|
Post by vivian27 on Sept 14, 2021 19:00:19 GMT 2
Ми то нормален няма да се върже да и играе на Пепа цирковете.. 😃
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 19:04:38 GMT 2
Пепе дрънка, че не се чувства добре, имала вътрешни терзания бла бла. Единствения тук, който за мен заслужава съжаление и линее всеки ден това е Чехли...
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 19:13:09 GMT 2
Според мен тоя телефон дето мята София изобщо не е на Пепе, вижте че датата е 14 януари на дисплея. Хахахахах, явно им пращат направо кейс с някакъв телефон за подхвърляне. Няма да се очудя, ако е Айфон от Алито.. голяма излагаци Пепооо, да не беше показвала поне дисплея. Направо си е за страницата как лъжат за пореден път хората. На косъм съм да пиша на Пепе, защо датата е грешна.
|
|
|
Post by The Judge on Sept 14, 2021 19:37:40 GMT 2
Майката кърмилница ако трябва с неидиотска професия да изкара 2 бона, и то за месеца, както другите майки, ще я питам дали ще мята вещи за толкова където и да е. Но явно обществото ни наистина е избило маслото от простотия, щом тия реклами имат почва и възвръщаемост.
Btw simeona.g обикаля Италия на мотор от няколко дни. Пълни ми душата това същество.
|
|
|
Post by plam on Sept 14, 2021 19:53:20 GMT 2
Много сексе...да Изпратено от моят STK-L21 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by didib on Sept 14, 2021 19:55:10 GMT 2
Тази пък Деа ли е каква е , че чак не можах да разбера , защо така се е помислила за английската кралица. Ако наистина работеше на 2, 3 или 23 (не разбрах отново) места , силно ме съмнява да имаше време за постове в Инстаграм нон стоп. И великия й мУж , като толкова я обича и там всички глупости , които изброи как така в 12 През ноща й разрешава да работи 🤔 Тя наистина ще излезе по куку от Гана .
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 19:58:41 GMT 2
Hahahaha. Филяка е като сексуално неориентиран тийн. Няма да спра да се чудя на тая тяхна изпепеляваща любов, която не изтрая и два месеца, за да последва естественото си продължение. Какво е това нещо, не знаЮ. Да забременееш от rebound-a след два месеца и да го изкарваш все едно имаш романс достоен за книга. Толкова са смешни.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 20:20:22 GMT 2
Тоца се оправдава как ограничила пазаруването до минимум ама работата ѝ била да си колаборира с марки за дрехи и да ги показва и затова работела с АбоутЧу, но просто имало за цел да ги рекламира, а не да си набавяла неща. Слава Богууу, че ни светна, че с тия неща дето си избираш приличаш съвсем на лелка 55-60 годишна. Била си купила тая година 2-3 неща за нея, хахахахах да беее, вЕрно, забрави май като ходи до мола преди морето и пак напълни чантите. Иначе голямо дрънкане на глупости и голяма реклама на Ремикс, купила си блузи главно на Зара и Манго (едната на Зара много ярко зелене и изобщо не ѝ ходи ама тя много я харесва) иии голямата изненада била си ги взела главно за видеа. Ами да, нормално тя няма социален живот и като Сиса виси само на дивана у тях и готви манджички.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 14, 2021 20:28:13 GMT 2
Сладкиша някой й писал "нямаш равна в декорацията" 😃😃😃 Искала да е като от Пинтерест. Еми не е. И аз искам да е като от картинките, но затова трябва красива и "тузарска" къща(като по американските филми, с червените тухли, веранда и стълбички) Не, че е лошо, създава настроение, но чак пък царица на украсите, айде нЕма нужда😃
|
|
|
Post by emmilie on Sept 14, 2021 20:32:50 GMT 2
Krisinka, честно ти казвам, значително намалих гледането на видеа, заради твоите коментари😀 вече имат -1 гледане от мен. Толкова приказки, в 15-20минутни видеа, а ето, че всичкo се събира в 10 реда😀
|
|
|
Post by tiberia on Sept 14, 2021 20:39:55 GMT 2
Здравейте, аз съм нова във форума. Открих го наскоро през инстаграм страницата (много полезна, за да се види истинската страна на инфлуенсърството, жалко, че не много хора я следват). Един от постовете ме втрещи направо и ме подтикна да се регистрирам - този, че Мона Гочефф е убила човек на пътя преди няколко години. Това коментирали ли сте го и изобщо се чудя вярно ли е?? Знам я понеже сме от един град, участвала е в Мюзик Айдъл и тн. В документа от съда пише М.Н.Н - нейното моминско име е Недева и наистина съвпада. Ако това е вярно и също така е вярно, че се е снимала, че пие вино и после кара кола в Инстаграма и, това е просто нагло, скандално и ОТВРАТИТЕЛНО. Чудя се как има очи да става инфлуенсърка. Ужас, ужас...
|
|
|
Post by The Judge on Sept 14, 2021 20:44:16 GMT 2
Taка се тяърди, да. Имаше коментар под някакъв клип нейн от сестрата на жертвата. Носи се слух и че е потулено. Няма как да се знае, но аз не бих се учудила.
|
|
|
Post by nicole on Sept 14, 2021 20:45:26 GMT 2
И според мен е фейк всичко с тия пусти айфони. Ето например Пепе много пъти се е снимала с белия си айфон(ако скролнете фийда й, лесно се вижда), а този който детето хвърля си е чисто черен..
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 20:48:03 GMT 2
Ония търтеи Шопови и те с ново видео, пак заблуждават хората с заглавия, че да ги гледат. Няма да си ги пусна, защото никой не прави сватба в зимата и второ от днес за утре сватба не се прави. Простотиите им край нямат вече.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 14, 2021 20:51:08 GMT 2
Ако трябва да кажа нещо, което най-много ме дразни, то това са тия заблуждаващи заглавия.
|
|
|
Post by sunny94 on Sept 14, 2021 20:51:09 GMT 2
Драмата с Деа е толкова смешна. Никой не се вълнува особено от тази дама с няма и 6000 последователи. Сторито ѝ в което твърди, че като ѝ кажат, че е красива отговаря със "знам" е просто грозно. Въпрос на добро възпитание е да отговориш на комплимент с "благодаря". Другите ѝ словоизлияния са абсурдни, не е тя човекът, който ще определя как хората ще си прекарват свободното време. Тя защо се занимава да отговаря на всичко това, след като уж има много друго за правене?!
|
|
|
Post by dzyn on Sept 14, 2021 21:05:47 GMT 2
Не съм гледала видеа на телешопови, обаче сега отворих да им видя канала - като им чета тъмбнейлите, имам чувството че гледам заглавия на жълт вестник.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 14, 2021 21:08:44 GMT 2
Не съм гледала видеа на телешопови, обаче сега отворих да им видя канала - като им чета тъмбнейлите, имам чувството че гледам заглавия на жълт вестник. Ами то си е почти като такъв. Евтин Пр и журналистически трик(1 ва година в уни се учи).
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 21:30:28 GMT 2
Елица е такава заспалщина дето я няма никъде. Голямо снимане на някакви тъпи стъклени чаши и бутилка..не знам как може живота да ти се върти само да чакаш да си поръчаш чаши...това е чаша бе м**ка му с**ра, много важно да си я снимаш, ако ще и 20 бона да е, никой не го интересува. Аз пък имам чашки с Мики Маус да взема да почна да си ги снимам постоянно. И след чашите следват манджите естествено, крайно време е да си затвори профила и да си го направи личен (и да реже ноктите на гаджето на воля), че аман от обещания за влогове и накрая нищо и само и гледаме манджите и посудата.
|
|
|
Post by jeri on Sept 14, 2021 21:39:15 GMT 2
Чудя се да си пусна ли Попова,защото харесвам ремикс, освен видеото за изчезването и', прехвърлих и 2 влога. Не разбирам защо всички са започнали да правят ужасно дълги влогове, по 40-50 минути, които могат да ги сведат до 20? Толкова ли ги мързи или публиката това иска, както те казват? Не вярвам някой да иска да си губи времето като реално не се случва нищо интересно, то затова повечето ме отказват.
|
|
|
Post by muffin on Sept 14, 2021 21:44:34 GMT 2
Абе тези двамата Телешопови вярно ще се женят. Прецъках видеото на двойна скорост. Теа изглежда доста изморена и като цял доста зле
|
|
|
Post by Почти безобидна on Sept 14, 2021 21:51:55 GMT 2
Забелязвам, че доста от дамите, които рекламират бяла козметика, имат доста кофти кожа. Попова е една от тях и винаги забелязвам, че кожата й е с петна, белези и видимо не се грижи за нея както трябва. От нея бях видяла едни доооста бюджетни, но много добри малки ампули на Balea, които редовно си купувам. Нанасям върху пъпките и петната от такива, кожата започва постоянно да се обновява и лющи, което води до здрава кожа без петна. В същото време тя се скъсва да рекламира всичко, което й дават от Nivea до Руми, а не се грижи за кожата си. При мен е все проба-грешка - отделям средства, купувам продукти и тествам, за да видя дали са моето или не. А при нея всичко се дава безплатно и пак не обръща внимание, от какво има нужда кожата й. Галя също с нейните кремове за 200 лева има кожа, която не е в добър и свеж вид, независимо колко дрънка глупости. Продуктова втори канал направи, че и инстаграма раздвижи, за да може да позиционира повече реклами. Пробва всичко поне по месец, ама друг път. Все така казва, ако си платиш де. Руми да не спря спонсорството, че сега от друго е доволна, а на камера кожата все още е потресаваща... Би ли споделила за кои ампули става въпрос? Ако не беше форума и скандала със зай, нямаше да знам коя е тази Деа. С нищо не впечатлява, информацията е просто събрана и подредена и толкова. Не е нищо уау, а защо си мисли, че е е мистерия за мен. Безлична ми е. Обаче явно това я дразни и честичко пуска сторита. Когато не ти пука не правиш така, Дейче.
|
|
|
Post by notacliche on Sept 14, 2021 22:17:49 GMT 2
Поздрав за Гергучи и други подобни.😌
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 22:27:49 GMT 2
Елица е такава заспалщина дето я няма никъде. Голямо снимане на някакви тъпи стъклени чаши и бутилка..не знам как може живота да ти се върти само да чакаш да си поръчаш чаши...това е чаша бе м**ка му с**ра, много важно да си я снимаш, ако ще и 20 бона да е, никой не го интересува. Аз пък имам чашки с Мики Маус да взема да почна да си ги снимам постоянно. И след чашите следват манджите естествено, крайно време е да си затвори профила и да си го направи личен (и да реже ноктите на гаджето на воля), че аман от обещания за влогове и накрая нищо и само и гледаме манджите и посудата. А защо никой да не го интересува? Мен ме, както и много друго хора. На мен пък ми допада това, че е естет. Винаги е толкова спретната и чъха чистота от нея. На много хора им допадат манджите ѝ и чашите ѝ. Нейн си е профилът в крайна сметка и качва това, което я кефи и от което се интересува. И защо пък да си прави профилът личен?! Що за тъпотия..като не ви харесва, просто не я гледайте и я отследвайте
|
|
|
Post by The Judge on Sept 14, 2021 22:33:18 GMT 2
Правят ги дълги, защото има повече реклами.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 14, 2021 22:36:01 GMT 2
Да, ето това са ампулите. Понеже още една съфорумка ми писа на ЛС, за да ме пита, ще ги постна и в темата за козметика: Тези видях във видео на Попова, честно казано не съм очаквала да са толкова добри за цената си под 3лв. media.dm-static.com/image/upload/q_auto,f_auto/content/rootpage-dm-web-sr-rs/resource/image/873622/landscape/400/281/b5853a316d0f44206a7d6e2278cbf6df/CAA51670729BB3B09AE8B9741E6037A6/bild-1-1-.png Видеото на Попова: Забелязвам, че доста от дамите, които рекламират бяла козметика, имат доста кофти кожа. Попова е една от тях и винаги забелязвам, че кожата й е с петна, белези и видимо не се грижи за нея както трябва. От нея бях видяла едни доооста бюджетни, но много добри малки ампули на Balea, които редовно си купувам. Нанасям върху пъпките и петната от такива, кожата започва постоянно да се обновява и лющи, което води до здрава кожа без петна. В същото време тя се скъсва да рекламира всичко, което й дават от Nivea до Руми, а не се грижи за кожата си. При мен е все проба-грешка - отделям средства, купувам продукти и тествам, за да видя дали са моето или не. А при нея всичко се дава безплатно и пак не обръща внимание, от какво има нужда кожата й. Галя също с нейните кремове за 200 лева има кожа, която не е в добър и свеж вид, независимо колко дрънка глупости. Би ли споделила за кои ампули става въпрос? Ако не беше форума и скандала със зай, нямаше да знам коя е тази Деа. С нищо не впечатлява, информацията е просто събрана и подредена и толкова. Не е нищо уау, а защо си мисли, че е е мистерия за мен. Безлична ми е. Обаче явно това я дразни и честичко пуска сторита. Когато не ти пука не правиш така, Дейче.
|
|
|
Post by molivcheto85 on Sept 14, 2021 23:17:07 GMT 2
Да ви кажа супер много се дразня на такива като Евелин и тази Деа. Едната нямаше 4к последователи,когато се появи във форума да ни търси сметка, и тя като тази Деа беше пуснала сторита,че ще спре да публикува,ама не го направи. Истината е,че според мен това появяване във форума и обсъждане по сторита го правят за да си вдигнат “акциите”, че са и те инфлуенсърки и ги коментират. Даже им става готино…,’щот почват да бълват след това сторита като обезумели Айде стига са ставали известни на наш гръб! А?
|
|
|
Post by mariak on Sept 15, 2021 0:38:42 GMT 2
Не мога да повярвам, че ще “защитя” супер глупавата мама Сиси, НО! ще коментирам нейното “спуках/счупих вода”, живяла е в Испания, не знам точно колко години, но вече на няколко пъти я засичам, че използва изрази и ги превежда буквално от испанския. Израза, преведен буквално от испанския е “счупих води”, тя че е тъпа е тъпа, но и на мен ми се е случвало да се поизложа използвайки израз който не се казва така или се използва друг в българския, предполагам дамите които живеят години извън България и са заминали още като малки ще ме разберат. Това определено не я извинява, все пак има ютюб канал, но нямаше как да не коментирам.
С тези кейсове Пепета, Баланови и всички други просто копаят дъното, как ли пък няма да дам на 4-5? годишната ми дъщеря да метне телефон за 2000+ лв през терасата. Тези хора не си дават сметка, че повечето от сегашните деца нямат никакви ценности, не знаят какво е да уважаваш възрастните или да цениш нещата които имаш, с хилядите пр пратки и мятанията на телефоните не ги учат на нищо добро. Крайно потресена съм 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
|
|
|
Post by fairy777 on Sept 15, 2021 1:55:39 GMT 2
Като казахте, че София мята телефона през терасата и си помислих, че е от техния, незнам си кой си етаж😅😅 Що за малоумщина. И тази анкета е пусната само и само майка й да й напише два отговора, които тя да демонстрира съвсеееем случайно. Що за измислица е тази Пепе. 🤯🤯🤯 Отделно, супер много ме дразнят с въпросите готови ли сте за есента,какво ви е любимото занимание през есента и тн. Това е най-скучното съдържание евър. Ей сега мисля да им отговоря, че любимото ми занимание е да чистя листата от двора😂 ама тва есенно занимание не генерира ПР пратки та няма да ме прочетат даже🤔🤑
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Sept 15, 2021 2:57:25 GMT 2
Майката кърмилница си е за ИГ профила с тази датичка 14-ти Януари от изпускания телефон .Имам скрийн шот ако ви потрябва.
|
|