|
Post by plam on Sept 15, 2021 10:33:40 GMT 2
Добре дее...не осъзнават ли,че с тези гадни филтри косите им изглеждат адски мазни Заащооооооо... Изпратено от моят STK-L21 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by hriems on Sept 15, 2021 10:59:21 GMT 2
Ако профила ти е личен, а нямаш претенции за инфлуенсър с платено съдържание и т.н., може би няма лошо да споделяш само чаши и 2-3 манджи. В случая обаче тя прави платени партньорства и преди пандемията беше канена на събития, които са за влогъри и инфлуенсъри. 100 сторита от местата, на които ходят, после сторита, че обработва видео и ще го качи, а 2-3 седмици след стората, че ще има ново видео - нито има видео, нито нищо, все същите чаши и чинии с еднообразни манджи. Т.е. ако нямаш супер разнообразен и интересен живот - не се показвай (прайвит нали). Ако нямаш плосък корем - не се показвай, ако не си красив - не се показвай. Посланието е един път, честно. И после нищо чудно, че се украсяват животи (пепе), измислят се направо нови (гергана) или се блъскат по хиляда филтъра (валери). Иначе конкретно за елица - установи се, че има и хора, на които им допада еднообразното съдържание, та няма необходимост от закриване на тоя етап. Останалите имат пълното, ама пълното право да я намират за скучна, но вместо да призовават тя да си заключва профила, може пък просто те да я отследват или блокират. За всеки влак си има пътници. На мен пък ми писна от уж всестранно развити уонабита, които се пънат да показват от всичко, по̀ много, 24/7. Къде по-точно Аделина в коментара си казва това? Елица е ужасно скучна и постоянно обещава, че ще качи ново видео, а такова няма. Ако има, то е същото като предишното зеле върху пица, котките, Майкъл и майка му. Толкова.
|
|
|
Post by dzyn on Sept 15, 2021 11:08:25 GMT 2
В първото изречение тя намеква за това. А понеже аз никъде не съм твърдяла, че аделина го е казвала всичкото, отговарям другите откъде са - имаше коментари профила й да е прайвит. Имаше коментари преди как като си има корем, или да го крие, или да не се сърди, че я питат дали е бременна. Имаше коментари като са ти криви зъбите, да не се показваш и тн. Всичките все от различни потребители тук, за различни инфлуенсъри.
И темата се измества. Аз лично (щот коментарът ти е към мен) репликирах призива профилът й да е заключен, защото съдържанието й е скучно и еднообразно. Останалите неща, които се коментират в момента (а не вчера) - неосъществените заявки, безсмислените анкети и тн са съвсем релевантни.
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 15, 2021 11:29:24 GMT 2
Коментарите под поста в инстаграм са страшни! Тези от Mobilfox, дори не мога да разбера какво са написали. Адски неадекватнти.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Sept 15, 2021 11:34:07 GMT 2
С глас се смея на историята с кейсовете... Очаквам сега блок от Гането задето съм лайкнала и коментирала поста. Добре че имам и един фалшив профил, за да им гледам сеирите. Пепето да се държи поне един път като зрял човек и да коментира или да се опита поне да изясни ситуацията. Пак се покри под пилешкото крилце на Макфиффи
|
|
|
Post by dzyn on Sept 15, 2021 11:36:43 GMT 2
Стратегията на мобилфокс да защитават подставените си лица, а не клиентите си, е определението какво му куца на българския маркетинг. 🤦♀️
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 15, 2021 11:37:39 GMT 2
Каквито рекламодателите, такива и рекламите-тъпи.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 15, 2021 11:42:33 GMT 2
В кое видео на Кристина Ян са реакжиите за пола? Искам да изгледам, рових и не го намирам.
|
|
|
Post by klaudia on Sept 15, 2021 11:54:09 GMT 2
Видеото на Кристина е "Първи триместър от бременността" обясненията са след 7 Мин
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 11:59:44 GMT 2
Какво намеквам? В прав текст казвам, че след като има претенции за инфлуенсър, държи се като такъв и има платено съдържание, поведението й е нелепо. Пита хората, твърди, че ще качи видео, че е снимала много кадри, но видеа няма. Да, окей не е длъжна, но нека поне си спести дрънкането, че ще прави това и това в профила си, след като гледаме само стари снимки, които са правени преди година-две, но тя си ги качва регулярно. Колкото до външния вид и инстаграмабъл живота, извинявам се, но що за глупости са това?! Никой не е казал, че като ежедневието ти е еднообразно или нямаш топ визия, не трябва да се показваш! Мария Андреева не ми изглежда да води най-луксозния живот, да има хиалурон в устните и плочки на корема, обаче си я гледам с кеф! Инфлуенсърите са тези, които изпитват желание да се правят на нещо, което не са. Но не заради гледанията, а за да си избиват комплексите. Човек, който е щастлив, няма нужда да се прави на нещо, което не е. В първото изречение тя намеква за това. А понеже аз никъде не съм твърдяла, че аделина го е казвала всичкото, отговарям другите откъде са - имаше коментари профила й да е прайвит. Имаше коментари преди как като си има корем, или да го крие, или да не се сърди, че я питат дали е бременна. Имаше коментари като са ти криви зъбите, да не се показваш и тн. Всичките все от различни потребители тук, за различни инфлуенсъри. И темата се измества. Аз лично (щот коментарът ти е към мен) репликирах призива профилът й да е заключен, защото съдържанието й е скучно и еднообразно. Останалите неща, които се коментират в момента (а не вчера) - неосъществените заявки, безсмислените анкети и тн са съвсем релевантни.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 15, 2021 12:04:55 GMT 2
Елица обработва, обрабооооотва, обработвааааааааа... и така 2-3 месеца и накрая видео - 3 минути. Толкова от нея като личност и съдържание - 3.
|
|
|
Post by tera18 on Sept 15, 2021 12:08:03 GMT 2
Кралица Антоанет-Пепе ми отговори. prikachi.net/image/zP1OMИ все пак никъде не уточнява, че телефона не е нейн. Явно от въпросният сайт на всеки клиент пращат и телефон за да рества кейса. 😅😂😂
|
|
|
Post by komkama on Sept 15, 2021 12:20:27 GMT 2
Аз не мога да повярвам колко са нагли коментарите под поста.. Тези от mobilefox са пълни малоумници, чак ме е яд, когато такива хора успяват да завъртят бизнес, а не могат едно изречение да съставят. Чак talentmedia са се включили да си защитават златната кокошка. Ествествено с пренебрежителен и подигравателен тон към публиката на измислените си продукти, т.е инфлуенсърите. Супер нагло се правят на ударени - ама какъв бил проблемът, ама разбира се, че се ползва тестови телефон. Ами като се разбира, упоменете го! И някакъв велик защитник на инфлуенсърите(следван от Тонка Продукта) ни оприличава на бабите пред блока. Никакво критично мислене в тая овча публика. Закривай!
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 12:23:32 GMT 2
Кралица Антоанет-Пепе ми отговори. prikachi.net/image/zP1OMИ все пак никъде не уточнява, че телефона не е нейн. Явно от въпросният сайт на всеки клиент пращат и телефон за да рества кейса. 😅😂😂 Е доста мило е отговорила. След целия хейт, който се излива по неин адрес, не знам как успява да запази такова самообладание.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Sept 15, 2021 12:24:09 GMT 2
Аз не мога да повярвам колко са нагли коментарите под поста.. Тези от mobilefox са пълни малоумници, чак ме е яд, когато такива хора успяват да завъртят бизнес, а не могат едно изречение да съставят. Чак talentmedia са се включили да си защитават златната кокошка. Ествествено с пренебрежителен и подигравателен тон към публиката на измислените си продукти, т.е инфлуенсърите. Супер нагло се правят на ударени - ама какъв бил проблемът, ама разбира се, че се ползва тестови телефон. Ами като се разбира, упоменете го! И някакъв велик защитник на инфлуенсърите(следван от Тонка Продукта) ни оприличава на бабите пред блока. Никакво критично мислене в тая овча публика. Закривай! Sent from my iPhone using Tapatalk Той май е един от управителите на Тalentmedia. Много са се разпенявили.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 15, 2021 12:24:57 GMT 2
Защита от ПАДение😃😃😃 падам😃 Какви реклами вие очаквае от такива неуки рекламодатели дето не знаят думите какво значат като смисъл и за какво се използват в изречението? Тъпи, та тъпи. Тия филтри не само мръсни правят косите ами и бели. Да кажа пак, че много ме радва Поли Моли. Нямам търпение за Хелоуинския й грим и визия. 🙂
|
|
|
Post by ladybird on Sept 15, 2021 12:27:23 GMT 2
Кристина Ян продължава все още да ми е симпатична. Изказването за полът на бебето може би не беше на място, но аз си мисля че грешно се изрази. Аз също съм се питала, когато бях бременна, но естествено каквото и да е , щях да си го обичам. За смяната на поведението си го обяснявам с бременността, а не че Нико й пречи. Изглежда ми по- тромава, може да й тежи повече от предходната, да се чувства уморена и затова бабата да й помага.
|
|
|
Post by notacliche on Sept 15, 2021 12:32:28 GMT 2
Леле, тези с кейсовете и от агенцията как се излагат, по-добре да бяха замълчали завинаги.. Пълен потрес
|
|
|
Post by Ахинора on Sept 15, 2021 12:33:03 GMT 2
На чужд телефон и 100 хвърляния са малко, както се казва И аз ползвам айфон (поради мои си предпочитания), ама знам как се изкарват 1000+ лева за такъв телефон, и не, не бих го подмятала насам-натам, разчитайки на някакъв раздрънкан кейс да го спаси от чупене. Доста тъпа реклама и още по-тъпа защита.
|
|
|
Post by tsvetentse on Sept 15, 2021 12:34:31 GMT 2
Имам приятелка, която изкара изключително лека първа бременност с момче и противоположна на нея с момиче. Предполагам, че при Кристина може да е нещо такова, защото и от други познати около мен съм чувала, че с момичета им е било по - тегаво. За мен "гадженцата" и срещата бяха малко като отговор към форума, защото Кристина може да не се е изразила правилно в онова видео за пола, но коментарът на Митко за "тъпата" усмивка продължава да не ми прави добро впечатление. Нямам време тези дни за видеа, Наум и Теа ще се женят ли? Галя с Тончето пред мола, някакъв тъмбнейл видях, нищо ново.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Sept 15, 2021 12:44:44 GMT 2
Явно постът в темата има голям отзвук, затова дори и от агенцията на Пепе коментират. Предлагам отсега нататък да сме още по-активни, не може да си играят и заблуждават така клиентите.
|
|
|
Post by welt on Sept 15, 2021 12:54:56 GMT 2
Напълно със съгласна с комента на Джъстис по отношение на Пепе. Вече нищо от нея не може да ме изненада, аз и рядко я пускам/поглеждам в инстаграм, като пишете за нея. Там тотално се изродиха нещата, ако по-рано ми беше леко неприятна, то сега ми е напълно отблъскваща. Изглежда все едно избива някакви зверски комплекси върху Филяка, за кого не знам дали да ми е жал или да си кажа, че кой каквото сам си направи и цяло село не може да му го направи. В трети клас бяхме на зелено училище, тъкмо бяха понавлезли телефоните с екстри като цветен дисплей, полифонични мелодии и даже КАМЕРА (вакайте ми "бабо"). Една моя съученичка се забавляваше да хвърля нейния през терасата и да праща второкласниците да и го носят. На всички тераси се събарах дечурлига да гледат сеир. Да ви кажа честно смях се и аз, ама само от мисълта какво би направила майка ми с мен, ако ме види да си засилвам телефона през терасата, ме побиваха тръпки.
Цялата рекламна кампания на тези кейсове е потресаващо тъпа и не бих си купила нищо от тях. Арогантният им отговор само потвърждава първото впечатление. Супер грозно изказване на Кристина Ян, която не гледам, но пуснах заради въпросното видео. И аз не ги разбирам тия драми по пола, после по името, после не знам по какво. С моя съпруг чакаме детенце, та имах възможност да чуя "ама какво искате", "само не ми казвай, че нямаш предпочитания", "недей да лъжеш, че не те бърка". Ей, голям зор.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Sept 15, 2021 12:59:06 GMT 2
Yogurina, наистина Марин Агандеров е един от управителите на Talent Media. Ето го в това видео: Този ми прилича на типичното мъжко wannabe. По-добре да се замислят върху това с кого работят и какви реклами бълват вместо да се излагат така. Пепе да няма нещо повече с тая ангеция, че само нея защитават така?
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 15, 2021 13:01:29 GMT 2
|
|
|
Post by fif on Sept 15, 2021 13:04:52 GMT 2
Балан просят спонсорства за ремонта, вчера имаше запитване за бригади, а днес качва сторита с дизайнерите. 😀
А Гуци е много смешна с тези сакенца дето ги качва по 4000 евро. 😀
|
|
|
Post by Foxy on Sept 15, 2021 13:06:26 GMT 2
Какво се учудваме на инфлуенсърите, като хората, които ги представляват и менажират са на такова дередже?! Те нагли и арогантни до безобразие и срещу кого - срещу хората, от които изкарват пари : аудиторията..... Предлагам всички да се скрият някъде и да се захванат за истинска работа - защото навсякъде се търси персонал, ама как да се намери като наш`те предпочитат да са инфлуенсъри. Инфлуенсват те, на баба им парашутните гащи инфлуенсват.... Шайка некадърници..
|
|
|
Post by livia on Sept 15, 2021 13:12:37 GMT 2
Явно доста им бъркаме в здравето, щом чак от агенцията се вкючиха с два профила. Иначе изобщо не се интересуват какво се пише тук и не четат, нее.
Иначе Пепе е отговорила доста възпитано и вежливо. Колкото и да не я харесвам, само тя се държи на положение, браво за което.
Междудругото замислих се, че май само Гергана никой не я защитава в инста профила, при постове за другите все се намират несъгласни с нас.
|
|
|
Post by Foxy Two on Sept 15, 2021 13:17:53 GMT 2
Тези кейсове, както и всички брандове, които не си подбират инфлуенсърите, са ми адски неприятни. Кампаниите им са натрапчиви и необмислени. Следвам едно момиче в ИГ, която беше качила снимка на екрана си след съвсем леко изпускане и беше тагнала въпросните мобайлфокс, но познайте отговор дали имаше..
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 15, 2021 13:20:59 GMT 2
Ако въпросният "мъж" от коментара е наистина част от Talent Media, то начинът му на изразяване е пълен ужас.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 13:34:11 GMT 2
Тейчеви вярно са мн заспали, щяха победител от винения гивъуей да теглят вчера, все още не са и вече са пуснали нов...Срам нямат. За един гивъуей да се надъхам и ... тц-тц. Пепе вярно много културно е отговорила, и аз не бих си хвърляла моя телефон, така че я разбирам. Ама поведението на talentmedia е покъртително.
|
|