|
Post by minimoi on Sept 9, 2021 20:22:41 GMT 2
И аз гледах Петканови, пак много се смях. Сашко мама, математика, а у? Но са супер естествени, няма пози, много ме кефят! Третата част беше много весела, посмях се с глас. Мамим Сашко що храна погълна не е истина къде я побра направо се чудя 😂😂. Аз ако съм на мястото на Петканови също ще съм ядосана от вечните закъснения на Сашко, той би трябвало да има изградена рутина все пак всеки ден е на екран.На мен също най- любимата паста на света ми е карбонара 😂😂😂 Чакам и следващта част аз съм и малко пристрастна понеже моят Муж е от Наполи и обожавам целият район. Направо им завидях, че тази година не успяхме да отидем . Мама Сиси не е първата нито последната майка, която отива на родителска среща и не разбира за какво говорят. Масово се среща не само при българи в чужбина. За пример преди години бях на курс по английски и там сме събрани от кол и въже и нали всеки знае хай,бай и до там та едната жена живееше беше от Банглдеш мисля и имаше 4 деца 15 години в ОК ми беше много зле , каза че децата и превеждат . Та какво да се чудя и възмущавам на Сиса много хора са така. Поне децата и един ден ще знаят и говорят немски та ще оправят родителите си .Сиса, че е много зле няма спор обаче и ние много критично гледаме на нея и Гошко, хората са си като повечето емигранти, работа в къщи и децата това е животът на много от хората на вън . Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by amourrr on Sept 9, 2021 20:25:51 GMT 2
Хора, сигурно ще ме изядете, ама коя е мама Сиси?
|
|
|
Post by minimoi on Sept 9, 2021 20:27:25 GMT 2
Тя Евелин само и само да я забележат големите каки се спуква да ги коментира и да им харесва снимки 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by minimoi on Sept 9, 2021 20:30:14 GMT 2
Хора, сигурно ще ме изядете, ама коя е мама Сиси? Майката на Ния и жената на Гошко 😂😂😂 шегувам се . Оставям ти линк към канала и. Аз рядко си я пускам обаче една мацка тук така готино и преразказва видеата, че няма смисъл да я гледаш . Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ladyinred on Sept 9, 2021 20:32:56 GMT 2
Толкова четох за Сиса във форума, че реших да си пусна последното й видео... не знам как си я причинявате, честно. То едно мрънкане, то едно говорене просто за да говори, няма да коментирам покупките. Със сигурност няма да я гледам повече. Йоко може да е всякаква, но с тези хрумвания слага всички напъващи се за съдържание инфлуенсъри в малкия си джоб. Нямам търпение да видя коя е държава, към която се е отправила (силно се надявам да е Хърватска, тъй като не съм ходила там).
|
|
|
Post by ladybird on Sept 9, 2021 20:52:07 GMT 2
Може на Сиси да й осигуряват преводач, в Лондон болници, учреждения питат дали ще искаш за уречения час.
|
|
|
Post by okay on Sept 9, 2021 21:08:12 GMT 2
Подсетихте ме за Мики Златинова, бях я забравила. Много ми хареса танца им с Тодор на сватбата. Супер хрумване са всичките детайли и това, че носят техния почерк е най-ценното. Много са сладки заедно, пожелавам им много семейно щастие.
|
|
|
Post by maggi on Sept 9, 2021 21:09:05 GMT 2
Мама Циц, е супер нагла и затова не й пука особено какво става около нея. Пък тя сега ядяла толкова, защото след като се роди бебето нямало да яде такива неща, щяла да бъде на някаква диета..ох, Боже, боже. Стана ми смешно в едно от видеата, излизат навън и точно пред входната им врата, Ния сочи някакви боклуци, и мама Циц, казва: "Боклуци ли има, ами какво да направя?" 😀😀😀
|
|
|
Post by The Judge on Sept 9, 2021 21:27:07 GMT 2
Точно на тая снимка Пепа изхлежда с ханш 40 дка.
Разликата между "лелята" и другите е, че тя поне знае за к'во живее и за к'во си дава парите. Другите са прости циции и авантаджии.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 9, 2021 21:31:06 GMT 2
Пуснах си видеата на Петканови от Италия, хубави са, наистина доста реално са снимали какво е да отидеш на почивка с друга двойка и даже скандалите си снимаха. Отказаха ме от Капри определено, а ми беше топ желана дестинация, но като казаха, че на острова няма какво да се прави и реално, ако не си милионер да си позволиш скъпарски хотел и яхта няма смисъл да си там. Даже да седнеш да хапнеш трябва резервация половин година по-рано, не мерси. Горките всичките минаха някакъв стомашен вирус, това е много гадно, особенно Дани изглеждаше доста зле, не знам от храната ли е ама съм чувала, че в Италия хигиената не е на топ ниво попринцип, така че не се очудвам.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 9, 2021 21:45:04 GMT 2
Дори се замислих, дали Пепе не си е дръпнала дупето, за да изглежда по-голямо. Защото във видеа и на други снимки се вижда, че има плоско дупе, което почти липсва, а тук може да се нареди до Кардашян... Точно на тая снимка Пепа изхлежда с ханш 40 дка. Разликата между "лелята" и другите е, че тя поне знае за к'во живее и за к'во си дава парите. Другите са прости циции и авантаджии.
|
|
|
Post by lyra on Sept 9, 2021 21:46:28 GMT 2
Обаче в коментарите са им сипали на Петканови. Иначе аз хич нямаше да ги търпя тия закъснения, много ме изнервят такива хора.
|
|
|
Post by ladyinred on Sept 9, 2021 22:16:17 GMT 2
Подсетихте ме за Мики Златинова, бях я забравила. Много ми хареса танца им с Тодор на сватбата. Супер хрумване са всичките детайли и това, че носят техния почерк е най-ценното. Много са сладки заедно, пожелавам им много семейно щастие. С Тодор бяхме в един клас и винаги е бил купонджия, така че танцът им е приятна глътка свеж въздух. Определено много се допълват и им желая всичко най-хубаво. Не знаех, че жена му снима видеа - задължително ще прегледам канала й тези дни. Нямах намерение да си пускам Петканови - не съм ги гледала, откакто пуснаха драматичния клип с апартамента, но обичам Италия и след толкова хвалебствия от ваша страна, ще им дам шанс, въпреки че мамин Сашко ми е изключително неприятен.
|
|
|
Post by vivian27 on Sept 9, 2021 22:23:40 GMT 2
Криси, не се отказвай от Капри. Мястото е вълшебно, въобще цялото Амалфийско крайбрежие заслужава да бъде видяно. Аз съм била там преди 10 години. Помня че се возихме с лифт на Капри и гледката от горе беше невероятна. Обядвахме на ресторант без резервация 😃 но нали не беше нищо фенси и лъкшъри, щото на 20 години не съм нито известна, нито инфлуенсър 😃 Но имам много хубави спомени.
Ивата на Сашко ми идва много бавна.. и като говор, и като реакции, и като размисли.. На визия не е нещо уау, честно казано бледнее пред Александра. Чудя му се на Сашко за избора който е направил, защото бившата му жена е много красива и носи много чар в себе си.. Та отклоних се- аз с тия двамата на почивка не бих отишла. Много мразя някой да закъснява и да се шляем без план и посока..
Лелята я чакам да пусне видео. Интересна ми е с пътуванията си и най-вече, че сама си ги плаща и няма да слушаме заучени фрази във вече видяни хотели. Все ми е тая къде ще иде, бих я гледала където и да е.
|
|
|
Post by monday on Sept 9, 2021 22:25:18 GMT 2
И аз се изкуших да погледна мама Сиси и колкото съм в потрес, толкова ми е и смешно. В смисъл някак не очаквах описанията да са чак толкова точни, тя на първото изречение зацикли и изпуфтя, с тия големи бузки е като преяла катерица в главата. Иначе е доста хубава жена, Ния е красиво дете, но с този начин на живот .... малИ малИ. Дано се хване в ръце все някога и да си промени хранителните навици, ако ще пак да не работи, но някакво хоби свързано с движение да намери .... направо ми е тъжно, млади и здрави хора, имат толкова възможности пред себе си, а насила се съсипват.
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 9, 2021 22:50:34 GMT 2
Аз ако си направя ритуала за пари ден преди заплата брои ли се? Иначе Капиталова дано не разкаже в подробности истинския ритуал, който прави, защото ще вземат да и баннат профила за нецензурирани изказвания.
Ако на мен ми пожелаят да съм като Пепе в което и да е отношение ще го приема като кълнене. Пази боже!
|
|
|
Post by ciaraa on Sept 9, 2021 23:03:52 GMT 2
|
|
|
Post by Cherry on Sept 9, 2021 23:15:34 GMT 2
О да, и още как. Даже наскоро беше оставила един италианец да й плаща сметките в хотела, след къо си тръгна без въобще да му каже. Че и трансфер до летище си беше поръчала на негов гръб. Тази chiponoska да не е станала платена ... ?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 10, 2021 2:58:21 GMT 2
Оф, аз освен Гането, гледам и моята козметика за криндж доза. Няма такъв майтап. В последното видео се събрали на маса-Галя, Мона, Теа, Пепе и още една, която уж много знае. Обсъждат шампоаните на Доори. Първо, заснемането и монтажа са по-зле направени от тези на мама Сиси сиг. През цялото време момичета гледат към тази, която уж много знае. Тя е в средата с лице към камерата, а нашите инфлуенсърки, професионалистки, през цялото време за с гръб към камерата. Много зле. Теа стои като невменяема през повечето време, все едно не е там. Пепето само кима и казва "да, да" и чат-пат се сеща, че трябва да сложи фейк усмивката и да измърмори някоя тъпня. Галя, ако можеше само тя да говори щеше да ѝ е супер. И за капак като пуснат някой отделен кадър, докато някоя от тях си вее ветрилцето и направо се пренасям в Южна Франция или Италия. Оникално.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 10, 2021 7:03:50 GMT 2
Разглеждах постовете на Мила и попаднах на този, който ми се стори доста познат от едно момиче, което следя от доста време Joana V (joanav.fit). Посланието на поста е едно и също и снимките са сходни. Явно са участвали в една и съща продукция
|
|
|
Post by theaxe on Sept 10, 2021 7:38:16 GMT 2
Димчо и Васифамилия ще имат момче, ако сте тръпнали в очакване да разберете 😁
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by pchelica on Sept 10, 2021 7:41:52 GMT 2
Абе тва Гуси що всеки божи ден напира да ни показва надутото си око? Дано не и се случи някой ден диария да хване, че кой знае какво ще поства... Особено след поста за баща ѝ и майка ѝ....
|
|
|
Post by smurfina on Sept 10, 2021 7:57:54 GMT 2
Да се възхитиш на външен вид е ок. Но си е доста повърхностно. Не може да се отрече, че Пепе няма нищо излишно по тялото си. Но тук идва голямото НО. Какво е постигнала, как е възпитала тези три родени деца. Те какво са постигнали и тн. Това мисля, че е най-важното което младите трябва да гледат. Не дрехи, външен вид или придобивки. Всичко това е временно и несъществено. Да, няма, но тялото и' далеч не е хубаво, поне според мен. Типичната слаба жена с хубав ген.Не разборам какво всички се превъзнасят по ПепеЕвелин също не ми харесва на външен вид (в лице), доста груба изглежда, на живо може и да не е така. Мики - за мен са големи симпатяги, много ги харесвам, нея също. Понякога мааалко преиграва в клиповете за грим, но това си е нейният стил П.С. коментарът ми в никакъв случай не е репликиране от моя страна, просто стигнах с четенето до това и отново съм в чудене какво точно и' харесват на тялото на Пепе
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 10, 2021 7:59:30 GMT 2
О да, и още как. Даже наскоро беше оставила един италианец да й плаща сметките в хотела, след къо си тръгна без въобще да му каже. Че и трансфер до летище си беше поръчала на негов гръб. Тази chiponoska да не е станала платена ... ? Доста жалко, явно не ѝ се е отразила добре раздялата с бившият ѝ приятел, колкото и да се опитва да представи нещата, че живее "най-добрият си живот". Според мен интервенциите са ѝ сполучливи, но тя е пияна 24/7. Бях поствала снимки на нея и Тери, с двама възрастни мъже, явно така процедират, консумация и от двете страни, след това МЕЧИ плаща. Другата Евелин видя, че не успя да се впише във форума и обърна палачинката. Такива подлизурки са всички. За Мики и аз се зачудих дали има филър?
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Sept 10, 2021 8:04:50 GMT 2
Севи ги отвя всички с новото партньорство. Поне автомата ще си остане за нея, за разлика от другите, на които им пратиха по един на Крупс само за тест и не видях някой да спомене и дума за него повече. Интересно ми е с какво впечатление ще остане и дали ще каже и недостатъците на уреда. Вярно е, че всичко става с едно докосване, буквално, но има и доста за чистене и поддръжка на блока за приготвяне(смазване със спец. смазка).Но какво я мисля, тя обича да чисти, това няма да ѝ е проблем. Иначе автоматите на Филипс си заслужават парите. Аз кафе не пия, но мм не може без него и е супер доволен от вкуса и качеството. На който и гост да сме правили, също.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 10, 2021 8:59:42 GMT 2
Относно хигиената в Италия, и ние като бяхме там, първите три дни се борехме със стомашни проблеми. След това с хрема (заради разликата във въздуха), имам роднина, която е вече 12 години там, северната част на Италия, близо до Бергамо. Масово жените ходят на фризьор да си мият косите там, и то веднъж седмично, тъй като вкъщи не можели.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 10, 2021 9:26:56 GMT 2
Сторитатa на Теа за Активия сааа.. нямам думи чак от прости по-прости. Аман от рутини, аман от закуски и колко ангажименти имаме да отметнем. Джийзъъъс, всички правим едно и също сутрин и не ме интересува дали яде Активия, Марети, Боровец и дали се превежда в нормален вид. По цял ден бездействат ама го изкарват все едно са е**хти заетите. 🤨 Точно Тейче, ако я накарам да отиде 1 седмица в офис да види какво значи да си зает, после да бягаш да пазаруваш, да вземаш деца от градини и училища, да готвиш или да трябва да имаш други ангажименти след работа и няма да стане от леглото 1 месец и ще отиде на 5 спа почивки. 😒 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by niisy on Sept 10, 2021 9:48:43 GMT 2
Сторитатa на Теа за Активия сааа.. нямам думи чак от прости по-прости. Аман от рутини, аман от закуски и колко ангажименти имаме да отметнем. Джийзъъъс, всички правим едно и също сутрин и не ме интересува дали яде Активия, Марети, Боровец и дали се превежда в нормален вид. По цял ден бездействат ама го изкарват все едно са е**хти заетите. 🤨 Точно Тейче, ако я накарам да отиде 1 седмица в офис да види какво значи да си зает, после да бягаш да пазаруваш, да вземаш деца от градини и училища, да готвиш или да трябва да имаш други ангажименти след работа и няма да стане от леглото 1 месец и ще отиде на 5 спа почивки. 😒 Sent from my iPhone using Tapatalk И лаптопа й е обърнат наобратно...голяма работяга
|
|
|
Post by zahir on Sept 10, 2021 9:48:46 GMT 2
Сторитатa на Теа за Активия сааа.. нямам думи чак от прости по-прости. Аман от рутини, аман от закуски и колко ангажименти имаме да отметнем. Джийзъъъс, всички правим едно и също сутрин и не ме интересува дали яде Активия, Марети, Боровец и дали се превежда в нормален вид. По цял ден бездействат ама го изкарват все едно са е**хти заетите. 🤨 Точно Тейче, ако я накарам да отиде 1 седмица в офис да види какво значи да си зает, после да бягаш да пазаруваш, да вземаш деца от градини и училища, да готвиш или да трябва да имаш други ангажименти след работа и няма да стане от леглото 1 месец и ще отиде на 5 спа почивки. 😒 Sent from my iPhone using Tapatalk Хахахахааха. Абсолютно. Полина сега има драма с прическата... И си показва "outfit-a" за днес. Прилича на облечена с произволно избрани дрехи от нисък клас втора употреба.. prikachi.net/image/zfpERНаистина са потресаващи с измислените си "задачки", а всъщност до една са група бездарници, живеещи в социалните мрежи и имагинерния си свят на инфлуенсърки. Ги-чето горе е право в 10-ката. Много са ми смешни всички като говорят едно суууууууупер сериозно за задачките си, все едно на някой му дреме Тея пие ли топла вода, не пие ли. Животът им, поне за мен е средно - статистически, с нищо не отличаващ се от другите и не са ми интересни, нито Тея и заспалия Наум, нито Поля с лелинските си дрехи, мяукаща на Патрик, нито Ели с манджите ѝ.. Наистина не разбирам кое в техните собствени очи ги пращи вярващи, че е интересно да си споделят глупостите и то с такъв тон, сякаш дават наклон и пътеводна светлина на всички нас, непросветените?
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Sept 10, 2021 10:04:39 GMT 2
И аз изгледах третата част на Петканови. Но това постоянно говорене за пари ме издразни. Но гледките са топ! 😍 На Сашко новата изгора е супер кухо парче, с всеки епизод се убеждавам. Колкото до хигиената в Италия - никога не съм имала стомашни проблеми там. Верно, че по на юг от Рим не съм ходила, та може може там да има проблеми. Но Италия е толкова различна в различните области, че е малко лаишко да се казва "В Италия е еди-как си".
|
|