|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 17:05:59 GMT 2
И Йокото убива с правопис, сложила хаштаг за падналия дрон ""моренсоколпиеводанавЪрдаро", Върдаро...Даже в случая не знам дали е до правопис или незнание изобщо, че това е река и се казва Вардар или за нея е просто част от песен, която е чувала.
Гергана си е за профила, беше ми жал за нея по едно време, но се убеждавам, че наистина има нещо ненормално в поведението ѝ.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 17:15:35 GMT 2
Здравейте и от мен 👋🏽 Днес видях кака ви Попо с Джош във Вита. Изглеждаха доста угрижени. Дано всичко да е наред, въпреки всички тъпотии, които си надроби. 🙄 Не съм и гледала последното видео, само онова са аборта, което хем от части приех, хем лекичко се възмутих от тона, с който разказваше всичко. За мен губят мярата и не знаят кое е за пред хора, кое не, все някой ги пита нещо и те се оплитат в собствените си истории.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 17:33:26 GMT 2
Ако мислите да пишете на АУ, направо им пратете и снимките от разпродажбата на Гана с техни дрехи и ги питайте такава реклама ли целят? Да ни се представят едни дрехи за много хубави и качествени, а след 1 месец разпродажба. Също така дори да са покривали разходи за билети и хотел, онова момиче каза, че всеки сам си търси хотела. Следователно на Гана ще и трябват пари за храна, за джобни. Аз мисля, че тя даже заема не може да си плати, пък какво остава за друго. Гледах някакъв рийлс на Валката, на който се кълчи и размята балони, а около нея се виждат хора. И си представям как бих реагирала ако видя 30 годишна жена с подобно поведение... ще си умра от смях. Просто е смешна. Което ми напомня как това лято на една почивка видяхме как момче върви след една "инфлуцка" и я снима, а тя се кълчи, тича, прави муцунки... Беше много смешна картинка. Днес пък ходих до университета и чух интересен разговор. Едно момиче, което беше в компания на други студенти, както си седя и им каза "тихо, тихо, чакайте да си снимам влога", изкара си телефона и започна да снима и да говори някакви глупости. После го прибра и каза "Малее, сега ще избия рибата, първата инфлуенсърка, която учи в УАСГ, ще ме помислят за много умна и яка". И ми стана едно тъжно и жалко... Тази "нова инфлуцка" в УАСГ по-скоро ще изглежда жалко и положението е страшно.Яко и умна , ама друг път.Вместо да се занимава с глупости да залегне над ученето, над бъдещата си кариера. Забелязала съм, че тези, кото казват, че ще "избият рибата" всеки път я избиват рибата, но по-скоро да се изложат и да изглеждат отстрани странно и смешно.
Напоследък съм станала зла мусаканджийка...Мухаха
|
|
|
Post by sweetpotato on Sept 13, 2021 17:44:27 GMT 2
според мен Абаут ю са поканили куцо и сакато, но не всички са приели. Учудвам се, че Пепе не е там. Гледам, че чак Савина е тръгнала към Берлин, която не знам какво общо има с модното инфлуенсърство ама окей
|
|
|
Post by didib on Sept 13, 2021 17:49:28 GMT 2
Ни моаааа хахахахха умирам, припадвам от смях с аватара на Валери хахахаха 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 13, 2021 17:49:42 GMT 2
Мама Циц щяла да си носи храна за болницата, защото там давали САМО закуска, обед и вечеря. 🙆♀️🙆♀️🙆♀️ Хайде да правим залози какво ще помъкне натам😅😅😅 И пак цялото видео е изпълнено с храна, храна и пак храна. Ния закусва по два пъти. Прави "малко" палачинки само за тях двете с две чаши брашно... Абе неспасяем ламлък са... 🤢 Догади ми се само докато гледах.
|
|
|
Post by fif on Sept 13, 2021 17:51:51 GMT 2
Добре, Гуци казва, че не е отишла на събитието в Берлин, защото няма интерес към тези марки, които се предлагат в сайта (явно са й много под нивото, няма шанели, гучита), но тогава защо си партнира с тях и получава безплатни дрехи, които рекламира, а после даже и търгува. Ех, най-обичам някой да се прави на много остроумен.
|
|
|
Post by The Judge on Sept 13, 2021 18:03:58 GMT 2
Ноо пък има интерес към Бершка :Д
|
|
|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 18:04:54 GMT 2
Сиса и нейното време постоянно, как било мрачно и тъмно, как щяло да завали, всеки ден едно и също. Нас не ни бърка тая работа и не знам защо постоянно трябва да ни споделя за времето в Германия и да пъшка. Сетила се била какво не си била взела за болницата, ХРАНА! Там давали само закуска, обяд и вечеря и ако огладнеела през другото време да си имала бисквитки и солетки. Тая жена да ражда ли отива или да яде? Вечно в главата ѝ е яденето и нищо друго и след като роди не я виждам как ще отслабне като тя само иска да плюска. Притеснява се, ако почнела да ражда как щяла да вземе Ния с нея в болницата , защото Гошко нямало да може да се прибере толкова бързо. С Ния много бързо родила и се притеснявала и сега да не стане така ама пък заради Короната май нямала да може да я вземе и някаква приятелка щяла да я гледа ама дъжда пречел, че и приятелката имала деца и как щяла да ги помъкне. Умряха ми няколко мозъчни клетки докато ѝ слушам тъпите размисли. Ния закусва бананови палачинки с грозде, но после Сиса реши да прави и обикновенни, уж малко, а нарави цяла голяма купа със смес и били се получили много. Ния пак нагъва сладко с лъжицата, това дете ще е същата дебеланка като майка си, няма как просто с това хранене. Гошу си дойде и запопчна да пържи! пържоли на тигана с масло..направо ми стана лошо от яденето им. На другият ден Ния закусва банан, грозде с прясно мляко, представям си после в памперса какво е било с тая комбинация.
Едит: С fairy777 мислим еднакво, само дето аз съм се оляла с преразказ, сори.
|
|
|
Post by KittY on Sept 13, 2021 18:07:39 GMT 2
|
|
|
Post by okay on Sept 13, 2021 18:14:32 GMT 2
Гергана наистина е за профила. Дано някоя психиатрична клиника се свърже с нея. Това по повод, че е леля. Относно събитието в Берлин - от къд еима информация, че АбауЧу дава пари, а инфлуцките трябва да си търсят къде да нощуват? Това никак не ми се струва достоверно. А защо това тролче си партнира ссъ сайта, след като не е заинтересована от марките, които предлагат? За да печели пари от пр пратки ли? Ето това е за профила - скрийншот на чантата от Пинко и скрийншот с нея, когато я е представял като пратка. Изключително нахална лъжкиня е това момиче. Сестра ѝ предполагам, че е същата. Честита рожба, пожелавам им да е здрава и да расте щастлива. И Гуце, след като четеш - напъни се и измисли нещо, което не е написано вече хиляди пъти във форума. Не си интересна. И готвела мусака, моля ви се.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 18:24:39 GMT 2
Някой следи ли stamenadatseva? 😳 Аз съм изумена как всяка една снимка до сега е била коригирана и кожата на лицето ѝ всъщност е доста проблемна. Разбирам я, комплекс ѝ е било, нормално е да прикрива и така нататък, но ми се струва мноооого странно чак сега да разкрива как изглежда кожата ѝ. Не се подигравам, пак казвам разбирам я, но не знам, така е Капитонова с нейните сини очи и устни, така е и Валери и т.н., налагат се стандарти за красота от хора, които дори не се показват без филтри.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 18:25:32 GMT 2
Превъртях и влога на Попова с манджите, всичките са ужасни помии. Идея си няма как да яде това момиче и си мисли, че като яде предимно зеленчуци е много хелти, но забравя, че между тях яде макарони, хляб, пържено, калорични сосове с майонези и какво ли още не. Не знам как може постоянно на всичко да слага много лук и чесън, ясно ми е, че предимно си седи я тях ама да муаш постоянно по 1 глава лук и чесън на ядене е бруталнооо.
|
|
|
Post by scalestone on Sept 13, 2021 18:40:57 GMT 2
Хахахахахахах. Ох, аз се усещам, че скоро май не съм гледала никого освен Петканови. Бадурките мисля да ги видя и Ани Джефри.
|
|
|
Post by okay on Sept 13, 2021 18:41:28 GMT 2
ИзвинетИ, аз тази Стамена за първи път я виждам. Наистина проблемът ѝ е много сериозен и трябва да се опита да го разреши, а не да се кара на хората, дръзнал да ѝ кажат истината в очите. Явно е очаквала да получи само адмирациЙ, бът детс нот хау ит уъркс, бейби. И тя била жертва, разяждала се отвътре. Пак ма извинетИ, но решението да имаш профил и да се еърбръшваш, еърфрайваш и т.н. си е твое. При това осъзнат избор. Искала и тя да бъде е като другите. Ами, работи по разрешаването на проблема си и споделяй нелекия път, по който минава всеки, сблъсквал се с акне. Тогава няма да си измамници и лъжкиня и жертва на статуквото, бе мила. Все са жертви тез инфлуцките, все неразбрани, все ги горят на клада, а никой не ги кара да си навират гъзовете в лицата на хората. Нито коментарът, който е пуснала на стори, е обиден, нито нищо. Айй шшш ма обидиш.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 18:49:10 GMT 2
ИзвинетИ, аз тази Стамена за първи път я виждам. Наистина проблемът ѝ е много сериозен и трябва да се опита да го разреши, а не да се кара на хората, дръзнал да ѝ кажат истината в очите. Явно е очаквала да получи само адмирациЙ, бът детс нот хау ит уъркс, бейби. И тя била жертва, разяждала се отвътре. Пак ма извинетИ, но решението да имаш профил и да се еърбръшваш, еърфрайваш и т.н. си е твое. При това осъзнат избор. Искала и тя да бъде е като другите. Ами, работи по разрешаването на проблема си и споделяй нелекия път, по който минава всеки, сблъсквал се с акне. Тогава няма да си измамници и лъжкиня и жертва на статуквото, бе мила. Все са жертви тез инфлуцките, все неразбрани, все ги горят на клада, а никой не ги кара да си навират гъзовете в лицата на хората. Нито коментарът, който е пуснала на стори, е обиден, нито нищо. Айй шшш ма обидиш. Тя има над 1164 поста, не знам още колко сторита и всички обработени...Щеше да е много по-полезна ако наистина беше споделила за проблема и решенията, които търси. Малко или много няма какво да се лъжем, много хора следват някой заради красивия външен вид. Явно тя заради комплекс е решила буквално да замаже проблема, ок, на няколко снимки, но цял образ да си градиш и в същото време някои от последователите ти с акне виждайки те и възхищавайки ти се да се самосъжаляват, че не са като теб.. Не, не мисля, че тя е жертвата.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Sept 13, 2021 19:04:19 GMT 2
Гергана ги бълва тея сторита само, за да си върти трафик към профила. На никой не му пука какви чанти и обувки харесва, нито пък някой обръща внимание на тия сторита "кое да си взема?". Празен и безсмислен живот има. Не знае къде се намира и си живее в собствен живот. Едва свързва двата края, затова и се принуждава да продава ментата и да прави от мухата слон по сторитата. Неграмотна и неука по повечето теми. Личи си колко фенове има - във втория й канал едва събира по 3-4000 хил. гледания, като повечето даже са от нас. Най-смешното е как казва, че си обича работата, а това дори не е работа, защото по цял ден седиш и се правиш на ШУТ в социалните мрежи. Просто знае, че нормалната работа от 8 до 17 или от 12 до 21 не е лесна, както и че няма капацитета да изкарва заплата от 1000лв. Защото за такава заплата трябва да имаш нещо в главата.
Гано, абсолютно никой не ти обръща внимание, само ти скипват сторитата и еднаквите малоумни фотосесии. Добре, че са филмарските ти сторита, че да имаш малко трафик към профила. Толкова си прозрачна, че всички виждаме измисления ти на кредит живот. Добре, че са мама, тати и приятелката, с която живееш да ти помагат с парите иначе досега отдавна да си се върнала в Дупницата.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 19:29:02 GMT 2
Сиса и нейното време постоянно, как било мрачно и тъмно, как щяло да завали, всеки ден едно и също. Нас не ни бърка тая работа и не знам защо постоянно трябва да ни споделя за времето в Германия и да пъшка. Сетила се била какво не си била взела за болницата, ХРАНА! Там давали само закуска, обяд и вечеря и ако огладнеела през другото време да си имала бисквитки и солетки. Тая жена да ражда ли отива или да яде? Вечно в главата ѝ е яденето и нищо друго и след като роди не я виждам как ще отслабне като тя само иска да плюска. Притеснява се, ако почнела да ражда как щяла да вземе Ния с нея в болницата , защото Гошко нямало да може да се прибере толкова бързо. С Ния много бързо родила и се притеснявала и сега да не стане така ама пък заради Короната май нямала да може да я вземе и някаква приятелка щяла да я гледа ама дъжда пречел, че и приятелката имала деца и как щяла да ги помъкне. Умряха ми няколко мозъчни клетки докато ѝ слушам тъпите размисли. Ния закусва бананови палачинки с грозде, но после Сиса реши да прави и обикновенни, уж малко, а нарави цяла голяма купа със смес и били се получили много. Ния пак нагъва сладко с лъжицата, това дете ще е същата дебеланка като майка си, няма как просто с това хранене. Гошу си дойде и запопчна да пържи! пържоли на тигана с масло..направо ми стана лошо от яденето им. На другият ден Ния закусва банан, грозде с прясно мляко, представям си после в памперса какво е било с тая комбинация.
Едит: С fairy777 мислим еднакво, само дето аз съм се оляла с преразказ, сори. Няма нищо лошо да си носиш храна в болницата, ама ако е като тук болничната храна да е ужасна.Имаме познати, които лежаха в болница няколко дни и храната, която им даваха не отговаряла на състоянието на хората и на всичкото отгоре била отвратителна.Но, в случая говорим за чужбина и да мислиш само за храна-Боже опази.И като започнат такива като нея с оправданията" ама то като вали, ама едеси какво, ама едеси какво".Сиско , съвземи се бе жена.Бива ли да си с толкова голяма липса на сиво вещество? За приятелката да гледа Ния, еми ще накара набързо да дойде да я вземе от дома й просто.И това за хапването на детето за пореден път съм "бляк" мазало.Да й беше дала само грозде с кашкавалче ( аз поне така хапвах като малка) за десерт.Добре, че спрях да я гледам защото целите й видеа са "оф", търкане на очите , седене на дивана , пулене, и мрънкане колко времето в Германия било лошо.Просто е толкова натоварваща и с две думи на кръст изказване( бедният й речник) ..Но, от разказите ти чета какво става и си го представям, но така е по-приятно
|
|
|
Post by The Judge on Sept 13, 2021 19:37:39 GMT 2
За да я продаде за 600 к после и да натрие носЪТ на мускадажийките прости, дет твърдят, че чанта не е инвестиция.
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 13, 2021 19:53:57 GMT 2
Пиша за Dea.Vibes, истинското и' име е Рая, живее във Видин. Работи нещо, свързано със застрахователна фирма в момента, като казва, че работи още две-три неща. На снимката в страницата на Joy, която споделихте - не е тя. Руса е, но със сигурност не е най-голямата красавица. Мога да изпратя снимка на лични, за любопитните
|
|
|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 20:03:43 GMT 2
Dea.vibes е споделяла, че работи в логистичната сфера, но има и други странични работи и печели пари. Понякога споделя какво е купила на мама и че може да си позволи скъпи подаръци.
|
|
|
Post by Nicole on Sept 13, 2021 20:04:44 GMT 2
Пиша за Dea.Vibes, истинското и' име е Рая, живее във Видин. Работи нещо, свързано със застрахователна фирма в момента, като казва, че работи още две-три неща. На снимката в страницата на Joy, която споделихте - не е тя. Руса е, но със сигурност не е най-голямата красавица. Мога да изпратя снимка на лични, за любопитните Ооо искам снимка на лични,много съм любопитна да видя тази персона.
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 13, 2021 20:09:11 GMT 2
Пиша за Dea.Vibes, истинското и' име е Рая, живее във Видин. Работи нещо, свързано със застрахователна фирма в момента, като казва, че работи още две-три неща. На снимката в страницата на Joy, която споделихте - не е тя. Руса е, но със сигурност не е най-голямата красавица. Мога да изпратя снимка на лични, за любопитните Ооо искам снимка на лични,много съм любопитна да видя тази персона. Изпратих ти ♥
|
|
|
Post by Ахинора on Sept 13, 2021 20:21:58 GMT 2
Хора, моля ви, не повтаряйте сагата с на Теа снимката от миналото лято Който е старо форумно куче помни, че тогава се изписаха страници наред с апели да се прати тази прословута снимка, чист спам, наскоро не помня кой така размяташе някакъв коз с нечия супер тайна снимка, тъпо е. Форумът се чете от толкова народ, постоянно някой изостава и просто усещам как на всеки 3-4 страници, включително следващите теми, ще има "дайте тая снимка, изтървах, ама може ли и на мен". Не сме масони в крайна сметка Голямо тайнство, няма що, само да ѝ се вдигат акциите на тази Деа. За протокола - въобще не ми е интересна, не я следя и не ми пука грам как изглежда, просто не разбирам тези детскоградински истории.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Sept 13, 2021 20:23:13 GMT 2
На мен ми е любопитно! Според мен е хубава жена, но това самочувствие и поведение допринасят да е неприятна.
|
|
|
Post by KittY on Sept 13, 2021 20:25:25 GMT 2
Пиша за Dea.Vibes, истинското и' име е Рая, живее във Видин. Работи нещо, свързано със застрахователна фирма в момента, като казва, че работи още две-три неща. На снимката в страницата на Joy, която споделихте - не е тя. Руса е, но със сигурност не е най-голямата красавица. Мога да изпратя снимка на лични, за любопитните Ооо искам снимка на лични,много съм любопитна да видя тази персона. + 1
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 13, 2021 20:28:45 GMT 2
Добре момичета, може ли само някоя да ми обясни как се слага spoiler, за да го направя?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 20:33:47 GMT 2
Добре момичета, може ли само някоя да ми обясни как се слага spoiler, за да го направя? Като пишеш мнение от компютър, най-вдясно имаш едно око, цъкаш го и оттам.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 20:36:57 GMT 2
Ако е през Tapatalk, пишеш това и слагаш снимката посредата, между двете скоби. [\spoiler] Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by flowerr on Sept 13, 2021 20:39:42 GMT 2
Ох Гергана смешната… няма толкова нелеп човек. Днес създаде много сторита за смях. 😁 Много ми е смешна как винаги иска се изтъкне по някакъв начин с глупавите ѝ сторита и мнение по различни въпроси. От къде тръгна да се похвали, че е леля, та стигна дo това колко е неправилно да се използват бебета и деца за реклами. Сестра ѝ родила, как може да не отиде на изписването да ги види..
Дори няма да коментирам това, че цялото и мнение е взаимствано от тук, даже и Стефи включи… представям си я как е чакала удобен момент, в който да може да сподели “нейното” мнение по този въпрос, защото е видяла, че се одобрява тук.
Сторита за About You са още по-голям смях, ако след тези сторита продължат да работят с нея би било много жалко.
Попова не можах да я изгледам, голяма скука е влога. Аз искрено ѝ съчувствам за преживяното.
|
|