|
Post by dzyn on Sept 15, 2021 4:11:06 GMT 2
А защо никой да не го интересува? Мен ме, както и много друго хора. На мен пък ми допада това, че е естет. Винаги е толкова спретната и чъха чистота от нея. На много хора им допадат манджите ѝ и чашите ѝ. Нейн си е профилът в крайна сметка и качва това, което я кефи и от което се интересува. И защо пък да си прави профилът личен?! Що за тъпотия..като не ви харесва, просто не я гледайте и я отследвайте Защото всенародно мнение е, че трябва да си купуваш по-скъпи дрехи само, ако си все навън, хубав грим само ако се виждаш с много хора (по-скоро те да те видят) и отворен профил само ако пътуваш постоянно. Във всеки друг случай трябва да си посипеш главата с пепел и да се свреш в ъгъла кат’ една прайвит пепеляшка, че да не те гледа никой колко ‘спрели’ интереси имаш. Сега, не знам стандарта какви пари спрямо какви навъртяни километри на месечна база е допустимо да се харчат, но в общи линии ако не те видят n на брой хора, не си заслужава цялата работа. Иначе после всичко го правим за себе си, не заради другите, да.
|
|
|
Post by zahir on Sept 15, 2021 7:34:04 GMT 2
Въобще не става дума за скъпи неща за пред хората само. Аз също колекционирам сервизи и мрА за красоти вкъщи. Но също много чета книги, пътувам, ходя на планина, поръчах си колело, гледам две кучета, уча тъпа магистратура в НБУ, която не знам искам ли да завърша и т.н не е за мен приказката. При Елица обаче има едно усещане, че тя освен сервизи, манджи, да бърка над котлона и да гали котета, друго няма. Поне аз това усещам. Една меланхолия, една скука. Има толкова неща, които може да покаже. Например инаше една страница във ФБ, Писма от Дания. Момичето слагаше много красиви снимки и обяснения за някакви интересни неща там, странности, празнци, обичаи. Елица би могла да пътува на примерно 50 км радиус наоколо или в самия град, да покаже как живеят хората, как се пътува с градския транспорт, в влака.. Идеи много. Тя обаче кълца и подрежда продукти в хладилника.
|
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 7:49:30 GMT 2
Отследвах Пепе , просто вече нищо не показва ,а и с нищо не е интересна освен децата си . Като започне да говори все едно е някакъв капацитет си падам ,а всъщност си е една дооооста куха лейка ,имала толкова възможности в живота ,но въобще не ги е ползвала . Единственото хубаво там за мен е Сиена.
Елица си е забила в момента и според мен си е лисица ,като отидат някъде се спуква от сторита , а иначе само манджи . И тя обича да показва възможности ,но по естетически (зелената кола на Бърчови). За мен е хамелеон.
Гергана с тези гръмки изказвания ,че не харесва брандовете, които ще бъдат представени в Берлин да не ѝ секне спонсорството от about you, oще повече че продава дрехите . Просто да си каже ,че няма пари да иде и точка .
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 7:54:24 GMT 2
Нали осъзнаваме, че всички сме различни и имаме различни хобита и интереси? За едни са манжди и чаши, за други пътувания и т.н. Някои са интроверти и предпочитат да си седят вкъщи, други са социални и непрекъснато навън сред хора. И в двете няма нищо лошо и нередно. Това, че на някой тук не му допада дадено съдържание, не значи, че на НИКОЙ друг не му е интересно Интернет ни дава свободата да споделяме каквото и когато искаме, профилите ни да са лични или публични и когато нещо не ни харесва, да не гледаме, да не следваме, а може дори и да блокираме даден профил 👍🤗
|
|
|
Post by dzyn on Sept 15, 2021 7:58:43 GMT 2
Аз съм съгласна, че е еднообразно съдържанието, за някои - сигурна съм и скучно. Но защо ТРЯБВА да реализира тези или подобни идеи? Защо иначе ТРЯБВА да си направи профила прайвит? Тя не се бута постоянно с реклами, не изскача от всеки ъгъл, на кого е длъжна в случая? Не съм фен на ‘като не ме харесвате, не ме гледайте’, ама тук конкретно е абсолютно адекватно.
Значи хем искаме да са автентични, неподправени и самите себе си, ама хем САМО ако покриват нашите лични стандарти за полезно, интересно, разнообразно и уникално съдържание.
Освен това интереси всякакви. Пътуването в днешно време не е никакъв лукс и не изисква никакъв капацитет да купиш билет и да извадиш камерата, та поредния травъл канал - мерси, аз сама си обикалям. На мен ми е много по-интересно да й гледам чашите и манджите, отколкото да ми показва градския транспорт в дания. Да, еднообразно е, ама аз не съм заседнала да гледам само и единствено нея и не очаквам да ми сервира пълна програма.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 8:08:41 GMT 2
Да си показва каквото иска, точно така . И тя си има фенове и ѝ се възхищават . Но специално ако Елица беше в София или ѝ се случваха доста по интересни неща ,манджите и чашите щяха да са последното нещо което показва . Щяха да бъдат брънчове, about you дрешки ,спонсорства или бебешки теми . Просто е далеч от софийския инфлуенсърки high life, наче според мен и тя би била същата .
|
|
|
Post by dzyn on Sept 15, 2021 8:14:30 GMT 2
Да, защото каква изненада - хората са различни и се променят, когато живеят на различно място, в различна среда, на различна възраст и с различни хора.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 8:16:58 GMT 2
А защо никой да не го интересува? Мен ме, както и много друго хора. На мен пък ми допада това, че е естет. Винаги е толкова спретната и чъха чистота от нея. На много хора им допадат манджите ѝ и чашите ѝ. Нейн си е профилът в крайна сметка и качва това, което я кефи и от което се интересува. И защо пък да си прави профилът личен?! Що за тъпотия..като не ви харесва, просто не я гледайте и я отследвайте Защото всенародно мнение е, че трябва да си купуваш по-скъпи дрехи само, ако си все навън, хубав грим само ако се виждаш с много хора (по-скоро те да те видят) и отворен профил само ако пътуваш постоянно. Във всеки друг случай трябва да си посипеш главата с пепел и да се свреш в ъгъла кат’ една прайвит пепеляшка, че да не те гледа никой колко ‘спрели’ интереси имаш. Сега, не знам стандарта какви пари спрямо какви навъртяни километри на месечна база е допустимо да се харчат, но в общи линии ако не те видят n на брой хора, не си заслужава цялата работа. Иначе после всичко го правим за себе си, не заради другите, да. Повечето са така, а не защото не заради самият него.Имах позната, която през пандемията мислеше да се боядисва, но не го направи, защото видиш ли нямало кой да я види, ако се боядиса и щяла да почака да мине (март, след като затвориха всичко- за този период говоря) , за да отворят всичко и тогава .Просто ми е странно това, ако ти доставя удоволствие да се боядисаш и имаш нужда от боя, защото предната е паднала или просто за разнообразие- просто го направи.Защо е задължително да трябва да го направиш само, за да те видят хората??Интересно ми е .Същата работа и за маникюра"и без това няма кой да ме гледа ,,затова ще го отрежа, а когато пак почна да излизам ще го пусна пак дълъг". Аз пък съм обратното на това - независимо дали ще излизам ," за да ме видят хората" или пък няма да има "някой да ме види" си нося с кеф новите дрешки, пускат си маникюр за мой кеф..Всичко за мой кеф и не ме интересува. Аз не се обличам с нови дрехи само , за да ги покажа на хората и да има отзвук, ами за себе си и така и трябва. Но, наистина някои като инфлуцките, които имат спрял живот( така да се изразя) едно и също като започнат да бълват -досадно е ( като Елица).Разбира се всеки има интереси различни , хобита, занимания, различно ежедневие, но когато си "влогър,блогър, инфлуц " и т.н и уж се бориш за гледания, коментари и прочие , не е нужно да бълваш едно и също на ден по 100 сторита( визирам тук и Ганка).И като казах Ганка- няма такава радост за мен и толкова ми е леко като ме е блокирала и няма да попадна на профила й.
|
|
|
Post by pringles on Sept 15, 2021 8:18:15 GMT 2
Много сексе...да Изпратено от моят STK-L21 с помощта на Tapatalk Почнала е и да го облича като датчанина, след като му боядиса косата. Но за да е по-сигурно предлагам следващия път да му намерят яке с голям надпис DENMARK на гърба за да не останат вече никакви съмнения.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 15, 2021 8:28:09 GMT 2
Филяка прилича на Валентин Кулагин.
Сигурно е много гадно да живееш в сянката на някой.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 8:40:19 GMT 2
Не съм гледала Теа и Наум с новото видео, но не бих се изненадала ако се оженят само заради Ергенът или рейтинг. Като бяха при Цитиридис Наум каза, че условието за водещ на Ергенът е да е семеен мъж, задължително. Сега дали трябва и подпис да има или се приема за семеен, че има дете и партньор нямам идея. Но Теа още там подхвърли, че гледат места отдалеч. Не знам, целия живот да ти е на аванта, все още ми се струва странно, но пък не са луди те, като има търсене, предлагане и т.н., лесно изкарване на пари и хора без достойнство продаващи живота си и най-ценните си мигове, значи явно и така могат да си живеят.
|
|
|
Post by livia on Sept 15, 2021 8:46:31 GMT 2
pringles Avatar Sept 15, 2021 8:18:15 GMT 2 pringles said: plam Avatar Sept 14, 2021 19:53:20 GMT 2 plam said: Много сексе...да Изпратено от моят STK-L21 с помощта на Tapatalk Почнала е и да го облича като датчанина, след като му боядиса косата. Но за да е по-сигурно предлагам следващия път да му намерят яке с голям надпис DENMARK на гърба за да не останат вече никакви съмнения.
Дали ще го запише и на датски заедно с децата?
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 15, 2021 8:47:01 GMT 2
Виждам подхванали сте Елица. И аз щях да пиша по тоя въпрос. Скучна е, едно и също е, но и аз го предпочитам пред травъл влогове. Такива не гледам. Гледам само и единствено ако ще посещавам дадена страна, иначе какво да им гледам, ако няма да мога да я посетя в скоро време. Не ме и интетесува как живеят хората там, какъв е транспорта и т.н. Обичам сама да обикалям, сама да гледам, сама да си изграждам представа. Тривиални неща, които се показват мен не ме привличат. Аз се интересувам от история и ходя по такива места. Повечето никак не задълбават на тая тема. Точно това е хубаво-различни хора и интереси. Просто нашите не са креативни. И при тях е само реклами в последно време, хващат модната вълна и копи пейст една от друга. Обичам красиви маси, обичам и да готвя, обичам декор и украса, направи си сам проекти,книги, козметика грижа за коса-други обичат да ходят по чукарите. Въпроса е, че аз очаквам и малко по-истински да се показват нещата, някоя сериозна тема да се подхване, нещо ново хора да има. Не само филтрирана красота и пътувания. То стана стандарт някакъв. Не ми пречи живот на домакиня от дивана(аз съм такава в момента, и ми е много добре впрочем), пречи ми фалша, позата, показването и навирането на стандарт, претенцията, че си инфлуенсър, но не качваш нищо, ама бълваш сторита когато си нанякъде ипокаьвал луксозните коли на свекърите. Ядосах се и на тази Деа, дето ще ми обяснява, че не изкарват хората достатъчно пари Наистина, това да си заключва профила Елица е too much претенция. На едни им харесва да гледат това, други искат друго. Елица от самото начало не е дала заявка, че ще показва датската култура. Тя много рязко смени темата, от грим визии, стана домакиня, бъркаща манджи. На мен ми липсват видея с грим визии(не, че съм много по грима, но на нея й се получава). За мен лично травъл влоговете сай-скучнито нещо.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Sept 15, 2021 8:58:56 GMT 2
Пуснах си Евелин докато мия чинии. Ако досега ми беше 50/50 въпреки всичко, вече тотално не я харесвам. Не разбирам защо всяка една, която говори за форума говори за МАЙКИТЕ от ония форум. Смисъл, тук има и хора на по 20 години без деца, много мразя такива общи определения. Не, че имам нещо против майките, просто едва ли не за тях е по-удобно да казват, че там някакви си майки не ги харесват, вместо хората на моята възраст не ме харесват. И без това повечето бълват глупости 24/7 поне да си сверят часовника, че не всички тук са майки. Затвърдих си още повече мнението, че е, както някой тук я определи, мамина глезанка. С iphone последен модел, къща с вещи за кой знае колко пари, с покупки за дома през 3 седмици, с баба, която плащала семестрите в университета, по спомен били към 1300 лв., с майка, която изпраща колети с почистващи препарати от Англия, понеже в България нямаме, била на косъм да се откаже от работата в Еконт още докато е в пробен период... Личи си, че всичко й в дадено на златен поднос. И това постоянно оправяне на тая къща.... Може ли цялата ти къща да е направена, всичко по конец и тя пак искала да правят промени в спалнята им. Тапетът там бил хубав в каталога, ама вече не й харесвал и ще го махат. Какъв е смисъла да правиш едно нещо, да дадеш много пари и след 1 месец да го промениш? А пък с изказването, че иска да се занимава само с youtube и да изкарва достатъчно пари от платформата, за да си плаща всички разходи и да не работи нищо друго потвърждава, че е мързелана. То и аз губя бързо интерес, ама като от мен зависи да постигна нещо в живота, за да мога да живея спокойно на 50 се стягам и действам.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 9:10:29 GMT 2
Ако профила ти е личен, а нямаш претенции за инфлуенсър с платено съдържание и т.н., може би няма лошо да споделяш само чаши и 2-3 манджи. В случая обаче тя прави платени партньорства и преди пандемията беше канена на събития, които са за влогъри и инфлуенсъри. 100 сторита от местата, на които ходят, после сторита, че обработва видео и ще го качи, а 2-3 седмици след стората, че ще има ново видео - нито има видео, нито нищо, все същите чаши и чинии с еднообразни манджи.
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Sept 15, 2021 9:12:10 GMT 2
Ахахха, тези с кейсовете ми отговориха, в стил “божинката”. Мега зле!😀😀😀 Каквото искат да покажат, само те си знаят как да демонстрират!😀😀😀 Ох, не мога!😀😀😀 Не е луд който яде баницата, а който му я дава! Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by ☀ on Sept 15, 2021 9:14:13 GMT 2
Гергана ни пита за добро утро как спим, с пусната или вързана коса. Аз ще ѝ отговоря тук. Моята я прибирам в кутия вечер 😂
Аман от 'полезно съдържание'.
Хахахахах, Мобилфокс са ***си професионалистите обаче 😂😂😂 Досещам се кой поддържа профила им..
|
|
|
Post by candygirl on Sept 15, 2021 9:15:23 GMT 2
Поне е честна. Съгласна съм с горните мнения за Елица-това и е интересно и следователно това качва. Като е толкова скучна ,спряла , смотана не я гледайте.
|
|
|
Post by klaudia on Sept 15, 2021 9:15:47 GMT 2
Кристина Ян забелязвам, че от както е бременна с Момичето, Никола много ѝ пречи. Вечно е при баба си, а тя перманентно уморена, навън като гадженца с Митко и т.н. Много им се чудя на хората, на които чак толкова много им пука за пола на бебето. Не ме разбирайте погрешно, аз също сега много искам момиче, но няма да легна и да умирам, ако се окаже отново момче, все пак най-важното е да се роди живо и здраво. А Кристина се изрази толкова грозно, когато са казали, че е момче. След това видео, Кристина ми е доста неприятна, а много я харесвах. Никола е толкова сладко дете, че ми е едно от любимите влогърски деца, голям сладур.
Сиса вече взе много да ме напряга, дори за криндж не става вече. Това повтаряне, че времето било гадно, че пак ще вали, че е такава студ ми омръзна. Охкането и пъшкането, че много ѝ тежи бременността. Това, че я мързи да изчисти и чака Гошко в единствения си почивен ден да изчисти, докато тя е с Ния в парка, вместо тя да свърши всичко това през седмицата, за да може да отидат заедно всички някъде. Не я виждам как ще се оправя, когато и бебето се роди. Ужасно се хранят, освен пържено друго май не ядат, поне да се замислят, че това за Ния не е добре, защото видимо детето е пълно, не е нормално дете на 2 да носи дрехи за 3-4годишни.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 9:17:27 GMT 2
DMS Chehlyaka Какво е неправил или не е направил бавачката Макфифи, че е заслужил да го обезобрази така господарката му?! Изглежда просто кошмарно! Момчето ми е доста неприятно на външен вид, но изглежда добряк, а Пепон просто му се е качила на главата и се гаври с него. На Чехляка проблемите му са 2 - не е чистокръвен датчанин и не е бил шута на Пепе, когато е трябвало. Дано му дойде акъла преди да го е записала на уроци по датски, а след евентуален брак да е взел Йепсон като фамилия...
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Sept 15, 2021 9:28:58 GMT 2
|
|
|
Post by rachelgreeb on Sept 15, 2021 9:35:59 GMT 2
Хора, повръщам... Буквално... Тази Стела наистина няма сиво вещество... Бляк! Не искали да ги обсъждат с новия sugar daddy?! Тогава защо се показват? Та той ми е да и е баща. За любов говорят - между неговите пари и нея - да, между нейното меж*украчие и него - да, между двамата - абсолютно не! Много са гнусни..
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 9:36:38 GMT 2
Ахахха, тези с кейсовете ми отговориха, в стил “божинката”. Мега зле!😀😀😀 Каквото искат да покажат, само те си знаят как да демонстрират!😀😀😀 Ох, не мога!😀😀😀 Не е луд който яде баницата, а който му я дава! Sent from my iPhone using Tapatalk Поне като са си признали, че изпращат телефони на някои е добре.Но, поне като изпращат телефони да заявят, чее задължително "рекламиращите" да упоменат това, защото някои казват, че използват техният си телефон за проба, обаче не е така, което в случая не е приятно да изричат лъжи при положение,че си личи кога лъжат и кога не .Изписва им на челото И, за да не е офтопик- гледах лелята Йокко видеата й за Италия - харесват ми, но както винаги инфантилното й държание ми идва в повече.Лигаво се държи според мен на моменти , особено като вземе да се изхили на нещо което не е смешно изобщо.Когато сериозно говори и се държи по този начин е много по- симпатична и приятна.
|
|
|
Post by sweetpotato on Sept 15, 2021 9:53:32 GMT 2
Тая е чисто луда, но това не може да сравни с на Пепе режисирането на София и Сиена. Това е безумно, Пепе досега не се е показвала като такава майка. Нейното е на дребно, да изглеждат щастливи, перфектни уу аа, това го правим всички, това беше брутално
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 15, 2021 9:54:27 GMT 2
Тези дни нямам време да гледам видеа, но пък си ви чета редовно. Сутринта в задръстването успях да изгледам до някъде видеото на Евелин и вече нямам никакво съмнение, че е поредната куха лейка. И тъй като явно чете тук, ще кажа, че аз съм на нейната възраст (или най-много 1-2 год по-голяма), не съм майка, но съм адски щастлива, че вече няма шанс тази да е учител на бъдещото ми дете (дай боже да имам такова един ден). И също така, човек на НЕЙНАТА възраст ще каже и каже, че най-мечтаната ти работа да е да изкарваш пари от ютюб и ИГ е най-кухото нещо, което съм чувала напоследък. Да си във възраст, в която целия живот е пред теб, имаш неограничена възможност да получиш каквото образование искаш и да се развиваш във всяка една възможна сфера, и ти да искаш да си продаваш живота, най-смисленото нещо в деня ти да е да направиш 5 снимки, е дъното.
Къде останаха годините, в които мечтаехме да станем лекари, адвокати, архитекти? Да правим нещо смислено с живота си? Да създадем кариера, да сме полезни? Ако това е новото бъдеще не искам да живея в него, честно. И това го казвам с горчилка и отчаяние, няма грам ирония в думите ми.
|
|
|
Post by notacliche on Sept 15, 2021 9:58:30 GMT 2
Тая е чисто луда, но това не може да сравни с на Пепе режисирането на София и Сиена. Това е безумно, Пепе досега не се е показвала като такава майка. Нейното е на дребно, да изглеждат щастливи, перфектни уу аа, това го правим всички, това беше брутално А това, че им навира камерата в лицето, дори когато очевидно децата не се чувстват добре (случаят със Сиена и инхалатора)- за мен това също е отвратително.
|
|
|
Post by dzyn on Sept 15, 2021 9:59:04 GMT 2
Ако профила ти е личен, а нямаш претенции за инфлуенсър с платено съдържание и т.н., може би няма лошо да споделяш само чаши и 2-3 манджи. В случая обаче тя прави платени партньорства и преди пандемията беше канена на събития, които са за влогъри и инфлуенсъри. 100 сторита от местата, на които ходят, после сторита, че обработва видео и ще го качи, а 2-3 седмици след стората, че ще има ново видео - нито има видео, нито нищо, все същите чаши и чинии с еднообразни манджи. Т.е. ако нямаш супер разнообразен и интересен живот - не се показвай (прайвит нали). Ако нямаш плосък корем - не се показвай, ако не си красив - не се показвай. Посланието е един път, честно. И после нищо чудно, че се украсяват животи (пепе), измислят се направо нови (гергана) или се блъскат по хиляда филтъра (валери). Иначе конкретно за елица - установи се, че има и хора, на които им допада еднообразното съдържание, та няма необходимост от закриване на тоя етап. Останалите имат пълното, ама пълното право да я намират за скучна, но вместо да призовават тя да си заключва профила, може пък просто те да я отследват или блокират. За всеки влак си има пътници. На мен пък ми писна от уж всестранно развити уонабита, които се пънат да показват от всичко, по̀ много, 24/7.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 10:20:17 GMT 2
Тези дни нямам време да гледам видеа, но пък си ви чета редовно. Сутринта в задръстването успях да изгледам до някъде видеото на Евелин и вече нямам никакво съмнение, че е поредната куха лейка. И тъй като явно чете тук, ще кажа, че аз съм на нейната възраст (или най-много 1-2 год по-голяма), не съм майка, но съм адски щастлива, че вече няма шанс тази да е учител на бъдещото ми дете (дай боже да имам такова един ден). И също така, човек на НЕЙНАТА възраст ще каже и каже, че най-мечтаната ти работа да е да изкарваш пари от ютюб и ИГ е най-кухото нещо, което съм чувала напоследък. Да си във възраст, в която целия живот е пред теб, имаш неограничена възможност да получиш каквото образование искаш и да се развиваш във всяка една възможна сфера, и ти да искаш да си продаваш живота, най-смисленото нещо в деня ти да е да направиш 5 снимки, е дъното. Къде останаха годините, в които мечтаехме да станем лекари, адвокати, архитекти? Да правим нещо смислено с живота си? Да създадем кариера, да сме полезни? Ако това е новото бъдеще не искам да живея в него, честно. И това го казвам с горчилка и отчаяние, няма грам ирония в думите ми. Аз само едно видео бях гледала - това за въпроси и отговори, което наскоро коментирах тук и още от тогава само при първи прочит ми стана ясно, че е поредното младо момиче, което я мързи толкова много, че две не вижда, както и да се отказва толкова лесно.Наистина е много малоумно някой да каже, че мечтае да гради кариера в ютюб или инстаграм като "инфлуенсър".Та, това не е кариера, за хоби може да е , но кариера абсурд.За мен тези, които казват , че работата им е ютюб и инстаграм, просто нищо друго не искат да правят, защото ги мързи и искат само краката да си клатят , но да изкарват някакви парички.Но, не е това начина на живот. Инфуцките се дразнят, когато някой каже, че ютюб не е работа, нито инстаграм, но за мен е така. Инфлуенсърството не е работа и не може да се преизчисли към графата "на работа съм".Хубаво един вид работа е да рекламираш продукт и все пак ти плащат, независимо дали си направил видеоклип или под формата на снимка в инстаграм, но пак не мога да го възприема като нормална професия.
А, най-дразнещото е кисненето на инфлуенсърките в форума , а уж не го били чели, не влизали, защото имали ангажименти, работа, която да вършат.Каква работа имате вие?Никаква -социалните мрежи, форума и лигавите планерчета докато киснете на дивана, правите си селфи и си пиете кафето.И видите ли нещо във форума- хоп да отговорите иначе " не ни интересува какво пишат във форума". Напълнете си малко главите с нещо смислено-оставете телефоните настрана и се захванете с истинска работа, запълнете ежедневието си с нещо,което ще ви носи ползи след време- курс ли ще е, книга ли ще е. И сега съм убедена как някоя инфлуцка отговаря на моят коментар чрез стори как те не киснели във форума, но ние киснем повече от тях.Да, признавам аз кисна сега във форума, защото мога да си го позволя като време ,макар и да няма нищо интересно от към съдържание в ютюб. Та, от къде тръгнах , къде стигнах.Малко размисли и страстии от една мусканджийка( зла). А и само да добавя относно Евелин коментара й,че трябвало да бъдат спокойни мамите от форума, че няма да преподава на децата им.Чудесно!Прекрасно!Една куха учителка по-малко и без това има много такива. За съжаление истинските преподаватели вече повечето са пенсионери, а тяхно място идват невежите, неуките. И да не забравя честит 15-ти септември на всички мами във форума, които имат ученици .Нека вашите прекрасни деца имат една успешна година и да им върви по вода.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 10:26:20 GMT 2
В случая коментарът ми е насочен към нейното поведение, което не виждам, как се връзва с инфлуенсърството?! Първо пуска през месец сторита, какви видеа искаме да гледаме, прави анкети, а накрая изобщо не качва нищо, а ако качи това е обичайният влог турлюгювеч от мама Бирк, Майкъл, къщата на семейство Бирк, едноцветния й маникюр и едни и същи манджи до болка познати. След като резултатите от анкетите бяха основно пътувания, мода и грим, защо под ягодите качваш всеки път едно и също, което няма нищо общо с това, което хората искат и си самата си споделила, че това искат За мен би било неудобно ако няколко десетки хиляди души очакват да кача видео, защото това съм казала аз преди 2 седмици, а такова няма. Да не говорим, че при наличието на 2 профила, много по-логично е да качва манджите и посудата си в канала за готвене. Канала и профила й бяха с насоченост грим, както и се казват. Грим от нея можем да видим вече само, когато Лили й изпратят нещо за реклама. Ако профила ти е личен, а нямаш претенции за инфлуенсър с платено съдържание и т.н., може би няма лошо да споделяш само чаши и 2-3 манджи. В случая обаче тя прави платени партньорства и преди пандемията беше канена на събития, които са за влогъри и инфлуенсъри. 100 сторита от местата, на които ходят, после сторита, че обработва видео и ще го качи, а 2-3 седмици след стората, че ще има ново видео - нито има видео, нито нищо, все същите чаши и чинии с еднообразни манджи. Т.е. ако нямаш супер разнообразен и интересен живот - не се показвай (прайвит нали). Ако нямаш плосък корем - не се показвай, ако не си красив - не се показвай. Посланието е един път, честно. И после нищо чудно, че се украсяват животи (пепе), измислят се направо нови (гергана) или се блъскат по хиляда филтъра (валери). Иначе конкретно за елица - установи се, че има и хора, на които им допада еднообразното съдържание, та няма необходимост от закриване на тоя етап. Останалите имат пълното, ама пълното право да я намират за скучна, но вместо да призовават тя да си заключва профила, може пък просто те да я отследват или блокират. За всеки влак си има пътници. На мен пък ми писна от уж всестранно развити уонабита, които се пънат да показват от всичко, по̀ много, 24/7.
|
|