|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 14:03:56 GMT 2
Гергуца как лъже, че това събитие в Германия не било за нея. Затова ли търсеше хотел срещу реклама или по-скоро си просеше някой да я приюти без пари, а тя да бълва сторита. Не било интерес за нея, да бееее, повярвахме ти, Гане. Просто не иска да харчи пари като си плаща сама всичко, а и знае, че ако отиде ще е аутсайдър и никой няма да ѝ обърне внимание. 😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 14:06:58 GMT 2
Да, Криси, точно. Гергана, прозрачна си за форумните очи. Срам нямаш ли?
|
|
|
|
Post by 🌸 on Sept 13, 2021 14:18:12 GMT 2
Вече съм адскиии сигурна, че Гергана не излиза от този форум! На няколко пъти я хващам да използва същите изрази, с които се изразяват съфорумки от тук. И някак си се опитва да се хареса на повече хора като споделя "нейното мнение" как не трябва чрез деца да се печелят пари и тн.
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Sept 13, 2021 14:38:02 GMT 2
Вече съм адскиии сигурна, че Гергана не излиза от този форум! На няколко пъти я хващам да използва същите изрази, с които се изразяват съфорумки от тук. И някак си се опитва да се хареса на повече хора като споделя "нейното мнение" как не трябва чрез деца да се печелят пари и тн. Така е , както и “не е моята чаша чай”, имаше и още цитати за децата, които снимат реклами. Целите постове скалъпени от форумните мнения.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 14:39:10 GMT 2
Тя нали все се правеше на народно момиче, но и мен ме съмнява. А и Фермата започва да се снима през август, съмнявам се, че ще участва. Казаха обаче май, че има инфлуенсърка вътре. Довечера ще представят жените и ще видим. Завихрили са се някакви теории, че Джойчето ще участва във Фермата…😀 Според мен обаче просто едно от момичетата в промото, прилича на нея. Не ми се вярва да се е прежалила. А и цяло лято си беше активна в профила. Ама знам ли вече. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by supernova on Sept 13, 2021 14:50:45 GMT 2
О, не, ЖДНБ! Сега и Гана ще дава съвети за бебета.. Аз се предавам, не мога!
|
|
|
Post by healthy1 on Sept 13, 2021 14:54:09 GMT 2
Сори ама тая е чисто луда... От какъв зор тя ще споделя за бебето на сестра й 🤦♀️🤷♀️ въобще не разбирам как сестра й би го позволила. Изпратено от моят SM-A025G с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Sin.Miedo on Sept 13, 2021 14:55:08 GMT 2
Гане, сестра ти си има профил и сама може да качва всичко, което си поиска за бебето там. Ти къде пак се буташ да споделяш "полезна" информация?! 🤣
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 13, 2021 14:57:34 GMT 2
Толкова е хубаво, че Гането и сестра ѝ живеят на далечно разстояние и Гергана няма да има достъп до това дете. Да е живо и здраво!
|
|
|
Post by sweetpotato on Sept 13, 2021 15:09:21 GMT 2
Влязох специално в профила да проверя за кои дати търсеше спане в Берлин Гергана и съм сигурна,че е било за това събитие. Твърде много съвпадения
|
|
|
Post by notacliche on Sept 13, 2021 15:13:35 GMT 2
Ахахахаахаах, Гергун наистина си присвои бебето на сестра си😂😂😂Сега ще спами по цял ден само за това. Не била правила реклами с Алфа, защото не искала да му нарушава личното пространство🤣🤣Що за идиотщина..Гане, всички знаем, че просто никой не ти е предложил партньорство- ти си една ходеща АНТИреклама😂
|
|
|
Post by veereto on Sept 13, 2021 15:13:56 GMT 2
Гергана пак си е за профила с поредните глупости, които ръси. Датите, за които си е просила хотел са точно 12-15 септември, но никой не я е отразил и затова сега не проявява интерес към брандовете. Голям смях е тази.
|
|
|
Post by healthy1 on Sept 13, 2021 15:15:01 GMT 2
Влязох специално в профила да проверя за кои дати търсеше спане в Берлин Гергана и съм сигурна,че е било за това събитие. Твърде много съвпадения Да, със сигурност. Датите са 12-15.09 . Чете във форума ама не е разбрала , че сме по-умни от нея , забравила е явно за поста във страницата и където ясно се виждат датите 😃
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Sept 13, 2021 15:15:45 GMT 2
Ще пиша на Абаут ЧУ да ги питам кои е бил поканен на събитието да можем да изтипосаме ГерЛУДАТА в профила и да се закрива вече това момиче. Аа не, по-добре на Джоли да пиша нали работи с тях ще има инфо по-бързо.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 15:19:13 GMT 2
Господи, Гергана наистина не е добре с главата. Детето се е родило преди има-няма 3 дни и тя вече готова да прави контент за профила, че даже и анкета за потенциална разпродажба на дрехите, като му умалеят. "Знам, че искате да я видите, ама аз мисля еди-какво си"...Човече, кой те е питал? Няма значение какво мислиш, детето дори не е твое. Нито има значение дали последователите ти искат разпродажба или не... И като сестра ти трябва да си почива, от къв зор спамиш хиляда сторита за детето ѝ и я тагваш във всяко? Това ненормално поведение е точно за профила, качете я, моля ви. А в Берлин беше ясно, че няма да отиде - като не си намери хотел... По-добре въобще да не беше поствала сторита за това, защото изглежда смешно.
|
|
|
Post by healthy1 on Sept 13, 2021 15:19:48 GMT 2
Ще пиша на Абаут ЧУ да ги питам кои е бил поканен на събитието да можем да изтипосаме ГерЛУДАТА в профила и да се закрива вече това момиче. Аа не, по-добре на Джоли да пиша нали работи с тях ще има инфо по-бързо. Според мен изобщо не е била поканена, тъй като Джоли беше споделила ,че им покриват разходите за хотел. Търсила е вариант за безплатен хотел за да се направи , че е била на събитието. Нищо чудно ако беше отишла в Берлин , да сваляше чужди сторита и да ги споделя за свои. Чисто е луда така че всичко очаквам.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 13, 2021 15:21:58 GMT 2
Ивомила също имаше стори, в което казва, че разходите се поемат изцяло от About you. Дори разходите ѝ за такси щяха да поемат.
|
|
|
Post by notacliche on Sept 13, 2021 15:23:28 GMT 2
Ако наистина някой може да даде сигурна информация дали това куку е било поканено(което дълбоко ме съмнява) и да я качите в профила - такива като нея трябва да бъдат изобличавани до дупка!!!!
|
|
|
Post by veereto on Sept 13, 2021 15:26:00 GMT 2
Ивомила също имаше стори, в което казва, че разходите се поемат изцяло от About you. Дори разходите ѝ за такси щяха да поемат. Така излиза, че Гергана изобщо не е била поканена, а е искала да се натресе. Явно е твърде голяма професионалистка и затова не е там. Тя нали и Попова работи с тях, но и нея не са канили.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 15:35:38 GMT 2
Това с AboutYou Fashion Week според мен направо си бледнее пред историята с племенничката ѝ. Не е новина, че Гергана не е част от инфлуенсърския елит (да го наречем). Нито има вид, нито би се оправила в чужбина с покъртителния си английски. Според мен и на ревюто на Филип Плейн беше поканена заради сестра си и познанството ѝ с Client Relationship Manager-a (мадама от моята гимназия даже), а не защото е топ-мега-моден инфлуенсър А сестра ѝ, въпреки че в лице не е особено хубава, напоследък много си е оправила стила и добре си съчетава дрехите, без кичозни аксесоари. Обаче тия простотии в личен план са си направо плашещи. То не бяха истории как е била зачената, сега пък си "присвоява" чуждо бебе, още преди собствената му майка да е успяла да му се нарадва. Наистина е за диагноза Гергана, но не знам дали още е открита подходящата за нея.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 13, 2021 15:36:51 GMT 2
Гана е една ходеща нелепица с тия свободни съчинения,които драска. Така или иначе,колкото и да се опитва да заблуждава хората, сама себе си не може да заблуди. И именно това е нейното най-страшно наказание. 😉
|
|
|
Post by jane16 on Sept 13, 2021 15:36:52 GMT 2
Е то и Тея, и Пепе и кой ли не работят с тях. Много са. Много интересен избор наистина с онази от Един за друг /извинете, не ѝ зная името/. Валерито пък само за 1 шоу беше.. тя си е башзза там, с баретката. Но не мисля, че са ѝ покрили пътя и нощувките. Щеше да покаже повече от хотела и ако бяха всички на едно място щяха да се снимат заедно, знам ли.
edit: на Гана просто нищо не ѝ се случва и затова си търси "сензации" къде ли не /окото, сестра ѝ, бебето, цикъла ѝ/. Гането просто няма нормално ежедневие, а едно безцелно висене в инстаграм.
|
|
|
Post by smurfina on Sept 13, 2021 15:48:49 GMT 2
Едвам ви изчитам, човек да не отиде на почивка Стела - адски кухо парче си е от много време, но явно нещо избива при нея. Надявам се да се оправи, че не изглеждат добре работите там Валката - Гергуца - това с бебето на сестра и' ме потресе, никакво го няма това момиче, близките и' къде спят не знам Честито бебче на съфорумката! Да е живо и здраво, щастливо, обичано и много да ви радва
|
|
|
Post by Vanillia on Sept 13, 2021 15:56:55 GMT 2
Гане, каква информация ще споделяш ти за бебето? Ти си му леля? Едит: Гането не знам от кога не е виждала сестра си, на изписването на бебето не е било( сигурно, в заради около, я заради нещо друго 🤣). Според мен няма да си види скоро племенницата, но ще споделя? Какво ще споделяш? От къде му купи уж марковите дрешки? Я, ти си психично зле, честно!
|
|
|
Post by 🌸 on Sept 13, 2021 16:17:58 GMT 2
Гергана пак си е за профила с поредните глупости, които ръси. Датите, за които си е просила хотел са точно 12-15 септември, но никой не я е отразил и затова сега не проявява интерес към брандовете. Голям смях е тази. Възможно е и самата агенция, която изпраща инфлуенсърите в Берлин, да е видяла поста и да се е отказала от Гергана. Жули Петкова беше писала под поста в ИГ, че агенцията се грижи за разходите и всичко необходимо, а наша Гана е искала да ги надхитри и хем да направи спонсорство, хем да прибере парите, предвидени за нощувки.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 16:38:00 GMT 2
На Виктория някой не ѝ ли е казал, че като ходи на лазерна епилация няколко пъти в година не значи, че после не може да си маха космите с кола или нещо друго. 🤷🏻♀️ Не че са ѝ кой знай какви космите на краката, руси са ама върви и ги махни, не е нужно да ги гледаме на сторита или поне не ги снимай. 🤨 Пепе защо пак седи при майка си и баща си с децата, ааа да, защото си гледат децата САМИ и много рядко искат помощ. 😂😂😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Sept 13, 2021 16:45:27 GMT 2
Фермата още се снима, та Джой не месля, че има как да е участвала. Плюс това в промото не видях нищо
|
|
|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 16:59:20 GMT 2
На Виктория някой не ѝ ли е казал, че като ходи на лазерна епилация няколко пъти в година не значи, че после не може да си маха космите с кола или нещо друго. 🤷🏻♀️ Точно с кола маска не се махат косми, когато правиш лазерна епилация, защото тя действа на корена на косъма, а колата го премахва. Епилаторите действат на същия принцип, та и с тях не може. Само със самобръсначка е окей да се поддържаш между процедурите.
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 13, 2021 17:04:11 GMT 2
Ако мислите да пишете на АУ, направо им пратете и снимките от разпродажбата на Гана с техни дрехи и ги питайте такава реклама ли целят? Да ни се представят едни дрехи за много хубави и качествени, а след 1 месец разпродажба. Също така дори да са покривали разходи за билети и хотел, онова момиче каза, че всеки сам си търси хотела. Следователно на Гана ще и трябват пари за храна, за джобни. Аз мисля, че тя даже заема не може да си плати, пък какво остава за друго.
Гледах някакъв рийлс на Валката, на който се кълчи и размята балони, а около нея се виждат хора. И си представям как бих реагирала ако видя 30 годишна жена с подобно поведение... ще си умра от смях. Просто е смешна.
Което ми напомня как това лято на една почивка видяхме как момче върви след една "инфлуцка" и я снима, а тя се кълчи, тича, прави муцунки... Беше много смешна картинка.
Днес пък ходих до университета и чух интересен разговор. Едно момиче, което беше в компания на други студенти, както си седя и им каза "тихо, тихо, чакайте да си снимам влога", изкара си телефона и започна да снима и да говори някакви глупости. После го прибра и каза "Малее, сега ще избия рибата, първата инфлуенсърка, която учи в УАСГ, ще ме помислят за много умна и яка". И ми стана едно тъжно и жалко...
|
|