|
Post by rachelgreeb on Sept 24, 2021 18:53:25 GMT 2
Ния май без да иска издаде името на бебето на мама Сиса. В края на видеото каза, че дрешката е за Борко. Пасва на фамилията - Борис Боросов.
|
|
|
Post by mariak on Sept 24, 2021 18:54:53 GMT 2
Ния май без да иска издаде името на бебето на мама Сиса. В края на видеото каза, че дрешката е за Борко. Пасва на фамилията - Борис Боросов. След това Сиса казва “да, Борко го е носил”, може би е детенцето на сестра ѝ. Те нали всички дрешки са или подарени или втора ръка. 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2021 18:57:33 GMT 2
Семейна идилия Пепелджийски - Чехли е с поло, Матейчо с яке и наврян у оная гадна раница, а кака ви Пепа с потник НО отгоре с ватиран дълъг елек... логика нулева
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 24, 2021 19:00:19 GMT 2
Светът на Ванката с пародия на лайфа на Стела и чичото 😂
Получило им се е. Лелеее, ей сега гледах един Live на Стела, в който я питаха за това видео... Сега го виждам и аз, тя пуснала ново видео на живо, за да имали хората от къде да си вадели хляб - от тях
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2021 19:17:58 GMT 2
Тонка дава акъл как си била "оправила" кожата на лицето без да ходи на доктори и процедури. Тия хора съвсем изтрещяха, тя кожата ѝ е от гадна по-гадна, има нужда от почистване, защото не е само до това да мажеш фондьотени докато ти покрият черниче точки и белезите от пъпки. Няма да ѝ догледам видеото, защото Попова от ден на ден все по-прости видеа прави и все по-големи глупости дрънка.
|
|
|
Post by yoooobooo on Sept 24, 2021 20:01:30 GMT 2
Интересно ми е къде е онази чанта “диор”, която си купи от Милано. Според мен е на сестра ѝ или дъщерята на Мира Добрева ( ако не се лъжа с нея бяха в Милано). Или пак е поръчана и върната. Грозните домашни чехли на гучи също за изгубиха. За ОФ - и дадохте чудесна идея. Това,което казваше,че пишала в книгата на живота си и ѝ засядала буца не беше ли го казала в едно интервю когато лансираше “първата ѝ книга, а.к.а лексикон” . Тя била жертва на трафик на хора ама нямало сега да го разказва.. пак старата лъжа на нов глас. За ишлеметата- бях споделяла на първото място, че преди години една приятелка ме караше да ходим до Дупница за да си купим ботуши на Филип Плейн - ишлеме. Не се вързах но това е район, в който се правят такива неща и като нищо някоя вуйна работи шивачка на такова място. Валката - МрЪНтин и подобни гаджета на блогърки и за 10 минути няма да ги изтърпя в живота ми. Бахти чехълите, нищо мъжко, женски прислужници за Фифи същото се отнася. Сто процента не им пускат редовно тяхните господарки какво остава за всеки ден. Божеееее, сега като каза за това се сетих,че имам един бивш от Дупница, който ми се хвалеше как там можеш да намериш почти всички скъпи марки, но крадени. Той специално ми показваше някакви дънки на моята "любима" марка Москино. С етикет, оригинални. Крадени от Италия. Продавали ги хора по къщите или по гаражи. И цяла Дупница ходела на пазар така. 😃 Така че май това си е източника на всичките й скъпи дрехи.
|
|
|
Post by fif on Sept 24, 2021 20:08:20 GMT 2
Мале, това сакенце на Гуци изглежда като излязло от магазин 2ра ръка, а на нея й стои като на кол, никакъв усет за обличане, дори и да са реално похарчени пари.
Има толкова по-важни неща от тези парцали, които не те правят повече човек и Гуци е типичен пример, че за нищо не става и е супер смешна. Хем е с ужасни зъби, крив поглед, занижен умствен капацитет, дори и за инфуенсър не става, защото всички видеа и снимки, които прави са еднотипни и няма никаква градация. Мисли си, че има някакви умения, а те са кръгла 0. Много е тъжно, много, даже вече не е смешно.
|
|
|
Post by plam on Sept 24, 2021 20:15:28 GMT 2
Тонка дава акъл как си била "оправила" кожата на лицето без да ходи на доктори и процедури. Тия хора съвсем изтрещяха, тя кожата ѝ е от гадна по-гадна, има нужда от почистване, защото не е само до това да мажеш фондьотени докато ти покрият черниче точки и белезите от пъпки. Няма да ѝ догледам видеото, защото Попова от ден на ден все по-прости видеа прави и все по-големи глупости дрънка. Тая сериозно ли си мисли,че кожата ѝ е оправена?? 😂😂хахаха голям смях малеее..сиг продуктите на Руми пак ще възхвалява. Кожата ѝ е в ужасно състояние от толкова глупости дето си слага. И пак прикачила снимки с филтри ..оф оф
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Sept 24, 2021 20:20:27 GMT 2
Корейките майка и щерка са ми много странни. Как така решаваш да отидеш толкова далеч, да оставиш мъжа си и по-възрастната си майка за да преследваш мечтата да живееш в страна, по която си се запалил от сериалите. Тотален нооул сенс. И мъжете на двете им не стават. Единия останал в бг и ги вижда по скайпа в продължение на много години, другия все е на работа и общо взето го видяхме само на сватбата. Що за живот е това? Що за семейства ? Проблема май е в моя телевизор но не го разбирам това нещо. Пишете долу в коментарите вашето мнение 😂
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2021 20:21:07 GMT 2
Тонка дава акъл как си била "оправила" кожата на лицето без да ходи на доктори и процедури. Тия хора съвсем изтрещяха, тя кожата ѝ е от гадна по-гадна, има нужда от почистване, защото не е само до това да мажеш фондьотени докато ти покрият черниче точки и белезите от пъпки. Няма да ѝ догледам видеото, защото Попова от ден на ден все по-прости видеа прави и все по-големи глупости дрънка. Тая сериозно ли си мисли,че кожата ѝ е оправена?? 😂😂хахаха голям смях малеее..сиг продуктите на Руми пак ще възхвалява. Кожата ѝ е в ужасно състояние от толкова глупости дето си слага. И пак прикачила снимки с филтри ..оф оф Точно Руми рекламира, постоянно Руми, Руми, страхотни са ѝ продуктите, натурални са, просто съм влюбена в тях.. абе я бягай от тука с тая Руми.
|
|
|
Post by sunn on Sept 24, 2021 20:32:35 GMT 2
Тонка дава акъл как си била "оправила" кожата на лицето без да ходи на доктори и процедури. Тия хора съвсем изтрещяха, тя кожата ѝ е от гадна по-гадна, има нужда от почистване, защото не е само до това да мажеш фондьотени докато ти покрият черниче точки и белезите от пъпки. Няма да ѝ догледам видеото, защото Попова от ден на ден все по-прости видеа прави и все по-големи глупости дрънка. Абсолютно съм съгласна, Криси. Същото си помислих и аз, само като видях заглавието на видеото. Изобщо няма да си я пускам. Цялата е с белези, пъпки и черни точки, защото се плеска с каквото намери (няма нищо лошо в това, че е с проблемна кожа, само да поясна, дори аз съм леко пъпчасала в момента 🤣) и тя ще ми дава съвети как да си оправя кожата. 🤷🏻♀️Такива съвети бих приела само и единствено от Зорница.
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 24, 2021 20:47:19 GMT 2
Семейство Петканови уж щяха да почиват от мрежата, но Данито е наминал за една рекламка.
|
|
|
Post by mar4eto12 on Sept 24, 2021 20:48:19 GMT 2
Тонкеееее, Тонкееее... ПИГМЕНТНИ петна, не ПИГМЕНТИРАНИ. Ей, Богу неграмотна до пръскане...
"Руми, Руми, Руми, другото дето ви казах не го правете, защото съм чела, че не е окей, въпреки че при мен даде резултат."
Коефициент на полезност - нула.
|
|
|
Post by ladybird on Sept 24, 2021 21:02:59 GMT 2
Не съм навътре с Южна Корея, но за живота там ми се струваха достоверни видеата на Дани Данни. Тя малко ме разочарова със спирането и монетизацията. Приятни са ми мама Корея и Таня, често ги гледам. Относно майка и дъщеря, те отдавна са изстинали към българските роднини. Те се чувстват най-добре там и лесно са се адаптирали в сравнение с Дани Данини. Може би Ели не се разбира с корейската свекърва и явно й харесва този начин на живот( често без съпруг).
|
|
|
Post by maggi on Sept 24, 2021 21:06:42 GMT 2
Леле, сакото на Ганка е от 2001г. 😀😀😀 и pre loved, за всички които се чудеха. 2001г., ма нали е шанел 😀😀 И тя изобщо не чете тук... prikachi.net/image/z5R6D
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 24, 2021 21:27:07 GMT 2
Оффф бе Гане... За крадените неща, тук, наблизо до Русе си имаме малко градче с битак всяка седмица, на която свободно се продават точно крадени дрехи, козметика, колела и т.н., виждала съм какви ли не оригинални дрехи и най-вече чанти на доооста снижени цени, НО свободно се продават и такива реплики.. Нямам и' доверие, ама никакво. Чете си яко тук.
За Руми - използвала съм "революционния" крем, ексфолиант за тяло и още някакъв серум - и трите продукта бяха доста зле. Не го казвам, за да се заям или нещо, но от въпросния крем нямаше никакъв ефект, а след него се усещаше ужасно лепкаво, ексфолиантът, единствено миришеше добре, но беше адски течен и изобщо нямаше ефект на ексфолиране, а серума - изхвърлих, тъй като беше адски парфюмиран и след тест върху ръката ми получих страхотен обрив и зачервяване.
|
|
|
Post by Ахинора on Sept 24, 2021 21:28:11 GMT 2
Този термин pre-loved ми звучи толкова абсурдно...Един доста захаросан начин за назоваване на употребявана вещ, за дреха пък съвсем не ми се вписва. Second hand звучи по-лустросано от втора употреба, хайде, навлязъл е донякъде и в съвременния български, ама pre-loved обяснения в любов на сако, което ти е набор, пък било то и Chanel, голям праз че Anna Bey имала същото. Edit: И какъв е този термин сако-блейзер/яке? Доколкото знам, поправете ме, ако греша, сако е българската дума за блейзър, якето си е яке?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2021 21:33:25 GMT 2
Оффф бе Гане... За крадените неща, тук, наблизо до Русе си имаме малко градче с битак всяка седмица, на която свободно се продават точно крадени дрехи, козметика, колела и т.н., виждала съм какви ли не оригинални дрехи и най-вече чанти на доооста снижени цени, НО свободно се продават и такива реплики.. Нямам и' доверие, ама никакво. Чете си яко тук. За Руми - използвала съм "революционния" крем, ексфолиант за тяло и още някакъв серум - и трите продукта бяха доста зле. Не го казвам, за да се заям или нещо, но от въпросния крем нямаше никакъв ефект, а след него се усещаше ужасно лепкаво, ексфолиантът, единствено миришеше добре, но беше адски течен и изобщо нямаше ефект на ексфолиране, а серума - изхвърлих, тъй като беше адски парфюмиран и след тест върху ръката ми получих страхотен обрив и зачервяване. Ооо имам си тука градска мусаджийка
|
|
|
Post by pchelica on Sept 24, 2021 21:37:00 GMT 2
Преброяване: имаме ли съфорумки по-млади от сакото на Гуци? 😂
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2021 21:55:03 GMT 2
Преброяване: имаме ли съфорумки по-млади от сакото на Гуци? 😂 От бая време само чета, че от задачки нямам време, планерът е пълен… 😂 Аз съм само с 1 година по-стара от сакото на Гуцито, ама съм и аз като него запазена, хаха… и във Варна има такъв битак, аз се сдобих с чанта на някаква марка, защото обикалям битаците за порцелан и други глупости, та и аз съм в крак с модата… Пепе и кокошката на снимката, взирах се над 10мин докато видя и накрая я различих и се смях сама, сигурно събудих съседите.. мислих, че е от палтото ѝ или някакъв шал..😂
|
|
|
Post by plam on Sept 24, 2021 22:07:41 GMT 2
Теа щяла да живее с близначката *Ая) за кеатко. Префполагам, че ще се премести при нея, докато Наум снима "Ергена". Толкова ли не може да се оправи с близо 2-годишно детенце за няколко седмици, и без това ядат поръчано готвено, не ходи на работа от 9 до 17, че и сестра й ще се мести при нея.. Мамина глезанка но.2. Тия хора не знам как биха се справили в реалния живот. Личи си,че са толкова зависими от мъжете си..
|
|
|
Post by The Judge on Sept 24, 2021 22:44:46 GMT 2
Натурална козметика изобщо не означава ефективна. А бтв за здрава кожа първото и най-основното е как се храниш. Антоанет никога не е била с добра кожа, но с количествата грим, които слага не е чудно. Като ѝ гледам манджите - мда. Не беше ли тя, която изразходва 1 туба фдт на месец...?! Оф, тая Гергана ми писна да ѝ гледам кривата физиономия. Сигурно единственият трафик, който има към диарито (нарочно) е от тук. И не, не ми вади поредните фейк стстистики!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2021 22:56:31 GMT 2
Напълно съм съгласна! Отдавна спрях да й въртя трафик. 99% от видеата й са за различни продукти. Всеки й е оправил кожата, а на всяко видео си слага филтри, за снимките да не говорим. Видимо е, че кожата й е в ужасно състояние, което не е срамно, но е срамно, че лъже така само, за да си вземе хонорарчето от поредната фирма, която й е изпратила ПРОДУКТ. Във видеата използва филтри, а за снимките да не говорим. Е като имаш толкова прекрасна кожа, защо те е срам да се покажеш, как изглеждаш?! В няколко видеа съм виждала, че Зорница хвали серум на Руми, на нейното мнение бих се доверила, но не и на това на Попова. Тонка дава акъл как си била "оправила" кожата на лицето без да ходи на доктори и процедури. Тия хора съвсем изтрещяха, тя кожата ѝ е от гадна по-гадна, има нужда от почистване, защото не е само до това да мажеш фондьотени докато ти покрият черниче точки и белезите от пъпки. Няма да ѝ догледам видеото, защото Попова от ден на ден все по-прости видеа прави и все по-големи глупости дрънка.
|
|
|
Post by Qyiana on Sept 24, 2021 22:58:34 GMT 2
Оффф бе Гане... За крадените неща, тук, наблизо до Русе си имаме малко градче с битак всяка седмица, на която свободно се продават точно крадени дрехи, козметика, колела и т.н., виждала съм какви ли не оригинални дрехи и най-вече чанти на доооста снижени цени, НО свободно се продават и такива реплики.. Нямам и' доверие, ама никакво. Чете си яко тук. За Руми - използвала съм "революционния" крем, ексфолиант за тяло и още някакъв серум - и трите продукта бяха доста зле. Не го казвам, за да се заям или нещо, но от въпросния крем нямаше никакъв ефект, а след него се усещаше ужасно лепкаво, ексфолиантът, единствено миришеше добре, но беше адски течен и изобщо нямаше ефект на ексфолиране, а серума - изхвърлих, тъй като беше адски парфюмиран и след тест върху ръката ми получих страхотен обрив и зачервяване. Ооо имам си тука градска мусаджийка Русенска мусака х3, казвам аз, и аз съм в отбора 😂 Иначеееее, Гането докога ще продължава да си мисли, че впечатлява някого? И, разбира се, след като НЕ е чела тук, НЕ поства нови сторита с обяснения за НЕфалшивото жакетче. А от тези черни маратонки направо ми се гади вече. Баааааааси мултифункционалните обувки, те сигурно и затова са толкова "скъпи", щото са толкова хубави, че си пасват с всичко, спортни развлачени панталони, секси поли и маркови ансамбълчета. Мачкай, Гане! Важното е ти да си вярваш 😂 Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2021 23:02:37 GMT 2
Като съм гледала техни видеа ми се струва, че Наум не пипва нищо, нито се грижи за детето. Затова с него или без - все тая. Ама може би гледа да намери някой да й помага и е хванала сестра си. Пак съм изненадана, че не се е преместила при майка си и сестра си, за да има повече ръце да помагат. Теа щяла да живее с близначката *Ая) за кеатко. Префполагам, че ще се премести при нея, докато Наум снима "Ергена". Толкова ли не може да се оправи с близо 2-годишно детенце за няколко седмици, и без това ядат поръчано готвено, не ходи на работа от 9 до 17, че и сестра й ще се мести при нея.. Мамина глезанка но.2. Тия хора не знам как биха се справили в реалния живот. Личи си,че са толкова зависими от мъжете си..
|
|
|
Post by The Judge on Sept 24, 2021 23:18:29 GMT 2
Зорница за почти 37 годишна жена изглежда брутално без грим. Тя като цяло младее, но ако изобщо някой може да има претенции за добра кожа-това е тя. Но и във фигурата е толкова стройна и фина, че по нищо не личи да е родила 2 деца.
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 24, 2021 23:28:12 GMT 2
Попова толкова си противоречи, че ако имаше поне 2гр мозък в главата щеше да го осъзнае преди да се излага. Значи всяка седмица рекламира нов продукт, който е тествала поне 2 седмици, или представя нова ПР пратка с продукти, които ще тества поне 2 седмици, обаче е сигурна, че точно крема на Руми и е помогнал? А тя точно да седне да дава съвети за грижа за кожата ми е все едно Гергана да дава съвети за мода - ъъммм не, не, не.
Другата любимка Гергана - 100 пъти съм казвала, че за мен това не са оригинални дрехи, а някакви ментаци. Обаче ментаци или не, как пък не можа една нормална комбинация да направи. Има сумати момичета, които си купуват дрехи за 2лв от втората употреба и се обличат страхотно, а тя с всичките си претенции за дрехи за хиляди левове се облича като клошарка-пенсионерка.
И аз вярвам само на Зорница, даже мога смело да кажа, че благодарение на нея си оправих кожата и почти всички несъвършенства, които имах, вече са в миналото.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 24, 2021 23:28:28 GMT 2
Светът на Ванката с пародия на лайфа на Стела и чичото 😂
Получило им се е. Хахах много е добро, особено имитацията на чичото. Зорница е близо на 37, сериозно ли? 😳Много ми младее.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2021 0:09:41 GMT 2
Ооо имам си тука градска мусаджийка Русенска мусака х3, казвам аз, и аз съм в отбора 😂 Иначеееее, Гането докога ще продължава да си мисли, че впечатлява някого? И, разбира се, след като НЕ е чела тук, НЕ поства нови сторита с обяснения за НЕфалшивото жакетче. А от тези черни маратонки направо ми се гади вече. Баааааааси мултифункционалните обувки, те сигурно и затова са толкова "скъпи", щото са толкова хубави, че си пасват с всичко, спортни развлачени панталони, секси поли и маркови ансамбълчета. Мачкай, Гане! Важното е ти да си вярваш 😂 Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Включвам се и аз в русенската мусака съвсем скоро 😁 Добре, че покрай вас се информирам по модните въпроси от 2001 г. от Гането, че съм с блок и не бях от разблокираните късметлийки. 😥
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Sept 25, 2021 0:31:12 GMT 2
Попова изобщо няма капацитета за такъв тип видеа. Как пък от всичко, което е пробвала точно ,,пухкавия” крем ще е помогнал най-много? Не намирам за удачно точно тя дава съвети за чиста, прекрасна и невероятна кожа, при все, че пиеше хапчета, които й разбъркват хормоните, храни се с някакви буламачи и хаби един фон дьо тен за отрицателно време..
|
|