butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Sept 14, 2021 9:22:02 GMT 2
Що пък да не препечелвам и аз някой лев лесно. 😂 Сиса после ще ми иска % дето на нейн гръб изкарвам пари ама кой ги кара да се излагат публично и да си показват простотията всеки ден. Sent from my iPhone using Tapatalk Направо стани инфлуцка ама каналът ти да е разказ на влоговете на различите инфлуцки.А, те ще ти плащат за реклама , но разказ в твой стил + мусаканджийство. +1 за тази идея!👌 Много ми се гледат реакции на видеа на инфлуските. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by tsvetentse on Sept 14, 2021 9:22:36 GMT 2
Никой не изкоментира визита на Вал със зелената пола, якето, което я покрива и дългите кожени ботуши. Направо припадам... По повод рождения ден й желая здраве и вдъхновение за много сбъднати мечти и постигнати цели! И да е малко по-адекватна за тея dirty thirty, които чукна.
Стела има статус във фб - обвързана с Щерьо Щерев.
|
|
|
Post by livia on Sept 14, 2021 9:24:00 GMT 2
Тази Деа не я следя, но цялата и информация за козметиката е от фб групата на Инфармацките. Прегледах и сторитата за слънцезащита - точно същите продукти и мнения, които съм чела в групата. Но пък признавам добре е синтезирала информацията, за който няма време да рови и чете.
|
|
|
Post by jane16 on Sept 14, 2021 9:25:31 GMT 2
Радина Кърджилова показва как да слагаме етерично масло срещу Ковид на бебето. ОМГ Разбирам, че актрисите, които не са по ТВ, имат не съвсем добри доходи от театъра, но вече и те станаха инфлуцки. И явно приемат какво-що изпадне. Иначе късата, руса коса ѝ стои страхотно и много я харесвам.
|
|
|
Post by dzyn on Sept 14, 2021 10:02:32 GMT 2
Ее, не се спряха тея… ми, хора да ги наречем. Етерични масла върху бебе е повече от препоръчително да се ползват след консултация с лекар, а не след реклама в инстаграм. А тая пък встъпителна реплика - ‘срещу ковид’ само й липсва и едно ШОК! БОМБА! че да е съвсем вървежна рекламата.
Никв морален компас, никво чувство за адекватност, никви скрупули и никва съвест. Честно, момичетата на магистралата имат повече морал и достойнство. Съжалявам, крайно е, ама вече минават всякакви граници.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 10:20:45 GMT 2
Деа - не знам, кой я е излъгал, че профила й е полезен и някой би забелязал, ако го премахне. Понеже тук се коментираше, вчера реших да й отворя профила. Прехвърлих 5-6 поста и мога да кажа, че нищо полезно не видях в тях. Не знам, дали информацията е взаимствана от Инфармация или не, но не видях в тези 5-6 поста нещо, което човек да не знае, да може да използва и да е полезно.
Относно етеричните масла, честно казано аз съм голяма почитателка на етеричните и базовите масла. Използвам постоянно в грижата за кожата и косата си. През почивните дни гледах няколко видеа в профила на Gala Secrets, които бяха с участието на Доктор Аля. Едното видео беше точно на тема масла и там даваха доста полезни съвети. Започнах да правя някои от процедурите с масла и съм много доволна. Още тогава в профила на Доктор Аля видях, че с Радина имат постове заедно, също и със Савини. Не мисля, че самото масло е вредно за бебето, със сигурност се е консултирала преди да го използва, но не вярвам, че го предпазва от Ковид.
|
|
|
Post by Nicole on Sept 14, 2021 10:54:38 GMT 2
Изпуснах вечерта как се пени Дейче,но муж си е муж и си иска своето! 😉 Абе тия инфлуенсъри много си повярваха нещо,какви са тези заплахи на ниво детска градина и то от времето на 90те години. А има и призив към дамата със обидни епитети към нея разбира се , да изтрие снимката от форума,много странно ми се струва това - не е тя,но да се махне снимката й е много важно… ☺️
Да допълня само,че снимките на очите си които е показвала Деа много наподобяват тези от снимката на нашето момиче . 😊
|
|
|
Post by theaxe on Sept 14, 2021 11:09:57 GMT 2
Гледам видеото на мама Циц от вчера и вика като раждах Нийчето имах контракции, спуках водаа 😂😂😂 Спуках вода ми прозвуча като спуках гума. Ох боже, боже, ужас, ще ме умори от смях тази мама Цици, чудУ.
|
|
|
Post by pilenceto on Sept 14, 2021 11:16:39 GMT 2
Е, много ми харесаха влоговете на Петканови и сие от Италия и ми оправиха настроението. Гледат ми се повече такива неща и по-малко реклами и драми.
Освен Петканови, реших да си причиня и последния влог на Мама Сиси, която не бях гледала поне от месец. Успя да ме изненада, че отново направи палачинки и мляко с ориз. За дозите няма да коментирам, но за избора на храна за собственото ти дете, нямам думи. А зрънчото-пуканки на Ния е за коша за боклук.
По темата за филтрите и нереалността, която гледаме в социалните мрежи- ще ги има и ще излизат все по-абсурдни профили, след като търговията е така успешна по този начин. Никой не плаща на грозни, ниски, дебели и пъпчиви жени да му рекламират крема, дрехите, бижутата, услугите и т.н. Инфлуенсърите от своя страна се опитват да се копират едни други или други по-успешни такива и си мислят, че марковите чанти, обувки и лъскав живот са ключ към щастието и популярността. Нищо не пречи всеки да си помечтае за луксозна чанта или скъпа почивка и да ги постигне когато те отговарят на стандарта му на живот. Все още много хора си мислят, че е по-важно какво показваш на хората навън, а не какво си заключил вкъщи зад вратата. #омръзнАмиотизмислици
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 11:20:25 GMT 2
Ще вземете да ме навиете да стана Ютуб звезда. 😂 Ще почна да им казвам на всички как изглеждат отстрани и колко са смешни, вече знам реакциите на 99.9% от тях, ще се правят, че не им пука и да се обесняват как нямаме идеа колко работа вършат и колко много се стараят ама вътрешно ще откачат и ще се депресират. Хммм, ще обмисля идеята. 🤔
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 14, 2021 11:38:50 GMT 2
Галя, отиде в Сердика, "накупува" безплатно на Тони дрехи, след това каза, че ще има подарък за НАС по случай рожденият ден на канала ѝ. Идеята не е ли, ако е подарък, да е закупен лично от нея? Че това ми идва подарък от подаръка. Може и да не съм разбрала, не знам. И разбира се, ЛА МЕР. Наскоро не каза ли, че ѝ идват една идея по-скъпи?
|
|
|
Post by dzyn on Sept 14, 2021 11:39:39 GMT 2
Не мисля, че самото масло е вредно за бебето, със сигурност се е консултирала преди да го използва, но не вярвам, че го предпазва от Ковид. Тя самата може и да се е консултирала, ама някои от нейните последователки - едва ли. Етеричните масла трябва да се ползват с повишено внимание върху бебета. И това не е мнение, а факт. Иначе и аз съм фен на етеричните масла и ги ползвам за всичко общо-взето.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 11:53:24 GMT 2
Не мисля, че самото масло е вредно за бебето, със сигурност се е консултирала преди да го използва, но не вярвам, че го предпазва от Ковид. Тя самата може и да се е консултирала, ама някои от нейните последователки - едва ли. Етеричните масла трябва да се ползват с повишено внимание върху бебета. И това не е мнение, а факт. Иначе и аз съм фен на етеричните масла и ги ползвам за всичко общо-взето. Етеричните масла трябва да се ползват с повишено внимание изобщо, не само върху бебета. На тия простачки-инфлуенсърки, тъпотата им край няма!
|
|
|
Post by okay on Sept 14, 2021 12:20:16 GMT 2
Ох, слава на Бога, че Деа е получила обич и няма да си трие профила. И няма да ни разказва за разрешението за превоз на опасни товари, а ще продължи да пуска брътвежи за козметика. Има справедливост на този свят, момичета! А и imasurvivor трябва да си изтрие коментарите и да се засрами в ъгъла сейчас. Предполагам и всички ние, но аз понеже имам също работа с ADR, шш го направя като се прибера. Ама още не работя втора и трета работа, че шш пазя женската енергия у себе си.
|
|
|
Post by zahir on Sept 14, 2021 12:30:21 GMT 2
Хахахаа погледнах я тази Деа и ми намирисва, че е по - филмарка и от наша Гана, а това е постижение, което трудно се постига. Нещо на шизофрения ми бие нейното, обич била получила, хората лягали и ставали в профила и. Ку ку. И един мармот завива шоколада в станиол. Има едни двама перковци, викат им Пилетата, страшни селски пръчки, които мнооооого искат да се отъркат в лукса, та записват видео в инстаграм, грозният мъж с прякор Манекена!?! казва: Здравейте на всички приятели, обаче женската с лице на мишка с констипация измяуква с фалцетния си глас "ЗдравейтИ на всички наши фЙенове и почитатИли" 😁😁😁😁😁😁 Та и с Деа така. Жалко е колко хора живеят имагинерния си живот. И Дейке, понеже зная, че четеш тук.. Ако не беше форума, нямаше и да съм чувала за теб. Ай ся, чао. Това ти бяха 5-те минути слава.
|
|
|
Post by welt on Sept 14, 2021 12:41:34 GMT 2
Оле, не мога да повярвам последния ден и половина на писанията на Деа. Можела да покаже лична карта. Ами, не, явно не може да покаже, нито не се и иска, нито пък се очаква. Толкова мистерия не виждам за какво. На мен по принцип хич не ми е интересно коя коя е, камо ли кой на кого е мъж, брат или баджанак. Като са решили да не се разкриват - да не се. Това, което ме дразни във въпросната дама, както вече писах, са точно ей тия изтъпления, от които ме избива само на смях. И последните 24 часа пак се потвърждава, наистина е смешно.
|
|
|
Post by notacliche on Sept 14, 2021 12:47:00 GMT 2
На мен ми стана съмнително още като видях, че Деа харесва и коментира постовете на Гергуц😳Нещо гнило има около нея, въпреки че я следвам и според мен качва полезни неща, но кому са нужни тези излияния..
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 14, 2021 13:00:54 GMT 2
Тази Деа хайпва все едно е Bansky на инстаграма😅😅😅
|
|
|
Post by cloudedmind on Sept 14, 2021 13:03:29 GMT 2
Аз съм в тотален шок от Стела, ако вярвах в такива неща, щях да кажа, че й е направена любовна магия. Това, което публикува в последните дни, или е натриване на носа на Сандев (макар че казаха, че уж си остават в нормални отношения), или е подмазване на гаджето. То няма и календарен месец откакто са заедно, не знам какво трябва да се е случило за такава любов с тоя чичак. Каналът им не го харесвам, доста е инфантилен, но много добро впечатление ми направиха - дори повече тя - покрай колаборациите с Мъци. Изглеждаше ми нормално, адекватно момиче, ядосваше се на логични неща в реакциите и т.н. Сандев, ако се ориентира какво да публикува, може и да му се получи с продължението на ютубърската кариера. Мисля, че те са третият най-следван канал в България, така че има добър старт
|
|
|
Post by Foxy Two on Sept 14, 2021 13:10:05 GMT 2
Аз съм в тотален шок от Стела, ако вярвах в такива неща, щях да кажа, че й е направена любовна магия. Това, което публикува в последните дни, или е натриване на носа на Сандев (макар че казаха, че уж си остават в нормални отношения), или е подмазване на гаджето. То няма и календарен месец откакто са заедно, не знам какво трябва да се е случило за такава любов с тоя чичак. Каналът им не го харесвам, доста е инфантилен, но много добро впечатление ми направиха - дори повече тя - покрай колаборациите с Мъци. Изглеждаше ми нормално, адекватно момиче, ядосваше се на логични неща в реакциите и т.н. Сандев, ако се ориентира какво да публикува, може и да му се получи с продължението на ютубърската кариера. Мисля, че те са третият най-следван канал в България, така че има добър старт Аз не съм ги следвала и гледала като двойка, няма да ги следвам и сега. За тях разбрах, като ги видях в "България Търси Талант", когато им наритаха канчето, така да се каже Тръпна в очакване, обаче, Стелчето да разкаже как така са били заедно и в предните 80 живота, та сега и в 81вия!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 13:13:49 GMT 2
Колко градуса е в София, че Пепе се е навлякла с поло и сако? 😄
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Foxy Two on Sept 14, 2021 13:14:58 GMT 2
Колко градуса е в София, че Пепе се е навлякла с поло и сако? 😄 Sent from my iPhone using Tapatalk Само 28 на сянка
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 14, 2021 13:16:10 GMT 2
Тази Стела така се беше изпържила в лайфа, че е възможно тя да е била в друг живот, докато го снимаха!
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Sept 14, 2021 13:25:13 GMT 2
Колко градуса е в София, че Пепе се е навлякла с поло и сако? 😄 Sent from my iPhone using Tapatalk Но пък е с къси панталонки и ужасно грозни чехли за компенсация 😂 Тя може да се облича хубаво, а почти винаги изглежда така сякаш вади парцали от някой контейнер за дрехи със затворени очи.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 13:35:31 GMT 2
В момента единственото, което ми привлича интереса е историята на Стела и дъртия чичак. Профила му беше събрал почти 5к последователи за по-малко от 24 часа. Дори Стела да си направи нов профил и да започне от нулата като новото попълнение в чалга средите, по-скоро ще набере популярност рязко и няма да остане без последователи. Лидия почти нямаше последователи, когато снимаше в Типично и правеше песни с Весо и с хората от Типично. След като си направи интервенциите и се присламчи към продуцентската къща на Галин, последователите й скочиха до небето. Затова мисля, че Стела след бомбата с дъртия ще отвее може би и Лидия дори, защото има все пак добра база и събрани верни фенове от периода й със Сандев. Любопитно ми е, как ще се развие голямата им любов и кога по-конкретно субстанциите, които взима ще я пуснат Стела е премахнала всички снимки със Сандев от профила си.
|
|
|
Post by yoo on Sept 14, 2021 13:40:43 GMT 2
И после тая не била същата от снимката, която я публикува някой тук от фб ѝ. Едно към едно. Ама нали ХЕПТЕМ😂 не качвала нейни си снимки в facebook. Кого си мисли че заблуждава не знам. 🤷♀️
|
|
|
Post by pchelica on Sept 14, 2021 13:58:54 GMT 2
Еййй, хора, не следя Пепе, а се зачудих - какво стана със Сиенка, проговори ли?
|
|
|
Post by Nicole on Sept 14, 2021 14:00:08 GMT 2
И после тая не била същата от снимката, която я публикува някой тук от фб ѝ. Едно към едно. Ама нали ХЕПТЕМ😂 не качвала нейни си снимки в facebook. Кого си мисли че заблуждава не знам. 🤷♀️ Според мен е имала идея да се покаже ,но с времето даде голяма заявка за невиждана красота и сега й е криво ,че я виждаме. И да - не е лошо момичето ама не е и умопомрачителната красавица за която се представя и го знае.
|
|
|
Post by dzyn on Sept 14, 2021 14:10:06 GMT 2
То и аз на снимки съм голяма красавица, и без обработка даже - подходяща светлина, грим, поза и готово. Ама на живо нещата са различни (да, да, и за себе си говоря 😄). Така направен всеки е много хубав, та честно-казано каквато и снимка да се сподели - все тая.
|
|
|
Post by noclue on Sept 14, 2021 14:14:30 GMT 2
Абе хора кой нормален човек, с всичкия си, се самоизтъква така?! Не била най-голямата красавица на света, ма не била за изхвърляне 😀 падам и умиргам с нея. Това все едно Rosie Huntingtong-Whitely да седне на стори да се обяснява колко е красива и да се превъзнася по външността си. Ей аман от кукувици, един не се е родил като нас, както казва мама 😀
|
|