|
Post by ОригиналенНикнейм on Sept 15, 2021 13:36:16 GMT 2
Това лекенце от талънт медиа е неописуемо противно, тъпо и още куп други. Дори не мога да проумея защо и как се изразяваш по този начин и ръководиш нещо подобно, което зависи от краен клиент, на който се опитваш да си пробуташ "стоките"
|
|
|
Post by dzyn on Sept 15, 2021 13:43:15 GMT 2
Защото явно им върви добре стоката. Даже не мисля, че и толкова вярва на тая мантра, която всички повтарят в транс - че задаващите въпроси са хейтъри. Просто финансово им е толкова изгоден бизнеса с инфлуенсъри, че могат да си позволят да игнорират клиентите си по безумно арогантен начин.
|
|
|
Post by noclue on Sept 15, 2021 13:43:19 GMT 2
Еми правилно е отговорила Пепе - "разбира се, че няма да мятам собствения си телефон!" Дотук с "припознаване в бранда и ценностите им", доверие към марките, с които си партнират и тн. Щом са пратили на аванта, хонорарът да върви, пък другото е здраве 😀. Дреме ѝ на Пепе за телефона.
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 15, 2021 13:44:31 GMT 2
Може ли линк към "драмата"? Иначе човека от кейсовете, който е написал постнатия тук коментар е за уволнение. По-неграмотен пост отдавна не съм чела.
|
|
|
Post by lygia on Sept 15, 2021 13:46:44 GMT 2
И аз имам айфон, вече близо 5 годишен. Никога не е имал кейс и вчера докато гледах на Пепе сторитата си мислех как моя и без вълшебен кейс си лети така и нищо му няма (онзи ден падна на плочки от височина на нивото на гърдите ми). Наясно съм, че съм изкарала голям късмет с него, но просто исках да споделя как ме забавляваха сторитата и че според мен не е толкова от кейса колкото от телефона
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Sept 15, 2021 13:48:21 GMT 2
Тая е чисто луда, но това не може да сравни с на Пепе режисирането на София и Сиена. Това е безумно, Пепе досега не се е показвала като такава майка. Нейното е на дребно, да изглеждат щастливи, перфектни уу аа, това го правим всички, това беше брутално Същността е една и съща - манипулира се детското съзнание с цел гледаемост. Няма дребно и едро тук.
|
|
|
Post by zahir on Sept 15, 2021 13:52:50 GMT 2
Лелелеее заради Венелина избеснях. Тоя не е в ред. Що за ниско ниво?!?
Пепа къде е отговорила?
|
|
|
Post by veereto on Sept 15, 2021 14:17:45 GMT 2
Съвсем сериозно искам да питам кой е университета, който ги раздава наляво и надясно тези дипломи за маркетинг специалисти? Не искам да обидя някоя съфорумка, ако и тя е на подобна позиция, но нивото им е много зле.
|
|
|
Post by Minnie on Sept 15, 2021 14:19:07 GMT 2
Боже, тоя какъв идиот е... Не мога да повярвам, че подобни неграмотни и нагли индивиди печелят повече от хора с истински умения и влагащи старание в работата си. Че и си вярват! Това е нелепо и жалко. Иде ми да го напсувам тоя кретен.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 14:30:35 GMT 2
Явно Пепе му е най- доходоносната кокошка ,че така я защитава . На кой нормален мъж ще му пука за Пепе ?
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Sept 15, 2021 14:35:32 GMT 2
Пепе- кралицата на скандалите. За друго не става, но обича да е в окото на бурята. Този е пълен ръб. Не се учудвам, че нивото на рекламата, на инфлуенсърите е такова. То са некадърник до некадърник в тези агенции. Доят една крава всички дружно докато могат, пък после ще му мислят.
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 15, 2021 14:35:39 GMT 2
С тези кейсове Пепета, Баланови и всички други просто копаят дъното, как ли пък няма да дам на 4-5? годишната ми дъщеря да метне телефон за 2000+ лв през терасата. Тези хора не си дават сметка, че повечето от сегашните деца нямат никакви ценности, не знаят какво е да уважаваш възрастните или да цениш нещата които имаш, с хилядите пр пратки и мятанията на телефоните не ги учат на нищо добро. Крайно потресена съм 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ 😅 Представяте ли си София след някой и друг ден пак да си поиграем на тази игра, само че с истинския и телефон 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 14:42:07 GMT 2
Тоя е пълен льольо, даже ми предлага безплатен кейс да ми прати, че да ми докажел, че екрана ми няма да се счупи. 🤣🤣🤣 Е, аз отказах, защото казах, че не съм като инфлуенсърите да си прося пратки, а и след такава агресивна реклама няма как да ме спечелят като клиент. 😄 Явно е от маркетинг агентите дето работят главни за Пепе и я подкрепят до гроб. 😂😂😂
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Foxy on Sept 15, 2021 14:46:04 GMT 2
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 15:02:03 GMT 2
Криси, няма ли да разведриш малко обстановката със Сиска Много ме товарят днес в офиса и по-късно ще я пусна.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 15, 2021 15:07:25 GMT 2
Тези всичките от Пепения катун са "Гузен негонен бяга".
|
|
|
Post by jeri on Sept 15, 2021 15:08:24 GMT 2
Браво на вас! Това явно е бизнес, в който всеки си прави каквото иска в момента! Едно момиче, които следвам your.fit. moments е пуснала сторита с комуникация с gymbeam и обяснява защо им е отказала партньорство. Обяснява, че продуктите им са пълни със захар и подсладители, което не отговаря на нейните разбирания. Ето така се прави. Едит: Някой гледа ли лайфа на Полина? Нещо интересно?
|
|
|
Post by pringles on Sept 15, 2021 15:14:38 GMT 2
Тъжното е, че кучето си лае, керванът си върви, а именно - до ден-два всичко ще е забравено, а тия наглеци ще се сетят вече да инструктират безмозъчните индивиди, които ги рекламират, че първо се наглася датата и часа на телефона да са сравнително достоверни и тогава се снима (you had one job...). Така че следва да са благодарни, че бяха разкрити. И ще продължат да лъжат една идея по-обиграно, а балъците ще купуват. В интерес на истината дали в случая за да има справедливост не трябва въпроса да бъде отнесен до КЗК например за подвеждаща реклама. Но може би трябва да има реално заинтересована страна (например конкурентна фирма, която губи от подвеждащата реклама на тия мърлячи) за да се задвижи въпроса.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 15:18:15 GMT 2
Много ме товарят днес в офиса и по-късно ще я пусна. Ама ти и работа ли имаш?? Аз мислех, че тук всички сме нереализирани домакини... Като няма баламурници да ми плащат по 2-3к за пост в инстаграм и да ми пращат безплатни пратчици, че да си живея живота ми се налага да работя. И за мое най-голямо щастие имам истински задачки и си обичам работата и не вися цял ден на дивана и да мрънкам как съм много изморена и заета а.к.а. да ходя в мола или до някой магазин и на процедурки.
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 15, 2021 15:20:43 GMT 2
Тези кейсове, както и всички брандове, които не си подбират инфлуенсърите, са ми адски неприятни. Кампаниите им са натрапчиви и необмислени. Следвам едно момиче в ИГ, която беше качила снимка на екрана си след съвсем леко изпускане и беше тагнала въпросните мобайлфокс, но познайте отговор дали имаше.. Мисля че е добре това стори да се публикува като отговор под поста, пък да видим после г-н управителя какво ще отговори в тяхна защита
|
|
|
Post by ☀ on Sept 15, 2021 15:20:53 GMT 2
Имам да чета 3стр още, ама... Мобайлфокс, те ще хвърлят оборотен телефон, за който няма как да разберем дали в последствие работи изрядно, а аз като си купя калъф от вас ще мятам моя? Каква логика, какъв маркетинг, каква загуба на клиенти..Бооже Божеее, Ужас...
И си представям наглата и самодоволна физиономия на Пепона като видя какъв скандал ѝ завъртяхме. Чак ми стана тъпо, защото се вижда ясно какви са последователите и "младите талантливи хора от агенцията "
На Пепка ако не баща ѝ, агенцията ще реши проблемите. Ако не тя, Филяка ще бърше на децата задниците, докато мадам изпада в размисли и страда по загубения датски принц.
Не ме цитирайте колко грозно се изказах, такава наглост дразни.
|
|
|
Post by Foxy on Sept 15, 2021 15:39:27 GMT 2
Ама ти и работа ли имаш?? Аз мислех, че тук всички сме нереализирани домакини... Като няма баламурници да ми плащат по 2-3к за пост в инстаграм и да ми пращат безплатни пратчици, че да си живея живота ми се налага да работя. И за мое най-голямо щастие имам истински задачки и си обичам работата и не вися цял ден на дивана и да мрънкам как съм много изморена и заета а.к.а. да ходя в мола или до някой магазин и на процедурки. Човекът ти предложи, ама си отказала. А можеше да яхнеш вълната, ха ха. Пиленцето веднъж каца
|
|
|
Post by dzyn on Sept 15, 2021 15:49:42 GMT 2
То този спря да пише. Явно още се мъчи да осъзнае факта, че не всеки примира за подарен ПРОДУКТ и репликата ‘ще ви изпратим безплатно’, която отваря иначе всяка инфлунсърска врата и сърце, тук не работи. Представи си, имало хора, които сами могат да си купят каквото им трябва, а не се налага да предлагат филтрираните си задн*** на бартер.
|
|
358 posts
|
Post by StellaGemella on Sept 15, 2021 15:58:38 GMT 2
Елица щяла да редактира видеото и се надявала да бъде готово за ... другата седмица!🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Погледнах календара да не би да сме нещо събота/неделя, а то още било сряда. Ей къде е другата седмица, де... Тая жена живее с някакъв много флегматичен ритъм. Леля ходи до Италия, прави пикник в Словения, по път пусна 2 видеа и днес трето. А на Елица видеото забравих вече за коя дестинация беше....
|
|
|
Post by lygia on Sept 15, 2021 16:01:21 GMT 2
Елица щяла да редактира видеото и се надявала да бъде готово за ... другата седмица!🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Погледнах календара да не би да сме нещо събота/неделя, а то още било сряда. Ей къде е другата седмица, де... Тая жена живее с някакъв много флегматичен ритъм. Леля ходи до Италия, прави пикник в Словения, по път пусна 2 видеа и днес трето. А на Елица видеото забравих вече за коя дестинация беше.... Колкото и да симпатизирам на Елица и да се опитвам да я оправдавам, тук съм абсолютно съгласна! Леля напоследък е доста интересна действително.
|
|
|
Post by dzyn on Sept 15, 2021 16:02:52 GMT 2
Ох, и аз гледах същото стори и тъкмо мислех как сега ще има коментари ‘ето, че всички четат тук и сега елица е седнала да снима грим видео като отговор на критиките тук’. Иначе и мен ме дразни това в нея - безкрайна несериозност. От време на време проблясва искра, ама бързо отминава.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Sept 15, 2021 16:11:38 GMT 2
Много е жалък този господин. Още като ми отговори на коментара видях, че го следват разни инфлуцки пък то какво се оказа. Жалкар, а коментара към Вени просто не искам да коментирам. Нищожество. Нека си живее в измисления свят, тя Пепе достатъчно каза. За едно и правя евала - винаги е на положение, няма отговори и цитати от форума, няма и "ама аз не чета". Трае и толкова. Другите кифли и кроасанки само подскачат като ощипани, а всички разбрахме как не четат въобще.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 16:12:58 GMT 2
Е лъжа ли е ,че сторито на Елица е в отговор към днешните критики ? Точно и затова и нея сега отследвах . Не че ѝ пука ,но и аз не желая да гледам разни пародии наречени български инфлуенсърки.
|
|
|
Post by nomade on Sept 15, 2021 16:16:15 GMT 2
Простете невежеството ми 😃, но къде се намира спорът с МобайлФокс? В профила на Пепе не откривам нищо, нито в тяхната страница, а ми стана любопитно.
П.с. Открих! В страницата на форума в инста.
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 15, 2021 16:17:58 GMT 2
Простете невежеството ми 😃, но къде се намира спорът с МобайлФокс? В профила на Пепе не откривам нищо, нито в тяхната страница, а ми стана любопитно. А, де. И аз искам да знам, че иСпускам кОпона.
|
|