|
Post by Почти безобидна on Sept 13, 2021 10:04:14 GMT 2
Ох, тази Дея сериозно ли си вярва? Бил си кръстил детето на нея и жена му била вече руса?! Да, само дейчето на този свят е руса и носи това име....
|
|
|
Post by Nicole on Sept 13, 2021 10:10:08 GMT 2
Тази Деа последвах наскоро, заради съветите, но като човек хич не ми харесва. Адски надменна, а и преиграва. Не вярвам някой да си е кръстил детето на нея,чак... Помня и някаква история със съфорумка, която беше обиждала много грозно преди време. Нещо все за мъжко внимание говори, според мен това й липсва в действителност. Тя омъжена ли е? Малко в стил Гането са й историите на Деа! 😂 Има приятел и като говори за тяхните отношения влиза във филма с луксозния и труден мъж който естествено тя кротнала… Общо взето много филми гледа момичето и обича да се вживява.😂
|
|
|
Post by Почти безобидна on Sept 13, 2021 10:17:32 GMT 2
Има нещо вярно! 🤣 А като се отбележи и с кого дружи съвсем се изяснява картинката. Скоро поля не е имала изцепки, иначе сигурно и Деа щеше да скочи в защита.
|
|
|
Post by Foxy Two on Sept 13, 2021 10:33:26 GMT 2
Евелин отговаря на 50 и повече въпроса във видео. Не помня дали няко беше питал. В: разкажи повече за детството си? Е: Беше страхотно, игри, ядене, гадженца, свалки. Мхм... What? На няколко елементарни въпроса тип "Какви качества цениш у хората?" не можа да отговори. Ама така си каза "Не мога да отговоря" Ами, Евелинче, нямаш ли дори някакви минимални критерии или морални категории, които да цениш? Отделно мисля, че тя определено има проблем със зъбите, не по-малък от този на Гергана, просто не се усмихва. Аз още не мога да преценя харесвам ли Евелин или не, но освен изписаните по-горе неща, мен ми стана изключително неприятно, когато видях с какви неща се храни и какви пакетирани храни подрежда в шкафа. Имаше и едно видео, в което споделя, че има здравословни проблеми и ще трябва да поддржа режим, ама не можела, обичала да си хапва тези неща и е напълно наясно колко са вредни. Всички имаме по пакет чипс и бисквити вкъщи, ама чак толкова явно да показваме вредните си навици. И снощи беше качила рецепта за дресинг за салата от моркови, до тук добре, ама в дресинга - захар. Все едно не е скрита навсякъде, че и в салатата да си я сложа.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 10:51:50 GMT 2
Истинското име на Деа не е Деа. Следвах я за няколко месеца в началото, когато направи профила си в Инстаграм. През това време беше от управител на спедиторска фирма, адвокат, до собственик на частна детска градина/занималня. И за всичките тези неща твърдеше, че има подходящото образование магистърска степен…. Тогава се опитваше и да продава някакъв чудодеен скраб за лице, приготвен по стара рецепта от монахини в румънски манастир 🤭 Всичкото това накуп ми се видя прекалено измислено и не на място и я отследвах Също така на сторита беше качвала, че не може да си позволи да си покаже лицето, защото мъжът ѝ бил много известен и не било безопасно за нея! Та толкова за Деа, общо взето “има нещо гнило в Дания” както се казва
|
|
|
Post by Coconut1 on Sept 13, 2021 10:53:34 GMT 2
Тази Деа последвах наскоро, заради съветите, но като човек хич не ми харесва. Адски надменна, а и преиграва. Не вярвам някой да си е кръстил детето на нея,чак... Помня и някаква история със съфорумка, която беше обиждала много грозно преди време. Нещо все за мъжко внимание говори, според мен това й липсва в действителност. Тя омъжена ли е? Малко в стил Гането са й историите на Деа! 😂 Има приятел и като говори за тяхните отношения влиза във филма с луксозния и труден мъж който естествено тя кротнала… Общо взето много филми гледа момичето и обича да се вживява.😂 Абсолютно! Ако всичко това беше истина, не вярвам да говори в инстаграм точно за въпросния господин. 😃😃
|
|
|
Post by Coconut1 on Sept 13, 2021 10:55:40 GMT 2
Истинското име на Деа не е Деа. Следвах я за няколко месеца в началото, когато направи профила си в Инстаграм. През това време беше от управител на спедиторска фирма, адвокат, до собственик на частна детска градина/занималня. И за всичките тези неща твърдеше, че има подходящото образование магистърска степен…. Тогава се опитваше и да продава някакъв чудодеен скраб за лице, приготвен по стара рецепта от монахини в румънски манастир 🤭 Всичкото това накуп ми се видя прекалено измислено и не на място и я отследвах Също така на сторита беше качвала, че не може да си позволи да си покаже лицето, защото мъжът ѝ бил много известен и не било безопасно за нея! Та толкова за Деа, общо взето “има нещо гнило в Дания” както се казва Омг🤔😱 Тази ще излезе по- луда от Гането.😃
|
|
|
Post by scalestone on Sept 13, 2021 11:03:08 GMT 2
За зъбите на Евелин помня, че в едно старо видео с въпроси и отговори я бяха питали за зъбите и тя ядосана, че едва ли не й се подиграват каза, че не носела брекети и зъбите й били криви или нещо такова, но реакцията й беше един път....
|
|
|
Post by monday on Sept 13, 2021 11:08:36 GMT 2
Тази Деа или каквато е там не я знам въобще коя и нямам намерение да ѝ разглеждам Иг. Само ще кажа, че жена, която редовно получава мъжко внимание от нормални и адекватни мъже не се фука и пъне да го разгласява. Приема го за нещо нормално и в реда на нещата. Деата звучи отчаяна за внимание за да ги пише такива.
На Евелин зъбите и аз съм забелязала, че не са добре. Говорните ѝ дефекти за мен идват от тях, не от устните.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 11:14:50 GMT 2
Сладкиша с видео за декорации-есенни.Не им ли омръзва на всички с този тип видеа(да ги снимат).Всеки сезон по едно такова видео, сякаш да напомнят кой сезон идва. Такава скука е от към инфлуцки( видеа).Никой нищо няма. Гледах видеото на Ивана, макар че я отследвах и от инстаграм, и от ютюб.Много приятно видео от почивката им в Созопол.Наистина сина им има много красиви сини очи.Ама и самият той си е много сладичък.Да им е жив и здрав. Гледах и видеото на Евелин с въпросите и отговорите и е загубила наскоро близък.Много съжалявам за загубата й.Но, много бързо се опулих, когато чух отговора на въпроса"Учиш ли нещо? В момента с какво се занимаваш?"(нещо такова беше въпроса) и нейният отговор беше "бързо ми омръзва едно нещо и се отписах от специалността". Умът ми не го побира, че има млади хора като нея, които започват нещо и веднага им омръзва и се отказват.При мен също ми омръзват бързо някои неща, но по-скоро е да ми омръзне да ходя на едно и също място- като кафе, ресторант или маршрут за разходка, но за образование или нещо, с което се захващаш и може да бъде бъдещето ти в живота -не го разбирам. Човек трябва да се бори и да не се отказва толкова бързо, а относно записването в университет за някаква специалност, трябва хубаво да се премисли преди да се действа, а не записваш се и след има няма един семестър се отписваш.Всички имаме в живота си моменти, в които ни мързи, не ни е до работа или да свършим зададената задача или просто не се получава колкото опити да правим и просто решаваме да се откажем,което е нормално.Но, за мен не е нормално да омръзва всичко за толкова кратко време нон-стоп .Според мен по тая логика скоро ще й омръзне и ютюб "кариерата". За Фифи3 с тази коса ми прилича на един герой от един филм (Договор за Дядо Коледа 3): Ето този: disney-planet.fr/wp-content/uploads/2014/11/image-super-noel-3-mega-givre-02.jpg
|
|
|
Post by komkama on Sept 13, 2021 11:17:27 GMT 2
И аз съм 50/50 с Евелин. Красива е и ме разнообразява по някакъв начин, въпреки че показва същите боклуци като останалите. Дразни ме, че много се обяснява и се прави на самоиронична като Попова, също толкова неуспешно. Също така е доста глупава за съжаление. Все си мисля, че не е чак толкова зле и после се изцепва с нещо. Твърде меркантилна и суетна, а оттам и доста комплексирана. Според мен крие кривите си зъби с огромните устни. А има възможност да ги оправи, но пусти комплекси..
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 12:01:32 GMT 2
Валери рекламира растителни продукти от Лидл и нямала търпение да пробва и веган бургера...Сериозно ли нямаше по-подходящо лице на кампанията? Ама изобщо не я асоциирам с веган начин на живот и точно тя дето е такъв консуматор, ще говори за намаляване на парниковите газове. Не знам колко са неадекватни инфлуенсърите ни, но и тези , които решават кой какво да рекламира са не по-малко неадекватни.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 12:12:04 GMT 2
Monday, момичето на аватара ти прилича на ВалериЕто 😂
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 13, 2021 12:14:58 GMT 2
|
|
|
Post by mariak on Sept 13, 2021 12:24:15 GMT 2
Тази Деа (dea.vibes) ли е, каква е, отворих да я видя и тя е отбелязалa Joy Todorova, че била при нея на микроблейдинг. Та, тази Деа, се казва Нора. Изглежда ми малко позната, но не знам от къде.Голяма красавица, мхм. prikachi.net/image/zwYJRНе че я защитавам, но нека не твърдим измислици защото въпросната дама е руса, а това момиче е доста далеч от русото.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 12:26:29 GMT 2
Хахаах Идеална е за форумен аватар в тази ѝ светлина.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 12:31:54 GMT 2
Тази Деа (dea.vibes) ли е, каква е, отворих да я видя и тя е отбелязалa Joy Todorova, че била при нея на микроблейдинг. Та, тази Деа, се казва Нора. Изглежда ми малко позната, но не знам от къде.Голяма красавица, мхм. prikachi.net/image/zwYJRНе че я защитавам, но нека не твърдим измислици защото въпросната дама е руса, а това момиче е доста далеч от русото. баш тя си е май, май. сама е качила сторита, със същите снимки и обяснява, че била от първите клиентки на Джойчето
|
|
|
Post by dreamer on Sept 13, 2021 12:33:00 GMT 2
Валери рекламира растителни продукти от Лидл и нямала търпение да пробва и веган бургера...Сериозно ли нямаше по-подходящо лице на кампанията? Ама изобщо не я асоциирам с веган начин на живот и точно тя дето е такъв консуматор, ще говори за намаляване на парниковите газове. Не знам колко са неадекватни инфлуенсърите ни, но и тези , които решават кой какво да рекламира са не по-малко неадекватни. В последния (май) влог не си ли пазаруваха от Лидл и освен био-еко-веган сладоледите, не си ли купиха точно веган бургери, които нямаше търпение да пробва. Това беше преди седмица, не следва ли вече да ги е пробвала?! А, да, забравих, че в инфлуенсърския живот времето тече по различен начин. Единственото, което ми хареса от видео с въпроси и отговори на Евелин, е че отговори на прилично количество въпроси, а не като повечето си колеги на 2-3 и айде готови сме. Изгледах видеото на Чефо от Исландия. Пак им скри шапките на всички кралици на ванкцанциите. Толкова да си личи, когато човек прави нещо с кеф и по собствено желание. Въпреки че видеото е спонсорирано, което само по себе си е предпоставка да ме издразни, ми хареса. Чакам втора част. Въпреки че след друсащото се дупе и коледните скандали на Петканови се бях зарекла да не ги гледам повече, след толкова хвалби тук си пуснах поредицата от Италия. Еми, няма да лъжа, като цяло ми хареса. Определено можеха да пропуснат разговорите за пари. Кадиев ми беше по-приятен отколкото очаквах , постоянното му закъсняване и мен щеше да ме издразни. Почивка, почивка, ама след като си тръгнал с други хора и сте се разбрали да правите дадено нещо Х в толкова часа, е редно да се съобразиш или поне да вдигнеш телефона и да кажеш "не ми се занимава, тръгвайте без мен". Г-жа Продукт няма шанс да си я пусна - не ми се беше случвало толкова бързо да ми се промени мнението за някой и си мисля, че каквото и да направи, не би ми станала симпатична отново. Ивана и на мен ми е скучна напоследък, дори нямам желание да си пусна последния влог. Фотосесията от парка много ми хареса. Положението с Кристина Ян е същото като с Ивана - като цяло ѝ симпатизирам, ама нещо въобще нямам желание да си пусна нейно видео. Поли Недкова ми се губи напоследък. Видях, че има рубрика в "Преди обед". Някой гледал ли я е, някакви мнения?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 12:33:41 GMT 2
Не е Деа това, просто насочва със сторито си към профила на Радост, където се виждат резултати на много момичета. Без Деа в това число, тя наистина е руса.
|
|
|
Post by lama on Sept 13, 2021 12:41:03 GMT 2
Не съм изгледала още Чефо в Исландия, но пък аз го подозирам, че участва в Маскирания певец и по-точно като Гларуса. Преди беше охрана там, а този сезон го няма. А Гларусът е от морето и ми прозвуча като инфлуенсър.
|
|
|
Post by muffin on Sept 13, 2021 12:43:15 GMT 2
Аз пък Александра много я харесвам, за мен е най-красивата и лъчезарна от бг инфлуенсърките. Поредицата от Италия ми хареса, пожелавам на Виктория да изгледа видеото, че Сашо много добре обясни ситуацията с парите и жените.
|
|
|
Post by okay on Sept 13, 2021 12:53:55 GMT 2
Викторчик, миличката, една с една няма снимки, на които да изглежда еднакво. То са филтри, то са зъби, то е чудо... Тази Деа за първи път я чувам. За каква се мисли и защо въобще е инфлуенсър, като не смее да си покаже лицето? Чакам следващия епизод от поредицата на Йоко с нетърпение. Отдават ѝ се този тип видеа. Не бих казала, че прави нещо кой знае какво, но енергията ѝ е заразителна.
|
|
|
Post by abc on Sept 13, 2021 12:57:58 GMT 2
Честито на патерица на рождениците и на новите мамчета, много радост да ви носят малките змийчета
На Йото новата коса е къде-къде по-добре изглеждаща, обаче съм сигурна, че скоро пак ще пусне китеника. Май й липсват кой знае какви ухажори, щом все със Стъни се хваща. Ама и тя излиза хитруша, че точно с него си е устроила бизнеса, явно го знае какъв лапнишаран е по нея. Аз пък му пожелавам ТОЙ да си намери някоя по-добра, че да й секне рахатлъка на пинкото, като се пренасочат средствата и вниманието към друга. Ганка дали изобщо е ходила на преглед, аз на нейните приказки хич не хващам вяра, знаем я как лъже на всяка крачка. Ходенето без сутиен намирам за гнусно върху която и да е жена, независимо от размера на гърдите и дали са увиснали или не, винаги си личи и прави кофти впечатление. Николче толкова ли не може да удари една боя в някой ъгъл на стаята и само там да си снима, егати мизериите.. Евелин голям автогол си вкара с постоянните обръщения към форума, ще спечели повече ако се спре. Мими сладкиша ще ми е интересно да я видя в партньорство с някоя от модно ориентираните й колежки, или да си наеме стилист, да й помогнат кое би й подхождало като стил. Млада жена, а повечето й неща са или лелченски и подчертаваши недостатъци, или прекалено кичозни. Оризовките на Попо и аз преди години си мислех, че са диетична храна, защото имат вкус на стиропор Докато не им видях калориите... а тя им добавила шоколад и банан, чудничко. dea.vibes нямаше да реже така хората, ако се заеше как изглежда. Да й имам самочувствието при толкова много правописни грешки, които прави. А и ми се струва, че и тя е безработна и на издръжка на мъжа си и по цял ден само поръчва и се мацоти, нищо че преди време намекваше, че е юрист.
|
|
|
Post by monday on Sept 13, 2021 12:58:54 GMT 2
Lordoflight, Валерито е наистина. Беше снимала видео, в което си направи какви ли не маски и това беше крайният резултат. Имаше кадър как си почива в леглото в този си вид и щях да се задавя от смях като я видях. Представям си Мартин как се прибира и я заварва така.
Около 5:16 е, ако някой иска да се посмее.
|
|
|
Post by Foxy on Sept 13, 2021 13:10:15 GMT 2
Lordoflight, Валерито е наистина. Беше снимала видео, в което си направи какви ли не маски и това беше крайният резултат. Имаше кадър как си почива в леглото в този си вид и щях да се задавя от смях като я видях. Представям си Мартин как се прибира и я заварва така. Около 5:16 е, ако някой иска да се посмее. Умираам Не мога
|
|
|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 13:11:10 GMT 2
Въпросната Деа не беше ли имала пререкания със Зай? За първи път попадам на профила й, но определено коментарите тук звучат като да има роднинска връзка с Гането.
Конкретно аз не виждам лошо в това да се яде хляб, например пълнозърнест, домашно приготвен. Вкъщи често правя домашни хлебчета. Но си правя един дип от авокадо, мажа с тях, 2 варени яйца и това ме държи сита около 3-4 часа до следващото хранене. В случая на Попова тя просто няма никаква култура на хранене и гледа да яде това, което й харесва, а постовете й да са инстаграмабъл. Можеше да си направи едни сурови бонбони с протеин (от myprotein, разбира се), какао, малко мед или фурми, ядки и готово. Доста по-здравословно и засищащо е от това, което е постнала. Да не говорим, че тази комбинация, която е качила, пари да ми дават, няма да я ям.
|
|
|
Post by healthy1 on Sept 13, 2021 13:30:37 GMT 2
Започна се... пореден ден с лъжите на Гането 😀🤦♀️😀🤦♀️ Изпратено от моят SM-A025G с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Coconut1 on Sept 13, 2021 13:33:32 GMT 2
Въпросната Деа не беше ли имала пререкания със Зай? За първи път попадам на профила й, но определено коментарите тук звучат като да има роднинска връзка с Гането. Конкретно аз не виждам лошо в това да се яде хляб, например пълнозърнест, домашно приготвен. Вкъщи често правя домашни хлебчета. Но си правя един дип от авокадо, мажа с тях, 2 варени яйца и това ме държи сита около 3-4 часа до следващото хранене. В случая на Попова тя просто няма никаква култура на хранене и гледа да яде това, което й харесва, а постовете й да са инстаграмабъл. Можеше да си направи едни сурови бонбони с протеин (от myprotein, разбира се), какао, малко мед или фурми, ядки и готово. Доста по-здравословно и засищащо е от това, което е постнала. Да не говорим, че тази комбинация, която е качила, пари да ми дават, няма да я ям. Може Деа да е Гането😱😃😃😃 Образът, който тя гони(мечтите й). Пиша глупости, споко.☹😀😀😀Но пък Деа винаги и харесва снимките. 😎
|
|
|
Post by maggi on Sept 13, 2021 13:44:47 GMT 2
Не твърдя нищо, просто си помислих, че е тя, защото има няколко снимки на тази дама в сторитата й, след като е могла да отбележи само салонът, примерно. Тази Деа (dea.vibes) ли е, каква е, отворих да я видя и тя е отбелязалa Joy Todorova, че била при нея на микроблейдинг. Та, тази Деа, се казва Нора. Изглежда ми малко позната, но не знам от къде.Голяма красавица, мхм. prikachi.net/image/zwYJRНе че я защитавам, но нека не твърдим измислици защото въпросната дама е руса, а това момиче е доста далеч от русото.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 13, 2021 13:50:15 GMT 2
До колкото си спомянм от спора на Зай с тази dea.vibes, въпросната се казва Ягода и е от Видин. Имаше супер махленско изказване спрямо Зай, пълна селяндурка. Беше споделила на Зай профила, нещо за любовници, искаше да ѝ ходи на гости, да пият чай.. хаха.
ПС: Зай, сори, че те намесвам. но като чуя за тази и винаги се сещам за махленското ѝ поведение към теб, с друго не съм за запомнила, тази, безличната. Само се чудя - детето ДЕА ли се казва или Ягода?
Гуци, всички знаем, че нямаш пари да идеш в Берлин.
|
|