|
Post by Deleted on Sept 11, 2021 9:27:37 GMT 2
Пусках си влога на Попова като се пострига, да си беше скъсила само 3-4 см тая коса, защо я направи като лелка. Много се смях как си била взела хлебопекарна, защото много обичала хляб, не можела без хляб, но гледала да не го консумира постоянно. ХАХАХАХАХ ти ли бе, Тонке, ти всеки ден ядеш по 5 филии, кого лъжеш, че не го консумираш. Ти ядеш редовно манджи с хляб, сандвичи, мажеш разядки на хляб, само себе си заблуждава май, че не яде хляб и ограничава въглехидратите.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 11, 2021 9:45:16 GMT 2
Ясно, ама вече ги няма тези видеа и лайфовв нали? Сигурно ги е изтрила. Аз не искам да подхващам твмаъа за Фичо, но ме озадачава как така семевйството му толкова не се интересуват от децата? Баби, дядовци, лели? Никога не са споменавани. Тия хора не искат ли да си видят внучките? Пепе защо не ги води и там? Толкова ли не искат да дойдат и те, да фи видят. Напълно нирмално е за мен децата да живеят известно време и с баща си. Какво е това нещо? Уж модерно семейство, ама. Толкова ли я е страх да ги заведе, толкова ли не иска? Това не го разбирам. Заявки много имаше. От де време за готвене за 3 деца от толкова обикаляне😃😉
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 11, 2021 9:47:00 GMT 2
Йонкото пак ли е със Стъни?
|
|
|
Post by dzyn on Sept 11, 2021 9:59:36 GMT 2
Родителите на ф2 даже изпращаха подаръци на матиас, та явно все пак поддържат връзка. А за това да остави децата на ф2 за известно време - тя самата беше казвала, че се чувства по-сигурна, когато ева (непозната жена) е там, та представям си какво доверие има на баща им. Отделно, тя сиена почти не го познава, за нея ще си бъде шок да я оставят три дни при непознат едва ли не. С две думи, трудно ще стане на тоя етап, ама то за тея неща се мисли преди да тръгнеш да раждаш трето от някой, който познаваш от половин година.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 11, 2021 10:07:51 GMT 2
Е, чак пък почти да не го познава Сиена. За подаръците помня. Връзка може да поддържат, аз друго се чудя, как може да не си виждат внучките? И тука никакви доводи не мога да приема. Всичко ще ми звучи като оправдание. Достатъчно големи са да пътуват. А тя каза, че често ще ходят.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 11, 2021 10:18:11 GMT 2
Защо вкарва такива крийпи усмивки в последно време, направо е като елф с това ухо и тая късата коса така бабешки накъдрена…😵💫 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 11, 2021 10:39:39 GMT 2
Марче ,честита рожба ! Бебчо да е жив и здрав ! Безгрижно детство !
В последно време само ви чета ,та вие сте ми сто пъти по интересни . Абсолютно никоя от инфлуенсърките не ми е интересна . Доза криндж си взимам с Гергана и мама Цици ( по точно се забавлявам на коментарите ви ),иначе обичайните заподозрени не са мръднали . Наредили софри с памперси,гримове,шампоани за които не са чували и само се усмихват заучено и се чудят какви простотии да пишат в описанието,че да си спечелят единия хонорар на гърба на последователите си. Гледах Петканови ,обожавам Италия , но тези разговори за тънките сметки малко ми идват в повече . Както и показването кой колко печели ( Виктория) . Смятам ,че това е адски невъзпитано и една дама трябва да знае ,че за пари не се говори публично . Валерката днес е рожденичка и се е облякла доста шаренко или е слагала някакви филтри ,та направо очите ме заболяха. Гергана е наистина болна ,но психично болна ,щяла да съсипва клиника . Не я е срам ,простачка такава . Разбирам състоянието ѝ ,но имам чувството ,че това момиче наистина е болно за внимание .
|
|
|
Post by Deleted on Sept 11, 2021 10:40:49 GMT 2
Противно на форумното мнение мисля, че тази пола не стои добре на ВалериЕту. На такова право тяло, без извивка, без талия, не знам дали такава пола е най-подходящата. Поне на мен не ми изглежда добре.
Иначе честито бебе, Марче, бъдете щастливи и здрави 😘😘
|
|
410 posts
Member is Online
|
Post by ladybird on Sept 11, 2021 10:41:03 GMT 2
Защо си мислите, че в Дания имат удобства? То и там е манджа с грозде, нови семейства, доведени и природени деца. А и бабата и дядото трябва да се съобразяват с новите им семейства. Според мен на Фичо му е по- добре да идва в България.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Sept 11, 2021 10:41:56 GMT 2
Попова е толкова смешна вече. Безумни тъмбнейли и еднакви снимки от хола ѝ.
"Отидох до дм да презаредя любимите ми превръзки." По-малък пакет не можа ли да вземеш? Наистина не разбирам за такъв консуматив защо би купил малка опаковка, ако си ползваш БрАнДа и си доволен. Айде ако пробваш нещо ново, вземи малък пакет за ТеСтВаНе, ама с това пакетче на средата на цикъла ще тича до дм за още.Oh wait, от видеото с превръзките за многократна употреба видяхме, че тя кара с по една на ден, nevermind.
Едит: благодаря ви, много сте мили всички! 🤗 За ПР пратки - на лично. 😂😂
|
|
|
Post by dzyn on Sept 11, 2021 10:49:24 GMT 2
1 на ден?!?!?!! Абе, тея хора елементарна хигиена пазят ли въобще?!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 11, 2021 10:49:29 GMT 2
Пепе вече няма оправдание с Ковид, за да не ходят децата в Дания. www.flagman.bg/article/249249?fbclid=IwAR2X5MCOB9KbU4CsFn4A1r6soLGQZbW7k1E6Q0WxntDAVkgerbdnkillihoЕдинствено трябва да се ваксинира, но не мисля че ще го направи, все пак за нея ограничения нямаше дори, когато беше най-зле в БГ. Друго си е да носиш новороденото си в СОСО за маникюрче и да диша прах, а ти да се селфиш и сториш и да седиш без маска. Пепона, ако я питат за тема Ковид съм сигурна, че ще бъде като в небрано лозе, едва ли има адекватно мнение за ваксини и други неща, нея само филтрираните снимки я интересуват и спонсорства.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 11, 2021 10:54:42 GMT 2
Ясно, ама вече ги няма тези видеа и лайфовв нали? Сигурно ги е изтрила. Аз не искам да подхващам твмаъа за Фичо, но ме озадачава как така семевйството му толкова не се интересуват от децата? Баби, дядовци, лели? Никога не са споменавани. Тия хора не искат ли да си видят внучките? Пепе защо не ги води и там? Толкова ли не искат да дойдат и те, да фи видят. Напълно нирмално е за мен децата да живеят известно време и с баща си. Какво е това нещо? Уж модерно семейство, ама. Толкова ли я е страх да ги заведе, толкова ли не иска? Това не го разбирам. Заявки много имаше. От де време за готвене за 3 деца от толкова обикаляне😃😉 Миналата година Филип беше в БГ с баща си. Явно просто не се документира този момент.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Sept 11, 2021 10:58:43 GMT 2
Самият Фичко изглежда, че не е в много топли отношения с роднините си, съответно от там и това, че не виждат често децата му. Майка му идва идва веднъж с него, но баща му е виждал Сиена единствено като новородено бебе. На онези измишльотини на Антоанета как Фичката щял да купува фирмата на баща си въобще не вярвям, но все пак си мисля, че може имат някакви дразги там или просто заради разстоянието и новото му семейство са загубили връзка. Те бяха доста голяма рода, а той изглежда нак-вече с Малю общува. За съжаление си мисля, че същото ще се случи и с тях. Той сега ги вижда рядко, а пък след време ще ги завърти живота, ще създаде ново семейство и съвсем ще разреди посещенията.
П.п. редактирам се - не знаех за баща му, мислех, че само майка му и нейния мъж са идвали. Хубаво, че ги вижда и той, ако наистина е така.
|
|
|
Post by jeri on Sept 11, 2021 11:01:18 GMT 2
Аз предпочитам Пепе да не се изказва за ваксини и т.н, не обичам хора, които имат мнение за всичко и го натрапват. По-добре да си гледа филтрите. Иначе мен ми е интересно някой като говори открито за доходи, разходи, сметки, но само когато са изработени, тогава и обмисля повече в какво влага. Не съм гледала влоговете на Петканова, какво точно казват. Ралица Генчева беше пуснала сторита на тази тема. Парите не са ми тема табу и ми харесва хората като си казват кое как са инвестирали. А и за къщата беше откровена. Капитонова с глупостите си беше дразнеща, то като харчиш чужди пари е лесно.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 11, 2021 11:09:08 GMT 2
Може просто датчаните да не реагират така на децата, както тук. Не мисля, че не се интересуват от внучките си, просто може би не е като тук бабите и дядовците да са във вечен конфликт, при кого да е детето. Винаги изпращат подаръци за децата, изпратиха и за Матиас, който не им е никакъв. Родителите на Фичо са разведени, майка му мисля, че изпраща подаръците. Ще продължавам да твърдя, че Пепе е тази, която с решенията си, отдели децата от Дания, роднините и баща им. Каквото и да си говорим, тя реши да създаде нова връзка (естествено, че не трябва да си сложи бурката и да е сама цял живот) и дете скорострелно. Фичо е идвал тук сигурно 10 пъти, а тя отиде само 1 и то само със София, за да се разведат. Със сигурност дори и Фичо да беше с Ева, а Пепе с Чехляка, ако нямаха дете, то съм сигурна, че обстоятелствата нямаше да се стекат така. Много хора пътуват, дори и в пандемията. Роднини, които живеят в UK се прибират ро 2-3 пъти в годината. Нямаше да е проблем да се пътува, но няма как, когато е бременна и с 3 деца. Просто тя не обмисли нещата, отново действа без да мисли и в момента терзанията й май са свързани от една страна и с това. Защото каквато и да е си личи, че я е грижа за децата й, че иска най-доброто за тях. И сигурно никак не й допада, че нямат контакт с баща си, с роднините си, а Сиена определено не знае, кой е този мъж. Виждала го е 5-6 пъти и до там. Нито говори езика му, нито го разбира. Може би просто вижда, че е негово малко копие, носи подаръци и до там.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 11, 2021 11:31:17 GMT 2
Пепа дори и неактивна предизвиква дискусии в темата. Това при нея е талант. Гергана 100% /за мен/ не е имала финансова възможност да отиде в Берлин и нещо е сътворила с окото.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Sept 11, 2021 11:48:07 GMT 2
Защо вкарва такива крийпи усмивки в последно време, направо е като елф с това ухо и тая късата коса така бабешки накъдрена…😵💫 Sent from my iPhone using Tapatalk Прави си надпревара с Гуца коя от двете има по-крийпи усмивка 😅
|
|
|
Post by Deleted on Sept 11, 2021 11:51:11 GMT 2
Честито бебче на съфорумката и от мен! Да ви е живо и здраво и много да ви радва!
Валери чукна 30, айде да е жива и здрава, повече прочетени книги през годината и да не е толкова инфантилна и куха на моменти, все пак да запази детското в себе си. Това ѝ пожелавам.
Йоанна и Стъни отдавна мисля са се събрали, сега явно са кумували, че е качила снимки, а отдолу я питат дали са се оженили 😁.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 11, 2021 12:10:15 GMT 2
Да, видеото е тук >> 19:30 започва да плаче, тук е бременна с Матиас, но все още не го е обявила.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 11, 2021 12:13:43 GMT 2
Деница Василева за 6-ти Септември: "Бях много добре подсетена, че е празник, защото Еконт не работи." Когато разбираш за Националните празници, защото ЕКОНТ не работи. Отивала да връща на Лорети роклите, явно се снимат и връщат. С товаа видео се подсетих колко ти е ниско нивото. Платила е 297лв за гримове, но няма да използва фон дьо тена често, защото и мажел тениските. Просто се облечи преди това и сложи нещо старо и се гримирай. Дава пари за скъпи продукти, а с Гошо не мърдат от Пловдив. Всеки си има приоритети, но Деница си е откровено тъпа личност, комплексарка, която ще даде 300лв за гримове, но по-далеч от салона и квартирата няма да мръдне.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 11, 2021 12:30:08 GMT 2
Мари на Гала е може би най-безличният и безинтересен инфлуенсър. За сметка на това майка й ми става все по-симпатична. Споделих ви, че гледам активно профила на Gala Secrets. Направих маската от този пост, като под душа направих масажа с мед, който ви споделих, че първия път не даде резултат. Кожата се почисти много добре, беше мека и свежа. Чудя се дали да си взема от продуктите на Гала, но все нещо ме спира. http://instagram.com/p/CDEapMPpiGV
|
|
|
Post by umma on Sept 11, 2021 12:36:43 GMT 2
Тя и много рецепти щеше да готви в новата си кухня... От ДАТСКАТА готварска книга.
|
|
|
Post by ☀ on Sept 11, 2021 12:36:55 GMT 2
Изгледах Петкановите влогове и като човек посетил тази част на Италия се съгласявам с Алекс, че не е приятно заради туткане да ти се провалят плановете за деня, ама явно Сашко и онова спряло момиче с него са си айляк. Не ми допаднаха разговорите за финанси, но пък ако Дани иска да лежи на гърба на Алекс добър вариант са измислили. Като цяло имаше просташки моменти, но от тях не очаквам много. Хареса ми вилата, която са избрали в Позитано. Двете момичета изглеждаха като модели, а до тях мъжете някак не им пасваха. Разбирате ме, те си искат друг тип живот и глезотии, а накрая получаваш Петканов с диария...
Влога на лелята не беше лош, но много, ама много се напъва да е готина. Прилича ми на захлупеното момиче от училище, което е постигнало нещо в живота и не знае как да се държи и прикрива несигурността и комплексите с хилене и правене на куул. Аз също бих тръгнала сама като нея/със самолет/ и го намирам като нещо освежаващо. Надявам се да продължи да пътува така. Това, че всичкото правене се върти около това да покаже колко добре може да живее човек с хербалайф работа ме дразни, защото много малък процент от хората в млм бизнеса стигат до тези финанси и като цяло си е заблуда.
Писах поста, за да честитя бебчето на Марчето! Нека расте здраво и щастливо форумното бебе и цял живот да има късмет и мама да му готви вкусни мусакички. Радвам се всеки път, когато чуя такава новина. Изпълвам се с надежда и радост ❤
|
|
|
Post by yoooobooo on Sept 11, 2021 12:48:04 GMT 2
Защо вкарва такива крийпи усмивки в последно време, направо е като елф с това ухо и тая късата коса така бабешки накъдрена…😵💫 Sent from my iPhone using Tapatalk Тая усмивка е чак дебилна. Толкова пък да е изкуствена...
|
|
|
Post by gorgeous on Sept 11, 2021 13:01:27 GMT 2
Е не, Ивана с уникално тъп призив. Ако искаме да пробваме новите Памперс Пантс, да качим стори на бебето ни с филтъра на Памперс. Изтрещя тоя народ ей! Будалите да си качват подмишниците, ама това с бебетата минава всякакви граници... Аз се обебчих между другото и тоя пост ме тригърна като за двама. 🤱🏻 Честито бебче! Да ви е живо и здраво, а на теб бързо възстановяване!
|
|
|
Post by vivian27 on Sept 11, 2021 13:13:48 GMT 2
Честито бебче на Марчето! Да ви е здрава рожбичката и много да ви радва, а на теб бързо възстановяване ❤️
Капитонова все по-противен фейс докарва на снимки и сторита. Мега високомерна и алчна изглежда, завършен егоист. На видеата от Русия с мама и тате- добра, хрисима, усмихната, въобще друг човек! Ритуала за пари го е правила предната вечер. Всички го правим тоз ритуал, ама някой го правят за пари.. Чипоноске, Вика си е баш твоя партия, ще си допаднете.
Йоана Петрова много ми допада с късата коса. Отворих профила да видя какви снимки е качила със Стъни. И аз мисля, че явно са заедно, иначе защо да качва с него.. Той изглежда добро момче, тя не чак толкова..
Чакам да видя Сиса като роди как ще снима с бебето и с Ния. Бяха я питали дали ще сменя името на канала- не, нямало да добавя името на новото бебе 😃
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 11, 2021 13:20:36 GMT 2
Тя, Силвия, използва изрази като "с кво да го оглека ТВА бебе"?!...
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Sept 11, 2021 14:07:06 GMT 2
Марче, честито бебче!
Чудя се Гергуц изобщо канена ли е на това събитие, за което говорите в Берлин или си е мислела, че ще я поканят и затова да си е просила хотел. Радвам се, че никой не се е вързал на това колко велика инфлуенсърка е. Трябваше първо да срине Луксор и след това да им пише на хотелите, да ги поизплаши.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 11, 2021 14:45:18 GMT 2
Честито бебче на съфорумката и от мен! Да ви е живо и здраво и много да ви радва! Валери чукна 30, айде да е жива и здрава, повече прочетени книги през годината и да не е толкова инфантилна и куха на моменти, все пак да запази детското в себе си. Това ѝ пожелавам. Йоанна и Стъни отдавна мисля са се събрали, сега явно са кумували, че е качила снимки, а отдолу я питат дали са се оженили 😁. Снимките на Пинко са отдавна.Преди време имаше влог от тази сватба, на която бяха кумували със Стъни. Но, нищо чудно да са се събрали,защото според мен са много хубава двойка.
|
|