|
Post by carolinebingley on Sept 10, 2021 10:38:08 GMT 2
Ау, наистина много красива фотосесия. Ето така се прави.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 10, 2021 10:45:27 GMT 2
Сторитатa на Теа за Активия сааа.. нямам думи чак от прости по-прости. Аман от рутини, аман от закуски и колко ангажименти имаме да отметнем. Джийзъъъс, всички правим едно и също сутрин и не ме интересува дали яде Активия, Марети, Боровец и дали се превежда в нормален вид. По цял ден бездействат ама го изкарват все едно са е**хти заетите. 🤨 Точно Тейче, ако я накарам да отиде 1 седмица в офис да види какво значи да си зает, после да бягаш да пазаруваш, да вземаш деца от градини и училища, да готвиш или да трябва да имаш други ангажименти след работа и няма да стане от леглото 1 месец и ще отиде на 5 спа почивки. 😒 Sent from my iPhone using Tapatalk Хахахахааха. Абсолютно. Полина сега има драма с прическата... И си показва "outfit-a" за днес. Прилича на облечена с произволно избрани дрехи от нисък клас втора употреба.. prikachi.net/image/zfpERНаистина са потресаващи с измислените си "задачки", а всъщност до една са група бездарници, живеещи в социалните мрежи и имагинерния си свят на инфлуенсърки. Ги-чето горе е право в 10-ката. Много са ми смешни всички като говорят едно суууууууупер сериозно за задачките си, все едно на някой му дреме Тея пие ли топла вода, не пие ли. Животът им, поне за мен е средно - статистически, с нищо не отличаващ се от другите и не са ми интересни, нито Тея и заспалия Наум, нито Поля с лелинските си дрехи, мяукаща на Патрик, нито Ели с манджите ѝ.. Наистина не разбирам кое в техните собствени очи ги пращи вярващи, че е интересно да си споделят глупостите и то с такъв тон, сякаш дават наклон и пътеводна светлина на всички нас, непросветените? Мусканджиики, забравихте и попълването на планерчетата им с" работните им ангажименти".Сиреч: да се изкъпя, да пусна имейл на себе си, да напиша пост в инстаграм с въпроси, които ще си задам сама и ще си отговарям, да се снимам по просташки начин и да напиша отдолу, че много работя... и така нататък и така нататък.Няма лошо от тефтер за записване на ангажиментите, но това си е чисто детско поведение , не е сериозно.И да не се изкарват , че много работят и са много изморени, че наистина трябва тука мусканджииките като нас, които са майки, да си разменят ролите с тях и те да са за една седмица във вашите обувки( както се казва) да видят какво е запълнен ден с ангажименти.
|
|
|
Post by plam on Sept 10, 2021 10:50:38 GMT 2
Току що гледах нещо адски нелепо и кринджаво в На кафе...естествено Банда Банда похвали и показа някакав изключително глупав рийлс от фемилиту Пепе (майка героиня на 3 деца) и Филяка как гладят някаква блуза и кое било мъжка и женска работа.. 🤨🤭🤭
|
|
|
Post by dzyn on Sept 10, 2021 10:55:56 GMT 2
Добре, де, дори да изкарат седмица в друг ‘живот’, после нали пак ще се върнат в техния? Мен би ме дразнило да се правят на relatable, когато очевидно са в друга вселена.
Платили са си цената за този ‘лесен’ ляйфстайл - продаден живот, достойнство и деца. Халал да им е. Ако някой толкова им се дразни или мисли че е тооолкова лесно, да си продаде и той неговия живот, че да получава пр пратки и лесни пари. Като не - работа от 8 до 8, задължения, деца, сметки, ама вървят и със себеуважение и достойнство.
|
|
|
Post by muffin on Sept 10, 2021 11:44:55 GMT 2
На последната снимка Наум прилича точно на магаре със тези щръкнали уши. Наистина ли хората го смятат за красив
|
|
|
Post by Deleted on Sept 10, 2021 11:46:42 GMT 2
Има много интересни коментари под поста на БТВ. 😂 /?d=n Тейче цялата и работа с фактурки и имейли трае точно час и слезе в фитнеса, да им имам заетият живот. 😂😂😂😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 10, 2021 11:54:31 GMT 2
Блеър Уолнът българка ли беше? 🤔 Май я коментирахте тук. Ютуб ми препоръча нейно видео - защо се разделих с гаджето. Още съм в началото, но и тя с мърч - джулъри колекшън. 😜 Ще опитам да я издържа до края. Да науча как мъжа да се отнася с мен с респект, или как да го накараме да ни плати сметката... 😉😂
|
|
|
Post by okay on Sept 10, 2021 12:08:36 GMT 2
Въйй, драмите на Гергуц не спират. Не можела да си запише час веднага. Пиша лекарства 3 деня, а трябвало 5, но нямала подобрение. Разочарована е от клиниката, която сейчас след прегледа похвали. Не ѝ давали номера на лекарката. Отокът слизал надолу. Аз доколкото така си правят отоците по принцип, не е нещо лично към Гучи. Горката... Хубаво е, че занимава индийчетата с проблемите си, но на никого не му дреме.
|
|
|
Post by maggi on Sept 10, 2021 12:10:04 GMT 2
|
|
|
Post by niisy on Sept 10, 2021 12:19:20 GMT 2
Ох, не мога да не го отбележа това - Гергана си избира и болниците й да лъхат на лукс, за да й отиват на лайфстайла prikachi.net/image/zmiBr
|
|
|
Post by dzyn on Sept 10, 2021 12:30:06 GMT 2
Луксор идва от града в Египет, не от ‘лукс’.
За капиталова - не сте разбрали. Тя дава съвети как ВАШИЯТ живот да стане по-добър. Нейният си е ок, затова си е заслужила и може да спи до 10.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Sept 10, 2021 12:48:03 GMT 2
Някой да светне Гергана, че в болниците няма рецепция, а регистратура. prikachi.net/image/zmgq3Да се направим, че не виждаме, че си без сутиен отново... Тотален криндж е тая.
|
|
|
Post by Ахинора on Sept 10, 2021 12:58:10 GMT 2
Прегледами, изписами, визиуално... Точки, тирета, разстояния, това няма значение. Рецепция в болница?! Има си спешни кабинети в Пловдив, отиваш и те лекуват, вместо да пускаш 100000 безпредметни сторита. Преди 2 месеца ми се наложи да посетя спешен кабинет в ИСУЛ, точно заради проблем с око, говоря от личен опит.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 10, 2021 13:01:39 GMT 2
Ще повърна( с извинение). Бива ли толкова мърляв да е човек. Поне една калъфка да сложи,че нон-стоп спане така се замърсява . И дали пере и възглавницата поне.Май може и самата възглавница да се пере. Едит: Ох, тая Гергана.Добре, че съм все още блокирана , но просто ужас с нейният оток.Като има проблем има, защо трябва сто хиляди сторита за това.Ще й мине.Никой не го интересува окото и спаднало ли е, отокът й надолу ли минава.Единствено това ще интересува лекарят, който я лекува.
|
|
|
Post by KittY on Sept 10, 2021 13:04:50 GMT 2
Някой да светне Гергана, че в болниците няма рецепция, а регистратура. prikachi.net/image/zmgq3Да се направим, че не виждаме, че си без сутиен отново... Тотален криндж е тая. Моля, този някой да я светне и как се пише правилно! prikachi.net/image/zmdLlПрегледаме Изписами WTF?
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 10, 2021 13:07:25 GMT 2
На Пепето хич не й отива шапка. Полина си признава, че постовете са повече за реклама и, че няма време за други постове. Поне е "право куме в очи". Мама Сиси пак красива не е, но определено е симпатична когато се пооправи.
|
|
|
Post by maggi on Sept 10, 2021 13:16:20 GMT 2
|
|
|
Post by niisy on Sept 10, 2021 13:17:44 GMT 2
Луксор идва от града в Египет, не от ‘лукс’. За капиталова - не сте разбрали. Тя дава съвети как ВАШИЯТ живот да стане по-добър. Нейният си е ок, затова си е заслужила и може да спи до 10. Моята идея беше по-скоро свързана с игра на думи, ясно ми е откъде идва .
|
|
|
Post by Deleted on Sept 10, 2021 13:21:26 GMT 2
Евала Пепче, добре си филтрирала пак детето да изглежда с зелени очи тоя път. Направо си отвратителна с тая мания за светли очи и да си филтрираш детето, че на теб да ти харесва повече и да ти се вписва добре в розовият балон. 😠 А тя прилича на гъба с тая шапка. 😄 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 10, 2021 13:25:32 GMT 2
Ееее, егати простотията с тази Гана. Какво толкова трудно има да гледаш какво и как пишеш, не разбирам. То не бяха лъжи, не бяха простотии, но ми писна да чета неграмотни публикации от хора, които се имат за публични личности и са разпознаваеми. Не е нужно да си филолог, за да знаеш как се пишат най-малоумните неща и къде думата се отделя от другата. Направо ми писва вече, съвсем честно.
|
|
|
Post by scalestone on Sept 10, 2021 13:26:16 GMT 2
Да се възхитиш на външен вид е ок. Но си е доста повърхностно. Не може да се отрече, че Пепе няма нищо излишно по тялото си. Но тук идва голямото НО. Какво е постигнала, как е възпитала тези три родени деца. Те какво са постигнали и тн. Това мисля, че е най-важното което младите трябва да гледат. Не дрехи, външен вид или придобивки. Всичко това е временно и несъществено. Аз пА сакам (дай боже и аз да съм майка някой ден), да съм кат кака ви Кандис! С едни 5 санта съм под нея, като телосложение имам си талия и ханш, та и тя има 2 деца, ама наша Пепе даже и прахта не може да й диша. Да, няма нищо излишно по себе си и у себе си, но е далеч от женственото тяло! Да, да, знам, че не е виновна, няма нужда да ми гризете кокалите! Тази Евелин за поне 3 път сигурно пиша, но ми е интересно ак е изглеждала без надутите джуки, защото има лице на модел! И съм съгласна, че не е достатъчно само да родиш, отгледаш физически, нахраниш и облечеш децата си!!!!!
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Sept 10, 2021 13:28:46 GMT 2
Е как, тя Гергана заключи темата ни в кораба-майка, та няма да срине очна клиника, само да поиска… 😀😀😀 Who run the world? Girls!😀😀😀 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by mar4eto12 on Sept 10, 2021 13:36:14 GMT 2
Евала Пепче, добре си филтрирала пак детето да изглежда с зелени очи тоя път. Направо си отвратителна с тая мания за светли очи и да си филтрираш детето, че на теб да ти харесва повече и да ти се вписва добре в розовият балон. 😠 А тя прилича на гъба с тая шапка. 😄 Sent from my iPhone using Tapatalk Пепе ми прилича на Джими Крикет: images.app.goo.gl/eJ9mwXDdd8u8u9zV9
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Sept 10, 2021 13:36:42 GMT 2
Пак ще се повторя, ама е много проста. И аз съм имала отоци и то защото работя на компютър по повече от 8 часа. В такива ситуации не пипаш никаква техника, затваряш очите и почиваш. За три-дни би трябвало да мине, ако се използват и капки. Как пък все на Гането не й върви в нищо . 🤔 Пълен attention seeker. И само да й кажа, че в Луксор има много добри специалисти и да не се прави на отракана, защото съм сигурна, че вината е нейна. Егаси лиглата, като имаш здравословни проблеми не висиш в инстаграма, Гано. Добре, че ние тук ти обръщаме внимание.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 10, 2021 13:48:27 GMT 2
Тая Сиса, толкова не можа да купи нови дрешки за изписване на детето, ами награби тия дето ѝ ги пратиха втора употреба. Като си нагласи багажа не си взе кърпи за баня и превръзки, защото давали в болницата..блякс
|
|
|
Post by scalestone on Sept 10, 2021 13:52:42 GMT 2
@scakestone, Евелин беше качила снимки как е изглеждала като тийн, с починалия си дядо, пак си бяха пълни. Че е хубава, хубава е, че е куха, куха е.Качи 20 снимки с дядо си и разни истории. За юмен е неуважително и теърде лично да използваш кончината на някого, за да си въртиш трагик.Попо 2. И не ми казвайте, че е искала да си излее мъката пред 5к непознати. Да, предполагам, че си е имала доста хубави устни, личи, че не са от тънките. Ще потърся да видя. За останалото съм съгласна.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 10, 2021 13:54:40 GMT 2
Лелчето отива в Италия. Изглеждаше все едно не се оправя много добре с английския по границите, което ми се стори странно. Мен ме радва, че сама предприема такива пътувания и ще чакам следващите видеа от пътуването.
|
|
|
Post by The Judge on Sept 10, 2021 13:58:36 GMT 2
Std-тата са бонус за на Никол гаджетата. В тая обстановка ако има нещо, което да не са хванали, ще го хванат.
Пепе е като с цокало.
Герганиния идиотизъм няма граници. Такава проста и нагла пръчка няма втора-никакво сори. Много е важно да раздуе тъпотиите в ИГ с 200 поста "ама какво стана, познайте", понеже няма нищо друго в жалкия си живот, освен подуто око и цикъл, което да би накарало някой да я погледне въобще, освен 10 - годишни баламурници. А тия тъпни "ще ги срина"- коя си ти, бе, кифло?! И каква е "работата" ти- да просиш нощувки по хотели и да се кълчиш по 380 еднакви пъти на още толкова снимки. 🤣 Работа. Не може 3 изречения без правописна грешка да напише, работа имала, че и власт. Ще каже на лапешнярите да не ходят на доктор и болницата ще фалира 🤣🤣🤣 И впрочем понеже тя мн смело заплашваше с адвокати, такива смели приказки за болници е хубаво да ги премисли, че да не стане тя да е съдената за клевета 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by okay on Sept 10, 2021 14:06:07 GMT 2
Ама чакайте, още ли не е срината клиниката? Сигурно в момента треперят от ганкината власт и се молят за пощада.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 10, 2021 14:15:13 GMT 2
Аххахахаа. Филмарката на филмарките. Ганееееее, никой не го боли за твоите преекспонирани драми. Не се научи да бъде на положение, значи! Тъпо, та тъпо.
|
|