|
Post by Vanillia on Sept 8, 2021 20:45:31 GMT 2
Само да информирам от какво съм шокирала. Мила на Сами си пуска косми на краката(те според мен са си пораснали бая) и пита дали е Ок това. На всичкото отгоре ги показва. Ми не не ми е женствено.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 8, 2021 20:53:34 GMT 2
Само да информирам от какво съм шокирала. Мила на Сами си пуска косми на краката(те според мен са си пораснали бая) и пита дали е Ок това. На всичкото отгоре ги показва. Ми не не ми е женствено. Хаха, погледнах я. Много е смела с петте си руси косъма и тя. Ако бяха тъмни и гъсти, друга щеше да е хавата, ама ай нека се правим на интересни.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 8, 2021 20:54:17 GMT 2
Джойката, притежава май Kelly на Hermes. Гана сигурно сега ще умре от яд, те така и така прекратила приятелството 🤣🤣🤣🤣 prikachi.net/image/pyjoqДжой и тя е такова уонаби. Харчи парите на Гого за скъпи и маркови неща, за да има и тя "луксъри ляйфстайл", но за съжаление няма никакъв вкус и класа и винаги съчетава ужасно нещата и е облечена като някоя селска тетка или ромска перла. Веднъж да ми е харесала как е облечена.
|
|
|
Post by pchelica on Sept 8, 2021 21:06:25 GMT 2
Абе, таз Гането някой е срещнал и я е бушонирал в окото.. Ко са праи само...
|
|
|
Post by Coconut1 on Sept 8, 2021 21:18:36 GMT 2
Миналата година в Q&A бяха питали Шопови, дали гледат Фермата. Отговорът им беше, че те са team nova tv. Любопитно ми е, дали сега ще обърнат палачинката, защото Наумче ще е водещ на предаване по BTV? Ама разбира се, вече няма да ги дават в "На Кафе" и в "Събуди се", а в "Преди обед" и в "Търси се". 😅😅😅🙆♀️
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Sept 8, 2021 21:19:35 GMT 2
Абе, таз Гането някой е срещнал и я е бушонирал в окото.. Ко са праи само... Много е проста, горката. 100% цял ден е стояла пред телефона да пуска сторита и да чете тук, а точно в такива моменти трябва да избягваш да гледаш в телефон/компютър/лаптоп, че даже и ТВ..
|
|
|
Post by okay on Sept 8, 2021 21:26:24 GMT 2
Докато ми съхне лака, си пуснах видеото на Златена с дрехите от ФД. В чантата ѝ било какаония, роклята била със сърцевидно деколте... Имаше и още изцепки. Дрехите никак не ми харесват, но важното е, че на нея ѝ допадат.
|
|
|
Post by Ахинора on Sept 8, 2021 21:35:27 GMT 2
Тази Мила ли правеше микроблейдинг? Не дава пример с тези рошави и неподдържани вежди.
|
|
|
Post by primadonnagirl on Sept 8, 2021 21:44:07 GMT 2
Отново бяхте прави момичета, Наум каза при Цитиридис, че ще е новият водещ в Ергенът
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 8, 2021 21:50:20 GMT 2
Оле крокозавър в действие е тази Мила.🙈🤐 Ужасно жалко съществуване.
|
|
|
Post by Vanillia on Sept 8, 2021 21:51:11 GMT 2
Тейче: Договорче, Фактурка при Цициридис 🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by zahir on Sept 8, 2021 21:55:37 GMT 2
Mила (на Сами) е една от най-натягащите се да е известна персони. Отдавна я забелязвам, опитва се да яхне вълната. С тая руса коса и черни вежди e като маймунче. А космите съвсем допълват картинката. Наистина не я разбирам, изглежда ужасно. Тя е същия тип като Ели, натягаща се, бутаща се и живееща само около гаджето си. Пуска по 200 безмислени сторита на ден. Едното беше сега ли да си измие зъбите..ако можех, щях да се пресегна през екрана и да и прасна един.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 8, 2021 22:01:23 GMT 2
Наумчо като се е обявил вече за водещ го очаквайте в Преди обед до дни. Кога ли ще направят един Q&A да го попитам какво стана с тийм Нова и защо като свърши да пада парата от Нова премина рязко на БТВ подлизуркото. Да, Шопов е елфа на Ергена! 😂 Тейче не се научи да я миеш тая коса преди важни събития и да отидеш на фризьор да ти я оформят или направо да ти я отрежат цялата тая метла. 🤦🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 8, 2021 22:03:56 GMT 2
Охх, ми че то е лесно да си известен. Не е лесно да си известен с нещо положително😂🙆♀️ Така и не го разбраха това нашите хорица.
|
|
|
Post by tedi on Sept 8, 2021 22:05:28 GMT 2
Наумчо като се е обявил вече за водещ го очаквайте в Преди обед до дни. Кога ли ще направят един Q&A да го попитам какво стана с тийм Нова и защо като свърши да пада парата от Нова премина рязко на БТВ подлизуркото. Sent from my iPhone using Tapatalk Е, ти ако си, няма ли да отидеш в друга телевизия?Много водещи сменят Нова е Бтв и мисля, че е съвсем нормално.Да няма да робуваш на една телевизия само.
|
|
|
Post by Coconut1 on Sept 8, 2021 22:08:24 GMT 2
И dea.vibes не се търпи,голяма инвеститорка. Компентна по всякакви въпроси ,последна инстанция за всичко. Обследвах я-писна ми някаква си незнайна девойка да ми размахва пръст от сторита защото видиш ли тя всичко знае. Мале и мен много ме дразни това момиче. Това самочувствие от къде ли го вади? Дали и тя е нечия щерка се чудя. Шефка голяма е май, а няма и 30г. дори. Не че не е невъзможно, но е рядкост. 🤔
|
|
|
Post by plam on Sept 8, 2021 22:12:24 GMT 2
Мила изглежда толкова нечистоплътна..все едно живее на някакъв изоставен остров.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 8, 2021 22:13:30 GMT 2
Тейче нещо не е същата като на снимките ѝ в профила в Инатаграм. 🤔 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Coconut1 on Sept 8, 2021 22:40:41 GMT 2
Добре изглежда Теа, ние просто сме свикнали да гледаме натруфени, оперирани и много гримирани лица по ТВ-то. Дребничка е, но за мен това е чар.
|
|
|
Post by yoooobooo on Sept 8, 2021 23:06:17 GMT 2
Аз само не разбрах Тейче защо беше при Цитиридката, като целта на гостуването беше да се обяви Наумчо за водещ. Ама как ще пропусне и тя да се изяви. Да се изтъкне, че оправя фактурките и договорчетата. 😂
|
|
|
Post by candygirl on Sept 8, 2021 23:26:51 GMT 2
Е кaкво лошо имa дa е водещ в Бтв?
|
|
|
Post by yanniehh on Sept 8, 2021 23:51:39 GMT 2
След офъкването на косата, плитките стоят още по-зле. Буквално изглежда сякаш има по три косъма от двете страни, тамън за две плитки... View AttachmentНе се стърпях да коментирам След като всеки ден се снима в тва огледало, не може ли да погледне зад телефона какво става - верно все едно има по 3 косъма. Още не мога да схвана каква психика и мислене трябва да имаш, че да не забележиш, че си толкова зле.. Остави зъбите, прическата и облеклото се сменят по-лесно... Колко инфантилен трябва да си, че да имаш такова самочувствие, майко мила.
|
|
|
Post by theaxe on Sept 9, 2021 7:03:28 GMT 2
Наумчо като се е обявил вече за водещ го очаквайте в Преди обед до дни. Кога ли ще направят един Q&A да го попитам какво стана с тийм Нова и защо като свърши да пада парата от Нова премина рязко на БТВ подлизуркото. Да, Шопов е елфа на Ергена! 😂 Тейче не се научи да я миеш тая коса преди важни събития и да отидеш на фризьор да ти я оформят или направо да ти я отрежат цялата тая метла. 🤦🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk Тук, честно казано, не ми се струва Тея да е с мазна коса. Дължината също ми допада - не е метлата от преди. Да, малко ѝ е ежедневна прическата, можеше да отиде на фризьор, наистина. Мърфи, самосезирайте се 😂 Наумчо няма да го коментирам много, ама като видя глезенчета на хетеро мъж и изтръпвам. Като Радостин Кузманов на сватбата. Брр… Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 9, 2021 7:24:41 GMT 2
Малко преувеличавате това с телевизиите. Няма лошо,единственото лошо е, че ще ги гледаме ма още едно място😄. На Тея косата е съвсем нормална, и е измита и е с прическа, просто съвсем небрежна такава. Даже и е в добро състояние, или поне тук така изглежда. Ще е смях ако ги поканят в Търси се(в Преди обед им е в кърпа вързано участието). Той не ми се вижда толкова известен за Търси се. Да вземат да кажат поне кога ще започне предаването. Елфът на ергена 😄😄😄
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Sept 9, 2021 7:38:20 GMT 2
Боже Господи, за такива малумщини ли си дават парите. Това го пуснах само заради коментарите тук. Първоначално помислих, че това е Васето дето ходеше с Николчето, после не знаех какво да си мисля. Цъкнах хикса след 30 сек. Няма такава тъпня, такъв криндж, такова преиграване. Добре, че е лесно да сме клоуни, че да изкарваме едни бързи пари. Естествено, коментарите са редуцирани и са оставени само хубавите.
|
|
|
Post by veereto on Sept 9, 2021 7:47:06 GMT 2
Наумчо като се е обявил вече за водещ го очаквайте в Преди обед до дни. Кога ли ще направят един Q&A да го попитам какво стана с тийм Нова и защо като свърши да пада парата от Нова премина рязко на БТВ подлизуркото. Да, Шопов е елфа на Ергена! 😂 Тейче не се научи да я миеш тая коса преди важни събития и да отидеш на фризьор да ти я оформят или направо да ти я отрежат цялата тая метла. 🤦🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk Косата на Теа не е мазна, а фина и тънка. Такава коса и един час след миене си изглежда по този начин. Знам го, защото и моята е същата. Може да има малко по-различен вид само след термична обработка, но не го намирам за нужно само заради мнението на околните.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 9, 2021 7:55:51 GMT 2
Наумчо като се е обявил вече за водещ го очаквайте в Преди обед до дни. Кога ли ще направят един Q&A да го попитам какво стана с тийм Нова и защо като свърши да пада парата от Нова премина рязко на БТВ подлизуркото. Да, Шопов е елфа на Ергена! 😂 Тейче не се научи да я миеш тая коса преди важни събития и да отидеш на фризьор да ти я оформят или направо да ти я отрежат цялата тая метла. 🤦🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk Косата на Теа не е мазна, а финна и тънка. Такава коса и един час след миене си изглежда по този начин. Знам го, защото и моята е същата. Може да има малко по-различен вид само след термична обработка, но не го намирам за нужно само заради мнението на околните. Тъкмо влизах това да напиша за косата. Такива коси дълги изглеждат изтънели и оттам идва това впечатление. Като цяло е по-добре да се носят средна дължина. Тейче да се подстриже. 😊
|
|
|
Post by Ахинора on Sept 9, 2021 8:07:12 GMT 2
Далеч не всяка дълга коса става фиНа от дължината, плюс това фиНата коса също може да изглежда добре, ако се постараеш. Все пак за участие по телевизията може да вмъкнеш в натоварения си график един сешоар при добър фризьор, нали? На мен косата не ми изглежда мръсна, но стои сякаш е спала с влажна коса на някакъв небрежен кок, който е разпуснала точно преди да влезе в ефир.
|
|
|
Post by The Judge on Sept 9, 2021 8:24:42 GMT 2
Deviz-че, трий като ме докладват. Аз съм си го казала 😊
Теа на мен ми допада тук. Като цяло ми е симпатична, той също, като изключим голите копитца, които са ми турбо чалга, но да се спасяват. Не ги харесвам като образи, но поне не са ми противни. Иначе те по тия телевизии ходят по 100 пъти, та не е чудно, че не са се нагласили 🤣
Гана няма мн полезни стъпки. И да не се харесва, няма да падне по гръб и да признае, че няма акъл и вс е фейл.
Песента звучи КАТ чалга, манЯк!
|
|
|
Post by ☀ on Sept 9, 2021 8:39:13 GMT 2
Милото накичено с толкова имена, бая зор ще има по институции и пътувания 🙄 Да е жива и здрава!
|
|