|
Post by mar4eto12 on Sept 10, 2021 14:15:25 GMT 2
Ако тая история изобщо е истина, представям си хората на регистратура колко са полудели с нея. Както сме я виждали в Куинс, тя не може да се държи адекватно пред други хора.
От една страна, искам да чуя какво би отговорила клиниката на тия твърдения, от друга, сигурно изобщо не им е до Гана и нейните "165к" фейк последователи и не биха си губи времето с кукувица като нея.
|
|
|
Post by zahir on Sept 10, 2021 14:25:35 GMT 2
Герганиния идиотизъм няма граници. Такава проста и нагла пръчка няма втора-никакво сори. Много е важно да раздуе тъпотиите в ИГ с 200 поста "ама какво стана, познайте", понеже няма нищо друго в жалкия си живот, освен подуто око и цикъл, което да би накарало някой да я погледне въобще, освен 10 - годишни баламурници. А тия тъпни "ще ги срина"- коя си ти, бе, кифло?! И каква е "работата" ти- да просиш нощувки по хотели и да се кълчиш по 380 еднакви пъти на още толкова снимки. 🤣 Работа. Не може 3 изречения без правописна грешка да напише, работа имала, че и власт. Ще каже на лапешнярите да не ходят на доктор и болницата ще фалира 🤣🤣🤣 И впрочем понеже тя мн смело заплашваше с адвокати, такива смели приказки за болници е хубаво да ги премисли, че да не стане тя да е съдената за клевета 🤣🤣🤣 Абсолютно. Моля, качете и тъпотиите в групата. За мен е недопустимо това момиче, което метално не е добре, да клевети по такъв отвратителен начин ЛЕКАРИ. Хора, с по сума ти години опит и специалност. Някаква селска пръчка, която няма личен живот, седнала да хвърля обиди. Каква власт има тя? Никой, дори най-властимащия не трябва да се самозабравя по такъв начин.
|
|
|
Post by notacliche on Sept 10, 2021 14:26:52 GMT 2
Гергун, а хапчетата що не си пиеш ??
|
|
|
Post by Deleted on Sept 10, 2021 14:30:09 GMT 2
"Луксор" са добра клиника, но е факт, че организацията им е кошмарна. Записваш си час толкова време предварително и като отидеш, пак чакаш сумати време, 40-50 минути след като вече отдавна е трябвало да си в кабинета.
Също така е факт, че Гергана е социално неадекватна и абсолютно неграмотна по всякакви здравни въпроси, така че вината е споделена. Не изключвам и възможността да се е опитвала да си изпроси специално отношение, от няколко места в Пловдив се чува, че редовно се моли за безплатни услуги като маникюр и фризьор.
Zahir, това, че някой е със "сумати години опит и специалност", не е гаранция, че е добър, че не прави грешки или че има отношение към пациента. Хора от близкото ми обкръжение - работещи, плащащи данъци и осигуровки, с такова отношение и неадекватност се сблъскаха, докато караха Ковид, че не е истина. И то в уж добра болница, която се предполага да обучава бъдещите ни лекари.
|
|
|
Post by ladyinred on Sept 10, 2021 14:30:26 GMT 2
Тази Деа била много скромна! prikachi.net/image/zmSkwГането щяла да срине клиника Луксор 🤣🤣🤣🤣. Ох това момиче колко си вярва.. да си пие хапчетата и да си слага от капките - с мозък няма да се сдобие, зъбите няма да й се оправят, ама поне да не изглежда като бушонирана в лицето.
|
|
|
Post by whynot on Sept 10, 2021 14:39:10 GMT 2
Причиних си "Сладкиша" и ми остави горчив послевкус. Детето гледа детски филмчета на таблета 24/7. Стълбите към фитнеса в мазето и плота в кухнята бяха отвратително мръсни. Стори ми се напълняла и много отпусната. С дете под 3 г. се отслабва лесно от носене и тичане по детето. Жълтата рокличка ми хареса, но ако бях с нейната физика бих заложика на нещо с къс ръкав за да скрия отпуснатата горна част на ръцете (като на прилеп) Нют лак със златна декорация, руса коса с дълбок тъмен корен, изкуствени мигли.... Остава да сложи една от своите брокатени роклички и съвсем ще заприлича на мома от маалата. Савата пак по гол тумбак. С очила изглежда добре. Книги под живо цвете. Гадост! Мимито държала Емито да има много книжки искала да събере цялата златна колекция. Златната колекция е с много лоша редакция на приказките. Ако беше прочела поне една книжка от нея щеше да види. Книжките са полезни само ако има кой да ги чете! Сиса не бих си я причинила. Там нивото е още по-ниско.
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 10, 2021 14:51:22 GMT 2
Тази Jolie нещо си, в коментар под последната публикация в страничката ни в инстаграм се закани, че ще я види Гана в Берлин или нещо такова, дали пък Гана не се е стеснила или нещо точно заради това и не е отишла под предтекст, че уж нещо не се чувства добре (например окото)?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 10, 2021 15:00:46 GMT 2
Не знам за вас, но аз съм заета да се моля за Валери и Мартин да не вали дъжд, за да можели да направят още хубави снимки...Това ни посъветва кака Вал от стори. Похвално все пак, че са разгледали и някой и друг музей, както твърди. На сторитата на Пепе София гледаше много завистливо към Сиена, когато само Сиена е "под светлините на прожекторите". prikachi.net/image/zmlDXС малко закъснение и аз се включвам в честитките към Сиена, дано си остане себе си.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 10, 2021 15:04:40 GMT 2
Някой да светне Гергана, че в болниците няма рецепция, а регистратура. prikachi.net/image/zmgq3Да се направим, че не виждаме, че си без сутиен отново... Тотален криндж е тая. Моля, този някой да я светне и как се пише правилно! prikachi.net/image/zmdLlПрегледаме Изписами WTF? То само "прегледаме" и "изписами" да й беше проблема. Аз се опитах веднъж да й обясня, че за човек, който се опитва да "инфлуенсва", никак я няма в правописа и това не е много ок и съответно бях блокирана. Не търпи критика Гането, не търпи, нищо, че много обича да казва, как това я изглраждало като "професионалист"
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 10, 2021 15:09:17 GMT 2
Гана изобщо не е в час обаче. Не знам защо очаква като се обади на РЕЦЕПЦИЯТА да и дадат номера на лекарката. Май е забравила, че хората с истински професии и истинска работа имат нужда нужда от истинска почивка, и ако въпросната лекарка си е взела отпуск е съвсем логично да не иска да я притесняват. Гана като толкова много иска да я види пак специалист, в цял Пловдив ли не може да намери друг? Та чак прави супер драма от това. И коя е тя, че да "срива" болницата? Разбирам да е получила лошо обслужване, да са се държали с нея зле, да не са и обърнали внимание, а тя реве, че лекарката е в почивка и не може да се свърже с нея. Баси драмата, баси чудото.
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 10, 2021 15:11:32 GMT 2
"Вдъхновена" от снимката на Николчето отидох да й видя сторитата. Гледам, че още не е разбрала, че Инстаграм е махнал swipe up опцията. 😂🙈 Иначе всички са едни професионалисти та дрънкат.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 10, 2021 15:14:37 GMT 2
Тая Сиса, толкова не можа да купи нови дрешки за изписване на детето, ами награби тия дето ѝ ги пратиха втора употреба. Като си нагласи багажа не си взе кърпи за баня и превръзки, защото давали в болницата..блякс Нали трябва на аванта всичко да е .То, че ще дават кърпи, ще дават, ама е хубаво да си вземе своя, така и по-комфортно ще се чувства. И за да не е една две думи на тази публикация като отговор ще добавя за Ганчовица- Както някоя от вас беше коментирала преди няколко публикации, че вместо да виси , ами да си почива и отока ще мине, за мен това е нарочно, за да изпитват съжаление хората, да събира подкрепа , да навърта трафик на историите й.Толкова е жалка и смешна , че думи нямам.Относно правописа и аз не съм на сто процента грамотна, но се опитвам, но същевременно, когато видя такива най-прости думи, които човек бърка и е просто покъртително ,ми идва с лопата да ги изрина и да им подаря един курс по български език и най-вече правопис.Не може да се изписват думи като иЗкам, дадохаМи( дадоха_ми). Ганке, за интервал не си ли чувала? Сега живеем във време на технологиите, ако не си сигурна в изписването на дадена дума- чичо google е насреща.Пишеш думата и ще видиш в някой сайт как се изписва.Лесно е.Никой не е безгрешен, но да си уж"звездЪ", на която подражават подрастващи - не е нормално да правиш грешки. А най-любимото ми е като някой ми каже "лакирВам се".Леле, полудявам.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Sept 10, 2021 15:39:24 GMT 2
Е не, Ивана с уникално тъп призив. Ако искаме да пробваме новите Памперс Пантс, да качим стори на бебето ни с филтъра на Памперс. Изтрещя тоя народ ей!
Будалите да си качват подмишниците, ама това с бебетата минава всякакви граници...
Аз се обебчих между другото и тоя пост ме тригърна като за двама. 🤱🏻
|
|
|
Post by Deleted on Sept 10, 2021 15:44:38 GMT 2
Е не, Ивана с уникално тъп призив. Ако искаме да пробваме новите Памперс Пантс, да качим стори на бебето ни с филтъра на Памперс. Изтрещя тоя народ ей! Будалите да си качват подмишниците, ама това с бебетата минава всякакви граници... Аз се обебчих между другото и тоя пост ме тригърна като за двама. 🤱🏻 Честито обебчване, да е живо и здраво, много послушно, много сторита (без филтри) и като порасне много мамини мусаки да изяде.
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 10, 2021 15:53:20 GMT 2
Ох и Милена опънала сергията в банята и декламира наизустени реплики за реклама. 🤐 А колко ми липсват нейните влогове... Сега и при нея всичко е реклама на килограм. *Преди употреба прочетете листовката. Само това още не са казали в стори🙈
|
|
|
Post by Deleted on Sept 10, 2021 16:41:38 GMT 2
|
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 10, 2021 16:58:28 GMT 2
Марчето, честито! Живо и здраво бебче, да расте щастливо, да му се радвате, а на теб бързо възстановяване и дано да можеш да си поспиваш повечко, с една дума желая кротко бебе! Дани от Куадрифо ще се подстригва, писахме си наскоро да обменим опит за косите и прическите, значи се е навила. Интересно ми е как ще стане косата й. Много е сладък малкия. Сиена също е сладка. Пепона нали даде заявка за ново видео,какво стана? Капитонка така е намазала филтрите,че чак е неузнаваема. На мен ми липсва Зорница, тя съвсем се изгуби. Липсват ми предишните й видеа. Вероятно тя няма времето да качва и избра по-лесния начин. Милена наистина в последно време само платени постове, харесвам си я, но което си е истина, истина си е. Ще си пусна видеото от Моята козметика за Доори, че да видя какви тъпотии ще кажат големите капацитети. То малко като кокошки на кафе е там.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Sept 10, 2021 16:59:05 GMT 2
Айде юруш всички тръгнали да си “купуват” превръзки и четки за зъби от ДМ и обувки от емаг и разбира се никой никъде не обявява, че това е платена любов. Аман от досадни и банални кампании.
Честита радост, Марчето! Бъдете живи и здрави!
|
|
|
Post by mar4eto12 on Sept 10, 2021 17:14:38 GMT 2
Благодаря ви, момичета. Обещавам да не купувам Water Wipes, защото на мен няма кой да ми прати.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 10, 2021 17:17:17 GMT 2
mar4eto12, честита рожба! Да ти е жива и здрава, а на теб желая бързо възстановяване! Подкрепям мненията, поста на Ивана е безумен. Не знам, какво се случва с нея, обаче мисля, че е по-добре да си даде бързо равносметка и да се оттегли за известен период от социалните мрежи.
|
|
|
Post by fif on Sept 10, 2021 17:36:36 GMT 2
Гергана е възмутителна. Преди три дена хвалеше докторката, сега яко плюе по нея. Има много причини един доктор да не може да ти върне обаждане (принципно е редно да има обратна връзка), но тя изкара, че укриват докторката и тя бяга от отговорност към нея. Освен това по сторитата й си личи, че се подобрява, а не влошава. Писала, е че другият доктор й е казал, че не е алергична реакция, защото не е засегнало двете очи - не е така, но тя само знае да плюе и да се прави на интересна. Нали трябва да има драма и да се опитва да провокира хората. Ще видим с новото лекарство как ще е. При положение, че е намерила нов и по-добър специалист, какво ни занимава с глупости, както и клиниката. i.ibb.co/2swVwKG/85-B5-C7-B8-0-F4-F-4-E79-82-C6-F2-B4-E4-CAB936.jpgПак голям проект с много голяма марка за копринени пижами. 😅 Само внимавайте да не се изплашите от този мъпет.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 10, 2021 17:44:02 GMT 2
|
|
|
Post by Purple on Sept 10, 2021 17:48:16 GMT 2
От скука пуснах Галя, по принцип става за запълване на едни 15-20 мин, обаче това видео едвам го изтраях- тя говори и синът ѝ дърдори в същото време, за мен това винаги е било невъзпитано и откровено дразнещо.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 10, 2021 17:53:01 GMT 2
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 10, 2021 17:58:29 GMT 2
На Дани новата прическа е страхотна.
|
|
|
Post by Cherry on Sept 10, 2021 18:09:54 GMT 2
Не знам дали ви направи впечатление, но като отиде на преглед после тагна клиниката , мн доволна ау, току виж намаже нещо. Сега обаче като им " скача", ни таг , ни нищо. Сигурно да не ги срине хахах Ако тая история изобщо е истина, представям си хората на регистратура колко са полудели с нея. Както сме я виждали в Куинс, тя не може да се държи адекватно пред други хора. От една страна, искам да чуя какво би отговорила клиниката на тия твърдения, от друга, сигурно изобщо не им е до Гана и нейните "165к" фейк последователи и не биха си губи времето с кукувица като нея.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Sept 10, 2021 18:22:57 GMT 2
Не знам дали ви направи впечатление, но като отиде на преглед после тагна клиниката , мн доволна ау, току виж намаже нещо. Сега обаче като им " скача", ни таг , ни нищо. Сигурно да не ги срине хахах Ако тая история изобщо е истина, представям си хората на регистратура колко са полудели с нея. Както сме я виждали в Куинс, тя не може да се държи адекватно пред други хора. От една страна, искам да чуя какво би отговорила клиниката на тия твърдения, от друга, сигурно изобщо не им е до Гана и нейните "165к" фейк последователи и не биха си губи времето с кукувица като нея. Ох, ако не бях с бебе на ръце, незнаеща на кой свят съм, щях да пиша на клиниката да питам за становище, ама нямам място в планера за подобна задачка. 😂😂 Мерси, давизче! 🤗
|
|
|
Post by Deleted on Sept 10, 2021 18:34:21 GMT 2
Надежда и тя нагласи багажа за болницата. За разлика от мама Сиса, тя е с цял голям куфар и си носи собствени кърпи, носи дори памперси за бебето. Честно казано нейния багаж ми се вижда доста по-добра опция, макар да има и излишни неща. Естествено обяви, че ще си партнира с Памперс и ще запазят стволови клетки.
Mарче, като най-новата мама тук, признай си, че си като Пепе, вече по къси гащи, без корем, безгрижен живот, бебето спи спокойно, ти си влогваш розови кадри. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Vanillia on Sept 10, 2021 18:44:39 GMT 2
На Гането и се топят последователите. Миналата седмица 165, днес 164к. Давай, Гане, ти си професионалист!
|
|