|
Post by The Judge on Sept 26, 2021 10:39:32 GMT 2
Йоана май забрави тя за каква се предстсвяше. А тия "палитри емоции" как пасват на експозе за "Сървайвър", "Игри на волята" или каквото е там... Грация номинирали Симеона Герджикова за riaing star. Мисля, че заслужава всички награди това момиче, половината скумрии изобщо не знам защо са там. Но Гана, великата богаташка, я няма дори в класацията на това посредствено списание🤣 Хахахаха личи си, че няма идея НДК как изглежда изобщо. И пак с тая идиотска физиономия като изненадана коза. Чизмите и те седят като подарени... Бълва през ден "аутфити" и винаги е покъртителна. Но на всички е все с тази чанта. Имам чувството, че това е единствената чанта, която има. Английският и той е боклучав... тУагедия. Ох, Боже, отворих сторитата... Дайте ми леген, моля ви се. То бива тъпотия и клишета, бива, ама това е дъното просто.
|
|
|
Post by nomade on Sept 26, 2021 10:44:57 GMT 2
Сега 1 месец ще гледаме как Гера качва сторита на яки мацки, вървящи наперени… по-лошото е, че предполагам и тя ще прави същото по улиците, мислейки си, че ще изглежда като тях… 🤣🤣🤣🤣 И представете си гледката. 🥴
|
|
|
Post by B𝕒н𝕦л𝕦я* on Sept 26, 2021 11:10:32 GMT 2
Джулката и Найденов видях преди малко, тя изглежда доста добре, с изключение на надутите джуки.
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 26, 2021 11:23:32 GMT 2
Джулката и Найденов видях преди малко, тя изглежда доста добре, с изключение на надутите джуки. И аз с тази на информация идвам. 😬 И фон дьо тена ѝ беше 1 идея в повече според мен.
|
|
|
Post by kalimera on Sept 26, 2021 11:27:47 GMT 2
Йокото от толкова много корекции и интервенции ми изглежда доста по-възрастна. Понякога се получава обратен ефект вместо подмладяване- състаряване. 😟
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 26, 2021 11:36:07 GMT 2
Сега 1 месец ще гледаме как Гера качва сторита на яки мацки, вървящи наперени… по-лошото е, че предполагам и тя ще прави същото по улиците, мислейки си, че ще изглежда като тях… 🤣🤣🤣🤣 И представете си гледката. 🥴 Може и да звуча като мазохист, но си изгарям да видя това...
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2021 11:41:22 GMT 2
Оф Гергано ,и като се събуди ,краката ти бяха отвити. 🤣🤣🤣 Тия фантасмагории дето си ги измисля , сигурно само тя им вярва . Толкова е гърбава и крива ,че точно пък на нея никой не би ѝ направил комплимент. Била си вярвала ала бала . Като почне с тия високопарните измислици и обяснения чак става смешна . Сторитата ѝ са точно като на 16 годишна ,размисли и страсти ....
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2021 11:51:25 GMT 2
Гучи, предизвиквам те да направиш видео с походката. Нека това бъде подаръкът за моя рожден ден, който е днес. Това или unblock в инста. Избери си. Ставам на 35 години днес и се надявам втората половина на живота ми да е по-щастлива от първата 😄 Момичета, черпя ви виртуално с луксозни бонбони и шампанско! 🍬🍾 Пожелавам ти много здраве и всяка една съкровенна мечта, която имаш да стане реалност! 💋 Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by rachelgreeb on Sept 26, 2021 11:52:45 GMT 2
Гучи, предизвиквам те да направиш видео с походката. Нека това бъде подаръкът за моя рожден ден, който е днес. Това или unblock в инста. Избери си. Ставам на 35 години днес и се надявам втората половина на живота ми да е по-щастлива от първата 😄 Момичета, черпя ви виртуално с луксозни бонбони и шампанско! 🍬🍾 Честита и здрава бъди, ******! И още много мусаки да правиш 💓😉💕
|
|
|
Post by ☀ on Sept 26, 2021 11:56:05 GMT 2
Гергана нивга няма да излезне от филма, аз искам да участва в риалити формат 😂
******, разбира се, че втората половина ще е по-хубава, вече имаш умения и опит, които ти пожелавам да помогнат да реализираш всичките си мечти! Инфлуенсър да не ти пресича път, а мусаката да я готвиш за много хора у дома ❤ Бъди честита!
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 26, 2021 11:57:04 GMT 2
Гергана как може на 30 градуса са се облече с това палто бее..... ****** здрава и щастлива бъди!
|
|
|
Post by notacliche on Sept 26, 2021 11:57:28 GMT 2
Честит рожден ден, ******, бъди много здрава, щастлива, удовлетворена от живота и все така безмилостна към тези некадърници, пардон инфлуенсъри😂🥰🎂
Гуца не знам дали и сама си вярва на тези измишльотини, тя е не само невзрачна, но и уродлива, абсолютно нищо красиво не виждам в нея. Отворих сторитата на Елица и получих дежавю…
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by pchelica on Sept 26, 2021 12:03:40 GMT 2
Гучи, предизвиквам те да направиш видео с походката. Нека това бъде подаръкът за моя рожден ден, който е днес. Това или unblock в инста. Избери си. Ставам на 35 години днес и се надявам втората половина на живота ми да е по-щастлива от първата 😄 Момичета, черпя ви виртуално с луксозни бонбони и шампанско! 🍬🍾 Едва 1/3 е минала! 😋 Честит рожден ден и нека следващите 2/3 от живота ти са изпълнени със здраве, щастие, любов и успехи! 🎉
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2021 12:12:23 GMT 2
Гергана как може на 30 градуса са се облече с това палто бее..... ****** здрава и щастлива бъди! Тя сега няма да го смъкне от гърба си, нали е Шанел... Аз днес се радвам, че като за последно щее облека рокля, тя се навлякла с палто. Може да гледа и от Меган Маркъл, че и тя последните дни в Ню Йорк е с вълени палта, че даже и шал, а хората коментират, че е 27-28 градуса.
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 26, 2021 12:14:07 GMT 2
******, бъди здрава и вярвам, че другата половина от живота ти ще е още по-красива! ♥
|
|
|
Post by MaryPoppins on Sept 26, 2021 12:36:34 GMT 2
Попова яде супер много, според мен.. а това със сладоледа беше епично, няма да коментирам как се оправдава, в края на видеото, за платените реклами. Коментарите са един път.. "Уникална жена си Тони! "
|
|
|
Post by kalimera on Sept 26, 2021 12:53:10 GMT 2
Жива и здрава да си ****** и все така майтапчийски настроена. 😜🌹🔥💝🎂🥂 С две думи живота да ти е песен.🎶♥️💃🏻💃🏻 Весел празник!
|
|
|
Post by vanillapumpkin on Sept 26, 2021 12:59:09 GMT 2
Милата Тоца, купували си от любимия сладолед само веднъж месечно. Сладоледите, самосезирайте се и изпратете малко кашончета на Тоцито, едва свързва двата края
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2021 13:10:55 GMT 2
******, бъди жива и здрава, усмихната, щастлива, мечтаеща, правеща повече мусакичкаа и да попълваш повече планерчето си като нашите инфлуцки със задачки ( да си направя снимка и описание за инстаграм , да обявя каналът си в ютюб " мусакандийкаа срещу инфлуцки"и прочие). Шегата настрана.Наистина бъди жива и здрава и нека всяко твое желание се сбъдне. Едит: И аз съм така за роклята и по -тънките дрехи.Ще ми липсват дните, когато ще мога да си нося летните дрехи, но за палто още е много рано, макар че преди няколко дни си беше станало доста хладно и си беше за по една връхна дреха, но не и за палто.
Относно останалите сторита на Геруша , за които споменахте- това момиче не се спира.Кого го интересува дали някой я е спрял да й каже, че е хубава, с хубава походка и прочие.На всеки му се случва това понякога, което е нормално.Едва ли не това е прецедент и само на висшата особа Гергана лъжливото овчарче й се е случило.Нуждае се от изчезване от социалните мрежи поне за месец-два, да са си прочисти малко мозъка да си набави мозъчни клетки.
|
|
|
Post by The Judge on Sept 26, 2021 13:22:12 GMT 2
Гана не може да проумее, че всичката плява, дето я чете, няма по никакъв начин да ѝ помогне, защото стъпва на фалшиви идиотии, писани за пари, но от хора с много неща зад гърба си. Можеш да си уверен и да го излъчваш, само, ако наистина имаш причина да си. Тя няма нито визия, нито интелект, нито умения, нищо съществено, на което да се гради увереността. До утре да се пъчи като паун, явно за всеки е, че просто симулира неща. 5 минути да я чуеш за какво говори, как и какви са ѝ интересите, ти е достатъчно да видиш, че и 20 Шанела да се накичат, кралицата не е излязла от Дупница и комплексарската си жалка натура. То това не важи смао за нея, бтв, а за всички новоизлюпени мърли - всевъзможни плеймейтки, държанки, бошлаф бизнесдами и всякаква друга сган, която си мидли, че филъри, фукня и платени гащи ти купуват стандарт и класа.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2021 13:22:54 GMT 2
Гучи, предизвиквам те да направиш видео с походката. Нека това бъде подаръкът за моя рожден ден, който е днес. Това или unblock в инста. Избери си. Ставам на 35 години днес и се надявам втората половина на живота ми да е по-щастлива от първата 😄 Момичета, черпя ви виртуално с луксозни бонбони и шампанско! 🍬🍾 Честит рожден деееееееееееен ! Бъди ни жива и здрава, обичана и щастлива ! Много лични и професионални успехи ! Гери ,и ти като почетен член на форума ,моля те за така желания от ****** подарък .
|
|
|
Post by ☀ on Sept 26, 2021 13:25:33 GMT 2
Джъстис е права, такива лафове по улиците подхвърлят само някакви ...утайки и то като видят момиче с ниска вибрация и несигурен поглед. Повече вярвам на тази версия. Едно е да получиш комплимент от човек, който наистина го мисли, друго е от някой уличен 'сваляч'. Ама като не живееш в реалността и смяташ, че това е ок, или просто си фантазираш.
Искам да попитам колко от вас са спирали жена, за да ѝ кажат колко е красива? Защото в Пловдив смея да твърдя има такива, особено по главната може да се види всичко... Предизвиквам Гана да направи същото с някоя непозната дама да видим какво ще стане.
Не знам дали няма да прозвучи доста крайно, но от втория клип, който Мъци качва с приятелката си оставам с впечатлението, че момичето е семпло и ограничено. Дори ми бие на простовато. Първоначално ми заприлича на Никол ДБ, но като пуснах клипа разбрах коя е. Не смятам повече да ги гледам. И тя се радвала, че натрупала 10хил. абоната в инстаграм вече...
|
|
|
Post by vivian27 on Sept 26, 2021 13:32:05 GMT 2
******, честита да си ❤️ много здрава, щастлива и обичана ❤️
Гледах видеото на Сладкиша- най-накрая отрязаха опашката на Емо. Почнала да му пречи и да не иска да го връзват като момиченце- ами тя цяло лято му опъва косата с тия ластици и мъчи детето в жегите, сега вече забелязала, че детето и се мъчи🤦🏻♀️ Направи ми впечатление колко неправилно говори и добавя на почти всеки глагол ненужно Е- ходиме, видиме, готвиме и тн. Доста дразни ухото😒
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 26, 2021 13:41:34 GMT 2
Цяла сутрин плача и не мога да се успокоя, защото Валката е тъжна, че поредното изгледано филмче е свършило зле. alfa.kachi-snimka.info/vij2021.php?id=viu1632656235p.jpgКоя, коя 30 годишна жена качва такива снимки, кажете ми, моля? Явно за Валката 30те са новите 10, иначе не мога да си го обясня. И като говорим за цицията Попова, ами че тя Валката е същата. Само дето едва ли някога ще даде 15лв за сладолед. А представяте ли си ги тея двете някой ден да имат деца? Сигурно ще седят наказани на тавана с дни ако изядат допълнителна лъжичка от скъпоценния сладолед. Относно Ганини вълнения... Не знам дали да се радвам, че мен психопати не ме спират по улицата да ми казват, че съм красива или да плача, че може и да съм по-грозна от нея. ******, честит рожден ден!
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2021 13:49:15 GMT 2
Честита да си, ******! Бъди здрава, много щастлива и цветна! Следвай смело всички мечти и постигай целите си с лекота!
Джош и Попова живеят по-зле и от пенсионери, които познавам, пътуващи, творящи и радващи се на живота. Освен съжаление към Попова и масата от инфлуенсърите, друго не мога да изпитам. По темата с гледането на децата - смешно ми е, как хора с възможности си гледат децата на пр пратки. И са готови да лъжат, колко са очаровани от поредната пратка само, за да им изпращат и още безплатно.
Аз се прибирам от плажа и във водата влизах, не знам Гана с какви палта се разкарва отново...
|
|
|
Post by Cherry on Sept 26, 2021 14:04:34 GMT 2
Тъй като съм в Гърция и си викам абе може и в България да е малко по- хладно , знам ли.. Отварям да проверя от любопитство и гледам в Пловдив 28 градуса, по- топло от тук. Тая Гергана нормална ли е? Предполагам, че някой ще го отбележи и тя пак ще вземе да се обяснява колко е зиморничава 😳
|
|
|
Post by ivkasmile on Sept 26, 2021 14:20:54 GMT 2
Гергана се облича като лелче, уж съчетава разни материи и цветове а накрая пак с едни и същи обуща, панталон и чанта и кепе. Сега е това саке ще трябва да го гледаме към всички комбинации. Ой, забравих гардероба ѝ е как беше? Капсулен?
|
|
|
Post by FugeeLa on Sept 26, 2021 14:42:35 GMT 2
Момичета, Не намирате ли поразителна прилика между онова гнусното Николче бд дб или там както се нарича и един емблематичен герой от Властелинът на пръстените? На мен ми е едно към едно с Ам-гъл, ама ме досрамя ме да направя едно колажче, че да не е много грубо пак.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2021 14:58:02 GMT 2
Ооо да! Действително има голяма прилика между Никол и Ам Гъл. Все се чудех на кого/какво ми прилича и ето!
|
|
|
Post by /*/ on Sept 26, 2021 15:03:21 GMT 2
******, честит рожден ден! Да си жива и здрава и винаги да си пазиш доброто сърце . Каквото си пожелаеш да ти се сбъдне. Лятната суша откъм влогове май ще прелее в есенен дъжд. Половината качват супер тъпотии, колкото да си оправдаят високите хонорари,другата половина вече само в инста се вихрят, щото е по-лесно и ги мързи за друго. п.с. Гергуца трябва на заведение да ни води. Добре, че е форума да се говори за нея и да и правим трафик, на индийчетата за това не им се плаща. Коментарите за розовия френски кроасан са право в десетката!
|
|