|
Post by carolinebingley on Sept 15, 2021 18:58:56 GMT 2
При лелята аз си имам едно наум заради Хербалайф. Там всичко е с цел. Не обичам да ме манипулират и поради тази причина не я гледам. Не само, просто ми идва леко селска като поведение.
|
|
|
Post by dzyn on Sept 15, 2021 19:04:25 GMT 2
Май не се сещам за инфлуенсър, който безкористно така да си развива мрежите. Нека намажат 😄 и те нещо, нямам против и не ме дразни. Нормално е да търсят някаква облага, предимно финансова. Но ако дават нещо отсреща, си е напълно ок сделка.
Мен лелята на тоя етап ме зарежда. Въобще не ми пука, че иска да си пробутва хербалайфа или че го прави за гледания. И да, дразни с леко инфантилно поведение, ма айде сега - никой не е съвършен.
|
|
|
Post by ladybird on Sept 15, 2021 19:07:47 GMT 2
Аз харесвам поредиците на леля Йо, но и според мен е престорена. Тя усети вълненията на хората и прави всичко възможно да се хареса. Голяма роля и парите играят. Веднъж отворих някои от първите й видеа и ми се видя с различно поведение. Не знам, може самочувствието й да идва от парите на Барт. Да направи нещо дето не изисква пари, като например Виолета Буреле, която има подобни видеа. Жалко,че спря да снима.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 15, 2021 19:13:43 GMT 2
На мен също ми харесва, че е енергична Йоко. Тъкмо се зарадвах, че Зори има ново видео то пък пълна скука, поръчки от чужбина.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Sept 15, 2021 19:14:46 GMT 2
Така ли ми се струва или Николчето е облякла тениската си върху кучето й?
Във видеото ще видите още: как Николчето си бърка в ушите, поредната възглавница без калъфка + празна бутилка (от кола май) в ъгъла до леглото.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 19:18:39 GMT 2
Баланчо и хотела мълчаха за гивауейа, спечелен от брат му и бързо се забрави. При Пепе ще е същата история, нямам представа дори защо я защитават. Гледам Никол ДБ качила снимка сестра ѝ днес. Много сладко момиченце с готина, цветна рокля. Но не мога да разбера от ефектите, които кака ѝ слага на снимките ли изглежда, че има толкова косми по краката, или наистина е така. Ако е реално, по-скоро аз не бих я облякла така. Децата са изключително груби и нетактични в тези отношения... Попова става толкоооова скучна, беше ми кеф преди да я гледам, сега набързо я преглеждам. Лелята ми е любимка. От скоро я следвам, може ли да ми кажете на две, на три, какви гафове е правила? Сестрата на Никол е много красиво дете. Права си за космите обаче, не мога да преценя и аз дали е от филтъра. Балан и Надка са ми най ама най-антипатичните в бг пространството. Там лъха на комплексарщина и селяния, пози и какво ли не. Мега фалшиви са. Честно казано май само лелята напоследък ми е приятна за гледане и си пускам видеата ѝ. Разтоварват ме, не ми се гледат заучени фрази, за да ми продадат нещо, репетирани сцени и реклами.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 19:20:35 GMT 2
Коментар под видеото на Сиса: Desi Mihaylova преди 5 часа И аз си купих същия кулан след като родих ама на мен ми беше доста не удобен сланинките ми излизаха🤣🤣🤣.Моето момиче и тя не носи дънки вика че са и не удобни тя е малко по едричка и вискока и и копивам клинчета роклички. Ох, малеее пукам се от неграмотният коментар, който е получила Сиса.А, за самата Цица - думи нямам( както винаги).Ама филиики за вечеря за дете изобщо не е удачно.Нека тя само да хапва, ама детето - трябва по-лекичка храна, за да не му се натоварва стомахчето.
|
|
|
Post by muffin on Sept 15, 2021 19:31:21 GMT 2
Току що видях, че тази Деница ( на Никол приятелката) има пр профил и мениджър. Wtf??😂
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 15, 2021 19:36:50 GMT 2
Елица мирише китки. Само дето хортензиите не миришат. Тя обаче си е напълняла, нямаше такова дупе преди, така изразено. Видимо е, просто е променена. Интересно за какво ще идва, тв скоро беше тук. Едва ли пътува само за да се вижда с приятелки. Прави силно впечатление, че Майкъл не е с нея. Видеото й стана легендарно.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Sept 15, 2021 19:38:06 GMT 2
Аз не харесвам сестрата на Никол. Във видеото, което споделих малко по-нагоре Никол я пита нещо, детето отговаря и започва да се хили като... ще се въздържа да довърша.
На Деница май ръката й е била оперирана. Струва ми се, че от цялата лакомия да работи и изкарва повече пари я е натоварила до такава степен, че се е наложило накрая да я оперират. Спомням си, че няколко пъти си правеше почивка заради ръката, но май не беше достатъчна. В последния й влог си пролича и това, което беше писало едно момиче тук - че постоянно бърза и гледа да прави лесни маникюри, за да може да вземе повече клиентки. Наскоро преброих, че на ден прави между 9 и 11 момичета, което е страшно много. Но е факт, че все прави някакви елементарни неща, за които аз не бих платила 28лв. Профилът на салона й го поддържа приятеля й, там той избира кои маникюри да качи, а в нейния си профил тя качва на стори всички, които прави. Изгледах видеото, в което тя и Георги се хранят "здравословно" за една седмица. Още от първия ден Деница решава да не яде цял ден нищо (било хубаво поне веднъж седмично да се прави нулев ден, клиентки й го били казвали). После като гледах какво ядеше следващите дни щях да припадна. Наистина изглежда вечно гладна и недоволна от живота и освен това прилича на момиче с някакъв хранителен проблем. Днес яде пица и чипс, на следващия ден гладува. На третия ден пък си носи в магазина половинг кг салата Снежанка (примерно). Върти се в някакъв омагьосан кръг с храненето, което няма да й се отрази добре, ако продължава така. В съзнанието й постоянно се върти думата отслабване.
Иначе в коментарите бая са ги насолили.
|
|
|
Post by plam on Sept 15, 2021 19:43:35 GMT 2
Много се агресирах с коментарите под поста. Тоя Маринчо е такъв смотан ръб. Ехидни подигравки ли не бяха, свободна на словото ли, какво ли не опита и накрая завърши с едно ок 😂😂😂 Естествено има и пригласящи, (включително и от потребителка, която харесвах в кораба майка) че сме вманиечени по Пепе и как на другите хвърлящи телефони никой не е обърнал внимание. Просто рекламата на Пепе преля чашата с некадърността си. Предлагам да се допълни поста с другите хвърлящи и да се приключва. Дано никой не се подлъже да си купи тия китайски пластмаси. Sent from my iPhone using Tapatalk Само оратор Йонко оставаше да се включи в спора. Тя с този господин са на един акъл по ораторство 😂
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 15, 2021 20:09:42 GMT 2
Много маникюристки явно са така. Добри са,набират популярност и клиенти и се съблазняват от парите, искат още, съответно претупват. Такива заслужават да им намалеят рязко клиентите. Да не говорим, че всяка втора може не може се занимава с това, ако не мигли, ако не фризьорка, и вече учителка(за мое огромно удивление ама е друга тема). Пепе качи ли го тоя влог?
|
|
|
Post by sunn on Sept 15, 2021 20:12:44 GMT 2
Пепон пак изби рибата с простотия. 😃 Ама как иначе, има 4 деца за гледане.. (Филипе 😂) Много ме кефи как всяка една публикация в профила ги жегва, уж са над нещата, ама им личи как не е баш така. 😀
За Елица съм съгласна, имам чувството, че това видео го качва 2 месеца вече.. Днес ѝ било единствения почивен ден. Интересно ми е как в работен ден има време да сготви 3 манджи, да направи 2 хляба и 1 пица.. 🤣🤣
На леля новото видео от Италия не съм го гледала, по-късно ще си я пусна. Мен ме радва като цяло.
Николчето в инстаграм е пуснала пост как да бъдем красиви и естествени без грим. 🤣🤣 Тя ми сложила миглите и направила микроблейдинга, пък ще ми дава съвети как да бъда красива без грим. 😂 Николче, то с мигли и вежди всеки може. Ми, не, мерси съм за съветите ти. 🤣🤣
|
|
|
Post by Ахинора on Sept 15, 2021 20:13:35 GMT 2
Елица мирише китки. Само дето хортензиите не миришат. Е как не миришат? Във fragrantica цял подфорум има посветен на аромата на хортензия www.fragrantica.com/notes/Hortensia-271.html. В нас имаме градина с храстчета хортензии, сутрин, докато има роса, ухаят особено силно, любимият ми парфюм също има отчетливи нотки на хортензия. С такава категоричност да се твърдят недостоверни факти, това не мога да го подмина. На път съм да я отследвам Елица, толкова еднообразно съдържание, като личен профил е станала, усещам една пасивност, апатия, всички неща, за които я харесвах, вече не ги показва - нито визии, нито тоалети, нито някакви трикове, вече не ми допада. Като се сетя само как от нея научих за ASOS, за phi brows, преди изобщо някой тук да е чувал за тази техника, разни продукти съм си купувала, които са препоръчани от нея, къде отиде това момиче? Сега може да ме инфлуенсне само да си сложа зеле в пицата, което няма как да стане. Отново искам да похваля Niki Sky, много ми харесва това момиче, супер модни и бюти съвети дава, които са и приложими в истинския живот.
|
|
|
Post by welt on Sept 15, 2021 20:14:42 GMT 2
Аз предпочитам да гледам как Елица бели картофи или нищо да не гледам пред Йоко. Дълбоко ме отвращават всякакви пирамиди и схеми като нейния бизнес. Да не говорим, че за мен тя се държи изключително невъзпитано и просташки.
|
|
|
Post by Kristalna on Sept 15, 2021 20:46:26 GMT 2
Аз намирам клиповете на леля за интересни на фона на другите бг влогъри. Не ми пречи, че си вади парите с ХЛ, не мисля, че го натрапва прекомерно. Кефи ме, че не ползва децата за продуктово позициониране, че не се самоопределя като майка (кърмилница, многострадалница, забравила за себе си), а се наслаждава на живота.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 15, 2021 20:51:53 GMT 2
Приемам поправката, моите не миришат на нищо, а и мн други, които съм помирисвала. Та затова го казах. Елица работи половин ден вероятно затова смогва на манджите.
|
|
|
Post by The Judge on Sept 15, 2021 20:53:24 GMT 2
Тръгването на война със сборище безмозъчни е напълно безсмислено. И, caroline, си права напълно. Аз затова и не съм го направила до сега. По принцип ако си добутал до 30 и кусур и си се и размножил и нямаш капка мозък, усет за деликатност, ценности и правилно светоусещане, аз няма да ги създам, колкото и кофи пУмия (както казваше Пеева) да излея. Просто съм изкрено потресена как е възможно всички в тая "професия" (айде 90%)да са такова лошо качество. То направо си е брак. Нито идеи, нито креативност, само пълни тъпотии, някви гигабайти "видиа" и "контент", с който чуваш как ти измират мозъчните клетки-коя пикала, събрала памперс, коя се цедила, коя си освинила чаршафите, коя баща ѝ къде свършил и помежду другото-купете си хладилник за 20 бона и си метнете телефона през балкона, защото мисля, че сте пълни кретени и ще го направите-аре стига, бе!!! Че на всичкото отгоре тия фейк простакеси навирили муцуна до небето. Такова ли ни е верно обществото, че това да са ЛИДЕРИ на мнение и тенденции?! *дайте ми кофа*
Колкото до Йокото, тия свръхпревзети коментари са само от хора, които не виждат по-далеч от носа си. Едно ѝ признавам-много добра стратегия има. Разликата между нея и другите патки, е че тя не пести пари за собствения си кеф и знае, че това ще ѝ се върне. Ходи до Джагабай, защото просто може да си позволи да го направи. Просто знае как да го направи да изглежда креативно, а не просто поредния импулс или бизнес решение. Ако беше циция като Попова, например, щеше да чака арменския поп да ѝ плати и нямаше да е нищо по-различно от всичките, които ходят да просят спане на аванта. За нея важи с пълна сила "I can't wait to get rich to become who I actually am" и "try hard to be less obvious how hard you're trying". Едно е супер забавно-тя си пуска Prodigy и си гледа кефа на път към Италия, и я гледат как си гледа кефа, а тия гъски на по 27 висят като обелки по цял ден у тях и се молят някой да им приеме колаборацията, че да идат някъде, за да предложат някой атеактивен коридор, за да заработят хонорара. Пълен цирк!
|
|
|
Post by scalestone on Sept 15, 2021 20:57:55 GMT 2
Елица е казвала, че в Дания (Пепонче, драстиииии) сряда им бил почивен ден. Дано ги качи видеата, защото много ми се гледат.
Надявам се само да не се повтори историята с Ивана при нея и масово да се извиняват някои хора за думите си. Друго не искам да казвам.
Валката с този точно филтър си прави косата почнала да побелява и посивява, не ми изглежда мазна.
|
|
|
Post by mira on Sept 15, 2021 21:03:20 GMT 2
Йоко ме кефи, заради различното съдържание. Определено няма еквивалент тук, а липсата на реклама й е огромен плюс.
Днес нямах търпение да пусна втора и трета част, но: - зави ми се свят от въртене на тоя телефон Тя обработва бързо видеа, защото грам умения не влага в това: нито начин на снимане, нито ефекти, даже музика няма. - много хубави кадри, но 2 думи не може да каже за локацията
Не очаквам да ми рецитира Уикипедия, но поне НЕЩО. От Венеция единствените неща като локации, които спомена бяха, цитирам, "главния площад" и "търговската улица".
Ще продължа да я гледам, защото е най-интересна в момента. Но колкото плюсове, толкова и минуси има.
Sent from my SM-G960U1 using Tapatalk
|
|
|
Post by dzyn on Sept 15, 2021 21:15:06 GMT 2
Не знам дали е против правилата, ако е така - съжалявам, не е умишлено. Но чета сега инстаграм поста за кейсовете и скромното ми непоискано мнение е, че акцентът в поста е пепе, а не подвеждащата реклама. Още повече пък и че редица други преди нея също ги мятаха, но те дори не са споменати. Така целият текст олеква, защото общото впечатление е, че пепето е центърът на проблема, а то реално е в маркетинга на онея палячовци. Не казвам, че тя няма отношение, а че просто не тя е центърът.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Sept 15, 2021 21:20:31 GMT 2
Елица е казвала, че в Дания (Пепонче, драстиииии) сряда им бил почивен ден. Дано ги качи видеата, защото много ми се гледат. Надявам се само да не се повтори историята с Ивана при нея и масово да се извиняват някои хора за думите си. Друго не искам да казвам. Валката с този точно филтър си прави косата почнала да побелява и посивява, не ми изглежда мазна. Аз не съм виждала грозни коментари за Елица, за Ивана наистина имаше грозни и аз бях автор на някои, за които и до днес ме е срам. Надявам се да няма подобни проблеми на Ивана, но и за това да е - никой не е виновен на никого, просто съдба. Един-единствен път човек ме е изкарвал извън релси по тази тема и това е Пепон с историята как децата ставали между другото. Ами, ела да ми направиш две деца като е толкова лесно, Пепон... Но пак повтарям - това си е съдба, мъчно е, че на някои се получава толкова лесно, а други се налага да страдаме, но всяко нещо се случва поради някаква причина в тоя живот (дали заради лоша карма или прегрешения в минал живот...). {Spoiler} И все пак - на човек се дава толкова колкото може да понесе, убедих се в това. Миналата година бях на косъм от самоубийство от болничната стая, от мисълта, че може би никога няма да имам собствени деца. Добре, че первазът беше достатъчно висок, а аз оперирана и обездвижена, за да приведа това безумие в ход. В момента очакваме момченце и момиченце в началото на другата година и няма по-щастливи от ММ и мен на света. По един или друг начин и дори след много мъки - нещата се случват. Търпение и сила на всички, които много го искат, но все не се получава.
|
|
|
Post by kalimera on Sept 15, 2021 21:21:29 GMT 2
Ива Кузманова качила снимка с доста изрязан бански.🤭 Нещо не ми се връзва с опитите да се покажат, че са силно вярващи християни. Има нещо гнило в цялата тази работа. Съблазняването не е ли грях ?
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 15, 2021 21:22:54 GMT 2
Не знам дали е против правилата, ако е така - съжалявам, не е умишлено. Но чета сега инстаграм поста за кейсовете и скромното ми непоискано мнение е, че акцентът в поста е пепе, а не подвеждащата реклама. Още повече пък и че редица други преди нея също ги мятаха, но те дори не са споменати. Така целият текст олеква, защото общото впечатление е, че пепето е центърът на проблема, а то реално е в маркетинга на онея палячовци. Не казвам, че тя няма отношение, а че просто не тя е центърът. Просто при нея се вижда датата, което е доказателство, че телефонът не е неин. При другите си е просто догадка.
|
|
|
Post by dzyn on Sept 15, 2021 21:27:18 GMT 2
Аз разбирам защо тя е поводът, просто казвам, че изглежда че тя е И акцентът и че би могло да се формулира по друг начин. Не искам да задълбавам, давам мнение като потребител 😄 ако сметнете, че е спам или против правилата - изтрийте.
|
|
|
Post by elanli on Sept 15, 2021 21:28:12 GMT 2
Гане, Гане... Прехвърли комплекси и към бебето ли? Ти в 40 градуса си с пуловера навън, а за бебе, родено Септември, купи летнитте разпродажби, само и само да е по вишУтУ мода. И ако наистина си дала 93€ за нещо, което ще го облечат макс веднъж вкъщи, имаш сериозен проблем и ти е нужна професионална помощ. Тези дрехи не са ок за този сезон или може да се носят под други. Има страхотни детски марки, по-висок клас, с чудесен избор на продукти. По-добре не давай повече бебешки полезни съвети, това са твоите комплекси и няма нищо общо с нуждите на новородено.
|
|
|
Post by kalimera on Sept 15, 2021 21:31:18 GMT 2
Йоко ме кефи, заради различното съдържание. Определено няма еквивалент тук, а липсата на реклама й е огромен плюс. Днес нямах търпение да пусна втора и трета част, но: - зави ми се свят от въртене на тоя телефон Тя обработва бързо видеа, защото грам умения не влага в това: нито начин на снимане, нито ефекти, даже музика няма. - много хубави кадри, но 2 думи не може да каже за локацията Не очаквам да ми рецитира Уикипедия, но поне НЕЩО. От Венеция единствените неща като локации, които спомена бяха, цитирам, "главния площад" и "търговската улица". Ще продължа да я гледам, защото е най-интересна в момента. Но колкото плюсове, толкова и минуси има. Sent from my SM-G960U1 using Tapatalk И нищо не спомена за базиликата Сан Марко. Според мен е доста ограничена жена. Йогурина, много се радвам за теб.🙏🏻 😇😘
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 15, 2021 21:42:44 GMT 2
Йо, много, много се радвам, че ви се получиха нещата. Мислех те. 😘
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 21:46:35 GMT 2
Йооо!!! Прекрасна новина! Лека бременност и скоро да гушнеш малките прекрасници!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 15, 2021 21:49:02 GMT 2
Yogurina -Ех, че хубава новина.Безпроблемна бременност и леко раждане.Много се радвам за тази новина.
|
|