|
Post by offthegrid on Sept 25, 2021 20:58:04 GMT 2
След нюню апартамента за 300 бона и дизайнерските решения на фантома от операта Ема, сладоледът за 15лв. ще ги събори.
|
|
|
Post by Pushy66 on Sept 25, 2021 21:00:21 GMT 2
Попова си мери сладоледа за 15 лв, за да си заслужава парите, но като отиде на спонсориран уикенд в Разлог, заключи, че си струва да се плати 4-цифрената сума за хотела, макар че тя не я е дала. Много сме ларж на безплатното. И ако не знаете, печени ядки с фъстъчено масло, конопено и ленено семе, фурми и още нещо не са достатъчно хранителни, задължително ги яжте с кисело мляко.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2021 21:08:52 GMT 2
Добре, че имаше буболечки в бурканите й в шкафа, за да може да направи основно почистване, че то за нея това е като празник. Видео щеше да качи преди 2 седмици, още не го е направила. Елица пак започна със сторитата с мама Бирч, как гласи масата, как е сложила манджите.. Гергуца видяла някакво клипче в Тик-Ток и вече си измисли, че и на нея ѝ се случило, викайте психиятрията, моля ви сееее. А днешният ѝ аутфит е тотално лелченски и не отива да ходиш на разходка по центъра на Пловдив и ботуши на 27-28 градуса... are you fucking crazy??? Ако иска да се облече и в 50 марки, все ще изглежда евтино и нелепо.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2021 21:09:04 GMT 2
Намерих канала на Vanessa Kyosina, студентка, която точно се е преместила в Барселона. Изглежда приятно момиче. Аз това лято бях в Барселона и се влюбих, та ще ми бъде интересно по какъв начин показва града и какво споделя.
|
|
|
Post by ariel on Sept 25, 2021 21:12:43 GMT 2
Видяхте ли поста на Нанси Карабойчева за Адаптирани млека на една конкретна марка? Доста критика отнесе и й обясняват, че даже не е законно да се рекламират. Тия хора нямат ли съветници да знаят какво да отказват и какво не? Виждала съм преди за млека и при други инфлуенсъри, но не е имало такива реакции, защото текста не е бил конкретно за кърмене и дохранване. Самите деца също са били по-големи. Наистина трябва да има регулиране на рекламата и в България....
Също така ме учуди стори на Сами Хосни с Теди, която пишеше тук. Имах впечатление, че тя не е очарована от него, когато е бил поканен от тяхната фирма.
|
|
|
Post by The Judge on Sept 25, 2021 21:19:07 GMT 2
Тамън се зачудих коя е тази, която мери 86 гр сладолед и се разбра. Що ли не се учудвам. Тя тази е такава циция, че стане ли дума за цени-винаги има коментари и никога не са адекватни. По това, което е казвала, кореецът е същият. Но кремове за 60-100 кинта не отказва. Нали си мн практична и земна, лельо?! Откажи и безплатните неща, които по принцип не би си купила с твои пари и тогава може и да можеш да убедиш някого колко си откровена и надеждна. А апартаментът за 300 к до момента каквото съм видяла, отговаря на личността ѝ напълно-превзет, надценен, но празен и лишен от всякакъв живот,въпреки 5-те обитатели.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2021 21:40:11 GMT 2
Пинко и Стъни май са си заедно, защото иначе ми се вижда странно да се мъкнат навсякъде заедно. Сега са на маскираният певец, бяха и в Банско, отделно той си е сменил снимката с тяхна по-нова. Добро момче ми изглежда, тази сигурно ще го побърка ама той си знае 😁.
Попова и сладоледът...wtf, не знам какво да кажа.
Йоккото не носи хич на критика, иска всички да я харесват, мен ме кефи попринцип, но с тези комплекси и обидчивост малко си развалям мнението.
|
|
|
Post by minimoi on Sept 25, 2021 21:41:25 GMT 2
Доктора инфлуенсър Панче е писнал сторита с едни чанти Hermes Гането ако ги види ще се поболее, че преди нея в Пловдив някой ги притежава 😂 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by fif on Sept 25, 2021 21:52:51 GMT 2
Панче Димитров ми е изключително неприятен и то заради отношението, което стещнах от него в хирургиите като лекар - надменно и загледан в телефона си, докато срещу него стои пациент. Може би са минали вече 2-3 години от тази случва…
На Гана няма как да й повярвам, че е вървяла и няколко човека са й казали колко е красива. Твърде много ти се иска, Гане. По-скоро хората са вървяли и са се питали какво е това нелепото по улиците на Пловдив.
|
|
|
Post by offthegrid on Sept 25, 2021 22:03:28 GMT 2
До тук мислех, че Попова се побъркала, но след БонБон парфюмчето вече си затвърждавам, че тотално е изплискала.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 25, 2021 22:11:15 GMT 2
Пинко и Стъни май са си заедно, защото иначе ми се вижда странно да се мъкнат навсякъде заедно. Сега са на маскираният певец, бяха и в Банско, отделно той си е сменил снимката с тяхна по-нова. Добро момче ми изглежда, тази сигурно ще го побърка ама той си знае 😁. Попова и сладоледът...wtf, не знам какво да кажа. Йоккото не носи хич на критика, иска всички да я харесват, мен ме кефи попринцип, но с тези комплекси и обидчивост малко си развалям мнението. Значи едно момиче, което ми заприлича на Пинко, докато гледах "Маскираният певец" не съм се объркала.Бяха дали в публиката по едно време и ми се стори тя.Може наистина да са заедно .И според мен е много хубаво момчето, дано само не се разочарова заради нея.Изглежда скромно и добро.
|
|
|
Post by /*/ on Sept 25, 2021 22:19:50 GMT 2
Майко милаааа, да живееш в скъпарски комплекс в апартамент за нам колко си хиляди лева и да си мериш сладоледа с кантарчето, защото ти се свиди да дадеш от собствения си джоб 15лв.!? WFT!? п.с сещам за един виц: България е единствената държава в света, в която можеш да видиш човек с телефон за 2000лева да се крие от контрольора в градския транспорт. Благодаря на булчето за вдъхновението, измислих нов виц, ще го постна по разни групи: България е единствената държава в света, в която инфлуенсърка живееща в дом за стотици левове, си мери с кантарче сладоледа от Хаген дас да има за повече време, щото трябва да даде от собствения си джоб 15 лева.
|
|
|
Post by gorgeous on Sept 25, 2021 22:59:05 GMT 2
Елица пак започна със сторитата с мама Бирч, как гласи масата, как е сложила манджите.. Гергуца видяла някакво клипче в Тик-Ток и вече си измисли, че и на нея ѝ се случило, викайте психиятрията, моля ви сееее. А днешният ѝ аутфит е тотално лелченски и не отива да ходиш на разходка по центъра на Пловдив и ботуши на 27-28 градуса... are you fucking crazy??? Ако иска да се облече и в 50 марки, все ще изглежда евтино и нелепо. Ох и аз това щях да напиша. Почнаха се чашите, манджите, цветята. Аман от скучните сторита на Елица и поредните манджи и маса на мама Бърк...
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 26, 2021 0:12:41 GMT 2
Гана кога ли ще спре да живее в измисления си филм. Абе само на мен ли никой случаен по улицата не ме е спирал да ми каже, че съм красива? Нали, нормално е да ти се случи в кафе, в дискотека, в магазина, ако щеш в библиотеката, ама наистина, кой нормален ще спре непознат човек, вървейки по улицата? Да не говорим, че ако някой наистина смята Гергана за красива, значи има нужда от очила. За първи път си позволявам да я нарека грозна, защото красотата първо е субективна и второ не зависи от теб в повечето случаи, просто или си роден с добри черти или не. Обаче няма как да не се посмея за липсата на каквато и да е реална самооценка в това нелепо същество.
Попова не знам дали осъзнава, че Джош вече не и е гадже, а мъж, и че се предполага, че са семейство. За мен е непонятно как в едно семейство ще има разделение на каквото и да е, камоли пък по грамове. Моля ви се, дами, кажете, вие с мъжа си делите ли си вафлите, филиите хляб, картофите и доматите, които си купите? Въпреки че ако някой ден ми изгърми бушона и си купя кето хляба на Савини за 70лв не само, че ще броя слайсовете, ами и трохите, които ще паднат докато ги режа.
Насъсках се за днес, пожелавам ви лека вечер! 🤞🤞🤞
|
|
|
Post by The Judge on Sept 26, 2021 0:38:45 GMT 2
Може, ако си проста скръндза. За себе си пари не дава, за мъжа си не дава, никъде не ходи, нищо не прави и това на няма и 30 години. За какво живеят изобщо тия хора - да живеят на дивана от подеяния и да се убеждават колко много струва "труда" им. Жалка картинка.
Всъщност само някой психар или гавраджия ще спре някого, за да му каже колко е красив. Такива психари - бол. Тираджии, циганьори, сутеньори, лигльовци, чичаци, колкото искаш има навън, които се врат и досаждат. Така че - кой знае какъв е случаят?!
Като цяло аз намирам в снимките на Йоаната промяна - доста пвоече show off е положението и някакво такова, биещо към това да е сексапилно. Изглежда като човек, който е придобил някаква увереност в тая сфера. Него никога въобще не съм го харесвала - нито визуално, нито като излъчване - да не кажа, че не съм видяла да има такова. Изглежда като човек, който избщо не бих запомнила. В танците им аз поне не усещам нищо като емоция между тях. Особено профилната снимка - то е push up, то е чудо. Последната снимка - също. Като ги заотварят тия усти,ми иде да повърна - как пък една не разбра, че отворена уста като скумрия въобще не ти гарантира сексапилно излъчване. В тоя случай - снимката като такава не е добра, а четиристотимосемдесетишестте филтъра я правят отвратителна за гледане, с лошо качество. Да ви имам профитата :Д
Абсолютно помен няма от образа, който градеше преди. Нито е мила, нито невинна, нищо подобно - пресметлива и лицемерна манипулаторка с адското самочувствие без нищо зад него. Но от последните снимки тази с тренчкота е ок. Не е естестическа насладаи пак има арогантното излъчване, но поне дрехите са подбрани що - годе.
|
|
|
Post by morkovelka99 on Sept 26, 2021 0:52:16 GMT 2
Къде са тези огледални прозорци пред ,които се снима само Гергана?Нещо не мога да ги позная.Сега и загледах профила и тя има снимки от едни и същи места:гребната,тези прозорци,изоставени и порутени сгради или пред нечий гараж,къде го този професионализъм и креативност,за която се хвали и получава ласкави съобщения?Къде го и планът за снимките, който си прави всекидневно? Аз не им гледам профилите,само сторита,но съм сигурна,че Гергана е с най-еднообразния и е все едно дали качва всеки ден и има 1000 снимки,след като те са идентични.
Йоко е родена под щастлива звезда!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2021 0:56:39 GMT 2
Къде са тези огледални прозорци пред ,които се снима само Гергана?Нещо не мога да ги позная.Сега и загледах профила и тя има снимки от едни и същи места:гребната,тези прозорци,изоставени и порутени сгради или пред нечий гараж,къде го този професионализъм и креативност,за която се хвали и получава ласкави съобщения?Къде го и планът за снимките, който си прави всекидневно? Дом на културата "Борис Христов" в Пловдив, само че Гергана е куха и го е отбелязала като Националния Дворец на Културата (НДК). Също така имаме две различни спрежения на глагол в 3 л, ед.ч на английски. Британика са хвърлили на вятъра всяка стотинка, дадена на Гергана да ги рекламира в профила си.
|
|
|
Post by morkovelka99 on Sept 26, 2021 1:18:45 GMT 2
И на мен ми заприлича на домът на културата, но не бях сигурна.А какво и се хващаш къде се е отбелязала,тя може да се телепортира😁. Време е да пусне курсове и за това и умение.
|
|
|
Post by morkovelka99 on Sept 26, 2021 2:09:54 GMT 2
Малко в страни от темата,но искам да ви питам имате ли идея от къде е полата на Ромина, с която беше облечена в първия епизод "На кафе"? Една лъскава,ако сте и мернали снимките в инстаграм ще се радвам да ме информирате 😂.Много ми хареса как и стои.
|
|
|
Post by wonderwoman on Sept 26, 2021 7:57:14 GMT 2
Баланови ги спукват от подигравки в Наща група във ФБ.🤣 Нанси заслужено си отнася критика, откакто роди и тя си отглежда децата от подарени играчки, колички и мляко. Полезност към аудиторията 0-ва. 🤣
|
|
|
Post by GGWP on Sept 26, 2021 8:38:04 GMT 2
Хората са казали, че ако нещо те дразни в някого, то е защото е отражение на черта в теб, която не харесваш.. по този повод, споделям стори на Йоанна П. с размисли и страсти относно добрите жени и как една жена ако се представя за добра и невинна, винаги има нещо гнило.. автогол 😀 prikachi.net/image/zamC4
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2021 8:45:11 GMT 2
Хората са казали, че ако нещо те дразни в някого, то е защото е отражение на черта в теб, която не харесваш.. по този повод, споделям стори на Йоанна П. с размисли и страсти относно добрите жени и как една жена ако се представя за добра и невинна, винаги има нещо гнило.. автогол 😀 prikachi.net/image/zamC4 Ох, Пинко, Пинкоо...Това,че една жена винаги е мила и добра, не означава, че винаги има нещо гнило в нея и след време ще излезе наяве.Има и такива жени, което е нормално.Ако наистина има нещо гнило, то веднага си проличава, а не след време. И като съм на тази тема да ви споделя, че снощи ги сънувах със Стъни.Повлия ми явно това, че прочетох за тях тук във форума.
|
|
|
Post by missmarilynmonroe on Sept 26, 2021 8:45:17 GMT 2
Видяхте ли снимката, която Гергана е качила и направила аутфит гайд и писала шапката Патриция Пепе и качила снимка. Ми тя няма нищо общо с нейната на главата ѝ🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2021 8:54:58 GMT 2
Защо се изненадвате от Тонка, че дели сладолед за 15 лв., че тя за рожденният ден на мъжа си беше купила общ подарък с кумовете им и то за МАРАТОНКИ! Били 300 лв и били много скъпи и затова си разделили подаръка.. нали много работиш бе момиче, толкова едни маратонки ли не може да купиш сама на мъжа си. Тя тогава ме беше изумила как Джош носел само 1 чифт докато се скъса. 🤦🏻♀️ И двамата са някакви невероятни цънци, ако не е на далавера или спонсорирано, жалко че Джош не е инфлуенсър, че са го спонсорират от АбоутЧу поне за дрехи и обувки.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by okay on Sept 26, 2021 9:12:46 GMT 2
Бахахха, Тонкиса разбива със стиснатостта си. Явно са се намерили с Джош. Като е безплатно, няма грижи, ама 15 лв за сладолед им е много. Как можеш да живееш по този начин, като някакъв плъх - непрекъснато вкъщи скрит и да парадираш с финансови възможности, а всъщност да с е интересуваш само от ядене. Това не е нормално, хора. Какво е това качество за на живот? Изключително са ми противни такива хора, които са стиснати, но не защото нямат, а защото са ужасяващи, зловещи, сбабичосани и без капка живец - като някакви зомбита, и не знаят как да го живеят този живот. 86 грама, хора... Това не е нормално.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2021 9:27:47 GMT 2
Леля ни колко била тънкообидна ей😁Въпроса не е чак толкова скандален или крайно обиден, ама веднага блок на човека, че и на следващите акаунти, дето създава🤷🏻♀️ Да не говоря,че след това има не знам си колко сторита в обяснения как може да качи снимки на хората на стори, ако толкова желаят да получават градивна критика… Избиване на комплекси е там яко😁И за пореден път да се каже никой не я би по главата да си популяризира акаунта. Хем боли, хем сърби е положението. Искам да покажа на хората какъв страхотен живот живея и да покажа как от МЛМ могат да се изкарват яко кинтаци, ама не може никой да ме пита имам ли пак филъри.🤔Има готини идеи за видеа, но има и възможност да ги финансира. Харесва ми и в тяло, ама тия компекси😕 img321.com/view/image/0e1bbc81-34d3-4fde-8cc8-0e39fe87d811Коментарът в тъп и смешен. Тя предният ден сподели, че пак се е получила миграция. Бих блокирала и аз- това че имаш право на мнение не означава, че трябва да го буташ навсякъде. Не е като да не е казала
|
|
|
Post by sunny94 on Sept 26, 2021 9:42:18 GMT 2
Абе само на мен ли никой случаен по улицата не ме е спирал да ми каже, че съм красива? Нали, нормално е да ти се случи в кафе, в дискотека, в магазина, ако щеш в библиотеката, ама наистина, кой нормален ще спре непознат човек, вървейки по улицата? На мен ми се случва много често да ме спират. Последно снощи. Малко е зловещо честно казано, но наистина има такива мъже, които го правят.
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 26, 2021 10:17:47 GMT 2
Петканов си е активен в Инстаграм. Може би предположенията, че Александра ще коригира нещо по нея са били правилни? 🤔
|
|
|
Post by rachelgreeb on Sept 26, 2021 10:22:16 GMT 2
Баланови ги спукват от подигравки в Наща група във ФБ.🤣 Нанси заслужено си отнася критика, откакто роди и тя си отглежда децата от подарени играчки, колички и мляко. Полезност към аудиторията 0-ва. 🤣 Може ли линк към групата?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2021 10:25:39 GMT 2
Петканов си е активен в Инстаграм. Може би предположенията, че Александра ще коригира нещо по нея са били правилни? 🤔 Дано да оправи разногледите гърди, че не знам как се търпи... Имат възможности и време тези жени, как ще ходиш така, има място за трета между тях...
|
|