|
Post by sweet96 on Sept 14, 2021 14:24:47 GMT 2
Според мен не се показва, защото то не е, че работи на 4 места, пък мъж и бизнеси... Всичките и колеги ще разберат колко ги е наредила лъжите.
|
|
|
Post by pringles on Sept 14, 2021 14:34:43 GMT 2
скоро ще изтрие профила, а ако ли не - ще го зареже и ще изчезне откъдето се е и появила кой от кой по нелепи се навъдиха, думи нямам
|
|
|
Post by dzyn on Sept 14, 2021 14:48:20 GMT 2
Естествено, че друг ще й взима пратките. Вие представяте ли си тая афродита, направо като от сериал излязла, като влети в офиса на еконт как ще изпопадат всички служители (които са й И бивши) заслепени и няма да има кой да й даде пратката. Не може да го позволи при тоя й натоварен график.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 14, 2021 15:04:25 GMT 2
Ще вземете да ме навиете да стана Ютуб звезда. 😂 Ще почна да им казвам на всички как изглеждат отстрани и колко са смешни, вече знам реакциите на 99.9% от тях, ще се правят, че не им пука и да се обесняват как нямаме идеа колко работа вършат и колко много се стараят ама вътрешно ще откачат и ще се депресират. Хммм, ще обмисля идеята. 🤔 Sent from my iPhone using Tapatalk Нали ви казах един подкаст с дамите от форума(анонимен), ще онсъджаме изцепките им, ще запалим интернета 😃😃😃ама никий не се навива. Ще станем сензация, казвам ви!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 15:11:40 GMT 2
Сиса пак палачинки прави 🤦🏻♀️ тия хора всеки ден муат ама според Сиса само в неделя ги прави. 🤷🏻♀️ Ния маже стабилно сладко на палачинките, а като поиска мед и дадоха от най-долнопробният купешки. 🤦🏻♀️ Мисля че преди няколко дни беше показала, че от БГ са ѝ пратили домашен мед, поне от него да беше дала на детето. После реши да прави и мляко с ориз с кондензирано мляко!!!, да не вземат да заслабнат случайно, а Ния нагъва царевични пръчки. 😂 ГошУ решил да изчисти навсякъде докато Сиса била навън с детето, какаво да прави човека като ти цяла седмица те мързи да изчистиш. Вика на бебешкото легло кушетка.. 😂🤦🏻♀️ не искала да учи детето да спи при тях, но с Ния много я кърмела и я мързяло да става постоянно.. шЪ умрЪ. 😂😂 Ходила да купи “дрехи за дъжд” на Ния от Кика, малко били май разшити ама били последните и за 6 евро толкова. 🤦🏻♀️
Едит: Пепе и тя кейсове рекламира и подхвърля телефон, глад майка, нещо по-спряха спонсорствата и вече всичко приема да рекламира.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by zahir on Sept 14, 2021 15:21:18 GMT 2
Аз съм ЗА подкаст. Или влог
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 15:26:35 GMT 2
Аз съм ЗА подкаст. Или влог И аз съм за.
|
|
|
Post by Sin.Miedo on Sept 14, 2021 15:34:48 GMT 2
Попаднах на тази Стамена. Впечатлена съм единствено от уменията ѝ с програмите за ретуш. Ама да показваш уж някаква смелост, споделяйки за проблем и търсейки съчувствие, докато на фокус е просто един г*з.. Хич няма и да ти чета словоизлиянията.
|
|
|
Post by dzyn on Sept 14, 2021 15:40:20 GMT 2
Попаднах на тази Стамена. Впечатлена съм единствено от уменията ѝ с програмите за ретуш. Ама да показваш уж някаква смелост, споделяйки за проблем и търсейки съчувствие, докато на фокус е просто един г*з.. Хич няма и да ти чета словоизлиянията. След още три месеца ще има същите снимки, ама тоя път и с целулита сигурно.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 14, 2021 15:48:50 GMT 2
Аз пък мога да се хвана на бас,че като сензацията за акнето вече не е актуална, отново ще гледаме обработени снимки сякаш има кожа кадифе! 😂
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 15:56:36 GMT 2
Аз също съм за подкаст! Според мен би било супер да парвим разговори в meet и да ги качваме. Доста адекватни коментари има тук! +1
|
|
|
Post by Foxy Two on Sept 14, 2021 16:02:33 GMT 2
Аз също съм за подкаст! Според мен би било супер да парвим разговори в meet и да ги качваме. Доста адекватни коментари има тук! +1 Това трябва да се организира! Едит: Сега видях новото стори на Попова, опа, Продуктова. Ще има видео с продуктите на Lumene. Не се разбира обаче пр пратка ли е, спонсорирано видео ли ще е... Ако не друго, поне ще ги видим как изглеждат на проблемна кожа. Интересно ми е как смята да го отиграва за вбъдеще като рекламира вся и всьо, пък уж се кълне в продуктите на Руми Илиева.
|
|
|
Post by ☀ on Sept 14, 2021 16:24:23 GMT 2
Продуктова втори канал направи, че и инстаграма раздвижи, за да може да позиционира повече реклами. Пробва всичко поне по месец, ама друг път. Все така казва, ако си платиш де. Руми да не спря спонсорството, че сега от друго е доволна, а на камера кожата все още е потресаваща...
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 16:47:18 GMT 2
Сиса пак палачинки прави 🤦🏻♀️ тия хора всеки ден муат ама според Сиса само в неделя ги прави. 🤷🏻♀️ Ния маже стабилно сладко на палачинките, а като поиска мед и дадоха от най-долнопробният купешки. 🤦🏻♀️ Мисля че преди няколко дни беше показала, че от БГ са ѝ пратили домашен мед, поне от него да беше дала на детето. После реши да прави и мляко с ориз с кондензирано мляко!!!, да не вземат да заслабнат случайно, а Ния нагъва царевични пръчки. 😂 ГошУ решил да изчисти навсякъде докато Сиса била навън с детето, какаво да прави човека като ти цяла седмица те мързи да изчистиш. Вика на бебешкото легло кушетка.. 😂🤦🏻♀️ не искала да учи детето да спи при тях, но с Ния много я кърмела и я мързяло да става постоянно.. шЪ умрЪ. 😂😂 Ходила да купи “дрехи за дъжд” на Ния от Кика, малко били май разшити ама били последните и за 6 евро толкова. 🤦🏻♀️ Едит: Пепе и тя кейсове рекламира и подхвърля телефон, глад майка, нещо по-спряха спонсорствата и вече всичко приема да рекламира. Sent from my iPhone using Tapatalk Припадам и особено както каза една съфорумка преди няколко публикации за "спукването на водите",много често съм го чувала и от други хора, които не казват"изтекоха ми водите", ами " пукна ми се водата" За дрехите естествено, че за толкова ще се разшият.Да "инвестира"( любимата дума на инфлуцките) в по- скъпо яке и няма се разшива толкова бързо и лесно.Макар, че понякога скъпото не е гаранция, но все пак.За домързяването да става - ужас , ама сигурно да стане да яде, няма да я домързи.Аз бях гледала от видеата да превъртя и спрях на един момент , в който на ританките казваше" панталонки" или нещо от този род. Едното е съвсем различно от другото.Ама какво се учудвам за нещо толкова елементарно , като тя попринцип е толкова невежа и две думи на кръст в главата си.Все още се питам: как не пази зъбките на детето тази жена?И никога няма да си отговоря на този въпрос. Все детето яде сладко , а уж трябвало да се ограничава и да не яде.То, не само за зъбките е добре да се ограничава и за теглото на детето. Очаквайте сега като роди да има пак показване на "моцане", ако прави видеа ( ако смогне с две деца).
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 16:48:22 GMT 2
Сиса пак палачинки прави 🤦🏻♀️ тия хора всеки ден муат ама според Сиса само в неделя ги прави. 🤷🏻♀️ Ния маже стабилно сладко на палачинките, а като поиска мед и дадоха от най-долнопробният купешки. 🤦🏻♀️ Мисля че преди няколко дни беше показала, че от БГ са ѝ пратили домашен мед, поне от него да беше дала на детето. После реши да прави и мляко с ориз с кондензирано мляко!!!, да не вземат да заслабнат случайно, а Ния нагъва царевични пръчки. 😂 ГошУ решил да изчисти навсякъде докато Сиса била навън с детето, какаво да прави човека като ти цяла седмица те мързи да изчистиш. Вика на бебешкото легло кушетка.. 😂🤦🏻♀️ не искала да учи детето да спи при тях, но с Ния много я кърмела и я мързяло да става постоянно.. шЪ умрЪ. 😂😂 Ходила да купи “дрехи за дъжд” на Ния от Кика, малко били май разшити ама били последните и за 6 евро толкова. 🤦🏻♀️ Едит: Пепе и тя кейсове рекламира и подхвърля телефон, глад майка, нещо по-спряха спонсорствата и вече всичко приема да рекламира. Sent from my iPhone using Tapatalk Може да е някакъв вид шега ,но защо тази жена постоянно казва 'Ния намаза' . Голямо намазване няма що ,да купиш дрехи на дъщеря си . Това дете бива обличано само с клинове ,толкова е хубаво ,искам веднъж да го видя в рокля . За храненето думи нямам , само мазно ,тестяно и по мнооооого . С две думи доста неподходящо за бременна и малко дете .
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 17:03:22 GMT 2
Тя ѝ купи рокли от Shein за лятото и така не ги облече, защото били за официални поводи. Те никога нямат такива поводи, може и в парка да я облече с рокля, така или иначе никъде не ходя с Гошу поне го обличай докато му стават, че с това тъпкане скоро ще ѝ взема за размер 5-6 годишни.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 14, 2021 17:04:35 GMT 2
Аз също съм за подкаст! Според мен би било супер да парвим разговори в meet и да ги качваме. Доста адекватни коментари има тук! +1 Да, и аз съм на това мнение. Пофкаста навлиза и тук все повече. Трябва да сме модерни.🙂🙂🙂
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 17:04:36 GMT 2
Айде пак тая с нейните размисли.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 17:10:28 GMT 2
Забелязвам, че доста от дамите, които рекламират бяла козметика, имат доста кофти кожа. Попова е една от тях и винаги забелязвам, че кожата й е с петна, белези и видимо не се грижи за нея както трябва. От нея бях видяла едни доооста бюджетни, но много добри малки ампули на Balea, които редовно си купувам. Нанасям върху пъпките и петната от такива, кожата започва постоянно да се обновява и лющи, което води до здрава кожа без петна. В същото време тя се скъсва да рекламира всичко, което й дават от Nivea до Руми, а не се грижи за кожата си. При мен е все проба-грешка - отделям средства, купувам продукти и тествам, за да видя дали са моето или не. А при нея всичко се дава безплатно и пак не обръща внимание, от какво има нужда кожата й. Галя също с нейните кремове за 200 лева има кожа, която не е в добър и свеж вид, независимо колко дрънка глупости. Продуктова втори канал направи, че и инстаграма раздвижи, за да може да позиционира повече реклами. Пробва всичко поне по месец, ама друг път. Все така казва, ако си платиш де. Руми да не спря спонсорството, че сега от друго е доволна, а на камера кожата все още е потресаваща...
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 17:11:50 GMT 2
Тая Анелия, човек, оффффф. Началото беше като Съдби на кръстопът. Смотан монтаж и още по-идиотски сценарий. Адски е спряла, жал ми става чак.
"Някой прахосмукачи".......
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 17:31:23 GMT 2
Тая Анелия, човек, оффффф. Началото беше като Съдби на кръстопът. Смотан монтаж и още по-идиотски сценарий. Адски е спряла, жал ми става чак. "Някой прахосмукачи"....... Това ми е супер странен израз" някой прахосмукачи", " ще прахосмукача".Няма ли някой да й каже, че просто се казва" да пусна прахосмукачка или да мина с прахосмукачката.Толкова е странна тази Анелия, че...
|
|
|
Post by jane16 on Sept 14, 2021 17:34:18 GMT 2
Полинчик пак изтипосала момичето на слънце. Сега нали са във вилата на Белослава, на почивка, че милите това лято не мръднаха никъде. Вилата, доколкото съм чулвала, наистина е прекрасна. Палинчик стои на шезлонга на басейна с момичето и това е. Как беше изгоряло от планината, милото. Верно е септември месец, но слънчевите лъчи са все още силни.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 17:35:39 GMT 2
Пепе утре ще качи видео. Не се е завърнала още и започна вече с простотиите си. Как може да кара София да хвърля телефона й от терасата на каменните плочи само, за да дощаже, че уж този кейс ще спаси телефона от каквито и да е удари....
|
|
|
Post by notacliche on Sept 14, 2021 17:55:03 GMT 2
Пепа наистина е пълен идиот, без никакво извинение!!! За едната тъпа реклама кара детето да мята телефон за 2000+ лв (а и за колкото и да е)на земята и от терасата?!?!!!! Алоо, копаете дъното, осъзнайте се🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️Пък тези кейсове така ми опротивяха с ужасните си реклами, че успех да си купя някога.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 18:06:31 GMT 2
Пепа наистина е пълен идиот, без никакво извинение!!! За едната тъпа реклама кара детето да мята телефон за 2000+ лв (а и за колкото и да е)на земята и от терасата?!?!!!! Алоо, копаете дъното, осъзнайте се🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️Пък тези кейсове така ми опротивяха с ужасните си реклами, че успех да си купя някога. Няма един инфлуенсър, който да не е пробвал тия кейсове. Тая Пепе е тотална откачална.После, ако детето й след време строши телефона игурно ще й каже"нищо , маменце кейса предпазва".Предпазва ама трънки.Сигурна съм, че слагат някой телефон уж да мислят хората, че е техният , пускат го от най-високото място.След което телефона става на сол, спират камерата, слагат друг телефон същият и готово.Включва камерата и казват заучените фрази, които са им дали създателите на тези кейсове. На мен не ми се вярва да има такъв кейс, който от толкова високо да предпазва телефона.
|
|
|
Post by The Judge on Sept 14, 2021 18:12:49 GMT 2
Ъъъ... На шизофрения бият някои инфлуенсърски напъни за внимание. 🤣 Сигурно има ментално банкрутирали, които да се нуждаят от Прозак, ако видиш ли света Хубавица си изтрие профила (барабар с правиописните, печатни и пунктуационни грешки), но това е сиг под 1 процент. Изобщо тия всичките простотии с "няма да се показвам, аз решавам" са много жалки. Като не искаш да се показваш-не се. Стига се обяснява 500 сторита. In general на никого не му дреме, освен на ниво раздумка и клюка 😜 А най-любимо ми е като започнат с клишетата кой къв бил, щото пишел по форуми и те колко били щастливи, а пишещите във форуми - пълни тини. Сигурно голям душевен комфорт носи тая навивка, щом всички я повтарят като малоумни. После забременяват и ае в bg mamma, защото им трябва помощ 🤣Наистина не е лошо набор 2014 да осъзнае, че соц. мрежи, върху които си "градят" кариетите, стъпват върху всичките тези неща преди тях-типът хора е същият и ИГ, в който се подвизава, е видоизменена версия на фотофорумите от едно време (доста по-фейк и скапана, обаче). Алооо, тия паляци, които ти гледат безсмислените снимки в гръб какви са-нобелови лауреати? Много знаеш кой какъв е, като ти самата си базираш профила на същите тези хора, които висят в нета и просиш "обич" и подкрепа за решение, което уж е твое. Емоционална зрялост- 1. Аман от самозабравили се кифли! (версия 567855-ра)
|
|
|
Post by Жирафче on Sept 14, 2021 18:40:11 GMT 2
Според мен тоя телефон дето мята София изобщо не е на Пепе, вижте че датата е 14 януари на дисплея.
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Sept 14, 2021 18:40:49 GMT 2
А защо не ѝ е дала да хвърля нейния телефон? Явно от сайта им пращат някакви обротни, които да размятат спокойно, защото собствените не смеят. 😁
|
|
|
Post by mamainfluc on Sept 14, 2021 18:46:43 GMT 2
Пепа наистина е пълен идиот, без никакво извинение!!! За едната тъпа реклама кара детето да мята телефон за 2000+ лв (а и за колкото и да е)на земята и от терасата?!?!!!! Алоо, копаете дъното, осъзнайте се🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️Пък тези кейсове така ми опротивяха с ужасните си реклами, че успех да си купя някога. Няма един инфлуенсър, който да не е пробвал тия кейсове. Тая Пепе е тотална откачална.После, ако детето й след време строши телефона игурно ще й каже"нищо , маменце кейса предпазва".Предпазва ама трънки.Сигурна съм, че слагат някой телефон уж да мислят хората, че е техният , пускат го от най-високото място.След което телефона става на сол, спират камерата, слагат друг телефон същият и готово.Включва камерата и казват заучените фрази, които са им дали създателите на тези кейсове. На мен не ми се вярва да има такъв кейс, който от толкова високо да предпазва телефона. Всички тестват един и същ телефон, мисля. Явно им го предоставят от компанията. Имам кейс от Mobilfox, но с прозрачен гръб, който лесно се надрасква, но иначе е ок. Честно казано не смея да си хвърля телефона, за да го тествам, но много трудно се слага и сваля. Протектора не съм го ползвала, тъй като си имах отпреди това, но ми изглежда обикновен протектор. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Sept 14, 2021 18:51:22 GMT 2
Този човек все повече започва да ми прилича на сериен убиец 😱
|
|