|
Post by imasurvivor on Sept 13, 2021 20:48:01 GMT 2
{Spoiler} Та, това е единствената снимка на Деа, която тя има във фейсбука си. Как я намерих, е дълга история. Спечелих една от игрите и', след което проследих всичко по името и', мястото, на което живее, намерих я отбелязана при една маникюристка със същия странен пръстен, който беше споделила преди време. В случая, не се е боядисала тук все още, но може да прецените долу-горе как би изглеждала и руса:
ibb.co/wKdnWG0 Attachments:
|
|
|
Post by sunn on Sept 13, 2021 20:56:33 GMT 2
На Гана рязко ще ѝ секнат пи ар пратчиците от абаут чу-то, така е то, като не знаеш кога да млъкнеш.. 😀 Капитонка хубаво ходи на лазер, много добре, ама бръсненето е позволено между процедурите, нека да удари една контра .. 😀😀 Не, че са нещо кой знае какво, поне са руси, ама ако искам да гледам космарляци ще си намеря начин. За Мила на Сами се отнася същото, тя пък още по-трагична. Нека, който както иска да си ходи, ама без да си набиват космите в на хората очите. 🤮 ТонЯ продукта, както и всички останали де, ги пускам на двойна скорост.. Не мога да ги изтърпя иначе тия влогове по 40 мин. Не я бях гледала от много време, ама не, че имаше и много за гледане, то само манджурляци. 🤣 Съфорумката с профилна на Валчето - евала! 😂😂 Оправи ми деня. 🤣🤣
|
|
|
Post by diamond on Sept 13, 2021 20:59:19 GMT 2
{Spoiler}Та, това е единствената снимка на Деа, която тя има във фейсбука си. Как я намерих, е дълга история. Спечелих една от игрите и', след което проследих всичко по името и', мястото, на което живее, намерих я отбелязана при една маникюристка със същия странен пръстен, който беше споделила преди време. В случая, не се е боядисала тук все още, но може да прецените долу-горе как би изглеждала и руса:
ibb.co/wKdnWG0 Извинявай, но не се вижда нищо.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 21:00:31 GMT 2
Ееее, че много добре изглежда жената, хармонични черти, хубаво лице. Даже не знам защо ѝ е да е руса, много ѝ отива и така. На мен впечатленията ми за нея са сравнително неутрални: темата на профила ѝ е за козметика и наистина разбира от това, спор няма. Обаче като психика ми лъха точно на Волдемор ( тази-която-не-бива-да-се-назовава, разбрахте ме ): по същия начин скача на всеки, дръзнал да я обсъди или да не се съгласи с нея, спомням си едно доста селско стори към съфорумка относно някакви любовници...А това стори отпреди няколко дни за съпругата и детето на някакъв мъж, който преди време я харесвал, също беше покъртително и съм напълно съгласна с едно мнение по-горе, че жена, свикнала на често мъжко внимание, го приема за даденост и понякога направо за досадно, ако не е от желан човек. Такава жена надали би се похвалила в Инстаграм, то направо си е жалко. ЕДИТ: diamond, вижда се, просто цъкни на текста, на мен ми излезе.
|
|
|
Post by krasitotod85 on Sept 13, 2021 21:17:40 GMT 2
ИзвинетИ, аз тази Стамена за първи път я виждам. Наистина проблемът ѝ е много сериозен и трябва да се опита да го разреши, а не да се кара на хората, дръзнал да ѝ кажат истината в очите. Явно е очаквала да получи само адмирациЙ, бът детс нот хау ит уъркс, бейби. И тя била жертва, разяждала се отвътре. Пак ма извинетИ, но решението да имаш профил и да се еърбръшваш, еърфрайваш и т.н. си е твое. При това осъзнат избор. Искала и тя да бъде е като другите. Ами, работи по разрешаването на проблема си и споделяй нелекия път, по който минава всеки, сблъсквал се с акне. Тогава няма да си измамници и лъжкиня и жертва на статуквото, бе мила. Все са жертви тез инфлуцките, все неразбрани, все ги горят на клада, а никой не ги кара да си навират гъзовете в лицата на хората. Нито коментарът, който е пуснала на стори, е обиден, нито нищо. Айй шшш ма обидиш. Много ме разсмя! Еърфрайваш
|
|
|
Post by plam on Sept 13, 2021 21:26:38 GMT 2
Прилича ми на терминатор 😂😂😂😂
|
|
|
Post by Ахинора on Sept 13, 2021 22:05:24 GMT 2
Пиша за Dea.Vibes, истинското и' име е Рая, живее във Видин. Работи нещо, свързано със застрахователна фирма в момента, като казва, че работи още две-три неща. На снимката в страницата на Joy, която споделихте - не е тя. Руса е, но със сигурност не е най-голямата красавица. Мога да изпратя снимка на лични, за любопитните Искам и аз снимка ако може 😀🙊 Четете ли темата изобщо? Снимката е качена точно 7 поста преди този, на същата страница.
|
|
|
Post by notacliche on Sept 13, 2021 22:27:44 GMT 2
Ехххх😃
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 13, 2021 22:29:01 GMT 2
Пробвах аз днес да пусна Сиса. Като чух пуфтенето и охкането и я спрях.
Абе, що не са поканили Полина от АУ, не се ли замисляте? Тя се скъсва да ги рекламира. Стамена една с много дълга светло кестенява коса ли е? Стана ми интересно, ще я проверя.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 13, 2021 22:40:07 GMT 2
Сиса и нейното време постоянно, как било мрачно и тъмно, как щяло да завали, всеки ден едно и също. Нас не ни бърка тая работа и не знам защо постоянно трябва да ни споделя за времето в Германия и да пъшка. Сетила се била какво не си била взела за болницата, ХРАНА! Там давали само закуска, обяд и вечеря и ако огладнеела през другото време да си имала бисквитки и солетки. Тая жена да ражда ли отива или да яде? Вечно в главата ѝ е яденето и нищо друго и след като роди не я виждам как ще отслабне като тя само иска да плюска. Притеснява се, ако почнела да ражда как щяла да вземе Ния с нея в болницата , защото Гошко нямало да може да се прибере толкова бързо. С Ния много бързо родила и се притеснявала и сега да не стане така ама пък заради Короната май нямала да може да я вземе и някаква приятелка щяла да я гледа ама дъжда пречел, че и приятелката имала деца и как щяла да ги помъкне. Умряха ми няколко мозъчни клетки докато ѝ слушам тъпите размисли. Ния закусва бананови палачинки с грозде, но после Сиса реши да прави и обикновенни, уж малко, а нарави цяла голяма купа със смес и били се получили много. Ния пак нагъва сладко с лъжицата, това дете ще е същата дебеланка като майка си, няма как просто с това хранене. Гошу си дойде и запопчна да пържи! пържоли на тигана с масло..направо ми стана лошо от яденето им. На другият ден Ния закусва банан, грозде с прясно мляко, представям си после в памперса какво е било с тая комбинация.
Едит: С fairy777 мислим еднакво, само дето аз съм се оляла с преразказ, сори. Криси ще ме довършиш от смях. Замисли се да напишеш книжка с историите на Сиса. Голям разказвач си. Що пък да не препечелвам и аз някой лев лесно. 😂 Сиса после ще ми иска % дето на нейн гръб изкарвам пари ама кой ги кара да се излагат публично и да си показват простотията всеки ден. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Coconut1 on Sept 13, 2021 22:41:53 GMT 2
Ехххх😃 Нареди ни вече, момичета.😀😀
|
|
|
Post by plam on Sept 13, 2021 22:47:47 GMT 2
Ехххх😃 Направо да беше писала тук. Какво се блещи на сторита 😂
|
|
|
Post by ladybird on Sept 13, 2021 23:05:17 GMT 2
Тази Деа написала в последното стори, че ако това ровичкане продължава и разпространението на лъжлива информация, ще си изтрие и профила dea.vibes. Да го изтрие никой няма да плаче за нея.
|
|
|
Post by okay on Sept 13, 2021 23:05:38 GMT 2
Спрете да НЕ четете тук, моля ви сА. То бива хич да НЕ четете и хич да НЕ ви пука какво се пише в някакъв си затворен форум, пълен със злобни мусакаджийки, ама това вече излиза извън граници.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 13, 2021 23:08:10 GMT 2
Прегледах инстаграма на Стамена. Останаха ми очите! Невероятни кадри. Как ги правят тези снимки? Аз пък не мога да я осмивам, нито да я нападам или критикувам. Разбирам я и смятам, че е права за всичко, което е написала. Да, има кифленско в нея, има задници, има поза, има малумни сторита с тъпи въпроси. Но мисля, че зад постовете и този профил стои едно интелигентно момиче, което определено може да пише добре и да се изразява добре. От мен има последване. Поне ще се любувам на хубавите снимки. Не мога да я съдя. Проблема с акнето го реших след като родих. Просто в момента на забременяването ми, от месец първи акнето изчезня, като с магическа пръчка. Малко над 10 години се борих с него. Имах средно тежко акне, мн по-лека форма от нейната. Знам какво е. Без фдт не излизах. Едва се оттървах. И на моменти още си ми излизат понякога. Тъй, че не знам, не приемам коментарите в профила й, че лъже, че се крие и подобни. Тя разказва защо го прави, разказва за чувствата си. Който се задълбочи малко повече в написаното от нея ще разбере. За постовете - отговори на темата. Ей това е женската клюкарска душа.😄 Кой пък толкова все дебне и им казва? Ако не четат сами? Откъде разбират? Някой им донася информация.
|
|
|
Post by nomade on Sept 13, 2021 23:16:41 GMT 2
Умната и себедостатъчна на себе си жена не се обяснява в сторита в социалните мрежи колко е красива, колко пари изкарва, колко струва пръстена и, процедурите, колите и т.н. Това пък с мъжа и детето кръстено видиш ли на Деа беше супер селско за споделяне, та какво остава за хвалене… 😂 Само бих и казала на тази госпожа, че тя вече е много далеч от контента, който правеше. И да си изтрие профила никой няма да реве за нея поради простата причина, че единствените неща, които споделя напоследък са самовлюбените и размисли и страсти. Не, мерси!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 0:01:18 GMT 2
Ех, доживях да си видя мнението, почти дословно цитирано от инфлуенсърка. И понеже е решила да ни обяснява какво искат мъжете и как хората се развеждат заради социални медии...аз само да попитам...кой спи до нейния мъж, докато тя се обяснява на сторита в полунощ? Щото нали, ако човекът си иска своето, пък тя е виснала в Инстаграм заради форума, малко си противоречи мацката, ама жива и здрава. (и се пише деТектив, налЕ, ама 'айде, под афект е, няма да ѝ броя и многото пропуснати запетайки) Такива изблици ме карат да харесвам Пепе. Never complain, never explain.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Sept 14, 2021 0:04:00 GMT 2
Ааа, ******, има само един човек, който не е добре дошъл, че като дойде само ни цапа къщата. 😁 #онзикойтонебивадасеспоменава
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 0:17:02 GMT 2
На второ четене са ми още по-забавни тия сторита, щото най-елементарният начин да разсееш всякаква фалшива информация е да дадеш правилна такава. Ако не искаш - ок, няма лошо, ама трябва да приемеш, че ще се реят някакви слухове за теб и поне трябва да се опитваш да не ги раздухваш повече. Щото тя с това обясняване, че не можела да се показва, че нямала фейсбук, че еди-какво си...не е глупава, идеално знае какво прави. А и малко филмарско ми изглежда, честно казано. Сигурно си има причина, но все пак... бащата на моя съученичка е в ДАНС, има си социални медии, показва си лицето, та надали нейната причина е по-сериозна от това. Радвам се, че ме разбрахте за Волдемор.
|
|
|
Post by yoooobooo on Sept 14, 2021 0:42:23 GMT 2
Инфлуенсър заплашва аудиторията си, че ще си изтрие акаунта, ако продължават да се ровят в личността му. Е, няма такъв филм 😂😂😂😂
|
|
|
Post by theaxe on Sept 14, 2021 6:01:00 GMT 2
Поразгледах снимките на тази Стамена. Малко по-надолу има снимка от клиника SKINLINE (партньорство), където споделя, че са и правили процедура за акнето и лазер за окосмяването по брадичката. В коментарите чета, момичета и пишат за процедурата. Обаче никой не се сеща да и каже, че тя всъщност не е за никакви мазила и клиники, а че причината е вътрешна - да отиде да си изледва хормоните. Акне и прекомерно окосмяване по лицето почти в 100% от случаите е свързано с хормонален дисбаланс - високи мъжки хормони, поликистоза и т.н. Да иде на АГ и ендокринолог… ще взема да и пиша, явно не знае момичето.
|
|
|
Post by fif on Sept 14, 2021 6:12:44 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 7:12:56 GMT 2
Отворих профила на Стамена, всм, поредното момиче, което си снима з*дника и поства дълги словоизлияния. Сори, ама при вида на центриран з*дник на доста снимки, аз не отварям да чета отдолу, не се абонирам за профила. Дано проникновението ѝ да се покаже с нередактирано лице не е само заради генериране на трафик. Като един типичен българАн сеирджия, поощрявам Гергана да вдига стандарта и да си купи чантата Ермес, а и не само. Интересното ще е след това, резултата от това, че харчиш повече отколкото получаваш.
П.п.Честит ден рожден на двете съфорумки с малко закъснение! Бъдете здрави и щастливи! Честита рожба на нашата съфорумка!
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 14, 2021 7:32:33 GMT 2
Не винаги. А и не вярвам никой досега да не й го е казал. Вярно, че лекарите мн мн не обеъщат внимание и почти никога не пращат на изсшедвания. Мен ми ги назначи като си поисках, отделно и гениколог ме забеляза, и ми написа кои хормони да пусна за акне. И ЩЗ пусках. Така пуснах Лейди пакет и отделно надбъбррчна жлеза и андростендион за пъпките. Всичко в норма. Окосмяване имам и аз леко около брадичката. Беше един косъм, махах го и станаха повече. Всеки козметик ми твърдеше, че задължително имам хормонален дисбалс. Е да, ама не. Огледах се в баба и мама и разбрах откъде са тия косъмчета.😄 Пълна мистерия беше моето акне. Един док.го нарече "възрастно". Не знам дали и напускането на София не повлия, защото отивайки там зачочнаха проблемите. Какво ли не мазах. Един ми изписваше Диане 35,отказах да ги пия. Родих и всичко изчезна.Акнето ми беше точно около брадичката, кистозно. Така, че едва ли не си е правила такова изследвания. Вероятно е опитала всичко. Тая Деа щях да я гледам заради нещата за грижа за кожата, ама нещо ще се въздържа. Ще запалшва, че ще си закрие профила. Боже, коя си ти,че мислиш, че много са примряли хората? Квалификации, кой колко изкарва, обяснения, грозна работа. Ако си над нещата няма да си триеш профила заради "една лелка от форум". Тия хора в кой свят живеят? Детска градина на-Малина.
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 14, 2021 7:37:51 GMT 2
Ехееее, не очаквах че въпросната "Деа" ще де засегне чааак толкова много. Самата тя преди време е казвала, че това не е нейното име, божеее.. Отричайки и обяснявайки се, само ме убеждава, че явно я е яд за нещо..
Относно Сандеф и Стела, следила съм им видеата известно време, мога да кажа, че наистина, ако не беше той да ѝ обработва видеата, да прави монтаж, да се занимава с всичко около тяхната агенция, тя нямаше да бъде някоя си. Според мен накрая няма да я докара до никъде.
|
|
|
Post by dzyn on Sept 14, 2021 7:42:46 GMT 2
Прочетох и аз поста на Стамена. Ако толкова отдава акнето само и единствено на вътрешен конфлист и вина, не виждам защо не е отишла на психолог. А свръхобработените снимки и дълбокото криене въобще не ме изненадват и не мисля, че го е правила с користна цел - жената просто си е сътворила едно алтер его, в което да (си) покаже, че ако не бяха тея пъпки, щеше да е една успешна и харесвана личност. И е успяла да се самоубеди като гледам.
Виж, за това с разкриването, вече имам съмнения с колко чисти намерения е. Или вече тотално живее в инстаграм и си мисли, че е толкова истинско, че хората виждат и там проблема й или скоро ще го разкрият (представям си как ходи по улицата и всеки поглед задържал се за секунда повече го отчита като разпознаване и разобличаване от някой последовател едва ли не), или просто иска още внимание, внимание, внимание. Гол задник, гола душа, уотевър, всичко за няколко ляйка отгоре.
Във всеки случай, момичето има завидни умения по ретуш и ако не излезе нищо от това ‘виж ме, и аз съм истинска’, може да си развие истинска кариера в тая сфера.
За деа (дея?) - добре, че инстаграм дава възможност за контролирано от самите тях съдържание, че да могат такива хора да се чувстват значими. Щот нали, ако вземе да си покаже лицето, вече не само тя ще се самооценява. А оценката на другите ще е в такъв разрив с бръщолевенето й, че ще й се стори болезнено непоносима. За съжаление, хич не могат да си прикрият капацитета - като фейсбука е - несъществуващ.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 8:00:50 GMT 2
Криси ще ме довършиш от смях. Замисли се да напишеш книжка с историите на Сиса. Голям разказвач си. Що пък да не препечелвам и аз някой лев лесно. 😂 Сиса после ще ми иска % дето на нейн гръб изкарвам пари ама кой ги кара да се излагат публично и да си показват простотията всеки ден. Sent from my iPhone using Tapatalk Направо стани инфлуцка ама каналът ти да е разказ на влоговете на различите инфлуцки.А, те ще ти плащат за реклама , но разказ в твой стил + мусаканджийство.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 8:07:32 GMT 2
Деа в сторито си лъже не се казва така. Следвам я от доста време и редовно хващам противоречия. То не че не е ясно ,само като видиш тона ... Хората с покритие не се фукат защото няма нужда
|
|
|
Post by ОригиналенНикнейм on Sept 14, 2021 8:11:13 GMT 2
Леле народе, започнах още една работа и не мога да ви смогна на четене.. хаха Като цяло е пълна тъпня на родния инфлуенцърски небосклон… За Деа - ХАХАХА!
|
|
|
Post by 3apa on Sept 14, 2021 9:07:27 GMT 2
Тази Деа да не е на 15-17 години? Какви са тия изказвания, че жената на някакъв си ухажор се изрусила щот и тя е руса, че и детето им се казвало така баш заради нея ... Сходно обяснение слушах преди време за настоящия ми приятел ама тогава девойката беше на 16,а с брат й бяхме заедно като беше на 6. 'Зара, ама ти си си намерила копие на батко - същата височина, същото име, телосложение ... А вчера в заведението защо го поздрави (брат й) и пита как е? Да не искаш да се съберете отново?' Едно време батко й на нейните години гадже имаше (мен) пък тя във филм на Дисни си цивее още 😁 Колко тъп трябва да е човек, още повече ако е пълнолетен, за да смяташ че подобни неща се случват заради теб? Стела си постига целта, според мен. Говори се много за нея, има движение в профила й ... Да видим кога и този балон ще издиша. Гергуца сега и племенницата си ли ще ползва за собствена облага? Ненормално същество ...
|
|