daisy
Senior Member
Enter your message here...
|
Post by daisy on Sept 25, 2021 15:52:19 GMT 2
Леля ни колко била тънкообидна ей😁Въпроса не е чак толкова скандален или крайно обиден, ама веднага блок на човека, че и на следващите акаунти, дето създава🤷🏻♀️ Да не говоря,че след това има не знам си колко сторита в обяснения как може да качи снимки на хората на стори, ако толкова желаят да получават градивна критика… Избиване на комплекси е там яко😁И за пореден път да се каже никой не я би по главата да си популяризира акаунта. Хем боли, хем сърби е положението. Искам да покажа на хората какъв страхотен живот живея и да покажа как от МЛМ могат да се изкарват яко кинтаци, ама не може никой да ме пита имам ли пак филъри.🤔Има готини идеи за видеа, но има и възможност да ги финансира. Харесва ми и в тяло, ама тия компекси😕 img321.com/view/image/0e1bbc81-34d3-4fde-8cc8-0e39fe87d811
|
|
|
Post by ladybird on Sept 25, 2021 16:01:53 GMT 2
Мики Златинова е качила стори, на което се вижда коктейл и бира, която явно е за съпругът ѝ, и след това стори как той шофира. Деница Василева и поредният ГОШКО се хранят само с боклуци. Тя не обича домашни картофки, но много обича от Макдоналс. Откакто не е в салона и има свободно време се храни сравнително малко, но с неща различни от краставици и сирене и е качила 2 кг. Тя ако започне да се храни нормално и повече ще качи. Абсурдно момиче. С тези строги диети и ядене на боклуци, след време ще й се отрази.
|
|
|
Post by vivian27 on Sept 25, 2021 16:04:23 GMT 2
Лелята има хубави идеи, но има и много комплекси. Ако е с непукизма на Пепе и не се държи като тийн, ще е просто перфектна. Не разбирам защо изпада в такива обяснения, може би за да привлече интерес към профила си.. нямам идея. Красива е, но и ние и тя знаем, че красотата и се дължи не на природата или здравословното хранане, а на естестичната медицина.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 25, 2021 16:25:23 GMT 2
Зорница за почти 37 годишна жена изглежда брутално без грим. Тя като цяло младее, но ако изобщо някой може да има претенции за добра кожа-това е тя. Но и във фигурата е толкова стройна и фина, че по нищо не личи да е родила 2 деца. Абсолютно съгласна съм. Зорница има много хубава кожа. Чете и изпробва дълго време различни неща,не подвежда аудиторията си. При нея е и ген. Страхотно изглежда. Тя е и восока, и стройна, и кетот й помогна значително, не е качила и кой знае какви кг с бременностите си. Без грим изглежда чудесно. Даже не носи фдт. Полезна е проучва нещата и затова й вярвам. Аз повечето затова не ги й следвам, както каза съфорумка не искам да им изплащам апартаментите с наглите им лъжи, не желая по никакъв начин да печелят от мен такива хора. То поне да имаше креативност. Виж Зорница - да, нея бих подкрепила и я гледам с кеф. До ден днешен ползвам препоръчан измивен гел на Нивея с роза и съм супер доволна. Съвсем скоро мисля да блокирам някои да не ми излизат във фийда, че ме дразнят. Капитонка с нейното "полезен влогър" ме уби. Какво ти е полезното пък на теб? Пинко на последната снимка е потресаваща. Наистина ли това се има за еталон за красота в днешно време? Някой да знае тя къде ги носи тия ми ти бляскави рокли, че все с тях напоследък ходи?
|
|
|
Post by The Judge on Sept 25, 2021 16:44:34 GMT 2
Аз от месеци не ги гледам. Иначе Зорница, да, това е в истинския смисъл полезен на ауфиторията си човек. Спестява време четене и ровене и дори да не е била наясно с твмата първоначално, ще изяде всичкото инфо и ще се подготви. Тия пикли нелепи могат да ѝ дишат прахта само. Колкото до визията - да, генът има своето участие, но и тя наистина явно е намерила своите ПРОДУКТИ. Единици познавам с такава кожа без фдт и то на тези години. Шапка ѝ свалям на мацката.
Колкото до "лелчето" - тя просто не моЙ сЪ спрЙЕ. Напиня си отвътре да се държи тъпо. Многоточие сигурно изобщо не знае за к'во се ползва. Аз никога не съм я харесвала визуално в лице, но не знам какво се бута за натурална и на режим дължаща се красота, като всичко сигурно ѝ е пипано. Иначе - може да е свежа, но просто е дивачка.
|
|
|
Post by Cherry on Sept 25, 2021 17:00:11 GMT 2
Може ли да ме ориентиеате коя в Зорница? Зорница за почти 37 годишна жена изглежда брутално без грим. Тя като цяло младее, но ако изобщо някой може да има претенции за добра кожа-това е тя. Но и във фигурата е толкова стройна и фина, че по нищо не личи да е родила 2 деца. Абсолютно съгладна съм. Зорница има много хубава кожа. Чете и изпробва дълго време различни неща,не подвежда аудиторията си. При нея е и ген. Страхотно изглежда. Тя е и восока, и стройна, и кетот й помогна значително, не е качила и кой знае какви кг с бременностите си. Без грим изглежда чудесно. Даже не носи фдт. Полезна е проучва нещата и затова й вярвам. Аз повечето затова не ги й следвам, както каза съфорумка не искам да им изплащам апартаментите с наглите им лъжи, не желая по никакъв начин да печелят от мен такива хора. То поне да имаше креативност. Виж Зорница - да, нея бих подкрепила и я гледам с кеф. До ден днешен ползвам препоръчан измивен гел на Нивея с роза и съм супер доволна. Съвсем скоро мисля да блокирам някои да не ми излизат във фийда, че ме дразнят. Капитонка с нейното "полезен влогър" ме уби. Какво ти е полезното пък на теб? Пинко на последната снимка е потресаваща. Наистина ли това се има за еталон за красота в днешно време? Някой да знае тя къде ги носи тия ми ти бляскави рокли, че все с тях напоследък ходи?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2021 17:13:32 GMT 2
Леля ни колко била тънкообидна ей😁Въпроса не е чак толкова скандален или крайно обиден, ама веднага блок на човека, че и на следващите акаунти, дето създава🤷🏻♀️ Да не говоря,че след това има не знам си колко сторита в обяснения как може да качи снимки на хората на стори, ако толкова желаят да получават градивна критика… Избиване на комплекси е там яко😁И за пореден път да се каже никой не я би по главата да си популяризира акаунта. Хем боли, хем сърби е положението. Искам да покажа на хората какъв страхотен живот живея и да покажа как от МЛМ могат да се изкарват яко кинтаци, ама не може никой да ме пита имам ли пак филъри.🤔Има готини идеи за видеа, но има и възможност да ги финансира. Харесва ми и в тяло, ама тия компекси😕 img321.com/view/image/0e1bbc81-34d3-4fde-8cc8-0e39fe87d811И какво като има многоточие.Боже, тая е поредната, която се хваща за най-малкото-от мухата прави слон. Да вземе да се приземи и тя.Да погледне себе си и инфантилното й държание на момента, а не това, че някой е сложил многоточие.Еми и аз понякога така слагам многоточие след дадено изречение и какво ?Да се заколя ли?
|
|
|
Post by littlefoxy89 on Sept 25, 2021 17:16:06 GMT 2
Може ли да ме ориентиеате коя в Зорница? youtube.com/user/agleuEdit: уф, не мога да се оправя с тези скоби и кодове, дано виждаш линка
|
|
|
Post by sweet96 on Sept 25, 2021 17:29:13 GMT 2
Лелята има хубави идеи, но има и много комплекси. Ако е с непукизма на Пепе и не се държи като тийн, ще е просто перфектна. Не разбирам защо изпада в такива обяснения, може би за да привлече интерес към профила си.. нямам идея. Красива е, но и ние и тя знаем, че красотата и се дължи не на природата или здравословното хранане, а на естестичната медицина. Абсолютно, гледам ѝ видеата, но като върна по-назад не мога да ги гледам, защото все едно е друг човек. Не е само носа, не може чак толкова да промени един човек, непрекъснато има нещо променено в лицето ѝ и това ме напрягам като зрител.
|
|
|
Post by Жирафче on Sept 25, 2021 17:41:57 GMT 2
На мен обясненията на лелята ми бяха наистина забавни, харесвам я аз, но не мога да отрека, че е доста тъпо как постоянно изтипосва разни негативни коментари и съобщения на стори, а и устните й са си кофти, няма как да се отрече. А чичо ви Барт, според една статия, изкарвал по 21000 долара на месец. Тя със сигурност също се справя доста добре, така че не ме учудва самочувствието й. mjsaris.wordpress.com/why-not-you/some-amazing-income-results/
|
|
|
Post by /*/ on Sept 25, 2021 17:55:42 GMT 2
Момичета, моля за помощ. Сега си пуснах Цанов напред и нагоре и се опитвам да изгледам видеото му за - СПАСЕНИЕ от пич за Магърдич. Обаче не ми зарежда видео, а ми иска потвърждаване на възрастта, или с кредитна карта или с данни от личен документ. Притеснявам се да си давам такива неща, а пък като чета коментарите изглежда бая интересно видеото. Някоя от вас верифицирала ли се е така? Ако пък някой го е изгледал въпросното виедо, може ли да напише за какво се отнася, защото в коментарите се споменават японци, световна война, промиване на мозъци и не схаващам какво общо има Халваджиян старш с това.
|
|
|
Post by memento on Sept 25, 2021 18:01:32 GMT 2
Единственото, което иска като потвърждение е натискането на бутон "Разбирам и искам да продължа". Youtube не изисква идентификация с лични документи, камо ли с банкови карти. Да не си лепнала някакъв вирус ? Това не е нормално.
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 25, 2021 18:14:41 GMT 2
Гергана обяснява на сторита как някви хора са я спирали по улиците и и казвали КОЛКО Е КРАСИВА? НЕ ЗНАМ какво да кажa... Гане, ти си истински нелицеприятна "дама" затворена в тялото на 12 годишна, нестабилна психически и глупава до безобразие.
Поли Моли и мен вече ме дразни с това натякване за Гласът на България.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 25, 2021 18:18:43 GMT 2
За да се обясняваш на стори как някой ти казал, че си много красива сигнализира, че имаш много голям проблем със самочувствието и имаш комплекси. Тая Гергана е чудо, чудо(мамо Сиси поздрави!)
Нийка май е доста пълничка. Поразгледах снимки, много красиво дете. Но е пухкавка. Сиса ще бере ядове занапред с нея. Полинчината Амалия много се е разхубавила. Доста сладка е станала.
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 25, 2021 18:32:05 GMT 2
И на мен ми излезе това потвърждение. Не е вирус, но е доста странно.
|
|
|
Post by /*/ on Sept 25, 2021 18:34:05 GMT 2
Единственото, което иска като потвърждение е натискането на бутон "Разбирам и искам да продължа". Youtube не изисква идентификация с лични документи, камо ли с банкови карти. Да не си лепнала някакъв вирус ? Това не е нормално. Ясно, явно е това, благодаря .
|
|
|
Post by GGWP on Sept 25, 2021 18:36:46 GMT 2
И на мен Ютюб понякога ми иска верификация с личен документ, но не давам. Доколкото знам, подобни социални мрежи верифицират възрастта спрямо Гугъл профила и предпочитам да не гледам даден клип отколкото да си качвам лични документи. Трябва да има някакъв начин да се избегне верификацията, но не съм се интересувала. Може би прочети ако пише в Гугъл нещо по въпроса.
За Попова - не мога да повярвам какви глупости дрънка.. и аз подадох сигнал за подвеждаща информация във видеото.
Пепе каза, че около месец след излизането на този подкаст епизод, ще разберем официално за книгата, дали ще съобщи само или ще излезе на пазара, не знам. Също каза, че по специален начин ще разкаже какво и защо и се е случило (предполагам с Фичо). Не знам дали в книгата ще говори за това, или по-нататък ще разберем по друг начин. Каза също, че родителите й в началото не я подкрепяли и били против развода, но след време станали свидетели на ситуация, заради която Пепе предприела тази крачка с развода и й се извинили, че не и оказали подкрепа тогава.. makes you wonder..
|
|
|
Post by Marsia on Sept 25, 2021 18:56:56 GMT 2
Деси Пеева с нова есенна рутина. Чете въпроси, взима книгата от рафта чете от нея, оставя я пак на рафта и така за всеки въпрос. Абе жена остави книгата до теб и чети, ако пък искаш да се вижда нон стоп остави я на видно място и отговаряй на въпросите без да сричаш от творението си. Нали ти си си го писала, как така не си знаеш наизуст съветите? Прозрочното оскъдно парче перде дето му вика "нощница" ми е много интересно дали зимата ще и топли. Как успява да си продаде носените дрехи за мен остава мистерия.Според мен за някои неща просто послъгва. Не вярвам да има чак толкова глупави хора. Нощницата ме "впечатли" доста. Както и факта, че не ползва паста за зъби, а си прави домашна. Бляк...
jinnafee, не следя Севи, но би ли показала кафемашината? В офиса си взехме на Филипс и е най-големия боклук, който човек може да си купи за 400+ лв. За година ползване се счупи вече 2 пъти. Кафето, което прави е гадно, по-гадно даже не съм пила никога и никъде. А и бонус е промивната вода, която пуска в чашата секунда, преди да тръгне самото кафе.
|
|
|
Post by eve44 on Sept 25, 2021 19:01:23 GMT 2
Чудя се на Деница, дали е разсеяна или просто не си дава зор да запомни нещо? Прави ми впечатление, че всеки път не помни колко струва някоя дреха, и то купена същия ден, гледали някакъв сериал, но забравила кой, тръгнали за някакъв манастир, но не се сеща за името, не може да разчете какво пишело на опаковките на мострите, не знае как се казва хотелът на морето...(многоточие - поздрав за леля!). Млада жена, уж инфлуенсър, ама полезност 0. Благодарности за канала на Караджов, изгледах видеата.
|
|
|
Post by The Judge on Sept 25, 2021 19:36:36 GMT 2
Ама моля ви се, тая същата с коментарите и интересните идеи, неотдавна имаше някъв кретенски пост пак с някакви дебили, писали ѝ колко е грозна и пр. и беше написала уж саркастично "България" с някви сърца. Принципно с безмозъчни държанки не се занимавам, а и съм ѝ сърбала лицемерните тъпни, но мн ми е интересно, що аджеба не си седя в Белгия/Холандия или уатевър, ми се е дотътрила тука с цялата фамилия да големее и вече "вижте ме", че и сметка да държи що хората не ѝ харесват 100те филъра на физиономията. Да си беше стояла там, там да си създаде "бранда", канала и да получава само ласкави коментари. И тия безвкусни шеги за богатия мъж и подобни, само доказва колко проста селяндурка е, дори и в Лозенец.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Sept 25, 2021 19:41:24 GMT 2
Лелче,ако щеш и още 100 операцийки да направиш, като си комплексарка по душа такава ще си останеш ако щеш и като Анджелина Джоли да изглеждаш.
Пепето и сама не си вярва,че е искала развод. Смешница. Тая псевдо книга ще е пълна пародия. А всички,които ще си я купят, нямат акъл и за 5 стотинки.
|
|
|
Post by abc on Sept 25, 2021 19:41:47 GMT 2
Пеева съм я засичала в мола в магазините за бърза мода- Теранова и подобни, това как ли се вписва с философията й да избягва ТОКСИЧНИ и масови марки 😆 Послъгва си и то доста.
|
|
|
Post by The Judge on Sept 25, 2021 19:53:04 GMT 2
Гергана и рак имаше по нейните думи.
На Йоана тези принцески роклета на фона на Бочели как пасват след чалга клиповете, в които участва и всичките маанвта на сестра ѝ. *МНОГОТОЧИЕ* Муцка! Най-обичам тези защитници на всичко, които слушат "всичко", смесват в казана, щот са мноо кууш и широкоскроени. Практически е невъзможнно.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 25, 2021 19:58:17 GMT 2
А Пепа чака книгата да разкрие какво е що е 😄😄😄 Горкият Филио 2. Изтипосала Софийка пак с рекламка. Фалшив живот, фалшива работа.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2021 20:08:40 GMT 2
Фейт вече няколко пъти прави видеа за детските приказки, изобщо не ми допадат и май ще я отследвам, защото вече не ми е интересна.
Това видео на Цанов иска верификация на доста хора явно, защото 2-ма познати ми писаха и на мен преди време. Аз гледах видеото веднага, когато го качи и не беше никак интересно. Общо взето показва простотията в предаванията, които прави Халваджиян и компани, както и, че в момента той седи и се чуди към кого да се насочи (заради изборите и политическите промени).
Гала е пуснала ново предизвикателство - фаст за красива кожа. Мари е все още руса и все така скучна.
Има лека нотка на съмнение, че е възможно Пепе наистина да е щастлива с Чехляка. Обаче после си представям вида му сега и...
Зорница наистина има много хубава кожа, но тя чете много и се интересува. Не е като Попова да се маже с всичко, което й е изпратено, за да й платят. Взимала съм продукти за почистване от DM и други за лице, които е показвала във видеата си, винаги съм оставала много доволна. Странна птица е, но въпреки това е единствената с полезно съдържание и без експлоатация на децата си.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2021 20:29:47 GMT 2
jinnafee, не следя Севи, но би ли показала кафемашината? В офиса си взехме на Филипс и е най-големия боклук, който човек може да си купи за 400+ лв. За година ползване се счупи вече 2 пъти. Кафето, което прави е гадно, по-гадно даже не съм пила никога и никъде. А и бонус е промивната вода, която пуска в чашата секунда, преди да тръгне самото кафе.
Marsia, за тази става дума: prikachi.net/images/3200.jpg . На Севи е серия 5ххх, с доста повече опции, но работят на един принцип отвътре за това, което ме вълнува при почистването. Филипс купиха Саеко и доста неща използват от тяхната технология, та не би трябвало да са чак толкова чупливи, доста ги хвалят. Единствените оплаквания, които съм видяла е, че хвърлят кафе извън отпадния контейнер, то полепва по вътрешността, която е смазана и става трудно за поддръжка. Сподели, ако искаш на ЛС, за вашата в офиса. Може и самите зърна да са кофти, да не е от машината.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2021 20:31:05 GMT 2
Елица пак започна със сторитата с мама Бирч, как гласи масата, как е сложила манджите.. Гергуца видяла някакво клипче в Тик-Ток и вече си измисли, че и на нея ѝ се случило, викайте психиятрията, моля ви сееее. А днешният ѝ аутфит е тотално лелченски и не отива да ходиш на разходка по центъра на Пловдив и ботуши на 27-28 градуса... are you fucking crazy??? Ако иска да се облече и в 50 марки, все ще изглежда евтино и нелепо.
|
|
|
Post by offthegrid on Sept 25, 2021 20:33:21 GMT 2
Дами, вие като ядете с половинките си сладолед, мерите ли по точно 86 грама порцийка на всеки? Защото моята приятелка, ако ми донесе 86 грама сладолед с конопено семе, ще си тръгна.
|
|
|
Post by carolinebingley on Sept 25, 2021 20:34:02 GMT 2
Елица пак започна със сторитата с мама Бирч, как гласи масата, как е сложила манджите.. Гергуца видяла някакво клипче в Тик-Ток и вече си измисли, че и на нея ѝ се случило, викайте психиятрията, моля ви сееее. А днешният ѝ аутфит е тотално лелченски и не отива да ходиш на разходка по центъра на Пловдив и ботуши на 27-28 градуса... are you fucking crazy??? Ако иска да се облече и в 50 марки, все ще изглежда евтино и нелепо. Ох и аз това щях да напиша. Почнаха се чашите, манджите, цветята.
|
|
Hrisi
Full Member
Когато има желание - има и начин
|
Post by Hrisi on Sept 25, 2021 20:45:37 GMT 2
Дами, вие като ядете с половинките си сладолед, мерите ли по точно 86 грама порцийка на всеки? Защото моята приятелка, ако ми донесе 86 грама сладолед с конопено семе, ще си тръгна. Не 86, а 80 Сладоледът е 480 грама и доколкото разбрах струва 14-15 лева. Явно искат да си го разделят по равно и да не ощетяват другия и с 1 грам.
|
|