|
Post by fairy777 on Sept 10, 2021 18:59:19 GMT 2
Добре де, всичко се случва. Ако от болницата са свършили превръзките или кърпите какво ще прави? 😊 А и лично аз не бих ползвала различни от тези, които аз си купувам. Голямо перде тази мама Циц. Няма такава жена.
|
|
|
Post by plam on Sept 10, 2021 19:08:29 GMT 2
На Гането и се топят последователите. Миналата седмица 165, днес 164к. Давай, Гане, ти си професионалист! Че тя половината си абонати блокира 😂😂
|
|
|
Post by Deleted on Sept 10, 2021 19:08:32 GMT 2
Тая Гергана ме с уби с тъпотия
Обяснява се първо как нищо ново не била консумирала нито нанасяла като козметика- явно не е прочела и проучила темата, алергии могат да се отключват изведнъж към нещо,към което преди това не е имало никаква реакция. А не можело да има и на двете очи е поредната глупост. Според мен си измисля простотии,за да не отиде в Берлин да се излага там с кюфтета по стаите. Рецепция в болница е наистина смехотворно,както и очакването,че лекарят е длъжен да ти върне обаждане като не си на работа. Отиваш когато е и това е. Личният номер е личен. Пълна идиотка
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Sept 10, 2021 19:11:03 GMT 2
Ще повърна( с извинение). Бива ли толкова мърляв да е човек. Поне една калъфка да сложи,че нон-стоп спане така се замърсява . И дали пере и възглавницата поне.Май може и самата възглавница да се пере. Едит: Ох, тая Гергана.Добре, че съм все още блокирана , но просто ужас с нейният оток.Като има проблем има, защо трябва сто хиляди сторита за това.Ще й мине.Никой не го интересува окото и спаднало ли е, отокът й надолу ли минава.Единствено това ще интересува лекарят, който я лекува.
За мен е непонятно как тази Никол е харесвана от малките деца, и как те не забелязват каква мърлячка е. От фотосесиите пред казанитеи порутените къщурки, сега спим без калъфки на разхвърляно лего, поне да го беше пооправила за снимките, ама песента й отива Изобщо не ми е приятна Никол, радвам се, че не ми излиза изобщо. И аз се радвам, че съм от блокираните на Гуца, че такива сторита не са ми нужни на отоците й. Да си снима и кървавите чаршафи другия път, като толкова ни споделя всичко, направо и на кучето изпражненията. Аман от простащина. Едит: Посещавала съм въпросната клиника само веднъж през 2016, за очен преглед, като се обадих доста рано, мисля че ми дадоха час за след 3 седмици. И пак се наложи да чакам на "рецепцията" около 20тина минути, но като цяло бях доволна от прегледа си. (Не съм посетила втори път, понеже посещавам друг очен специалист.) Гуца не мисля, че може да ги "срине", надали индийчетата ще дойдат до град Пловдив за прегледи :Д
|
|
|
Post by Deleted on Sept 10, 2021 19:14:52 GMT 2
Е не, Ивана с уникално тъп призив. Ако искаме да пробваме новите Памперс Пантс, да качим стори на бебето ни с филтъра на Памперс. Изтрещя тоя народ ей! Будалите да си качват подмишниците, ама това с бебетата минава всякакви граници... Аз се обебчих между другото и тоя пост ме тригърна като за двама. 🤱🏻 Честито бебче.Да ви е живо и здраво.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 10, 2021 20:01:58 GMT 2
Добре де, всичко се случва. Ако от болницата са свършили превръзките или кърпите какво ще прави? 😊 А и лично аз не бих ползвала различни от тези, които аз си купувам. Голямо перде тази мама Циц. Няма такава жена. Не е перде, просто категорично няма такава опасност в болницата да са свършили кърпите или превръзките. В много болници даже не се налага да носиш и дрехи за бебето, там дават. Нали, ако искаш да си носиш нещо твое си, може естествено, но гледат да облекчат родилките максимално. То даже и служителите не си носят дрехи за работа, в нашата клиника просто си избират на един екран размерите и пола, след което робот им подава туника, панталон и бяла манта. В края на смяната се оставят за пране и целият този огромен обем се изпира и стерилизира. В по-малките градове сигурно не е чак толкова високотехнологично, но пак всичко се оправя от болницата, за да не се разнасят потенциални патогени по домовете. Та на фона на целия тоя логистичен ужас да оправиш дрехите на цяла болница (при нас 7500 служители), направо си е елементарно да подсигуриш хавлии и превръзки за едно отделение.
|
|
|
Post by muffin on Sept 10, 2021 20:11:26 GMT 2
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 10, 2021 20:23:39 GMT 2
Надежда и тя нагласи багажа за болницата. За разлика от мама Сиса, тя е с цял голям куфар и си носи собствени кърпи, носи дори памперси за бебето. Честно казано нейния багаж ми се вижда доста по-добра опция, макар да има и излишни неща. Естествено обяви, че ще си партнира с Памперс и ще запазят стволови клетки.
Mарче, като най-новата мама тук, признай си, че си като Пепе, вече по къси гащи, без корем, безгрижен живот, бебето спи спокойно, ти си влогваш розови кадри. Sent from my iPhone using Tapatalk Не искам да звуча като защитничка на Сиса, но в случая действията и са адекватни спрямо условията за раждане в Германия. Там ти дават дрехи и тоалетни принадлежности за бебето и наистина не е нужно да носиш. Колкото до кърпите - тия в болницата са гаранция 100% по-чисти и стерилни от нейните, предвид че не знаем с какво точно ги е прала в пералнята (я завеса за баня, я някой чифт обувки на Ния). Аз като раждах, даже и еднократни гащи ти даваха за времето на престоя. За дрехите за изписване - какво като не са нови, не виждам драма. Още повече, че тя основно такива ще му облича. Май само в България е супер голямо събитие и дандания самото изписване на бебето.. Иначе с нетърпение чакам да роди, че да има нов материал за вечното и мрънкане и охкане 😅 Марче, честито бебче, да е здраво и с много късмет в живота! Аааа, и не може така - как без water wipes и памперс, я бързо форума да се самосезира и да пратим една колективна пр пратка за бебето 😁 100helit, няма нужда нищо да обяснява. В стаите има гардероб с всички принадлежности в него - гащи, превръзки, нощници, пелени... и всеки ден персоналът допълва липсите 😉 Не е за келепир и аванта, просто наистина никой не носи, защото просто няма нужда и не го изискват от родилките За Ивана - и мен ме изумява поведението и в социалните мрежи и безумните призиви и реклами. Отсредвах я от ЮТ, а в ИГ направо и прескачам сторитата и постовете...кой от кой по-безумни..
|
|
|
Post by Deleted on Sept 10, 2021 20:47:40 GMT 2
Причиних си Попова (скучно ми еее), пробва новите продукти на Николета Лозанова, които много ѝ приличали на колекциите на Ким Кардашиан, еее добро утро, тя Николета се взема точно за някоя от сестрите Кардашиан и не съм сигурна дали Кайли или Кендъл иска да е по-скоро. Продуктите ѝ са от евтини, по-евтини на Николета ама това едно на ръка. Кожата на Попова е отвратително суха и тоя фондьотен дето си е сложила я изсушава още повече. prikachi.net/image/zmrgq Тонке, то не е само да се мажиш с ПРОДУКТИ, трябва и да се поддържа тая кожа и да се ходи на процедури и да спреш да ползваш най-тежките фондьотени, защото ти покриват гадната кожа...
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 10, 2021 21:01:50 GMT 2
Попова ми е като мумия в лицето с този бял фон дьо тен. Не знам как не го вижда. Все едно гледам мъртвец (това е първата асоциация, която ми изниква в ума, всеки път като я видя)
|
|
|
Post by lon on Sept 10, 2021 21:18:07 GMT 2
Попова и аз я изгледах от скука ...не съм и очаквала ПРОДУКТИТЕ на Николета да са топ качество ,не бих пробвала нищо от нея. Обаче видеото на Цанов беше топ ,много ми харесва стилът му ,гледам го винаги с интерес.Дори се чудя дали да не стана абонат в Пейтриън..Бих подкрепила единствено него и Миро от Готвене за начинаещи.
|
|
|
Post by /*/ on Sept 10, 2021 21:25:32 GMT 2
Сега за бялото лице на Попова и изобщо белия фон на видеата, аз имам теория. Това го прави заради съпруга си. Джош е кореец, а всички корееци/азиатци имат фикс идея по бялата кожа. Може нищо друго да не ти е наред, но имаш ли мъртвешки бяла кожа значи си красив/а. За тях стандарта освен анорексичната слабота е белия цвят на кожата. Тъй че, според мен Тонито се опитва да се напасне към корейските стандарти за красота. Да питам пак - какво стана с минимализма?
|
|
|
Post by Pushy66 on Sept 10, 2021 21:27:44 GMT 2
Е, у тях е минималистично - няма вече нито една книга 😀 толкоз
|
|
|
Post by fif on Sept 10, 2021 21:32:24 GMT 2
Виктория хубаво си е боядисала корените най-накрая, ама много нескопосано жълти са.
|
|
|
Post by KittY on Sept 10, 2021 21:36:36 GMT 2
И аз идвам от видеото на Тони - не ми хареса, напрегнах се от толкова мрънкане. Не си и мисля, че НЛ бюти е топ марка, но за мен си личеше как преувеличава само и само да е негативно мнението й накрая, въпреки че уж искала да даде шанс на продуктите. Това накрая, че ги блокирала, защото те й предложили да работят с нея, тя им казала да й пишат за някакви нови продукти, а те не го направили, ами чак по Коледа се сетили за кака ви Тонка и познайте какво станало, тя директно ги блокирала, ама както и да е 😃 само не разбрах смисъла на блокирането и защо трябваше да бъде споменато във видеото. Едната съсипва болници, другата си мисли, че като блокира бранда на Николета е най-великата и над нещата инфлуенсърка…
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 10, 2021 21:46:12 GMT 2
Оратор Йонко: “Който не знае къде да ходи, ходи в Созопол” Изречение казано, в отговор на Грандето, която каза “обърни камерата да покажеш града” /Варна/. Няма да коментирам колко смешно позираше с фрапето. Абсолютно селка пръчка. 😅
|
|
|
Post by mar4eto12 on Sept 10, 2021 22:06:18 GMT 2
Благодаря! 💕 Хахахаха, вльог от мойта болница сте гледали вече, изтъркано ще е и аз да покажа плоския си корем и кроп топа от изписването. Иначе да, точно толкова розово е колкото го описва Пепето. Тук ти казват да не си носиш нощница, за да не връщаш кървясали дрехи вкъщи, нашта в багажното видео обясняваше какви сатенени пижамки е понесла. След като съм го изпитала вече, бих казала, че раждането е един изключително личен момент, който няма място в тубата. Видях, че коментирате консумативите. Всичко има в Токуда, край няма, всеки ден те питат дали нещо ти трябва - гащи, превръзки, нощници, обезболяващи. Няма как да свършат. Хавлии не дават, но по-добре да си носиш според мен.
|
|
|
Post by KittY on Sept 10, 2021 22:09:08 GMT 2
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 10, 2021 22:12:15 GMT 2
Идвам и аз от кака ви Тонка. Много се смях като каза, че от иг на Николета не може да разбере на кой му е платено да харесва продуктите и кой наистина ги харесва. Ми и аз така, Тонке. Като ти вляза в ИГ профила, отворя ти произволно видео в ЮТ и т.н. също не разбирам за кой продукт ти е платено да го харесваш и кой наистина го. Ама то напоследък за почти всичко ти плащат, даже и за хапчетата за спешна контрацепция, тъй че.... Иначе не знам какво очакваше от тоя бронзант, тя взе половината продукт от опаковката с тази четка, как очаква да и се получат нещата? Толкова години гримиране, десетки различни продукта, и тя пак няма елементарни умения. Аз обаче чух, че ги е игнорирала, а не блокирала. Иначе как да няма книги, в предното видео мисля, отзад се виждаха пак няколко книги, сложени за декорация.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 10, 2021 22:29:15 GMT 2
100helit, няма нужда нищо да обяснява. В стаите има гардероб с всички принадлежности в него - гащи, превръзки, нощници, пелени... и всеки ден персоналът допълва липсите 😉 Не е за келепир и аванта, просто наистина никой не носи, защото просто няма нужда и не го изискват от родилките И защото си плащаме чинно здравните осигуровки, които хич не са малко. Ама има смисъл от тях, напоследък в ТикТок и YouTube ми попадат доста клипове на чужденци, живеещи в Германия, някои от тях са майки. Та... разказват, че здравната осигуровка включва и помощ за майката до 6 дни след раждането, по 8 часа на ден от акушерка или родилна сестра (имало разлика). Помага с въпроси около кърменето, но освен това пазарува, готви и чисти. Като всяко нещо - зверски усложнено от немската бюрокрация, но с известна доза настойчивост ставали нещата.
|
|
|
Post by Pushy66 on Sept 10, 2021 22:46:42 GMT 2
edelweiss, за книгите явно съм се заблудила или съм била заслепена. Гледах Наум и Теа при Цитиридис, много са скучни милите, пък си придават такааава важност. Теа хем майка, хем соц.мрежи върти, а с другата ръка - фактурки, договорчета. Толкова им личи, че искат да защитят смислеността на "професията" си, горките. Гледах и влога на Петканови от Италия, Сашко е мрънкало и циция, но ми е симпатичен. Иначе разговорът в колата за финансите и особено мнението на Алекс ми се сториха излишни с оглед на техните онлайн скандали кой колко взимал и какво трябвало да има. И не мисля, че си прави услуга като за пореден път споменава, че приема всякакви предложения за реклами, пък Петкана подбирал и затова тя си отделила паричките. Но евала и' правя, че е искрена поне.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 11, 2021 7:51:34 GMT 2
Марчето, може ли да ти пиша на лично? Искам да питам нещо за Токуда. Радост рекламира сватбени рокли. Ивана напоследък се излага откъм съдържане, но явно го приема за нормално. Как ли пък няма дс си кача новороденото бебе в нета, за една торба памперс(или там каквото беше). Милена рекламира Тафт. Аз все съм се чудила как така от веднъж ползват и правят реклама, защото каза за, че за първи път ще ги тества. Не трябва ли да мине време и тогава, да видиш действа ли продукта или не? . Ама намажеш там въднъж, хайде 10 реда хвалебствен пост. Аз искам да питам за Пепа-някой каза, че се напила и ревала за Фичо във видео. Я разкажете с две думи, че това съм го пропуснала.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 11, 2021 7:54:50 GMT 2
Мила на Сами бременна ли е? Облича дрехи ХЛ и не спирала да се тъпче, казва.
|
|
|
Post by ariel on Sept 11, 2021 7:55:28 GMT 2
|
|
|
Post by jeri on Sept 11, 2021 8:01:19 GMT 2
edelweiss, за книгите явно съм се заблудила или съм била заслепена. Гледах Наум и Теа при Цитиридис, много са скучни милите, пък си придават такааава важност. Теа хем майка, хем соц.мрежи върти, а с другата ръка - фактурки, договорчета. Толкова им личи, че искат да защитят смислеността на "професията" си, горките. Изгледах ги и аз снощи. Глупави и самозабравили се хора. Някак неестествено ги представиха, Наум Шопов и Теа, значи тя само със собственото си име, но на него трябва да му кажат фамилията? Като ги изпращаха пак. За Алекс и Дани, малко ги захапаха, че те били големи, пък нашите нисички. Някоя жена като каже, че работи мама на пълен работен ден ми е толкова инфантилно. Кажи, че си майка, няма нужда от лигаване. Иначе пускала фактурка, договорче и това трябва да й придаде важност и смисъл. Държат да ни убеждават всеки път колко значима професия е това. Наум ходил на картинг, това работа ли е? Амая ги била "пръснала" предната вечер, а работещите бащи какво да кажат? Нескопосано се презентира за водещ. Вече освен сватба, друго интересно няма какво да предложат. Много са ми нелепи в опитите си да се изкарат голямата работа, просто да си замълчат, яхнали са вълната и това е.
|
|
|
Post by lyra on Sept 11, 2021 8:19:10 GMT 2
Да питам, попадна ми реклама на матрици sleepy/sleep нещо си и май ги рекламира Шопов. Ама не съм сигурна, с края на окото забелязах козя брада и викам май е "доктора"
|
|
|
Post by klaudia on Sept 11, 2021 8:51:32 GMT 2
Марче, честото бебе! Бъдете здрави! 😊
Гана вече 4-ти ден ни държи в течение с окото ѝ. Другата седмица като ѝ дойде, ще ни занимава с кървави чаршафи, кръвоизливи и т.н. Вече обмислям да я отследвам, но дозата криндж ще ми липсва. Напоследък доста инфлуенсъри отследвах и ми е супер.
Отследвах Милена, толкова е зациклила, винаги като има спонсорство намира време за видеа и Инстаграм. Точно в Швеция ще ползва Тафт, винаги е показвала Керастаз и други продукти от висок клас, но като е спонсорство може и дрогерийни. Децата ѝ пък всеки ден ядат Барни и Кубети. За бебето ползва Кукабу. кой залъгва? Имам чувството, че сега забременяват, само защото има подаръци и не трябва да харчат техни пари
|
|
|
Post by KittY on Sept 11, 2021 8:51:43 GMT 2
Да питам, попадна ми реклама на матрици sleepy/sleep нещо си и май ги рекламира Шопов. Ама не съм сигурна, с края на окото забелязах козя брада и викам май е "доктора" Sleep me се казват, даже има и сериал в YouTube, той е създателят им 😃 Днес нова доза око (явно замества зърното за известно време). И как мислите, че е ситуацията с лекарствата днес? (знам, че не сте мигнали цяла нощ да го мислите тоя въпрос) Окото е в същото състояние, което пациентката отчита като подобрение, защото предишните дни състоянието прогресивно се влошавало (на мен не ми изглеждаше точно така, пък и няма как да мине с 1 намазваме). Предстои още един вълнуващ ден, изпълнен с очи, зърна, домашни дрехи, отзиви не на място
|
|
|
Post by mariak on Sept 11, 2021 9:01:20 GMT 2
Марчето, честита радост! Бъдете живи и здрави, нека малкото фъстъче расте безгрижно и ви носи само хубави моменти! Не пропускай water wipes, детето няма да бъде супер фенси без тях! 😂
Гергана и аз съм на косъм да я блокирам за да не ми излиза изобщо. Минахме на следващо ниво, Гане ние те блокираме, не ти нас!
Ще погледна какво е натикала Надежда в куфара, далечна ми е темата тъй като все още не съм бременна, но ми е интересно какви глупости помъкват някои дами.
|
|
|
Post by okay on Sept 11, 2021 9:22:55 GMT 2
Изгледах влога на Йокото за пътуването до Италия и този от Миконос. Ще ми интересно да видя какво ще прави в Италия. Харесвам приключенския ѝ дух. За Миконос... Какво, за Бога, очаква от остров, който е за милионери? Дори не отидоха на плаж, как да ѝ хареса? Във всяко много посещавано от туристи място е мръсно, ако не се чисти. И аз не съм впечатлена от това, което показа. Миконос не ми е минал през ума за посещение, защото знам аз какво търся и съм се интересувала достатъчно, за да знам какво може да ми даде въпросното място. Дори не бих казала и, че е много красиво. Едит: Марче, честита рожба! Пожелавам много здраве, безгрижно детство и семейно щастие. Много ми пълнят душата такива хубави новини.
|
|