|
Post by Deleted on Sept 11, 2021 14:47:16 GMT 2
Пуснах си розовата Йоанна от скука, много ме издразни като каза, че не иска магистрала Хемус скоро да е готова, че и сега имало задръствания във Варна и хората да си ходели в Созопол, а не във Варна, един вид не иска туристи в града. Ами, Йоаннке и аз не искам кухи лейки като теб да се разхождат в София ама ей на, че и сестра си домъкна в столицата. Много просто парче, не догледах видеото.
|
|
|
Post by plam on Sept 11, 2021 15:00:16 GMT 2
Според мен би било много по-удобно ако внуците отидат при баба си и дядо си в Дания Тук, какво, ще ходят на свиждане в хотела им? Пепе нито има къде да ги настани, нито ще организира адекватни преживявания за цялото семейство. Тя детето си не води на спорт ако не е платено, камо ли да се бръкне за нещо за всички. И мисля, че всички са наясно с този факт и се чака логичното решение -те да отидат. Чудя се дали да не отследвам и ВалерИе. Много съм чувствителна към теми за национални и исторически паметници и ми идва туу мъч някой нахилен като зелка да ми се снима на такова място, само за да си демонстрира новия минижуп от Зара. Твърде много кухалерство лъха, подтискам се. Криси, ако търсиш крийпи усмивка, виж това, отпреди 2 дни е някъде. Чудех се дали да го кача и го сс-нах. prikachi.net/image/ziVs6Ужасно изкуствена усмивка има Попова...все едно всеки момент ще се насе....
|
|
|
Post by vivian27 on Sept 11, 2021 15:35:39 GMT 2
🤣🤣🤣 много точно определение за Попо, Ганка ми е същата 🤣
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Sept 11, 2021 16:05:14 GMT 2
Погледнах историите на Гергана - не знам дали това е оправдание, за да не пътува за събитието в Германия, но със сигурност е поредният път, в който тя се изкарва жертва, за да привлича внимание и съчувствие. Все повече се убеждавам, че освен цялостното ѝ неадекватно поведение, тя страда от онзи синдром, забравих му името, при който си създава, преувеличава или измисля здравословни проблеми с цел да буди съжаление у хората. Всяка седмица на нея ѝ се случват разни травми и беди - то не е цикъл, прилошаване, кръвоизливи, болести, падания, порязване, синини, драскотини от скали, болки в ушите, с ковид също спекулираше, болници, прегледи, сега това с очите и още всевъзможни неща, сигурно пропускам доста. За сетен път се повтарям, че психическите ѝ проблеми не са за подценяване и се надявам близките ѝ да обърнат внимание в какви филми се вкарва, защото това прогресира и като нищо ще направи някоя беля в стремежа си да привлича внимание със здравето си. Като вижда, че това действа да вдига шум около себе си, няма да се задоволява само с главоболие и болки при менструация.
|
|
|
|
Post by ☀ on Sept 11, 2021 16:33:22 GMT 2
Ванилке, за синдрома на Мюнхаузен говориш мисля, но не сме специалисти все пак. За мен тя е силно откъсната от реалността и живее в измислен нейн свят, който няма общо с действителността. На фона на човешкото съчувствие да трупа трафик и пари е доста жалко. Гледам другите инфлуенсъри все пътуват, получават спонсорства и са сравнително активни в живота си, докато тук се въртим - разходка на кучето, с такси до гребната за снимки, а уикенда едно две излизания със съквартирантката...смисъл, спряла история от дивана и лъжи на килограм. Тъжно си е.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 11, 2021 16:56:35 GMT 2
Йоанна Розовата възхитена, че в хотела имат мокет и халати. 😃За нея това събитие ли е, за първи път ли ходи на хотел с мокет. Рецитира стихове. Изглежда кифленски и надменно.Това за Созопол смешно ли трябваше да е? Малко като една колежка "навлеците се били махнали от плажа им в Бургас, та било спокойно"-пост във ФБ. Ми, що дириш в София моме? Защо не си стоиш да си живееш и работиш в Бургас. И ти си навлек в София. Много са ми смешни с такива изказвания. И като се мислят за много оригинални. Човек да не ходи на море ли? Щото тя се прибира в родния си град два пъти годишно? Та и Розовка така.
За Ети съм съгласна, тя има главаната вина да не ходят там. И осъзнава грешките си,заради това не в мир със себе си. Но едно ходене до София на дядото ли трябва да значи, че се интересували и едни подаръци, не знам... Странно ми е, че не се виждат и не го възприемам това, каквато и култура да са, каквито и да са. Според мен тя трябва да ги води там и да имат контакти с тия хора. И баща иющм да си поеме отговорността като такъв. С грижа, не финансовата. Те вероятно са устамоволи режим ма виждане някакъв, не че се спазва. Със сигурност не й е лесно на Ети. И има проблеми със себе си. Дано са заедно с Фичо поне и да се разбират.
Тяхна си работа, но за мен е странно.
|
|
|
Post by veereto on Sept 11, 2021 17:42:23 GMT 2
Много ме дразни, когато някой иска да се изкара по-интелигентен отколкото е. Оратор Йонко не знам какво иска да покаже с последните сторита, в които декламира стихотворения на Вапцаров и показването на книжарница с възклицанието “Имат магазин за мен”. Не знам кого се опитва да заблуждава като се изкарва четяща и тн. след като всички видяхме бедния ѝ речников запас. За мен със Стъни са отново заедно, разделени бяха, защото никой нормален мъж не би издържал розовото апартаментче(пък и си личеше,че живее сама като Капитонката). Според мен е било точно обратното. От клиповете на Йоана той винаги ми е изглеждал много влюбен в нея. По-скоро тя се е била взела много насериозно и е решила, че заслужава нещо повече. За Пепе малко ще коментирам без да съм гледала много от нея. За да води тези деца в Дания и таткото и роднините от там трбява да имат желание да ги видят. Най-малкото, ако тя ги заведе те да са с него (тях), а не на хотел. А за това да им се показва Дания май им е още рано, те са на такава възраст, че почти нищо няма да разберат.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 11, 2021 17:51:37 GMT 2
Именно де, азнали ма това се чудя, защо нямат желание да се виждат с децата? Ние няма как да знаем дали това е така, те си знаят, но за мен е най-нормалното децата да отсядат там при близките си и те да искат да им гостуват. За показване на държавата не иде реч, те са много малки още. Ма мен Стъни и Йоана са ми странна двойка. Не знаех, че сс заедно. Много са ми едни такива различни по между си.
|
|
|
Post by vansss on Sept 11, 2021 18:13:03 GMT 2
Събитието в Берлин било fashion show на about you. Тя Гергана партнира ли си с тях изобщо, че се гласеше да ходи?
|
|
|
Post by KittY on Sept 11, 2021 18:23:42 GMT 2
|
|
|
Post by sunn on Sept 11, 2021 18:24:42 GMT 2
Мисля, че наскоро имаше сторита с тях и си мислих, че ще иде, ама явно заради окото не е. Но според мен е малко странно, че не споделя как е изпуснала събитието заради състоянието си и каква професионалистка е и колко много работи принципно. 🤔
|
|
|
Post by Purple on Sept 11, 2021 18:30:42 GMT 2
Пуснах изсмукания от пръстите блог на розовата ораторка, само за да чуя простотията за това как хората не били добре дошли във Варна, да си ходели в Созопол. Както каза съфорумка по-напред- тя тогава защо се е виснала в София, защо не иде във Враца? Щото и врачаните няма да я искат Пиша ѝ едно виртуално Отличен 6- иначе защо мислите, че е тръгнала да рецитира стихчета на стори като петокласник- очевидно иска да се докаже момичето няма друго такова натегачество- все пак тя и оценките от гимназията си показваше- да ѝ се възхитят хората. Йоаннче, Маргарет Татчър е казала "Да бъдеш силен е като да бъдеш дама- ако трябва да обясняваш на хората, че си- значи не си." Та, същото е и когато си умен.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 11, 2021 19:09:23 GMT 2
Днес в Кауфланд заедно с мен влезе Георги Блажев от панелистите на Гала. Почти през цялото време вървяхме един до друг, висок е, но доста слаб. Купи си 2 пастета и 1 вафла.
Тоалета на Пепе не ми хареса.
|
|
|
Post by jeri on Sept 11, 2021 19:43:36 GMT 2
Като стана въпрос за виждане, забравих да ви се похваля миналата седмица видях Пепе и Филяка само двамата. Взеха си храна за вкъщи, тя говореше на висок и престорен глас и се обясняваше, че момичетата са в София. Сякаш държеше да я забележат.Тръгнаха си и я загледах в гръб, добре изглежда, има хубави крака, няма целулит. 😂 Но и аз харесвам слаби жени. Филяка някак не й подхожда, личи си че тя командва парада. Той почти нищо не каза и притичваше след нея. Субективни впечатления, разбира се.
|
|
kd
New Member
|
Post by kd on Sept 11, 2021 20:05:57 GMT 2
Че те баби и дядовци и в България не държат да си виждат внуците /знам за не един такъв случай, за жалост/, вие сте седнали тия от Дания да ги умувате..
|
|
|
Post by okay on Sept 11, 2021 20:17:27 GMT 2
Тоня пуска пипала на веган бургерджийницата в центъра. Дано нейното стори им помогне да се популяризират, защото често Петър и на споделят, че положението не е цветущо. Те са прохождащ бизнес и им стискам палци. Не съм опитвала бургерите им, защото работното им време не е никак удобно. Когато и да съм отишла на място - или отварят по-късно от обявеното работно време, или както беше на 24ти декември 2020 - не работели, а е отворено. Често споделят на сторита как закъсняват за работа, как се опитват да управляват двата си бизнеса, как нямали клиенти... Въобще оплакване на поразия. Това не ме кефи при тях и дори ме отблъсква. Даже е имало молби да ги подпомогне, като си поръчаме. Аз хубаво щ си купя от тях, но не ми допада внушава ето на чувство за съжаление у клиентите си. Та, не знам колко слънчеви хора са. Не, че не са симпатяги, но има бая хляб още да изядат в този бизнес, и да осъзнаят, че нещата не се случват с оплакване.
|
|
|
Post by mira on Sept 11, 2021 20:22:18 GMT 2
Преди време бях попаднала на ФБ страницата на тези хора. Мисля, че и Рада Бонева агитираше да ги подкрепим. okay, можеш ли да споделиш как се казваха, защото не ги откривам? Първият им бизнес дали не беше за восъчни кърпи? Тоня пуска пипала на веган бургерджийницата в центъра. Дано нейното стори им помогне да се популяризират, защото често Петър и на споделят, че положението не е цветущо. Те са прохождащ бизнес и им стискам палци. Не съм опитвала бургерите им, защото работното им време не е никак удобно. Когато и да съм отишла на място - или отварят по-късно от обявеното работно време, или както беше на 24ти декември 2020 - не работели, а е отворено. Често споделят на сторита как закъсняват за работа, как се опитват да управляват двата си бизнеса, как нямали клиенти... Въобще оплакване на поразия. Това не ме кефи при тях и дори ме отблъсква. Даже е имало молби да ги подпомогне, като си поръчаме. Аз хубаво щ си купя от тях, но не ми допада внушава ето на чувство за съжаление у клиентите си. Та, не знам колко слънчеви хора са. Не, че не са симпатяги, но има бая хляб още да изядат в този бизнес, и да осъзнаят, че нещата не се случват с оплакване. Sent from my SM-G960U1 using Tapatalk
|
|
|
Post by okay on Sept 11, 2021 20:43:17 GMT 2
Преди време бях попаднала на ФБ страницата на тези хора. Мисля, че и Рада Бонева агитираше да ги подкрепим. okay, можеш ли да споделиш как се казваха, защото не ги откривам? Първият им бизнес дали не беше за восъчни кърпи? Тоня пуска пипала на веган бургерджийницата в центъра. Дано нейното стори им помогне да се популяризират, защото често Петър и на споделят, че положението не е цветущо. Те са прохождащ бизнес и им стискам палци. Не съм опитвала бургерите им, защото работното им време не е никак удобно. Когато и да съм отишла на място - или отварят по-късно от обявеното работно време, или както беше на 24ти декември 2020 - не работели, а е отворено. Често споделят на сторита как закъсняват за работа, как се опитват да управляват двата си бизнеса, как нямали клиенти... Въобще оплакване на поразия. Това не ме кефи при тях и дори ме отблъсква. Даже е имало молби да ги подпомогне, като си поръчаме. Аз хубаво щ си купя от тях, но не ми допада внушава ето на чувство за съжаление у клиентите си. Та, не знам колко слънчеви хора са. Не, че не са симпатяги, но има бая хляб още да изядат в този бизнес, и да осъзнаят, че нещата не се случват с оплакване. Sent from my SM-G960U1 using Tapatalk New wave burgers се казва мястото. Аз разбрах за тях от Мария Касимова. Така хубаво беше описала посещението им, че мигом и аз пожелай да опитам бургерите, но все не сварвам кога - хем да съм в центъра, хем и те са работят. Пожелавам им успех и се надявам да се популяризират.
|
|
|
Post by Purple on Sept 11, 2021 22:10:21 GMT 2
Пуснах изсмукания от пръстите влог на розовата ораторка, само за да чуя простотията за това как хората не били добре дошли във Варна, да си ходели в Созопол. Както каза съфорумка по-напред- тя тогава защо се е виснала в София, защо не иде във Враца? Щото и врачаните няма да я искат Пиша ѝ едно виртуално Отличен 6- иначе защо мислите, че е тръгнала да рецитира стихчета на стори като петокласник- очевидно иска да се докаже момичето няма друго такова натегачество- все пак тя и оценките от гимназията си показваше- да ѝ се възхитят хората. Йоаннче, Маргарет Татчър е казала "Да бъдеш силен е като да бъдеш дама- ако трябва да обясняваш на хората, че си- значи не си." Та, същото е и когато си умен.
|
|
|
Post by amourrr on Sept 11, 2021 22:29:46 GMT 2
|
|
|
Post by lily on Sept 11, 2021 22:45:59 GMT 2
Аз съм в потрес, не знам дали е коментирано, в новото видео Попова ни учи как да запазим свежи нарязаните зеленчуци в хладилника - като им подлагаме ТОАЛЕТНА хартия в кутията за съхранение, много ясно. Тея хора падат от Марс, въобще знаят ли с какви препарати се обработва тоалетната хартия.
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 11, 2021 22:48:59 GMT 2
Като чуя някой да говори кой къде трябвало да ходи, било то отнасящо се за морето или за София, откачам. Първо, всеки има право да почива в който курорт си иска, и не разбирам с какво право някаква вчерашна кифла прави такова изказване. Второ, ако някой си въобразява, че 90% от хората, напуснали родните си градове и дошли в София, са го направили от кеф, а не защото не са могли да си намерят адекватна работа или адекватно образование, това говори достатъчно за нивото му на интелигентност.
Вие представяте ли си ако на Гергана и се случи нещо наистина сериозно, например като на Ивана? Тя ще ореве света за всяка инжекция, взимане на кръв, правене на изследвания и други манипулации. Представяте ли си, ако живееше истински живот сред истински хора и се сблъскваше ежедневно с всякакви булшити, с каквито повечето хора сме свикнали? Тогава съвсем ще превърти играта.
|
|
|
Post by sunny on Sept 11, 2021 23:01:18 GMT 2
Магисан има спешна нужда от приятелка. Нямам друго обяснение за последният и рийлс/видео в инстаграм как си изгубила портмонето. А как приключва последното видео на начетената ни Бардо в ютуб…” не съм спала, цяла нощ четох една книга” 😀😀😀😀 браво умницата ми тя
|
|
|
Post by Deleted on Sept 11, 2021 23:26:30 GMT 2
Никой не коментира, че Йоккото е снимала J Lo във Венеция. Утре ще качи втори епизод от влога и дано има включен някой кадър. Това сега е кеф.
|
|
|
Post by flowerr on Sept 11, 2021 23:35:40 GMT 2
Магисан има спешна нужда от приятелка. Нямам друго обяснение за последният и рийлс/видео в инстаграм как си изгубила портмонето. А как приключва последното видео на начетената ни Бардо в ютуб…” не съм спала, цяла нощ четох една книга” 😀😀😀😀 браво умницата ми тя Аз ѝ вярвам, че чете, но тъжното е, че нищо не попива 😅 Според мен след излагациите в Моят стил, а и не само, е решила да чете повече, за да се ограмоти… дано не е напразно 😅😅😅
|
|
|
Post by Deleted on Sept 12, 2021 0:08:52 GMT 2
То четенето не служи само за ограмотяване. Тя нека се пери, че чете по цяла нощ, всичко си личи и без да казва..
|
|
|
Post by The Judge on Sept 12, 2021 1:27:57 GMT 2
Мацки, черпя по едно виртуално и ви пожелавам много алкохолна неделя tenor.com/xvpB.gifДжъджвам една година повече днес и нека разумът и самостоятелната мисъл са с нас и занапред, както до сега и все повече да се забавляваме във "виртуалното кафене" 💕
|
|
|
Post by Deleted on Sept 12, 2021 1:43:18 GMT 2
Честито, девичке злобна, бъди най-щастливата 😘😘
|
|
|
Post by fif on Sept 12, 2021 8:06:03 GMT 2
Гучи не беше ли тази, която преди няколко месеца беше напускала пак сто сторита за един ресторант на морето колко им била некачествена храната и колко много чакали, за да им сервират. Та и за непочистена стая ще има сто сторита, ако се наложи. 😀 Гучи, Гучи, не ти завиждам на нелепия живот, които живееш. Очаквам вече да й падне окото и да се приключва с тази одисея. Сега си пуснах и влога на Попова, та тя сготви сума манджи, кога го изяждат всичко това. Да не говорим, че повечето ми се струват като страшни бъркочи.
|
|