|
Post by komkama on Sept 15, 2021 16:18:38 GMT 2
Много се агресирах с коментарите под поста. Тоя Маринчо е такъв смотан ръб. Ехидни подигравки ли не бяха, свободна на словото ли, какво ли не опита и накрая завърши с едно ок 😂😂😂 Естествено има и пригласящи, (включително и от потребителка, която харесвах в кораба майка) че сме вманиечени по Пепе и как на другите хвърлящи телефони никой не е обърнал внимание. Просто рекламата на Пепе преля чашата с некадърността си. Предлагам да се допълни поста с другите хвърлящи и да се приключва. Дано никой не се подлъже да си купи тия китайски пластмаси.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Foxy Two on Sept 15, 2021 16:19:04 GMT 2
Простете невежеството ми 😃, но къде се намира спорът с МобайлФокс? В профила на Пепе не откривам нищо, нито в тяхната страница, а ми стана любопитно. А, де. И аз искам да знам, че иСпускам кОпона. http://instagram.com/p/CT1YLQ8Ifeh
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 15, 2021 16:20:33 GMT 2
Оффф Стефи как се превъзнася и и подскача за тия пратки,как се радва, та чак пресилено. И аз съм книжен манияк, и аз си ги чакам с нетърпение, ама чак пък такова нещо. Не знам защо се мъча да й гледам видеата, като не четем даже един стил книги и са ми супер безинтересни тези, за които говори. Голям ентусиазъм да снима има при нея. Гледах Тея и Наум ей така, че даже цялото видео. И знате ли кое ме дразни? Цялата емоция от пътуването, красотата,вълнението,хубави гледки, Копривщица, хубави емоции, спомени и след малко хоп "ей тука да ви покажем еди какво си, партинараме си с еди коя компания, това е мн хубаво, мн сме доволни". Липсва ми истинската и неподправена емоция, радост удоволствието, което изпитват хората когато пътуват. Нямам против, има работа човека, вскяка една работа я уважавам, ама... Не ме кефи това. Но предпочитам такива видеа да са без спонсорства в тях, тъпо е.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 16:34:46 GMT 2
Криси, няма ли да разведриш малко обстановката със Сиска Много ме товарят днес в офиса и по-късно ще я пусна. С нетърпение чакаме резюмето , което ще сътвориш.
|
|
|
Post by The Judge on Sept 15, 2021 16:35:14 GMT 2
Каквото ни дебилно обществото->такива и инфлуенсърите->такива и рекламодателите. Тоя плужек няма да го отварям, защото си представям какво е. Писна ми от тъпанари, самозванци и кифли, които си продават всичко от кой къде е свършил до прещипаните междукрачия и децата за пари. Срам ме е, че от 7 милиона няма и 10 читави. Накрая ще хвана да го направя тоя блог и ще има да се разнасяме по нета, току виж разбрали ЕКСПОУЗНАТ ХЕЙТ КАКВО Е.
|
|
|
Post by tiberia on Sept 15, 2021 16:40:22 GMT 2
Коя е тази Елица? Как се пише?
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 15, 2021 16:50:43 GMT 2
Коя е тази Елица? Как се пише? makeupbuthow Което име вече няма нищо общо с мейк ъп. Пак ще идва е БГ. Джъстис мен като тънкообидна и чувствителна натура ми е жал за тях, ако създадем такава платформа,признавам си. А има и друго. Малко хора ще се замислят по-надълбоко, че нещата, които си говорим тук имат резон, повечето ще ни обявят за злобни, за хейтърки и завиждачки. Ще стане един мазаляк, витуална война. Сещам се за Мими Скадкиша как избухна като се писа за семейството й, че все били с тях. В случая си беше права, въпреки, че си вкара автогол. Ивана с тоя лосион 2 ри месец вече😃😃😃
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 16:59:24 GMT 2
Пуснах си Сиса да я видя какви ги върши днес. Решила да сменя чаршафи, че още в неделя трябвало ама много я мързяло и ще оправя на бебето кушетката (детското легло) ама чаршафа ѝ бил малък. Как пък някой не ѝ прати и едни чаршафи за бебето начи, сега трябва да купува, тя даже и завивка няма за бебето, защото щяло да спи в чувалче. Сложи обиколник ама той горкия изобщо не става за това легло ама нали е от втората употреба и е евтино ще го ползва. Сиса влогва докато е на тонове и си показва корема, дори снима докато е в тоалетната с Ния и щяла да пишка, много полезна информация, няма що. Иначе бебето било добре ама било "малко ниско на килограми" било 2,800, а Ния по-това време била повече. Те и на една моя приятелка казваха, че бебето е 2,600 ама се роди 3,100 кг., така че не знам какво я плащат или тя лъже, че е 2,800, а е по-малко като знаем колко разбира немски. Купила си колан иначе за след раждането, ти плюскай още и чакай на колан за стягане. Ходила пак на втората употреба за дрехи на Ния и всичко дето купила ѝ било излязло 13 евро и много се радва и годее. Купила на Ния дънки, тя попринцип носела само клинчета ама за градината можела и да ѝ обуе дънки, те ми се видяха доста износени ама за Сиса са много запазени, Купила ѝ две горнища, едно от които "едно такова пухено" (поларено горнище), а за размерите са огромни, това дете на живо явно си е много едро, 104-110 размер е за 4-5 годишни. Иначе днес я мързяло да готви и правила принцеси с кайма за вечеря.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 15, 2021 17:05:40 GMT 2
Поля се обяснява що не е в Берлин.
|
|
|
Post by kalimera on Sept 15, 2021 17:15:21 GMT 2
Много сексе...да Изпратено от моят STK-L21 с помощта на Tapatalk Почнала е и да го облича като датчанина, след като му боядиса косата. Но за да е по-сигурно предлагам следващия път да му намерят яке с голям надпис DENMARK на гърба за да не останат вече никакви съмнения. 😂😂😂😂😂 👏👏
|
|
|
Post by dzyn on Sept 15, 2021 17:15:37 GMT 2
Лосионът на ивана е наистина много добър, скрабът също. Неспонсорирано мнение 😄
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 17:18:17 GMT 2
Коментар под видеото на Сиса: Desi Mihaylova преди 5 часа И аз си купих същия кулан след като родих ама на мен ми беше доста не удобен сланинките ми излизаха🤣🤣🤣.Моето момиче и тя не носи дънки вика че са и не удобни тя е малко по едричка и вискока и и копивам клинчета роклички.
|
|
|
Post by haladriel on Sept 15, 2021 17:28:25 GMT 2
Много неграмотен коментар от страна на Мобилфохс. Пепе е отговорила добре, тя, Валката и Ивана отговарят мило и се държат добре с последователите си. Разбира се, че ще дадът тестови телефон. Моят айфон падна веднъж, работеше си, но не можеше да се зарежда, тъй като някаква частица се беше счупила вътре. На външен вид си беше като нов, с разликата, че след няколко часа спря да работи. Пепе обаче специално за рекламата облякла София с рокля и направила прическа, иначе се коментира, че момичетата са без долни гащи и висящи на телефона. Но като се плаща ги облича подобаващо. Елица е нещастна, купуването на чаши и неща за готвене не запълва дупките в празното ѝ ежедневие. Обезпечила се е чрез Майкъл, затова няма съдържание. Единственото нещо, което я вълнува е да се прибере в България, дано се почувства по-добре. Но аз ако бях на нейното място бих се замислила сериозна над живота си и какво искам да правя с него като цяло. Браво на Петканови, страхотни влогове от Италия. Алекс дори запази самообладание, когато закъсняха другите. Петканови са много по-свежи от телешопови, пуснах някакво ново видео и само като видях ленивата физиономия на Наумче, го затворих. Не знам сега в Ергенът как ще се напасне към новото си ежедневие. Ще има да му гледаме ленивата физиономия и по екраните.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 15, 2021 17:38:06 GMT 2
Сиса е.... абе не може да се опише. Не мисля, че е защото нямат пари, не й се дават просто. Колана е противопоказен даже. Ния не ми се вижда пълна никак. Може и да стане обаче, ако се продължава в същия дух. Много ми е сладка тя. Размерите понякога не отговарят. На моята близо 5 годишна на дълкжина са й повечето са къси от размера, който е уж за нея.
|
|
|
Post by emmilie on Sept 15, 2021 17:44:15 GMT 2
Аз ли нещо недовиждам или Валери наистина качи 52 минутно видео😀
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 18:05:16 GMT 2
Пуснах си Сиса да я видя какви ги върши днес. Решила да сменя чаршафи, че още в неделя трябвало ама много я мързяло и ще оправя на бебето кушетката (детското легло) ама чаршафа ѝ бил малък. Как пък някой не ѝ прати и едни чаршафи за бебето начи, сега трябва да купува, тя даже и завивка няма за бебето, защото щяло да спи в чувалче. Сложи обиколник ама той горкия изобщо не става за това легло ама нали е от втората употреба и е евтино ще го ползва. Сиса влогва докато е на тонове и си показва корема, дори снима докато е в тоалетната с Ния и щяла да пишка, много полезна информация, няма що. Иначе бебето било добре ама било "малко ниско на килограми" било 2,800, а Ния по-това време била повече. Те и на една моя приятелка казваха, че бебето е 2,600 ама се роди 3,100 кг., така че не знам какво я плащат или тя лъже, че е 2,800, а е по-малко като знаем колко разбира немски. Купила си колан иначе за след раждането, ти плюскай още и чакай на колан за стягане. Ходила пак на втората употреба за дрехи на Ния и всичко дето купила ѝ било излязло 13 евро и много се радва и годее. Купила на Ния дънки, тя попринцип носела само клинчета ама за градината можела и да ѝ обуе дънки, те ми се видяха доста износени ама за Сиса са много запазени, Купила ѝ две горнища, едно от които "едно такова пухено" (поларено горнище), а за размерите са огромни, това дете на живо явно си е много едро, 104-110 размер е за 4-5 годишни. Иначе днес я мързяло да готви и правила принцеси с кайма за вечеря. Криси , ама каза ли Ния пак намаза ? 😜 Предния път купи дрешки 104 ,така че явно Ния е наистина едричка . На колко години е всъщност ?
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Sept 15, 2021 18:05:59 GMT 2
Идвам да похваля Изабел. Пуснала е стори, в което приканва децата, които наистина нямат възможност да си купят канцеларски материали за училище да й пишат, за да им купи тя. Дано да се получи и наистина да помогне на деца, които не могат да си позволят тези неща. Едни размятат телефони, други наистина помагат.
|
|
|
Post by KittY on Sept 15, 2021 18:13:58 GMT 2
Коментарите под поста в инстаграм са страшни! Тези от Mobilfox, дори не мога да разбера какво са написали. Адски неадекватнти. Някой може ли да даде линк?
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Sept 15, 2021 18:16:45 GMT 2
Коментарите под поста в инстаграм са страшни! Тези от Mobilfox, дори не мога да разбера какво са написали. Адски неадекватнти. Някой може ли да даде линк? http://instagram.com/p/CT1YLQ8Ifeh
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 15, 2021 18:19:20 GMT 2
Сиса е.... абе не може да се опише. Не мисля, че е защото нямат пари, не й се дават просто. Колана е противопоказен даже. Ния не ми се вижда пълна никак. Може и да стане обаче, ако се продължава в същия дух. Много ми е сладка тя. Размерите понякога не отговарят. На моята близо 5 годишна на дълкжина са й повечето са къси от размера, който е уж за нея. Да, и аз това щях да коментирам. 104 е напълно нормален размер за дете на 2г8м. Синът ми е на 5г3м и носи дрехи, които ги дават за 8-9г деца, просто защото е много висок (почти 130см е, но иначе е много слаб). Повече от седмица не я бях гледала мама Сиса и наистина е много подпухнала в лицето. Едва диша вече и това постоянно задъхване като говори на камерата, наистина и се чудя защо си го причинява. Като е толкова изморена, да си даде почивка до раждането, да си полежи, да се наспи, а не само да клепи и да се прозява на тая камера. И тя хубаво оправи бебешката кошара, ами то докато роди тия чаршафи вече ще са толкова напрашени, че изобщо няма да са подходящи за посрещане на бебе. Това е работа точно за 5 минути и Гошко може да го направи, преди да ги изпишат от болницата.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 18:20:32 GMT 2
Пуснах си Сиса да я видя какви ги върши днес. Решила да сменя чаршафи, че още в неделя трябвало ама много я мързяло и ще оправя на бебето кушетката (детското легло) ама чаршафа ѝ бил малък. Как пък някой не ѝ прати и едни чаршафи за бебето начи, сега трябва да купува, тя даже и завивка няма за бебето, защото щяло да спи в чувалче. Сложи обиколник ама той горкия изобщо не става за това легло ама нали е от втората употреба и е евтино ще го ползва. Сиса влогва докато е на тонове и си показва корема, дори снима докато е в тоалетната с Ния и щяла да пишка, много полезна информация, няма що. Иначе бебето било добре ама било "малко ниско на килограми" било 2,800, а Ния по-това време била повече. Те и на една моя приятелка казваха, че бебето е 2,600 ама се роди 3,100 кг., така че не знам какво я плащат или тя лъже, че е 2,800, а е по-малко като знаем колко разбира немски. Купила си колан иначе за след раждането, ти плюскай още и чакай на колан за стягане. Ходила пак на втората употреба за дрехи на Ния и всичко дето купила ѝ било излязло 13 евро и много се радва и годее. Купила на Ния дънки, тя попринцип носела само клинчета ама за градината можела и да ѝ обуе дънки, те ми се видяха доста износени ама за Сиса са много запазени, Купила ѝ две горнища, едно от които "едно такова пухено" (поларено горнище), а за размерите са огромни, това дете на живо явно си е много едро, 104-110 размер е за 4-5 годишни. Иначе днес я мързяло да готви и правила принцеси с кайма за вечеря. Криси , ама каза ли Ния пак намаза ? 😜 Предния път купи дрешки 104 ,така че явно Ния е наистина едричка . На колко години е всъщност ? Този път пропусна да го каже, само каза, че винаги след преглед минава през втората употреба за деца, защото имало много хубави дрешки и не можела да се спре да купува.
Ния е на 2 и половина.
|
|
|
Post by okay on Sept 15, 2021 18:25:03 GMT 2
Не мога да разбера наистина ли са толкова нагли или смятат хората за идиоти? Работила съм сравнително дълго време с въпросния господин и не съм очаквала подобно махленско поведение от него. Направо ми е неудобно да гледам познат човек как се излага, камо ли ако бях на мястото на роднините на нашата пасмина от инфлуцки. Ама то се изисква малко акъл, за да осъзнаеш, че невинаги хората ти завиждат и искат да те спъват. Понякога просто е, защото не струваш. И тук важи с пълна сила максимата, че ако нещо е безплатно, то ти си продукта.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 18:31:47 GMT 2
Не мога да повярвам, че хората се абстрахират от инфантилното и простовато поведение на лелята и само защото е отишла до друга държава сама за 3 дни, са способни да пишат такива коментари. Е*асиии чудото. Сори, но се дразня. Толкова да са ти снишени критериите за авантюристичен и естествен човек, че да мислиш лелята за такава, ми е супер утопично. За мен е кристално ясно, че тя не го прави за кефа, а за да се направи на готина и над нещата, щот има да харчи 2 бона за каквото ѝ падне. Нямаше да бъде афиширано така, ако беше иначе, според мен. Някак си просто не се случва естествено, а принудено.. за видеото. И като почне с излишния хайп ми идва да се застрелям. Отишла си до Италия, не до Марс. Ама някои хора и на Марс да отидат, няма да си снимат тъпотията за ютуб.
|
|
|
Post by okay on Sept 15, 2021 18:40:15 GMT 2
Мнението ми за Йокото далеч не е високо, но според мен тя е естествена във видеата си. Чак фурия, мечта и не-знам-си-каква не бих я нарекла, по-скоро енергична жена. Такива суперлативи за мен са неестествени. За мен тя си е такъв човек - авантюристичен и спонтанен, но като се добави фактът, че се снима, това автоматично значи, че тези нейни качества се преекспонират многократно както от самата нея, така и от последователите. Мен в последния влог не ме издразни, даже беше малко по-отбрана. След малко ще видя и следващото видео. Не че прави нещо кой знае какво, просто успява да предаде позитивно и приключенско настроение.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 18:40:51 GMT 2
Ау, колко вдъхновително.. вдъхнових вдъхновителния си вдъхновяващ живот и аз, чрез лелята. Хубава ѝ е поредицата, ама чак пък толко'. Отивам да чета в Иг.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Sept 15, 2021 18:45:17 GMT 2
Лелята даже я пишат вече и в сайтовете (при все съмнителният им цвят). Честно казано- предпочитам да пишат за нея и да си развива профила, отколкото някакви недоразумения като Гана, Стела ииии други мои любимки. Жената се опитва да е различна от останалите, не пращи от колаборации и не си използва децата за content - с това ми печели симпатиите. П.С. Уви, не съм забравила още средните пръсти по мой адрес и някакви видеа за селските пръчки, лел. Сигурна съм, че четеш тука. Просто съм обективна...
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 18:45:50 GMT 2
Не знам, не знам. Може да сте прави. Аз нещо не мога да я усетя естествена. По-скоро престорена и адски преекспонираща дреболии, които може би са били значими някога, но не и сега.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 18:49:29 GMT 2
Айде Баланчо вече си е намерил интериорни дизайнери. Бреййй от селско момче, я вижте до къде стигна. Много ми е интересно от къде такива финанси. Дизайнерите са спонсорирани, то е ясно ама все пак ще се искат и пари.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Sept 15, 2021 18:53:31 GMT 2
Офф, към тоя Баланчо имам някаква органична непоносимост. Не знам дали ви се е случвало и на вас, но има хора, които са ми адски антипатични от пръв поглед и не мога да ги възприема добре и сериозно (въпреки всичко). Така и с Баланчо... То не е виновно момчето, може да сме кармични врагове от минали животи и да е така само при мен. P.S. Нали помните, че преди време една холистична марка се беше оплакала, че е налазена от млада двойка инфлуенсъри, които смятат да създадат в най-скоро семейство с дечица? Вече съм почти сигурна, че ставаше въпрос да Баланчо и жена.
|
|
|
Post by amourrr on Sept 15, 2021 18:56:59 GMT 2
Баланчо и хотела мълчаха за гивауейа, спечелен от брат му и бързо се забрави. При Пепе ще е същата история, нямам представа дори защо я защитават.
Гледам Никол ДБ качила снимка сестра ѝ днес. Много сладко момиченце с готина, цветна рокля. Но не мога да разбера от ефектите, които кака ѝ слага на снимките ли изглежда, че има толкова косми по краката, или наистина е така. Ако е реално, по-скоро аз не бих я облякла така. Децата са изключително груби и нетактични в тези отношения...
Попова става толкоооова скучна, беше ми кеф преди да я гледам, сега набързо я преглеждам.
Лелята ми е любимка. От скоро я следвам, може ли да ми кажете на две, на три, какви гафове е правила?
|
|