деня и то едва ли пие само по 1 чаша/бутилка само. Не искам да съм от "онези" хора в чужбина, ама...за германците бирата е като вода, а тия дни като се усмихна времето, виждам в обедната си почивка как от 12 си пият вино с обяда (и се връщат на работа после). Във всеки парк има Biergarten, в който също се сяда от обяд и често е претъпкано. Не са западнали като нация, не са се пропили, та очевидно не е чак такава драма да се изпие повече от една чаша вино/бутилка бира. С поста в профила на темата относно шофирането и карането бях много съгласна и още съм. Ясно, че не е редно. Ама за един гивъуей да ѝ броим чашите с вино и сторитата, ми се струва малко прекалено вторачването, въпреки че не я харесвам въобще.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 8, 2021 17:16:49 GMT 2
Това момиче каквото и да си направи е ужасна, така че няма смисъл да се мъчи и да се откаже от инфлуенсърството, че става за смях. Не искам да се изказвм грубо и ми ясно, че никой не е идеален и не може всички да изглеждаме красиви и перфектни, но това същество е като клоун от където и да го погледнеш.
Едит: да не правя втори пост, аз казах за Теа и алкохола, но казах, че изглежда като алкохоличка, не че реално е. Просто тя много държи да си показва редовно чашите с вино и коктейли и в сторита и във видеа постоянно говори как иска да си сипе вино.
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 8, 2021 17:20:28 GMT 2
Ох,тази Евелин що така се излага. Снимала видео с колети от майка й. Препарати основно /че в България ги няма щото🙆♀️🤯/. Даже хотелски чехли й пратила. Абе смешна работа ми се стори. Уж там било по-евтино от България, но ме съмнява Евелин да си ги е платила. Мамина глезанка. Ама за мен това видео е излагация или по скоро си е за личен архив.
|
|
|
Post by okay on Sept 8, 2021 17:35:24 GMT 2
Сторитата на Пепа с Романо избиват рибата. Нямам против човека, не искам да предполагам пил или не, нищо лошо не е направил, но...По-народна ли е Пепон като постне мъж по потник със златен ланец, пеещ италианска песен? Питам, не се заяждам. Някои неща нямат място в интернеДа просто, още повече ако си с претенции за бивша датска принцеса. Местата, които посетиха в Странджа, и аз съм посещавала. Интересно ми е дали ще направи влог, в който да разкаже защо точно са интересни? Предполагам, че не, а ако има влог, няма да засегне темата. Не ѝ гледам видеата, но ако прочета тук, че има нещо за въпросните забележителности, може и да погледна.
|
|
|
Post by dzyn on Sept 8, 2021 17:49:27 GMT 2
За пепе, пък и другите - според мен от толкова често и дълго държане на тая камера вече нямат никакво усещане кое е ок да пуснат и кое - да запазят за личен архив.
А за разходките из природата - честно, толкова измъчена изглежда, че чак имам чувството, че се самонаказва за нещо.
Тея от абаучю са живия пример как ИМА лоша реклама. Толкова парцали съм виждала само на събота пазара у наше село. Не знам инфлуенсърите ли са смотани, абаучюто ли, обаче не бих им отворила сайта доброволно.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 8, 2021 18:10:25 GMT 2
Миналата година в Q&A бяха питали Шопови, дали гледат Фермата. Отговорът им беше, че те са team nova tv. Любопитно ми е, дали сега ще обърнат палачинката, защото Наумче ще е водещ на предаване по BTV?
|
|
|
Post by Marsia on Sept 8, 2021 18:40:08 GMT 2
Гледах Валери- зелената пола е ужасна, изглежда евтина и много къса. Хич не ми допада. Третият тоалет също не ми хареса. Първият и последният- стават. Ще ми е интересно да ги видя в инстаграм вариант. Валери напоследък много се отпуска с цветовете и ми идва твърде цветно положението. Рядко ми харесва.
|
|
|
Post by mariak on Sept 8, 2021 18:42:06 GMT 2
За мен да пиеш една-две чаши вино на вечеря с половинката си не е алкохолизъм, но Теа има сторита с чаша вино/бутилка бира по различно време на деня и то едва ли пие само по 1 чаша/бутилка само. Не искам да съм от "онези" хора в чужбина, ама...за германците бирата е като вода, а тия дни като се усмихна времето, виждам в обедната си почивка как от 12 си пият вино с обяда (и се връщат на работа после). Във всеки парк има Biergarten, в който също се сяда от обяд и често е претъпкано. Не са западнали като нация, не са се пропили, та очевидно не е чак такава драма да се изпие повече от една чаша вино/бутилка бира. С поста в профила на темата относно шофирането и карането бях много съгласна и още съм. Ясно, че не е редно. Ама за един гивъуей да ѝ броим чашите с вино и сторитата, ми се струва малко прекалено вторачването, въпреки че не я харесвам въобще. Да, разбирам за какво говориш и в Испания хората пият по 1-2 вина/бири на обяд и още толкова на вечеря, че може и повече, но Тейче оставяше впечатлението че по цял ден пие, все едно е алкохолик и не може без да пийне. Никой не е казал на 100% че е, не ме разбирайте погрешно.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 8, 2021 18:42:11 GMT 2
Миналата година в Q&A бяха питали Шопови, дали гледат Фермата. Отговорът им беше, че те са team nova tv. Любопитно ми е, дали сега ще обърнат палачинката, защото Наумче ще е водещ на предаване по BTV? Много ясно, че ще я обърнат. Ще има доволно превъзнасяне.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 8, 2021 18:57:19 GMT 2
Вече виждам видеата на ТъртюУм как това му е била детска мечта да е водещ и как е гледал това предаване и много му е харесало и всякакви хвалби колко е яко, но накрая всичко опира до хонорара, за да не си вдигат гъза от дивана цяла зима.
|
|
|
Post by GGWP on Sept 8, 2021 19:11:47 GMT 2
Гането като види, че действията на някой инфлуенсър се одобряват тук, прави същото, барем си спечели някоя зелена точка. Явно "вдъхновена" от Йоанна П. е решила да се подстриже. Хайде, нека види и от леля Йокко, та да си оправи зъбите.
|
|
|
Post by Nicole on Sept 8, 2021 19:20:33 GMT 2
И dea.vibes не се търпи,голяма инвеститорка. Компентна по всякакви въпроси ,последна инстанция за всичко. Обследвах я-писна ми някаква си незнайна девойка да ми размахва пръст от сторита защото видиш ли тя всичко знае.
|
|
|
Post by Cherry on Sept 8, 2021 19:34:18 GMT 2
Jolie Petkova вчера качи пост как се подиграва на хвалебственото стори на Савина. Днес пусна стори, че някакви хора й писали, че е хейтърка, при което каза, че няма нищо против самите изделия, да си ги ядат хората, не е казвала, че са гадни, но пък били залята с лични съобщения от хора, които яко оплювали продукцията на Савина
|
|
|
Post by Vanillia on Sept 8, 2021 19:46:39 GMT 2
Джойката, притежава май Kelly на Hermes. Гана сигурно сега ще умре от яд, те така и така прекратила приятелството 🤣🤣🤣🤣 prikachi.net/image/pyjoq
|
|
|
Post by mira on Sept 8, 2021 20:05:50 GMT 2
Най-забавното нещо, което гледах днес в нета: изпълнението на Романо! 😃 Задължително да си го пуснете и вие. 😄
Не знам, не знам, този човек не ми изглежда да е на ракии, което е притеснително.
Sent from my SM-G960U1 using Tapatalk
|
|
|
Post by supernova on Sept 8, 2021 20:41:46 GMT 2
Това на Джойката не е Ермес, прилича ми на един нов български бранд, който прави чанти, много подобни на техните .. Не мисля, че пере пари, по скоро, всичко, което изкарва - харчи до дупка и разчита на Георги.
Стели ми се струва готин и интелегентен, не знам въобще какво му е харесало в Ая - тя цялата е едно абсолютно клише.
Гергана в последно време наистина изглежда потресаващо. От време на време репоства нейни стари снимки - ами там дори ми е симпатипна, косата й изглежда много по-добре, обличала се е по-младежки и този стил й отива... Ама друго си е с ретро шанелите и кашмирите да прилича на млада старица 🤐
|
|
|
Post by Deleted on Sept 8, 2021 20:45:22 GMT 2
След офъкването на косата, плитките стоят още по-зле. Буквално изглежда сякаш има по три косъма от двете страни, тамън за две плитки...
|
|