|
Post by /*/ on Sept 12, 2021 8:06:39 GMT 2
Джъстис жива и здрава да си. Имаш поразяваща уста, остър ум и смелост да кажеш нещата такива каквито са реално /голямо евала за което/. Прекрасен и изпълнен с много усмивки, наздравици и приятели празник.
Ох, незнам защо отново си причиних Попова. Определно е зациклила, едно и също показва всеки път. Животни, нови пр пратки и храна. Филии, филии, само филии ли ядат тези хора? Прическата и не ми харесва. Къс боб или каре сякаш повече ще и отива.
|
|
|
Post by livia on Sept 12, 2021 8:29:22 GMT 2
Не мога да повярвам колко нечистоплътни са повечето инфлуенсъри.. Че са масово глупави и с обидно ниска обща култура го разбирам - все пак не мисля, че интелигентни и заети хора ще седнат да рекламират тоалетна хартия и да се хилят неестествено под сто филтъра. Но за хигиената ми е адски чудно - най-вече защо не се усещат като споделят такива неща, не им ли е неудобно? Въобще никакъв филтър за това, кое е адекватно да се споделя и кое не.
Гергана става все по-жалка, чак ми е мъчно вече.
Относто Пепе - според мен не ѝ пука за Дания или за връзката на момичетата с Дания, просто това ѝ е част от брандинга и я отличава донякъде от другите, затова го натъртва постоянно.
|
|
|
Post by welt on Sept 12, 2021 9:03:22 GMT 2
Ооо, с Джъстис сме споделяли една и съща рождена дата. Жива и здрава, все така болезнено откровена и хаплива! Весел празник! Черпя ви и аз по една мусака, подобаващо оценена даже от другата мрънкаща дева вкъщи, за която ви разказах. Честито и на новата форумска мама - марчето, бъдете здрави, щастливи, сплотени и малкото човече да расте безгрижно и весело!
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 12, 2021 9:17:06 GMT 2
Честито на рожденничките! Здрави да сте, все така пиперливи и с критична мисъл, разнообразни гледни точки, че да е интересно в темата🙂
|
|
|
Post by Ахинора on Sept 12, 2021 9:39:03 GMT 2
Вапцаров до френските шансони, надуй кавала и участията в чалга клипове 🤦🏻♀️Йоанна сякаш се опитва да чисти имидж?! Ако си чел много и стойностни книги, то това си личи, при нея не е така. Както каза един мъдър човек, като ви делят 2 вагона с книги…
|
|
|
Post by Deleted on Sept 12, 2021 9:40:26 GMT 2
Здравейте, момичета! Може и да сте го обсъдили, но видяхте ли новия приятел на Стела (Sandeff & Stella)?
|
|
|
Post by fif on Sept 12, 2021 9:55:41 GMT 2
Здравейте, момичета! Може и да сте го обсъдили, но видяхте ли новия приятел на Стела (Sandeff & Stella)? Честно казано Стела не може да ме убеди, че това е любов от пръв поглед, били се запознали на 17 август и на 19 август вече са гаджета. Обяснявят се взаимно в любов. Не съм следяла Сандеф и Стела, но съм гледала някое друго тяхно видео и честно казано поведението й сега е коренно различно - превърнала се е в поредната простакеса. Много жалка картинка.
|
|
|
Post by mariak on Sept 12, 2021 9:57:36 GMT 2
Джъстисче и Welt бъдете живи и здрави! Все така готини и злобнички съфорумки! ❤️
Онази розовата грешка като не иска туристи във Варна да вземе да го каже на всички хора които живеят от това. Да си стой в града и да помага на бизнесите там, не да обикаля из София и света 🤦🏼♀️
|
|
|
Post by ladybird on Sept 12, 2021 10:08:06 GMT 2
Тези излияния в любов на Стела и приятел ме карат да мисля,че нещо не е наред. Последователите те питат, покажи снимка и толкоз. Не е нужно гръмки думи , обещания, обяснения , че ти е последната любов. То е ясно, какво е.
Честито на рожденичките!
Честито бебе на Марчето!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 12, 2021 10:11:49 GMT 2
Честито на двете ни рожденички, да сте здрави, щастливи и приятно хапливи! 😁
Гледах сторитата на тази Стела...каква любов от пръв поглед, ясно е, че други са били интересите там. Много противно поведение. Едитвам се: Има запазен лайф в инстаграма ѝ, запознали се на 17-ти, на 19-ти тръгнали, около 45 годишен е, защото казаха 22 и половина в евро 😂. Стела е доста просто парче и не съдя от избора ѝ на партньор, а от начина на изказ.
Гледам Евелин сега, отговаря на въпроси, била прекъснала педагогиката та да били спокойни майките във форума 😂. Ох...много е обидчива.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 12, 2021 10:32:09 GMT 2
Ууу днес много мусаки, много нещо ще се изяде. Честити да сте рожденнички, много здрави, щастливи, обичани, все така злобнички и завиждащи на инфлуцките!
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 12, 2021 10:42:27 GMT 2
Идвам от видеото на Сладкиша. Напоследък май само нея гледам с интерес и са ми приятни видеата й. Подмотвах се с есенната декорация, та сега се вдъхнових,но на мен подобни видеа винаги ми действат така. Уютно и приятно видео. Имам и забележки. За стила й-черната строга рокля с бяла якичка тип Уензди от семейство Адамс и дантела я комбинирала с огромни блестящи обеци сърца с камъни. И я носи в ежедневен влог. Няма лошо, но сложи едни бели перли обеци, класически, нещо, което е семпло и отива на тази визия. Просто тя много омешва стилове, обикновено слага тежки, кичозни и грамадни обеци на семпъл тоалет. И е нагласена, гримирана, с блестяща рокля, а косата пак неоправена. Не може да нацели баланса-или е много неглиже, или твърде нагласена за дейли влог. И комбинациите й са меко казано странни. Често в стремежа си да е много накипрена пресолява манджата.
Друго, което много мразя е да си с по-изрязан потник и презрамките на сутиена да ти се виждат. Това ми е ужасно. Иначе декорацията ми допадна, даже много, не е кичозна и претрупана, не са много нещата(аз обаче си харесвам такива неща). Хубаво беше видеото. Не мога да разбера обаче те в София къде са? В къща ли, в апартамент ли? Кой квартал? Защото като къща изглежда. Тя беше казвала, че са на два етажа, на единия техните ли са, с тях ли живеят или те си живеят на вилата? Това ми е обягнало. И ми стана любопитно. Гледам, че прекарват много време на вилата и ги разбирам. Ако имах вила близо до града, нямаше да стъпя в София. Еми на градина ходи ли? Не съм чула да ходи, не знам дали е казвала. Попо не мога да изтрая, изкуствена усмивка, неуспешна ирония манджи, гримчета и животни -не. Добре насоли НиЛо обаче😃😃😃
|
|
|
Post by Crowdbreaker on Sept 12, 2021 10:42:31 GMT 2
|
|
|
Post by vansss on Sept 12, 2021 10:45:23 GMT 2
На мен тази история на Стела ми се струва като скалъпена. Инстаграмът на въпросния мъж е създаден вчера. Говорят за истинска любов след един месец заедно, а и поведението и е покъртително. От друга страна, тя не ми се струва достатъчно умна, че да скалъпи скандал с цел да се говори за нея...а бе не знам, странна работа.
|
|
|
Post by Kristalna on Sept 12, 2021 10:54:04 GMT 2
Нахлувам при вас, мусакаджийки Четях ви на първото място и се включвах от време на време. След като заключиха темата там ви изпуснах и на скоро (след едно стори на Вени за Гергана) реших да си сверя часовника отново с вас. Изчетох темата за август и септември. Разбирам, че откакто не следя Пепе нищо не се е променило - тя какво продължава да говори за Дания?! Че то животът ѝ там е с продължителност броени месеци, а тя вече години разтяга датските локуми. И аз съм в списъка с блокирани от Гергана, но не ми липсва във фийда. Даже тук инфото за нея ми идва в повече. И ВалериЕ отследвах преди време. Тя все още живее сякаш е на 18г. Темите са същите като от началото на канала ѝ, уменията ѝ за обработка не са мръднали. Една хубава опаковка на един скучен живот. Ивана ми изглежда много спокойна и "в кожата" си напоследък, но по-скучен КОНТЕНТ не е имала май. Ясно, че сега я вълнува бебешката тематика, няма лошо - но нека качва качествен и интересен материал на тази тема. Всичко е клише. Като попаднах на канала на Кристина Ян ми се струваше като глътка свеж въздух, но и там беше до време. НикоТО изглежда ѝ се пречка постоянно, най-хубаво е като си го прати при баба, да не ѝ е на главата. Абонирана съм за канала на Вяра (Фейт де, уау). Темата ми е интересна, но коментарите на клиповете ѝ много ме изненадват - много била красива, страхотни мигли имала (?!), Комплименти за нейната дикция (wtf?!). В последното видео е без миглите и за мен е по-добре така. ТейЧе и НаумЧЕ ми излизат от време на време в препоръчани и без билетЧЕ им хвърлям по едно око, само за да ме издразнят с поредна рекламКА. Разбирам, че ги отчитат с фалтурКИ. Надявам се да приемате нови змии тук 😁
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 12, 2021 10:54:30 GMT 2
Честито на рожденичките, с пожелание за многооо здраве и повече усмивки!! ♥ Включвам се с коментар относно новия приятел на Стела... Ами аз останах погнусена, меко казано. Коментарите говорят много, а от нейна страна това "Вие ми завиждате", си е направо трагично. Естествено, че никой няма да и' повярва, не си представям един ден Капитонка да ни покаже и нейния... ако е подобен, не знам
|
|
|
Post by Deleted on Sept 12, 2021 10:58:04 GMT 2
Пепе се завърна в София и започнаха сторита и снимки с полуотворен устичка, отложили видеото за апартамент тура, но обработвали влоговете от лятото (уоу, защото не знае какво прави лятото, нали..), била много средоточена и си стискала палци за завърши всички проекти и задачи и благодаря за търпнието..пхахх... Как да я взема насериозно като седнала в колата по пижама, докато чака приятелка за поредният брънч. Изглежда ужасно с тоя цвят пижама, филтрирана като пърленка и с тоя гаден цвят на косата, изцедена от всякъде абе като цяло супер нещастна и злобееща изглежда...
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 12, 2021 11:18:09 GMT 2
Гледах новото видео на Йоко, дронът падна във водата, а тя беше толкова спокойна, чак и' завидях на спокойствието Показа интересни неща, говори как след две чаши вино била пияна, търсеше кафене с наргиле, до което не стигна в крайна сметка, накрая показа снимка на Дженифър Лопез на една от гондолите.
|
|
|
|
Post by ☀ on Sept 12, 2021 11:27:01 GMT 2
Коментарите под последната снимка на Стела и деди са потресаващи. Изглеждаше свежо момиче в клиповете със Сандев при Мъци, ама явно е мързелана, която предпочита да лежи под дъртак за пари, вместо да гради живот с труд.
Честито на девичките, които тотално ми промениха мнението за зодията и то в положителен смисъл! Много да ви глезят, а Джъстисче да не спира да бъде поразяващата уста на форума, която открито казва това, което всички виждаме! Много подаръци, шейхове, пътувания 😂 и мусаки разбира се!
|
|
|
Post by jeri on Sept 12, 2021 11:36:52 GMT 2
Честито на рожденичките! Удоволствие е да ви чета коментарите! Включвам се с въпроси относно Евелин, снощи изгледах за първи път нейно видео за колет от майка и', тя какво прави в Англия? Прехвърлих и някакво видео за маникюр, тя маникрюристка ли е била? Пуснах и днешното видео с въпроси, но ми писна на 5та минута. Сега работи в Еконт, чета и за педагогика тук. Явно наистина бързо и' омръзват нещата?! Изглежда ми като разглезено красиво момиче с богат приятел. На колко години е?
|
|
|
Post by emmilie on Sept 12, 2021 11:44:45 GMT 2
И аз мисля, че Евелин трябва да поработи над това, колко бързо ѝ писват нещата, с които се захваща. Някак ми е несериозно младо момиче да прескача от занаят в занаят, от нещоправене в нищоправене. Може би търси себе си все още, но не може да не те вълнува нещо, повече от 2 месеца🤷🏼♀️
|
|
|
Post by Deleted on Sept 12, 2021 11:48:45 GMT 2
Джъстииис, честит рожден ден! Бъди здрава, щастлива, все така пиперлива и многоооо усмихната! Welt, честита да си и ти, горда мусакаджийке! Бъди здрава, много обичана и щастлива!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 12, 2021 11:56:41 GMT 2
Честити да сте рожденички!Живи и здрави и двете и много мусакички да папкате.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 12, 2021 12:02:15 GMT 2
Леле! Направо съм в шок! Да си призная мислех, че по-голяма простотия от Сандев и Стела няма как да съществува. Бях просто потресена, когато ги видях за първи път в "Смени жената", където ги лансираха като мноооого известни с огромен брой последователи. Нямах идея, кои са, затова ги потърсих в тубата. Не бях виждала по-нелепи и просташки клипове! В същото време съм ги гледала при Мъци и двамата се държаха много прилично. Също така ми изглежда, че има хармония между тях и се разбират добре. Много се изненадах, че се разделиха, а просташкото поведение на Стела и дъртия съвсем ме потресе!!! Стела е симпатично момиче, но много куха лейка ще се окаже. Този дърт чичко ми е неприятен само да го гледам, а не си представям дори да си легна с него. Например Барт на леля май е на същите години, че май и с няколко отгоре. Но няма база за сравнение...
|
|
|
Post by yanniehh on Sept 12, 2021 12:25:06 GMT 2
Страхотен начин да ти започне деня - рийлз на Гергана по гащи и няква нощница.
|
|
|
Post by plam on Sept 12, 2021 12:48:36 GMT 2
Ей тая Валерѝ колко пъти и писах да се спре с тези филтри докато се гримира и наща пак днес снимала и нацвъкала сто филтъра отгоре как човек да разбере аджеба какъв и как ѝ стои дадено нещо на лицето?
|
|
|
Post by okay on Sept 12, 2021 12:49:38 GMT 2
Тази Стела и аз я научих от "Смени жената". Какъв скандал смятат, че е станал? Поредната с чичак за пари, в което няма нищо лошо. Всеки има своя потенциал и вкус. Тя, че е пълна простакеса, е така, но да си мисли, че е интересна като пита човека къде щял да сложи нещо си, е дъното. Пълен ужас е поведението ѝ, не гаджето ѝ. Даже ми се стори начетен човек в сравнение с нея. Когато каза, че е набор с Амон Ра, не съм убедена, че тя дори го разбра.
|
|
|
Post by /*/ on Sept 12, 2021 13:03:15 GMT 2
Welt, честита да си. Много здрава, щастлива и обичана. Да ни радваш с коментарите си и да си съскаш на воля.
Петканов е качил ново видео със сина на Милен Цветков - Боян. Малкия си прави собствен ютуб канал. Много будно, интелигентно и добро дете, направо ми напълни душата, веднага се абонирах за него.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 12, 2021 13:15:36 GMT 2
Мацки, черпя по едно виртуално и ви пожелавам много алкохолна неделя tenor.com/xvpB.gifДжъджвам една година повече днес и нека разумът и самостоятелната мисъл са с нас и занапред, както до сега и все повече да се забавляваме във "виртуалното кафене" 💕 Честит рожден ден Justice ! Бъди жива и здрава ,обичана и щастлива !🎂🎉🎀💐 Обожавам коментарите ти !!!!
|
|