|
Post by 3apa on Sept 12, 2021 13:53:30 GMT 2
Момичета, честит рожден ден! Бъдете здрави - и вие, и хората около вас! И по една #антиВеган #НЕнаСоевотоМляко мусака да спретнете за почерпка 😁 Не мога да разбера обаче те в София къде са? В къща ли, в апартамент ли? Кой квартал? Защото като къща изглежда. Тя беше казвала, че са на два етажа, на единия техните ли са, с тях ли живеят или те си живеят на вилата? Това ми е обягнало. И ми стана любопитно. Живеят в София, в къща. Първия етаж е техен със самостоятелен двор. Втория е на друг човек, отново със собствен вход и двор. Вилата е на техните, а Мими и Сава бяха купили парцел в близост до тях, с нагласата да строят, ама по това време ни удари пандемията и им се разминаха плановете. Тая Стела съвсем е изтрещяла ... Този откровено си изглежда гнусен. Дори не ме бърка, че може да й е баща, но как си ляга с него? И това захласване, как било любов от пръв поглед ... Поглед в портмонето му или? И цялото това чалга-излъчване от нея. Били й завиждали ... Ами не, не ти завиждам. Не завиждам и на Сандеф, защото парти агенцията им няма да просъществува дълго след като потенциалните им клиенти видят поведението й ... Гергана да вземе да спре малко с тоя Инстаграм. Пъпа й ли е хвърлен там, та дори с риск за здравето си само бълва сторита, вместо да почива? Малоумна работа ... На Николчету няма ли някой да й предложи колаборация с две възглавни с две калъфки? И как изобщо човек спи на подобен мръсен дунапрен? Нищо чудно, че косата й е вечно мазна. Сигурно ако някой погледне тази 'възглавница' под микроскоп ще открие нови видове ...
|
|
|
Post by Deleted on Sept 12, 2021 13:57:53 GMT 2
С тези постери на ДПС май ще се окаже вярно подозрението ми, че е от ромски или турски произход. Което в случая не е най-притеснителното нещо. Не съм мислила, че Стела може да падне толкова ниско. След всички негативни коментари и просташко поведение от нейна страна, най-добре Сандев да си прекрати работните взаимоотношения с нея. Познават се от 20 дни и гова е голямата й любов Дори не знам, къде са се намерили, но това ми е доста по-интересна тема от Капитонова и нейния чичко.
|
|
|
Post by ☀ on Sept 12, 2021 14:26:07 GMT 2
Ох от половината лайф, който изтърпях на тази Стела и снимката споделена няколко поста преди мен си правя изводи, че е тръгнала с 45 годишна 'важна ромска клечка', служеща на партия Дпс. Вероятно се е опаричил и решил да си позволи 'мацка' като Стела, с обещания да я направи звИзда. То не е тъжно, ами смешно. Любов друг път, толкова просташки се държи, все едно са я надрусали. По-зле може ли да стане? Сигурно...
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 12, 2021 15:10:12 GMT 2
Да, сега се сетих, за етажите казаха Сладкишите, че отгоре се техни роднини. Нещо такова помня. Стела не я знам коя е. Но този е чист циганин или турчин. То му личи по физиономията, има си такова излъчване. Изгледах видеото на Евелин. Слушах все едно себе си. Направо чак странно ми стана колко сме еднакви на характер и колко общи неща имаме. И хипохондрията също ние е общ проблем. Като каза, и за парфюма, че иска да създаде собствен аромат и вече край. Много съвпадения.
|
|
|
Post by notacliche on Sept 12, 2021 15:20:05 GMT 2
Гледах новия влог на Ивана - лежерен и приятен, нищо кой знае колко интересно не показа, но ми направи впечатление като показа Флори отблизо какви сини очи има😍Без филтри, без нищо, много голям сладур е. Пепа дали не се изяжда от яд?😂😂😂
П.С. Честити да сте рожденичките, само хубави неща да ви се случват!🥰
|
|
|
Post by Minnie on Sept 12, 2021 15:26:19 GMT 2
Честито бебче на Марчето! Бъдете много щастливи и бързо възстановяване на теб. Честит рожден ден и на welt и Justice! Бъдете здрави и щастливи 🍀
Много съм назад с видеата. Успях да изгледам само Йоко от Венеция и наистина ми хареса. Въпреки изцепките ѝ, много ми допада нейния дух, обичам и Италия. Може би защото аз не съм авантюристична натура се кефя на такива свободни души, които решават, стават и тръгват. Ако имах възможност и средствата за някое такова спонтанно приключение също бих се качила на колата и отпрашвам, но не и сама. Само от повтарянето на "гондолист" кринджнах малко, но да не издребнявам.
Сладкишите са ми симпатични, но Мими много си пада по такива шукаритетни обици, които за мен са потресващи.
Ивана прегледах набързо. Много я харесвам, но и на мен ми доскучава съдържанието ѝ.
|
|
|
Post by scalestone on Sept 12, 2021 15:39:47 GMT 2
Честити да са рожденичките и бебето! Здраве и късмет във всичко!
Не мисля, че е редно изказването, че накрая получава Алекс Петканов с диария... И професионални манекени да ги придружаваха пак можеше някой от тях да се окаже с диария. На Дани си личеше, че хич не му е добре, щом се и прибра в хотела.
Успех на Боян! Аз го харесвам!
Валката и тя да е жива и здрава, но ако може и по-адекватна, защото има такива жестоки изцепки понякога, че не вярвам това да е за пред дечурлигата! Просто си е тъпичка, но да се благодари за хубавото лице и крака, че ако не бяха те, не мисля, че щеше да е много вървежна сред инфлуенсърите.
Пепе, каквото и да се каже за нея, все тая. Тя чааак сега взе да се усеща в какво е превърнала не само нейния, но и живота на децата си.
|
|
|
Post by Sin.Miedo on Sept 12, 2021 16:16:51 GMT 2
Ох от половината лайф, който изтърпях на тази Стела и снимката споделена няколко поста преди мен си правя изводи, че е тръгнала с 45 годишна 'важна ромска клечка', служеща на партия Дпс. Вероятно се е опаричил и решил да си позволи 'мацка' като Стела, с обещания да я направи звИзда. То не е тъжно, ами смешно. Любов друг път, толкова просташки се държи, все едно са я надрусали. По-зле може ли да стане? Сигурно... За мен си беше надрусана.. И вероятно си се друса постоянно, докато е с възлюбения си. Не знам как иначе понася интимности с господина 🤢🤮 Май това ѝ беше с ютуб кариерата и парти агенцията. Ще се пъне за чалга звезда, но не смятам, че ще се получи.
|
|
|
Post by ☀ on Sept 12, 2021 16:33:17 GMT 2
Ее това за диарията беше в рамките на шегата казано и естествено, че на всеки може да се случи. Направих асоциация с онова пръстче и италианеца на Алекс и лукса, който търси, в контраст с това, което получава Мислех, че съм разбрана правилно...
|
|
|
Post by diamond on Sept 12, 2021 16:55:51 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Sept 12, 2021 17:01:06 GMT 2
Тонка ограничава хляба и въглехидратите и избягва да яде филии. 😂😂😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Sept 12, 2021 17:03:25 GMT 2
Най-накрая ви настигнах! Гледах Йонко Ораторска и Грандето- втората защото си позволява с този голям бюст да ходи без сутиен по центъра на Варна в час пик? Погнусих се, когато бюстът ти е естествен и толкова голям е грозно така да се пуснеш, все пак гравитацията играе важна роля и не стои красиво особено острани, то не са лисичи муцунки и зърна. Кака ти нали е дама не ти ли каза,че НЕ Е ДАМСКО,НОРИ?
|
|
|
Post by 3apa on Sept 12, 2021 17:05:36 GMT 2
Е, оризовките са приемлив вариант за хора, ограничаващи приема на хляб, но пък искащи все пак 'филия с нещо' Пропуснах преди малко да честитя и появата на новия живот! Бързо възстановяване на мама и безгрижно детство на бебчето!
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 12, 2021 17:06:50 GMT 2
Аууу, тая вечер ш'си сипА винце в чест на Евелин, която е прекъснала педагогиката. Ей на това му се вика повод, минус една куха лейка, която евентуално да учи децата ми (пу, пу, да не и е уроки). Още не съм майка, ама пък така да ми олекна.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 12, 2021 17:15:50 GMT 2
Да, сега се сетих, за етажите казаха Сладкишите, че отгоре се техни роднини. Нещо такова помня. Стела не я знам коя е. Но този е чист циганин или турчин. То му личи по физиономията, има си такова излъчване. Изгледах видеото на Евелин. Слушах все едно себе си. Направо чак странно ми стана колко сме еднакви на характер и колко общи неща имаме. И хипохондрията също ние е общ проблем. Като каза, и за парфюма, че иска да създаде собствен аромат и вече край. Много съвпадения.
|
|
|
Post by okay on Sept 12, 2021 17:24:36 GMT 2
Хареса ми видеото на Леля, макар че през повечето време да показваше просто кадри от Венеция. Там има много какво да се прави и днао следващото видео да е от някое островче наблизо. Честит рожден ден на Уелт и Джъстис. Желая ви много здраве, любов, успехи и мусаки. И весел празник.
|
|
|
Post by ☀ on Sept 12, 2021 17:26:25 GMT 2
Оризовките са вариант за хора на режим, ама Тонка не е спряла да маже и бута фъстъчено масло навсякъде 😂 Далеч е от допустимите калории за човек, който не спортува активно, а само се снима със спортен спонсориран екип вкъщи 😂
|
|
|
Post by Pushy66 on Sept 12, 2021 17:36:03 GMT 2
Гледах малко Стела, слабо познавам "творчеството" и' със Сандев (от едни видеа на бат Любо), дебилни си бяха, но за деца сигурно са били забавни. Или поне някак приемливи - без много простотии. Сега това, което видях, не че не се случва постоянно - младо момиче с нелицеприятен чичак, но... При такава детска аудитория, при положение, че работи като аниматор на партита за тийн и деца, някак не приемам езика и поведението й. Не ми изглежда адекватна, може би е пияна или друго, което и вие предположихте. Стана ми жал за нея, но пък е толкова самодоволна, че и дразни.
|
|
|
Post by plam on Sept 12, 2021 17:55:48 GMT 2
Тонка ограничава хляба и въглехидратите и избягва да яде филии. 😂😂😂 Sent from my iPhone using Tapatalk И на сила да ме накарат това няма да мога да го изям..туу мъч сладко е,а за човек,който уж се мъчи да отслабва нз как ги муа тея неща постоянно.. Тонке до никъде няма да стигнеш така.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 12, 2021 18:01:19 GMT 2
Това "здравословно" ядене на Попова е покъртително, демонстрира невежество и хич не й дреме! Оризовки с банан! Ши умрЪ! А това между тях нема смисъл да търся какво е... Трябва ни една Емма, но за начин на живот, май...
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 12, 2021 18:04:44 GMT 2
Гергана разпродава дрехите от About you… Много наглоо същество, много!
|
|
|
Post by Sin.Miedo on Sept 12, 2021 18:15:38 GMT 2
Тя простотията не ходела по гората.И ония боти и чанта ги пробутва всеки път.Май не върви много търговията 🙄 Тея боти носени, носени.. Ама иначе с найлончето на ципа. #шепочина
|
|
|
Post by Deleted on Sept 12, 2021 18:16:21 GMT 2
Когато съм гледала Сандев и Стела при Мъци, двамата се държаха доста нормално, не бяха така дебилни както са в техните видеа. Все пак Стела удари дъното. Ще има развитие, 100%
|
|
|
Post by memento on Sept 12, 2021 18:17:02 GMT 2
Не защитавам Попо ама защо решихте, че е в режим за отслабване? На последните снимки, които е качила (не знам дали ги обработвала) си изглежда съвсем ок вече. Иначе филиите са оризовки, които са подходящи за режим, но не и това, с което ги е намазала.
Да ви споделя нещо за оризовките. До скоро и аз бях на лек режим, като замених хляба с оризовки, сухари и други подобни "заместители". Ами толкова отвратителни ми бяха на вкус, че вече нито тях близвам, нито хляб и тотално спрях да търся заместители. Просто изключих този тип храна от менюто си, нямам и желание вече за никакви хлебни, пълнозърнести, оризови и т.н. храни.
|
|
|
Post by supernova on Sept 12, 2021 18:23:59 GMT 2
Ганка с тия жалки разпродажби - ботите и чантите ги пробутва за поредно пореден път..
Направи ми впечатление, че не всички, които рекламират Абауч ю са поканени в Берлин - Капитонката също нещо е хартисала 🤔
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Sept 12, 2021 18:27:29 GMT 2
|
|
|
Post by notacliche on Sept 12, 2021 18:50:57 GMT 2
Гергуца пак се опитва да си пробута мизерните износени боклуци🤬🤬Силно се надявам да няма кой да ѝ се върже и да си даде парите.
|
|
|
Post by dzyn on Sept 12, 2021 18:51:36 GMT 2
Може би изискват ваксинация на присъстващите (нямам представа, предположение) и затова капитонова не се е класирала. Тя нали е против всички подобни мерки и интервенции.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 12, 2021 18:51:54 GMT 2
Честит рожден ден, Велт, пожелавам ти здраве и още многооо успехи! Мога да ви направя колаж с поне пет различни пъти, в които Гането се е опитвала да пласира антикварната чанта на Хюго Бос и смотаните боти на не-знам-си-коя-марка вече. Кой въобще би си помислил, че някога някой би дал 300 ЛЕВА за това нещо . Нейната идиотия край няма!
|
|
|
Post by ☀ on Sept 12, 2021 18:54:25 GMT 2
Ехаа, като дойде време за вноска на 15ти и се наложи да си продадеш 'инвестициите' 😂😂😂
|
|