|
Post by kalimera on Sept 26, 2021 15:14:48 GMT 2
Гана не може да проумее, че всичката плява, дето я чете, няма по никакъв начин да ѝ помогне, защото стъпва на фалшиви идиотии, писани за пари, но от хора с много неща зад гърба си. Можеш да си уверен и да го излъчваш, само, ако наистина имаш причина да си. Тя няма нито визия, нито интелект, нито умения, нищо съществено, на което да се гради увереността. До утре да се пъчи като паун Много точно казано - да се пъчи като паун. 👌 😂😂😂
|
|
|
Post by The Judge on Sept 26, 2021 15:37:27 GMT 2
Валери в пълен инфантил.
|
|
|
Post by ☀ on Sept 26, 2021 16:24:41 GMT 2
Ох Валери ще ме умори. Представих си аз като свърша някоя задача на работа и да пратя на шефовете този пърформънс хахахаха Иначе ще разочаровам Вал, че още не е свършил сериала и декември излизат последните 5 епизода. Ей тогава ще има рев във влогмас сигурно. Ден 5 от влогмас с клип - Скъсах се от рев! Edit : Ох тя щяла да се разплаче от щастие, че е завършила влога. Не мога хора хахахах. Моля ви представете себе си във вашата работа да реагирате така ежедневно не, ами ежеминутно. И ако колежка се разплаче или подскача в офиса от щастие да не се чудите дали е невменяема вече 😂
|
|
|
Post by pchelica on Sept 26, 2021 16:32:15 GMT 2
Гергана се облича като лелче, уж съчетава разни материи и цветове а накрая пак с едни и същи обуща, панталон и чанта и кепе. Сега е това саке ще трябва да го гледаме към всички комбинации. Ой, забравих гардероба ѝ е как беше? Капсулен? Още само няколко седмици ще го гледаме, докато не го върне...
|
|
|
Post by plam on Sept 26, 2021 16:38:40 GMT 2
Поредна доза криндж от Валерѝ..скача като луда защото си била качила влог. Чудя се,някога ще се държи ли като зрял човек? 😀 Честита бъди ******!! И внимавай какво си пожелаваш от Гучито 😂😂 Пожелавам ти много изядени мусаки и много МОЕТ-и 🥳🍷💋👑🛍🎁 Изпратено от моят STK-L21 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by sunn on Sept 26, 2021 17:10:37 GMT 2
На Гана ще ѝ се изпържи и без това малкото останал мозък с тази шапка на 30 градуса.. А за сакото няма да коментирам, то колкото и да си зиморничав няма как да се облечеш с шапка и дебело сако в тази жега. prikachi.net/image/zayab******, честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива!
|
|
|
Post by mar4eto12 on Sept 26, 2021 17:20:14 GMT 2
Гана с това палто е малко като "От студ умри, гъзар бъди", ама трябва да го смени на "Гъзар бъди, от жега се пържи".
|
|
|
Post by wonderwoman on Sept 26, 2021 17:34:58 GMT 2
Баланови ги спукват от подигравки в Наща група във ФБ.🤣 Нанси заслужено си отнася критика, откакто роди и тя си отглежда децата от подарени играчки, колички и мляко. Полезност към аудиторията 0-ва. 🤣 Може ли линк към групата? www.facebook.com/groups/gilepite/permalink/2014541245363606/Поста с видеото обаче не го намирам, може би са го изтрили.
|
|
|
Post by theaxe on Sept 26, 2021 17:37:18 GMT 2
Гледах лайва на Мони и майка ѝ. Майката е имала доста труден живот - оставена е от биологичните си родители, след това е осиновена. Новият ѝ баща умира, когато тя е на 4г., а майка ѝ се пропива и става наркоманка. Радвам се, че имат добра връзка с Мони сега и че я подкрепят (ако е така, както изглежда във видеата), въпреки че най-вероятно и на тях не им е най-приятното нещо на света дъщеря им да ражда на 17г.
|
|
|
Post by ariel on Sept 26, 2021 17:37:24 GMT 2
Джулката и Найденов видях преди малко, тя изглежда доста добре, с изключение на надутите джуки. И аз с тази на информация идвам. 😬 И фон дьо тена ѝ беше 1 идея в повече според мен. В Благоевград са в Езерец май? В Пловдив редовно ги виждам и ме изненада, че си ползват количките от Чиполино. Мислех, че е поза за рекламата, защото тя имаше една много шукаритетна, но преди бяха с една като комбинирана тяхна, сега са с лятната 🤣🤣 Обувките на Колев носеше малкия, едни златни, които са им много запомнящи се и ми направиха впечатление. Илиян е сменил мерцедеса, с едно ауди с кожен салон бяха вчера сутринта Размся ме Чефо, че тагнал Чиполино и Пурина да се самосезират и да го спонсорират 🤣 Яд ме е, ще изпуснах Пепе в Базиликата като са били. Щеше да е шоу
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2021 17:48:55 GMT 2
Честит ден, ден, ******! Първо-бъди здрава, второ-нека всички твои мечти се сбъднат занапред!
Банда Банда-нахлузи ботушите и отиде да чисти реката цял ден. Браво за инициативата!
Хареса ми влога на Валери за Кападокия, не съм го превъртала и сек. Браво!
Толкоз'.
|
|
|
Post by VashtaLelia👀 on Sept 26, 2021 18:04:18 GMT 2
Тази снимка на Гергана с "но филтър", не ѝ прави услуга. Набива се в очи носа ѝ. 👃
|
|
|
Post by jane16 on Sept 26, 2021 18:38:20 GMT 2
Полина какво се жалва, че dyson-ът не ѝ прави букли?? Нали взе назаем уж да пробва от Денина? Как така сега го хейти. Тогава защо си го е купила. И обяснява как 1100лв за сешоар не си заслужавали. “Лично мнение” било! Полинчик, когато човек казва каквото и да е, значи мнението е на казващия го. “Според мен” е равно на “лично мнение”. Няма нужда да се пояснява допълнително. Иначе - нейната коса е супер права, нз какво очаква? Дайсънът бил за екстеншъни -пълни глупости. И защо с тея сутиенчета тип кроп-топове нон-стоп?? Писна ни да ти гледаме преливащия бюст, Палинчик…
|
|
|
Post by ivkasmile on Sept 26, 2021 18:41:03 GMT 2
Не ѝ е чак от супер правите коси на Полина, не знам защо не ѝ се получава. Взе назаем, и тогава пак ѝ се получиха калпави букли, ни взе че купи. Е, не го разбирам това!
|
|
|
Post by The Judge on Sept 26, 2021 18:54:47 GMT 2
Не е от сешоара, а от задсешоарното устройство. И да 1100 лв за това чудно, но не си заслужават. Особено, ако не си мнима бизнесарка, преоткрила парите откакто е с мъжа си, и бачкаш за тая сума цял месец. 😜
|
|
|
Post by jane16 on Sept 26, 2021 19:03:04 GMT 2
И аз също идвам с похвала за Банда Банда и акцията на Хармоника да чистят река Струма. Цял ден момичето предава и пуска сторита с разни гнусотии и боклуци! Потрудиха се за нещо смислено, браво. Не разбрах дали гумените ѝ ботуши са наистан Burberry, но нищо. Все тая.
|
|
|
Post by vivian27 on Sept 26, 2021 19:13:31 GMT 2
Гана тоз каскет хенд мейд ли и е? Щото гледам едно YSL се подава скромно зад голямото и ухо 😄 тая е не ненормална с тия кожени каскети и вълнено палто на 25+ градуса. От друга страна Банда си обу Бърберито и без много претенции чисти цял ден реката. Открийте разликите. Едната е израстнала в семейство с финансови възможности, а другата само ги сънува. Едната хори сред природата, за да си направи “качествен контент”, другата го подготвя за такива примадони.. И не, Банда не ми е любимка, допада ми, но не ми е най-най, просто ми харесва как няма претенции и е над нещата.
|
|
|
Post by maggi on Sept 26, 2021 19:26:02 GMT 2
Гергана, голяма звИзда, голямо чудо. Фенове я спират под път и над път, гонят я да й казват колко била красива. Направо шъ почина. prikachi.net/image/zrw3p
|
|
|
Post by umma on Sept 26, 2021 19:31:13 GMT 2
Много ми е забавно, Гана как само за Диор, Гучи и Шанел говори. Тя за други скъпи и "благосъстоятелни" марки не е ли чувала?
Гуци, домашно, бейби: вземи поразрови тук- там, таман и общата псевдокултура ще си обогатиш. Записа ли го в тефтера със задачки?
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2021 19:39:17 GMT 2
На всеки се случва очите да изглеждат различни на снимка ама тука е.. 🤭 И какъв е тов големият нос, до сега не го бях забелязвала, извинявам се, но е като камба. 🤷🏻♀️ Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by The Judge on Sept 26, 2021 19:53:02 GMT 2
При нея винаги е така. Носът ѝ си е нос, но профилът... Това са неща, които не може да промени, но просто, както много други хора по света, няма как да мине за красива. Красотата е симетрия. Поне ако като човек беше пич, нямаше да е проблем. Ако Гана беше отишла с Бърбери да чисти кочина, представя си колко тона сторита и тъпни щяхме да четем.
|
|
|
Post by vivian27 on Sept 26, 2021 19:58:51 GMT 2
На мен носът и винаги ми е бъркал в очите- широк и месест, по мои наблюдения голяма част от чернокожите са именно с такива носове.
|
|
|
Post by notacliche on Sept 26, 2021 20:07:51 GMT 2
Аз на Гуци камбата съм я забелязала отдавна, тя цялата е нелицеприятна и несиметрична, но не заради това е толкова осмивана- както казахте, ако беше готин човек с добър характер и най-вече ако не беше психопатка, която лъже нон стоп и бълва само простотии, изобщо нямаше да ѝ гледаме толкова кусурите.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2021 20:18:27 GMT 2
Браво на Банда! На мен ми е много несимпатична, особено след Кан, но смятам за редно да се кажат и хубавите неща, които човек прави като този случай. Също има добро представяне на някои реклами в профила си.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2021 20:36:17 GMT 2
Гането изглежда ужасно, не се вписва в ничий вкус не знам От къде го удря това самочувствие. Иначе по повод комплиментите и непознати да те спират аз съм далеч от красива или дори хубава но имам естествено светло руса коса си и сини очи и огромен бюст на малко торсче (по- голям от на Полина и мила Михова заедно), та доста често ме спират и в Пловдив, и извън, включително жени. Имам мнооооого добре изглеждащи приятелки, на които почти никога не им се е случвало и се шокорат като чуят някои неща за предполагаемата ми красота оли зони от тялото ми от непознати като седнем някъде или се разхождаме. Няма ден без това за мен. Според мен хората спират за нещо, което се набива на очи а не за красота - аз не я притежавам а доста мои приятелки да и по това съдя. Гергана да не се мисли За велика на неземно красивите 90% не им правят комплименти, защото решават че си знаят. Вижте примерно една мила Михова която е доста грозничка и една красива Валери и сравнете колко коментари за красотата им има. .. такива са хората. Ако ги слушаш и решаваш че си много прекрасна се получават такива карикатури като Гана.
|
|
|
Post by rachelgreeb on Sept 26, 2021 20:38:50 GMT 2
Банда работи ли още в на кафе? Напоследък не съм я виждала по тв.
|
|
|
Post by Vanillia on Sept 26, 2021 20:42:56 GMT 2
Малко в страни от темата,но искам да ви питам имате ли идея от къде е полата на Ромина, с която беше облечена в първия епизод "На кафе"? Една лъскава,ако сте и мернали снимките в инстаграм ще се радвам да ме информирате 😂.Много ми хареса как и стои. От Зара е. Имам същата и наистина е супер яка Наскоро я взех, мисля че още я има.
|
|
|
Post by Deleted on Sept 26, 2021 20:56:43 GMT 2
|
|
|
Post by 3apa on Sept 26, 2021 21:11:01 GMT 2
'Драстичната промяна в прическата на Еми' на Сладкиша е едно обикновено скъсяване ... Голяма драма, голяма новина. Ама пък е голям бонбон. Аз не съм по децата ама той е страшен сладур! А майка му уж обяснява как се е взела в ръце, а в 16ч следобед часовника й показва под 2к крачки Гергана Филма до кога ще пуска разни намеци за този 'тежък момент от живота й'? То бе беше дом за сираци, рак, трафик на хора, насилие ... Смешка! Момчетата от Света на Ванката са се справили идеално с пародията ама честно казано клипа ми идва малко в стил 'Нямаме идеи, та нека сме предвидими и леко банални'
|
|
|
Post by dilyanad on Sept 26, 2021 21:13:56 GMT 2
Честита да си, ******!
За Полина- с тези два прави косъма на главата, какво очаква?! Не е проблемът в Дайсъна. И този преливащ бюст от дрехи с размерите за възрастта на сина и са отврат.
Попова и сладоледът,ами в потрес съм. То претенции, то чудо, ама нека е безплатно. И постоянно обяснява как здравословно се храни, с толкова калории и без движение, скоро няма да отслабне. И постоянно лъже, с Джош рядко поръчвали храна, е да, ама във видеото само три пъти яде поръчвана храна.
Влоговете на Ивана и Сладкиша ми харесаха. И да, Мимозка трябва да си оправи правоговора.
Поредицата на Петканови ми хареса. Само не знам Александра как издържа вечнозакъсняващите Кадиеви!
И на Фейт поредицата ми е интересна.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|