|
Post by ☀ on Sept 25, 2021 6:58:50 GMT 2
Попова такова перде стана тази година, имам чувството, че само пари са ѝ в главата...който плати той е добър. Не, мерси. Няма аз да ти изплащам кредита.
|
|
727 posts
|
Post by iceprincess on Sept 25, 2021 7:59:28 GMT 2
Точно, вече няма видео, в което да не рекламира нещо. Буквално видеа се правят колкото за рекламата, като при Пепе. Пък канала с влоговете на Попова е 100% направен, за да може безпроблемно да си рекламира каквото й се предложи.
Тази Juls An дето някой я беше споделил е рядко противна и неприятна жена с много свободно време и пари.
|
|
|
Post by tsvetentse on Sept 25, 2021 8:05:14 GMT 2
2 неща ме напрегнаха в на Попова видеото - как рекламира Нивеа, като алкохол денат е на едно от челните места в състава на уж хидратиращи ПРОДУКТИ? Другото е "ултималните" резултати....
|
|
|
Post by ladybird on Sept 25, 2021 8:32:42 GMT 2
Погледнах коментарите под видеото на Слави Клашъра за Южна Корея и много хора са написали, че голяма част от фактите са грешни. Явно Нели и Ели са били прави.
|
|
|
Post by haladriel on Sept 25, 2021 8:48:32 GMT 2
Аз подозирам, че Гергана се е скарала със сестра си или поне не са толкова близки. Може и заради половинката (съквартирантката) на Гергана. Ако сестра ѝ се пазеше толкова много от ковид нямаше да тагва други момичета и да се снима с тях като са били на почивка. Гергана за всичко се оправдава с пандемията, не сложила алайнери заради пандемията. Вярва ли си изобщо. Толкова абсурдно звучи. Преди няколко седмици си показа банковата сметка, ами беше на минус. А сакото е фалшиво, на нейната снимка джобчетата на сакото не са толкова нагоре колкото на снимката от сайта.
Попова не съм я гледала от много време, но как да си я пуснеш, в ютуб тъмбнейлите са ѝ еднакви, много ме дразни.
Валери е скрита лимонка, забелязала съм, че прави много реклами без да ги упоменава. Не я мислете нея, все ще се намерят деца, които да я гледат.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 25, 2021 9:01:32 GMT 2
Гана Фалшиментото 🤣 Гано, то изобщо чувала ли си за израза "Гузен негонен бяга"? Толкова си откаченА,че даже и в психиатрията няма да те приемат.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2021 9:01:49 GMT 2
Аз подозирам, че Гергана се е скарала със сестра си или поне не са толкова близки. Може и заради половинката (съквартирантката) на Гергана. Ако сестра ѝ се пазеше толкова много от ковид нямаше да тагва други момичета и да се снима с тях като са били на почивка. Гергана за всичко се оправдава с пандемията, не сложила алайнери заради пандемията. Вярва ли си изобщо. Толкова абсурдно звучи. Преди няколко седмици си показа банковата сметка, ами беше на минус. А сакото е фалшиво, на нейната снимка джобчетата на сакото не са толкова нагоре колкото на снимката от сайта. Попова не съм я гледала от много време, но как да си я пуснеш, в ютуб тъмбнейлите са ѝ еднакви, много ме дразни. Валери е скрита лимонка, забелязала съм, че прави много реклами без да ги упоменава. Не я мислете нея, все ще се намерят деца, които да я гледат. WoW, това с банковата с банковата сметка съм го пропуснала. Доста клето, ако е истина, да демонстрираш "луксозен" начин на живот, посредтсвом скъпи покупки, а банковата ти сметка да е на минус...
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2021 9:19:35 GMT 2
Гледах видеото на Попо и съм БЯСНА! Как може да е толкова ограничена и простовата и да бълва толкова глупости голямата професионалистка? Как ще се самолекуваш и ще правиш видео като кожата ти е ужасяваща и видимо НЕ си компетентна и само “тестваш” нови неща и видиш ли ти се оправила точно от тези продукти, защото трябва да направиш реклама? Видеото е пълен б*клук(не се извинявам за използваната дума, но съм много ядосана), застанала нашата гопоИца с една тубичка фон дьо тен на лицето, сложила избелващия и заглаждащ филтър, сякаш се пръскала с белина и пудрила с брашно и се хили насреща, бълвайки простотии и грешна информация. Започвам от маската с картоф и ориз, тя и крема Цикатридина бяха най-вярното и безопасното нещо, което беше споделено във видеото. След това чела книга за маслата, ама май толкова е чела. Маслата били етерични(говори за всички масла) .. Не знам дали е реклама, но при маслата е сложила снимки само от фирма “Ривана” и те са най-гнусните възможни, които колкото пъти да купя, миришат зле и етеричните запушват лампата ми за арома терапия, като се отделя нещо лепкато и кафяво и няма чистене.. Та аз съм блокирана от госпожа Продукт, но Тонке, маслото от шипка и от жожоба са базови и могат да се ползват сами, а от чаено дърво е етерично и трябва или да се смеси с базово или да се нанася на пъпка(примерно), защото иначе може да изгори лицето.. и НЕ, маслата не се смесват ВИНАГИ, направо чупиш тъпомера(припадащ мишок). И да допълня, комедогенния индекс(проверка в гугъл, защото не знаеш какво е това) определя, дали порите ще се запушат, а не количеството масло.. (припадащ мишок) При излагане на слънце, ПИГМЕНТИРАНИТЕ петна, се заличавали… Това не знам къде си го чела и не знам кой гений го е писал, но пигментните петна няма как да “изчезнат” от слънцето с магическа пръчка и най-много да се появяват наистина пигменти петна от слънцето този път, а тези от белезите да потъмнеят… За финал и мазната усмивка на Попо с “двата продукта променили живота ѝ”, крема на Ларош поне не е нищо толкова “лошо” и е възможно да е подействал, макар аз да съм ползвала тази серия “Effaclar” и не бяха нищо особено, но не са лоши, състава им “ставаше”. Заради Революшън и продуктите им за грижа за кожата, открила че хиалуроновата киселина ѝ влияе добре, ами Цикатридина, която си мазала и пак я садържа, защо пък да прочетеш какво слагаш на лицето си.. И за финал, защото искам да я удоша и да я лежа в родния ми град(Сливен), целта на видеото и да пребутаме рекламката на Руми.. От хиляди неща, които си мазотела и всички реклами на продукри, точно пА крема на Руми ти помогна и преобърна нещата.. за малко да повярваме, ама.. скептична съм(и аз като бат Любо). Цяло видео бълва простотии за една реклама.. копаеш не дъното, ами под дъното, Тонке.. просто ме вбеси и не заслужаваш поле за изява, нито си компетентна да го имаш, съжалявам момичетата, които са със сходен проблем и ще те послушат за самолечението и ще влошат кожата си… Докладвах, дано Ютуб го изтрие.
|
|
|
Post by supernova on Sept 25, 2021 9:20:24 GMT 2
Гергана не чете, ами спи във форума - веднага започна да се обяснява за сакото. На мен ми е много смешна с тези Шанели от преди 20 години. Аз лично не бих си взела нещо, стояло толкова време в някой гардероб - дори лична вещ нямам, която да използвам толкова дълго. Наистина са ми много странни тези напъни - не може да си позволи да си вземе артикул нова колекция, за това ще даде Х пари за нещо от 2001, само и само да е тази на тази марка - абсолютен кукумицин.
Друго много смешно ми беше - отговорът й, че инвестира в крипто 🤦🏼😅 Буквално предният ден Тамара беше пуснала q&a и й бяха задали същият въпрос, а тя беше отговорила 1:1 Гане, Ганее…
|
|
|
Post by livia on Sept 25, 2021 9:45:34 GMT 2
Не мога да разбера защо толкова много некомпетентни хора говорят за грижа за кожата, при положение, че нищо не разбират. Тоест ясно ми е, че е за пари, но поне да попрочетат малко преди това, за да не се излагат. Не е само Попова, всички бълват рутини и 'как си оправих кожата'... Nidda, чудесно си я разкостила с аргументация и факти, аз също се дразня на такива подвеждащи и некомпетентни видеа по иначе сериозна тема. Защото кой знае колко момичета ще ѝ повярват и ще хукнат да си купуват вълшебни кремчета с алкохол денат.
Ако ще правим мусакаджийски влогове, трябва да има дебънкване (страхотна българска дума, знам) на грешни skin care съвети.
Сериозно ли Пепе е потвърдила, че ще издава книга? Това ще е вицът на годината. Тук още преди месеци я разкрихте.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2021 9:46:15 GMT 2
АЗ лично изпитвам влечение единствено и само към винтидж колекции съвременните не ме интересуват. Изобщо не намирам за странно или противно да вземеш нещо, което друг е носил. Освен това често тези стари колекции и експонати са далеч по-скъпи от нещо ново. Грешни са ви разсъжденията за това има много модели които вече ги няма, а са емблематични и струват много повече от нещо от сегашна колекция. Проблемът при Гана е че лъже и се прави на интересна с фалшиви стоки докато плющи кюфтета в стаята си. Много сбъркано момиче. Вече обаче не е малка че да се промени ей така и със сигурност ще трябва специализирана помощ. Никаква връзка с реалността
|
|
|
Post by haladriel on Sept 25, 2021 9:58:09 GMT 2
Да, Гергана беше постнала снимка на стори, уж как плаща ипотека и как банката ѝ дърпа парите. От скрийншота се видя, че след това е на минус и предположенията са, че плаща кредит, а не ипотека хахахаха
За Попова нямам думи, тя нали рекламираше хиалуроновата киселина на нивеа, сега използвала на друга марка. Имаше едно видео в, което каза, че съжялявала на няколко колаборации и отсега нататък ще прави само колаборации с брандове, които харесва. Ами явно не е така, но нали апартамент има да изплаша. И това за етеричните масла направо ме съсипа хахах. Как ще каже такова нещо?! Нямам думи.
|
|
|
Post by supernova on Sept 25, 2021 10:06:42 GMT 2
АЗ лично изпитвам влечение единствено и само към винтидж колекции съвременните не ме интересуват. Изобщо не намирам за странно или противно да вземеш нещо, което друг е носил. Освен това често тези стари колекции и експонати са далеч по-скъпи от нещо ново. Грешни са ви разсъжденията за това има много модели които вече ги няма, а са емблематични и струват много повече от нещо от сегашна колекция. Проблемът при Гана е че лъже и се прави на интересна с фалшиви стоки докато плющи кюфтета в стаята си. Много сбъркано момиче. Вече обаче не е малка че да се промени ей така и със сигурност ще трябва специализирана помощ. Никаква връзка с реалността Съгласна съм, абсолютно и може би не се изразих правилно. Тук не говорим обаче за винтидж находка от емблематична колекция, а за сако, което във Вестиаре по справка, струва около 400 евро. Не всяко сако Шанел от 2001 струва хиляди левове.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2021 10:30:34 GMT 2
Баланови май ще ни съобщават всяка нощ как е минала с бебето и кой каква работа е свършил. Капитонова май се превръща в новата Кобилкина, последните ѝ постове са само "съвети" от кога някаква 25 годишна пикла е тръгнала да ми дава съвети за живота, при условие че е държанка и чака някой да ѝ зареди колата, да я заведе на почивчица и да ѝ даде пари за молче.
|
|
|
Post by vivian27 on Sept 25, 2021 11:12:20 GMT 2
И Попова, и Капитонова ги изтрих от Инстаграм и Ютуб. Скоро същата съдба ще я последва и Ели. За първите две изобщо не се сещам вече и не ми и липсват. Като чета Попова какви измишльотини говори във видеата си, се чудя дали въпросните брандове не проверяват все пак видеата и преди да бъдат пуснати..
Майката и дъщеря псевдо корейки си ги бях пускала веднъж, но и двете са ми някакви безлични и приличат на духове в лицата, бели и изплашени. Изобщо не ми допаднаха.
Гледах отново Джулс Ан вчера, но новото видео имаше смисъл и полезност точно 0. Не и отива този цвят на косата, дано го смени.
|
|
|
Post by ☀ on Sept 25, 2021 11:20:32 GMT 2
Попо не каза ли в едно скорошно видео, че иска да направи клип за ароматерапията, но първо иска да прочете повече за етеричните масла? Сега казва,че си купила книжка и я прочела преди да се маже? Ми то там пише, че не се прави както ти си ползвала... Лъжи.
|
|
|
Post by стопанка on Sept 25, 2021 11:34:28 GMT 2
Погледнах коментарите под видеото на Слави Клашъра за Южна Корея и много хора са написали, че голяма част от фактите са грешни. Явно Нели и Ели са били прави. Стигнах до около 5та минута, когато казва, че за мъжете в Северна Корея е напълно нормално да се гримират. Ясно, че е лапсус, но пък не е живо включване, нали... Отивам да догледам него, а после ще пусна и Нели.
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Sept 25, 2021 11:51:07 GMT 2
В клип на Пуфис Теа говори за имена и спомена, че сестра и’ наистина всъщност се казва Ерсеия /нещо такова/, пак бяхте прави
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2021 12:04:10 GMT 2
|
|
|
Post by /*/ on Sept 25, 2021 12:22:14 GMT 2
Деси Пеева с нова есенна рутина. Чете въпроси, взима книгата от рафта чете от нея, оставя я пак на рафта и така за всеки въпрос. Абе жена остави книгата до теб и чети, ако пък искаш да се вижда нон стоп остави я на видно място и отговаряй на въпросите без да сричаш от творението си. Нали ти си си го писала, как така не си знаеш наизуст съветите? Прозрочното оскъдно парче перде дето му вика "нощница" ми е много интересно дали зимата ще и топли. Как успява да си продаде носените дрехи за мен остава мистерия.
|
|
|
Post by Pushy66 on Sept 25, 2021 12:37:36 GMT 2
Попова (около 10:22): "Стигнахме до последните три неща, два от които са продуктА." Тцтц дори любимата си дума не знае как да използва правилно тази жена. Аз как да разбера, че е оправила кожата си като се е напудрила като гейша?! Хубаво сте я наредили, няма какво да добавя, освен, че да си некомпетентен, но пък със самочувствие до небето и неприемащ критика е комбинацията от качества, която ме отблъсна от Тонка. Чак ми е странно как ме разтоварваше и колко ми беше сладка, а как ми опротивя вече и нищо у нея ме ми допада.
Покрай Стела за пръв път гледах реакции на Мъци на Съдби на кръстопът и ми беше забавно. Сигурно си го гледат предимно деца, кака съм му, но ми стана приятен. Май има и разни скечове и подобни, тях не бих си ги пуснала.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2021 12:47:35 GMT 2
В клип на Пуфис Теа говори за имена и спомена, че сестра и’ наистина всъщност се казва Ерсеия /нещо такова/, пак бяхте прави Тогава от къде идва това Ая? Аз си мисля, че семейството им е еврейско между другото, защото не виждам защо са учили в такова училище (и за Наум също) и си мисля, че и Теа не е реалното ѝ име.
|
|
|
|
Post by Ахинора on Sept 25, 2021 12:58:21 GMT 2
В клип на Пуфис Теа говори за имена и спомена, че сестра и’ наистина всъщност се казва Ерсеия /нещо такова/, пак бяхте прави Тогава от къде идва това Ая? Аз си мисля, че семейството им е еврейско между другото, защото не виждам защо са учили в такова училище (и за Наум също) и си мисля, че и Теа не е реалното ѝ име. Ерсаия или там както ѝ е името си звучи доста спънато, сигурно си го е съкратила сама или техните така са я наричали на галено и ѝ е останало като основно обръщение. Някой беше писал, че имат гръцка жилка, но не знам вярно ли е. Теа да не би да знае иврит? Много ще ме изненада, като виждам как българският я затруднява, какво остава за иврит.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2021 13:02:24 GMT 2
Севи от cleanhome не я знам колко съобщения получава, ама на моето още не е сварила да отговори...Писах ѝ супер мило да я попитам за поддръжката на кафемашината на Филипс, понеже съм чувала, че кафето полепва по вътрешните части. От супер много време съм си я харесала, обаче чувам, че почистването може да е зор понякога и затова още не съм се решила.
Питаш я за нещо, което ѝ е баш по темата на профила - отговор тц. А съобщението ми беше в рамките на 2 минути от пускането на конкретното стори, би трябвало да го е видяла.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2021 13:15:53 GMT 2
Тогава от къде идва това Ая? Аз си мисля, че семейството им е еврейско между другото, защото не виждам защо са учили в такова училище (и за Наум също) и си мисля, че и Теа не е реалното ѝ име. Ерсаия или там както ѝ е името си звучи доста спънато, сигурно си го е съкратила сама или техните така са я наричали на галено и ѝ е останало като основно обръщение. Някой беше писал, че имат гръцка жилка, но не знам вярно ли е. Теа да не би да знае иврит? Много ще ме изненада, като виждам как българският я затруднява, какво остава за иврит. Знае е силно казано 😂 имаха видео с Наум в училището им и едва прочете 2-3 думи. Като си я знаем колко е тъпичка и как сама кза, че сестра ѝ ходела вместо нея на изпити докато са учили висше.. 🤷🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by maggi on Sept 25, 2021 13:19:21 GMT 2
Oффф, тази Деница Василева колко е превзета, има се за голяма работа и тя, много си е повярвала. За да отбележи 30 000 абонати във Инстаграм, купила тебешир да изпише 30 хил. пред блока й. 😀😀😀 Пък с това куче се побъркаха направо.
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Sept 25, 2021 13:30:51 GMT 2
Теа казва, че само сестра и’ и баба и’ в България се казват така и е имало предложение и Амая да е така, но Наум казал, че името е “кошмарно”, а на сестрата на Теа и’ е като галено това и според мен и навсякъде така се представя. Ерсаия е хубаво, според мен, но наистина си е завъртяно
|
|
|
Post by alexa07 on Sept 25, 2021 13:49:40 GMT 2
Севи от cleanhome не я знам колко съобщения получава, ама на моето още не е сварила да отговори...Писах ѝ супер мило да я попитам за поддръжката на кафемашината на Филипс, понеже съм чувала, че кафето полепва по вътрешните части. От супер много време съм си я харесала, обаче чувам, че почистването може да е зор понякога и затова още не съм се решила. Питаш я за нещо, което ѝ е баш по темата на профила - отговор тц. А съобщението ми беше в рамките на 2 минути от пускането на конкретното стори, би трябвало да го е видяла. Тя има време само за хвалебствията 😉
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 25, 2021 15:39:36 GMT 2
Мики Златинова е качила стори, на което се вижда коктейл и бира, която явно е за съпругът ѝ, и след това стори как той шофира. Деница Василева и поредният ГОШКО се хранят само с боклуци. Тя не обича домашни картофки, но много обича от Макдоналс. Откакто не е в салона и има свободно време се храни сравнително малко, но с неща различни от краставици и сирене и е качила 2 кг. Тя ако започне да се храни нормално и повече ще качи. Абсурдно момиче.
|
|